süpersin zeynepcim. haftaya devam o zaman aynı hızla.kızlar ben geçen hafta 68,5tum
bu hafta:67,5 oldum.1 kilo daha gider
aslında daha eksideydimde dün yediğim yemek tuzluydu su tutmuş olabilirim yada reglime 3 gün kaldı onun şişliği.inşallah cumaya kadar regl olur tekrar sisliğimi atmış olurum.
neymiş bunun sırrı yahu?ben kısmadım ki kendi öle oldu acıktığımı hissetmıyorum bıle ben yemesem yemem aslında da ben hasta olurum dıye yıyorum öğlen 12 de yemek saati ama ben hıc acıkmıyorum 2de fln yıyorum
hoşgeldin feremcim.hoşbuldukkk canımm =))
ah canım sorma yaa, ne bebek işi oldu ne de ev, epey döndük durduk , günlerde uğraştık evi alacaz diye, parayı denkleştiremedik
tam toparladık filan derken başkası tuttu, bizim de moraller bozuldu heves kaçtı tabi
bebek de olamdı, ben de biraz yemeklere vermiş oalbilrim kendimi
neyse şimdi yeniden toparladık kendimii :)
biraz daha zayıflayayım da kısmet olursa sonra hamile kalırım belki
hep birlikte hafiflemelere devamm canısı
sabah ilk işim tartıya çıkmak=))
geçmiş olsun noldu?tekrar burdayım sonunda ,bi kaçgündür doktorlar aciller geze geze ne yazıkki evin yolunu bulamadım(dün yediklerimi yazamadım geç oldu ama yine de yazayım ..
sabah
diyet kahvalti gevreği ve süt yarim kase
öğlen
dışardaydım abarttım bir çiğbörek (cezama razıyım) gerçi çok yürüdüm koşturdum daha doğrusu :)
akşam
yarim porsiyon fasulye yemeği bir kaşık pilav
yemekten bir saat sonra 1 avuç fındık la günü kapadım
Canim teşekkür ederim ve de memnun oldum :) ben de Serra ev hanımıyım ama arada sırada fotoğrafçılık da yapıyorum..Eşimin gecesi gündüzü belli değil sayesinde baya kilo aldım ai baktım 75 kilo olmuşum geçen yaz 60 kiloya düştüm sonra rahatsızlandım yumruğum kadar bi kistim oldu bir günde 65 i gördüm gözlerime inanamadım :SS daha sonra da yine 70i gördüm :) şimdi 65 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum fakat bikaç haftadır gram değişme yok bu akşam acaip derecede umutsuz hissediyorum..Ağlasam yeridir aslında hala kendimi umutlandırmaya çalışıyorum bakalım becerebilicekmiyim :))ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Tekrardan geçmiş olsun canımtekrar burdayım sonunda ,bi kaçgündür doktorlar aciller geze geze ne yazıkki evin yolunu bulamadım(dün yediklerimi yazamadım geç oldu ama yine de yazayım ..
sabah
diyet kahvalti gevreği ve süt yarim kase
öğlen
dışardaydım abarttım bir çiğbörek (cezama razıyım) gerçi çok yürüdüm koşturdum daha doğrusu :)
akşam
yarim porsiyon fasulye yemeği bir kaşık pilav
yemekten bir saat sonra 1 avuç fındık la günü kapadım
Ben de memnun oldum.Canim teşekkür ederim ve de memnun oldum :) ben de Serra ev hanımıyım ama arada sırada fotoğrafçılık da yapıyorum..Eşimin gecesi gündüzü belli değil sayesinde baya kilo aldım ai baktım 75 kilo olmuşum geçen yaz 60 kiloya düştüm sonra rahatsızlandım yumruğum kadar bi kistim oldu bir günde 65 i gördüm gözlerime inanamadım :SS daha sonra da yine 70i gördüm :) şimdi 65 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum fakat bikaç haftadır gram değişme yok bu akşam acaip derecede umutsuz hissediyorum..Ağlasam yeridir aslında hala kendimi umutlandırmaya çalışıyorum bakalım becerebilicekmiyim :))ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Bu haftayı güzel atlatırsın inşallahhh.alıntılarımdan uçanlar var.
prensesim menülerim çok kötü veya iyi bilemiyorum ama ben 63.2 ye sevindim çünkü haftaiçi 64 üstünü gördüm. bu işi anlamıyorum.
bugün tavuk diyeti yapmadım. günüm vardı. yenilere karşı ayıp olcak ama boğazımı tutamadım. 1,5 saat yürüdüm.
yarın yine tavuk diyeti yapmak istiyorum. 2 sınav görevim var yarın. babam geldi memleketten(ünyeden). bu hafta kritik benim için.
Çok geçmiş olsun.Yoktur inşallah annenin bi şeyi.Benim de eşimin yeğeni okul sütünden zehirlendi.Ablana da geçmiş olsun.Şule teşekkür ederimm .. Tabi sıkabilirsiniz beni ondan geldim zaten bıktım bu kilolardan :) Annem düşmüş bel kaymasından şüphelenip mr a gönderdiler onla uğraşırken ablam da birden fenalaştı zehirlenme ve enfeksiyon aynı anda kendisi ne kadar inanmak istemese de okulda dağıtılan sütlerden olduğunu düşünüyoruz(Tam nedeni anlaşılamadı ama uzun süre acil servisten çıkamadık ..
