İlk aylarda gidiyordu da 500 kalori şimdi en fazla 200 falan gidiyordur diye düşünüyorum.Süt üretimi azaldı sonuçta.İlk aylarda 500 gitmese zaten ben ne olmuştum kimbilir o kadar yemeğemenülerin çok güzel gidiyor.
ben 500 kalori diye biliyorum emzirmenin götürdüğü günlük kaloriyi.
akşamla haşhaşlılar gitmiş mis gibi olmuş menün.
aman dikkat et kendine sınavların güzel geçsin.
yaparsın sporunu.
sen süpersin ya.
ooo daha neler giycen neler zati 3 kilocuk kaldı.
Akşam ara patlamış mısırla makarna olmamış.Akşam yemeğini 6 da ye bence daha tok olursun kaçamak daha az olursabah:yulaf-süt
ara:süt,kayısı
öğleatlıcan yemeği,1 dilim kadar ekmek
ara:10 susamlı bis.
akşamatlıcan yemeği,3 dilim ekmek--5 den önce
ara:2 çatal makarna,.çilek,patlamış mısır
spor yok. kendimi kaldıramıyorum ya. gittim 2 saat yattım uyudum.
Kaptan ben daha çok uğrarım da kimsecikler yok.Herkşeler çalışıyo herkes benim gibi ev hanımı mı dimi amabu hafta benim işlerimde yogun bende çok sık gelemedimkuzunun sınavları var,celi türkiyede,pelis kaç gündür kk ya gelmemiş iyice meraktayım,zeynep ve şule okula gitmeden dönünce mutlaka ugruyorlar,esra sık geliyor,tulipte geliyor mümkün oldugunca :44: katılımı artıramadım :44: kimseye ısrar etmeyide sevmiyorum.herkesin yaşam tarzları farklı elinden geldiğince herkes ugramaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor malesef :44: kızlar önerisi olan varsa her zaman herşekilde açıgım
2-3 gündür bakamadım.1 kişi daha çağırayım takıma.esra gibi biri gelirse ne mutlu
menün güzel canım dediğin bir abartı yok(akşam arası makarna hariç) canım tekrar leslie ye başlasan.yada dışarda yürüyüşe belki eksileri görürsün tekrar
Çok geçmiş olsunnnnben size söyledim mi o yüzümdekiler egzamaymış.
dr. geçen cuma kortizonlu merhemler verdi. baya düzeldi o günden bu güne.
canımı çok sıkmıştı bu durum.
kan değerlerim iyi çıkınca tutturdu stres diye. bişi de yok her zaman ki düzendeyim.
nerdeyse dicemki beni bu merhemler şişirdi bu haftabahanesi bool.
Bence bi diyetisyene git.Benim kilo verme durduğu zaman diyetisyene gitmeği düşünüyorumyok canım et severim.evde dumansız ızgara falan var onda yaparım.köfte yaparım.dukan ekmeği yapmıs şeker mikrodalgada 7 dk ondan tarif alırımbilemedim ya.eski bir masal var 13. takımın kaptanı oda protein agırlıklı beslen falan yazmıs onada sordum.destek almam şart oldu :44: bu yemeye şimdiye dal gibi olmalıydım
diyetisyen işine henüz bir çözüm bulamadım :44:
beni şok diyetler zayıflatmıyorşu elmalı karabiberli yapılan bir içecek var o zayıflatmıyor tavuk diyeti hollywood diyeti zayıflatmıyor benim garip bir bünyem var sanırım
ama sen dene belki yarar helede hedefine bu kadar az varken belki zayıflatır seni kurtulursun
geçmiş olsun canımdoktorun verdiği kremler geçirdi mi? sen şimdi egzama yazınca kardeşim aklıma geldi.onunda askerde soyulmaya başlamıs hala soyuluyor yüzü
ooo daha neler giycen neler zati 3 kilocuk kaldı.
