- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Bilmem ki canım takıyorum öyle ama sanırım var gibiYalnız ben iyice hırslanmaya başladım bugünden itibaren günlük tutacağım, Mesala keki yedim müthş kendimi suçlu hissettim ve bi kaç gün önceki kurabiye felan çünkü yedikçe vücut istiyor. tam 1 ay sonra düğünümüz var düğüne kadar 57lere düşmek incecik olmak istiyorum.Bugünden itibaren artık kaçamak maçamak istemiyorum. Hadi gazam mübarek olsun artık ne diyim
süy ve yulafla başladım güne iyi başlıyom sonra yamultuyorum.
haftasonu da öle oldu.
sizin menülerin yanına yakışmıyo diye yazmıyom yine.
gelip gittikçe yazacam yediklerimi sonra toplu yazarım.
2 etap sonra cıss olcam yoksam.
Zeynepcim benim de bi 600 gr gitmiş bulunmakta bugün itibariyle:)Çorba her zaman iyidir:))
h
yok bi dahakine ben 1,olacam prensesim.kimseler kaptırmam.şimdiden 700 gr gitmiş bulunuyor sölemesi ayıp:))hastalık işime yaradı sanırım:)yada esracığımın corba usulü diyeti:))))))
Prensescim ben toparlanamadım
biraz müsade istiyorum senden.
25 mayısta finallerim bitiyor,hem hastayım hem ayrılıktan yastayım:)hemde sınavlara yetişmek zorundayım.
Yeterince paylaşım yapamam bu sürede ama sadece menü paylaşımı yapmamı ve kilo bildirmemi kabul ederseniz gelirim,25 mayıstada tam olarak dönerim inşallah.
Ne diyosun,nasıl yapalım?
İzine çıkınca geldiğinde kilon bölünüyormuydu neydi:)
Zeynepcim benim de bi 600 gr gitmiş bulunmakta bugün itibariyle:)Çorba her zaman iyidir:))
Sende süpersin tatlımmmmmmmoo süpersin esrammmm.gitsin karayağlar.bugün sayfa hiç ilerlememiş.nerde bu hatunlar.
kızlar menümü yazayım hemen yatacam.
sabah:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçelli ekmek,salata,8 zeytin
öğle:1 kepce corba,1 dilim ekmk
ara:çilek ve 5 tanecik krarker
akşam:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 tabak corba.
spor yok.su 5 bardak kadar.
harika harikabenim 1 haftada verdiğimi 2 günde vermişsin
25 mayısa 3 etap var canım takıma ugramasanda diyetini devam ettirebilecekmisin?istersen izine ayırayım :44:
dönünce hala kaptan olurmuyum bilemiyorum
ben bişey diyemem canım sen karar ver öyle uygulayalım
sevgilinden ayrıldın mı?ne zaman?ne çok üzüyor bu mesele seni :44:
oo süper olmuş canımcım.Bugün keyifsizim canım çok çikolata vs tatlı istiyor iyi dayandım dayanacağım.
Menümü yazayım da biraz kızımla oynayayım bugün ihmal ettim keratayı
Sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates
Ara öğün : 1 bardak süt
Öğle : semiz otu salatası yoğurtlu , domates çorbası
Ara öğün : 5 erik
Akşam : Çorba iki kaşık pilav salata
Spor 25 dk yürüyüş 15 dk bisiklet bi 15 dk kadar daha yaparım 2 lt suyum var 1 lt daha içerim.Hepinize iyi akşamlar kızlarrrr
ya benmm geniz akıntım var ondan herlde cıkarıyım derken baya bi tahriş oldu boğazım yanıyor ve kanıyor.o yüzden suyu düzgün içemiyorum.sıcak şeylerde deil ama suyu yutamıyorum.antibiyotiğe başladım sonunda iyileşeyimde hemen spora ve suya devam:)Sende süpersin tatlımmmmmmm
Suyu biraz daha arttır canım.İyi dinlenmeler :)
izine ayrılırsam döndüğümde nasıl olacak,kaldığm yerden devam mı? Hani şu verdiği kilo bilmem kaça bölündü muhabbeti var ya bilmiyorum ben onun ayrıntısını:)
ama hergün menümü paylaşıp kilo bildirmemi kabul ederde 25inden sonra fazla fazla paylaşım yaparak telafi etmeme müsade varsa kalayım derim:)
hergün bi bakarım ben zaten:)
Menümüde paylaşayım
kahvaltı
sandviç
ara
kahve
öğle
mevsim salatası ve fırın patates
ara
kahve kahve kahve:)
akşam
3 kaşık kısır ama bulguru az yeşilliği abartı:)
sonrasında 1 kase çilek
yulaf süt çok doyurucu oluyor.heyt 300 grla bile 3. olmuşum::)ne büyük şeref.
