Dediklerinden yalnızca beceli yapmadım onu da yapayım bari.Geçmiş olsun canım kistler geçer inşallah.Benim adet olmama sebebim emzirmekmiş.Doktora gittim 8.ayda olmazsan gel söktürücü verelim dedi.Ama ben de onu kullanmak istemiyorum.Normal dedi doktor o yüzden bakalım doğal olarak gelsin diyorum
Canım merhaba.Menün çok güzel.Ben bugün biraz tatlı krizindeydim pekmez bal kaçamaklarım oldu malesef.Seni tebrik ediyorum
Dediklerinden yalnızca beceli yapmadım onu da yapayım bari.Geçmiş olsun canım kistler geçer inşallah.Benim adet olmama sebebim emzirmekmiş.Doktora gittim 8.ayda olmazsan gel söktürücü verelim dedi.Ama ben de onu kullanmak istemiyorum.Normal dedi doktor o yüzden bakalım doğal olarak gelsin diyorum
Canım merhaba.Menün çok güzel.Ben bugün biraz tatlı krizindeydim pekmez bal kaçamaklarım oldu malesef.Seni tebrik ediyorum
Bugünkü menüm
Sabah :1 kaşık pekmez yumurta peynir domates salatalık zeytin
Ara:4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle : Taze fasulye mercimek çorbası
Ara 1 kaşık pekmez 1 çay kaşığı bal 2 kepekli bisküvi 3 de hurma (Tatlı krizine girdim tutamadım kendimi)Ama fazladan spor yaptım eritmişimdir
Akşam : Çorba salata
Su :3lt
Spor 45 dk bisiklet 15 dk tempolu yürüyüş
ben de tatlı ıstıyorum a:26:slında ama yemeyeyım yaa...bu kadar gaza gelmısken olmaz dımı..
kızlar merhaba....dunden berı yazamıyorum...annemlerdeyım...uzun zamandır gelemıyordum...haftasonu kacamağı oldu...
sabah 1 haslanmıs yumurta 1 domates bıraz ekmek
öğle 1 tabak nohut ve ekmek
aksam 5 ızgara kofte ızgara domates ve bıber yedım..azıcıkta ekmek
ve dedım kı hulya ıyısın sen..ızgaraya dayanamam ben...ama fazlasını ıstemedım...ama hala sıskınlığım var...regl olamadım ne yazık kı...offf offf.....
ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba
Selamlaaaar
ne çok yeni arkadaş gelmiş ya,telefondan giriyorum şimdilik alıntı yapmak zor oluyor böyle. O yüzden topluca hoşgeldiniz diyeyim ve kendimi tanıtayım bari bende:)
27 yaşındayım,kullandığım ilaçlar iğneler vs birden kilo aldım ama takımla 6,7 kg verdim:)
şimdi final zamanındayım ve bi gıda zehirlemesi geçirdim,tam toparlandım diyordumki dün hiçde düzelmediğim belli oldu
midem fena oldu yine,yediğimi çıkarıyorumneyse bırakayım bunları.
Serra,fotoğrafçıymışsın. Bende çok meraklıyım ama hiç bilgim yok, arkadaşlarımın tavsiyesiyle canon550d,canon600d ve nikon 5100 var şuan gündemimde:)
sence nasıllar?bugünlerde almayı düşünüyorum tavsiyen olursa çok sevinirim.
Evlilik öncesi tartışmalar için yaptığınız konuşmalar ne çok uydu bana anlatamam:) sözde bende eylülde evlencektim ama daha isteme haftası çıkan olaylarla ayrılmış bulunuyoruzşimdi gün boyu etrafımda gezip duruyor,görünce dayanamıyorum ama düzelemiyorumda.
Sınavlar bitene kadar konuşmak istemiyorum dedim en son,hergün tartışıyoruz ve aldığm düşük notlar yanıma kar kalıyor:) sınav bitince konuşcaz bi kez daha,hayırlısı diyorum artık, beni mutsuz edecekse inceldiği yerden kopsun
Peliscim,üzüldüm senin adına. Umarım herşey en yakın zamanda düzelir.
