ben de dusunemiyorum canim ama aci gercekler iste
ee 2 ileri 1 geri bizim takimca stilimiz oldu zeynebim
esracim tekrar hosgeldin . menulerin cok az gorundu bana ama en dogrusunu sen bilirsin, metabolizmana dikkat et de yavaslamasin canim.
geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)
menümü yazayım bari:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,patates kızartması,yumurta,domates salatalık
öğle:1 kase yulaf gevreği ve süt,altın cilek koydum içine
ara:bol çilek ve erik
akşam:yulaf gevreği ve süt,ceviz ve altıncilekte koydum içine
ara:kızım yemeyince 3 kaşık kadar tavuklu patatesi artmıştı onu yedim
spor:40 dakika yürüyüş,250 ip
şampiyonluk arkası neden böle salıveriyorum kendimi anlıyamıyorum.8 kilom kaldı ama ben hala oyalanıyorum.bi careler bulmam lazım.
Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
kalkınca ballı tarçın çayı
sonra 2 kuru erik,2 kuru kayısı, 2 kuru sarı erik yarım ceviz
öğle
1tavuk şiş,1 şiş kuşbaşı,bi avuç içi kadar lavaş:) ayran
sonra hiç acıkmadım
ıce neskafe,türk kahvesi ve 1 bardak çayım var
hepsi bu kadar
Prenses peri benim bugün tartım bozuldu.Koca beyi akşam akşam tartı almaya yolladımYeni aldığım tartı eskisine göre 1 kilo eksik tartıyor.Şimdi eğer beni listeye katmak gibi bir düşüncen olursa bu ay şöyle yapalım.Bu cuma ben kilomu bildireyim bu yeni tartıya göre.Gelecek hafta kararına göre gireyim listeye olur mu?
Canim bende 3 taneden fazla alinti yapinca cikmiyo anlamadim ki sorun nedir:44::44:günaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
sabah: 2 lokma sosis,2 salçalı yumurta,1 dilim ekmek,çilek
ara: 1 br. süt
öğle: 4 kaşık pilav,5-6 kaşık patlıcan yemeği,salata,peynir
ara: 3 ü 1 arada nescafe
ara: 1 kaşık pilav,1 kaşık patlıcan
ara: 1 kurabiye
akşam: 4 köfte,salata,1dilim ekmek,1-2 çatal yoğurt
ara: 1 kuru kayısı
dün 1 saatlik yürüyüş yaptım.
günaydın kızlar
dün izinliydim sosyete pazarına gittim birsürü ciciler aldım kendimeakşamda 2 saate yakın yürüdüm/spor yaptım bu hafta en az 1 kg kaybım olmalı
geçmişe bir bakayım inşallah yetişeceğim sizlere
bu 2 günün menüsü de çok güzel olmuş.Kizlar elimden geldigince gecmisi okudum, alinti yaptim ama olmadi sonra tekrar denicem.. Masallah hiziniza yetismek imkansiz olmus cok sevindim..
Ben malumunuz is yuzunden gelip gitmeler yasiyorum. ama pazartesi basladim artik.. Size son 2 gunun diyetini yaziyim..
Bu arada 1.mayis isciler bayraminizida kutluyorum, bu bayram en cok bana yaradi
Pazartesi Menu :
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domatez, 2 dilim ekmek, 1 sekersiz cay
Ara: 15-20 erik
Oglen: Izgara tavuk, ve salata, 1 bardak sekersiz limonata.
Ara: 2 tane dilimlenmis salatalik, 5-10 tane erik
Aksam: 2 yemek kasigi haslanmis makarnayi, 1 yemek kasigi rendelenmis kasar peyniri bol yesilikli salataya karistirip yedim.
Spor yapamadim:18:
Bugunun Menusu: (artik menulerimi 1 gun onceden ayarliyorum ki o gun kacamak yapmak mumkun olmasin)
Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim kasar peynir, yarim yemek kasigi sekersiz recel, 1 bardak sekersiz cay.
Ara: 5 tane cilek, 1 kivi
Oglen: Firinda kizarmis tavuk gogusu, bol yesil salata.
Ara: 2 kivi, 10 tane uzum.
Aksam: Yesil salata, sebze corbasi. 1 dilim ekmek.
Spor: 2 saat yuruyuse cikicam kizlar hava cok guzel
Artik regl olmaliyim patlicam resmen, adet sokturucu almaya basladim umarim ise yarar..
kötü bir menü değil canım.geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)
menümü yazayım bari:
şampiyonluk arkası neden böle salıveriyorum kendimi anlıyamıyorum.8 kilom kaldı ama ben hala oyalanıyorum.bi careler bulmam lazım.
aralara meyve olsaymış iyi olacakmış.Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.
