Merhaba kızlar;
Ben işe başladım çalışma saatlerim biraz uzun olduğu için yeterince vakit ayıramayacağım o yüzden izlinizle ayrılmak istiyorumVerdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim İyi ki yanımda oldunuz İyi ki varsınız fırsat buldukça gelip gittikçe uğrarım Kilocuklarımı inşallah geri almam umarım hepiniz bi an önce hedeflerinize ulaşırsınız Görüşmek üzere kendinize dikkat edin
Kizlar bende izinli olarak ayrilmak istiyorum. Ailemle gecirecegim sayili gunlerimi guzel degerlendireyim. Hem burda hi cduzenim yok. Ne spor yapabiliyorum ne su icebiliyorum. 1 ay sonra doneyim olurmu? Tarti alamadim hala kilo bildirimi yapamicam. Kaptanim onayliyormusun?
Hayırlı olsun işin canım.Kısa da olsa seni tanımak güzeldi.Kendine iyi bak ve kilona da dikkat etMerhaba kızlar;
Ben işe başladım çalışma saatlerim biraz uzun olduğu için yeterince vakit ayıramayacağım o yüzden izlinizle ayrılmak istiyorumVerdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim İyi ki yanımda oldunuz İyi ki varsınız fırsat buldukça gelip gittikçe uğrarım Kilocuklarımı inşallah geri almam umarım hepiniz bi an önce hedeflerinize ulaşırsınız Görüşmek üzere kendinize dikkat edin
Kizlar bende izinli olarak ayrilmak istiyorum. Ailemle gecirecegim sayili gunlerimi guzel degerlendireyim. Hem burda hi cduzenim yok. Ne spor yapabiliyorum ne su icebiliyorum. 1 ay sonra doneyim olurmu? Tarti alamadim hala kilo bildirimi yapamicam. Kaptanim onayliyormusun?
hoşbulduk canım,teşekkür ederimm.. evett çok güzel özetlemişsin benim de sorumluluğum var artık :)
bugün öğlen annemi doktora götürdüm koşturmaca içinde kaynadı gitti öyle ..sütü de ayaküstü kanşekerimi düzenlesin diye içtim malum çok faydası oluyo o konuda .
ya dukan iyide meyve olayı bitiriyor benide.hasta olmaman gerekiyor hiç.cok bişeyin kalmadı sennde canm ya sonuna yaklaşınca yavaşlıyoz artık bu bi gerçek ondanda olabilir.az gitsin öz gitsin.
denemekten zarar cıkmaz kaptanım.yenilerini bulup denemk lazım.bende hep aynısını yapamıyorum.değiştirmem gerekiyor sürekli.
kızlar kızım gelmeden yanıma menümü yazayım:
sabah:1 kase yulaf ve süt,1 haş yumurta,domates salatalık,3 zeytin
ara:kızımın artan yumurtası,1 küçük börek
ara:çilek
öğle:1 kase corba
ara:erik
ara:4 tane bisküvi ve adacayı
akşam:salata,1 kepce corba,2 kaşık mantar,1 dilim ekmek.
Menuumu yazaym bende;
sabah; zeytin, peynir,salatalik domates 1 çay kasigi nutella, 1 çay kasigi reçel, 1 dilim kepek light ekmek
oglen; bisi yemedim uyuyodum kizim yuzunden 3 lokma ulker çikolata
aksam: 1 hamburger, 1 kase elma diilimli patates
1,5 lt su
Bugünkü menüm
Sabah:Elma sirkeli su domates salatalık zeytin yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle :Tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası 1 dilim kepek ekmeği 1 elma
Ara : 2 kepekli bisküvi 3 hurma
Akşam : Çorba yoğurt salata
Spor 45 dk bisiklet 3 lt de su.
merhaba herkezee , takima yeni geldim:) ben de bugün neler yediğimi paylaşayım
sabah
iki dilim bol kepekli ekmekle yağsız yapılmış tost
iki küçük salatalık az miktarda zeytinyağı
çok az çay son olarak ne yazıkki bir kaşık sarelle kaçamağı :)
öğlen
bir bardak yarım yağlı süt
akşam
yağsız kızartılmış biber ve domates sosu ve bir dilim ekmek
son olarakta çilek yerken artık 4. takımda olduğumu öğrendim bundan kellim daha dikkatli olurum artık :))
spor konusunda da felaketimm bir hızla başlayıp sonra balon gibi sönüyorumbundan sonra yalnız olmadığımdann daha umutluyum yarından tezi yok spora başlıyorumm , İnşaallah hep beraber motive olup sonsuza kadar kurtulucaz kilolarımızdan !!