Şulecim Ben İstanbul da yaşıyorum ,Ankara'yı da severim üniversitedeyken sıkılınca kaçar gelirdik o günler geldi aklıma ..evladının olması çok güzel bir duygu olsa gerek, ALLah birbirinize bağışlasın...Öğretmenmişsin branşın nedir?
bir saattir çizelgeyi eklemeye çalışıyorum ama bi türlü muvaffak olamadım deli oliciim yahu:)
Akşam yemeğin çok iyi ama 6da yemeğe çalış akşam yemeğini.Ben 6dan sonra bir şey yemiyorum çok acıkırsam süt ya da yoğurt.Ama 6dan sonra meyve falan yemem.arka arkaya mesaj bırakmak istemiyorum ama bugün ne yediğimi de yazmak istiyorum
sabah
bir dilim çok tahıllı ekmek ve iki yumurta (çok az tereyağında pişmiş) çok açık çay
öğlen yiyemedim ne yazıkki akşama doğru bir muz
akşam yemeğini biraz geç yemek zorunda kaldım
tavuk diyeti yapan arkadaşlardan esinlenip hindi filetoyu kuşbaşı yapıp çok az yağda (daha çok kendi buharında pişti)pişirdim ve salatayla karıştırıp yedim
900 falan olsaydı daha iyiydi sanki.Bir de hangi yoğurt 0,397 cal.Günaydın bayanlar gününüz aydın olsun. Gönlünüz yüzünüz hep gülsün inş. Napıyoruz hep beraber zayıflmaya devam ediyoruz.hop hop hop. Evet benim menüm hemen yazıyım...
Sabah
galeta kepekli (3 adet) 60 kal.
Meyve suyu k.paket 220 kal.
Ara
erik 5.5 kal
öğlen
pilav yarım porsiyon 163 kal
bezelye 1 tabak 225 kal
ara
elma 60 kal
akşam
yoğurt 0,397 kal
toplamda : 731,697 kal almışım 20 dk evde egzersiz yaptım ve süperimmmmm :)
tekrardan geçmiş olsun canım
ben de memnun oldum.hiç umutsuzluğa kapılma.ben de umutsuzdum ama 1,5 ay olmadan 9 kilo verdim.azmin elinden hiçbi şey kurtulamaz.beraberce vericez inşallah
bu haftayı güzel atlatırsın inşallahhh.
çok geçmiş olsun.yoktur inşallah annenin bi şeyi.benim de eşimin yeğeni okul sütünden zehirlendi.ablana da geçmiş olsun.
Yanlış yeri kesip yapştırıyorsundur canım.aynı zamanda online olduğumuzda birlikte yapalım.
Akşam yemeğin çok iyi ama 6da yemeğe çalış akşam yemeğini.ben 6dan sonra bir şey yemiyorum çok acıkırsam süt ya da yoğurt.ama 6dan sonra meyve falan yemem.
900 falan olsaydı daha iyiydi sanki.bir de hangi yoğurt 0,397 cal.
şule teşekkür ederimm .. Tabi sıkabilirsiniz beni ondan geldim zaten bıktım bu kilolardan :) annem düşmüş bel kaymasından şüphelenip mr a gönderdiler onla uğraşırken ablam da birden fenalaştı zehirlenme ve enfeksiyon aynı anda kendisi ne kadar inanmak istemese de okulda dağıtılan sütlerden olduğunu düşünüyoruz(tam nedeni anlaşılamadı ama uzun süre acil servisten çıkamadık ..
şulecim ben istanbul da yaşıyorum ,ankara'yı da severim üniversitedeyken sıkılınca kaçar gelirdik o günler geldi aklıma ..evladının olması çok güzel bir duygu olsa gerek, allah birbirinize bağışlasın...öğretmenmişsin branşın nedir?
Bir saattir çizelgeyi eklemeye çalışıyorum ama bi türlü muvaffak olamadım deli oliciim yahu:)
954 KALORİ ALMAM LAZIM GÜNDE AMA YOK BU KADAR DAHA FAZLA YİYEMİYORUM YA BUNU YEDİĞİME ŞÜKREDİYORUM BENİ DE GÖRSENİZ BU KADAR AZ YİYORUM AMA YİNE FAZLAM VAR. ASLINDA ESKİDEN ÇOK HAREKETLIYDIM HALKOYUNLARI KURSUNA GİTTİM OKULLARDA EĞİTMENLİK YAPTIM HEP KOŞTURUYODUM ŞİMDİ OTURARK ÇALIŞIYORUM BURDA ABLALARIMIZ VAR COK GUZEL YEMEK YAPIYOLAR IYICE KILO ALDIM AMA BU BİR AYDIR MİĞDEM HİÇ BİŞİ KABUL ETMİYO YEDIKLERIM MİĞDE BULANTISI YAPIYO YIYEMIYORUM PUFFFF
esra'cım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için
akşam 6 dan sonra yemesem ben de süper olucak ama ne yazıkki eşimin iş saatleri çok dengesiz bu gece yine sabah 6 ya kadar çalıştı evde bi de gece kahvaltısı falan istemeler sonra ben de kendimi tutamayıp yiyorum ama yine de bundan sonra daha dikkatli olucam tabiiki başka yolu yok. En iyisi ben de senin yaptığın gibi yoğurt yiyeyim eğer akşamları geç kalırsam bundan sonra kulağıma küpe olsun..
gece iki buçukta da gaza geldim sayenizde 20 dakika eliptik bisiklete bindim hatta bi daha kendimi gaza getirsem de bir daha binsem şimdi :)
Çizelge konusunda da nerdeyse her şekilde denedim .kesip yapıştırdım durdum.. ama demekki kaçırıyorum birşeyleri .Yardımın için şimdiden teşekkürler
Umarım hepimizin haftası güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?