Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben menumu yaziyorum

Sabah: 1 minik kepek ekmek arasi peynirli tost, zeytin, bir kupa besi bi yerde cay

Oglen: 1 simit

Aksam: restoranta gittim kizlar Resimdeki yemek ve ayran ustune kazandibi yedim sonra baya bi yol yuruduk
menü güzel canm akşamda ii ama keşke kazandibi olmayaymış ama oda sütlü tatlı.cokta yürümüşsün erimiştir emziriyorsunda gitmiştir o.
yarın perşembe canımcım zaten şaka yaptım ben bu kadar verşyşm haftada daha ne isterim.tabi tickerimdaki ibreyi düz 67 yapmak için bugün yarın az hile yaparım:))
farketmez kalıbı küçük büyük 38 diyosun ya o mutluluk paha biçilemez:)

Ne güzell ne mutluluk yaaa tebrik ederimmmmmmm

Sabah: 1 minik kepek ekmek arasi peynirli tost, zeytin, bir kupa besi bi yerde cay

Aksam: restoranta gittim kizlar Resimdeki yemek ve ayran ustune kazandibi yedim sonra baya bi yol yuruduk

Akşam çok fazla değil aslında.Hem yürümüşsün de gitmiştir yediklerin.Hem biz emziriyoruz fazldan 200 kalori falan yakıyoruz günde:)

Ya kızlar siz ne kaaa az yiyosunuz ben mi çok pis boğazlıyım anlamadım ki?Azaltsam mı acep ben de yediklerimi
menülerin çok güzel gidiyor.
ben 500 kalori diye biliyorum emzirmenin götürdüğü günlük kaloriyi.

akşamla haşhaşlılar gitmiş mis gibi olmuş menün.

Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorum tamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki
aman dikkat et kendine sınavların güzel geçsin.
yaparsın sporunu.

sen süpersin ya.

ooo daha neler giycen neler zati 3 kilocuk kaldı.

sabah:yulaf-süt
ara:süt,kayısı
öğleatlıcan yemeği,1 dilim kadar ekmek
ara:10 susamlı bis.
akşamatlıcan yemeği,3 dilim ekmek--5 den önce
ara:2 çatal makarna,.çilek,patlamış mısır

spor yok. kendimi kaldıramıyorum ya. gittim 2 saat yattım uyudum.

kaptanım nasılsın.
ben atamadım şişliği öyle deli deli de yemiyorum ama kilo aldım üstüne.
tavuk-salata diyeti önerdi bir arkadaşım. diyet deneyimleri bölümünden onu yapayım diyorum.

Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorum tamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki

aman canım dikkat et hiçbirşey sağlıgımızdan önemli değil

güzel menü güzel spor

börek yediğin için ekmek olmasa iyiymiş.sabahtada patates var

güzel canım restoran menünüde begendim.pilavı az görünüyor ekmek yemediysen problem yok kazan dibide akşam yemeğinden hemen sonra olmamıs bu arada annenler nasıllar?keyfin nasıl türkiyede

güzel celim .
hadi kalan kg cuklarıda verde mezun edelim seni

Son düzenleme:
günaydın tatlım.kimsecikler yok takımda prensesim kaptanım nirelerdesin?

kaptanım kimsecikler yok takımdagel git sayfa ancak 2 tane ilerliyor.

bu hafta benim işlerimde yogun bende çok sık gelemedim kuzunun sınavları var,celi türkiyede,pelis kaç gündür kk ya gelmemiş iyice meraktayım,zeynep ve şule okula gitmeden dönünce mutlaka ugruyorlar,esra sık geliyor,tulipte geliyor mümkün oldugunca :44: katılımı artıramadım :44: kimseye ısrar etmeyide sevmiyorum.herkesin yaşam tarzları farklı elinden geldiğince herkes ugramaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor malesef :44: kızlar önerisi olan varsa her zaman herşekilde açıgım

2-3 gündür bakamadım.1 kişi daha çağırayım takıma.esra gibi biri gelirse ne mutlu

menün güzel canım dediğin bir abartı yok(akşam arası makarna hariç) canım tekrar leslie ye başlasan.yada dışarda yürüyüşe belki eksileri görürsün tekrar

kaptanım nasılsın.
ben atamadım şişliği öyle deli deli de yemiyorum ama kilo aldım üstüne.
tavuk-salata diyeti önerdi bir arkadaşım. diyet deneyimleri bölümünden onu yapayım diyorum.

iyiyim tatlım sen nasılsın?
menünde artı yok ama artıda çıkmana üzüldüm.
tavuk salata diyetini yapmıstım.sabah ne yediğimi unuttum ama öğle ve akşam salatanın üzerinde tavuk yiyordum.3-4 günlük bir diyetti.herkes kilo vermiş ben o diyetle de kg verememiştim belki sana yarar dene tatlım en azından kg nu harekete gerçimiş birşeyler denemiş olursun

buraya gelen şeker vardı ya o dukan 2-3 günde güzel sonuçlar almaya başladı.bana sende yap falan diyordu.diyeti sevmediğim için yok falan diyordum ama artık aynı kg da olmak çok sıktı beni denemediğimde bir o kaldı yapsammı diyorum :44:

bilemiyorum zaten yemiyosun et sevmiyorsan hiç mi hiç yemessin sen bişi. o da zarar olur.
sen dr. a gidecektin bi.

tavuk-salata diyetinde ek olarak sadece ayran var.
millet şakır şakır vermiş bunlan.

ben size söyledim mi o yüzümdekiler egzamaymış.
dr. geçen cuma kortizonlu merhemler verdi. baya düzeldi o günden bu güne.
canımı çok sıkmıştı bu durum.
kan değerlerim iyi çıkınca tutturdu stres diye. bişi de yok her zaman ki düzendeyim.

nerdeyse dicemki beni bu merhemler şişirdi bu hafta bahanesi bool.

bilemiyorum zaten yemiyosun et sevmiyorsan hiç mi hiç yemessin sen bişi. o da zarar olur.
sen dr. a gidecektin bi.

tavuk-salata diyetinde ek olarak sadece ayran var.
millet şakır şakır vermiş bunlan.

yok canım et severim.evde dumansız ızgara falan var onda yaparım.köfte yaparım.dukan ekmeği yapmıs şeker mikrodalgada 7 dk ondan tarif alırım bilemedim ya.eski bir masal var 13. takımın kaptanı oda protein agırlıklı beslen falan yazmıs onada sordum.destek almam şart oldu :44: bu yemeye şimdiye dal gibi olmalıydım

diyetisyen işine henüz bir çözüm bulamadım :44:

beni şok diyetler zayıflatmıyor şu elmalı karabiberli yapılan bir içecek var o zayıflatmıyor tavuk diyeti hollywood diyeti zayıflatmıyor benim garip bir bünyem var sanırım

ama sen dene belki yarar helede hedefine bu kadar az varken belki zayıflatır seni kurtulursun

geçmiş olsun canım doktorun verdiği kremler geçirdi mi? sen şimdi egzama yazınca kardeşim aklıma geldi.onunda askerde soyulmaya başlamıs hala soyuluyor yüzü

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5440.html

4. takıma buyrun kızlar

2 kişi çağırdım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…