menü güzel canm akşamda ii ama keşke kazandibi olmayaymış ama oda sütlü tatlı.cokta yürümüşsün erimiştir emziriyorsunda gitmiştir o.
yarın perşembe canımcım zaten şaka yaptım ben bu kadar verşyşm haftada daha ne isterim.tabi tickerimdaki ibreyi düz 67 yapmak için bugün yarın az hile yaparım:))
farketmez kalıbı küçük büyük 38 diyosun ya o mutluluk paha biçilemez:)
insallah gitmistir cani dedigin gibi :)Ne güzell ne mutluluk yaaa tebrik ederimmmmmmm
Akşam çok fazla değil aslında.Hem yürümüşsün de gitmiştir yediklerin.Hem biz emziriyoruz fazldan 200 kalori falan yakıyoruz günde:)
sabah:yulaf-süt
güzel canım restoran menünüde begendim.pilavı az görünüyor ekmek yemediysen problem yokkazan dibide akşam yemeğinden hemen sonra olmamıs bu arada annenler nasıllar?keyfin nasıl türkiyede
merhaba takımın yeni transferiyim.inşallah kısa sürede hedefe ulaşırım.herkese kolay gelsin
bende bugünki menümü yazıyım
sabah:1 domates 1 biber 1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek 1kk beyaz peynir 1 b şekersiz çay
ara:1 yeşil elma
öğle:2 adet biber dolması 3 kaşık yoğurt 1 domates
akşam:1 baget ve yanında haşlanmış sebze ve salata 1dlm ekmek
ara:1 kase yoğurt
egzersizler)ve 15 dk spor
Kaptan ben daha çok uğrarım da kimsecikler yok.Herkşeler çalışıyo herkes benim gibi ev hanımı mı dimi amaBenim kızım da bu aralar diş huysuzluğunda gelip yazıp çıkıyorum
Bence bi diyetisyene git.Benim kilo verme durduğu zaman diyetisyene gitmeği düşünüyorum
sağol. kremler iyi geldi.
iyi gelmeseydi kortizon iğnesi vuracaktı. cuma günü tekrar konrtole gidecem.
ekmek yemeddim canim annemler iyiler çok sukur ma evleri çok kuçuk spor yapamiyorum yakeyfimyerinde havalarda guzel olsa istanbulda taam olcak :)
insaallah kaptanim
canım hoşgeldinben takım kaptanıyım.ismim reyhan 27 yaşında konyada yaşıyorum..
menün gayet güzel
sende kendini biza tanıtabilirmisin?
1 arkadaş daha çağırdım oda gelsin takım kurallarını yazayım2 hafta deneme süren olacak.bu süre kısalabilirde şimdiden hayırlı olsun
bende neslihan.27 yaşındayım zonguldakta yaşıyorum.9 aylık bir bebeğim var şuan ona bakıyorum.genelde diyet yapamam ama pazar yediklerime dikkat etmeye başladım.inşallah bu sefer istikrarlı olurum.72.8 le başladım pazar şuan 71.1.bakalımm ne olcak
bak işte bu senn menün:)sabah:yulaf-süt
ya dukan iyide meyve olayı bitiriyor benide.hasta olmaman gerekiyor hiç.cok bişeyin kalmadı sennde canm ya sonuna yaklaşınca yavaşlıyoz artık bu bi gerçek ondanda olabilir.az gitsin öz gitsin.buraya gelen şeker vardı ya o dukan 2-3 günde güzel sonuçlar almaya başladı.bana sende yap falan diyordu.diyeti sevmediğim için yok falan diyordum ama artık aynı kg da olmak çok sıktı beni denemediğimde bir o kaldı yapsammı diyorum :44:
geçmiş olsun tatlım.olabilir sonucta cildini etkilerken şişiredebiilir.bikaç gün böle menün olursa atıverirsin aldığğın fazlalıkları.ben size söyledim mi o yüzümdekiler egzamaymış.
dr. geçen cuma kortizonlu merhemler verdi. baya düzeldi o günden bu güne.