Bugün misafirim vardı ki hala var girip yazıyorum yanlarında ayıp oldu ama neyseGeçmişi okudum menğler çok güzel bugün pek giremedim artık yarın telafi ederim
Menüm
sabah: bir bardak süt dört kaşık müsli
Öğle :6 kaşık kabak yemeği çorba
Akşam :tavuk ızgara çorba salata
Spor malesef sadece yarım saatlik yürüyüş misafirden dolayı
Yarın görüşürüz kızlarHoşça kalınnnnn
olumludan başlayalım. sporunu yapman güzel ama sadece 1 hafta kaybetmiyosun, bu arada kilo verdiğin 1 hafta daha heba oluyo.kizlar iyi aksamlar,
kusura bakmayin misfirlerim persembeye gidiyor o zamana kadar boyle ara sira girebiliyorum. bu hafta rehavet haftamiz zaten, herkes bi gevsemis modda sanirim. ben hic menu yazmiyorum cunku cozuttum.hangi birini yazayim. prenses bi haftalik ceza kes bana cunku oooohoooooo dunyalari yedim. sunlar bi gitsin olum orucuna girecegim . ama sporu aksatmadim, sabah 7 den gece 11 e kadar karinca gibi calisiyorum
iyiki lavaşı yemişsin diyorum yani.Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
öğle
sonra hiç acıkmadım
hepsi bu kadar
ben de gitmek istiyorum günü uymuyor.günaydın kızlar
dün izinliydim sosyete pazarına gittim birsürü ciciler aldım kendimeakşamda 2 saate yakın yürüdüm/spor yaptım bu hafta en az 1 kg kaybım olmalı
Günaydınnnnnnngünaydın kızlar
Hmm sosisss inanır mısın bu gece rüyamda sosis yiyordumgünaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
Şimdik şöyle oluyor :) Beniö tartı fazla tartıyormuş.Bu doğru olan tartı :)Menunde cilek ve erik gorunce cok sevindim.. sporunda guzel.. ama bende senin gibi biraz kilo verince saliyorum kendimi
guzel menu ama sebze ve yesilikler daha cok olsun kuzuuu
Boyle tartiya can fedaaa, nerde var bende aliyimmm
süpermiş misafirin olmasına rağmen.daha nolsun:)Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.
Bugün misafirim vardı ki hala var girip yazıyorum yanlarında ayıp oldu ama neyseGeçmişi okudum menğler çok güzel bugün pek giremedim artık yarın telafi ederim
Menüm
yabyum bak ne güzel gidiyodum coşma coşmakizlar iyi aksamlar,
kusura bakmayin misfirlerim persembeye gidiyor o zamana kadar boyle ara sira girebiliyorum. bu hafta rehavet haftamiz zaten, herkes bi gevsemis modda sanirim. ben hic menu yazmiyorum cunku cozuttum.hangi birini yazayim. prenses bi haftalik ceza kes bana cunku oooohoooooo dunyalari yedim. sunlar bi gitsin olum orucuna girecegim . ama sporu aksatmadim, sabah 7 den gece 11 e kadar karinca gibi calisiyorum
geç kalkmanın artıları süperrrr.Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
öğle
sonra hiç acıkmadım
hepsi bu kadar
bence doyman önemli aclık hissetmiyosan.benm gibi ara yapmayınca elin ayağın titremiyorsa süüeperrrr.kendi vücuduna göre davranıyosun demektir.Hoşbulduk canım.Menüm bana çok bile geliyor gibi hissediyorum.Az mı ki gerçekten yaa.Yani ne biliim doyuyorum.Mesela ne ekleyebilrim?
önce şuleeee coşmuş dedim ama sonra okuyunvca anladım ki şule menüsü olmuş herşeyden yerim ama az azgünaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
cok motive ediyo yeni ciciler insanı kaptanım.güle güle kullangünaydın kızlar
bu 2 günün menüsü de çok güzel olmuş.
seni ve menülerini özledik.
menünü yaz, sporunu yap.
bütün kış konuştuğumuz yaz geldi işte.
ben de 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum.
iyi geçirelim bu 3-5 haftayı.
kötü bir menü değil canım.
yulaf gevreğine doymuşsun.
patates kızartma batıyo göze.
