günaydın
sabah:süt
ara:4-5 çubuk kraker
öğle:3 küçük uno kravusan(250cal.),2 kaşık yoğurtlu gevrek,1 çubuk kraker,süt
ara:1 kravusan
akşam:3 kaşık patlıcan,1 kaşık pilav,3 ızgara köfte,salata
ok rahatladım yapmadığım bir iş olunca batıyor bana.bu aralar sayma zaten canımgünde 1-2 sayfa ilerlerse say yinede devretmek istersen gönüllü bulalım hafta sonu 10 sayfa ilerlemiş ben geçmişe yetişemedim daha
git canım rahatlat bedeniniSorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.
çok güzel aç kalmıyosun inş emzirirken.Kimsecikler yok.Kızım çok huysuz bu aralar girip hemen çıkıyorum.Bugünkü menümü yazayım giremem belki.
Sabah :Kalkar kalkmaz elmal sirkeli ballı ılık su.Yumurta 3 yeşil zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün :3 hurma
Öğle: Çorba , salata , iki kaşık makarna(Öğle biraz garip ve de geç oldu kızımdan dolayı)
Ara öğün:2 adet diyet bisküvi
Akşam : Çorba, kabak yemeği yarım dilim kepek ekmeği
Spor :Yarım saat bisiklet 45 dk yürüyüş
3lt su(şimdilik)
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nil gün denen bayan da nlp ciymiş. bilinç altına yönelen müziklerle telkin cd leri varmış. zeynep ve kuzu başkalarınkini dinliyo da şu an. ben bi edinemedim.Nil günde neymil yahu yeni yeni şeyler duyuyorum :26:
Canım valla sergi vardı bizim burda öyle bakarkene adam elime uzattı kağıdı.Ben zaten ay taşını çok severim giydiğin elbisenin rengini alma özelliği var çok şık duruyo bence:2: Tokluk hissi yarattığını, metobolizmayıda hızlandırdığını okuyunca hiççç kaçırmadan aldım
Hoşgeldin blue maaşallah canım hala 69 da kalmışsın gerçekten tebrik ederimmm
Süt korur dedikleri buymuş yani
Çok güzel olmuş menün esracım tam kararında
Kızlar yaa sizde kk ya girerken yada site içerisinde sorun yaşıyormunuz ya dün gece girdim zaten kısıtlıydı zamanım o kadar alıntı yaptım sayfada bakım var yazısı çıktı :26:. EEE demin gene öyle deli olcam ya o kadar alıntı yapıyom hepsi gidiyo :2:
20 ayda çok uzun olmuş.oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)
bişi olmaz arada ortama uyum sağlayıp ondana sonra geri fönebilmek önemli.hep diyette olacak halimiz yok ya:)
tabikisisde bu haftanın 1.si biz olacaz.gerçi daha gr vermedim ama bugünden itibaren deli gibi spor yapıp müsli corba meyve yaparsam 3 güne en az yarım kilo farkederim:)
erik kilo verdirdiğinden değil bebeğim cok sevdiğimizden.ama faydasıda vardır zayıflamaya kesin:)
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)
teşvik edilecek bi yanın kalmadı kuzuuuu 2 kilo dediğin ne ki:)
canmmmmcım merakta koydun bizleri.çocukla ilgili durumlar vardı.iisiniz ama anladığım kadarıyla hala 69 da olmanda ayrıca süper tabiki:)tebrikler şekerim darısı başıma:)
canmcım sen 7 ayda öle diosun.ben kızım 20 aylıktı regl gördüğümde:)emzirince olmayabiliyorsun.ama kilomuda vermiştim o ara15kilocuk .sonra gerçi 10 kilosunu geri aldım ama geri verdim sonucta
cumartesi akşama canm.
menü gayettt güzel süper.yeni idolümsün:)
bazen bendede öle oluyor:)çok sinir bozucu:)
evet karbonidratı bol olmuş ama yürüyüşün güzel olmuş.kızlar buda menüm
sabah:1 dilim tost,1 dilim ekmek,1 kaşık humus,domates salatalık,1 haş yumurta
öğle:yarım tabak makarna,salata,1 bar ayran
ara:yarım paket cubuk kraker
akşam:1 kase börülce,3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
ara:eşim yerken 1 dilim ekmek,humus ve peynir
spor:1 saat yürüyüş 200 ip atlama.yapıcam diorum yapamazsam hepsini yazarım ama yapmaya calışacam.
diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.Bende menümğ paylaşim kızlar;
Sabah: 4 kepekli bisküvi, 1 fincan yeşil çay
Ara: Meyveli yoğurt(çilek,2 dilim muz 1 tatlı kaşığı bal, azıcıkda yulaf )
Ara: 1 kivi
Akşam: Az menemen,2 dilim ekmek, 1 fincan çay
Ara: 1 bardak süt( yani olacak)
Spor olark 30 dk yürüyüşüm var kızlar
iskender önüne gelince iyi dayanmışsın pideleri götürmemişsin. gerçi sen hep kebaplarda da bunu iyi uyguluyosun.30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)
ben de vınnlıyım her cuma bir kriz yaşatıyor bana. eşime arkadaşıma mesaj attırdığım çok oluyo.Vını aynen bizde alacaktık eşim sonradan vaçgeçti onu alacağımı net çektiririm felan dedi ama hala çektirmedi
Ağğ ağğ iyice zorlanmaya başladım bende önüme dünyanın abur cuburunu koyup şişene kadar yemek istiyorummmm
Çok iyi olmuş gerçekten canım
ortim ortim menünü kuvvetlendir azcık.Sanırım canım zaten bana olanlar oldu koskoca kremalı bisküviye huplettim kaşla göz arasında eşim bile şaşırdı hangi ara götürdün diyeKendimi nasıl suçlu hissettim şu an resmen kusmak istiyorum yaaa
Süpersin canım ip atlama işine bende başlayacağım en çok kolari yakılan sporların başında geliyo
Ya aslında ben ne mekikler çekcemde şimdi hamiş kalmak istiyorum yaa her ay sanki hamile kalcakmışım gibi hissediyorum karın egzersizleri hoplamalı zıplamalı şeyler yapamıyorum korkuyorum yani nasıl çözecem ben bunu yaa
Bu ara bugün doktora gittim hormon testleri yaptı bana bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar umarım kötü bişi yoktur :126:
oo çok güzel. benim de çıkasım var valla. atayım kendimi bi dışarı oğlumlan tabi.:118:Günaydın bayanlarr çok enerjik bi gününüz olsun inşallah:118:
Sabah sabah yürüyüşe çıktık arkadaşımla. bide ne görelim bizim yürüyüş yoluna spor aletleri koymuşlar daha sabah çimentosu atılmış kurumuş hemen bantları söküp açılışı yaptık :111:
Nasıl iyi geldi yürümek, hava mis gibi hafif bide koştuk ohh valla gtsin karayağlarToplam da 40 dk yürüyüş,30 dk aletlerle spor yaptık çoook zindeyim çoook :122:
Sabah çok hafif olmuş şülecim o yüzden kruvansanlara saldırdın dimi dimi toplam 4 tane olmuş ama akşam yemeğin süper olmuş
nil gün denen bayan da nlp ciymiş. bilinç altına yönelen müziklerle telkin cd leri varmış. zeynep ve kuzu başkalarınkini dinliyo da şu an. ben bi edinemedim.
Hastaneye gidince böyle oldu maalesef canımcım :2:diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.
ortim ortim menünü kuvvetlendir azcık.
hırsını almışın hırsla devam edebilirsin canım artık rahat rahat.
oo çok güzel. benim de çıkasım var valla. atayım kendimi bi dışarı oğlumlan tabi.
bugün tatil ya çok mutluyum.
temizlik yapcam güya.
şulecim şulecim ben dedim yollayalım msn den diyeeee:) şu ara netsizim ama zeynep yollasa sana msn den,ona bi saat sürmedi gitmesi:)ok rahatladım yapmadığım bir iş olunca batıyor bana.
git canım rahatlat bedenini
çok güzel aç kalmıyosun inş emzirirken.
nil gün denen bayan da nlp ciymiş. bilinç altına yönelen müziklerle telkin cd leri varmış. zeynep ve kuzu başkalarınkini dinliyo da şu an. ben bi edinemedim.
1-2 kez bakıma ben de denk geldim.
her gülün bi dikeni var canımm.
