Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbulduk canım.Menüm bana çok bile geliyor gibi hissediyorum.Az mı ki gerçekten yaa.Yani ne biliim doyuyorum.Mesela ne ekleyebilrim?

Prenses peri benim bugün tartım bozuldu.Koca beyi akşam akşam tartı almaya yolladım Yeni aldığım tartı eskisine göre 1 kilo eksik tartıyor.Şimdi eğer beni listeye katmak gibi bir düşüncen olursa bu ay şöyle yapalım.Bu cuma ben kilomu bildireyim bu yeni tartıya göre.Gelecek hafta kararına göre gireyim listeye olur mu?

Menunde cilek ve erik gorunce cok sevindim.. sporunda guzel.. ama bende senin gibi biraz kilo verince saliyorum kendimi

guzel menu ama sebze ve yesilikler daha cok olsun kuzuuu

Boyle tartiya can fedaaa, nerde var bende aliyimmm

günaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
sabah: 2 lokma sosis,2 salçalı yumurta,1 dilim ekmek,çilek
ara: 1 br. süt
öğle: 4 kaşık pilav,5-6 kaşık patlıcan yemeği,salata,peynir
ara: 3 ü 1 arada nescafe
ara: 1 kaşık pilav,1 kaşık patlıcan
ara: 1 kurabiye
akşam: 4 köfte,salata,1dilim ekmek,1-2 çatal yoğurt
ara: 1 kuru kayısı
dün 1 saatlik yürüyüş yaptım.

günaydın kızlar

dün izinliydim sosyete pazarına gittim birsürü ciciler aldım kendime akşamda 2 saate yakın yürüdüm/spor yaptım bu hafta en az 1 kg kaybım olmalı

geçmişe bir bakayım inşallah yetişeceğim sizlere

Canim bende 3 taneden fazla alinti yapinca cikmiyo anlamadim ki sorun nedir:44::44:
Meniye gelince, herseyden azar azar olmus, sporunda iyi begendim..

Gunaydin prensesim... Iyi yapmissin canim gule gule kulan hepsini.. bende dun dolabimin 60% cikardim, ihtiyaci olan birine vericem.. hem eski kucuk bedenlerdi hemde buyuk bedenleri..
belki kilo verdikce yaz elbiseleri alirsam, bir motivasyon olur diye dusundum.. artik kendimi kandiriyorum napiyimm.. bu ay hedefim 4 kg.. insallah basaririm..

bu 2 günün menüsü de çok güzel olmuş.
seni ve menülerini özledik.
menünü yaz, sporunu yap.
bütün kış konuştuğumuz yaz geldi işte.
ben de 2 gündür toparlanmaya çalışıyorum.
iyi geçirelim bu 3-5 haftayı.

kötü bir menü değil canım.
yulaf gevreğine doymuşsun.
patates kızartma batıyo göze.
şu sporlarımızı 1 saate çıkarsak süper olcak.
bulduğun çareleri bana da yaz.
aaa bana yeni idolüm lafı tokundu, toparlamalarıma geri dönmeme gerektiğini hatırlattı. sağol.

aralara meyve olsaymış iyi olacakmış.
misafirlerle o kadarını yetiştirememişdir.
ama yürüyüşü sıkıştırmışsın. bravo.

olumludan başlayalım. sporunu yapman güzel ama sadece 1 hafta kaybetmiyosun, bu arada kilo verdiğin 1 hafta daha heba oluyo.
böyle düşününce çok koyuyo ve hemen toparlama moduna dönüyosun arkadaşım.

iyiki lavaşı yemişsin diyorum yani.

ben de gitmek istiyorum günü uymuyor.
güle güle giy.
sen zaten hiç 70lerde göstermiyosun.
aynı gelinlikli fotonda 67 göstermediğin gibi.

