Canım sen bi diyetisyene gitsen tahlil falan yapıyorlar.Belki yaotrımışsındır da bilmiyorum.Gayet de az yiyorsun vermen gerekiyor ki zaten 700 gr vermemiş miydin geçen hafta
geçen yıl gitmiştim diyetisyene herhangi bir problem çıkmamıştı.şimdi sen yazınca aklıma geldi tekrar aradım kaç zamandır ulaşamıyordum.diyetisyen işini ayarlayacagım sanırımcumartesi sabah 08,00 de alıyormus ilk hastasını işe gelmeden gidebilirim evet canım 700 gr giden yarın kaç çıkacagım bilmiyorum.korkumdan tartılamadım :18:
denicem bunuBu da metabolizma hızlandırıcı çay kızlar
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay k. karabiber
2-4 adet karanfil
1 lt. su
Hazırlanışı: Kaynamış suya tüm malzemeleri koyun 3 dakika bekletin öğle ve akşam yemeklerden sonra 1 bardak içilir.
aslında ağır değil güzel diyetmiş bukk da bir arkadaş elma sirkesiyle zayıfladım diyor.her öğünden önce içiyormus
günaydın canımumarım sıcak karşılayabilmişizdir
aynen dediğin gibi doğaçlama yapacagız yaşam standardımızı o hale getirmeyi öğreneceğiz :34:
benim kg vermem durdu ve artık yine eksi görmek istiyorum
bende buda işe yaramamıştı
Ohhh ne güzel dikkat ederin ama çok da kasma kasınca daha kötü oluyor.Beyine yanlış mesajlar gönderiyoruz biz aslında relax olalım beynimize güzel mesajlar yollayalım.İyi tatiller canım sana.
gez gezbu arada ben yarın izmire gidiyorum.bu cumartesi yokum2 gün tatil yapacagım
umarım artı ile dönmem :18::18::18:
canım hoşbulduk... sabahları galeta ve açık çay içiyorum öğlen yemeğimi ekmeksiz düzgünce yiyorum akşam meyva yada atıştırmalık form bisküvileri işten cıktıktan sonra büyük bir parkımız var orda 4 tur yürüyüp 1 tur koşup spor aletlerini kullanıyorum yatmadan 1 saat önce acıkırsan 1 kase yarım yağlı yoğurt aaa az kalsın unutuyodum doğadan kayısılı form çayı bi anda kilo vermeye başladım. inş devam eder bide ben çizelgeyi yaptım ama imza panelini bulup kopyalıymadım yardımcı olurmusunuz :)
verirsin tatlımhep beraber vereceğiz başaracaksın azmin elinden ne kurtulmus
canım sabahları domates salatalık yeşillik kepek ekmeği ile kahvaltını yapmalısın.akşamda en geç 19.00 da yine normal yemeğini yemelisin.sporun süper süperdiğer arkadaşada yazdım.yediklerinizi bu kadar azaltmayın sonrasında zaten siz istemeden azalıyor.bu defa metobolizmanız yavaşlıyor :44:
denicem bunu
katılıyorum esraya
durdu durdu deme 900-700 verdiğin haftalar var. onları düşün.
gez gez
sefan olsun
hoşgeldin
ben şule ankarada öğretmenim. 5 yaşında bir oğlum var. sabahın daha dolu olabilir.sporun güzel görünüyor.
menüm
sabah:yulaf-süt
ara:kayısı
öğle:makarna,1 kayısı,1 muz
ara:ayran,kurabiye
akşamide,ayran
bugün tavuk-salata-ayran diyetine başladım.
çok az koymuştum.hm patlamis misiri yagsizmi yiyorsun canim?
:[/COLOR]
hoşgeldin. menün çok güzel.merhaba takımın yeni transferiyim.inşallah kısa sürede hedefe ulaşırım.herkese kolay gelsin
bende bugünki menümü yazıyım
sabah:1 domates 1 biber 1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek 1kk beyaz peynir 1 b şekersiz çay
ara:1 yeşil elma
öğle:2 adet biber dolması 3 kaşık yoğurt 1 domates
akşam:1 baget ve yanında haşlanmış sebze ve salata 1dlm ekmek
ara:1 kase yoğurt
egzersizler)ve 15 dk spor
kardeşinde gitti mi doktora.canım sık giriyorsun takip ediyorsun gayet güzel
diyetisyenin saatlerini bir tutturabilsem ahh
iğneye gerek kalmadan geçmiş sevindim
börek de olsa güzel canım.kızlar kızım gelmeden yanıma menümü yazayım:
sabah:1 kase yulaf ve süt,1 haş yumurta,domates salatalık,3 zeytin
ara:kızımın artan yumurtası,1 küçük börek
ara:çilek
öğle:1 kase corba
ara:erik
ara:4 tane bisküvi ve adacayı
akşam:salata,1 kepce corba,2 kaşık mantar,1 dilim ekmek.
