Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş tatlım ya sen gayet ii gidiyosun bide bana baksanaboşanda semerini ye hesabı hiç durmuyor boğazım.o da biraz grip gibiyim ama iştah yine aynı.

Şu an bende grip gibiyim canım o yüzden canım yemek yemek istemiyor yoksa aklımdan neler neler geçiyor bi bilsen ama canım istemiyo Bu şu an için iyi bi şey hasta olduğuma sevinicem cuma ekside çıkayım daha ne isterim

Aynı benüm menüm ve de tabi ki gayet güzel.Ama bugün de misafirim vardı bugün bir dilim kek kaçamağına engel olamadım malesef

Kızartma görünce aman didim.Seninki közlenmiş gibi oldu yoksa yağ var mıydı? Közlenmiş gibiyse problem yok :)Sabah kahvaltın az gibi doyuyor musun?Yaa ben kahvaltı da çok acıkıyorum ve de hiç doymam sen iyisin valla

Kızlar iyi geceler (kimsecikler yok ama )
Menümü yazayım gidip devrilicem.Misafirden başımı kaşıcak vaktim olmadı akşam.

Sabah:sirkeli ılık su 1 bardak yağsız süt nesfit
Ara :4 hurma
Öğlen :4 köfte 4 kaşık makarna yoğurt
Ara: 2 grisini iki kaşık yoğurt
Akşam ırasa , salata bir dilim kepek ekmeği ve malesef bir dilim kek

Ben firsat bulamiyorum nete girmeye kizlar

Sali:

Sabah: zeytin-peynir-domates-salatalik-2 dilim ekmek 1 kupa besi bir arada cay
1 golf hobby dondurma
Oglen: yogurtlu corba -1 buyuk kase manti

Aksam:bulgur pilavi-kozlenmis patlicanli karniyarik-donates corbasi
1,5 lt su 17 dk leslie

Carsamba yani bugun

Sabah: azcik kiymali yumurta-domates-salatalik-zeytin peynir-

Oglen: 1 dilim kek-1 dilim su boregi-1 kase kisir
Mado dondurma (memleket hasreti )
Aksam: 1 dilim kek ( kizimin artigi )

1,5 lt su simdi spor yapcam insaallah

Menumu yazip daha sonra alintilari yapmaya calisicam kizlar.. okudugum menuleri begeniyorum, ama alintida bi problem var ama cozecegim insallah

Sabah- 1 bardak sekersiz cay, 1 bucuk dilim ekmek, yarim kase yagsiz yogurt, 1 tane kivi

Ara- 4-5 badem, 1 bardak limonlu soda (sekersiz)

Oglen- 1 tane firinda kizarmis tavuk budu (kucuk), 1 tane kucuk yuvarlak kepekli ekmek

Ara- 1 kivi, 5-6 cilek

Aksam - firinda kizarmis yagsiz 3 kucuk kofte, bir tabak yesil salata, 2 yemek kasigi rus salatasi, 1 dilim ekmek

Spor: 30 dk yuruyus yapabildim ancak

sabah: domates,salatalık,biber,6 zeytin, bol peynir, 2 dilim ekmek

ara: 1 yerli muz

öğle: küçük ton balığı, salata, 1 dilim ekmek

ara: domates, salatalık, az ekmek

akşam: 1 kurabiye, 2 bisküvi, 1 dilim börek,
1 dilim kaşar, 2 dilim ekmek, ceviz. 18e gelmeden yedim akşamı.

ara: 1 avuç leblebi, 4-5 yudum nescafe

komşularıma uydum

Akşam biraz çok olmuş ohh kurabiyeler börekler :) Ama 6dan önce olması iyi en azından .Bri avuç leblebi de iyi çok tok tutar insanı da.Ben de bağırsak problemi yapıyor leblebi.

günaydınnnn günayyyydıınnnnn

benim çıtır adayı canım takımım zayıflamayı kafasına koymus çok yakında da hedefine ulaşacak olan güzellerim nasılsınız (şulenin nlp methodundan gitmeye çalıştım oldumu şulem )

sabah kahvaltısını neden geçiştirme olsun. asıl ondan al hırsını.
ben de aynı çıksam keşke.
regli olcam bi de.

güzel olmuş menün.

iyi çıkar umarım sonuçların.

menüler konuşuyor. süper.
spor var mı spor?

zayıflama kelimesini kullanmamak lazım sanırım, ideal kilodaki arkadaşlarım denebilir gibi.
ama güzel bir başlangıç.