Son düzenleme:
GünaydınnnnnnnOhh ne güzel ben de bugün pazara çıkıcam.Fatihte oturuyorum burada çarşamba günleri pazar var.Bakalım üstüme istediğim ciciler olacak mı
Hmm sosisss inanır mısın bu gece rüyamda sosis yiyordum Aralar biraz çok olmuş gibi bir de patlıcan yemeği nasıl ben patlıcanı kızartma seviyorum bir tek ama onu da yiyemiyorum.
Menunde cilek ve erik gorunce cok sevindim.. sporunda guzel.. ama bende senin gibi biraz kilo verince saliyorum kendimi

guzel menu ama sebze ve yesilikler daha cok olsun kuzuuu

Boyle tartiya can fedaaa, nerde var bende aliyimmm
Şimdik şöyle oluyor :) Beniö tartı fazla tartıyormuş.Bu doğru olan tartı :)

süpermiş misafirin olmasına rağmen.daha nolsun:)
yabyum bak ne güzel gidiyodum coşma coşma(diyene bak diyene bak)
geç kalkmanın artıları süperrrr.
Hoşbulduk canım.Menüm bana çok bile geliyor gibi hissediyorum.Az mı ki gerçekten yaa.Yani ne biliim doyuyorum.Mesela ne ekleyebilrim?
bence doyman önemli aclık hissetmiyosan.benm gibi ara yapmayınca elin ayağın titremiyorsa süüeperrrr.kendi vücuduna göre davranıyosun demektir.
önce şuleeee coşmuş dedim ama sonra okuyunvca anladım ki şule menüsü olmuş herşeyden yerim ama az az
cok motive ediyo yeni ciciler insanı kaptanım.güle güle kullan

:)))))) şekerim pek bi coşkulu oluyor menülerin artık.arada bi idolüm olan haline dönüyon sonra bii bakıyorum aynı.yoksa şu yukarıdaki sana ait olan menülerinle hala idolümsün:)

günün menüsü

hiiiiii bu menüler ne böyle misafirlikteymişsin ama çok olmus ben bide geçmişi geç okuayabiliyorum bu menüyü toparlayabildin mi acil bilgi bekliyorum senden.cumaya 2 gün var ölüm orucuna mı girersin bilmem ama cumaya eksi çık sakın artı çıkma

canım bizim psikolojilerimiz bize oyun oynuyor bence.versekte vermedik gibi görüyoruz kendimizi.eczanede falan bir daha tartıl

canım sen hedef kg na gel eğer daha memnun olmasanda aşağıya çekeriz hedefini bende de sıkılaşma var ama kg kaybı yok benimkide bir garip seninkide plates yapmayı denesen belki az sıkılaşırsın moralin yerine gelir

kız ne yapcaksın taşı falan biz hepimiz buradayız

neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi

bluem gelmiş hoşgeldin canım benim umarım bir problem yoktur herşey yolundadır 69 da olmussun maşallahh

Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar

ay canım sen niye regl olamıyosun :26:

bir mezura alıp cmlesen kendini.giden cm ler sana moral olur

sevgili yardımcım, takımcım garnizon komutanım öhh öhhh ay resmi konusma başlıgı gibi oldu

sat but true yani esrayı bu hafta listeye almak istiyorum.katılımı bence gayet güzel sizler ne dersiniz :44: evet diyenler mesajımı begensin lütfen

vaysss bi taşın yaptıklarına bak sen

canım öyle durumlarda yukarda geri sayfaya al.alıntıların yazdıkların kaybolmamıs olabiliyor.bi 5-10 dk sonra tekrar dene

spora başlamıssın tekrar süper ya bi kere takım içinde birinci olsam ahhh ahhh bu haftaki ortiminde yol telaşı var son dakikada bir sürpriz yapmazsa yine olamayacagım uff

canım fotoların bir harika.öncelikle tam mesleğini seçmişsin.gencecik taptaze bir öğretmensin gözlerin bir harika fotolara bakarken maşallah diye diye bir kaldım zayıfladıkça daha da güzelleşiyorsun sen böyle spora gittikçe kaçarı yok o göbişte gidecek fazlalarda

öğle akşam makarna olmus.sabah akşam arası humus olmus :44: spor güzel

tatlım sabah neden bisküviyle kahvaltı yaptın :44: öğlende yememişsin dengesiz olmus ama diyet açısından güzel kaçamaksız menü