hamburger olmamış ama öğle yememişsin.Menuumu yazaym bende;
sabah; zeytin, peynir,salatalik domates 1 çay kasigi nutella, 1 çay kasigi reçel, 1 dilim kepek light ekmek
oglen; bisi yemedim uyuyodum kizim yuzunden 3 lokma ulker çikolata
aksam: 1 hamburger, 1 kase elma diilimli patates
1,5 lt su
süpersin yav.Bugünkü menüm
Sabah:Elma sirkeli su domates salatalık zeytin yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle :Tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası 1 dilim kepek ekmeği 1 elma
Ara : 2 kepekli bisküvi 3 hurma
Akşam : Çorba yoğurt salata
Spor 45 dk bisiklet 3 lt de su.
hoşgeldin öğlen dışarda başka şey yemeden sütle geçirmen iyi olmuş.merhaba herkezee , takima yeni geldim:) ben de bugün neler yediğimi paylaşayım
sabah
iki dilim bol kepekli ekmekle yağsız yapılmış tost
iki küçük salatalık az miktarda zeytinyağı
çok az çay son olarak ne yazıkki bir kaşık sarelle kaçamağı :)
öğlen
bir bardak yarım yağlı süt
akşam
yağsız kızartılmış biber ve domates sosu ve bir dilim ekmek
son olarakta çilek yerken artık 4. takımda olduğumu öğrendim bundan kellim daha dikkatli olurum artık :))
spor konusunda da felaketimm bir hızla başlayıp sonra balon gibi sönüyorumbundan sonra yalnız olmadığımdann daha umutluyum yarından tezi yok spora başlıyorumm , İnşaallah hep beraber motive olup sonsuza kadar kurtulucaz kilolarımızdan !!
çalışmaya başlaman çok güzel çok sevindim. ara sıra gel anlat neler yapıyorsun.Merhaba kızlar;
Ben işe başladım çalışma saatlerim biraz uzun olduğu için yeterince vakit ayıramayacağım o yüzden izlinizle ayrılmak istiyorumVerdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim İyi ki yanımda oldunuz İyi ki varsınız fırsat buldukça gelip gittikçe uğrarım Kilocuklarımı inşallah geri almam umarım hepiniz bi an önce hedeflerinize ulaşırsınız Görüşmek üzere kendinize dikkat edin
1 ay sonra devam celicim.Kizlar bende izinli olarak ayrilmak istiyorum. Ailemle gecirecegim sayili gunlerimi guzel degerlendireyim. Hem burda hi cduzenim yok. Ne spor yapabiliyorum ne su icebiliyorum. 1 ay sonra doneyim olurmu? Tarti alamadim hala kilo bildirimi yapamicam. Kaptanim onayliyormusun?
eh diyelim daha da güzel olur olmasına ama en azından fındık-süt var.günayyydııınnnn canım takımım
sayımız yine azaldı birkaç üye daha davet etmeliyim :44:
menü yazacagım ama utanıyorum yazamıyorumooffff ne olacak bu halim :44:
sabah domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen patates salatası 4 tane zeytin
akşam üzeri 17.00 de 3 tane bisküvi
sonra işten çıktım terziye gidecektim.yürüyeyim dedim 1 saatte ancak gittim.bugun tekrar gideceğim sanırım yine yürürüm.
akşam kardeşim yemek yemedi bende yemedim 21,00 gibi yarım çay bardagı kadar fındık 1 bardak süt
pehhh kendimi hiç begenmiyorum
geçmiş olsun zeynebim.canm reyhanım akşam annem yerken 2 hurmada onunla yedim.ben dün izinlydim.dinlendim.iyileşinceye kadar spor out şekerim.yeni bir antibiyotiğe başladım dün.bugün daha iyiyim cok şükür bikaç güneayağa kalakacam inşallah.bugün sınav var sadece sonra kızlarla gezermiyim yoksa eve gelip yatarmıyım bilemedim:)biz kadınlar gezmeyi cok seviyoz
hoşgeldin.merhaba kızlar...bende sızınleyım fırsat buldukca..35 yasındayım...evhanımıyım...8 yasında kızım 14 aylık oğlum var...artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum..ve motıvasyona ıhtıyacım var...daha once dıyetısyene gıttım..2 ayda 12 kılo verdım...ama sonra doğumlar falan yıne kılo aldım...30 kılo fazlam var..:26:ne olacak bılmıyorum valla...esım eskısı gıbı olamazsın dıyor.off offf....bır suru kıyafet dolapta benı beklıyor...sızden destek beklıyorum...sanırım her öğün yedıklerınızı yazıyorsunuz...cok bakamadım..oğlusum rahat vermıyor...duzen nasıl anlatabılırmısınız
Merhaba bayanlar gününüz aydın olsun inş. :) bende size katıldım zayıflamam lazım çok sıkı rejime girdim 1 haftada 3 kilo verdim ama daha devam etmeliyim ve ben inanıyorm ki hep beraber zayıflıycaz :) herkese kolay gelsin...
