Sabah : Galeta açık çay
öğlen : Mercimek çorba, kabak dolması
ara : Erik
akşam : Yoğurt ve bir tane etimek tuzsuz
dun sadece bunları yedım çok yağmur yağıyodu yürüyüş yapamadım ama 20 dk evde spor yaptım iyice terledım bıde sabah spor yaptım tartıldım 60.7 olmuşum :)
süper zeynepcim bravo sana harikasın :)
canım sen de iyi vermişsin ama çok az yiyorsun özellikle akşamları.böyle olursa diyeti bırakınca geri alabilirsin kiloları.akşamları çorba falan da ye en azından.
harikasın canım harikaben daha hiç 1 haftada 1,6 verdiğimi hatırlamam :44: en fazla 1 benim ortalamam :44: sonuca cabuk ulaşacaksın maşallahhhh
sabah galeta yiyorsun zaten akşamda etimek yemişsin pek az olmus :44:
peliisssiiimmmmmm seni aşağıda görüyorum.nihayet gelebildin çok merak ettim seni :44:
kızlar sızde gece acıkıyormusunuz...saat 10 11 gıbı felaket oluyorum...
almıyo artık miğdem bişiler yemeye başlayınca tıkanıyorum miğdem bulanıyo bnde zorlamıyorum
kızlar sızde gece acıkıyormusunuz...saat 10 11 gıbı felaket oluyorum...
ben kısmadım ki kendi öle oldu acıktığımı hissetmıyorum bıle ben yemesem yemem aslında da ben hasta olurum dıye yıyorum öğlen 12 de yemek saati ama ben hıc acıkmıyorum 2de fln yıyorumönceleri acıkıyordum ama artık alıştım acıkmıyorum.1 tane meyve yiyebilir yada süt içebilirsin o biraz keser canım
çok zorlamamak iyi mideni büyütmemek adına ama daha yolun çok basındasın çok kısmıssın yemeni bence :44:
Ben 9u geçirdikten sonra acıkmıyorum ama 9a kadar da bayağı acıkıyorum zor tutuyorum kendimi.En son 6da yiyorum zor oluyor ama sonunda çıtır olucam dayanmam lazım
2000 yılından berı cıtır değılım ben..55 kıloydum yaa...
ben de salatalık falan yıyorum...süt ıcemıyorum..
ben hayatımda 1 kere cıtır oldum oda bi sene kadar sürdü sonra geri tombul kuş:)))ama artık öle olmıyacak.
noktayı koydum bak dikkat:)
ben hayatımda 1 kere cıtır oldum oda bi sene kadar sürdü sonra geri tombul kuş:)))ama artık öle olmıyacak.
Noktayı koydum bak dikkat:)
kizlar
ben cok uzgunum,oyle cok sey oldu ki. size anlatmaya bile mecalim yok sadece prenses eger diskalifiye olmadiysam beni bi sure izinli gosterebilir misin? toparladigim gibi geri donerim,cok uzun surmez ve arada yazmaya calisicam. sevgiler. bu arada 85 kiloyum,
**4.takım 256. Etap **
prensesperi(76,4/76,2/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (68,5// 67,5 /1,0/%1,46)
suleoz(63,2 /63,2/0,0/ %0,00)
celisuenis(61,4)geri dönmek üzere ayrıldı
kuzununzuzusu(64,8/64,8/0,0/%0,00)
peliss(86,7)geri dönmek üzere ayrıldı
tuliptice (64,7) kendi isteği ile ayrıldı
sad_but_true(85,6/84,0/1,6/ %1,87)
4.takim ortalaması:0,45
pelisim tabiki seni diskalifiye etmedim.seni çokta merak ettim.hakkında hayırlısı olsun.böyle zamanlarda soru sormak istemiyorum dediğin gibi insanın mecali olmuyor anlatmaya.4. takım sana her zaman açık her zaman beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?