Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sebze olarak kabağı kullandım.Hep araya sıkıştırıyorum sebzeyi mesela makarna yersem sebzeli kepekli yaparırm.Teşekkür ederim bu arada ben sabah tartıldım 1,2 gitmiş benden

hoşgeldin tatlım keyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim

1 haftada 3 kg yu nasıl verdin canım sen ya :44:

canım hoşbulduk... sabahları galeta ve açık çay içiyorum öğlen yemeğimi ekmeksiz düzgünce yiyorum akşam meyva yada atıştırmalık form bisküvileri işten cıktıktan sonra büyük bir parkımız var orda 4 tur yürüyüp 1 tur koşup spor aletlerini kullanıyorum yatmadan 1 saat önce acıkırsan 1 kase yarım yağlı yoğurt aaa az kalsın unutuyodum doğadan kayısılı form çayı bi anda kilo vermeye başladım. inş devam eder bide ben çizelgeyi yaptım ama imza panelini bulup kopyalıymadım yardımcı olurmusunuz :)

Ben de İstanbuldayım canım.Ben de edebiyat okudum da atama olmadı dersanede başladım çalıştım hamile kalınca da bıraktım.Tekrar sınava giricem seneye.Çevremde takip ediyorum okulları.Biraz kaprisliyim ilçe dışına bile gitmem.Kızımdan fazla ayrı kalamam ben
Hoşgeldinnnn Olursun eskisi gibi.Kocanın dediğini bana kaynanam dedi.Ona inat daha bi hırslandım.Benim de 23 kilo fazlam vardı.Daha 1,5 ay olmadı diyete başlayalı 8 kilosu gitti.Sen de verirsin görür o zaman kocan olabiliyo musun olamıyo musun ?
Hoşgeldinnnnnnn.1 haftada 3 kilo çok çok iyi yahu

Sabahın çok iyi prensesim patates salatası da fena değil.Bence fena değil menün canım.

Kızlarr ben doktorumda izledim şimdi.Diyetisyen murat kaya sanırım kilo vermeniz durduysa 1 hafta bu diyeti uygulayın bakın nasıl kilo veriyorsunuz dedi.Yazıcam şimdi onu.Yapalım bakalım bi fark olacak mı?

Sabahın çok iyi prensesim patates salatası da fena değil.Bence fena değil menün canım.

Kızlarr ben doktorumda izledim şimdi.Diyetisyen murat kaya sanırım kilo vermeniz durduysa 1 hafta bu diyeti uygulayın bakın nasıl kilo veriyorsunuz dedi.Yazıcam şimdi onu.Yapalım bakalım bi fark olacak mı?

canım hoşbulduk bende inanamadım ama kilo vermeye devam ediyorum 1 mayısta 64.80 kiloydum şimdi sabah tartıldım 60.9 olmuşum çok mutlu oldum emeğimin karşılığını alıyorum ve daha da heveslendim :)

Hoşgeldinnnn Olursun eskisi gibi.Kocanın dediğini bana kaynanam dedi.Ona inat daha bi hırslandım.Benim de 23 kilo fazlam vardı.Daha 1,5 ay olmadı diyete başlayalı 8 kilosu gitti.Sen de verirsin görür o zaman kocan olabiliyo musun olamıyo musu

tesekkurler hosbulduk...cok ıstıyorum zayıflamayı...ama sızı okudukca ben bunları yapamam da dıyorum bazen...hergun yuruyus yapamıyorum..belımde problem var sporda cok yapamıyorum...( sabahları haslanmıs yumurta bıraz peynır azıcık ekmek domates salatalık yıyorum...her öğünden once buyuk 2 bardak su ıcıyorum...oğlen sebze yoğurt aksamları balık tavuk ya da baklıyat yanında sınırsız salata...ara öğunlerde yarım paket etıform ya da bır meyve...fırsat buldukca yazdıklarınızı okuyorum...ama benı bıraz mazur gorum...kızımın okulu tam gun oğle paydosu evde...oğlum yurumek uzere..dersler eşim falan fırsat buldukca geleceğim

1 Haftalık Detoks Diyeti

Sabah :1 dilim kepek ekmeği 3 tatlı kaşığı bal 1 domates 1 salatalık 8-10 zeytin.(peynir yoğurt falan yenmeyecek)

Öğlen : Salata ve çorba(Tarhana Mercimek Şehriye çorbaları biraz da sulu olacak)