Ankarada nerdee oturuyosunuz bende ankaradayım bide sabah kahvaltım eksik ama malesef ki işe erken geliyorum burda yanımda getırıp mutfaga gidip yiyebilceğim bir yer olmadığı için bu şekilde devam ediyorum ama bunada yakın bi zamanda çözüm bulacağıma inanıyorum :)
Ohhh gitsin kilolarrr.Ben de şimdi sporumu yapıcam.Bi şey sorcam spor yaptıktan sonra emzirmek için bekliyor musun.Ben bi yerde okudum 2 saat bekleyin laktik asit salgılıyorsunuz bu da bebeğe zararşı diye ama benmki en fazla 1 saat durabiliyor.20 dk egzersizimi yaptım.bebeğimi emzirdim bol bol suyumu içtim geldim.yansın kaloriler1 gibide bi meyve yerim.bende hafta sonu şehir dışındayım.akraba ziyareti.inşallah boğazımı tutabilirim
Malesef öyle.Ben bir de doğumdan sonra henüz adet olmadım.Akşamları bir şişiyorum ki sorma.7,5 ay oldu.Beynime mesaj yolluyorum adet ol esra adet ol esra diye ama hiç oralı değilsabah 1 haslanmıs yumurta bıraz fındık yedım...öğlendede bır tabak yağsız yoğurtlu makarna...aksamada patlıcan salatası bıraz ekmek yemeyı dusunuyorum..regl donemınde kılo verılmıyor maalesef..sıskınlık oluyor..ınsallah haftaya daha ıyı kılo verırım
Ben de denicem.Sonuçlarını paylaşırızz.Ohh pide kurabiye canım çekti valla.Kurabiye olmasa iyiydi.denicem bunu
menüm
akşamide,ayran
bugün tavuk-salata-ayran diyetine başladım.
abidinpaşa-cebeciye yakın
sen nerdesin
menüm
akşamide,ayran
doğru söylüyosunuz ama malesef yiyemiyorum bu çizelgeyide yapamadım bnkabul etmiyo
20 dk egzersizimi yaptım.bebeğimi emzirdim bol bol suyumu içtim geldim.yansın kaloriler1 gibide bi meyve yerim.bende hafta sonu şehir dışındayım.akraba ziyareti.inşallah boğazımı tutabilirim
sabah 1 haslanmıs yumurta bıraz fındık yedım...öğlendede bır tabak yağsız yoğurtlu makarna...aksamada patlıcan salatası bıraz ekmek yemeyı dusunuyorum..regl donemınde kılo verılmıyor maalesef..sıskınlık oluyor..ınsallah haftaya daha ıyı kılo verırım
kardeşinde gitti mi doktora.
yüzde olunca çok can sıkıcı oluyor.
Merhaba arkadaşlar 2007 den beri siteye üyeyim.Ben de zayıflamak istiyorum önceden çok zayıftım son 7 ayda 8 kılo aldım.75 kiloyum şu anda.Size kılo alma hıkayemı anlatayım,önceleri çok zayıftım evlendıkten sonra yavaş yavaş kılo almaya başladım çunku sürekli oturarak çalışıyordum birde evde yemek felan yapınca oturup yıyorduk ve çok yıyordum ama şu anki kıloma gelme hikayem çok farklı oncelerı 36-38 bedendım ve o bana cok gelıyordu.Sonra bir gun eşım tarafından aldatıldım bastım eşımı ve boşandım ondan sonra kılo alma surecım daha hızlandı ılaçlar bılmem neler.4 aydır çok ıyı bır işim var spora yazıldım 15 gun oncede yenıden sıfır bır hayata basladım yetmışbes kıloyum boyum da 1.61 ankarada yasıyorum ankarada bır spor kulubune yazıldım aksamları hep spor yapıyorum duzenlı pılates spınnıng yuzme her turlu olanagım var spor salonunda ama dıyet yapmadan da olmuyor bana yardımcı olurmusunuz grubunuza benı de alırsanız cok sevınırımm
psoriasis canım yarın tartı günü yeni arkadaşlarımız var sende onlarla başlamış oluyorsunyarın sabah tartılıp bana bildirirmisin
Teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için evet gidenın ardından aglamaya gerek yok hele bunu haketmıyorsa hiç gerek yokk.......Spor etken ama ben yıyebılıyorum saatlerce spor yapıyorum ama spordan sonra yıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?