Dün astımım ve fıtığm için doktora gittim.
Astım tavan yaptı bu ara,kortizona başlıyoruz yine,3 hafta sürecek
doktor yine kilo alacağımı ama bünyemin çok zayıf düştüğü için diyet yapmamamı söyledibel fıtığımda sinyal veriyor demiştim size ya,ameliyat önerdi ancak ben olmıcam. Bi süre sporda yapamıcam,ben ona yanarım.
Prensesim izin istiyorum senden,önümüzdeki birkaç hafta listede olmam takıma zarar verir.
Mutlaka artıda çıkacam buara
yalnız yine burda kalacam he,sadece listeden çıkmak istiyorum,oda bariz zararlı olacağım için.
Duruma göre 2 yada 3 hafta sonra girerim inşallllaahhhh:)
antidepresan,kortizon ve spora gelen ambargo,Allah sonumu hayır etsin
öpüyorum hepinizi.
Ay unutuyordum,neden gittiğini anlamadım ama izmirdeymişsin prenses,iyi tatiler canım.
Fereeeem dönmene çok sevindim has ortim:)
Tulipinde ayrılmasına üzüldüm
ben çok alışmışım bu takıma,eksilen olunca üzülüyorum.
Hepimiz istediğimiz kiloyu verince bi topik açıp toplıcam hepinizi,prenses yine kaptan olur,formumuzu koruruz
Canım ben diyete başladığım kiloyu yazdım.Buraya gelmeden önce kendi kendime 5/6 kilo verdim.Çizelgemi ilk kiloma göre yaptımÇok sevindim canım önemli bişey olmamasına ,en doğrusunu yapmışsın doğal yoldan düzelir zaten ..
Tatlı krizini yine de az hasarla atlatmışsın bence .menünde tatlılar dışında dengeli olmuş..
yaşlı teyzeler gibi anlatıp duruyorum umarım sizleri sıkmıyorumdur ,bir dokun bin ah işit bir de bebeğim falan olsa napardım kimbilir..
ben çizelgeye gruba başladığım zamanki kilomu yazdım doğrusunu mu yaptım emin değilim aslında 70 ten düştüm bu kiloya ve 3 haftadır duraklama devrindeyim çizelgem 65ten mi başlamalı yoksa 70 tenmi bir akıl verin şu cahile ...
Yemeeee bak ben bu kadarla bile çok pişamn oldummmm.ben de tatlı ıstıyorum a:26:slında ama yemeyeyım yaa...bu kadar gaza gelmısken olmaz dımı..
Selamlaaaar
ne çok yeni arkadaş gelmiş ya,telefondan giriyorum şimdilik alıntı yapmak zor oluyor böyle. O yüzden topluca hoşgeldiniz diyeyim ve kendimi tanıtayım bari bende:)
27 yaşındayım,kullandığım ilaçlar iğneler vs birden kilo aldım ama takımla 6,7 kg verdim:)
şimdi final zamanındayım ve bi gıda zehirlemesi geçirdim,tam toparlandım diyordumki dün hiçde düzelmediğim belli oldu
Serra,fotoğrafçıymışsın. Bende çok meraklıyım ama hiç bilgim yok, arkadaşlarımın tavsiyesiyle canon550d,canon600d ve nikon 5100 var şuan gündemimde:)
Evlilik öncesi tartışmalar için yaptığınız konuşmalar ne çok uydu bana anlatamam:) sözde bende eylülde evlencektim ama daha isteme haftası çıkan olaylarla ayrılmış bulunuyoruzşimdi gün boyu etrafımda gezip duruyor,görünce dayanamıyorum ama düzelemiyorumda.
Sınavlar bitene kadar konuşmak istemiyorum dedim en son,hergün tartışıyoruz ve aldığm düşük notlar yanıma kar kalıyor:) sınav bitince konuşcaz bi kez daha,hayırlısı diyorum artık, beni mutsuz edecekse inceldiği yerden kopsun
doktor yine kilo alacağımı ama bünyemin çok zayıf düştüğü için diyet yapmamamı söyledibel fıtığımda sinyal veriyor demiştim size ya,ameliyat önerdi ancak ben olmıcam. Bi süre sporda yapamıcam,ben ona yanarım.