şu sporlarımızı 1 saate çıkarsak süper olcak.
bulduğun çareleri bana da yaz.
aaa bana yeni idolüm lafı tokundu, toparlamalarıma geri dönmeme gerektiğini hatırlattı. sağol.
aralara meyve olsaymış iyi olacakmış.
misafirlerle o kadarını yetiştirememişdir.
ama yürüyüşü sıkıştırmışsın. bravo.
olumludan başlayalım. sporunu yapman güzel ama sadece 1 hafta kaybetmiyosun, bu arada kilo verdiğin 1 hafta daha heba oluyo.
böyle düşününce çok koyuyo ve hemen toparlama moduna dönüyosun arkadaşım.
iyiki lavaşı yemişsin diyorum yani.
ben de gitmek istiyorum günü uymuyor.
güle güle giy.
sen zaten hiç 70lerde göstermiyosun.
aynı gelinlikli fotonda 67 göstermediğin gibi.
Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, Az peynir, 1 fincan yeşil çay
Ara: 5 tane kan üzümü
Ara: meyveli yoğurt(içine 3 tane çilek, 2 dilim kadar da muz dilimledim,1 kaşık da bal acayip doyurucu bişey oldu
Akşam: 6 kaşık kadar taze fasülye, salata, 1 kase cacık,3-4 tane kadar patates kızartması, 1 dilim ekmek
Ara yapacağımı sanmıyorum yaparsamda 1 bardak süt içebilirim
Slm çıtır hatunlar:)
2günde görmediğim akraba kalmadı,kusura kalmayın okudum ama yazamadım. Telden tek tek yazmakta zor oluyor.
2günde yediklerimi topluca yazayım,paparayıda topluca yedirirsiniz:)
cumartesi kahvaltısı
domates,salatalık.kırmızı biber.1dilim beyaz peynir 1dilim kepek ekmek, 2 zeytin.
Öğle
bir dilim kaşarlı pide
bir dilim kıymalı pide
akşam
2 biber dolması,1 patlıcan dolması ama küçükler, cacık
çayla bi dilim kek
pazar kahvaltısı
domates salatalık, 2dilim beyaz peynir,2dilim kek,1 sigara böreği
öğle
balık kraker ve kola atıştırması(yoldaydım)
akşam
sac kavurma ve salata
kesinlikle artıda çıkmıcam arkadaşlar söz veriyorum,bu iki günlük tatilim için özür diliyorum ama zarar vermiceğime emin olun. Haftaiçi kusursuz menü ve bol spor olacak Allah izin verirse...
Ya bende bi tuhaflık var bence,kendimi hiç 65 gibi hissetmiyorum. Harbiden kilo verdim o belli,zaten yazlıklara geçince herkes bi şaşırdı çokda hoşuma gitti:) ama ben 3kg daha verince eski halime dönecek gibi değilim,şurda 62ye ne kalmışbu işte bi pislik var valla,acaba tartım normalden az mı tartıyor, yoksa başlarken 72den de mi fazlaydıııııım
mutlaka başka bi yerde test etmeliyim ben bunu
ama ben kendimi hiç hedefe yakın görmüyorum:) 62 ye 3kg kalmış ama şuanki halimle çok daha fazla duruyorum. Daha aşağısınada hiç inmedim,ya hedef değiştirip 60 ın altına inmeliyim ya da bu tartıda bi pislik var:) diyetisyene gittiğimdede kadının tartısı bozuktu benim evdekini baz aldı oda,ben bunu kafaya taktım kesin en az 2 farklı tartıda bakıcam kiloma. Ya tartımda hata var o zaman ne olacakki takımdaki durumsonuçta eksik tartıyorsa bile takımda 6,5 kg verdim bu eksilme her tartıda aynı verecek ama kaçtan kaça indim acaba
Tulip Tulip Tulip
bu ay taşı ne iş, hemen arayıp araştırıp bulmalı,boynuma tasma gibi takmalı:)
bende her iş psikolojide bitiyor zaten, beceremediğim ne varsa hepsi inanç eksikliğinden. Bişeyler beni teşvik etmeli:)
neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar
ay canım sen niye regl olamıyosun :26:
Canım valla sergi vardı bizim burda öyle bakarkene adam elime uzattı kağıdı.Ben zaten ay taşını çok severim giydiğin elbisenin rengini alma özelliği var çok şık duruyo bence:2: Tokluk hissi yarattığını, metobolizmayıda hızlandırdığını okuyunca hiççç kaçırmadan aldım
Kızlar yaa sizde kk ya girerken yada site içerisinde sorun yaşıyormunuz ya dün gece girdim zaten kısıtlıydı zamanım o kadar alıntı yaptım sayfada bakım var yazısı çıktı :26:. EEE demin gene öyle deli olcam ya o kadar alıntı yapıyom hepsi gidiyo :2:
oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)
bişi olmaz arada ortama uyum sağlayıp ondana sonra geri fönebilmek önemli.hep diyette olacak halimiz yok ya:)
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)
kızlar buda menüm
sabah:1 dilim tost,1 dilim ekmek,1 kaşık humus,domates salatalık,1 haş yumurta
öğle:yarım tabak makarna,salata,1 bar ayran
ara:yarım paket cubuk kraker
akşam:1 kase börülce,3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
ara:eşim yerken 1 dilim ekmek,humus ve peynir
spor:1 saat yürüyüş 200 ip atlama.yapıcam diorum yapamazsam hepsini yazarım ama yapmaya calışacam.
