Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpersin zeynepcim. haftaya devam o zaman aynı hızla.

ben kısmadım ki kendi öle oldu acıktığımı hissetmıyorum bıle ben yemesem yemem aslında da ben hasta olurum dıye yıyorum öğlen 12 de yemek saati ama ben hıc acıkmıyorum 2de fln yıyorum
neymiş bunun sırrı yahu?
bu dönemlik bir durum mu genel halin mi

hoşgeldin feremcim.
canım hayırlıyısı olsun.
hepsi vaktiyle olur.
sen kilo ver yeterrrr.

geçmiş olsun noldu?
ara felan da yapamamışsın.
yarın daha güzel olur inş.

fotoyu ben de seviyorum.
ilerletmek istiyorum, bu sene bir arkadaş öğrencilere kurs verdi, ona katıldım.

canını sıkma.
biraz sıkarız seni burda erirsin.

yeniler için yazayım ben şule. ankaradayım öğretmenim 32 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var.

Sad_but_true
Peliss
0,8
Zeynepece2009
suleoz
0,5
PrensesPeri
Tuliptice
0,1
Kuzununzuzusu
Celisuenis
0

takımcıklar böyle oldu ortalama aldım listeye göre

prensescim iyi gezmeler. 200 gr verdim diye üzülme. bi baktır bakalım neymiş ne değilmiş.

peliss kısa sürede dönersin inş. bu arada en azından kilo kaybının olması güzel.

prensescim iyi gezmeler. 200 gr verdim diye üzülme. bi baktır bakalım neymiş ne değilmiş.

peliss kısa sürede dönersin inş. bu arada en azından kilo kaybının olması güzel.

1.miz sad_but_true 1,6
2.miz zeynepece2009 1,0
3.müz PrensesPeri 0,2
4.lerimiz
suleoz 0,0
kuzununzuzusu 0,0

alıntılarımdan uçanlar var.

prensesim menülerim çok kötü veya iyi bilemiyorum ama ben 63.2 ye sevindim çünkü haftaiçi 64 üstünü gördüm. bu işi anlamıyorum.

bugün tavuk diyeti yapmadım. günüm vardı. yenilere karşı ayıp olcak ama boğazımı tutamadım. 1,5 saat yürüdüm.

yarın yine tavuk diyeti yapmak istiyorum. 2 sınav görevim var yarın. babam geldi memleketten(ünyeden). bu hafta kritik benim için.

Şule teşekkür ederimm .. Tabi sıkabilirsiniz beni ondan geldim zaten bıktım bu kilolardan :) Annem düşmüş bel kaymasından şüphelenip mr a gönderdiler onla uğraşırken ablam da birden fenalaştı zehirlenme ve enfeksiyon aynı anda kendisi ne kadar inanmak istemese de okulda dağıtılan sütlerden olduğunu düşünüyoruz (Tam nedeni anlaşılamadı ama uzun süre acil servisten çıkamadık ..

Şulecim Ben İstanbul da yaşıyorum ,Ankara'yı da severim üniversitedeyken sıkılınca kaçar gelirdik o günler geldi aklıma ..evladının olması çok güzel bir duygu olsa gerek, ALLah birbirinize bağışlasın...Öğretmenmişsin branşın nedir?

bir saattir çizelgeyi eklemeye çalışıyorum ama bi türlü muvaffak olamadım deli oliciim yahu:)

arka arkaya mesaj bırakmak istemiyorum ama bugün ne yediğimi de yazmak istiyorum

sabah
bir dilim çok tahıllı ekmek ve iki yumurta (çok az tereyağında pişmiş) çok açık çay

öğlen yiyemedim ne yazıkki akşama doğru bir muz

akşam yemeğini biraz geç yemek zorunda kaldım

tavuk diyeti yapan arkadaşlardan esinlenip hindi filetoyu kuşbaşı yapıp çok az yağda (daha çok kendi buharında pişti)pişirdim ve salatayla karıştırıp yedim

Günaydın bayanlar gününüz aydın olsun. Gönlünüz yüzünüz hep gülsün inş. Napıyoruz hep beraber zayıflmaya devam ediyoruz.hop hop hop. Evet benim menüm hemen yazıyım...

