Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım tek siteden çizelge kabul ediyor.farklı site denemişsen ondan olmamıs olabilir.burdaki sayfa açık kalsın adım adım ilerlemeye çalış mutlaka olacaktır olmazsa yine yardım etmeye çalışırım

AY CANIM SAOL AMA YAPAMIYORUM Bİ YERDE Bİ SIKINTI VARDA ÇÖZEMEDİM NEYSE AMA YARIN YAŞASIN TARTILIYORUZ BENCE BİZ BAŞARABİLİRİZ

tekrar ekleyeyim görmeyen varsa

ikimizinde müsait oldugu bir zamanda bakarız konusur hallederiz canım ben 15 dk sonra işten çıkacagım yarında cuma tartı telaşı var yazarım yine ben sana uygun zamanda

ben yeni olduğum için eğer hata yaparsam söyleyin tamam mı

canımcım hepimizin farklı yaşamları var.ben çok katı kurallar koyup uygulayamıyorum malesef kuralların temeli bol paylaşım, birbirimize saygı,hoş sohbet,burada ne kadar çok olursanız diyet aklınızda o kadar çok olur.kaçamak yapma olasılıgınız azalır

kızlar tekrar merhaba...2 saattir süren tatlı krizim var.1 kuru incir 1 tanede ceviz yedim kesmedi.karşımda albeninin atıştırmalığı var.paketi 408 kalori.akşam yemeği yemesem paketin tamamını yesem nasıl olur ki

sakın yapma kendine hakim ol olur mu? Bnce onun yerıne tek kare bitter çikolata ye ama damağında eriterek ye yapma sakın dayan birazcık.

sakın yapma kendine hakim ol olur mu? Bnce onun yerıne tek kare bitter çikolata ye ama damağında eriterek ye yapma sakın dayan birazcık.

paket karşımda o bana bakıyo ben ona bakıyorumevde çikolata yok kineyse biraz daha sabrediyimde birazdan akşam yemeğimi yerim.desteğine teşekkürler tfneyll..

sabah 1 haslanmış yumurta 1 avuc fındık

öğle 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna

ara öğün yarım paket etıform ve elma

aksam 1 kepce domates corbası 5 kasık patlıcan salatası ve bıraz ekmek

bu arada bır arkadasıma sızden bahsettım..mumkunse o da gruba katılmak ıstıyor..motıve olmaya ıhtıyacı var

canşarım önce menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmekle hazırladığım tost,domates salatalık zeytin
öğle:2 kaşık makarna,haş sebze,1 par ca tavuk ızgara,1 bar ayran
ara:kahve,2 catal chesekek
akşam:1 kase corba
ara:erik,2 salatalık

bugün daha iim sanki umartesi spora başlıycam inşallah::)

hoşgeldin tatlım.yine vereceksin bu defa geri dönmemek üzere gidecek karayağlar:)
süpermiş.ilk hafta cok kayıp olur ama 3 kiloda senn gibi fazla vereceği olmayan birine göre çok büyük başarı.hoşgeldin aramıza canımcım.
canm kopyaladığın yeri fazladan alabiliyor olabilirsin.forumda bununla ilgili bi topik var.ben bu hafta ordan yaptım.ince ayrıntılarıyla anlatmışlar.çok basitmiş aslında daha önce bende kaç defa denedim yapamadım ama bu defa cok basit geldi:)
hayırlısı tatlım allah gönlüne göre versin.bebişin de büyür ozamana istediğin yere atanırsın inşallah.
sen kendi tarzını belirliyorsun zaten canm.buraya başlıyına onuda kendi kendine öğrencen.
ara yok bana göre deil o yüzden
bu arada ben yarın izmire gidiyorum.bu cumartesi yokum 2 gün tatil yapacagım
umarım artı ile dönmem :18::18::18:
süperrr tatlım tadını cıkar tatilin.

sorma iştahım zaten hiç azalmıyo.su içemiyom ama yemeği löpür löpür yutuyom hayret bişi şulem ya:)
hoşgeldin tatlım.canm benm allah onunda sennde gönlüne göre versin.hayat herşeye ölelerine ragmen cok güzel.en yakın zamanda verecez kilocukları cıtır olacaz inşallahç.

güzel menü tatlım.prenses mesajını görmedi sanrım bi tekrar hatırlat istersen.

Süper süper süperrrr hele cheseekekten iki çatalla yırtman çok güzel olmuş .

Ben de menümü yazayım kızlar.

Sabah : 2 yumurtadan omlet,zeytin peynir domates salatalık

Ara öğün : 5 hurma

Öğle : Tarhana çorbası kabak yemeği

Ara öğün : 1 elma ve malesef bir gofret hani bu çay saatliklerden

Akşam :Çorba 4 kaşık taze fasulye yoğurt

Spor :40 dk bisiklet su 3 lt kızlar

Canım sabahın çok az.Sabahla öğleni iyi yap akşamı çok hafif geçir bence

arkadaşım sorma kafede herkes sipariş verdi bide banada ısrar ettiler ama yutmadım bu defa arkadaşın kekinden 2 catal aldım sadece:)avm dede 2 arkdaş kumpir aldı,2 tanesi burger kingten hamburger menüsü.bende diyet yemekleri yapan bi yerden.ızgaraa makarna ve haşlanmış sebze 3lüsü.yarın tartı günü ya ödüm kopuyo.
o cay saatlikler diğer cikolatalılara göre daha az kalorili tatlım güzel olmuş menün.yarına şöle bi 300 grmımız daha gider inşallah.

sabah-ara-öğle: tavuk-salata-ayran
ara:dut
akşam : tavuk, 4 kaşık makarna ayran
ara: çilek , erik

gunaydın 83.3 kılom...verememısım...cok sıskınlığım var...haftaya duzene gırer

kahvaltım 1 haslanmıs yumurta 1 domates 1 kucuk salatalık kk peynır avucum kadar ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…