Akşam : Salata ve sebze yemeği ( Patates ve bezelye hariç)

Dilediğimiz kadar salata yiyebilirmişiz. Bir de ben elma sirkeli suyu sabah aç karnına içiyodum o yanlışmış.Öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilcekmiş.Aç karnına içince iştah açıyormuş.Bir de sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi şekersiz içersek metabolizmamız hızlanıyormuş.Günlük de 2 dilim ekmek yemek şartmış kızlarr

Bir de metabolizma hızlandırıcı çay verdi.Onu kaçırdım sitesinden bakınca yazarım

herkese günaydın arkadaşlar.hepinize teşekkür ediyorum sıcak karşılamanız için.kilolar yavaş yavaş gidiyo çok mutluyum henüz bi menü planlamadım ama kahvaltıda 1 domates 8-9 dal maydonoz 3 zeytin peynir ve 1 dlm ekmek yedim.sonrası doğaçlama olacak sanırım canım ne isterse ama küçük porsiyonlarla:9

tesekkur ederım...ınsallah zayıflayabılırım..20 kılo versem o bıle yetecek bana razıyım...

verirsin tatlım hep beraber vereceğiz başaracaksın azmin elinden ne kurtulmus

canım sabahları domates salatalık yeşillik kepek ekmeği ile kahvaltını yapmalısın.akşamda en geç 19.00 da yine normal yemeğini yemelisin.sporun süper süper diğer arkadaşada yazdım.yediklerinizi bu kadar azaltmayın sonrasında zaten siz istemeden azalıyor.bu defa metobolizmanız yavaşlıyor :44:

dıyetısyene gıttığım donemde kılo varme durunca sunu yapmıstım kızlar....sabak yarım kılo meyve öğle yarım kılo meyve muz harıc...aksam sınırsız et ve salata...sadece 3 gun ama...

Son düzenleme:
Bu da metabolizma hızlandırıcı çay kızlar

1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay k. karabiber
2-4 adet karanfil
1 lt. su

Hazırlanışı: Kaynamış suya tüm malzemeleri koyun 3 dakika bekletin öğle ve akşam yemeklerden sonra 1 bardak içilir.

Son düzenleme:

Günaydın canım.Benim de doğaçlama oluyor :)

Canım sebze olarak kabağı kullandım.Hep araya sıkıştırıyorum sebzeyi mesela makarna yersem sebzeli kepekli yaparırm.Teşekkür ederim bu arada ben sabah tartıldım 1,2 gitmiş benden

bu güzel fikirmiş sevdim :112::128::128:

menümü begenmişsiniz

canım herkesin metobolizması,kilosu yaşam tarzları farklı.ben senin yeme şeklini begendim.sen fırsatın oldukça gel takımı takip et gerisi kendiliğinden gelecektir karamsarlık yok daha yolun başındasın sen emek et illaki sonuçlarını alacaksın

aslında ağır değil güzel diyetmiş bu kk da bir arkadaş elma sirkesiyle zayıfladım diyor.her öğünden önce içiyormus

günaydın canım umarım sıcak karşılayabilmişizdir
aynen dediğin gibi doğaçlama yapacagız yaşam standardımızı o hale getirmeyi öğreneceğiz :3
4:

dıyetısyene gıttığım donemde kılo varme durunca sunu yapmıstım kızlar....sabak yarım kılo meyve öğle yarım kılo meyve muz harıc...aksam sınırsız et ve salata...sadece 3 gun ama...

benim kg vermem durdu ve artık yine eksi görmek istiyorum

bende buda işe yaramamıştı

ay maşallah takımımıza can getirdiniz kızlar

yarın cuma tartı günü yeni gelen arkadaşlarda yarın sabahtan tartılıp bildirsinler lütfen.kg larını not edeyim

Canım sen bi diyetisyene gitsen tahlil falan yapıyorlar.Belki yaotrımışsındır da bilmiyorum.Gayet de az yiyorsun vermen gerekiyor ki zaten 700 gr vermemiş miydin geçen hafta

bu arada ben yarın izmire gidiyorum.bu cumartesi yokum 2 gün tatil yapacagım
umarım artı ile dönmem :18::18::18:

Ohhh ne güzel dikkat ederin ama çok da kasma kasınca daha kötü oluyor.Beyine yanlış mesajlar gönderiyoruz biz aslında relax olalım beynimize güzel mesajlar yollayalım.İyi tatiller canım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…