çok güzel kek süsü olmuş.

dün öğlen biraz kaşmış ama buralara gelip de su böreği yememek olmaz dimi?
akşamı doldurmamışın en azından.

güzel toplamışsın.

gördüm canım fotolarını 8 kg kalmıs oda nedirki 2 gündür artıdamısın kızzz geçen haftanın bireysel üçüncüsü oldugunu hatırlatırım bu mevkii başını fena döndürmüş ne artısı bugun hiçbişi yeme yarına eksik çık bu hafta seni mercek altına alıyorum ona göre tüm menülerini talan edeceğim.hergün spor bekliyorum

şekerde dukanda başarılı olur inşallah

evet evde biri olunca daha düzenli oluyor tabi herşey

ama ben senin menünü begendim bugunde aynı güzellikte bir menü spor artılar gider inş

Bende aynı senin gibiyim zeynepcim asılacağımıza biraz biraz salma var bendede

salma kelimesini duymak istemiyorum yaza ne kaldı kaybedecek zamanımız yok

Sabah hastaneye gittim kaptanım kan tahlilleri aç yapılacaktı kan verdikten sonra çok acıkınca bisküvi vardı çantamda ondan yedim

sen böyle yazınca bir garip hissettim kendimi her menüyü didik didik edeceğim soracagım bundan sonra hiç kusura bakmayın olurmu

inşallah sonuçlardan birşey çıkmaz

güzel menüler

azmin elinden ne kurtulur guuuuluuuuummmmm ü değil uuu oku:) günaydın sana ve herkese:)

günaydın şekerim dişin nasıl oldu?

bu arada kızlar benim bir tanıdıgım.hatta çok yakınım (nickini deşifre etmemek adına kim oldugunu yazamıyorum)kendisi karabatak gibi bir batıp bir çıktıgı için listede yer alamıyor ama misafir olarak arada ugruyor hatta dukanla birlikte daha çok ugramasını bekliyorum

menü güzel keke çok takılma misafirin olmasına ragmen güzel

salıdaki dondurma yine mado olsaymıs iyiymiş iki günde de öğlenler kaçmıs ama genel anlamda güzel yarın sabah gelemezsen seni aynı geçeceğim.tartı farkın olursa onuda yaz canım

güzel menüler yarın listeye girecekmisin tatlım sen?gireceksen öğleye kadar gelmeye çalış olurmu

akşamın olmamış diğer öğünler güzel bugun sıkı tut olurmu menünü

kızlar lütfen menülerinizin en altına içtiğiniz su miktarını ve spor durumunuzu yazın.yapmamıssanız yapmadım yazın

yess deşifre olmak yok iyiyim ben böyle :)) dukan tarafına sardım bile az önce ne öğrendim hani benim yeşil çay varya burkturulmuş yapraklar:))) uzak doğudan geliyormuş bilmeden yeşil çayın hasını içiyormuşuz sekerim naber:)) dişim mi ııııı hepsini çektiresim var :)))

Günaydınnnn bu sabah çok mtluyummm Tartım yüzümü güldürdü 300 grama daha elvada didim

1 dilim kek nefsini köreltir.abartmadan haftada iki böle kaçamak konması güzel.bizim gibi haftada 4 yada 5 yapmıyosun bunu en azından.
carşamba öğlen fazla olmuş onun dışında bişi yok bence.memleketinin tasını cıkar canm.
güzel canmcım gitsin karayağlar şişlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…