canımı çok sıkmıştı bu durum.
kan değerlerim iyi çıkınca tutturdu stres diye. bişi de yok her zaman ki düzendeyim.
nerdeyse dicemki beni bu merhemler şişirdi bu haftabahanesi bool.
denemekten zarar cıkmaz kaptanım.yenilerini bulup denemk lazım.bende hep aynısını yapamıyorum.değiştirmem gerekiyor sürekli.yok canım et severim.evde dumansız ızgara falan var onda yaparım.köfte yaparım.dukan ekmeği yapmıs şeker mikrodalgada 7 dk ondan tarif alırımbilemedim ya.eski bir masal var 13. takımın kaptanı oda protein agırlıklı beslen falan yazmıs onada sordum.destek almam şart oldu :44: bu yemeye şimdiye dal gibi olmalıydım
diyetisyen işine henüz bir çözüm bulamadım :44:
beni şok diyetler zayıflatmıyorşu elmalı karabiberli yapılan bir içecek var o zayıflatmıyor tavuk diyeti hollywood diyeti zayıflatmıyor benim garip bir bünyem var sanırım
ama sen dene belki yarar helede hedefine bu kadar az varken belki zayıflatır seni kurtulursun
süpermiş menü tam güzel başlamışsın.merhaba takımın yeni transferiyim.inşallah kısa sürede hedefe ulaşırım.herkese kolay gelsin
sabah:1 domates 1 biber 1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek 1kk beyaz peynir 1 b şekersiz çay
merhaba takımın yeni transferiyim.inşallah kısa sürede hedefe ulaşırım.herkese kolay gelsin
kızlar kızım gelmeden yanıma menümü yazayım:
sabah:1 kase yulaf ve süt,1 haş yumurta,domates salatalık,3 zeytin
ara:kızımın artan yumurtası,1 küçük börek
ara:çilek
öğle:1 kase corba
ara:erik
ara:4 tane bisküvi ve adacayı
akşam:salata,1 kepce corba,2 kaşık mantar,1 dilim ekmek.
Bir dilim börek gördüm sanki oradaYine de iyi canım.Su içebiliyorsan bol bol su iç canım
bir kedi gördüm sankim:))
kızlar kızım gelmeden yanıma menümü yazayım:
sabah:1 kase yulaf ve süt,1 haş yumurta,domates salatalık,3 zeytin
ara:kızımın artan yumurtası,1 küçük börek
ara:çilek
öğle:1 kase corba
ara:erik
ara:4 tane bisküvi ve adacayı
akşam:salata,1 kepce corba,2 kaşık mantar,1 dilim ekmek.
Biraz dengesiz olmuş gibi.çikolataları görmüyorum :)Menuumu yazaym bende;
sabah; zeytin, peynir,salatalik domates 1 çay kasigi nutella, 1 çay kasigi reçel, 1 dilim kepek light ekmek
oglen; bisi yemedim uyuyodum kizim yuzunden 3 lokma ulker çikolata
aksam: 1 hamburger, 1 kase elma diilimli patates
1,5 lt su
merhaba herkezee , takima yeni geldim:) ben de bugün neler yediğimi paylaşayım
sabah
iki dilim bol kepekli ekmekle yağsız yapılmış tost
iki küçük salatalık az miktarda zeytinyağı
çok az çay son olarak ne yazıkki bir kaşık sarelle kaçamağı :)
öğlen
bir bardak yarım yağlı süt
akşam
yağsız kızartılmış biber ve domates sosu ve bir dilim ekmek
son olarakta çilek yerken artık 4. takımda olduğumu öğrendim bundan kellim daha dikkatli olurum artık :))
spor konusunda da felaketimm bir hızla başlayıp sonra balon gibi sönüyorumbundan sonra yalnız olmadığımdann daha umutluyum yarından tezi yok spora başlıyorumm , İnşaallah hep beraber motive olup sonsuza kadar kurtulucaz kilolarımızdan !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?