30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)

sanada aynı soruyu soruyorum neden kahvaltınız bisküvi ile oluyor :44:

kızlar sporumu yaptım.tam tamına 1 saat yürüdüm.210 da ip atladım.ama bi kaşıkta dondurma yedim dönüşte:)

işte budur

mesaj saatin 22,30 o saatte ne bisküvisi

sonuçlarını mutlaka yaz canımcım

sabah sende de yok,öğlen kruvasan var yine de kaçamak yok en azından

Ay çok sevindirik oldummmmmm.Ama bu hafta şöyle bir problem oldu PrensesPeri.Benim tartım bozuldu.Yeni tartı aldık dün akşam.Dün sabah benim tartıya göre 87 çıkmıştım.Ama bu sabah 86.4 çıktım bu yeni tartıya göre.Bir günde 600 gram vermem de mümkün olmadığı için.Bu yeni tartıya göre nasıl ayarlıcaz kaybettiğim kiloyu?

Son düzenleme:

bu parklardaki aletlere bayıldım ben hem çokta ragbet görüyormus ben farkında değilmişim.

selam kizlar ben internete giremedim fazlada girmeiyorum anc bir kaç gun sonra istanbula gittigimde rahatça yazabilri.

bende seni merak ediyordum

cıkmaz cımaz inşallah kuzum.bende öle cok yiyince kusmak istiyorum.dün yediğimin üstüne bugün 60 gr artıda cıktım.umarım cumaya şişliğim gider.sporada devam edecem.faydası olur umarım:)

kusma işini bir unutun hele.aklınıza bile getirmeyin onun sonu hastalıga varıyor :44:

Dun tartildim Prensesim, elimden geldigince burda olmaya calisiyorum cunku siz olmadan ben bi hicim kilo verme konusunda bunu anladim... cok tesekkurler anlayisin icin

canım sen uzak olsanda olmasan bu takımın hep bir parçasısın

güzel menüler canım 2 günde kaşar gördüm biraz azaltabilirsen süper olur

canımcım mesajını gördüm ama geçmişten sona geldiğim için henüz cevap yazamadım

takıma geldiğin ilk gün kilon 87,4 dü.sonraki 1 günde 200 gr kaybetmişsin.başlangıç kg nu 87.4 alalım.

tartın 600 gr eksik tartmış oluyor.başlangıç kg nu 86,8 aldıgımızda problem çözülmüş oluyor sanırım

ya dayanamıyom merak edemiyom ama bu defada moralim bozuluyo arada artıda cıkınca:Ç(

çıkma canım.gün günü tutmuyor insanın azmi kayboluyor

patatesler olmasa güzel menüymüş spor güzel dediğin gibi oyalanma bak bu hafta bireyselde 3. de oldun onun gururunu hatırana getir yeme

güzel canım kaçamak yapmamıssın

pelisim nerelerdesin diyecektim tam misafirlerini unutmusum.umarım cumaya artıda çıkmazsın misafirlerden hemen sonra toparlanma bekliyorum senden.hatta bu mesajımı görürsen bugunle yarında azalt yediklerini

az ama kaçamaksız

pilavlar çok olmus sulem

sitede sorun var demekki herkesin alıntıları kaybolmus :44: eski menülerini görürsek verirsin tabi neden olmasın

ben de gitmek istiyorum günü uymuyor.
güle güle giy.
sen zaten hiç 70lerde göstermiyosun.
aynı gelinlikli fotonda 67 göstermediğin gibi.

bende resmi tatil diye gidebildim.çok güzel şeyler var gidince kendimi kaybediyorum teşekkürler canım benim buda bana baya moral oldu

günün menüsü

benim dünkü menüm

sabah aç karna yeşil çay az yagda yumurta 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
pazardan gelince içim yandı 1 bardak soguk süt
öğlen 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 dilim ananas
akşam salata yogurt
ara 1 kivi

1,5 lt su,2 saat yürüyüş/parktaki aletlerle spor evde 100 step

dünkü menümle,sporumla kendimide günün menüsü seçiyorum izninizle

Valla senin münün de çok iyi.Ben bugün biraz kahvaltıyı fazla kaçırdım öğlen ve akşamı çok hafif geçiricem.

Hiç böyle düşünmemiştim pratik zeka başka oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…