Bende menümğ paylaşim kızlar;
Sabah: 4 kepekli bisküvi, 1 fincan yeşil çay
Ara: Meyveli yoğurt(çilek,2 dilim muz 1 tatlı kaşığı bal, azıcıkda yulaf )
Ara: 1 kivi
Akşam: Az menemen,2 dilim ekmek, 1 fincan çay
Ara: 1 bardak süt( yani olacak)
Spor olark 30 dk yürüyüşüm var kızlar
30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)
kızlar sporumu yaptım.tam tamına 1 saat yürüdüm.210 da ip atladım.ama bi kaşıkta dondurma yedim dönüşte:)
Sanırım canım zaten bana olanlar oldu koskoca kremalı bisküviye huplettim kaşla göz arasında eşim bile şaşırdı hangi ara götürdün diyeKendimi nasıl suçlu hissettim şu an resmen kusmak istiyorum yaaa
Bu ara bugün doktora gittim hormon testleri yaptı bana bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar umarım kötü bişi yoktur :126:
günaydın
sabah:süt
ara:4-5 çubuk kraker
öğle:3 küçük uno kravusan(250cal.),2 kaşık yoğurtlu gevrek,1 çubuk kraker,süt
ara:1 kravusan
akşam:3 kaşık patlıcan,1 kaşık pilav,3 ızgara köfte,salata
sevgili yardımcım, takımcım garnizon komutanımöhh öhhh ay resmi konusma başlıgı gibi oldu
sat but true yani esrayı bu hafta listeye almak istiyorum.katılımı bence gayet güzel sizler ne dersiniz :44: evet diyenler mesajımı begensin lütfen
:118:Günaydın bayanlarr çok enerjik bi gününüz olsun inşallah:118:
Sabah sabah yürüyüşe çıktık arkadaşımla. bide ne görelim bizim yürüyüş yoluna spor aletleri koymuşlar daha sabah çimentosu atılmış kurumuş hemen bantları söküp açılışı yaptık :111:
Nasıl iyi geldi yürümek, hava mis gibi hafif bide koştuk ohh valla gtsin karayağlarToplam da 40 dk yürüyüş,30 dk aletlerle spor yaptık çoook zindeyim çoook :122:
selam kizlar ben internete giremedim fazlada girmeiyorum anc bir kaç gun sonra istanbula gittigimde rahatça yazabilri.
cıkmaz cımaz inşallah kuzum.bende öle cok yiyince kusmak istiyorum.dün yediğimin üstüne bugün 60 gr artıda cıktım.umarım cumaya şişliğim gider.sporada devam edecem.faydası olur umarım:)
Dun tartildim Prensesim, elimden geldigince burda olmaya calisiyorum cunku siz olmadan ben bi hicim kilo verme konusunda bunu anladim...cok tesekkurler anlayisin icin
Kizlar elimden geldigince gecmisi okudum, alinti yaptim ama olmadi sonra tekrar denicem.. Masallah hiziniza yetismek imkansiz olmus cok sevindim..
Ben malumunuz is yuzunden gelip gitmeler yasiyorum. ama pazartesi basladim artik.. Size son 2 gunun diyetini yaziyim..
Bu arada 1.mayis isciler bayraminizida kutluyorum, bu bayram en cok bana yaradi
Pazartesi Menu :
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domatez, 2 dilim ekmek, 1 sekersiz cay
Ara: 15-20 erik
Oglen: Izgara tavuk, ve salata, 1 bardak sekersiz limonata.
