Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk aylarda gidiyordu da 500 kalori şimdi en fazla 200 falan gidiyordur diye düşünüyorum.Süt üretimi azaldı sonuçta.İlk aylarda 500 gitmese zaten ben ne olmuştum kimbilir o kadar yemeğe AMa emzirirken de insan acıkıyor yahu
Akşam ara patlamış mısırla makarna olmamış.Akşam yemeğini 6 da ye bence daha tok olursun kaçamak daha az olur
Kaptan ben daha çok uğrarım da kimsecikler yok.Herkşeler çalışıyo herkes benim gibi ev hanımı mı dimi ama Benim kızım da bu aralar diş huysuzluğunda gelip yazıp çıkıyorum
Çok geçmiş olsunnnn
Bence bi diyetisyene git.Benim kilo verme durduğu zaman diyetisyene gitmeği düşünüyorum

geçmiş olsun canım doktorun verdiği kremler geçirdi mi? sen şimdi egzama yazınca kardeşim aklıma geldi.onunda askerde soyulmaya başlamıs hala soyuluyor yüzü

sağol. kremler iyi geldi.
iyi gelmeseydi kortizon iğnesi vuracaktı. cuma günü tekrar konrtole gidecem.

ooo daha neler giycen neler zati 3 kilocuk kaldı.

insaallah canim :)

ay evet mutluluktan uçtul resmen :) darisi hepimize
Ne güzell ne mutluluk yaaa tebrik ederimmmmmmm

Akşam çok fazla değil aslında.Hem yürümüşsün de gitmiştir yediklerin.Hem biz emziriyoruz fazldan 200 kalori falan yakıyoruz günde:)
insallah gitmistir cani dedigin gibi :)

hm patlamis misiri yagsizmi yiyorsun canim?

güzel canım restoran menünüde begendim.pilavı az görünüyor ekmek yemediysen problem yok kazan dibide akşam yemeğinden hemen sonra olmamıs bu arada annenler nasıllar?keyfin nasıl türkiyede

ekmek yemeddim canim annemler iyiler çok sukur ma evleri çok kuçuk spor yapamiyorum ya keyfimyerinde havalarda guzel olsa istanbulda taam olcak :)
güzel celim .
hadi kalan kg cuklarıda verde mezun edelim seni
[/QUOTE]

insaallah kaptanim

merhaba takımın yeni transferiyim .inşallah kısa sürede hedefe ulaşırım.herkese kolay gelsin
bende bugünki menümü yazıyım
sabah:1 domates 1 biber 1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek 1kk beyaz peynir 1 b şekersiz çay
ara:1 yeşil elma
öğle:2 adet biber dolması 3 kaşık yoğurt 1 domates
akşam:1 baget ve yanında haşlanmış sebze ve salata 1dlm ekmek
ara:1 kase yoğurt
egzersizler)ve 15 dk spor

Son düzenleme:

canım hoşgeldin ben takım kaptanıyım.ismim reyhan 27 yaşında konyada yaşıyorum..
menün gayet güzel
sende kendini biza tanıtabilirmisin?
1 arkadaş daha çağırdım oda gelsin takım kurallarını yazayım 2 hafta deneme süren olacak.bu süre kısalabilirde şimdiden hayırlı olsun

canım sık giriyorsun takip ediyorsun gayet güzel
diyetisyenin saatlerini bir tutturabilsem ahh

sağol. kremler iyi geldi.
iyi gelmeseydi kortizon iğnesi vuracaktı. cuma günü tekrar konrtole gidecem.

iğneye gerek kalmadan geçmiş sevindim

ekmek yemeddim canim annemler iyiler çok sukur ma evleri çok kuçuk spor yapamiyorum ya keyfimyerinde havalarda guzel olsa istanbulda taam olcak :)

insaallah kaptanim

canım dışarı çıkabiliyorsan hergün biraz yürümeye çalış.sonuçta 2 ay ordasın.mekik çekmeye bacak hareketi yapmaya çalış kuzunun eklediği hareketler vardı onlar için fazla yere gerek yok

bende neslihan.27 yaşındayım zonguldakta yaşıyorum.9 aylık bir bebeğim var şuan ona bakıyorum.genelde diyet yapamam ama pazar yediklerime dikkat etmeye başladım.inşallah bu sefer istikrarlı olurum.72.8 le başladım pazar şuan 71.1.bakalımm ne olcak

takımına bir yaşıtımız daha geldi şu menün gayet güzel allah evladını sana bagışlasın

