Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 step yapabiliyormusun cidden bravo :) ben 10 tane bile yapmışlığım olmuyor:) nasılsın prensesim perim başağrın geçtimi:) bugün dişçi randevum var sonrasında dukan amcamın kitabını alacağım bugün pc açılırken sabah ekranda bi ara kendimi gördüm yaz malum askılı bardı üzerimde bir sumo güreşçisi bakıyordu ekrandan sanki bana aman allahım daha ne kadar kilo alabilirim merak ediyorum valla:S

ben yine geldim bitim kanlandı da:)

hoşgeldin

dün çok yürüdüm parkta çok kaldım eve geldiğimde çok yorulmustum değilse bir 100 daha yapmaktı hedefim pestilim çıkmıs dün vucudumun agrımasından gece uyuyamadım düşün

başağrım azaldı bugun sanki dur bakalım yarın ne olacak :44: sana da dişçi için sabırlar diliyorum

şekerim haydi toparlan dişini sıkınca neler yapıyorsun sen 1 hazirana kadar 10 kg verebilirsin biliyorsun daha önce başardın sumo güreşçisine çok güldüm yok artık abarttın iyice ama bu seni diyete başlatacaksa abartmanda hiç sakınca yok

valla abartmıyorum yaaa komsuanneyi hatırlıyormusun hani köşede oturuyordu aynı onun gibiydim:)

hatırlamazmıyım

allahım allahımm kendini benzettiği kişiye bak son zamanlarından kg sundan dolayı kalkıp yürüyemiyordu sende onu hatırlıyormusun :44: sen daha yürüyebilirken vereceksin kurtulacaksın dimi dimi

Son düzenleme:
ben geldim geçmişe de yetiştim şükür ama bu defa takım kayboldu ortadan :44::44:

canlarım yarın perşembe sakın kaçamak yapmayın cumaya güzel sonuçlar bekliyorum

inşallah ben diyet işine başından beri hep karşıyım biliyorsun ama bu dukan bana fazlasıyla cazip geliyor çekiyor sanki denemekte fayda var şu starda varya yeni bir hayat hani zayıflıyorlar oradaki hatulara bakıyorum bu ara biraz baktımda 400 gün koruma yapmam lazım:))) sence yapabilirmiyim bence hayır:) ama deneyeceğim tabi:)

bende dukana karşıyım hiç sevemedim nedense o diyeti başaranlar güzel sonuç alıyor..aman sen verde koruma kısmına kalsın canım benim ne zaman başlıyorsun ? ne zaman başlıyorsun?psikolojik baskı uygulayayım

uygula valla :) dişçiden sonra d&r uğrayabilirsem kitabı alacağım ama ağrım olur dişçiyle mücadeleden yorgun çıkarsam bilemem tabi nettende baktım burdanmı istesem yuaf kepeği bana yakın migrosta yok 2.sini birden isteyebilrim bugün akşam belli olur artık:) her ihtimalde pazartesi dukancı olarak uyanmak istiyorum:)

pazartesi geç olur.fikrin değişmeden bugun gidemesen bile yarın gidip almalısın kitabı.oo daha okuyacaksın özümseyeceksin

ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar. Sonunda girebildim yaa netimde sorun vardı şükür kociş hemen yaptı dün giremedim diye içim içimi yedi Geçmişe bakım hemen

:)teşekkr ederim kaptanım prensesim.fotolar dediğine göre bütün fotolarım görünüyor demekki5 tane:)8 kilo sonra asıl cıtır olacam.şimcik tombikkkkim baya bi.
bu ara iştah yine fora.herşeye saldırıyorum.bi yolunu bulmam lazım.mesela tenefüslerde öğretmenler odasına geç inmeliyim yoksa her tenefüs bişey yeniyor.sabah kahvaltıyıda ayakta bikaç lokmayla geçiştirmeliyim.farkındayım menülerim kötü zaten tartıda öle diyor.iki gündür artıdayım bakalım yarın nolcam
katılıyorum kardeş yaramış sana tatlım.menülerine meyvede eklenir oldu:)
ben yine geldim bitim kanlandı da:)

hoşgeldinnnn şekercim.dukan yapacakmışsın.kitabı ben o zaman 20 tlye almıştım geçen nt de yada dr de gördm 7 liraya düşmüş.internetten alırken fiyatına dikkat et tatlım.
ben geldim geçmişe de yetiştim şükür ama bu defa takım kayboldu ortadan :44::44:

canlarım yarın perşembe sakın kaçamak yapmayın cumaya güzel sonuçlar bekliyorum
inaşşallllah aynı cıkıyım razıyım
Merhaba kızlar. Sonunda girebildim yaa netimde sorun vardı şükür kociş hemen yaptı dün giremedim diye içim içimi yedi Geçmişe bakım hemen

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım

kızlar menümüde yazayım:
sabah:1 dukan krep,1 haş yumurta,4 zeytin,yarım salatalık,1 dilim peynir

ara:yarım paket kadar cubuk kraker

öğle:1 kase corba,1 dilim ekmek,1 bardak ayran,

ara:erik,2 ceviz

ara:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

akşam:yarım tabak kabak yemeği,salata

spor daha yapmadım yapınca yazarım canlarım

Menülerin çok güzel olmuş canım

Bende aynı senin gibiyim zeynepcim asılacağımıza biraz biraz salma var bendede

Menün biraz az gibin geldi canım acıkmadıysan güzel

Süper olmuş canım maaşallah
Güzel bir menü daha herşeyden ama az az

[/COLOR]
bir mezura alıp cmlesen kendini.giden cm ler sana moral olur

Sanırım bundan sonra öyle yapcam

tatlım sabah neden bisküviyle kahvaltı yaptın :44: öğlende yememişsin dengesiz olmus ama diyet açısından güzel kaçamaksız menü

Sabah hastaneye gittim kaptanım kan tahlilleri aç yapılacaktı kan verdikten sonra çok acıkınca bisküvi vardı çantamda ondan yedim

sonuçlarını mutlaka yaz canımcım

Sonuçlarımı doktora gösteremedim bugün yoktu. Anladığım kadarı ile bi sorun yok ama doktora göstermek lazım bakalım :26:

Güzel menü kaptanım maaşallah

Çubuk kraker olmasa iyi olurmuş ama ondada bildiği kadarı ile çok ağır kalori yok

:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım

Hoşbulduk canımcım

Bende menülerimi paylaşayım canlarım

01.05.12(Salı)
Sabah: 1 fincan nescafe, 1 dilim ekmek, üzerine peynir

Ara: 1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 4 kaşık kuru fasülye, 1 dilim ekmek

Ara: Meyveli yoğurt

Akşam: 1 tabak sebzeli makarna, 1 bardak ayran

Bugün

Sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 2 tane zeytin, 1 fincan bitki çayı

Ara: 2 tane galeta

Akşam:Yoğurtlu Biber, patlıcan kızartması(1 kaşık yağlı teflonda), 1 dilim ekmek

Ara: 1 elma( yerim:)

güzel olmuş tatlım ya sen gayet ii gidiyosun bide bana baksanaboşanda semerini ye hesabı hiç durmuyor boğazım.o da biraz grip gibiyim ama iştah yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…