kızlar menümü yazayım hemen yatacam.
sabah:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçelli ekmek,salata,8 zeytin
öğle:1 kepce corba,1 dilim ekmk
ara:çilek ve 5 tanecik krarker
akşam:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 tabak corba.
spor yok.su 5 bardak kadar.
Sporun menün harika canım ya bişi sorcam akşam yemeğini en geç kaç ta yiyorsunuzBugün keyifsizim canım çok çikolata vs tatlı istiyor iyi dayandım dayanacağım.
Menümü yazayım da biraz kızımla oynayayım bugün ihmal ettim keratayı
Sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates
Ara öğün : 1 bardak süt
Öğle : semiz otu salatası yoğurtlu , domates çorbası
Ara öğün : 5 erik
Akşam : Çorba iki kaşık pilav salata
Spor 25 dk yürüyüş 15 dk bisiklet bi 15 dk kadar daha yaparım 2 lt suyum var 1 lt daha içerim.Hepinize iyi akşamlar kızlarrrr
Menümüde paylaşayım
kahvaltı
sandviç
ara
kahve
öğle
mevsim salatası ve fırın patates
ara
kahve kahve kahve:)
akşam
3 kaşık kısır ama bulguru az yeşilliği abartı:)
sonrasında 1 kase çilek
sabah: süt, yulaf, 1 kayısı
ara: 2 küçük br. süt
öğle: peynir, 5 zeytin, 2 çatal bal, 2 dilim ekmek, 3 kaşık pilav
ara: 3 kaşık kızarma, 2 kaşık kısır, 2 zey. yaprak dolma---------komşular çağırdı-------
ara: 1 muz
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği,1 dilim ekmek
spor:45 dakika nivea cd.
kızlar menümü yazayım hemen yatacam.
sabah:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçelli ekmek,salata,8 zeytin
öğle:1 kepce corba,1 dilim ekmk
ara:çilek ve 5 tanecik krarker
akşam:1 dilim ekmk,1 dilim peynir,1 tabak corba.
spor yok.su 5 bardak kadar.
Bugün keyifsizim canım çok çikolata vs tatlı istiyor iyi dayandım dayanacağım.
Menümü yazayım da biraz kızımla oynayayım bugün ihmal ettim keratayı
Sabah :1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık domates
Ara öğün : 1 bardak süt
Öğle : semiz otu salatası yoğurtlu , domates çorbası
Ara öğün : 5 erik
Akşam : Çorba iki kaşık pilav salata
Spor 25 dk yürüyüş 15 dk bisiklet bi 15 dk kadar daha yaparım 2 lt suyum var 1 lt daha içerim.Hepinize iyi akşamlar kızlarrrr
izine ayrılırsam döndüğümde nasıl olacak,kaldığm yerden devam mı? Hani şu verdiği kilo bilmem kaça bölündü muhabbeti var ya bilmiyorum ben onun ayrıntısını:)
ama hergün menümü paylaşıp kilo bildirmemi kabul ederde 25inden sonra fazla fazla paylaşım yaparak telafi etmeme müsade varsa kalayım derim:)
hergün bi bakarım ben zaten:)
Menümüde paylaşayım
kahvaltı
sandviç
ara
kahve
öğle
mevsim salatası ve fırın patates
ara
kahve kahve kahve:)
akşam
3 kaşık kısır ama bulguru az yeşilliği abartı:)
sonrasında 1 kase çilek
Kizlar ben istnbula geldim sukur artik duzenli yazarim menumu tamammi? optum sizi yalniz annemlerin tartisi yokmus acilen tarti almam gerek
sabah: süt, yulaf, 1 kayısı
ara: 3 kaşık kızarma, 2 kaşık kısır, 2 zey. yaprak dolma---------komşular çağırdı-------
Ya kızlar siz ne kaaa az yiyosunuz ben mi çok pis boğazlıyım anlamadım ki?Azaltsam mı acep ben de yediklerimi
ORti bu hafta kesin birinciyiz o zamannn
Ben dün giremedim eşimden dolayı kızlar menümü paylaşim hemen
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 yeşil zeytin, az biraz peynir, 1 fincan bitki çayı
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Ara: 2 tane haşşaşlı poğaca (küçüçüktü ama) 1 tane meyve suyu
Akşam: 5 çilek, 10 kadar erik
Su: 2 lit sporda yarım saat yürüyüş, 50 ip atlama
Dengesiz bir menü oldu hastanedeydim geldim kayınvalideye inince haşşalılar vardı gözüm döndü sanırım yiyiverdim akşam da meyveyle geçiştirmek ağır olmasın diye
Ben buradayım kaptanım.Size albüm oluşturdum.Bi de cuma günkü halimi çekip koycam.Bakın bakalım arada fark var mı ?:)
cumaya da bekliyorum fotonu
ayy maşallah takımımızahepimiz pek güzeliz (kendimide kattım hemen ) şu fazlalıklarda gidince mankenden farkımız kalmayacak
Ay geniz akıntısııııoo süper olmuş canımcım.