3 günde kaybın çok güzel maşallah burda birbirmize destek olmak için varız bu defa daha farklı olacak diyetin yeterki takımdan kopma

bak işte bu senn menün:)
ya dukan iyide meyve olayı bitiriyor benide.hasta olmaman gerekiyor hiç.cok bişeyin kalmadı sennde canm ya sonuna yaklaşınca yavaşlıyoz artık bu bi gerçek ondanda olabilir.az gitsin öz gitsin.
geçmiş olsun tatlım.olabilir sonucta cildini etkilerken şişiredebiilir.bikaç gün böle menün olursa atıverirsin aldığğın fazlalıkları.
denemekten zarar cıkmaz kaptanım.yenilerini bulup denemk lazım.bende hep aynısını yapamıyorum.değiştirmem gerekiyor sürekli.
süpermiş menü tam güzel başlamışsın.hoşgeldin aramıza:)zeynep ben.yaşıtız ve benmde 3 yaşında bi kızım var.

Son düzenleme:
kızlar kızım gelmeden yanıma menümü yazayım:
sabah:1 kase yulaf ve süt,1 haş yumurta,domates salatalık,3 zeytin

ara:kızımın artan yumurtası,1 küçük börek

ara:çilek

öğle:1 kase corba

ara:erik

ara:4 tane bisküvi ve adacayı

akşam:salata,1 kepce corba,2 kaşık mantar,1 dilim ekmek.

Hoşgeldin neslihannnn Ben artık eski oldum sayenizde Menün çok iyi.Benim de 7,5 aylık bir bebeğim var.Emzirirken güzel kilolar veriliyor.İnşallah istediğin kiloalrı verirsin sana da kolay gelsinnnnn

Bir dilim börek gördüm sanki orada Yine de iyi canım.Su içebiliyorsan bol bol su iç canım

HOSGELDIN canim, MENUN GUZEL BEGENDIM :)

bofrekçi seniiii hehe guzel guzel :)

Menuumu yazaym bende;

sabah; zeytin, peynir,salatalik domates 1 çay kasigi nutella, 1 çay kasigi reçel, 1 dilim kepek light ekmek

oglen; bisi yemedim uyuyodum kizim yuzunden 3 lokma ulker çikolata

aksam: 1 hamburger, 1 kase elma diilimli patates

1,5 lt su

Bugünkü menüm

Sabah:Elma sirkeli su domates salatalık zeytin yumurta 1 dilim kepek ekmeği

Ara : 4 hurma 2 kepekli bisküvi

Öğle :Tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası 1 dilim kepek ekmeği 1 elma

Ara : 2 kepekli bisküvi 3 hurma

Akşam : Çorba yoğurt salata

Spor 45 dk bisiklet 3 lt de su.

Biraz dengesiz olmuş gibi.çikolataları görmüyorum :)

merhaba herkezee , takima yeni geldim:) ben de bugün neler yediğimi paylaşayım

sabah
iki dilim bol kepekli ekmekle yağsız yapılmış tost
iki küçük salatalık az miktarda zeytinyağı
çok az çay son olarak ne yazıkki bir kaşık sarelle kaçamağı :)

öğlen
bir bardak yarım yağlı süt

akşam

yağsız kızartılmış biber ve domates sosu ve bir dilim ekmek

son olarakta çilek yerken artık 4. takımda olduğumu öğrendim bundan kellim daha dikkatli olurum artık :))

spor konusunda da felaketimm bir hızla başlayıp sonra balon gibi sönüyorum bundan sonra yalnız olmadığımdann daha umutluyum yarından tezi yok spora başlıyorumm , İnşaallah hep beraber motive olup sonsuza kadar kurtulucaz kilolarımızdan !!

Hoşgeldin canım.Beraber olunca insan daha bir motive oluyor.Ben de gruba gireli 10 gün falan oldu ama daha dikkatli davranıyorum sorumluluğum var çünkü:)

Menüne gelince öğlen çok az olmuş canım ya.Bence abah ve öğleni iyi geçir akşamı hafif ye.Kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…