Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşbulduk canım,teşekkür ederimm.. evett çok güzel özetlemişsin benim de sorumluluğum var artık :)
bugün öğlen annemi doktora götürdüm koşturmaca içinde kaynadı gitti öyle ..sütü de ayaküstü kanşekerimi düzenlesin diye içtim malum çok faydası oluyo o konuda .

Merhaba kızlar;
Ben işe başladım çalışma saatlerim biraz uzun olduğu için yeterince vakit ayıramayacağım o yüzden izlinizle ayrılmak istiyorum Verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim İyi ki yanımda oldunuz İyi ki varsınız fırsat buldukça gelip gittikçe uğrarım Kilocuklarımı inşallah geri almam umarım hepiniz bi an önce hedeflerinize ulaşırsınız Görüşmek üzere kendinize dikkat edin

Kizlar bende izinli olarak ayrilmak istiyorum. Ailemle gecirecegim sayili gunlerimi guzel degerlendireyim. Hem burda hi cduzenim yok. Ne spor yapabiliyorum ne su icebiliyorum. 1 ay sonra doneyim olurmu? Tarti alamadim hala kilo bildirimi yapamicam. Kaptanim onayliyormusun?

canım öncelikle yeni işin hayırlı ugurlu olsun rica ederiz kendi adıma seni tanımış olduguma seviniyorum.arada ugra güzel haberlerini ver Allah yolunu açık etsin

celim olur tabiki ama dikkat et diyetine sende arada ugra mutlaka habersiz bırakma bizleri

Son düzenleme:
Hayırlı olsun işin canım.Kısa da olsa seni tanımak güzeldi.Kendine iyi bak ve kilona da dikkat et

Tatilin çok güzel geçsin inşallah.1 ay sonra görüşürüzzzzz

Geçmiş olsun canım annene.Evet süt çok iyi bu konuda.Ben esra bu arada ev hanımıyım bir de küçük kızım var.Hamileyken aldığım kiloları vermeye çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

ben dukanı tamam duyuyordum da hiç incelememiştim.atak evresinde sadece et yiyorsun sanıyordum.dün akşam aldım kagıdımı kalemimi aradım şekeri ayrıntıları alacagım not edecegim falan o bana bir test yapmıstı dukanı uygularsam 08.08.2012 de hedefime ulaşıyorum ama o zamana kadar bir gün et bir gün et+sebze yiyecekmişim oooo kaçamakta yok meyvede yok.dedimm dur sen orada sana dukanınla başarılar dilerim ben oyle kalıplara gelemem oooo çok ağır bir diyetmiş bu

anaaa ne kadar az ve güzel yemişsin sabahki böreği görmüyorum spora gittinmi?

hamburger patates çikolata görüyorum takımda olunca frenliyor insan kendini ayrılınca sakın abartayım deme olurmu

canımcım senin menülerini çok begeniyorum ama araya sebzede koysan daha iyi olacak sanki :44:

hoşgeldin canım ben takım kaptanı reyhan..başarılar dilerim

menün sabahın iyi.öğlen için süt çok az olmus.akşam yagsız biber gayet hoş başlangıç için öğleni kısmıs olman ve ara yapmamıs olman çokta iyi değil.çok azaltma yediklerini.ilerleyen dönemde zaten iyice azalacak.spora çok yükleniyorsan ondan çabuk vazgeçiyorsundur.haftanın 4 günü yap 3 gün dinlen mesela.yada çok yorma kendini vucut alıştıktan sonra bu defa yapmadıgın zaman rahatsız oluyorsun

günayyydııınnnn canım takımım

sayımız yine azaldı birkaç üye daha davet etmeliyim :44:

menü yazacagım ama utanıyorum yazamıyorum ooffff ne olacak bu halim :44:

sabah domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen patates salatası 4 tane zeytin
akşam üzeri 17.00 de 3 tane bisküvi

sonra işten çıktım terziye gidecektim.yürüyeyim dedim 1 saatte ancak gittim.bugun tekrar gideceğim sanırım yine yürürüm.