20 ayda çok uzun olmuş.
evet karbonidratı bol olmuş ama yürüyüşün güzel olmuş.
diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.
iskender önüne gelince iyi dayanmışsın pideleri götürmemişsin. gerçi sen hep kebaplarda da bunu iyi uyguluyosun.
menü güzel. kahvaltı zayıf kalmış ortim gibi.
ben de vınnlıyım her cuma bir kriz yaşatıyor bana. eşime arkadaşıma mesaj attırdığım çok oluyo.
cıkmaz cımaz inşallah kuzum.bende öle cok yiyince kusmak istiyorum.dün yediğimin üstüne bugün 60 gr artıda cıktım.umarım cumaya şişliğim gider.sporada devam edecem.faydası olur umarım:)Sanırım canım zaten bana olanlar oldu koskoca kremalı bisküviye huplettim kaşla göz arasında eşim bile şaşırdı hangi ara götürdün diyeKendimi nasıl suçlu hissettim şu an resmen kusmak istiyorum yaaa
Süpersin canım ip atlama işine bende başlayacağım en çok kolari yakılan sporların başında geliyo
Ya aslında ben ne mekikler çekcemde şimdi hamiş kalmak istiyorum yaa her ay sanki hamile kalcakmışım gibi hissediyorum karın egzersizleri hoplamalı zıplamalı şeyler yapamıyorum korkuyorum yani nasıl çözecem ben bunu yaa
Bu ara bugün doktora gittim hormon testleri yaptı bana bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar umarım kötü bişi yoktur :126:
az öz olmuş:)beğendim.günaydın
sabah:süt
ara:4-5 çubuk kraker
öğle:3 küçük uno kravusan(250cal.),2 kaşık yoğurtlu gevrek,1 çubuk kraker,süt
ara:1 kravusan
akşam:3 kaşık patlıcan,1 kaşık pilav,3 ızgara köfte,salata
oo süper olmuş spor yarasınnnn.gider o bisküvi bugün.:118:Günaydın bayanlarr çok enerjik bi gününüz olsun inşallah:118:
Sabah sabah yürüyüşe çıktık arkadaşımla. bide ne görelim bizim yürüyüş yoluna spor aletleri koymuşlar daha sabah çimentosu atılmış kurumuş hemen bantları söküp açılışı yaptık :111:
Nasıl iyi geldi yürümek, hava mis gibi hafif bide koştuk ohh valla gtsin karayağlarToplam da 40 dk yürüyüş,30 dk aletlerle spor yaptık çoook zindeyim çoook :122:
şulecim şulecim ben dedim yollayalım msn den diyeeee:) şu ara netsizim ama zeynep yollasa sana msn den,ona bi saat sürmedi gitmesi:)
iskenderi çok seviyorum canım,eğer hiç ymesem bu sefer kötü saldırırdım,böyle kenarından köşesinden araklıyorumki çok özletmesin kendini:)
Canım sen her gün ne diye tartılıp moralini bozuyorsun yahucıkmaz cımaz inşallah kuzum.bende öle cok yiyince kusmak istiyorum.dün yediğimin üstüne bugün 60 gr artıda cıktım.umarım cumaya şişliğim gider.sporada devam edecem.faydası olur umarım:)
bugun tartıldın mı ?
tatlım paylaşımda bulundugun ve takımı takip edebildiğin sürece sorun yoksana takım her zaman açık ne zaman istersen
Dun tartildim Prensesim, elimden geldigince burda olmaya calisiyorum cunku siz olmadan ben bi hicim kilo verme konusunda bunu anladim...cok tesekkurler anlayisin icin
CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 NİSAN - 27 NİSAN
BİRİNCİ 4.TAKIM
İKİNCİ 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 13. TAKIM :81::81::81:
BİREYSEL DERECELER
1. sekizinci takımdan allmost 5,02
2. sekizinci takımdan eloisee 2,67
3. dördüncü takımdan zeynepece2009 2,41 :81::81::81:
birinciliğimizi tebrik ederimharikasınız harika
zeynebim bireysel derecede 3. oldun kocaman öpüyorum seni
Zeynebimmmm, tebrikler... bunu gercekten hak ettin cok sevindim senin adina kendim vermis gibi oldum.. insallah devami gelir.
Ayrica sevgili takimim hepinize tebrikler supersiniz...
ya dayanamıyom merak edemiyom ama bu defada moralim bozuluyo arada artıda cıkınca:Ç(Canım sen her gün ne diye tartılıp moralini bozuyorsun yahu
Dun tartildim Prensesim, elimden geldigince burda olmaya calisiyorum cunku siz olmadan ben bi hicim kilo verme konusunda bunu anladim...cok tesekkurler anlayisin icin
Zeynebimmmm, tebrikler... bunu gercekten hak ettin cok sevindim senin adina kendim vermis gibi oldum.. insallah devami gelir.
