Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Prensescim ben toparlanamadım
biraz müsade istiyorum senden.
25 mayısta finallerim bitiyor,hem hastayım hem ayrılıktan yastayım:)hemde sınavlara yetişmek zorundayım.
Yeterince paylaşım yapamam bu sürede ama sadece menü paylaşımı yapmamı ve kilo bildirmemi kabul ederseniz gelirim,25 mayıstada tam olarak dönerim inşallah.
Ne diyosun,nasıl yapalım?
İzine çıkınca geldiğinde kilon bölünüyormuydu neydi:)

günlük iyi fikir canım

seninde benimde 2 etabımız var canım menülerini yaz yinede yazarken ne çok yemiş oldugunun kendin farkına varırsın

Zeynepcim benim de bi 600 gr gitmiş bulunmakta bugün itibariyle:)Çorba her zaman iyidir:))

süpersin ne diyim

h
yok bi dahakine ben 1,olacam prensesim.kimseler kaptırmam.şimdiden 700 gr gitmiş bulunuyor sölemesi ayıp:))hastalık işime yaradı sanırım:)yada esracığımın corba usulü diyeti:))))))

harika harika benim 1 haftada verdiğimi 2 günde vermişsin

25 mayısa 3 etap var canım takıma ugramasanda diyetini devam ettirebilecekmisin?istersen izine ayırayım :44:
dönünce hala kaptan olurmuyum bilemiyorum
ben bişey diyemem canım sen karar ver öyle uygulayalım

sevgilinden ayrıldın mı?ne zaman?ne çok üzüyor bu mesele seni :44:

kızlar menümü yazayım hemen yatacam.

sabah:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçelli ekmek,salata,8 zeytin

öğle:1 kepce corba,1 dilim ekmk

ara:çilek ve 5 tanecik krarker

akşam:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 tabak corba.

spor yok.su 5 bardak kadar.

Bugün keyifsizim canım çok çikolata vs tatlı istiyor iyi dayandım dayanacağım.
Menümü yazayım da biraz kızımla oynayayım bugün ihmal ettim keratayı

Sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates

Ara öğün : 1 bardak süt

Öğle : semiz otu salatası yoğurtlu , domates çorbası

Ara öğün : 5 erik

Akşam : Çorba iki kaşık pilav salata

Spor 25 dk yürüyüş 15 dk bisiklet bi 15 dk kadar daha yaparım 2 lt suyum var 1 lt daha içerim.Hepinize iyi akşamlar kızlarrrr

oo süpersin esrammmm.gitsin karayağlar.bugün sayfa hiç ilerlememiş.nerde bu hatunlar.
Sende süpersin tatlımmmmmmm

Suyu biraz daha arttır canım.İyi dinlenmeler :)

izine ayrılırsam döndüğümde nasıl olacak,kaldığm yerden devam mı? Hani şu verdiği kilo bilmem kaça bölündü muhabbeti var ya bilmiyorum ben onun ayrıntısını:)
ama hergün menümü paylaşıp kilo bildirmemi kabul ederde 25inden sonra fazla fazla paylaşım yaparak telafi etmeme müsade varsa kalayım derim:)
hergün bi bakarım ben zaten:)

Menümüde paylaşayım
kahvaltı
sandviç
ara
kahve
öğle
mevsim salatası ve fırın patates
ara
kahve kahve kahve:)
akşam
3 kaşık kısır ama bulguru az yeşilliği abartı:)
sonrasında 1 kase çilek

oo süper olmuş canımcım.
Sende süpersin tatlımmmmmmm

Suyu biraz daha arttır canım.İyi dinlenmeler :)
ya benmm geniz akıntım var ondan herlde cıkarıyım derken baya bi tahriş oldu boğazım yanıyor ve kanıyor.o yüzden suyu düzgün içemiyorum.sıcak şeylerde deil ama suyu yutamıyorum.antibiyotiğe başladım sonunda iyileşeyimde hemen spora ve suya devam:)

oy kuzummmm bizdende kopmak istemiyo

Kizlar ben istnbula geldim sukur artik duzenli yazarim menumu tamammi? optum sizi yalniz annemlerin tartisi yokmus acilen tarti almam gerek

günaydınlar.

yulaf süt çok doyurucu oluyor.
bravo 1kg tamamlarsın en azından.
bu işin sırrını ben unuttum valla. bana bi hatırlat canım ya.

Zeynepcim benim de bi 600 gr gitmiş bulunmakta bugün itibariyle:)Çorba her zaman iyidir:))
600 de çok güzel.

aferin tut kendini
cuma günü yaparsın keyfini.
ben de böyle düşünmeye başlasam iyi olacak.

sabah: süt, yulaf, 1 kayısı
ara: 2 küçük br. süt
öğle: peynir, 5 zeytin, 2 çatal bal, 2 dilim ekmek, 3 kaşık pilav
ara: 3 kaşık kızarma, 2 kaşık kısır, 2 zey. yaprak dolma---------komşular çağırdı-------
ara: 1 muz
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği,1 dilim ekmek
spor:45 dakika nivea cd.

Çok geçmiş olsn canım.Geçsin inşallah bir an evvel
Aralar fazla olmuş malesef.Ama sporla yediğini yakmışsındır en azından

Ya kızlar siz ne kaaa az yiyosunuz ben mi çok pis boğazlıyım anlamadım ki?Azaltsam mı acep ben de yediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…