ben yine geldim bitim kanlandı da:)
100 step yapabiliyormusun cidden bravo :) ben 10 tane bile yapmışlığım olmuyor:) nasılsın prensesim perim başağrın geçtimi:) bugün dişçi randevum var sonrasında dukan amcamın kitabını alacağım bugün pc açılırken sabah ekranda bi ara kendimi gördüm yaz malum askılı bardı üzerimde bir sumo güreşçisi bakıyordu ekrandan sanki bana aman allahım daha ne kadar kilo alabilirim merak ediyorum valla:S
valla abartmıyorum yaaa komsuanneyi hatırlıyormusun hani köşede oturuyordu aynı onun gibiydim:)
inşallah ben diyet işine başından beri hep karşıyım biliyorsun ama bu dukan bana fazlasıyla cazip geliyor çekiyor sankidenemekte fayda var şu starda varya yeni bir hayat hani zayıflıyorlar oradaki hatulara bakıyorum bu ara biraz baktımda 400 gün koruma yapmam lazım:))) sence yapabilirmiyim bence hayır:) ama deneyeceğim tabi:)
uygula valla :) dişçiden sonra d&r uğrayabilirsem kitabı alacağım ama ağrım olur dişçiyle mücadeleden yorgun çıkarsam bilemem tabinettende baktım burdanmı istesem yuaf kepeği bana yakın migrosta yok 2.sini birden isteyebilrim bugün akşam belli olur artık:) her ihtimalde pazartesi dukancı olarak uyanmak istiyorum:)
pazartesi geç olur.fikrin değişmeden bugun gidemesen bile yarın gidip almalısın kitabı.oo daha okuyacaksın özümseyeceksin
ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi
:)teşekkr ederim kaptanım prensesim.fotolar dediğine göre bütün fotolarım görünüyor demekki5 tane:)8 kilo sonra asıl cıtır olacam.şimcik tombikkkkim baya bi.vaysss bi taşın yaptıklarına bak sen
canım öyle durumlarda yukarda geri sayfaya al.alıntıların yazdıkların kaybolmamıs olabiliyor.bi 5-10 dk sonra tekrar dene
spora başlamıssın tekrar süperya bi kere takım içinde birinci olsam ahhh ahhh bu haftaki ortiminde yol telaşı var son dakikada bir sürpriz yapmazsa yine olamayacagım uff
canım fotoların bir harika.öncelikle tam mesleğini seçmişsin.gencecik taptaze bir öğretmensingözlerin bir harika fotolara bakarken maşallah diye diye bir kaldım zayıfladıkça daha da güzelleşiyorsun sen böyle spora gittikçe kaçarı yok o göbişte gidecek fazlalarda
öğle akşam makarna olmus.sabah akşam arası humus olmus :44: spor güzel
tatlım sabah neden bisküviyle kahvaltı yaptın :44: öğlende yememişsin dengesiz olmus ama diyet açısından güzel kaçamaksız menü
katılıyorum kardeş yaramış sana tatlım.menülerine meyvede eklenir oldu:)günün menüsü
benim dünkü menüm
sabah aç karna yeşil çay az yagda yumurta 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
pazardan gelince içim yandı 1 bardak soguk süt
öğlen 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 dilim ananas
akşam salata yogurt
ara 1 kivi
1,5 lt su,2 saat yürüyüş/parktaki aletlerle spor evde 100 step
dünkü menümle,sporumla kendimide günün menüsü seçiyorum izninizle
ben yine geldim bitim kanlandı da:)
hoşgeldinnnn şekercim.dukan yapacakmışsın.kitabı ben o zaman 20 tlye almıştım geçen nt de yada dr de gördm 7 liraya düşmüş.internetten alırken fiyatına dikkat et tatlım.100 step yapabiliyormusun cidden bravo :) ben 10 tane bile yapmışlığım olmuyor:) nasılsın prensesim perim başağrın geçtimi:) bugün dişçi randevum var sonrasında dukan amcamın kitabını alacağım bugün pc açılırken sabah ekranda bi ara kendimi gördüm yaz malum askılı bardı üzerimde bir sumo güreşçisi bakıyordu ekrandan sanki bana aman allahım daha ne kadar kilo alabilirim merak ediyorum valla:S
inaşşallllah aynı cıkıyım razıyımben geldim geçmişe de yetiştim şükür ama bu defa takım kayboldu ortadan :44::44:
canlarım yarın perşembe sakın kaçamak yapmayıncumaya güzel sonuçlar bekliyorum
Merhaba kızlar. Sonunda girebildim yaa netimde sorun vardı şükür kociş hemen yaptı dün giremedim diye içim içimi yediGeçmişe bakım hemen
Kizlar elimden geldigince gecmisi okudum, alinti yaptim ama olmadi sonra tekrar denicem.. Masallah hiziniza yetismek imkansiz olmus cok sevindim..
Ben malumunuz is yuzunden gelip gitmeler yasiyorum. ama pazartesi basladim artik.. Size son 2 gunun diyetini yaziyim..
Bu arada 1.mayis isciler bayraminizida kutluyorum, bu bayram en cok bana yaradi
Pazartesi Menu :
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim domatez, 2 dilim ekmek, 1 sekersiz cay
Ara: 15-20 erik
Oglen: Izgara tavuk, ve salata, 1 bardak sekersiz limonata.
