Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

psikoliojik herhalde senin canım.diyete girdiğin için.bir de düğünüm yakın demişsin onun heyecanıdır belki

ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba

ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba

Çok güzel bir gelin olursun eminim evliliği insan yaşamadan önce hiç hazır hissetmez zaten ben 24 yaşında evlendim 2,5 senelik evliyim bir de kızım var.Ve ben evlenirken Allahım hazır mıyım ne yapıyorum ben demişliğim çok vardır.Şimdi sadece ''iyiki'' diyorum.Hatta ben evlendiğim gecenin sabahı dumur olmuştum ne işim var benim bu evde annnneeeee diye çok ağlamıştım.Şimdi aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum

Ayrıca şuan en zor dönemdesiniz kavgalarınız çok çok normal.Eşimle üniversitede tanıştım.İlk senemdi.4 yıl flört ettik.6 ay da nişanlı kaldık.Flört döneminde etmediğimiz kavgaları evliliğe bi kaç ay kala etmiştik.Şeytan hayırlı işe çok karışırmış zaten bozmak içinAllah hayırlısını nasip etsin canım.

nasıl rahatlattın benı canım benım valla cok saol içim rahatladı... Kıloları verıyımde gelınlıgım guzel olsun ıstıyorum belım ıncecık basen var bende nasıl kuculcekse bakalım cabalıyorum ıste... Allah senıde aılenle hep mutlu mesut etsın hayırlı kazanclar gırsın evınıze hayırlı ınsanlarla karsılasın inş. Kızın ısmıyle hayırlı guzel yaslar gorsun ...

Hepımıze hayırlı yazılar yazsın ınşallah rabbim (amin)

canim maşallah size ,Mutluluğunuz daim olsun İnşaallah

Esranın dediklerine katılıyorum .. Evlilik ve ebeveyn olmanın okulu yok yaşayarak öğreniyoruz o yüzden kimse tam olarak hazır olamıyo ne yazıkki ...ben de eşimle 4 sene flört ettim ve 2,5 senelik evliyim ama 32 yaşındayım .. Eşim 4 sene başımın etini yedi biz ne zaman evlencez diye ama ben kendimi hiç hazır hissetmedim en son gözümü kararttım evlendik ama 4 sene yapmadığımız tartışmaları o evlenmeden önceki bir iki ayda yaptık .. Düğün vs çok güzel ama hepsi ayrı stres zaten balayı da o yüzden var uzaklaşıp o streslere gülmeniz için :)) Eminim bu günlerinize gülüceksiniz bu kavgalarınız bile hoş bir hatıra olucak ..Sana da çok mutluluklar dilerim..

canım cok saolun desteklerınız ıcın valla cok mutlu ettınız benı sızde hep mutlu olun inşallah

Amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim.Bilmukabele :) Basen erir inşallah canımz aten balık gelinlik istemiyorsan kabarık olırsa basen meyim gözükmez zati

amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim.bilmukabele :) basen erir inşallah canımz aten balık gelinlik istemiyorsan kabarık olırsa basen meyim gözükmez zati

yok canım balık gelınlık modellerını begenmıyorum kalp yaka kabarık bı gelınlık ıstıyorum allahım inşallah nasıp ederse

Ben de eliptik bisikletle spor yapıyorum canım.Hadi bi daha gaza gel o zaman bakalım :)Güzel kalorisiz bir gün diliyorum herkeşlereeee

canim nasil peki eliptik faydasi oluyor mu ,nasil kullaniyosun (süresi v.s)

bir de ben yeni bir tens aleti aldım masaj vs yapıyo..benim vücudum aşırı su tuttuğundan belki bir faydası olur dedim acaba kullanmamda ya da forumda bahsetmem de sakınca varmıdır ? Pisi pisine diskalifiye olmiyim sonra :))

Ben oturmadan yapıyorum ayakta hem daha fazla kalori harcıyorsun hem de kalça genişletir diye.Bir de twist shape almış bana eşim geçen hafta onu yapmaya başladım.Ne yalan söliim twist shape daha bi yararlı oldu gibi bana.Bacaklarım inceldi ve daha fazla ter atıyorsun bisiklete göre.Ama eliptikte çok iyi hakkını yemeyeyim.Bahsedebilirsin canım bi sorun olacağını sanmıyorum.Gerçi ben de yeniyim burada 2 hafta oldu daha.