Prensesim izin istiyorum senden,önümüzdeki birkaç hafta listede olmam takıma zarar verir.
yalnız yine burda kalacam he,sadece listeden çıkmak istiyorum,oda bariz zararlı olacağım için.
öpüyorum hepinizi.
Ay unutuyordum,neden gittiğini anlamadım ama izmirdeymişsin prenses,iyi tatiler canım.
Hepimiz istediğimiz kiloyu verince bi topik açıp toplıcam hepinizi,prenses yine kaptan olur,formumuzu koruruz
prensesim sende de azalmalar görüyorummm
Hoşgeldinnn.Prenses 32 günlük izmir tatiline gidiyor.Pztesi cevap verebilir sanırım:)
Bugünkü menüm
Sabah : 1 kaşık pekmez, yumurta, peynir, 1 dilim kepek ekmeği,zeytin domates salatalık
Ara :3 hurma
Öğlen:Malesef kızım o kadar huysuzdu ki kucağımdan hiç inmedi öğlen yemek yiyemedim
Akşam:Taze fasulye çorba 3 kaşık pilav
Spor :30 dk bisiklet.
Su :2lt 3lt yaparım yatana kadar
hoşbuldukkk canımm =))
ah canım sorma yaa, ne bebek işi oldu ne de ev, epey döndük durduk , günlerde uğraştık evi alacaz diye, parayı denkleştiremedik
tam toparladık filan derken başkası tuttu, bizim de moraller bozuldu heves kaçtı tabi
bebek de olamdı, ben de biraz yemeklere vermiş oalbilrim kendimi
neyse şimdi yeniden toparladık kendimii :)
biraz daha zayıflayayım da kısmet olursa sonra hamile kalırım belki
hep birlikte hafiflemelere devamm canısı
sabah ilk işim tartıya çıkmak=))
tekrar burdayım sonunda ,bi kaçgündür doktorlar aciller geze geze ne yazıkki evin yolunu bulamadım(dün yediklerimi yazamadım geç oldu ama yine de yazayım ..
sabah
diyet kahvalti gevreği ve süt yarim kase
öğlen
dışardaydım abarttım bir çiğbörek (cezama razıyım) gerçi çok yürüdüm koşturdum daha doğrusu :)
akşam
yarim porsiyon fasulye yemeği bir kaşık pilav
yemekten bir saat sonra 1 avuç fındık la günü kapadım
Canim teşekkür ederim ve de memnun oldum :) ben de Serra ev hanımıyım ama arada sırada fotoğrafçılık da yapıyorum..Eşimin gecesi gündüzü belli değil sayesinde baya kilo aldım ai baktım 75 kilo olmuşum geçen yaz 60 kiloya düştüm sonra rahatsızlandım yumruğum kadar bi kistim oldu bir günde 65 i gördüm gözlerime inanamadım :SS daha sonra da yine 70i gördüm :) şimdi 65 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum fakat bikaç haftadır gram değişme yok bu akşam acaip derecede umutsuz hissediyorum..Ağlasam yeridir aslında hala kendimi umutlandırmaya çalışıyorum bakalım becerebilicekmiyim :))ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
arkidişim maşallah sana herzamanki gibi süper olmuş menünİyi yolculuklar iyi tatiller canım.
Bugünkü menüm
Sabah : 1 kaşık pekmez, yumurta, peynir, 1 dilim kepek ekmeği,zeytin domates salatalık
Ara :3 hurma
Öğlen:Malesef kızım o kadar huysuzdu ki kucağımdan hiç inmedi öğlen yemek yiyemedim
Akşam:Taze fasulye çorba 3 kaşık pilav
Spor :30 dk bisiklet.