Ara: 2 tane dilimlenmis salatalik, 5-10 tane erik
Aksam: 2 yemek kasigi haslanmis makarnayi, 1 yemek kasigi rendelenmis kasar peyniri bol yesilikli salataya karistirip yedim.
Spor yapamadim:18:
Bugunun Menusu: (artik menulerimi 1 gun onceden ayarliyorum ki o gun kacamak yapmak mumkun olmasin)
Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim kasar peynir, yarim yemek kasigi sekersiz recel, 1 bardak sekersiz cay.
Ara: 5 tane cilek, 1 kivi
Oglen: Firinda kizarmis tavuk gogusu, bol yesil salata.
Ara: 2 kivi, 10 tane uzum.
Aksam: Yesil salata, sebze corbasi. 1 dilim ekmek.
Spor: 2 saat yuruyuse cikicam kizlar hava cok guzel
Artik regl olmaliyim patlicam resmen, adet sokturucu almaya basladim umarim ise yarar..
geliyom gidiyom kimsecikler yok yine nerelerdesiniz hatunlar:)
menümü yazayım bari:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,patates kızartması,yumurta,domates salatalık
öğle:1 kase yulaf gevreği ve süt,altın cilek koydum içine
ara:bol çilek ve erik
akşam:yulaf gevreği ve süt,ceviz ve altıncilekte koydum içine
ara:kızım yemeyince 3 kaşık kadar tavuklu patatesi artmıştı onu yedim
spor:40 dakika yürüyüş,250 ip
şampiyonluk arkası neden böle salıveriyorum kendimi anlıyamıyorum.8 kilom kaldı ama ben hala oyalanıyorum.bi careler bulmam lazım.
Aç kalmıyorum canım artık bünyem alıştı ek gıdaya da başladık.
Bugün misafirim vardı ki hala var girip yazıyorum yanlarında ayıp oldu ama neyseGeçmişi okudum menğler çok güzel bugün pek giremedim artık yarın telafi ederim
Menüm
sabah: bir bardak süt dört kaşık müsli
Öğle :6 kaşık kabak yemeği çorba
Akşam :tavuk ızgara çorba salata
Spor malesef sadece yarım saatlik yürüyüş misafirden dolayı
Yarın görüşürüz kızlarHoşça kalınnnnn
Süper olmuş canım maaşallahBen bugün saat kavramını unuttum,malum tatil:)
kalkınca ballı tarçın çayı
sonra 2 kuru erik,2 kuru kayısı, 2 kuru sarı erik yarım ceviz
öğle
1tavuk şiş,1 şiş kuşbaşı,bi avuç içi kadar lavaş:) ayran
sonra hiç acıkmadım
ıce neskafe,türk kahvesi ve 1 bardak çayım var
hepsi bu kadar
Güzel bir menü daha herşeyden ama az azgünaydın kızlar
alıntılarım uçmuş.
dünkü menüm
sabah: 2 lokma sosis,2 salçalı yumurta,1 dilim ekmek,çilek
ara: 1 br. süt
öğle: 4 kaşık pilav,5-6 kaşık patlıcan yemeği,salata,peynir
ara: 3 ü 1 arada nescafe
ara: 1 kaşık pilav,1 kaşık patlıcan
ara: 1 kurabiye
akşam: 4 köfte,salata,1dilim ekmek,1-2 çatal yoğurt
ara: 1 kuru kayısı
dün 1 saatlik yürüyüş yaptım.
[/COLOR]
bir mezura alıp cmlesen kendini.giden cm ler sana moral olur
tatlım sabah neden bisküviyle kahvaltı yaptın :44: öğlende yememişsin dengesiz olmus ama diyet açısından güzel kaçamaksız menü
sonuçlarını mutlaka yaz canımcım
Güzel menü kaptanım maaşallahbenim dünkü menüm
sabah aç karna yeşil çay az yagda yumurta 2 zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
pazardan gelince içim yandı 1 bardak soguk süt
öğlen 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 dilim ananas
akşam salata yogurt
ara 1 kivi
1,5 lt su,2 saat yürüyüş/parktaki aletlerle spor evde 100 step
dünkü menümle,sporumla kendimide günün menüsü seçiyorum izninizle
kızlar menümüde yazayım:
sabah:1 dukan krep,1 haş yumurta,4 zeytin,yarım salatalık,1 dilim peynir
ara:yarım paket kadar cubuk kraker
öğle:1 kase corba,1 dilim ekmek,1 bardak ayran,
ara:erik,2 ceviz
ara:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
akşam:yarım tabak kabak yemeği,salata
spor daha yapmadım yapınca yazarım canlarım
:)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım
Bende menülerimi paylaşayım canlarım
01.05.12(Salı)
Sabah: 1 fincan nescafe, 1 dilim ekmek, üzerine peynir
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 4 kaşık kuru fasülye, 1 dilim ekmek
Ara: Meyveli yoğurt
Akşam: 1 tabak sebzeli makarna, 1 bardak ayran
Bugün
Sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 2 tane zeytin, 1 fincan bitki çayı
Ara: 2 tane galeta
Akşam:Yoğurtlu Biber, patlıcan kızartması(1 kaşık yağlı teflonda), 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma( yerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?