akşam kardeşim yemek yemedi bende yemedim 21,00 gibi yarım çay bardagı kadar fındık 1 bardak süt

pehhh kendimi hiç begenmiyorum

6 kişi kalmısız 3 üye daha çağırdım

Zeynep nerede yaşıyorsun?Meslektaşmışız da seninle:)
canmcım ben istanbulda sınıf öğretmeniyim.cocuklarla uğraşıyom yani:))
HOSGELDIN canim, MENUN GUZEL BEGENDIM :)

bofrekçi seniiii hehe guzel guzel :)
hemde ne börekci ama bitti bugün.arkadaşlara yapmıştım artanını ben yedim.allahtan baklavalık hamurla incecik bi yufkayla yapmıştım.
celim celim coşmuşsun.hamburger yurtdışındada var onlardan kacaydın bari
hım gayet güzel esrammm.gitsin karayağlar gelsin cıtır esra
hoşgeldinnn tatlım.menü gayet güzel.gündüz okadar ac kalıp akşam yemeklere saldırmaman ayrıca bi güzel tabi.
sonsuzzzaaaaaa dek sıfır yağ sıfır kalorii:)
canmcım işin hayırlı olsun.adına hem sevndm hemde aramızdan ayrılmana üzüldüm.herşey gönlünce olsun arkadaşım.
arkidişiim tatilin tadını cıkar ama aramızda deilsin diede sakın salma kendini.cıtır olmana cok az kalmıştı.

canm reyhanım akşam annem yerken 2 hurmada onunla yedim.ben dün izinlydim.dinlendim.iyileşinceye kadar spor out şekerim.yeni bir antibiyotiğe başladım dün.bugün daha iyiyim cok şükür bikaç güneayağa kalakacam inşallah.bugün sınav var sadece sonra kızlarla gezermiyim yoksa eve gelip yatarmıyım bilemedim:)biz kadınlar gezmeyi cok seviyoz

inşallah yeni antibiyotik işe yarar hemencik iyileşirsin sen mi sınav yapacaksın sınavamı gireceksin?eğer sen gireceksen başarılar şimdiden hastada olsa boş an olsun bize yeterki bende çok seviyorum gezmeyi

prensesim hiçte az olmamış aslında ama sebze meyve yok.bu arada dukanda sadece et yok o 1 günde.et süt balık yumurta,tavuk,salatalık turşusu,soğan,yoğurt,jambon,ekmeğinide kendin yapıyosun zaten.ertesi gün domates salatalık ve diğer sebzeleri yiyebiliyorsun:)

inşallah yeni antibiyotik işe yarar hemencik iyileşirsin sen mi sınav yapacaksın sınavamı gireceksin?eğer sen gireceksen başarılar şimdiden hastada olsa boş an olsun bize yeterki bende çok seviyorum gezmeyi

yok canm ülke geneli deneme sınavı.gözetmenim.geçiyor iiyim cok şükür.su içebiliyorum en azından:)

merhaba kızlar...bende sızınleyım fırsat buldukca..35 yasındayım...evhanımıyım...8 yasında kızım 14 aylık oğlum var...artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum..ve motıvasyona ıhtıyacım var...daha once dıyetısyene gıttım..2 ayda 12 kılo verdım...ama sonra doğumlar falan yıne kılo aldım...30 kılo fazlam var..:26:ne olacak bılmıyorum valla...esım eskısı gıbı olamazsın dıyor.off offf....bır suru kıyafet dolapta benı beklıyor...sızden destek beklıyorum...sanırım her öğün yedıklerınızı yazıyorsunuz...cok bakamadım..oğlusum rahat vermıyor...duzen nasıl anlatabılırmısınız

Merhaba bayanlar gününüz aydın olsun inş. :) bende size katıldım zayıflamam lazım çok sıkı rejime girdim 1 haftada 3 kilo verdim ama daha devam etmeliyim ve ben inanıyorm ki hep beraber zayıflıycaz :) herkese kolay gelsin...

dediğin gibi meyve sebze yok.belki ondan begenmiyorum gözüm hep onları arıyor :44: öğle yemeğide sorun bizim burada.çorba,patates veya makarna salatası falan getirebiliyoruz.hergün kendime atli birşey hazırlayıp gelmem çok zor.ama şekeri takipteyim bakalım belki ilerde yine deneme kararı alırım

yok canm ülke geneli deneme sınavı.gözetmenim.geçiyor iiyim cok şükür.su içebiliyorum en azından:)

kolay gelsin şimdiden o zaman canımcım

hoşgeldin rose başarılar dilerim

esin bence utanacak neden eskisi gibi olamayasın sabret canım kararlı ol bak çok güzel sonuçlar alacaksın

kurallarımız var.birazdan eklerim ama işin özü hergün takıma ugramalı bol paylaşımda bulunmalısın

hoşgeldin tatlım keyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim

1 haftada 3 kg yu nasıl verdin canım sen ya :44:

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.en geç 11,30.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

hoşgeldin rose başarılar dilerim

esin bence utanacak neden eskisi gibi olamayasın sabret canım kararlı ol bak çok güzel sonuçlar alacaksın

kurallarımız var.birazdan eklerim ama işin özü hergün takıma ugramalı bol paylaşımda bulunmalısın
[/QUOTE]

tesekkur ederım...ınsallah zayıflayabılırım..20 kılo versem o bıle yetecek bana razıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…