menüm:
sabah:1 kase süt ve gevrek
öğle:2 kase cacık,3 tane dolma
akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)
ara:çilek
ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
Kizlar selam.. Nasilsiniz? nasil gidiyo?? Beni sorarsaniz berbat.. motivasyon felan gitti kalmadi.. cunku daha regl olmadim..
cuma doktordaydim, pek bi sey yapmadi.. yine adet sokturucu yazdi.. ama oda bi ise yaramadi kafayi siyirmak uzereyim..
en son subatin basinda regl olmustum.. verdigim tum kilolari geri aldim.. napcam ben ya regl olmak icin
spor yapamiyorum hareket edemiyorum, yemek bile yiyemiyorum.. ve 21 mayis bu halimle istanbula gidicem.. hic bi sey planladigim gibi olmadi
Çok sevindim canım önemli bişey olmamasına ,en doğrusunu yapmışsın doğal yoldan düzelir zaten ..
Tatlı krizini yine de az hasarla atlatmışsın bence .menünde tatlılar dışında dengeli olmuş..
yaşlı teyzeler gibi anlatıp duruyorum umarım sizleri sıkmıyorumdur ,bir dokun bin ah işit bir de bebeğim falan olsa napardım kimbilir..
ben çizelgeye gruba başladığım zamanki kilomu yazdım doğrusunu mu yaptım emin değilim aslında 70 ten düştüm bu kiloya ve 3 haftadır duraklama devrindeyim çizelgem 65ten mi başlamalı yoksa 70 tenmi bir akıl verin şu cahile ...
Selamlaaaar
ne çok yeni arkadaş gelmiş ya,telefondan giriyorum şimdilik alıntı yapmak zor oluyor böyle. O yüzden topluca hoşgeldiniz diyeyim ve kendimi tanıtayım bari bende:)
27 yaşındayım,kullandığım ilaçlar iğneler vs birden kilo aldım ama takımla 6,7 kg verdim:)
şimdi final zamanındayım ve bi gıda zehirlemesi geçirdim,tam toparlandım diyordumki dün hiçde düzelmediğim belli oldu
midem fena oldu yine,yediğimi çıkarıyorumneyse bırakayım bunları.
Serra,fotoğrafçıymışsın. Bende çok meraklıyım ama hiç bilgim yok, arkadaşlarımın tavsiyesiyle canon550d,canon600d ve nikon 5100 var şuan gündemimde:)
sence nasıllar?bugünlerde almayı düşünüyorum tavsiyen olursa çok sevinirim.
Evlilik öncesi tartışmalar için yaptığınız konuşmalar ne çok uydu bana anlatamam:) sözde bende eylülde evlencektim ama daha isteme haftası çıkan olaylarla ayrılmış bulunuyoruzşimdi gün boyu etrafımda gezip duruyor,görünce dayanamıyorum ama düzelemiyorumda.
Sınavlar bitene kadar konuşmak istemiyorum dedim en son,hergün tartışıyoruz ve aldığm düşük notlar yanıma kar kalıyor:) sınav bitince konuşcaz bi kez daha,hayırlısı diyorum artık, beni mutsuz edecekse inceldiği yerden kopsun
Peliscim,üzüldüm senin adına. Umarım herşey en yakın zamanda düzelir.
Dün astımım ve fıtığm için doktora gittim.
Astım tavan yaptı bu ara,kortizona başlıyoruz yine,3 hafta sürecek
doktor yine kilo alacağımı ama bünyemin çok zayıf düştüğü için diyet yapmamamı söyledibel fıtığımda sinyal veriyor demiştim size ya,ameliyat önerdi ancak ben olmıcam. Bi süre sporda yapamıcam,ben ona yanarım.
Prensesim izin istiyorum senden,önümüzdeki birkaç hafta listede olmam takıma zarar verir.
Mutlaka artıda çıkacam buara
yalnız yine burda kalacam he,sadece listeden çıkmak istiyorum,oda bariz zararlı olacağım için.
Duruma göre 2 yada 3 hafta sonra girerim inşallllaahhhh:)
antidepresan,kortizon ve spora gelen ambargo,Allah sonumu hayır etsin
öpüyorum hepinizi.
Ay unutuyordum,neden gittiğini anlamadım ama izmirdeymişsin prenses,iyi tatiler canım.
Fereeeem dönmene çok sevindim has ortim:)
öyle çok yok be tatlım git gel ugraşıyorum
canım bebeğin vakti saati varmıs daha.ev de hayırlı değilmiş demek sizin içindaha içinize sinen bir ev olur inşallah hayırlı düşün ki herşey hayır olsun
Prenses teşekkürler sorduğun için ..ablam fenalaştı ,bikaç gün hastanelere taşındık durduk hem enfeksiyon hem zehirlenme kendisi anasınıfı öğretmeni devlet okulunda ,içmez içmez dağıtılan sütlerden içeceği tutmuş biz onlardan şüphelendik ama kesin bişi söylenmedi şimdi evde ilaçlarını kullanıyo tam da düzelemedi ..
hayırlısı tatlım ya.kkısmetinde varsa hiç ummadığın bi anda ayağına dolanıyor.ben gecen sene cok ev baktım ama eşim biraz maymun iştahlıdır ,bak bak der kılını bile kıpırdatmaz.ama etrafında bi çok kişi ev alınca bizimkide en son gaza gelip bakmaya başladı.bi gün eve geldi ben şu eve baktım mail gelmiş felan die.bi baktım bende o evlere bakmışım ve bana de mail gelmiş.sonra biz başka yerlerede bakıyoruz sitelerde gezerken bi siteye girdik400 lerden acınca keseyi biz alamayız dedik ve o aynı günde o adam bizi iikimizede mail gelen adrese yönlendirdi.dibine kadar gitmişiz farketmeden.çok şaşırdık.o gün satış ofisine girdik ve bitti.bizim de paramız yetişmedi sonra binadaki daha küçük bi daire için döndüler bize.kısmet ya gittik geldik yine bize kısmetmiş aldık:)inşallah sizinde kısmetiniz bi yerlerde sizi bekliyordur.hakkınıza hayırlısı olan bi vakitte ayağınıza dolaşır inşallah sizin kısmetinizde..
