Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sen bi diyetisyene gitsen tahlil falan yapıyorlar.Belki yaotrımışsındır da bilmiyorum.Gayet de az yiyorsun vermen gerekiyor ki zaten 700 gr vermemiş miydin geçen hafta

geçen yıl gitmiştim diyetisyene herhangi bir problem çıkmamıştı.şimdi sen yazınca aklıma geldi tekrar aradım kaç zamandır ulaşamıyordum.diyetisyen işini ayarlayacagım sanırım cumartesi sabah 08,00 de alıyormus ilk hastasını işe gelmeden gidebilirim evet canım 700 gr giden yarın kaç çıkacagım bilmiyorum.korkumdan tartılamadım :18:

İyi o zaman canım.İnşallah bu hafta istediğin kiloyu vermişsindir.

Benim kız huysuzlanmaya başladı ben kaçtım kızlar görüşürüzzzz

denicem bunu
Ohhh ne güzel dikkat ederin ama çok da kasma kasınca daha kötü oluyor.Beyine yanlış mesajlar gönderiyoruz biz aslında relax olalım beynimize güzel mesajlar yollayalım.İyi tatiller canım sana.

katılıyorum esraya
durdu durdu deme 900-700 verdiğin haftalar var. onları düşün.

bu arada ben yarın izmire gidiyorum.bu cumartesi yokum 2 gün tatil yapacagım
umarım artı ile dönmem :18::18::18:
gez gez
sefan olsun

hoşgeldin
ben şule ankarada öğretmenim. 5 yaşında bir oğlum var. sabahın daha dolu olabilir.sporun güzel görünüyor.

menüm
sabah:yulaf-süt
ara:kayısı
öğle:makarna,1 kayısı,1 muz
ara:ayran,kurabiye
akşamide,ayran

bugün tavuk-salata-ayran diyetine başladım.

doğru söylüyosunuz ama malesef yiyemiyorum bu çizelgeyide yapamadım bn kabul etmiyo

20 dk egzersizimi yaptım.bebeğimi emzirdim bol bol suyumu içtim geldim.yansın kaloriler 1 gibide bi meyve yerim.bende hafta sonu şehir dışındayım.akraba ziyareti.inşallah boğazımı tutabilirim

Ankarada nerdee oturuyosunuz bende ankaradayım bide sabah kahvaltım eksik ama malesef ki işe erken geliyorum burda yanımda getırıp mutfaga gidip yiyebilceğim bir yer olmadığı için bu şekilde devam ediyorum ama bunada yakın bi zamanda çözüm bulacağıma inanıyorum :)

sabah 1 haslanmıs yumurta bıraz fındık yedım...öğlendede bır tabak yağsız yoğurtlu makarna...aksamada patlıcan salatası bıraz ekmek yemeyı dusunuyorum..regl donemınde kılo verılmıyor maalesef..sıskınlık oluyor..ınsallah haftaya daha ıyı kılo verırım

hm patlamis misiri yagsizmi yiyorsun canim?

:[/COLOR]
çok az koymuştum.

hoşgeldin. menün çok güzel.
iyi kilo kayıplaı diliyorum.

canım sık giriyorsun takip ediyorsun gayet güzel
diyetisyenin saatlerini bir tutturabilsem ahh

iğneye gerek kalmadan geçmiş sevindim
kardeşinde gitti mi doktora.
yüzde olunca çok can sıkıcı oluyor.

börek de olsa güzel canım.
hamburger olmamış ama öğle yememişsin.
süpersin yav.

hoşgeldin öğlen dışarda başka şey yemeden sütle geçirmen iyi olmuş.

akşamda güzel.
burda olmanın seni baya motive edeceğine eminim.
bol kilo kaybı diliyorum.

çalışmaya başlaman çok güzel çok sevindim. ara sıra gel anlat neler yapıyorsun.

1 ay sonra devam celicim.
dikkat et, o 3 kilo artmasın. aslında dikkat edeceğine eminim ama yazayım dedim.

eh diyelim daha da güzel olur olmasına ama en azından fındık-süt var.
çok güzel sporun var.

geçmiş olsun zeynebim.
hastalık demiyoz geziyoz, hastayız demiyoz yiyoz

hoşgeldin.
niye olamayacakmışsın.
bal gibi olursun.
sana da iyi kilo vermeler.
güzel sporlar.

