Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:118:Günaydın bayanlarr çok enerjik bi gününüz olsun inşallah:118:

Sabah sabah yürüyüşe çıktık arkadaşımla. bide ne görelim bizim yürüyüş yoluna spor aletleri koymuşlar daha sabah çimentosu atılmış kurumuş hemen bantları söküp açılışı yaptık :111:

Nasıl iyi geldi yürümek, hava mis gibi hafif bide koştuk ohh valla gtsin karayağlar
Toplam da 40 dk yürüyüş,30 dk aletlerle spor yaptık çoook zindeyim çoook :122:

Sabah çok hafif olmuş şülecim o yüzden kruvansanlara saldırdın dimi dimi toplam 4 tane olmuş ama akşam yemeğin süper olmuş

bu aralar sayma zaten canım günde 1-2 sayfa ilerlerse say yinede devretmek istersen gönüllü bulalım hafta sonu 10 sayfa ilerlemiş ben geçmişe yetişemedim daha
ok rahatladım yapmadığım bir iş olunca batıyor bana.
Sorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.
git canım rahatlat bedenini
çok güzel aç kalmıyosun inş emzirirken.
nil gün denen bayan da nlp ciymiş. bilinç altına yönelen müziklerle telkin cd leri varmış. zeynep ve kuzu başkalarınkini dinliyo da şu an. ben bi edinemedim.

1-2 kez bakıma ben de denk geldim.
her gülün bi dikeni var canımm.

20 ayda çok uzun olmuş.
evet karbonidratı bol olmuş ama yürüyüşün güzel olmuş.
diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.
30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)
iskender önüne gelince iyi dayanmışsın pideleri götürmemişsin. gerçi sen hep kebaplarda da bunu iyi uyguluyosun.
menü güzel. kahvaltı zayıf kalmış ortim gibi.
ben de vınnlıyım her cuma bir kriz yaşatıyor bana. eşime arkadaşıma mesaj attırdığım çok oluyo.

ortim ortim menünü kuvvetlendir azcık.
hırsını almışın hırsla devam edebilirsin canım artık rahat rahat.

oo çok güzel. benim de çıkasım var valla. atayım kendimi bi dışarı oğlumlan tabi.
bugün tatil ya çok mutluyum.
temizlik yapcam güya.
Sabah çok hafif olmuş şülecim o yüzden kruvansanlara saldırdın dimi dimi toplam 4 tane olmuş ama akşam yemeğin süper olmuş

alternatifim de yoktu güzrlmişte.

pelisscim fotoların çok güzel, ancak bakabildim.
eşimle birbirinize benziyorsunuz.
ben seni 90larda düşünemedim.

nil gün denen bayan da nlp ciymiş. bilinç altına yönelen müziklerle telkin cd leri varmış. zeynep ve kuzu başkalarınkini dinliyo da şu an. ben bi edinemedim.

ay ya bende istiyorum bu ara acayip motivasyona ihtiyacım var bide bu hafta regl olucam nasıl dayandığımı siz düşünün :26:

diyet bis. ile kahvaltı güzel olmamış.totalde süper.
Hastaneye gidince böyle oldu maalesef canımcım :2:

ortim ortim menünü kuvvetlendir azcık.
hırsını almışın hırsla devam edebilirsin canım artık rahat rahat.

Sorma canım yaa hırsımı aldım 2 dk kayboldu bisküvi sanki hiç görmemişim gibi o bende bayağı şeyler uyandırdı hedefime bu kadar yaklaşmışken olmass olamass

oo çok güzel. benim de çıkasım var valla. atayım kendimi bi dışarı oğlumlan tabi.
bugün tatil ya çok mutluyum.
temizlik yapcam güya.

Hem temizlik yap, dışarı çıkmayıda ihmal etme azcık hava neyin al

şulecim şulecim ben dedim yollayalım msn den diyeeee:) şu ara netsizim ama zeynep yollasa sana msn den,ona bi saat sürmedi gitmesi:)

iskenderi çok seviyorum canım,eğer hiç ymesem bu sefer kötü saldırırdım,böyle kenarından köşesinden araklıyorumki çok özletmesin kendini:)

cıkmaz cımaz inşallah kuzum.bende öle cok yiyince kusmak istiyorum.dün yediğimin üstüne bugün 60 gr artıda cıktım.umarım cumaya şişliğim gider.sporada devam edecem.faydası olur umarım:)
az öz olmuş:)beğendim.
oo süper olmuş spor yarasınnnn.gider o bisküvi bugün.

tabi bende yollarım şulecim.ben sen nilgününkini istiyosun die seslenmedim.ofelya thomasta güzel.ben sana özelden msni yazarım müsait olunca sen atarım msnden.
bu arada tamamen kısmayarak en güzelini yapıyosun.süper.
kuzucuk ya benm profilimde tek resimmi görülüyor.eski foto felanda koymuştum onlar görünmüyormu?