:))kuzu kuzuu 1.liği kaptırdık esraya.gerçi pelis uğramadı
yok bi dahakine ben 1,olacam prensesim.kimseler kaptırmam.şimdiden 700 gr gitmiş bulunuyor sölemesi ayıp:))hastalık işime yaradı sanırım:)yada esracığımın corba usulü diyeti:))))))
şulem şulem haftaya kesin haftaya biz 1, yiz.şu şişliğinde iner ozamana gözünü sevym dikkat et.bol bol su iç midenin şişliğinden yemeye fırsat bulama.
bence sabah kahvaltıyı düzgün yapmıyosun die sonrası coşuyor gibime geliyor.bide sabahları düzgün yemeyi dene bakalım ozamanda sonrası bu kadar kacacak mı?
600 de çok güzel.Zeynepcim benim de bi 600 gr gitmiş bulunmakta bugün itibariyle:)Çorba her zaman iyidir:))
aferin tut kendiniBugün keyifsizim canım çok çikolata vs tatlı istiyor iyi dayandım dayanacağım.
Menümü yazayım da biraz kızımla oynayayım bugün ihmal ettim keratayı
Sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates
Ara öğün : 1 bardak süt
Öğle : semiz otu salatası yoğurtlu , domates çorbası
Ara öğün : 5 erik
Akşam : Çorba iki kaşık pilav salata
Spor 25 dk yürüyüş 15 dk bisiklet bi 15 dk kadar daha yaparım 2 lt suyum var 1 lt daha içerim.Hepinize iyi akşamlar kızlarrrr
Kizlar ben istnbula geldim sukur artik duzenli yazarim menumu tamammi? optum sizi yalniz annemlerin tartisi yokmus acilen tarti almam gerek
Çok geçmiş olsn canım.Geçsin inşallah bir an evveloo süper olmuş canımcım.
ya benmm geniz akıntım var ondan herlde cıkarıyım derken baya bi tahriş oldu boğazım yanıyor ve kanıyor.o yüzden suyu düzgün içemiyorum.sıcak şeylerde deil ama suyu yutamıyorum.antibiyotiğe başladım sonunda iyileşeyimde hemen spora ve suya devam:)
oy kuzummmm bizdende kopmak istemiyo
Aralar fazla olmuş malesef.Ama sporla yediğini yakmışsındır en azındansabah: süt, yulaf, 1 kayısı
ara: 2 küçük br. süt
öğle: peynir, 5 zeytin, 2 çatal bal, 2 dilim ekmek, 3 kaşık pilav
ara: 3 kaşık kızarma, 2 kaşık kısır, 2 zey. yaprak dolma---------komşular çağırdı-------
ara: 1 muz
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği,1 dilim ekmek
spor:45 dakika nivea cd.
Menümüde paylaşayım
kahvaltı
sandviç
ara
kahve
öğle
mevsim salatası ve fırın patates
ara
kahve kahve kahve:)
akşam
3 kaşık kısır ama bulguru az yeşilliği abartı:)
sonrasında 1 kase çilek
ORti bu hafta kesin birinciyiz o zamannngüzel canımortim olmussun bu hafta
günlük iyi fikir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?