Sabah
galeta kepekli (3 adet) 60 kal.
Meyve suyu k.paket 220 kal.

Ara
erik 5.5 kal

öğlen
pilav yarım porsiyon 163 kal
bezelye 1 tabak 225 kal

ara
elma 60 kal

akşam
yoğurt 0,397 kal

toplamda : 731,697 kal almışım 20 dk evde egzersiz yaptım ve süperimmmmm :)

neymiş bunun sırrı yahu?
bu dönemlik bir durum mu genel halin mi

BENDE ANLAMADIM GALİBA VUCUDUM DAKİ SUYU ATTIM Bİ ANDA VERDİM KİLOLARI

Tekrardan geçmiş olsun canım
Ben de memnun oldum.Hiç umutsuzluğa kapılma.Ben de umutsuzdum ama 1,5 ay olmadan 9 kilo verdim.Azmin elinden hiçbi şey kurtulamaz.Beraberce vericez inşallah
Bu haftayı güzel atlatırsın inşallahhh.
Çok geçmiş olsun.Yoktur inşallah annenin bi şeyi.Benim de eşimin yeğeni okul sütünden zehirlendi.Ablana da geçmiş olsun.

Yanlış yeri kesip yapştırıyorsundur canım.Aynı zamanda online olduğumuzda birlikte yapalım.
Akşam yemeğin çok iyi ama 6da yemeğe çalış akşam yemeğini.Ben 6dan sonra bir şey yemiyorum çok acıkırsam süt ya da yoğurt.Ama 6dan sonra meyve falan yemem.
900 falan olsaydı daha iyiydi sanki.Bir de hangi yoğurt 0,397 cal.

900 falan olsaydı daha iyiydi sanki.Bir de hangi yoğurt 0,397 cal.[/QUOTE]

954 KALORİ ALMAM LAZIM GÜNDE AMA YOK BU KADAR DAHA FAZLA YİYEMİYORUM YA BUNU YEDİĞİME ŞÜKREDİYORUM BENİ DE GÖRSENİZ BU KADAR AZ YİYORUM AMA YİNE FAZLAM VAR. ASLINDA ESKİDEN ÇOK HAREKETLIYDIM HALKOYUNLARI KURSUNA GİTTİM OKULLARDA EĞİTMENLİK YAPTIM HEP KOŞTURUYODUM ŞİMDİ OTURARK ÇALIŞIYORUM BURDA ABLALARIMIZ VAR COK GUZEL YEMEK YAPIYOLAR IYICE KILO ALDIM AMA BU BİR AYDIR MİĞDEM HİÇ BİŞİ KABUL ETMİYO YEDIKLERIM MİĞDE BULANTISI YAPIYO YIYEMIYORUM PUFFFF

ya bimde satılan dost yoğurt ben çok beğeniyorum ama kalorisi tabıkı o değil benım yedıgım kadarının kalorisi o kadar

çok geçmiş olsun...

Psikoliojik herhalde senin canım.Diyete girdiğin için.Bir de düğünüm yakın demişsin onun heyecanıdır belki

Son düzenleme:
esra'cım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için

akşam 6 dan sonra yemesem ben de süper olucak ama ne yazıkki eşimin iş saatleri çok dengesiz bu gece yine sabah 6 ya kadar çalıştı evde bi de gece kahvaltısı falan istemeler sonra ben de kendimi tutamayıp yiyorum ama yine de bundan sonra daha dikkatli olucam tabiiki başka yolu yok. En iyisi ben de senin yaptığın gibi yoğurt yiyeyim eğer akşamları geç kalırsam bundan sonra kulağıma küpe olsun..
gece iki buçukta da gaza geldim sayenizde 20 dakika eliptik bisiklete bindim hatta bi daha kendimi gaza getirsem de bir daha binsem şimdi :)

Çizelge konusunda da nerdeyse her şekilde denedim .kesip yapıştırdım durdum.. ama demekki kaçırıyorum birşeyleri .Yardımın için şimdiden teşekkürler

Umarım hepimizin haftası güzel geçer

Ben de eliptik bisikletle spor yapıyorum canım.Hadi bi daha gaza gel o zaman bakalım :)Güzel kalorisiz bir gün diliyorum herkeşlereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…