Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de tatlı ıstıyorum a:26:slında ama yemeyeyım yaa...bu kadar gaza gelmısken olmaz dımı..

Çok sevindim canım önemli bişey olmamasına ,en doğrusunu yapmışsın doğal yoldan düzelir zaten ..

Tatlı krizini yine de az hasarla atlatmışsın bence .menünde tatlılar dışında dengeli olmuş..

yaşlı teyzeler gibi anlatıp duruyorum umarım sizleri sıkmıyorumdur ,bir dokun bin ah işit bir de bebeğim falan olsa napardım kimbilir..

ben çizelgeye gruba başladığım zamanki kilomu yazdım doğrusunu mu yaptım emin değilim aslında 70 ten düştüm bu kiloya ve 3 haftadır duraklama devrindeyim çizelgem 65ten mi başlamalı yoksa 70 tenmi bir akıl verin şu cahile ...

Son düzenleme:
ben de tatlı ıstıyorum a:26:slında ama yemeyeyım yaa...bu kadar gaza gelmısken olmaz dımı..

Yeme canım ben de dünden beri zor tutuyorum kendimi ..Ama sen kendini daha iyi bilirsin ilerde gözünün dönme ihtimali falan varsa bi tatlı kaşığı bal falan ye ..Birde tatlı yedikten sonraki vicdan azabını düşün öyle karar ver :))

ooo menün güzel şimdi regl öncesi metobolizmanda hızlıdır tatlıları da yemessen bu hafta çok kilo verirsin

Selamlaaaar
ne çok yeni arkadaş gelmiş ya,telefondan giriyorum şimdilik alıntı yapmak zor oluyor böyle. O yüzden topluca hoşgeldiniz diyeyim ve kendimi tanıtayım bari bende:)
27 yaşındayım,kullandığım ilaçlar iğneler vs birden kilo aldım ama takımla 6,7 kg verdim:)
şimdi final zamanındayım ve bi gıda zehirlemesi geçirdim,tam toparlandım diyordumki dün hiçde düzelmediğim belli oldu
midem fena oldu yine,yediğimi çıkarıyorumneyse bırakayım bunları.

Serra,fotoğrafçıymışsın. Bende çok meraklıyım ama hiç bilgim yok, arkadaşlarımın tavsiyesiyle canon550d,canon600d ve nikon 5100 var şuan gündemimde:)
sence nasıllar?bugünlerde almayı düşünüyorum tavsiyen olursa çok sevinirim.

Evlilik öncesi tartışmalar için yaptığınız konuşmalar ne çok uydu bana anlatamam:) sözde bende eylülde evlencektim ama daha isteme haftası çıkan olaylarla ayrılmış bulunuyoruz şimdi gün boyu etrafımda gezip duruyor,görünce dayanamıyorum ama düzelemiyorumda.
Sınavlar bitene kadar konuşmak istemiyorum dedim en son,hergün tartışıyoruz ve aldığm düşük notlar yanıma kar kalıyor:) sınav bitince konuşcaz bi kez daha,hayırlısı diyorum artık, beni mutsuz edecekse inceldiği yerden kopsun

Peliscim,üzüldüm senin adına. Umarım herşey en yakın zamanda düzelir.

Dün astımım ve fıtığm için doktora gittim.
Astım tavan yaptı bu ara,kortizona başlıyoruz yine,3 hafta sürecek
doktor yine kilo alacağımı ama bünyemin çok zayıf düştüğü için diyet yapmamamı söyledi bel fıtığımda sinyal veriyor demiştim size ya,ameliyat önerdi ancak ben olmıcam. Bi süre sporda yapamıcam,ben ona yanarım.
Prensesim izin istiyorum senden,önümüzdeki birkaç hafta listede olmam takıma zarar verir.
Mutlaka artıda çıkacam buara
yalnız yine burda kalacam he,sadece listeden çıkmak istiyorum,oda bariz zararlı olacağım için.
Duruma göre 2 yada 3 hafta sonra girerim inşallllaahhhh:)
antidepresan,kortizon ve spora gelen ambargo,Allah sonumu hayır etsin
öpüyorum hepinizi.

Ay unutuyordum,neden gittiğini anlamadım ama izmirdeymişsin prenses,iyi tatiler canım.

Fereeeem dönmene çok sevindim has ortim:)

Tulipinde ayrılmasına üzüldüm
ben çok alışmışım bu takıma,eksilen olunca üzülüyorum.
Hepimiz istediğimiz kiloyu verince bi topik açıp toplıcam hepinizi,prenses yine kaptan olur,formumuzu koruruz

ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba

ben evlenırken hazırmıyım değilmıyım hıc dusunmemıstım valla....gozum bır sey gormemıstı..2000 yılında ınternette tanıstık esımle.oncelerı sadece arkadastık ama benı kandırdı sonunda...3 yıl nısanlı kaldık..hep kavga gurultu gectı..nıhayetınde evlendık...duğunumde cok stress yapmıstım..tadını cıkaramadım yaa...sen oyle yapma.hepsının ayrı guzellığı var..hersey duzelır...ama ınsanlar değısmez..:)...sevıyorsan oyle mı boyle mı deme...bız hala kavga edıyoruz...ama onu artık olduğu gıbı kabullendım...yuvarlanıp gıdıyoruz ıste

