Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar..bende sabah 70.6 geldim.pazar başladığım diyetimle tam 2.2 kilo vermiş bulunuyorum.neyse bende şimdi şehir dışına çıkıyorum belki çok sık giremem.şimdiden herkesi tebrik ediyorum verdikleri kilo için.hoşçakallın

Üzülme kaptanım da niye böyle oldu ki menülerin güzel vermen lazım senin.Bu işte bi yanlışlık var ama ne?

o yanlışı ahhh ben bir bulsammmm neyse bakalım diyetisyen ne diyecek :44: bu hafta içi izin alabilirsem tahlil vereyim cumarteside diyetisyene gideyim.çıkacak ortaya kaç kg yagım kaç kg suyum kasım :44:

Son düzenleme:
o yanlışı ahhh ben bir bulsammmm neyse bakalım diyetisyen ne diyecek :44: bu hafta içi izin alabilirsem tahlil vereyim cumarteside diyetisyene gideyim.çıkacak ortaya kaç kg yagım kaç kg suyum kasım :44:

En iyisi o artık.Bakalım ne çıkacak.
Ben kilo bildirimimi yapayım geçen hafta cuma 85.6 idim bu hafta 84 .ıktım.1,600 gitmiş :)

**4.takım 256. ETAP **

PrensesPeri(76,4/76,2/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (68,5/
suleoz(63,2 /63,2/0,0/ %0,00)
Celisuenis(61,4)geri dönmek üzere ayrıldı
kuzununzuzusu(64,8/
peliss(86,7)geri dönmek üzere ayrıldı
Tuliptice (64,7) kendi isteği ile ayrıldı
sad_but_true(85,6/84,0/1,6/ %1,87)

4.Takim ortalaması:

rose arkadaşını sormussun canım geçmişe yeni bakıyorum. şu anda takım kadromuz dolu.1 kişi daha çağırmıstım o gelmedi hala.gelmezse haber ederim arkadaşın gelir

Son düzenleme:

canım o yüzden ne yapıyoruz?? eve atıştırmalık şeyler,diyetimizi bozacak şeyler hiç almıyoruz

güzel menü tatlım

çok güzel canım maşallah avm de kendini tutabilmiş olman süper

güzel canım gofrette ödül olmus sana

sabah-ara-öğle: tavuk-salata-ayran
ara:dut
akşam : tavuk, 4 kaşık makarna ayran
ara: çilek , erik

tavuk diyetine başlamıssın hadi hayırlı olsun umarım üzün güler menülerin güzel geliyordu kayıp bekliyordum senden :44: neyse haftaya inşallah

çok güzel bir sonuç kocaman tebrikler

evet bayanlar bende geldım verılen kılolar ıcın tebrık edıyorum mukemmelsınız... Gununuz guzel gecsın.... Takıma yenı geldım ama 10 gun once tam 64.9 kıloydum sabah tartıldım 60.7 çıktım ve cok mutluyum...

Sabah : Galeta açık çay
öğlen : Mercimek çorba, kabak dolması
ara : Erik
akşam : Yoğurt ve bir tane etimek tuzsuz

dun sadece bunları yedım çok yağmur yağıyodu yürüyüş yapamadım ama 20 dk evde spor yaptım iyice terledım bıde sabah spor yaptım tartıldım 60.7 olmuşum :)

tebrikler canımcım süpersin...

günayyydıınnnn takımcım

bugun tartıda yine yüzüm gülmedi acayip moralim bozuk
moralini bozma tatlım 200 gr eksin var az da olsa gitmiş bişi olmaz.hafta sonu doktor ne dicek bakalım:)
En iyisi o artık.Bakalım ne çıkacak.
Ben kilo bildirimimi yapayım geçen hafta cuma 85.6 idim bu hafta 84 .ıktım.1,600 gitmiş :)
süpersin esrammaşallah sana
fena değiliz bu hafta 5 kişi olaraktan.

süpersin arkadaşım sende maşallah sana

kızlar ben geçen hafta 68,5tum
bu hafta:67,5 oldum.1 kilo daha gider
aslında daha eksideydimde dün yediğim yemek tuzluydu su tutmuş olabilirim yada reglime 3 gün kaldı onun şişliği.inşallah cumaya kadar regl olur tekrar sisliğimi atmış olurum.

maşallahh maşşallahhh ne kadar güzel veriyorsunuz böyle azminiz hiç sönmesin

Süper zeynepcim bravo sana harikasın :)
Canım sen de iyi vermişsin ama çok az yiyorsun özellikle akşamları.Böyle olursa diyeti bırakınca geri alabilirsin kiloları.Akşamları çorba falan da ye en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…