boyum 160cm. kılom 83.3 ..bebeğimi kaybettıkten sonra panık atak oldum kullandığım ılaclar duzensız beslenme benı bu duruma getırdı..ama artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum...2 haftadır dıyet yapıyorum..2 kılo verdım...motıvasyona ıhtıyacım var..sıze katılmak ıstıyorum
arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım yakında düğünüm olacak ve bn çok fena diyete girdim 1 haftada üç kilo verdim ama kendi başıma yapamıyorum şu anda 61 kiloyum boyum da 1,65 bana yardıncı olur musunuz? bende katılmak istiyorum :)
Merhaba;
Ben 20 yaşında 162 boyunda 56 kiloyum
52-51 kilo olmak istiyorum
2 yıl müdetince 64 kilodan zarzor 56 ya indim ama bu benim için yeterli bir sonuç deyil
ne yapacağımı bilemiyorum derken burayı gördüm eve aranıza katılmak istedim
Umarım sesimi duyar bana en yakın zamanda dönersiniz
canmcım ben istanbulda sınıf öğretmeniyim.cocuklarla uğraşıyom yani:))Zeynep nerede yaşıyorsun?Meslektaşmışız da seninle:)
hemde ne börekci ama bitti bugün.arkadaşlara yapmıştım artanını ben yedim.allahtan baklavalık hamurla incecik bi yufkayla yapmıştım.HOSGELDIN canim, MENUN GUZEL BEGENDIM :)
bofrekçi seniiii hehe guzel guzel :)
celim celim coşmuşsun.hamburger yurtdışındada var onlardan kacaydın bariMenuumu yazaym bende;
sabah; zeytin, peynir,salatalik domates 1 çay kasigi nutella, 1 çay kasigi reçel, 1 dilim kepek light ekmek
oglen; bisi yemedim uyuyodum kizim yuzunden 3 lokma ulker çikolata
aksam: 1 hamburger, 1 kase elma diilimli patates
1,5 lt su
hım gayet güzel esrammm.gitsin karayağlar gelsin cıtır esraBugünkü menüm
Sabah:Elma sirkeli su domates salatalık zeytin yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle :Tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası 1 dilim kepek ekmeği 1 elma
Ara : 2 kepekli bisküvi 3 hurma
Akşam : Çorba yoğurt salata
Spor 45 dk bisiklet 3 lt de su.
hoşgeldinnn tatlım.menü gayet güzel.gündüz okadar ac kalıp akşam yemeklere saldırmaman ayrıca bi güzel tabi.merhaba herkezee , takima yeni geldim:) ben de bugün neler yediğimi paylaşayım
sabah
iki dilim bol kepekli ekmekle yağsız yapılmış tost
iki küçük salatalık az miktarda zeytinyağı
çok az çay son olarak ne yazıkki bir kaşık sarelle kaçamağı :)
öğlen
bir bardak yarım yağlı süt
akşam
yağsız kızartılmış biber ve domates sosu ve bir dilim ekmek
son olarakta çilek yerken artık 4. takımda olduğumu öğrendim bundan kellim daha dikkatli olurum artık :))
spor konusunda da felaketimm bir hızla başlayıp sonra balon gibi sönüyorumbundan sonra yalnız olmadığımdann daha umutluyum yarından tezi yok spora başlıyorumm , İnşaallah hep beraber motive olup sonsuza kadar kurtulucaz kilolarımızdan !!
canmcım işin hayırlı olsun.adına hem sevndm hemde aramızdan ayrılmana üzüldüm.herşey gönlünce olsun arkadaşım.Merhaba kızlar;
arkidişiim tatilin tadını cıkar ama aramızda deilsin diede sakın salma kendini.cıtır olmana cok az kalmıştı.Kizlar bende izinli olarak ayrilmak istiyorum. Ailemle gecirecegim sayili gunlerimi guzel degerlendireyim. Hem burda hi cduzenim yok. Ne spor yapabiliyorum ne su icebiliyorum. 1 ay sonra doneyim olurmu? Tarti alamadim hala kilo bildirimi yapamicam. Kaptanim onayliyormusun?