3 kilo ha vay

abidinpaşa-cebeciye yakın
sen nerdesin

20 dk egzersizimi yaptım.bebeğimi emzirdim bol bol suyumu içtim geldim.yansın kaloriler 1 gibide bi meyve yerim.bende hafta sonu şehir dışındayım.akraba ziyareti.inşallah boğazımı tutabilirim
Ohhh gitsin kilolarrr.Ben de şimdi sporumu yapıcam.Bi şey sorcam spor yaptıktan sonra emzirmek için bekliyor musun.Ben bi yerde okudum 2 saat bekleyin laktik asit salgılıyorsunuz bu da bebeğe zararşı diye ama benmki en fazla 1 saat durabiliyor.
Malesef öyle.Ben bir de doğumdan sonra henüz adet olmadım.Akşamları bir şişiyorum ki sorma.7,5 ay oldu.Beynime mesaj yolluyorum adet ol esra adet ol esra diye ama hiç oralı değil
denicem bunu

menüm
akşamide,ayran

bugün tavuk-salata-ayran diyetine başladım.
Ben de denicem.Sonuçlarını paylaşırızz.Ohh pide kurabiye canım çekti valla.Kurabiye olmasa iyiydi.

Merhaba arkadaşlar 2007 den beri siteye üyeyim.Ben de zayıflamak istiyorum önceden çok zayıftım son 7 ayda 8 kılo aldım.75 kiloyum şu anda.Size kılo alma hıkayemı anlatayım,önceleri çok zayıftım evlendıkten sonra yavaş yavaş kılo almaya başladım çunku sürekli oturarak çalışıyordum birde evde yemek felan yapınca oturup yıyorduk ve çok yıyordum ama şu anki kıloma gelme hikayem çok farklı oncelerı 36-38 bedendım ve o bana cok gelıyordu.Sonra bir gun eşım tarafından aldatıldım bastım eşımı ve boşandım ondan sonra kılo alma surecım daha hızlandı ılaçlar bılmem neler.4 aydır çok ıyı bır işim var spora yazıldım 15 gun oncede yenıden sıfır bır hayata basladım yetmışbes kıloyum boyum da 1.61 ankarada yasıyorum ankarada bır spor kulubune yazıldım aksamları hep spor yapıyorum duzenlı pılates spınnıng yuzme her turlu olanagım var spor salonunda ama dıyet yapmadan da olmuyor bana yardımcı olurmusunuz grubunuza benı de alırsanız cok sevınırımm

menüm
akşamide,ayran

pide ve kurabiye olmasa süper olacakmıs ama yinede yarın güzel sonuç alacagına inanıyorum

doğru söylüyosunuz ama malesef yiyemiyorum bu çizelgeyide yapamadım bn kabul etmiyo

canım tek siteden çizelge kabul ediyor.farklı site denemişsen ondan olmamıs olabilir.burdaki sayfa açık kalsın adım adım ilerlemeye çalış mutlaka olacaktır olmazsa yine yardım etmeye çalışırım

inşallah tutarız canım

canım bugunun menüsünü yarın yazıyoruz ki menü yazdıktan sonra kaçırdıgımız birşey olmasın yarın toplu şekilde yekrar yaz olurmu

kardeşinde gitti mi doktora.
yüzde olunca çok can sıkıcı oluyor.

yok gitmedi canım sen yazınca aklıma o geldi daha geçmezse gitsin

canım seni takıma ben davet etmemişim ama olsun hoşgeldin takım kadromuza baktım şimdi yerimiz var

iyi bir iş bulabilmiş olamana sevindim.gidenin ardından ağlamak yerine direniyorsun maşallah spor harika bir etken

psoriasis canım yarın tartı günü yeni arkadaşlarımız var sende onlarla başlamış oluyorsun yarın sabah tartılıp bana bildirirmisin

Teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için evet gidenın ardından aglamaya gerek yok hele bunu haketmıyorsa hiç gerek yokk.......Spor etken ama ben yıyebılıyorum saatlerce spor yapıyorum ama spordan sonra yıyorumm

Teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için evet gidenın ardından aglamaya gerek yok hele bunu haketmıyorsa hiç gerek yokk.......Spor etken ama ben yıyebılıyorum saatlerce spor yapıyorum ama spordan sonra yıyorumm

canımcım takımda bu yüzden varız hergün menü paylaşımımız var ne yediğimizi içtiğimizi eksiksiz yazıyoruz haliyle takımdakiler kızacak korkusuyla kendimizi frenleyebiliyoruz yemene biraz dikkat edip kendini sporda helak etmesen daha iyi olur sanki

bugun neler yedin yarına mutlaka yaz olurmu?bir bakalım

Son düzenleme:
Bugun ankara çok yağmurlu yürüyüş sıkıntılı olur ama en iyisi evde spor yapmak bu konuyla ilgili yarın bir kaç tiyo vericem bn denemeye başladım bu sporlarla ayda 4 bedeb incelmek mümkünmüş ve ben en sevdiğim arkadaşlarımla paylasıcam öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…