ya benmm geniz akıntım var ondan herlde cıkarıyım derken baya bi tahriş oldu boğazım yanıyor ve kanıyor.o yüzden suyu düzgün içemiyorum.sıcak şeylerde deil ama suyu yutamıyorum.antibiyotiğe başladım sonunda iyileşeyimde hemen spora ve suya devam:)
oy kuzummmm bizdende kopmak istemiyo
az mı yemişim,midem kötüydü canım geçen hafta tavuktan zehirlendim hala midem bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Ama açlıkta yok yani:)Ya kızlar siz ne kaaa az yiyosunuz ben mi çok pis boğazlıyım anlamadım ki?Azaltsam mı acep ben de yediklerimi
güzel menü ama su çok az olmus
güzel menü güzel spor güzel suçikolata yerine sütlü tatlı ye canım abartmadan sabah ara öğünü olabilir mesela
izne ayrıldıgın hafta kaç hafta ayrıysan yüzden o kadara bölünüyorbir sonraki hafta normal devam ediyorsun
hergün menü ve cumaları kilo bildirimi şeklinde yapsak bence daha uygun olurtakımdan koparsan kg alırsın :44:
kahveyi azalt kuzumgerisi güzel kısır bulgurlu oldugu için sorun yok ama spor haberlerini bekliyorum
Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorumtamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki
estağfirullah tatlım haddimemi senn gibi 10 kilo vermiş birine hatırlatmak:)günaydınlar.
yulaf süt çok doyurucu oluyor.
bravo 1kg tamamlarsın en azından.
bu işin sırrını ben unuttum valla. bana bi hatırlat canım ya.
600 de çok güzel.
aferin tut kendini
cuma günü yaparsın keyfini.
ben de böyle düşünmeye başlasam iyi olacak.
2 tanecikle kotarmışsın olayı akşamda meyve zaten bişeycik olmaz.Ben dün giremedim eşimden dolayı kızlar menümü paylaşim hemen
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 yeşil zeytin, az biraz peynir, 1 fincan bitki çayı
Dengesiz bir menü oldu hastanedeydim geldim kayınvalideye inince haşşalılar vardı gözüm döndü sanırım yiyiverdim akşam da meyveyle geçiştirmek ağır olmasın diye
sorma ya.cıkarırken ayrı bi dert uzanınca ayrı bidert.nefret ediyorum bende.Ay geniz akıntısııııkabusum o benim,boğulup bayılan seviyedeyim düşün,kortlzonları yedim onun yüzünden.
Geçmiş olsun canım.
az mı yemişim,midem kötüydü canım geçen hafta tavuktan zehirlendim hala midem bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Ama açlıkta yok yani:)
tamam öyleyse burda kalayım:)
sabaha kadar uyumuyorum canım,sınav zamanı kahvenin dozu kaçıyor işte dinç tutsun diye.
Bide psikolojik yer yapmış,ders çalışırken gerekenler listesinde oda,kalem silgi kahve
aman dikkat kuzu hemde hiç zamanı değil.popiş sonrada erir.Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorumtamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki
okadar da cok deil arada bi böle yapıp vücudu şaşırtmak ii oluyor.hem zaten kacamak tarzıda deil.sağlıklı şeyler yemişsin.huuu millet nerelerdesinizzzz?geliyorum gidiyorum geliyorum gidiyorum bi türlü kimseyi bulamiyim.Ben geldiğimde herkeşler gitmiş olıyi
Akşam yemeğimi de yedim.Bugün artık yenecek bişi kalmadı malesef
Sabah :Bi kaşık pekmez elma sirkeli su 4 kaşık müslü 1 bardak süt
Ara :4 hurma 1 grisini 1 keğekli bisküvi(Bugün aralarım biraz kalabalık ve fazla oldu malesef)
Öğle :Tarhana çorbası , kepekli makarna
Ara : 3 hurma 5 erik
Akşam :Çorba salata elma
Spor 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet kızlar.2,5lt de suyum var yatana kadar 3 yaparım
kızlar buda benm menüm:
sabah:misafirlerim vardı az abarttım.yarım haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık fırın patates,domates salatalık,1 dilim ekmek,zeytin,bi kaşık biber yoğurtlama,
öğle:çilek ve erik
ara:1 hurma
akşam:1 dilim börek,1 dilim ekmek,1 tabak corba,domates salatalık,reyhan,1 haş yumurta,
bugün menüm fazla gibi oldu umarım yarın artıda cıkmam.bu arada bugün sabah 500 gr daha eksiye indim:))))))))1200 oldu.bu hafta 2 ye tamamlarım heralde.
insaalah canimya siteye girdikçe toparlarsın hem.
spor yapman ne guzel ben yapamiyorum annemin evi çok kuçuksabah: süt, yulaf, 1 kayısı
Ben dün giremedim eşimden dolayı kızlar menümü paylaşim hemen
tamam canımbizi habersiz bırakma..ben senin geçen haftaki artını istanbuldaki tartıdan sanmıstım :44: bunamaya başladım galiba.herşeyi karıştırır oldum
onemli degil kaptanim
huuu millet nerelerdesinizzzz?geliyorum gidiyorum geliyorum gidiyorum bi türlü kimseyi bulamiyim.Ben geldiğimde herkeşler gitmiş olıyi
Akşam yemeğimi de yedim.Bugün artık yenecek bişi kalmadı malesef
Sabah :Bi kaşık pekmez elma sirkeli su 4 kaşık müslü 1 bardak süt
Ara :4 hurma 1 grisini 1 keğekli bisküvi(Bugün aralarım biraz kalabalık ve fazla oldu malesef)
Öğle :Tarhana çorbası , kepekli makarna
Ara : 3 hurma 5 erik
Akşam :Çorba salata elma
Spor 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet kızlar.2,5lt de suyum var yatana kadar 3 yaparım
kızlar buda benm menüm:
sabah:misafirlerim vardı az abarttım.yarım haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık fırın patates,domates salatalık,1 dilim ekmek,zeytin,bi kaşık biber yoğurtlama,
öğle:çilek ve erik
ara:1 hurma
akşam:1 dilim börek,1 dilim ekmek,1 tabak corba,domates salatalık,reyhan,1 haş yumurta,
bugün menüm fazla gibi oldu umarım yarın artıda cıkmam.bu arada bugün sabah 500 gr daha eksiye indim:))))))))1200 oldu.bu hafta 2 ye tamamlarım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?