Su :2lt 3lt yaparım yatana kadar
hayırlısı tatlım ya.kkısmetinde varsa hiç ummadığın bi anda ayağına dolanıyor.ben gecen sene cok ev baktım ama eşim biraz maymun iştahlıdır ,bak bak der kılını bile kıpırdatmaz.ama etrafında bi çok kişi ev alınca bizimkide en son gaza gelip bakmaya başladı.bi gün eve geldi ben şu eve baktım mail gelmiş felan die.bi baktım bende o evlere bakmışım ve bana de mail gelmiş.sonra biz başka yerlerede bakıyoruz sitelerde gezerken bi siteye girdik400 lerden acınca keseyi biz alamayız dedik ve o aynı günde o adam bizi iikimizede mail gelen adrese yönlendirdi.dibine kadar gitmişiz farketmeden.çok şaşırdık.o gün satış ofisine girdik ve bitti.bizim de paramız yetişmedi sonra binadaki daha küçük bi daire için döndüler bize.kısmet ya gittik geldik yine bize kısmetmiş aldık:)inşallah sizinde kısmetiniz bi yerlerde sizi bekliyordur.hakkınıza hayırlısı olan bi vakitte ayağınıza dolaşır inşallah sizin kısmetinizde..hoşbuldukkk canımm =))
ah canım sorma yaa, ne bebek işi oldu ne de ev, epey döndük durduk , günlerde uğraştık evi alacaz diye, parayı denkleştiremedik
tam toparladık filan derken başkası tuttu, bizim de moraller bozuldu heves kaçtı tabi
bebek de olamdı, ben de biraz yemeklere vermiş oalbilrim kendimi
neyse şimdi yeniden toparladık kendimii :)
biraz daha zayıflayayım da kısmet olursa sonra hamile kalırım belki
hep birlikte hafiflemelere devamm canısı
sabah ilk işim tartıya çıkmak=))
yok bence cokta abartmamışsın arkadaşım.bi meyve bölümünü atlamışsın.tekrar burdayım sonunda ,bi kaçgündür doktorlar aciller geze geze ne yazıkki evin yolunu bulamadım(dün yediklerimi yazamadım geç oldu ama yine de yazayım ..
sabah
diyet kahvalti gevreği ve süt yarim kase
öğlen
dışardaydım abarttım bir çiğbörek (cezama razıyım) gerçi çok yürüdüm koşturdum daha doğrusu :)
akşam
yarim porsiyon fasulye yemeği bir kaşık pilav
yemekten bir saat sonra 1 avuç fındık la günü kapadım
bazen takılyor canm bu kadar cabuk sıkılma.75lerden düşmüşsün 65lerdende hayli hayli düşersin.Canim teşekkür ederim ve de memnun oldum :) ben de Serra ev hanımıyım ama arada sırada fotoğrafçılık da yapıyorum..Eşimin gecesi gündüzü belli değil sayesinde baya kilo aldım ai baktım 75 kilo olmuşum geçen yaz 60 kiloya düştüm sonra rahatsızlandım yumruğum kadar bi kistim oldu bir günde 65 i gördüm gözlerime inanamadım :SS daha sonra da yine 70i gördüm :) şimdi 65 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum fakat bikaç haftadır gram değişme yok bu akşam acaip derecede umutsuz hissediyorum..Ağlasam yeridir aslında hala kendimi umutlandırmaya çalışıyorum bakalım becerebilicekmiyim :))ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
sorma şulem ya bende cok seviniyorum az kalsın 66 larıda görüyorsdumda regl oldum bugün onun şişliği varmış.ama cok sevndm haftaya kadar atarım şişliğimi.zeynep 67leri görmene çok seviniyorum.
serra nerde yaşıyorsun
çok güzel canımcım.gitsin karayağlar.arka arkaya mesaj bırakmak istemiyorum ama bugün ne yediğimi de yazmak istiyorum
sabah
bir dilim çok tahıllı ekmek ve iki yumurta (çok az tereyağında pişmiş) çok açık çay
öğlen yiyemedim ne yazıkki akşama doğru bir muz
akşam yemeğini biraz geç yemek zorunda kaldım
tavuk diyeti yapan arkadaşlardan esinlenip hindi filetoyu kuşbaşı yapıp çok az yağda (daha çok kendi buharında pişti)pişirdim ve salatayla karıştırıp yedim
tek tek kalori hesabı ha.bugün yediklerimi hesaplasam 2000 kalori eder heralde.Günaydın bayanlar gününüz aydın olsun. Gönlünüz yüzünüz hep gülsün inş. Napıyoruz hep beraber zayıflmaya devam ediyoruz.hop hop hop. Evet benim menüm hemen yazıyım...
