4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.en geç 11,30.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
tekrar ekleyeyim görmeyen varsa
canım tek siteden çizelge kabul ediyor.farklı site denemişsen ondan olmamıs olabilir.burdaki sayfa açık kalsın adım adım ilerlemeye çalış mutlaka olacaktırolmazsa yine yardım etmeye çalışırım
AY CANIM SAOL AMA YAPAMIYORUM Bİ YERDE Bİ SIKINTI VARDA ÇÖZEMEDİM NEYSE AMA YARIN YAŞASIN TARTILIYORUZ BENCE BİZ BAŞARABİLİRİZ
tekrar ekleyeyim görmeyen varsa
ikimizinde müsait oldugu bir zamanda bakarız konusur hallederiz canımBen 15 dk sonra işten çıkacagım yarında cuma tartı telaşı var Yazarım yine ben sana uygun zamanda
ben yeni olduğum için eğer hata yaparsam söyleyin tamam mı
kızlar tekrar merhaba...2 saattir süren tatlı krizim var.1 kuru incir 1 tanede ceviz yedim kesmedi.karşımda albeninin atıştırmalığı var.paketi 408 kalori.akşam yemeği yemesem paketin tamamını yesem nasıl olur ki
sakın yapma kendine hakim ol olur mu? Bnce onun yerıne tek kare bitter çikolata ye ama damağında eriterek ye yapma sakın dayan birazcık.
hoşgeldin tatlım.yine vereceksin bu defa geri dönmemek üzere gidecek karayağlar:)merhaba kızlar...bende sızınleyım fırsat buldukca..35 yasındayım...evhanımıyım...8 yasında kızım 14 aylık oğlum var...artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum..ve motıvasyona ıhtıyacım var...daha once dıyetısyene gıttım..2 ayda 12 kılo verdım...ama sonra doğumlar falan yıne kılo aldım...30 kılo fazlam var..:26:ne olacak bılmıyorum valla...esım eskısı gıbı olamazsın dıyor.off offf....bır suru kıyafet dolapta benı beklıyor...sızden destek beklıyorum...sanırım her öğün yedıklerınızı yazıyorsunuz...cok bakamadım..oğlusum rahat vermıyor...duzen nasıl anlatabılırmısınız
süpermiş.ilk hafta cok kayıp olur ama 3 kiloda senn gibi fazla vereceği olmayan birine göre çok büyük başarı.hoşgeldin aramıza canımcım.Merhaba bayanlar gününüz aydın olsun inş. :) bende size katıldım zayıflamam lazım çok sıkı rejime girdim 1 haftada 3 kilo verdim ama daha devam etmeliyim ve ben inanıyorm ki hep beraber zayıflıycaz :) herkese kolay gelsin...
canm kopyaladığın yeri fazladan alabiliyor olabilirsin.forumda bununla ilgili bi topik var.ben bu hafta ordan yaptım.ince ayrıntılarıyla anlatmışlar.çok basitmiş aslında daha önce bende kaç defa denedim yapamadım ama bu defa cok basit geldi:)canım hoşbulduk... sabahları galeta ve açık çay içiyorum öğlen yemeğimi ekmeksiz düzgünce yiyorum akşam meyva yada atıştırmalık form bisküvileri işten cıktıktan sonra büyük bir parkımız var orda 4 tur yürüyüp 1 tur koşup spor aletlerini kullanıyorum yatmadan 1 saat önce acıkırsan 1 kase yarım yağlı yoğurt aaa az kalsın unutuyodum doğadan kayısılı form çayı bi anda kilo vermeye başladım. inş devam eder bide ben çizelgeyi yaptım ama imza panelini bulup kopyalıymadım yardımcı olurmusunuz :)
hayırlısı tatlım allah gönlüne göre versin.bebişin de büyür ozamana istediğin yere atanırsın inşallah.Ben de İstanbuldayım canım.Ben de edebiyat okudum da atama olmadı dersanede başladım çalıştım hamile kalınca da bıraktım.Tekrar sınava giricem seneye.Çevremde takip ediyorum okulları.Biraz kaprisliyim ilçe dışına bile gitmem.Kızımdan fazla ayrı kalamam ben
HoşgeldinnnnOlursun eskisi gibi.Kocanın dediğini bana kaynanam dedi.Ona inat daha bi hırslandım.Benim de 23 kilo fazlam vardı.Daha 1,5 ay olmadı diyete başlayalı 8 kilosu gitti.Sen de verirsin görür o zaman kocan olabiliyo musun olamıyo musun ?
