menü güzel canm akşamda ii ama keşke kazandibi olmayaymış ama oda sütlü tatlı.cokta yürümüşsün erimiştir emziriyorsunda gitmiştir o.Kizlar ben menumu yaziyorum
Sabah: 1 minik kepek ekmek arasi peynirli tost, zeytin, bir kupa besi bi yerde cay
Oglen: 1 simit
Aksam: restoranta gittim kizlar Resimdeki yemek ve ayran ustune kazandibi yedimsonra baya bi yol yuruduk
yarın perşembe canımcım zaten şaka yaptım ben bu kadar verşyşm haftada daha ne isterim.tabi tickerimdaki ibreyi düz 67 yapmak için bugün yarın az hile yaparım:))insaalah canim
spor yapman ne guzel ben yapamiyorum annemin evi çok kuçuk
meyvesuyu içmeni tavsiye etmem canim çok kilo yapiyormus
guzel menun canim ben begendim
vayyyy supersin ya masaallah sana ama yarin persembe degilmi?
farketmez kalıbı küçük büyük 38 diyosun ya o mutluluk paha biçilemez:)Kizlar dun kendime etek aldim vee magazada 40 beden buyuk olduuu. Ben sevincten uctum tabiii
Bunun 38 bedeni varmi acaba derken mutluluktan uctum resmen
Etegin kalibi burazda buyuktu sanirum
Ana olsun siz bendeki sevinci gorun oyuyu delirdim :)
Ne güzell ne mutluluk yaaa tebrik ederimmmmmmmKizlar dun kendime etek aldim vee magazada 40 beden buyuk olduuu. Ben sevincten uctum tabiii
Kizlar ben menumu yaziyorum
Sabah: 1 minik kepek ekmek arasi peynirli tost, zeytin, bir kupa besi bi yerde cay
Aksam: restoranta gittim kizlar Resimdeki yemek ve ayran ustune kazandibi yedimsonra baya bi yol yuruduk
Günaydın bu arada kızlarrrr
günaydınn hatta öğle oldu ben gelene kadar tünaydın herkese
keyifleriniz diyetleriniz nasıl?cumaya 2 gün kaldı :44:
menülerin çok güzel gidiyor.Ya kızlar siz ne kaaa az yiyosunuz ben mi çok pis boğazlıyım anlamadım ki?Azaltsam mı acep ben de yediklerimi
akşamla haşhaşlılar gitmiş mis gibi olmuş menün.Ben dün giremedim eşimden dolayı kızlar menümü paylaşim hemen
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 yeşil zeytin, az biraz peynir, 1 fincan bitki çayı
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Ara: 2 tane haşşaşlı poğaca (küçüçüktü ama) 1 tane meyve suyu
Akşam: 5 çilek, 10 kadar erik
Su: 2 lit sporda yarım saat yürüyüş, 50 ip atlama
Dengesiz bir menü oldu hastanedeydim geldim kayınvalideye inince haşşalılar vardı gözüm döndü sanırım yiyiverdim akşam da meyveyle geçiştirmek ağır olmasın diye
aman dikkat et kendine sınavların güzel geçsin.Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorumtamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki
sen süpersin ya.kızlar buda benm menüm:
sabah:misafirlerim vardı az abarttım.yarım haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık fırın patates,domates salatalık,1 dilim ekmek,zeytin,bi kaşık biber yoğurtlama,
öğle:çilek ve erik
ara:1 hurma
akşam:1 dilim börek,1 dilim ekmek,1 tabak corba,domates salatalık,reyhan,1 haş yumurta,
bugün menüm fazla gibi oldu umarım yarın artıda cıkmam.bu arada bugün sabah 500 gr daha eksiye indim:))))))))1200 oldu.bu hafta 2 ye tamamlarım heralde.