Kizlar elimden geldigince gecmisi okudum, alinti yaptim ama olmadi sonra tekrar denicem.. Masallah hiziniza yetismek imkansiz olmus cok sevindim..
Ben malumunuz is yuzunden gelip gitmeler yasiyorum. ama pazartesi basladim artik.. Size son 2 gunun diyetini yaziyim..

Bu arada 1.mayis isciler bayraminizida kutluyorum, bu bayram en cok bana yaradi

Pazartesi Menu :

Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domatez, 2 dilim ekmek, 1 sekersiz cay

Ara: 15-20 erik

Oglen: Izgara tavuk, ve salata, 1 bardak sekersiz limonata.

Ara: 2 tane dilimlenmis salatalik, 5-10 tane erik

Aksam: 2 yemek kasigi haslanmis makarnayi, 1 yemek kasigi rendelenmis kasar peyniri bol yesilikli salataya karistirip yedim.

Spor yapamadim:18:

Bugunun Menusu: (artik menulerimi 1 gun onceden ayarliyorum ki o gun kacamak yapmak mumkun olmasin)

Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim kasar peynir, yarim yemek kasigi sekersiz recel, 1 bardak sekersiz cay.

Ara: 5 tane cilek, 1 kivi

Oglen: Firinda kizarmis tavuk gogusu, bol yesil salata.

Ara: 2 kivi, 10 tane uzum.

Aksam: Yesil salata, sebze corbasi. 1 dilim ekmek.

Spor: 2 saat yuruyuse cikicam kizlar hava cok guzel

Artik regl olmaliyim patlicam resmen, adet sokturucu almaya basladim umarim ise yarar..

Son düzenleme:
Canım sen her gün ne diye tartılıp moralini bozuyorsun yahu
ya dayanamıyom merak edemiyom ama bu defada moralim bozuluyo arada artıda cıkınca:Ç(

sennde bayramın kutlu olsun tatlım.sizin ordada kutlandığını bilmiyordum hiç.menüler süper olmuş ya zaten hep böle yesek kilo dayanmaz heralde:)

geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)

menümü yazayım bari:

sabah:2 dilim ekmek,peynir,patates kızartması,yumurta,domates salatalık

öğle:1 kase yulaf gevreği ve süt,altın cilek koydum içine

ara:bol çilek ve erik

akşam:yulaf gevreği ve süt,ceviz ve altıncilekte koydum içine

ara:kızım yemeyince 3 kaşık kadar tavuklu patatesi artmıştı onu yedim

spor:40 dakika yürüyüş,250 ip

şampiyonluk arkası neden böle salıveriyorum kendimi anlıyamıyorum.8 kilom kaldı ama ben hala oyalanıyorum.bi careler bulmam lazım.

Son düzenleme:

Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.

Bugün misafirim vardı ki hala var girip yazıyorum yanlarında ayıp oldu ama neyse Geçmişi okudum menğler çok güzel bugün pek giremedim artık yarın telafi ederim
Menüm
sabah: bir bardak süt dört kaşık müsli
Öğle :6 kaşık kabak yemeği çorba
Akşam :tavuk ızgara çorba salata

Spor malesef sadece yarım saatlik yürüyüş misafirden dolayı
Yarın görüşürüz kızlar Hoşça kalınnnnn

pelisscim fotoların çok güzel, ancak bakabildim.
eşimle birbirinize benziyorsunuz.
ben seni 90larda düşünemedim.

ben de dusunemiyorum canim ama aci gercekler iste

ee 2 ileri 1 geri bizim takimca stilimiz oldu zeynebim

esracim tekrar hosgeldin . menulerin cok az gorundu bana ama en dogrusunu sen bilirsin, metabolizmana dikkat et de yavaslamasin canim.

kizlar iyi aksamlar,

kusura bakmayin misfirlerim persembeye gidiyor o zamana kadar boyle ara sira girebiliyorum. bu hafta rehavet haftamiz zaten, herkes bi gevsemis modda sanirim. ben hic menu yazmiyorum cunku cozuttum.hangi birini yazayim. prenses bi haftalik ceza kes bana cunku oooohoooooo dunyalari yedim. sunlar bi gitsin olum orucuna girecegim . ama sporu aksatmadim, sabah 7 den gece 11 e kadar karinca gibi calisiyorum

Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
kalkınca ballı tarçın çayı
sonra 2 kuru erik,2 kuru kayısı, 2 kuru sarı erik yarım ceviz
öğle
1tavuk şiş,1 şiş kuşbaşı,bi avuç içi kadar lavaş:) ayran
sonra hiç acıkmadım
ıce neskafe,türk kahvesi ve 1 bardak çayım var
hepsi bu kadar

ogunleri birlestirmissin kuzu afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…