Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm:

sabah:1 kase süt ve gevrek

öğle:2 kase cacık,3 tane dolma

akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)

ara:çilek

ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir

Canım gündüzün hafif geçmiş en azından o iyi.Akşam biraz fazla olmuş ama olsun.Regl olmuşsun zaten reglli iken diyet zor insan habire yemek istiyor:)

bugünkü menüm sanırım bugün karbonhidratı fazla kaçırdım ve canım aşırı tatlı çekiyor

geç kahvalti
çok az tereyağıyla pişmiş 2 yumurta + bir buçuk dilim çok tahıllı ekmek +çok az peynir ( sadece onda tuz vardı)paşa çayından açık şekersiz çay

öğlen bir kase yoğurt içine kayısı koyup yedim

akşam

çok tahıllı ekmek arasında tuzsuz yağsız peynir taze soğan ve marulla yapılmış tostumsu sandviç +yarim salatalık +çok açık çay

muz

gece 2.30 20 dk
öğlen aç karnına 25 dk eliptik bisiklet

Son düzenleme:
Kizlar selam.. Nasilsiniz? nasil gidiyo?? Beni sorarsaniz berbat.. motivasyon felan gitti kalmadi.. cunku daha regl olmadim..
cuma doktordaydim, pek bi sey yapmadi.. yine adet sokturucu yazdi.. ama oda bi ise yaramadi kafayi siyirmak uzereyim..
en son subatin basinda regl olmustum.. verdigim tum kilolari geri aldim.. napcam ben ya regl olmak icin
spor yapamiyorum hareket edemiyorum, yemek bile yiyemiyorum.. ve 21 mayis bu halimle istanbula gidicem.. hic bi sey planladigim gibi olmadi

benımde bu ay gecıktı...cok şiştim...yemedığım halde neredeyse kılo alıyorum..ısın kotusu gunumu hatırlamıyorum...bır yandan da ya bebek varsa dıye stress oluyorum..ne yaparım ben

bu gun cok duzensız yemek yedım maalesef

sabah annemın ısrarlarıyla cığer kavurma ve bıraz ekmek

oğlende sadece 1 muz

aksam 6 kasık fasulye ve bıraz ekmek yedım....

Bugün diyet falan kalmadı kızlar annemdeyim anneler gunü dolayısıyla diyete bir gün ara verdik yani.sabah esim kahvaltı hazırlamış yenemek olmazdı dımı ama

selam kızlar
iki gündür ya internette ya bilgisayarımda sorun var, giremedim, biri düzelse öbürüne bişey oluyo
neyse şimdi hemen menülerimi yaıp sayfalara göz atıcamm

dün: sabah spor
ara:elma
kahvaltı:haşlanmış yumurta, peynir, zeytin , salatalık,domtes,
öğle: bi kase şehriye çorbası
akşam: bikaç kaşık çorba, azcık da pattis yemeği :26:
ara: iki incir

bugün:
kahvaltı: peynir zeytin kahvaltılıklar, pek iştahm yoktu
sonra gezme tozma anneme gittik, anneler günüü dolayısıylee anneme yemek yaptırmamak için pizza , aferin banaaa =))
akşam: elma bitti başka da bişi yookk =))

az yiyorum ama tam olarak sağlıklı rejim menümü toparlayamadım henüz malesef, bi iki gün içinde halletcem, buzdolabını ona göre düzenlicem hemen =))

Son düzenleme:
aa bu arada dün sabah tartıldım
giremeyince yazamadım tabi
59.2 ama bugüün regl oldum, birazcıkğı da odur
yani 1 aydır kilo almamışım sankimleyin hemi
hem de yemeğin abur cuburun dibine vurmuştum =))

hemen sporlarıma geri dönyüroum hemeeennn

70 yazmalısın bencee =)) moral olur şekerimm, resmi rakamlar değil ya bunlar, sen başlangıcın neyse onu yaz

ah kuzucuum hoşbuldumm, ben de okudum eski sayfalarda sevgilinle ailesiyle olanları, internetimde sorun vardı, cevap yazamadım,
hayırlısı olsun canım ya sıkma canını, ama bu kadar emek vermişisniz direk cephe alma ailesine , tabi sen daha iyi tanıyosundur ama , ne kadar sevgiyle gidersen o kadar geri döner bence, anlaşcam diye git giderken , hiç olumsuzunu düşünme, çünkü bi kere tavır alınca artık inatlaşma gidiyo, tahammül edilmeyecek hale geliyo, az görüşürüm desen de hayatından çıkarıp atamıyosun ,
canını da sıkma, üzme kendiniii, booool su iç şekerim boooll su iç, çok sağlıklı

evet canım ya hayırlı vakti beklicez artık, napalım, inşallah hepimize daha güzelleri olur :)

geçmiş olsun canım ya, ne sütmüş onlar da olay oldular :)

evet canımm kısmetimizde değilmiş napalım
ne güzel siz o işi halletmişisniz, güle güle oturun inşallah, sefasını sürün
bize de sıra gelecek bakalım :)

