günayyydıınnnn takımcım
bugun tartıda yine yüzüm gülmedi acayip moralim bozuk
Üzülme kaptanım da niye böyle oldu ki menülerin güzel vermen lazım senin.Bu işte bi yanlışlık var ama ne?
o yanlışı ahhh ben bir bulsammmmneyse bakalım diyetisyen ne diyecek :44: bu hafta içi izin alabilirsem tahlil vereyim cumarteside diyetisyene gideyim.çıkacak ortaya kaç kg yagım kaç kg suyum kasım :44:
En iyisi o artık.Bakalım ne çıkacak.
Ben kilo bildirimimi yapayım geçen hafta cuma 85.6 idim bu hafta 84 .ıktım.1,600 gitmiş :)
kızlar tekrar merhaba...2 saattir süren tatlı krizim var.1 kuru incir 1 tanede ceviz yedim kesmedi.karşımda albeninin atıştırmalığı var.paketi 408 kalori.akşam yemeği yemesem paketin tamamını yesem nasıl olur ki
sabah 1 haslanmış yumurta 1 avuc fındık
öğle 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara öğün yarım paket etıform ve elma
aksam 1 kepce domates corbası 5 kasık patlıcan salatası ve bıraz ekmek
bu arada bır arkadasıma sızden bahsettım..mumkunse o da gruba katılmak ıstıyor..motıve olmaya ıhtıyacı var
canşarım önce menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmekle hazırladığım tost,domates salatalık zeytin
öğle:2 kaşık makarna,haş sebze,1 par ca tavuk ızgara,1 bar ayran
ara:kahve,2 catal chesekek
akşam:1 kase corba
ara:erik,2 salatalık
bugün daha iim sanki umartesi spora başlıycam inşallah::)
Süper süper süperrrr hele cheseekekten iki çatalla yırtman çok güzel olmuş .
Ben de menümü yazayım kızlar.
Sabah : 2 yumurtadan omlet,zeytin peynir domates salatalık
Ara öğün : 5 hurma
Öğle : Tarhana çorbası kabak yemeği
Ara öğün : 1 elma ve malesef bir gofret hani bu çay saatliklerden
Akşam :Çorba 4 kaşık taze fasulye yoğurt
Spor :40 dk bisiklet su 3 lt kızlar
sabah-ara-öğle: tavuk-salata-ayran
ara:dut
akşam : tavuk, 4 kaşık makarna ayran
ara: çilek , erik
günaydın kızlar..bende sabah 70.6 geldim.pazar başladığım diyetimle tam 2.2 kilo vermiş bulunuyorum.neyse bende şimdi şehir dışına çıkıyorum belki çok sık giremem.şimdiden herkesi tebrik ediyorum verdikleri kilo için.hoşçakallın
**4.takım 256. Etap **
prensesperi(76,4/76,2/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (68,5/
suleoz(63,2 /63,2/0,0/ %0,00)
celisuenis(61,4)geri dönmek üzere ayrıldı
kuzununzuzusu(64,8/
peliss(86,7)geri dönmek üzere ayrıldı
tuliptice (64,7) kendi isteği ile ayrıldı
sad_but_true(85,6/84,0/1,6/ %1,87)
4.takim ortalaması:
günaydın kızlar..bende sabah 70.6 geldim.pazar başladığım diyetimle tam 2.2 kilo vermiş bulunuyorum.neyse bende şimdi şehir dışına çıkıyorum belki çok sık giremem.şimdiden herkesi tebrik ediyorum verdikleri kilo için.hoşçakallın
günayyydıınnnn takımcım
Bugun tartıda yine yüzüm gülmedi acayip moralim bozuk
moralini bozma tatlım 200 gr eksin var az da olsa gitmiş bişi olmaz.hafta sonu doktor ne dicek bakalım:)günayyydıınnnn takımcım
bugun tartıda yine yüzüm gülmedi acayip moralim bozuk
süpersin esramEn iyisi o artık.Bakalım ne çıkacak.
Ben kilo bildirimimi yapayım geçen hafta cuma 85.6 idim bu hafta 84 .ıktım.1,600 gitmiş :)
fena değiliz bu hafta 5 kişi olaraktan.**4.takım 256. ETAP **
PrensesPeri(76,4/76,2/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (68,5/
suleoz(63,2 /63,2/0,0/ %0,00)
Celisuenis(61,4)geri dönmek üzere ayrıldı
kuzununzuzusu(64,8/
peliss(86,7)geri dönmek üzere ayrıldı
Tuliptice (64,7) kendi isteği ile ayrıldı
sad_but_true(85,6/84,0/1,6/ %1,87)
4.Takim ortalaması:
evet bayanlar bende geldım verılen kılolar ıcın tebrık edıyorum mukemmelsınız... Gununuz guzel gecsın.... Takıma yenı geldım ama 10 gun once tam 64.9 kıloydum sabah tartıldım 60.7 çıktım ve cok mutluyum...
64,8 çıkıyorum yineneyse almamakta iyidir.
Pelis tulip ve celiye ne oldu:26:
rose arkadaşını sormussun canım geçmişe yeni bakıyorum. şu anda takım kadromuz dolu.1 kişi daha çağırmıstım o gelmedi hala.gelmezse haber ederim arkadaşın gelir
evet bayanlar bende geldım verılen kılolar ıcın tebrık edıyorum mukemmelsınız... Gununuz guzel gecsın.... Takıma yenı geldım ama 10 gun once tam 64.9 kıloydum sabah tartıldım 60.7 çıktım ve cok mutluyum...
Süper zeynepcim bravo sana harikasın :)kızlar ben geçen hafta 68,5tum
bu hafta:67,5 oldum.1 kilo daha gider
aslında daha eksideydimde dün yediğim yemek tuzluydu su tutmuş olabilirim yada reglime 3 gün kaldı onun şişliği.inşallah cumaya kadar regl olur tekrar sisliğimi atmış olurum.
Canım sen de iyi vermişsin ama çok az yiyorsun özellikle akşamları.Böyle olursa diyeti bırakınca geri alabilirsin kiloları.Akşamları çorba falan da ye en azından.Sabah : Galeta açık çay
öğlen : Mercimek çorba, kabak dolması
ara : Erik
akşam : Yoğurt ve bir tane etimek tuzsuz
dun sadece bunları yedım çok yağmur yağıyodu yürüyüş yapamadım ama 20 dk evde spor yaptım iyice terledım bıde sabah spor yaptım tartıldım 60.7 olmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?