.
kizlar selam.. Nasilsiniz? Nasil gidiyo?? Beni sorarsaniz berbat.. Motivasyon felan gitti kalmadi.. Cunku daha regl olmadim..
Cuma doktordaydim, pek bi sey yapmadi.. Yine adet sokturucu yazdi.. Ama oda bi ise yaramadi kafayi siyirmak uzereyim..
En son subatin basinda regl olmustum.. Verdigim tum kilolari geri aldim.. Napcam ben ya regl olmak icin
Spor yapamiyorum hareket edemiyorum, yemek bile yiyemiyorum.. Ve 21 mayis bu halimle istanbula gidicem.. Hic bi sey planladigim gibi olmadi
Prenses teşekkürler sorduğun için ..ablam fenalaştı ,bikaç gün hastanelere taşındık durduk hem enfeksiyon hem zehirlenme kendisi anasınıfı öğretmeni devlet okulunda ,içmez içmez dağıtılan sütlerden içeceği tutmuş biz onlardan şüphelendik ama kesin bişi söylenmedi şimdi evde ilaçlarını kullanıyo tam da düzelemedi ..
1.miz sad_but_true 1,6
2.miz zeynepece2009 1,0
3.müz PrensesPeri 0,2
4.lerimiz
suleoz 0,0
kuzununzuzusu 0,0
Şule teşekkür ederimm .. Tabi sıkabilirsiniz beni ondan geldim zaten bıktım bu kilolardan :) Annem düşmüş bel kaymasından şüphelenip mr a gönderdiler onla uğraşırken ablam da birden fenalaştı zehirlenme ve enfeksiyon aynı anda kendisi ne kadar inanmak istemese de okulda dağıtılan sütlerden olduğunu düşünüyoruz(Tam nedeni anlaşılamadı ama uzun süre acil servisten çıkamadık ..
Şulecim Ben İstanbul da yaşıyorum ,Ankara'yı da severim üniversitedeyken sıkılınca kaçar gelirdik o günler geldi aklıma ..evladının olması çok güzel bir duygu olsa gerek, ALLah birbirinize bağışlasın...Öğretmenmişsin branşın nedir?
bir saattir çizelgeyi eklemeye çalışıyorum ama bi türlü muvaffak olamadım deli oliciim yahu:)
arka arkaya mesaj bırakmak istemiyorum ama bugün ne yediğimi de yazmak istiyorum
sabah
bir dilim çok tahıllı ekmek ve iki yumurta (çok az tereyağında pişmiş) çok açık çay
öğlen yiyemedim ne yazıkki akşama doğru bir muz
akşam yemeğini biraz geç yemek zorunda kaldım
tavuk diyeti yapan arkadaşlardan esinlenip hindi filetoyu kuşbaşı yapıp çok az yağda (daha çok kendi buharında pişti)pişirdim ve salatayla karıştırıp yedim
Günaydın bayanlar gününüz aydın olsun. Gönlünüz yüzünüz hep gülsün inş. Napıyoruz hep beraber zayıflmaya devam ediyoruz.hop hop hop. Evet benim menüm hemen yazıyım...
Sabah
galeta kepekli (3 adet) 60 kal.
Meyve suyu k.paket 220 kal.
Ara
erik 5.5 kal
öğlen
pilav yarım porsiyon 163 kal
bezelye 1 tabak 225 kal
ara
elma 60 kal
akşam
yoğurt 0,397 kal
toplamda : 731,697 kal almışım 20 dk evde egzersiz yaptım ve süperimmmmm :)
954 KALORİ ALMAM LAZIM GÜNDE AMA YOK BU KADAR DAHA FAZLA YİYEMİYORUM YA BUNU YEDİĞİME ŞÜKREDİYORUM BENİ DE GÖRSENİZ BU KADAR AZ YİYORUM AMA YİNE FAZLAM VAR. ASLINDA ESKİDEN ÇOK HAREKETLIYDIM HALKOYUNLARI KURSUNA GİTTİM OKULLARDA EĞİTMENLİK YAPTIM HEP KOŞTURUYODUM ŞİMDİ OTURARK ÇALIŞIYORUM BURDA ABLALARIMIZ VAR COK GUZEL YEMEK YAPIYOLAR IYICE KILO ALDIM AMA BU BİR AYDIR MİĞDEM HİÇ BİŞİ KABUL ETMİYO YEDIKLERIM MİĞDE BULANTISI YAPIYO YIYEMIYORUM PUFFFF
arkadaşlar benim de de pazar günüm haftasonuna ve anneler gününe kurban gitti diyebiliriz:)
pazar menü
sabah
menemen çok az simit taze sıkılmış portakal suyu
öğlen
çorba
akşam bi ortaboyla küçük boy arası bi pizzanin yarisindan fazlasini yedim :18: pişmanımm suçluyum..ama içindeki sosisleri salamlari yemeyip hepsini kedilere verdim ,bu da züğürt tesellisiP
pazartesi
sabah süt (akşamdan vicdan azabi)
arada limon sıkılmış bir soda
öğlen çorba
akşam iki kaşık pilav iki kaşık bezelye yemeği
arada çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?