Benim vücudum da çok su tutuyor ne yapsam çözemedim bu işi.Sen de işe yararsa ben de alırım :)Ben doğumdan sonra regl de olmadım bazen o kadar şişiyorum ki anlatamam.
banada yaparmısınız bende istiyorum yapamadım

Her şeyi seçtikten sonra aşağıda linkler çıkıyo yaa orada ilk kutucuktaki http ile başlayıp png ile biten yeri kesip sayfandaki çizelge bölümüne yapıştırıyorsun canım

Heee bi de 45 dk falan kullanıyorum gün içinde ama mesela 25 dk öğlen yapıyorum 20 dk akşam.Aralıksız hiç yapmadım şuana kadar.Bi de günde 20-25 dklık tempolu yürüyüşlerim var.

Ben de oturmadan yapıyorum zaten benimkinin oturucak yeri yok :)Canım neden olamamışsın peki doktor ne dedi? ben regl oluyorum ama düzensiz oluyorum ,rahmimde kistler var onlar geçsin die hap kullandım 6 ay hatta bir günde beş kilo aldım şaka gibi doktora gittim gizli şeker var dedi bi ilaç verdi dedim ama bu su tutma olayı nolcak işte bu ilacı kullan geççek dedi ama ilacın yanetkisi su tutması yapması .neyse kullanmıyorum onu da...

neyse ben tuzu azalttım onun çok faydasi oldu birde becelin % 70 sodyumu azaltılmış tuzu var kullanırsam ondan kullanıyorum onun baya faydası oldu ..Aslında besinlerde ihtiyacımız olan tuz varmış bizim eklediğimiz tuzlar hep damak tadı içinmiş ve normal bir insan fazladan 6 kilo su tutuyomuş vücudunda ..ve de Türkiye ne yazıkki dünyada en çok tuz tüketen ülkeler sıralamasında birinciymiş..zaten bunları biliyosunuzdur ama yine de yazayım dedim belki birine bir faydası dokunur..Tuzsuz günler diliyorum :)))

Bir de su tutmasını önleyen proteinmiş o yüzden süt ,yumurta ,tavuk birini yemek lazım hergün ..Bir de kaslardaki elektrolit dengesini sağlamak lazım o da potasyumla mümkün oluyo günde bir muz yada iki elma potasyum için ,bunu da ekleyeyim dedim :)

Son düzenleme:
Heee bi de 45 dk falan kullanıyorum gün içinde ama mesela 25 dk öğlen yapıyorum 20 dk akşam.Aralıksız hiç yapmadım şuana kadar.Bi de günde 20-25 dklık tempolu yürüyüşlerim var.

Canım sen en güzelini yapıyosun ,ben aralıksız kırk elli dakika yapıyodum sanırım o baya caydırıcı oluyo bi ara bırakıyorum .. o yüzden ben de senin gibi deniycem artık.. ama sürekli yapıp haftada iki gün izin veriyodum baya faydasını görmüştüm ...

bu hafta süper olucak söz verdim kendime :) azmimize sağlık arkadaşım :))

kızlar merhaba....dunden berı yazamıyorum...annemlerdeyım...uzun zamandır gelemıyordum...haftasonu kacamağı oldu...

sabah 1 haslanmıs yumurta 1 domates bıraz ekmek

öğle 1 tabak nohut ve ekmek

aksam 5 ızgara kofte ızgara domates ve bıber yedım..azıcıkta ekmek

ve dedım kı hulya ıyısın sen.. ızgaraya dayanamam ben...ama fazlasını ıstemedım...ama hala sıskınlığım var...regl olamadım ne yazık kı...offf offf.....

Dediklerinden yalnızca beceli yapmadım onu da yapayım bari.Geçmiş olsun canım kistler geçer inşallah.Benim adet olmama sebebim emzirmekmiş.Doktora gittim 8.ayda olmazsan gel söktürücü verelim dedi.Ama ben de onu kullanmak istemiyorum.Normal dedi doktor o yüzden bakalım doğal olarak gelsin diyorum
Canım merhaba.Menün çok güzel.Ben bugün biraz tatlı krizindeydim pekmez bal kaçamaklarım oldu malesef.Seni tebrik ediyorum

Bugünkü menüm
Sabah :1 kaşık pekmez yumurta peynir domates salatalık zeytin

Ara:4 hurma 2 kepekli bisküvi

Öğle : Taze fasulye mercimek çorbası

Ara 1 kaşık pekmez 1 çay kaşığı bal 2 kepekli bisküvi 3 de hurma (Tatlı krizine girdim tutamadım kendimi )Ama fazladan spor yaptım eritmişimdir

Akşam : Çorba salata

Su :3lt
Spor 45 dk bisiklet 15 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…