Sabah
galeta kepekli (3 adet) 60 kal.
Meyve suyu k.paket 220 kal.
Ara
erik 5.5 kal
öğlen
pilav yarım porsiyon 163 kal
bezelye 1 tabak 225 kal
ara
elma 60 kal
akşam
yoğurt 0,397 kal
toplamda : 731,697 kal almışım 20 dk evde egzersiz yaptım ve süperimmmmm :)
canm yapamazsan kilonu felan söle bizde yapabiliriz.esra'cım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için
akşam 6 dan sonra yemesem ben de süper olucak ama ne yazıkki eşimin iş saatleri çok dengesiz bu gece yine sabah 6 ya kadar çalıştı evde bi de gece kahvaltısı falan istemeler sonra ben de kendimi tutamayıp yiyorum ama yine de bundan sonra daha dikkatli olucam tabiiki başka yolu yok. En iyisi ben de senin yaptığın gibi yoğurt yiyeyim eğer akşamları geç kalırsam bundan sonra kulağıma küpe olsun..
gece iki buçukta da gaza geldim sayenizde 20 dakika eliptik bisiklete bindim hatta bi daha kendimi gaza getirsem de bir daha binsem şimdi :)
Çizelge konusunda da nerdeyse her şekilde denedim .kesip yapıştırdım durdum.. ama demekki kaçırıyorum birşeyleri .Yardımın için şimdiden teşekkürler
Umarım hepimizin haftası güzel geçer
katılıyorum tuzlu yediğim gün bende cok şişiyorum.dışarda yemeyi o yüzden ok sevmyrm.cok tuzlu oluyor soslar ve etler.Ben de oturmadan yapıyorum zaten benimkinin oturucak yeri yok :)Canım neden olamamışsın peki doktor ne dedi? ben regl oluyorum ama düzensiz oluyorum ,rahmimde kistler var onlar geçsin die hap kullandım 6 ay hatta bir günde beş kilo aldım şaka gibidoktora gittim gizli şeker var dedi bi ilaç verdi dedim ama bu su tutma olayı nolcak işte bu ilacı kullan geççek dedi ama ilacın yanetkisi su tutması yapması .neyse kullanmıyorum onu da...
neyse ben tuzu azalttım onun çok faydasi oldu birde becelin % 70 sodyumu azaltılmış tuzu var kullanırsam ondan kullanıyorum onun baya faydası oldu ..Aslında besinlerde ihtiyacımız olan tuz varmış bizim eklediğimiz tuzlar hep damak tadı içinmiş ve normal bir insan fazladan 6 kilo su tutuyomuş vücudunda ..ve de Türkiye ne yazıkki dünyada en çok tuz tüketen ülkeler sıralamasında birinciymiş..zaten bunları biliyosunuzdur ama yine de yazayım dedim belki birine bir faydası dokunur..Tuzsuz günler diliyorum :)))
Bir de su tutmasını önleyen proteinmiş o yüzden süt ,yumurta ,tavuk birini yemek lazım hergün ..Bir de kaslardaki elektrolit dengesini sağlamak lazım o da potasyumla mümkün oluyo günde bir muz yada iki elma potasyum için ,bunu da ekleyeyim dedim :)
gülüm süpersin ama az arada ekleemeyi ihmal etme.kızlar merhaba....dunden berı yazamıyorum...annemlerdeyım...uzun zamandır gelemıyordum...haftasonu kacamağı oldu...
sabah 1 haslanmıs yumurta 1 domates bıraz ekmek
öğle 1 tabak nohut ve ekmek
aksam 5 ızgara kofte ızgara domates ve bıber yedım..azıcıkta ekmek
ve dedım kı hulya ıyısın sen..ızgaraya dayanamam ben...ama fazlasını ıstemedım...ama hala sıskınlığım var...regl olamadım ne yazık kı...offf offf.....