Hoşgeldinnnnnnn.1 haftada 3 kilo çok çok iyi yahu
sen kendi tarzını belirliyorsun zaten canm.buraya başlıyına onuda kendi kendine öğrencen.HoşgeldinnnnOlursun eskisi gibi.Kocanın dediğini bana kaynanam dedi.Ona inat daha bi hırslandım.Benim de 23 kilo fazlam vardı.Daha 1,5 ay olmadı diyete başlayalı 8 kilosu gitti.Sen de verirsin görür o zaman kocan olabiliyo musun olamıyo musu
tesekkurler hosbulduk...cok ıstıyorum zayıflamayı...ama sızı okudukca ben bunları yapamam da dıyorum bazen...hergun yuruyus yapamıyorum..belımde problem var sporda cok yapamıyorum...( sabahları haslanmıs yumurta bıraz peynır azıcık ekmek domates salatalık yıyorum...her öğünden once buyuk 2 bardak su ıcıyorum...oğlen sebze yoğurt aksamları balık tavuk ya da baklıyat yanında sınırsız salata...ara öğunlerde yarım paket etıform ya da bır meyve...fırsat buldukca yazdıklarınızı okuyorum...ama benı bıraz mazur gorum...kızımın okulu tam gun oğle paydosu evde...oğlum yurumek uzere..dersler eşim falan fırsat buldukca geleceğim
ara yok bana göre deil o yüzden1 Haftalık Detoks Diyeti
Sabah :1 dilim kepek ekmeği 3 tatlı kaşığı bal 1 domates 1 salatalık 8-10 zeytin.(peynir yoğurt falan yenmeyecek)
Öğlen : Salata ve çorba(Tarhana Mercimek Şehriye çorbaları biraz da sulu olacak)
Akşam : Salata ve sebze yemeği ( Patates ve bezelye hariç)
Dilediğimiz kadar salata yiyebilirmişiz. Bir de ben elma sirkeli suyu sabah aç karnına içiyodum o yanlışmış.Öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilcekmiş.Aç karnına içince iştah açıyormuş.Bir de sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi şekersiz içersek metabolizmamız hızlanıyormuş.Günlük de 2 dilim ekmek yemek şartmış kızlarr
Bir de metabolizma hızlandırıcı çay verdi.Onu kaçırdım sitesinden bakınca yazarım
süperrr tatlım tadını cıkar tatilin.bu arada ben yarın izmire gidiyorum.bu cumartesi yokum2 gün tatil yapacagım
umarım artı ile dönmem :18::18::18:
sorma iştahım zaten hiç azalmıyo.su içemiyom ama yemeği löpür löpür yutuyom hayret bişi şulem ya:)çok az koymuştum.
hoşgeldin. menün çok güzel.
iyi kilo kayıplaı diliyorum.
kardeşinde gitti mi doktora.
yüzde olunca çok can sıkıcı oluyor.
börek de olsa güzel canım.
hamburger olmamış ama öğle yememişsin.
süpersin yav.
hoşgeldin öğlen dışarda başka şey yemeden sütle geçirmen iyi olmuş.
akşamda güzel.
burda olmanın seni baya motive edeceğine eminim.
bol kilo kaybı diliyorum.
çalışmaya başlaman çok güzel çok sevindim. ara sıra gel anlat neler yapıyorsun.
1 ay sonra devam celicim.
dikkat et, o 3 kilo artmasın. aslında dikkat edeceğine eminim ama yazayım dedim.
eh diyelim daha da güzel olur olmasına ama en azından fındık-süt var.