ooo daha neler giycen neler zati 3 kilocuk kaldı.Kizlar dun kendime etek aldim vee magazada 40 beden buyuk olduuu. Ben sevincten uctum tabiii
Ay bugün eve geliyorum diye gidip biraz eliptik çevireyim dedim,2 defa kalçadan bi kramp girdl eve aksayarak geldim,şu bel fıtığım kitleyecek yine diye çok korkuyorumtamda sınav zamanı,şimdi yatma vakti değilki
huuu millet nerelerdesinizzzz?geliyorum gidiyorum geliyorum gidiyorum bi türlü kimseyi bulamiyim.Ben geldiğimde herkeşler gitmiş olıyi
Akşam yemeğimi de yedim.Bugün artık yenecek bişi kalmadı malesef
Sabah :Bi kaşık pekmez elma sirkeli su 4 kaşık müslü 1 bardak süt
Ara :4 hurma 1 grisini 1 keğekli bisküvi(Bugün aralarım biraz kalabalık ve fazla oldu malesef)
Öğle :Tarhana çorbası , kepekli makarna
Ara : 3 hurma 5 erik
Akşam :Çorba salata elma
Spor 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet kızlar.2,5lt de suyum var yatana kadar 3 yaparım
kızlar buda benm menüm:
sabah:misafirlerim vardı az abarttım.yarım haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık fırın patates,domates salatalık,1 dilim ekmek,zeytin,bi kaşık biber yoğurtlama,
öğle:çilek ve erik
ara:1 hurma
akşam:1 dilim börek,1 dilim ekmek,1 tabak corba,domates salatalık,reyhan,1 haş yumurta,
bugün menüm fazla gibi oldu umarım yarın artıda cıkmam.bu arada bugün sabah 500 gr daha eksiye indim:))))))))1200 oldu.bu hafta 2 ye tamamlarım heralde.
Kizlar ben menumu yaziyorum
Kizlar dun kendime etek aldim vee magazada 40 beden buyuk olduuu. Ben sevincten uctum tabiii
günaydın tatlım.kimsecikler yok takımda prensesim kaptanım nirelerdesin?
kaptanım kimsecikler yok takımdagel git sayfa ancak 2 tane ilerliyor.
sabah:yulaf-süt
ara:süt,kayısı
öğleatlıcan yemeği,1 dilim kadar ekmek
ara:10 susamlı bis.
akşamatlıcan yemeği,3 dilim ekmek--5 den önce
ara:2 çatal makarna,.çilek,patlamış mısır
spor yok. kendimi kaldıramıyorum ya. gittim 2 saat yattım uyudum.
kaptanım nasılsın.
ben atamadım şişliği öyle deli deli de yemiyorum ama kilo aldım üstüne.
tavuk-salata diyeti önerdi bir arkadaşım. diyet deneyimleri bölümünden onu yapayım diyorum.
bilemiyorum zaten yemiyosun et sevmiyorsan hiç mi hiç yemessin sen bişi. o da zarar olur.buraya gelen şeker vardı ya o dukan 2-3 günde güzel sonuçlar almaya başladı.bana sende yap falan diyordu.diyeti sevmediğim için yok falan diyordum ama artık aynı kg da olmak çok sıktı beni denemediğimde bir o kaldı yapsammı diyorum :44:
bilemiyorum zaten yemiyosun et sevmiyorsan hiç mi hiç yemessin sen bişi. o da zarar olur.
sen dr. a gidecektin bi.
tavuk-salata diyetinde ek olarak sadece ayran var.
millet şakır şakır vermiş bunlan.
ben size söyledim mi o yüzümdekiler egzamaymış.
dr. geçen cuma kortizonlu merhemler verdi. baya düzeldi o günden bu güne.
canımı çok sıkmıştı bu durum.
kan değerlerim iyi çıkınca tutturdu stres diye. bişi de yok her zaman ki düzendeyim.
nerdeyse dicemki beni bu merhemler şişirdi bu haftabahanesi bool.
1.70 boyundayım daha önceleri hep 52- 57 kilo arasındaydım ..daha sonra bi sürü saglık sorunu vs kendimi 75 kiloda buldum geçen yaz 60 kiloya kadar düştüm fakat daha sonra 67 ye kadar çıktım ..Bir kaç haftadır 65 kiloyum artık 50li kilolarımı görmek istiyorum zor kilo verdiğğimi hissediyorum, kendi kendime düşündüğümde saçma bi şekilde imkansız geliyordu ama arkadaşların yazdıklarını görünce ümitleniyorum ..sonuç olarak
65 kiloyum hedefim 57 yaş 32
merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk kez yazıyorum.bireysel başladığım kilo verme çabama sizlerinde desteğiyle büyük bir hızla devam etmek istiyorum.bu sabah 71.1 geldim.164 cm boyum. geçtiğimiz ağustos ayında doğum yaptım.82 kiloyla doğuma girdim.şuan izinliyim ve kasıma kadarda evdeyim.hedefim 65 kilonun altına inmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?