ben dukanı tamam duyuyordum da hiç incelememiştim.atak evresinde sadece et yiyorsun sanıyordum.dün akşam aldım kagıdımı kalemimi aradım şekeri ayrıntıları alacagım not edecegim falano bana bir test yapmıstı dukanı uygularsam 08.08.2012 de hedefime ulaşıyorum ama o zamana kadar bir gün et bir gün et+sebze yiyecekmişim oooo kaçamakta yok meyvede yok.dedimm dur sen orada sana dukanınla başarılar dilerim ben oyle kalıplara gelemem oooo çok ağır bir diyetmiş bu
anaaa ne kadar az ve güzel yemişsinsabahki böreği görmüyorum spora gittinmi?
hamburger patates çikolata görüyorumtakımda olunca frenliyor insan kendini ayrılınca sakın abartayım deme olurmu
canımcım senin menülerini çok begeniyorumama araya sebzede koysan daha iyi olacak sanki :44:
canm reyhanım akşam annem yerken 2 hurmada onunla yedim.ben dün izinlydim.dinlendim.iyileşinceye kadar spor out şekerim.yeni bir antibiyotiğe başladım dün.bugün daha iyiyim cok şükür bikaç güneayağa kalakacam inşallah.bugün sınav var sadece sonra kızlarla gezermiyim yoksa eve gelip yatarmıyım bilemedim:)biz kadınlar gezmeyi cok seviyoz
günayyydııınnnn canım takımım
sayımız yine azaldı birkaç üye daha davet etmeliyim :44:
menü yazacagım ama utanıyorum yazamıyorumooffff ne olacak bu halim :44:
sabah domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen patates salatası 4 tane zeytin
akşam üzeri 17.00 de 3 tane bisküvi
sonra işten çıktım terziye gidecektim.yürüyeyim dedim 1 saatte ancak gittim.bugun tekrar gideceğim sanırım yine yürürüm.
akşam kardeşim yemek yemedi bende yemedim 21,00 gibi yarım çay bardagı kadar fındık 1 bardak süt
pehhh kendimi hiç begenmiyorum
inşallah yeni antibiyotik işe yarar hemencik iyileşirsinsen mi sınav yapacaksın sınavamı gireceksin?eğer sen gireceksen başarılar şimdiden hastada olsa boş an olsun bize yeterki bende çok seviyorum gezmeyi
prensesim hiçte az olmamış aslında ama sebze meyve yok.bu arada dukanda sadece et yok o 1 günde.et süt balık yumurta,tavuk,salatalık turşusu,soğan,yoğurt,jambon,ekmeğinide kendin yapıyosun zaten.ertesi gün domates salatalık ve diğer sebzeleri yiyebiliyorsun:)
yok canm ülke geneli deneme sınavı.gözetmenim.geçiyor iiyim cok şükür.su içebiliyorum en azından:)
merhaba kızlar...bende sızınleyım fırsat buldukca..35 yasındayım...evhanımıyım...8 yasında kızım 14 aylık oğlum var...artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum..ve motıvasyona ıhtıyacım var...daha once dıyetısyene gıttım..2 ayda 12 kılo verdım...ama sonra doğumlar falan yıne kılo aldım...30 kılo fazlam var..:26:ne olacak bılmıyorum valla...esım eskısı gıbı olamazsın dıyor.off offf....bır suru kıyafet dolapta benı beklıyor...sızden destek beklıyorum...sanırım her öğün yedıklerınızı yazıyorsunuz...cok bakamadım..oğlusum rahat vermıyor...duzen nasıl anlatabılırmısınız
Merhaba bayanlar gününüz aydın olsun inş. :) bende size katıldım zayıflamam lazım çok sıkı rejime girdim 1 haftada 3 kilo verdim ama daha devam etmeliyim ve ben inanıyorm ki hep beraber zayıflıycaz :) herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?