Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptancım bizim kilolar 2 hafta sonra mı değerlendirilecek.ama benim azmim 2 hafta sürmeyebilir neyse takım olarak fazla bi kayıp yok mu ne.bu hafta daha az yiyerek ve daha çok hareket ederek veriyoruz kilolarıhadi hoşçakalın

canım 2 haftalık süreç tamamen size ve katılımınıza baglı.haftayada listeye alınabilirsiniz kg nuz evet bu sürecin tamamını kapsayacak şekilde yansıyacak

kaptanım ben geldiimmmmm
bana yer var mııı :26: 1 hafta gecikmeli oldu sanırım ,,, affedinnn
sissiz olmuyo arkidişlerimmm
hemen neler olmuş neler bitmiş göz atayımmm
öpüyorum hepiniziii

peliscimm 85 olmuşsunn, çok sevindiimmmmm, tebriklerrrrr

prensesim sende de azalmalar görüyorummm
zeynep, kuzucukk siz de hafiflemişsininizzz
şuleeee sanırım bi kımıldanma yokk =)) ben de aldım sanırım yaa sizden uzak kalınca, pofff, tartıya çıkmaya korkuyorumm
bana yer varsa sabah hemen tartıya çıkcaamm :26:

ay canım bende 58 olmak ıstıyorum bu arada merhaba ben eylül sende hoş geldin :))

ay canım bende 58 olmak ıstıyorum bu arada merhaba ben eylül sende hoş geldin :))

memnun oldum canım,inşalah hedefine ulaşırsın
58 i buldum da kaybettim sanırım =)) sabah akla kara ortaya çıkcak bakalımmm
prensesim tmm derse ben de hoşbulduk diceemm,
3 hafta sonra döncem demiştim 4 hafta olmuşş, kızmaz inşallaahhh
zaten kovsa da gitmem artıkkk, 55 olmadan gitmem vallahaa kaptanımm duyy duyyy =))
hattaaa 54 bile olsa hayır demem yaniii =)))

Hoşgeldinnn.Prenses 32 günlük izmir tatiline gidiyor.Pztesi cevap verebilir sanırım:)

canım inş verirsin ya sende bende kaptanım duyun çok azimli arkadaş takımada katkısı büyük olur bence burada olmalı değil mi ? gitmesin oda kalsın bizimle :)

anmcım yazmış zaten sorun kalmadı.merak ettim bende umarım herşey yolundadır.
canlarım ben çıkıyorum.bu gecede yola çıkacagım öpüyorum hepinizi keyifli hafta sonları dilerim
hayırlı yolculuklar bol eğlenceler şekerim.
kaptanım ben geldiimmmmm
bana yer var mııı :26: 1 hafta gecikmeli oldu sanırım ,,, affedinnn
sissiz olmuyo arkidişlerimmm
hemen neler olmuş neler bitmiş göz atayımmm
öpüyorum hepiniziii
arkadşım kaptanmız yok ama senn yerin ayrılmıştuır zaten.tekrardan hoşgeldin aramıza şekerim özlettin kendini.nasıl evini yerini yerleştirebilidinmi?
iç güveysinden hallice canm 7 kilocuk kaldı:)))tartıl tartıl sabah hemencecik yaz bakalım ne alemlerdesin.

canlarım ben çıkıyorum.bu gecede yola çıkacagım öpüyorum hepinizi keyifli hafta sonları dilerim

İyi yolculuklar iyi tatiller canım.

Bugünkü menüm

Sabah : 1 kaşık pekmez, yumurta, peynir, 1 dilim kepek ekmeği,zeytin domates salatalık

Ara :3 hurma

Öğlen:Malesef kızım o kadar huysuzdu ki kucağımdan hiç inmedi öğlen yemek yiyemedim

Akşam:Taze fasulye çorba 3 kaşık pilav

Spor :30 dk bisiklet.

Su :2lt 3lt yaparım yatana kadar

arkadşım kaptanmız yok ama senn yerin ayrılmıştuır zaten.tekrardan hoşgeldin aramıza şekerim özlettin kendini.nasıl evini yerini yerleştirebilidinmi?

hoşbuldukkk canımm =))
ah canım sorma yaa, ne bebek işi oldu ne de ev, epey döndük durduk , günlerde uğraştık evi alacaz diye, parayı denkleştiremedik
tam toparladık filan derken başkası tuttu, bizim de moraller bozuldu heves kaçtı tabi
bebek de olamdı, ben de biraz yemeklere vermiş oalbilrim kendimi
neyse şimdi yeniden toparladık kendimii :)
biraz daha zayıflayayım da kısmet olursa sonra hamile kalırım belki
hep birlikte hafiflemelere devamm canısı
sabah ilk işim tartıya çıkmak=))

tekrar burdayım sonunda ,bi kaçgündür doktorlar aciller geze geze ne yazıkki evin yolunu bulamadım (dün yediklerimi yazamadım geç oldu ama yine de yazayım ..

sabah
diyet kahvalti gevreği ve süt yarim kase

öğlen
dışardaydım abarttım bir çiğbörek (cezama razıyım) gerçi çok yürüdüm koşturdum daha doğrusu :)

akşam
yarim porsiyon fasulye yemeği bir kaşık pilav

yemekten bir saat sonra 1 avuç fındık la günü kapadım

Canim menün çok sağlikli ve dengeli olmuş ,öğlen yemeği yiyememen kötü olmuş( kızın seni zayıflatmaya kararlı anlaşılan:) ) ama öğün atlamış olmana rağmen akşam abartmamışsın ,tebrik ederim seni :)

oo epey yeni arkadaş gelmiş
eski sayfaları okuyayım neler olmuş neler bitmiş bir bakaymmm, yarına güzel bir dönüş yapacağımmm kızlarr

Canim teşekkür ederim ve de memnun oldum :) ben de Serra ev hanımıyım ama arada sırada fotoğrafçılık da yapıyorum..Eşimin gecesi gündüzü belli değil sayesinde baya kilo aldım ai baktım 75 kilo olmuşum geçen yaz 60 kiloya düştüm sonra rahatsızlandım yumruğum kadar bi kistim oldu bir günde 65 i gördüm gözlerime inanamadım :SS daha sonra da yine 70i gördüm :) şimdi 65 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum fakat bikaç haftadır gram değişme yok bu akşam acaip derecede umutsuz hissediyorum..Ağlasam yeridir aslında hala kendimi umutlandırmaya çalışıyorum bakalım becerebilicekmiyim :))ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…