Ara: 2 tane dilimlenmis salatalik, 5-10 tane erik
Aksam: 2 yemek kasigi haslanmis makarnayi, 1 yemek kasigi rendelenmis kasar peyniri bol yesilikli salataya karistirip yedim.
Spor yapamadim:18:
Bugunun Menusu: (artik menulerimi 1 gun onceden ayarliyorum ki o gun kacamak yapmak mumkun olmasin)
Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim kasar peynir, yarim yemek kasigi sekersiz recel, 1 bardak sekersiz cay.
Ara: 5 tane cilek, 1 kivi
Oglen: Firinda kizarmis tavuk gogusu, bol yesil salata.
Ara: 2 kivi, 10 tane uzum.
Aksam: Yesil salata, sebze corbasi. 1 dilim ekmek.
Spor: 2 saat yuruyuse cikicam kizlar hava cok guzel
Artik regl olmaliyim patlicam resmen, adet sokturucu almaya basladim umarim ise yarar..
Ay çok sevindirik oldummmmmm.Ama bu hafta şöyle bir problem oldu PrensesPeri.Benim tartım bozuldu.Yeni tartı aldık dün akşam.Dün sabah benim tartıya göre 87 çıkmıştım.Ama bu sabah 86.4 çıktım bu yeni tartıya göre.Bir günde 600 gram vermem de mümkün olmadığı için.Bu yeni tartıya göre nasıl ayarlıcaz kaybettiğim kiloyu?
ya dayanamıyom merak edemiyom ama bu defada moralim bozuluyo arada artıda cıkınca:Ç(
geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)
menümü yazayım bari:
Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.
Menüm
kizlar iyi aksamlar,
Ben bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
öğle
sonra hiç acıkmadım
hepsi bu kadar
günaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
Canim bende 3 taneden fazla alinti yapinca cikmiyo anlamadim ki sorun nedir:44::44:
Meniye gelince, herseyden azar azar olmus, sporunda iyi begendim..
Gunaydin prensesim... Iyi yapmissin canim gule gule kulan hepsini.. bende dun dolabimin 60% cikardim, ihtiyaci olan birine vericem.. hem eski kucuk bedenlerdi hemde buyuk bedenleri..
belki kilo verdikce yaz elbiseleri alirsam, bir motivasyon olur diye dusundum.. artik kendimi kandiriyorum napiyimm.. bu ay hedefim 4 kg.. insallah basaririm..
ben de gitmek istiyorum günü uymuyor.
güle güle giy.
sen zaten hiç 70lerde göstermiyosun.
aynı gelinlikli fotonda 67 göstermediğin gibi.
Kimsecikler yok.Kızım çok huysuz bu aralar girip hemen çıkıyorum.Bugünkü menümü yazayım giremem belki.
Sabah :Kalkar kalkmaz elmal sirkeli ballı ılık su.Yumurta 3 yeşil zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün :3 hurma
Öğle: Çorba , salata , iki kaşık makarna(Öğle biraz garip ve de geç oldu kızımdan dolayı)
Ara öğün:2 adet diyet bisküvi
Akşam : Çorba, kabak yemeği yarım dilim kepek ekmeği
Spor :Yarım saat bisiklet 45 dk yürüyüş
3lt su(şimdilik)
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Valla senin münün de çok iyi.Ben bugün biraz kahvaltıyı fazla kaçırdım öğlen ve akşamı çok hafif geçiricem.günün menüsü
benim dünkü menüm
sabah aç karna yeşil çay az yagda yumurta 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
pazardan gelince içim yandı 1 bardak soguk süt
öğlen 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 dilim ananas
akşam salata yogurt
ara 1 kivi
1,5 lt su,2 saat yürüyüş/parktaki aletlerle spor evde 100 step
dünkü menümle,sporumla kendimide günün menüsü seçiyorum izninizle
bu parklardaki aletlere bayıldım benhem çokta ragbet görüyormus ben farkında değilmişim.
bende seni merak ediyordum
kusma işini bir unutun hele.aklınıza bile getirmeyin onun sonu hastalıga varıyor :44:
canım sen uzak olsanda olmasan bu takımın hep bir parçasısın
güzel menüler canım2 günde kaşar gördüm biraz azaltabilirsen süper olur
canımcım mesajını gördüm ama geçmişten sona geldiğim için henüz cevap yazamadım
takıma geldiğin ilk gün kilon 87,4 dü.sonraki 1 günde 200 gr kaybetmişsin.başlangıç kg nu 87.4 alalım.
tartın 600 gr eksik tartmış oluyor.başlangıç kg nu 86,8 aldıgımızda problem çözülmüş oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?