çok güzel sporun var.
geçmiş olsun zeynebim.
hastalık demiyoz geziyoz, hastayız demiyoz yiyoz
hoşgeldin.
niye olamayacakmışsın.
bal gibi olursun.
sana da iyi kilo vermeler.
güzel sporlar.
3 kilo ha vay
hoşgeldin tatlım.canm benm allah onunda sennde gönlüne göre versin.hayat herşeye ölelerine ragmen cok güzel.en yakın zamanda verecez kilocukları cıtır olacaz inşallahç.Merhaba arkadaşlar 2007 den beri siteye üyeyim.Ben de zayıflamak istiyorum önceden çok zayıftım son 7 ayda 8 kılo aldım.75 kiloyum şu anda.Size kılo alma hıkayemı anlatayım,önceleri çok zayıftım evlendıkten sonra yavaş yavaş kılo almaya başladım çunku sürekli oturarak çalışıyordum birde evde yemek felan yapınca oturup yıyorduk ve çok yıyordum ama şu anki kıloma gelme hikayem çok farklı oncelerı 36-38 bedendım ve o bana cok gelıyordu.Sonra bir gun eşım tarafından aldatıldım bastım eşımı ve boşandım ondan sonra kılo alma surecım daha hızlandı ılaçlar bılmem neler.4 aydır çok ıyı bır işim var spora yazıldım 15 gun oncede yenıden sıfır bır hayata basladım yetmışbes kıloyum boyum da 1.61 ankarada yasıyorum ankarada bır spor kulubune yazıldım aksamları hep spor yapıyorum duzenlı pılates spınnıng yuzme her turlu olanagım var spor salonunda ama dıyet yapmadan da olmuyor bana yardımcı olurmusunuz grubunuza benı de alırsanız cok sevınırımm
sabah 1 haslanmış yumurta 1 avuc fındık
öğle 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara öğün yarım paket etıform ve elma
aksam 1 kepce domates corbası 5 kasık patlıcan salatası ve bıraz ekmek
bu arada bır arkadasıma sızden bahsettım..mumkunse o da gruba katılmak ıstıyor..motıve olmaya ıhtıyacı var
canşarım önce menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmekle hazırladığım tost,domates salatalık zeytin
öğle:2 kaşık makarna,haş sebze,1 par ca tavuk ızgara,1 bar ayran
ara:kahve,2 catal chesekek
akşam:1 kase corba
ara:erik,2 salatalık
bugün daha iim sanki umartesi spora başlıycam inşallah::)
sabah 1 haslanmış yumurta 1 avuc fındık
öğle 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara öğün yarım paket etıform ve elma
aksam 1 kepce domates corbası 5 kasık patlıcan salatası ve bıraz ekmek
bu arada bır arkadasıma sızden bahsettım..mumkunse o da gruba katılmak ıstıyor..motıve olmaya ıhtıyacı var
arkadaşım sorma kafede herkes sipariş verdi bide banada ısrar ettiler ama yutmadım bu defa arkadaşın kekinden 2 catal aldım sadece:)avm dede 2 arkdaş kumpir aldı,2 tanesi burger kingten hamburger menüsü.bende diyet yemekleri yapan bi yerden.ızgaraa makarna ve haşlanmış sebze 3lüsü.yarın tartı günü ya ödüm kopuyo.Süper süper süperrrr hele cheseekekten iki çatalla yırtman çok güzel olmuş .
Ben de menümü yazayım kızlar.
Sabah : 2 yumurtadan omlet,zeytin peynir domates salatalık
Ara öğün : 5 hurma
Öğle : Tarhana çorbası kabak yemeği
Ara öğün : 1 elma ve malesef bir gofret hani bu çay saatliklerden
Akşam :Çorba 4 kaşık taze fasulye yoğurt
Spor :40 dk bisiklet su 3 lt kızlar
Canım sabahın çok az.Sabahla öğleni iyi yap akşamı çok hafif geçir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?