Kızlar günaydın hepınıze evde net olmadığı ıcın dun gıremedım... Umarım hepınızın yuzu guluyodur... Yenı bı hafta ve yıne aynı sekılde dıyetlere devam edıyoruz ben kalorı hesabı yaptıktan sonra paylasıcam gunluk menumu fakat sımdıden soylıyım kendıme dun ızın verdım dıye bılırız kızmayın ama çok utanıyorum (

canım ya canını sıkma kafanada takma taktıkca psıkolojık olarakta etkılenırsın bak ben sana bişi soylıyım sen yap tamım mı ? Ip atlaya bilir ya da çok ufak ritimlerle koşabilirsin emınım ıyı gelcektır... Sporunu fln bırakma yap vucut calısmaya baslıycaktır....

günaydın herkese.çok güzel bi hafta sonu geçirdim.bu nedenle diyet miyet kalmadı tabiama Allahtan 300 gram fazla geldim bu sabah.kahvaltıda 1 kk peynir 3 zeytin 1 domates 1 dilim ekmek şekersiz çayla başladım.herkese mutlu haftalar...

çok geçmiş olsun. ben de oğluma içirmeyin şıkkını seçtiğime şimdi daha çok sevindim.

kuzucum geçmiş olsun. her şey yoluna girer zamana ihtiyacım var biraz.

prensesci 2 hafta iznini istiyorum.
bi kendime gelme süreci yaşamam lazım.
aylardır alışkanlık yaptı tabi bu sayfaya girmek yine girerim bu süreçte.

Kızlar nerdesınız? Bugun yoksunuz hiç biriniz ama akşam giriyosanız ben giremıyorum ki offf
Bugun sıkıntıdan çikolata yedim ben :26:

Dun sabah
bir kaç tane zeytin biraz peynir çok azda haşlanmış patates yedim

öğlen
az yağda fesleğenli tavuk soteyi makarnayla beraber yedim

1 tane cornetto yiycektim canım istemedi attım yiyemedım bide çay içtim ama makarnayı o kadar çok yemişim ki akşama kadar tok tuttu beni

Ama siz nerdesiniz ya

1.miz sad_but_true 1,6
2.miz zeynepece2009 1,0
3.müz PrensesPeri 0,2
4.lerimiz
suleoz 0,0
kuzununzuzusu 0,0

esracıgım tebriklerrrr

canımcım annene de geçmiş olsun ablan nasıl oldu kilo çizelgen olmus hayır olsun bende yazamadım bir daha müsait olup

arka arkaya istediğin kadar mesaj bırakabilirsin hiç sıkıntı yok menün güzel akşamın geç olmasa daha güzel olacakmıs

eskiden bende kalori hesabı yapardım ve senin gibi 700 lerin üzerine çıkamazdım :44: menün güzel akşama yemek olsa süper olurmus

canımcım mesele az yemekte değil.benimde yaptıgım o yediklerimizi o kadar azaltıyoruz ki açlık sınırında yaşıyoruz ondan sonra kg veriminde zorlanıyoruz bide mesajlarını küçük harf kullanarak yaz büyük harf bagırmak anlamına geliyor uyarı alırsın şekerim

yogun bir haftaya başladım geçmişe yetişemedim yarın devam edeceğim inşallah görüşürüz canlar öpüyorum hepinizi

canlarım bende menü felan yok:berbat.netede giremiyom kzım yapıştı.

sabah:1 dilim peynir,1,5 yumurta,patlıcan yoğurtlama

ara:1 dilim pizza

öğle:4 kahke

ara:çilek

ara:,biraz balık kraker

akşam:bi dilim piizza ve 1 bardak ayran ve yarım tabak fasulye

iştahım cok fena kaptanım.deli gibi yiyorum.umarım kilo almam bu hafta

arkadaşlar benim de de pazar günüm haftasonuna ve anneler gününe kurban gitti diyebiliriz:)

pazar menü

sabah
menemen çok az simit taze sıkılmış portakal suyu

öğlen
çorba

akşam bi ortaboyla küçük boy arası bi pizzanin yarisindan fazlasini yedim :18: pişmanımm suçluyum..ama içindeki sosisleri salamlari yemeyip hepsini kedilere verdim ,bu da züğürt tesellisi P

pazartesi

sabah süt (akşamdan vicdan azabi)

arada limon sıkılmış bir soda

öğlen çorba

akşam iki kaşık pilav iki kaşık bezelye yemeği

arada çilek

süpermiş tatlım pazarı telafi etmişsin.ben edemedm.planladım ama edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…