Kuzu ,hoşbuldum teşekkür ederim.İnşaallah hızlı bir şekilde ve çok kilo almadan iyileşirsin ..kendine iyi bak ve moralini yüksek tut sonuçta önemli olan sağlık kilo nasılsa verilir..
fotoğraf makinesine gelince sorduğun sorunun kısa bir cevabını vermem çok zor forumdaki arkadaşları kızdırmadan olabilecek en kısa yanıtı vermeye çalışayım :)bana sorarsan Nikon d5100 ama 18 105 kitle derim ama bi Canoncuya sorarsan sana canon diyecektir bu makine seçme olayları biraz takım tutmaya benziyor :)
Eğer etrafında çok fazla canoncu arkadaşın varsa canon alman yararına olacaktır zira lens ve ekipman değiş tokuşu yapabilirsin ..bir de tabii bütçen önemli eğer bütçen biraz daha artırabilirsen ikinci elde daha bir ay kullanılmış d7000ler bulabilirsin ki bu da ikinci el araba almaya benzer .İlk el aldığında çok fazla vergi ödersin fotoğraf meraklıları sürekli ekipman değiştirme sevdasında olduğundan temiz bir ikinci el bulma şansın çok yüksek ..Aslına bakarsan d 5100 lede çok güzel kareler çekebilirsin ama gövdesinde af motoru bulunmadığından eski manuel lensleri kullanamazsın Artık üretilen bütün lensler AF özelliğine de sahip fazla bir sıkıntı yaşamazsın, tek fark eski af motoru olmayan bir lens alırsanız netlemeyi manuel yani elle yapman gerekir yani kesinlikle kullanılamaz değil. Eğer D5100'ü beğendin ve içine sindi ise gövde de AF motoru olmamasını çok dert etmeyip d5100 alabilirsin. Zaten 18 105 kit lensi alırsan seni uzun süre idare eder uzun süre başka bir lens istemessin canona gelince ne yazık ki kit lenslerini çok tavsiye edemiyorum..Canoncular kızacaktır ama d5100 özellikleri açısından 550d ve 600d yi geçiyor ...Sonuç olarak eğer para dert değilse ya da ikinci elle uğraşabilirsen d 7000 ikinci sırada d5100 Ben derim ki git bir yerde dene içine sineni al çünkü makine seçimi biraz duygusal bir olay :) sonuçta hepsi güzel makineler ama unutmaman gereken istersen en güzel makineyi al kötü bir lensle pek güzel resimler çekemezsin .ne yazıkki özel mesaj atamıyorum ve de forum kurallarına pek aşina değilim herhangi bir link yada adres verirsem sorun olur mu bilemiyorum o yüzden sorun olursa burdan sorarsan arkadaşların sabrına sığınarak cevap vermeye çalışırım şimdilik umarım yardımcı olabilmişimdir
umut ve sevgiyle kal

Canım ben diyete başladığım kiloyu yazdım.Buraya gelmeden önce kendi kendime 5/6 kilo verdim.Çizelgemi ilk kiloma göre yaptım
Yemeeee bak ben bu kadarla bile çok pişamn oldummmm.

Çok geçmiş olsun kuzu.İnşallah erkek arkadaşınla da hayırlısıysa durumunuz düzelir.Allah her şeyin hayırlısını versin canım hakkında.Çok kilo almadan en az hasarla atlat bu dönemi inşallah

saol canım değiştireyim o zaman bende .

değiştirdim :) enazından bu yeni haline bakınca biraz da olsa moralim düzeliyo

Son düzenleme:
ferem canım hoşgeldin işlerini halledebildin mi?taşındın mı?belki yazmıssın ama geçmişe yeni bakacagım

tabiki yerin hazır hemen tartıl tatlım

prensesim sende de azalmalar görüyorummm

öyle çok yok be tatlım git gel ugraşıyorum

Hoşgeldinnn.Prenses 32 günlük izmir tatiline gidiyor.Pztesi cevap verebilir sanırım:)

keşke 32 gün olsa aklım sizde kaldı internet bulunca bir geleyim dedim

güzel tatlım

canım bebeğin vakti saati varmıs daha.ev de hayırlı değilmiş demek sizin için daha içinize sinen bir ev olur inşallah hayırlı düşün ki herşey hayır olsun

canım neden acile gittiniz umarım önemli birşey yoktur :44:

Prenses teşekkürler sorduğun için ..ablam fenalaştı ,bikaç gün hastanelere taşındık durduk hem enfeksiyon hem zehirlenme kendisi anasınıfı öğretmeni devlet okulunda ,içmez içmez dağıtılan sütlerden içeceği tutmuş biz onlardan şüphelendik ama kesin bişi söylenmedi şimdi evde ilaçlarını kullanıyo tam da düzelemedi ..

