Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım üzme kendini herşey yoluna girecek.bol spor diyet tekrar rahatlatabilir seni.hayatta herşey her zaman bizim istediğimz gibi olmyabiliyor.bizde istanbuldayız ve tombişiz ve gayette güzel gezebiliyoruz:)

Aynı durumdayız canım pazar günü anneme 83,200 ile gittim dün akşam geldim sabah tartıldım 84 çıktım ahh çok pişmanım çokkkkkkkk.Ama çok da şişim var adet mi olcam acaba ahh keşkeeeeeeeeeeeee

Canım sen yine ertesi gün telafi etmişsin ben pazar ve pztesi kendimi aştım Çok çok pişman oldum.Ama en azından artıda değilim cumaya göre.

günaydın.

dishyvirus ben bilgisayar öğretmeniyim.çok şükür bir oğluşum var. Allahı tüm isteyelere nasip etsin.

kaptanım bana bişi dememişsin. yoğunsun heralde.

Son düzenleme:
selam kızlar sabahtan beri çok yogundum sayfayı açamadım.

şulem daha geçmişteyim sona gelemedim ondan yazamadım bu aralar takımda sürekli giriş çıkışlar oluyor.bildirimlerde bu aslında çok büyük problem oluşturuyor..ama seni çok iyi anlıyorum bazen insan yoruluyor diyet yapmaktan sürekli kilo düşünmekten :44: şu gelenimize gidenimize sayımıza bir baksam olurmu canım.kuzunun uzun bir yazısı var ona da bakamadım henüz.o senden önce yazmıs.iş gelmezse geçmişe bir yeteyim yazarım sana

ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba

esra ne güzel yazmıs söylediklerine katılıyorum.evlilik öncesinde insan çok gergin oluyor tüm kavgalarında sebebi oluyor.sakin olmaya çalış

kuuuzuuummmm çok geçmiş olsun yeni okuyabildim ya takıma zarar vermen önemli değil ama hasta olmana çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin seni izine ayırıyorum bu hafta inşallah tez zamanda iyileşirsin

has orti nasıl oluyor kıs

serracıgım fotografcılıga benimde merakım var ne güzel mesleğin var makine hakkında ne kadar ayrıntılı bilgi vermişsin ellerine kollarına sağlık

Son düzenleme:
menüm:

sabah:1 kase süt ve gevrek

öğle:2 kase cacık,3 tane dolma

akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)

ara:çilek

ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir

zeynepppp menüü kabusun geri dönmüş dolma börek kek hemde akşam öğünü oklavaları alıp peşine düşeceğim

çok kötü değil spor güzel

beste hoşgeldin tatlım takıma gelmeyişinden bildim zaten motivasyonunun düştüğünü kilo kısmı ayrı ama senin bu regl olayın çok yıpratıyor seni.farklı bir doktora görünsen bide.belki farklı ilaçlar verir sana daha çok yarar

benımde bu ay gecıktı...cok şiştim...yemedığım halde neredeyse kılo alıyorum..ısın kotusu gunumu hatırlamıyorum...bır yandan da ya bebek varsa dıye stress oluyorum..ne yaparım ben

canım kendine bir not defteri al ağzına attıgın her lokmayı not et

bu gun cok duzensız yemek yedım maalesef

sabah annemın ısrarlarıyla cığer kavurma ve bıraz ekmek

oğlende sadece 1 muz

aksam 6 kasık fasulye ve bıraz ekmek yedım....

düzensiz olmus canım hele sabah

Bugün diyet falan kalmadı kızlar annemdeyim anneler gunü dolayısıyla diyete bir gün ara verdik yani.sabah esim kahvaltı hazırlamış yenemek olmazdı dımı ama

eşin hazırlamıssa hiç yememezlik olurmu

pizza dışında hepsi güzel pizzayada takılma aynı azimle devam

güzel spor haberlerini bekliyorum

nerelerdesin şekerim sen :44: daha sık bekliyorum seni

canım patatesten mümkün oldugunca uzak dur çikolata cıssss ondan temelli uzak dur

sabah akşam pizzaaa toparlan zeynebimmmm güzel menüler bekliyorum bi daha böyle menü görmek istemiyorum iştahın için bitki çayı ve su iç mideni onlarla doldur

sosisle salamları yemesen ne pizza hop gitmiş mideye ama anneler gününün hatırına olur

pazartesi çok azaltmıssın ama güzel

bizde istanbuldayız ve tombişiz ve gayette güzel gezebiliyoruz:)

canım kaçamak yaptın artı olarak dönüşüde olmus amaaa moral bozmak yok.hemen toparla kendini o güzel menülerini görmek istiyorum seni.ne olacak artılarmı durur senin azminin önünde