pekmez ve bal kaçamak deil tatlım.oda ihtiyacınve akşamda hafif geçmiş cokkkk güzellllll.Bugünkü menüm
Sabah :1 kaşık pekmez yumurta peynir domates salatalık zeytin
Ara:4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle : Taze fasulye mercimek çorbası
Ara 1 kaşık pekmez 1 çay kaşığı bal 2 kepekli bisküvi 3 de hurma (Tatlı krizine girdim tutamadım kendimi)Ama fazladan spor yaptım eritmişimdir
Akşam : Çorba salata
Su :3lt
Spor 45 dk bisiklet 15 dk tempolu yürüyüş
kendini nasıl mutlu hissediyosan öle yap tatlım.sonuçta buraya başladığın kiloyu prensesim kaydeder sen de verdiğin kiloyu görerek daha ii motive olabilirsin.70 yaz tatlım.Çok sevindim canım önemli bişey olmamasına ,en doğrusunu yapmışsın doğal yoldan düzelir zaten ..
Tatlı krizini yine de az hasarla atlatmışsın bence .menünde tatlılar dışında dengeli olmuş..
yaşlı teyzeler gibi anlatıp duruyorum umarım sizleri sıkmıyorumdur ,bir dokun bin ah işit bir de bebeğim falan olsa napardım kimbilir..
ben çizelgeye gruba başladığım zamanki kilomu yazdım doğrusunu mu yaptım emin değilim aslında 70 ten düştüm bu kiloya ve 3 haftadır duraklama devrindeyim çizelgem 65ten mi başlamalı yoksa 70 tenmi bir akıl verin şu cahile ...
Selamlaaaar
öpüyorum hepinizi.
Prenses teşekkürler sorduğun için ..ablam fenalaştı ,bikaç gün hastanelere taşındık durduk hem enfeksiyon hem zehirlenme kendisi anasınıfı öğretmeni devlet okulunda ,içmez içmez dağıtılan sütlerden içeceği tutmuş biz onlardan şüphelendik ama kesin bişi söylenmedi şimdi evde ilaçlarını kullanıyo tam da düzelemedi ..
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin
zeynep artık geçmişimizin maşallahı var.yetişmek için baya ugraşıyoruzmaşallahhh diyeyim
canlarım nefret ediyorum bu durumdan yine sectim dünya kadarda yazdım ama hepsi yine gitti.
sad menün cok güzel ayrıca tatlı krizlerini bal ve pekmezle geçiştirmen de cok süper ötesi.
prensesim dayanamamışsın gelmişsin hoş gelmişsin tatil nasıl gidiyor.
kuzum önemli olan sağlık.sen iyileş bi an önce dönersin aramıza.fazla tuz tüketmmeye calış.kortizonla cok şişiriyor.
yeni gelen kızlar menülerinizi cok beğendim ama benm kafam karıştı hanginiz hanginizsiniz unuttumpaylaşım gayet güzel menülerde öle.
şulem 66larada iniyordum nerdeysede bu hafta bugün regl oldum şiştim.
feremim hakkınıza hayırlısı olsun.çocukta evde kısmetinizdeyse bi köşeden cıkıverir.hakkınıza hayırlısı olsun:)
Prenses teşekkürler sorduğun için ..ablam fenalaştı ,bikaç gün hastanelere taşındık durduk hem enfeksiyon hem zehirlenme kendisi anasınıfı öğretmeni devlet okulunda ,içmez içmez dağıtılan sütlerden içeceği tutmuş biz onlardan şüphelendik ama kesin bişi söylenmedi şimdi evde ilaçlarını kullanıyo tam da düzelemedi ..
menüm:
sabah:1 kase süt ve gevrek
öğle:2 kase cacık,3 tane dolma
akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)
ara:çilek
ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin
zeynep artık geçmişimizin maşallahı var.yetişmek için baya ugraşıyoruzmaşallahhh diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?