arkidişim maşallah sana herzamanki gibi süper olmuş menün canımcım son gaz yola devam.
hayırlısı tatlım ya.kkısmetinde varsa hiç ummadığın bi anda ayağına dolanıyor.ben gecen sene cok ev baktım ama eşim biraz maymun iştahlıdır ,bak bak der kılını bile kıpırdatmaz.ama etrafında bi çok kişi ev alınca bizimkide en son gaza gelip bakmaya başladı.bi gün eve geldi ben şu eve baktım mail gelmiş felan die.bi baktım bende o evlere bakmışım ve bana de mail gelmiş.sonra biz başka yerlerede bakıyoruz sitelerde gezerken bi siteye girdik400 lerden acınca keseyi biz alamayız dedik ve o aynı günde o adam bizi iikimizede mail gelen adrese yönlendirdi.dibine kadar gitmişiz farketmeden.çok şaşırdık.o gün satış ofisine girdik ve bitti.bizim de paramız yetişmedi sonra binadaki daha küçük bi daire için döndüler bize.kısmet ya gittik geldik yine bize kısmetmiş aldık:)inşallah sizinde kısmetiniz bi yerlerde sizi bekliyordur.hakkınıza hayırlısı olan bi vakitte ayağınıza dolaşır inşallah sizin kısmetinizde..
yok bence cokta abartmamışsın arkadaşım.bi meyve bölümünü atlamışsın.
bazen takılyor canm bu kadar cabuk sıkılma.75lerden düşmüşsün 65lerdende hayli hayli düşersin.
zeynep 67leri görmene çok seviniyorum.

serra nerde yaşıyorsun
sorma şulem ya bende cok seviniyorum az kalsın 66 larıda görüyorsdumda regl oldum bugün onun şişliği varmış.ama cok sevndm haftaya kadar atarım şişliğimi.
çok güzel canımcım.gitsin karayağlar.
tek tek kalori hesabı ha.bugün yediklerimi hesaplasam 2000 kalori eder heralde.
canm yapamazsan kilonu felan söle bizde yapabiliriz.
katılıyorum tuzlu yediğim gün bende cok şişiyorum.dışarda yemeyi o yüzden ok sevmyrm.cok tuzlu oluyor soslar ve etler.
gülüm süpersin ama az arada ekleemeyi ihmal etme.
pekmez ve bal kaçamak deil tatlım.oda ihtiyacınve akşamda hafif geçmiş cokkkk güzellllll.
kendini nasıl mutlu hissediyosan öle yap tatlım.sonuçta buraya başladığın kiloyu prensesim kaydeder sen de verdiğin kiloyu görerek daha ii motive olabilirsin.70 yaz tatlım.

arkidişim be yav herşeyden önce sağlık sen önce sağlığına kavuş sonra nasıl olsa verirsin.Allahım hayırlısından ve en acilinden şifanı versin inşallah.aklımızdasın ara ara uğramayı unutma.tuzunada dikkat etmeyi unutma.kortizonla cok şişiriyormuş.

canlarım nefret ediyorum bu durumdan yine sectim dünya kadarda yazdım ama hepsi yine gitti.
sad menün cok güzel ayrıca tatlı krizlerini bal ve pekmezle geçiştirmen de cok süper ötesi.
prensesim dayanamamışsın gelmişsin hoş gelmişsin tatil nasıl gidiyor.
kuzum önemli olan sağlık.sen iyileş bi an önce dönersin aramıza.fazla tuz tüketmmeye calış.kortizonla cok şişiriyor.
yeni gelen kızlar menülerinizi cok beğendim ama benm kafam karıştı hanginiz hanginizsiniz unuttum paylaşım gayet güzel menülerde öle.
şulem 66larada iniyordum nerdeysede bu hafta bugün regl oldum şiştim.
feremim hakkınıza hayırlısı olsun.çocukta evde kısmetinizdeyse bi köşeden cıkıverir.hakkınıza hayırlısı olsun:)

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin

zeynep artık geçmişimizin maşallahı var.yetişmek için baya ugraşıyoruz maşallahhh diyeyim

menüm:

sabah:1 kase süt ve gevrek

öğle:2 kase cacık,3 tane dolma

akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)

ara:çilek

ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir

yagmur var tatlım.biraz gezmemizi engelledi ama yinede güzel geçiyor.yarın 11.30 da geri dönüyorum

yazdıklarınızı gönder demeden hepsini seçip kopyalayın öyle gönder deyin göndermezse kopyalamış olursunuz

geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin.bende içtim cok şükür bişey olmadı.ama benmde bi öğrencim kabardı.

menüm:

sabah:1 kase süt ve gevrek

öğle:2 kase cacık,3 tane dolma

akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)

ara:çilek

ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir

Zeynep arkadaşım teşekkürler pozitif yorumların için İnşaallah hepberaber vericez kilolari

menünü çok beğendim ama en çok dolmalarla böreği beğendim ;canim çektiP şaka bi yana eh arada öyle kaçamaklar olur menün hala güzel bir börekle kalmanı da ayrıca alkışlıyorum

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin

zeynep artık geçmişimizin maşallahı var.yetişmek için baya ugraşıyoruz maşallahhh diyeyim

teşekkür ederim canim amin ,allah cümlemize sağlık afiyet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…