şulem geçen haftadan 5 kişi kalmısız.takım listesi 5 in altına düşemez kural gereği.kapanmanın eşiğine gelmeşiz kuzuyu izne ayırıyorum hasta malum.sende gidersen esra zeynep ben kalıyoruz.ferem dönüyor.ama yine de liste için yeterli değil.yeni gelen arkadaşlardan dishyvirus ve tfneyll (nickleriniz çok zor yafs ) katılım olarak güzel gidiyor.cumaya onların liste durumuna göre seni izne ayırmaya çalışırım

rose ve neslihanın katılımları daha az :44:

geçmişe yetiştim yetişmesine deeeee neredeeeee bu takımmmmm

buraya ugramayan herkesin diyetten uzak kaldıgını düşünüyorum :44:

esra ve zeynep kesinlikle güzel menülerinizi görmeliyim

şule sende ayrılmıs sayılmıyorsun toparlamaya çalış güzelim

merhaba arkadaşlar.kaptancım foruma girmeyi yazmayı çok istiyorum ama 9 aylık bir bebeğim var en hareketli dönemleri başladı ve evde yalnız ben olunca bütün işlerde bana bakıyor.hafta sonuda şehir dışındaydım.internete bağlanma imkanım çok olması malesef.arkadaşların yazdıklarına bende yorum yapmak istiyorum ama ben girene kadar o kadar çoğalıyor ki yetişemiyorum.beni mazur görsende ben böyle fırsat buldukça girsem sizlerle paylaşsam olmaz mı

canımcım internete girme imkanın olmadıgında haber et mutlaka.habersiz paylaşımda bulunmak diskalifiye sebebi onun dışında mümkün oldugunca gel geldiğin zaman önceki sayfaları okumaya çalış yorum yap.yani takımda kim ne yapıyor haberin olsun bende giremedim mesela ama en son kaldıgım sayfadan sona kadar hepsini okudum senin 1 tane mesajın var yalnış hatırlamıyorsam.1 mesaj senin motivasyonunu düşürür ne kadar çok burda olursan o kadar çok diyet aklında olur

herkesin mesajını okuyorum zaten de çok olunca yorum yapmak zor oluyo diye hiç kalkışmamıştımbenim diyet sürekli aklımda bu ara baya taktım.inşallah bundan sonra daha çok katılımda bulunurum

bu arada bugün ki menümü paylaşıyım
sabah: 1 yumurta (sarısının yarısı hariç kızım yedi:) 1 domates 1 kk peynir 1 kaşık erik marmelatı 1 dlm ekmek
öğle: 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba 1 tabak sebzeli makarna
gece:1 kase yoğurt

Son düzenleme:

kızlar güzel bir kardeş takım uygulamamız varmıs haberim yokmus.bugun ilk mesajı yazdım mümkün oldugunca yazmayada devam edeceğim tanışmak kaynaşmak isteyenler olabilir 7. takım bizim kardeş takımımız uygulamadan sizinde haberiniz olsun

herkesin mesajını okuyorum zaten de çok olunca yorum yapmak zor oluyo diye hiç kalkışmamıştımbenim diyet sürekli aklımda bu ara baya taktım.inşallah bundan sonra daha çok katılımda bulunurum

tamam tatlım

bir önceki günün menüsünü bir sonraki gün paylaşmak daha yerinde oluyor buraya listeyi yazdıktan sonra bişeyler yemiş yada menün değişmiş olabiliyor sabahla öğleden sonra ara yapmıyormusun :44:

bencede bi önceki günün menüsünü paylaşmak daha doğru olur.ben günün menüsünü paylaşcağımızı sanıyordumda.ara normalde yapmaya çalışıyorum ama bugün yapamadım.malum yaz geliyor ve ben temizliğe daldım.bu arada da ara öğünü atladım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…