sonuçları nereden öğrenebiliriz
canım bugun akşam 21.00 e kadar yada yarın sabah açıklanır.şu linkten bakabilirsin(verdiğim linke mesaj yazılmıyor bilgilerinize)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-61.html
kaptancım bizim kilolar 2 hafta sonra mı değerlendirilecek.ama benim azmim 2 hafta sürmeyebilirneyse takım olarak fazla bi kayıp yok mu ne.bu hafta daha az yiyerek ve daha çok hareket ederek veriyoruz kiloları hadi hoşçakalın
canlarım ben çıkıyorum.bu gecede yola çıkacagım öpüyorum hepiniziKeyifli hafta sonları dilerim
kizlar
ben cok uzgunum,oyle cok sey oldu ki. size anlatmaya bile mecalim yok sadece prenses eger diskalifiye olmadiysam beni bi sure izinli gosterebilir misin? toparladigim gibi geri donerim,cok uzun surmez ve arada yazmaya calisicam. sevgiler. bu arada 85 kiloyum,
**4.takım 256. ETAP **
PrensesPeri(76,4/76,2/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (68,5// 67,5 /1,0/%1,46)
suleoz(63,2 /63,2/0,0/ %0,00)
Celisuenis(61,4)geri dönmek üzere ayrıldı
kuzununzuzusu(64,8/64,8/0,0/%0,00)
peliss(86,7)geri dönmek üzere ayrıldı
Tuliptice (64,7) kendi isteği ile ayrıldı
sad_but_true(85,6/84,0/1,6/ %1,87)
4.Takim ortalaması:0,45
peliscimm 85 olmuşsunn, çok sevindiimmmmm, tebriklerrrrr
Prensesim sende de azalmalar görüyorummm
Zeynep, kuzucukk siz de hafiflemişsininizzz
şuleeee sanırım bi kımıldanma yokk =)) ben de aldım sanırım yaa sizden uzak kalınca, pofff, tartıya çıkmaya korkuyorumm
bana yer varsa sabah hemen tartıya çıkcaamm :26:
ay canım bende 58 olmak ıstıyorum bu arada merhaba ben eylül sende hoş geldin :))
memnun oldum canım,inşalah hedefine ulaşırsın
58 i buldum da kaybettim sanırım =)) sabah akla kara ortaya çıkcak bakalımmm
prensesim tmm derse ben de hoşbulduk diceemm,
3 hafta sonra döncem demiştim 4 hafta olmuşş, kızmaz inşallaahhh
zaten kovsa da gitmem artıkkk, 55 olmadan gitmem vallahaa kaptanımm duyy duyyy =))
hattaaa 54 bile olsa hayır demem yaniii =)))
memnun oldum canım,inşalah hedefine ulaşırsın
58 i buldum da kaybettim sanırım =)) sabah akla kara ortaya çıkcak bakalımmm
prensesim tmm derse ben de hoşbulduk diceemm,
3 hafta sonra döncem demiştim 4 hafta olmuşş, kızmaz inşallaahhh
zaten kovsa da gitmem artıkkk, 55 olmadan gitmem vallahaa kaptanımm duyy duyyy =))
hattaaa 54 bile olsa hayır demem yaniii =)))
anmcım yazmış zaten sorun kalmadı.merak ettim bende umarım herşey yolundadır.zeynebim ortalamayı hesaplamadım pelis gelince yazar dedim ama yazmadan gitti.ne yapacagım ben pelisi şimdi.aslında direkt diskalifiye ama pelisi sevdiğim için bir mazereti vardır diye geri dönmek üzere ayırmıstım.kg da bildirmedi.biraz daha beklesemmi tekrar gelirmi ki?
hayırlı yolculuklar bol eğlenceler şekerim.canlarım ben çıkıyorum.bu gecede yola çıkacagım öpüyorum hepinizikeyifli hafta sonları dilerim
arkadşım kaptanmız yok ama senn yerin ayrılmıştuır zaten.tekrardan hoşgeldin aramıza şekerim özlettin kendini.nasıl evini yerini yerleştirebilidinmi?kaptanım ben geldiimmmmm
bana yer var mııı :26: 1 hafta gecikmeli oldu sanırım ,,, affedinnn
sissiz olmuyo arkidişlerimmm
hemen neler olmuş neler bitmiş göz atayımmm
öpüyorum hepiniziii
iç güveysinden hallice canm 7 kilocuk kaldı:)))tartıl tartıl sabah hemencecik yaz bakalım ne alemlerdesin.peliscimm 85 olmuşsunn, çok sevindiimmmmm, tebriklerrrrr
prensesim sende de azalmalar görüyorummm
zeynep, kuzucukk siz de hafiflemişsininizzz
şuleeee sanırım bi kımıldanma yokk =)) ben de aldım sanırım yaa sizden uzak kalınca, pofff, tartıya çıkmaya korkuyorumm
bana yer varsa sabah hemen tartıya çıkcaamm :26:
canlarım ben çıkıyorum.bu gecede yola çıkacagım öpüyorum hepinizikeyifli hafta sonları dilerim
arkadşım kaptanmız yok ama senn yerin ayrılmıştuır zaten.tekrardan hoşgeldin aramıza şekerim özlettin kendini.nasıl evini yerini yerleştirebilidinmi?
İyi yolculuklar iyi tatiller canım.
Bugünkü menüm
Sabah : 1 kaşık pekmez, yumurta, peynir, 1 dilim kepek ekmeği,zeytin domates salatalık
Ara :3 hurma
Öğlen:Malesef kızım o kadar huysuzdu ki kucağımdan hiç inmedi öğlen yemek yiyemedim
Akşam:Taze fasulye çorba 3 kaşık pilav
Spor :30 dk bisiklet.
Su :2lt 3lt yaparım yatana kadar
Geçmiş olsun canım annene.Evet süt çok iyi bu konuda.Ben esra bu arada ev hanımıyım bir de küçük kızım var.Hamileyken aldığım kiloları vermeye çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?