Ayrica sevgili takimim hepinize tebrikler supersiniz...
canm benm cok teşekkr ederim ama biliyosun benmkisi 1 haftalık cosmalar oluyor.öle böle 11. kilodayım ama o da güzel.takım konusunda katılıyorum.banada cok faydası oldu.en azından almadan az azda olsa veriyorum.
Kizlar elimden geldigince gecmisi okudum, alinti yaptim ama olmadi sonra tekrar denicem.. Masallah hiziniza yetismek imkansiz olmus cok sevindim..
Ben malumunuz is yuzunden gelip gitmeler yasiyorum. ama pazartesi basladim artik.. Size son 2 gunun diyetini yaziyim..
Bu arada 1.mayis isciler bayraminizida kutluyorum, bu bayram en cok bana yaradi
Pazartesi Menu :
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domatez, 2 dilim ekmek, 1 sekersiz cay
Ara: 15-20 erik
Oglen: Izgara tavuk, ve salata, 1 bardak sekersiz limonata.
Ara: 2 tane dilimlenmis salatalik, 5-10 tane erik
Aksam: 2 yemek kasigi haslanmis makarnayi, 1 yemek kasigi rendelenmis kasar peyniri bol yesilikli salataya karistirip yedim.
Spor yapamadim:18:
Bugunun Menusu: (artik menulerimi 1 gun onceden ayarliyorum ki o gun kacamak yapmak mumkun olmasin)
Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim kasar peynir, yarim yemek kasigi sekersiz recel, 1 bardak sekersiz cay.
Ara: 5 tane cilek, 1 kivi
Oglen: Firinda kizarmis tavuk gogusu, bol yesil salata.
Ara: 2 kivi, 10 tane uzum.
Aksam: Yesil salata, sebze corbasi. 1 dilim ekmek.
Spor: 2 saat yuruyuse cikicam kizlar hava cok guzel
Artik regl olmaliyim patlicam resmen, adet sokturucu almaya basladim umarim ise yarar..
ok rahatladım yapmadığım bir iş olunca batıyor bana.
git canım rahatlat bedenini
çok güzel aç kalmıyosun inş emzirirken.
1-2 kez bakıma ben de denk geldim.
her gülün bi dikeni var canımm.
20 ayda çok uzun olmuş.
evet karbonidratı bol olmuş ama yürüyüşün güzel olmuş.
diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.
iskender önüne gelince iyi dayanmışsın pideleri götürmemişsin. gerçi sen hep kebaplarda da bunu iyi uyguluyosun.
menü güzel. kahvaltı zayıf kalmış ortim gibi.
ben de vınnlıyım her cuma bir kriz yaşatıyor bana. eşime arkadaşıma mesaj attırdığım çok oluyo.
pelisscim fotoların çok güzel, ancak bakabildim.
eşimle birbirinize benziyorsunuz.
ben seni 90larda düşünemedim.
geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)
menümü yazayım bari:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,patates kızartması,yumurta,domates salatalık
öğle:1 kase yulaf gevreği ve süt,altın cilek koydum içine
ara:bol çilek ve erik
akşam:yulaf gevreği ve süt,ceviz ve altıncilekte koydum içine
ara:kızım yemeyince 3 kaşık kadar tavuklu patatesi artmıştı onu yedim
spor:40 dakika yürüyüş,250 ip
şampiyonluk arkası neden böle salıveriyorum kendimi anlıyamıyorum.8 kilom kaldı ama ben hala oyalanıyorum.bi careler bulmam lazım.
Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.
Bugün misafirim vardı ki hala var girip yazıyorum yanlarında ayıp oldu ama neyseGeçmişi okudum menğler çok güzel bugün pek giremedim artık yarın telafi ederim
Menüm
sabah: bir bardak süt dört kaşık müsli
Öğle :6 kaşık kabak yemeği çorba
Akşam :tavuk ızgara çorba salata
Spor malesef sadece yarım saatlik yürüyüş misafirden dolayı
Yarın görüşürüz kızlarHoşça kalınnnnn
Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
kalkınca ballı tarçın çayı
sonra 2 kuru erik,2 kuru kayısı, 2 kuru sarı erik yarım ceviz
öğle
1tavuk şiş,1 şiş kuşbaşı,bi avuç içi kadar lavaş:) ayran
sonra hiç acıkmadım
ıce neskafe,türk kahvesi ve 1 bardak çayım var
hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?