Kizlar selam.. Nasilsiniz? nasil gidiyo?? Beni sorarsaniz berbat.. motivasyon felan gitti kalmadi.. cunku daha regl olmadim..
cuma doktordaydim, pek bi sey yapmadi.. yine adet sokturucu yazdi.. ama oda bi ise yaramadi kafayi siyirmak uzereyim..
en son subatin basinda regl olmustum.. verdigim tum kilolari geri aldim.. napcam ben ya regl olmak icin
spor yapamiyorum hareket edemiyorum, yemek bile yiyemiyorum.. ve 21 mayis bu halimle istanbula gidicem.. hic bi sey planladigim gibi olmadi
Aynı durumdayız canım pazar günü anneme 83,200 ile gittim dün akşam geldim sabah tartıldım 84 çıktım ahh çok pişmanım çokkkkkkkk.Ama çok da şişim var adet mi olcam acaba ahh keşkeeeeeeeeeeeeecanlarım bende menü felan yok:berbat.netede giremiyom kzım yapıştı.
sabah:1 dilim peynir,1,5 yumurta,patlıcan yoğurtlama
ara:1 dilim pizza
öğle:4 kahke
ara:çilek
ara:,biraz balık kraker
akşam:bi dilim piizza ve 1 bardak ayran ve yarım tabak fasulye
iştahım cok fena kaptanım.deli gibi yiyorum.umarım kilo almam bu hafta
arkadaşlar benim de de pazar günüm haftasonuna ve anneler gününe kurban gitti diyebiliriz:)
pazar menü
sabah
menemen çok az simit taze sıkılmış portakal suyu
öğlen
çorba
akşam bi ortaboyla küçük boy arası bi pizzanin yarisindan fazlasini yedim :18: pişmanımm suçluyum..ama içindeki sosisleri salamlari yemeyip hepsini kedilere verdim ,bu da züğürt tesellisiP
pazartesi
sabah süt (akşamdan vicdan azabi)
arada limon sıkılmış bir soda
öğlen çorba
akşam iki kaşık pilav iki kaşık bezelye yemeği
arada çilek
esracıgım tebriklerrrr
ay sorma nasıl bı gelın olcam evlılıge hazırmıyım hiç bişi bilmiyorum aklım cok karısık ama mutluyum gercı bu ara hep tartısıyoruz ama olsun stres galıba
Ben sana bi tane yapayım o zaman bana bilgilerini ver:)Canım baştaki leri sil onları almıcaksın http diye başlıcak png ile bitecek[/QUOTE]
[COLOR="#006400"]ellerine kollarına sağlık yardımcı olmussun :16::16::16:[/COLOR]
[quote="rosebud16, post: 24572170"]kızlar merhaba....dunden berı yazamıyorum...annemlerdeyım...uzun zamandır gelemıyordum...haftasonu kacamağı oldu...
sabah 1 haslanmıs yumurta 1 domates bıraz ekmek
öğle 1 tabak nohut ve ekmek
aksam 5 ızgara kofte ızgara domates ve bıber yedım..azıcıkta ekmek
ve dedım kı hulya ıyısın sen..:1: ızgaraya dayanamam ben...ama fazlasını ıstemedım...ama hala sıskınlığım var...regl olamadım ne yazık kı...offf offf.....[/QUOTE]
[COLOR="#006400"]bu menünün her öğünde ekmekleri fazla sadece onları yemeseymişsin güzel menü olacakmıs :34:[/COLOR]
[quote="sad_but_true, post: 24572340"]Bugünkü menüm
Sabah :1 kaşık pekmez yumurta peynir domates salatalık zeytin
Ara:4 hurma 2 kepekli bisküvi
Öğle : Taze fasulye mercimek çorbası
Ara 1 kaşık pekmez 1 çay kaşığı bal 2 kepekli bisküvi 3 de hurma (Tatlı krizine girdim tutamadım kendimi :()Ama fazladan spor yaptım eritmişimdir
Akşam : Çorba salata
Su :3lt
Spor 45 dk bisiklet 15 dk tempolu yürüyüş[/QUOTE]
[COLOR="#006400"]her zamanki gibi güzel menü maşallah :nazar:[/COLOR]
Dün astımım ve fıtığm için doktora gittim.
Astım tavan yaptı bu ara,kortizona başlıyoruz yine,3 hafta sürecek
doktor yine kilo alacağımı ama bünyemin çok zayıf düştüğü için diyet yapmamamı söyledibel fıtığımda sinyal veriyor demiştim size ya,ameliyat önerdi ancak ben olmıcam. Bi süre sporda yapamıcam,ben ona yanarım.
Prensesim izin istiyorum senden,önümüzdeki birkaç hafta listede olmam takıma zarar verir.
Mutlaka artıda çıkacam buara
yalnız yine burda kalacam he,sadece listeden çıkmak istiyorum,oda bariz zararlı olacağım için.
Duruma göre 2 yada 3 hafta sonra girerim inşallllaahhhh:)
antidepresan,kortizon ve spora gelen ambargo,Allah sonumu hayır etsin
öpüyorum hepinizi.
Ay unutuyordum,neden gittiğini anlamadım ama izmirdeymişsin prenses,iyi tatiler canım.
Fereeeem dönmene çok sevindim has ortim:)
Tulipinde ayrılmasına üzüldüm
ben çok alışmışım bu takıma,eksilen olunca üzülüyorum.
Hepimiz istediğimiz kiloyu verince bi topik açıp toplıcam hepinizi,prenses yine kaptan olur,formumuzu koruruz
menüm:
sabah:1 kase süt ve gevrek
öğle:2 kase cacık,3 tane dolma
akşam:6 sarma,1 ama,1 börek,1 dilim kek,kabak yoğurtlama,salata(komşu gezmesi)
ara:yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
bugünkü menüm sanırım bugün karbonhidratı fazla kaçırdım ve canım aşırı tatlı çekiyor
geç kahvalti
çok az tereyağıyla pişmiş 2 yumurta + bir buçuk dilim çok tahıllı ekmek +çok az peynir ( sadece onda tuz vardı)paşa çayından açık şekersiz çay
öğlen bir kase yoğurt içine kayısı koyup yedim
akşam
çok tahıllı ekmek arasında tuzsuz yağsız peynir taze soğan ve marulla yapılmış tostumsu sandviç +yarim salatalık +çok açık çay
muz
gece 2.30 20 dk
öğlen aç karnına 25 dk eliptik bisiklet
Kizlar selam.. Nasilsiniz? nasil gidiyo?? Beni sorarsaniz berbat.. motivasyon felan gitti kalmadi.. cunku daha regl olmadim..
cuma doktordaydim, pek bi sey yapmadi.. yine adet sokturucu yazdi.. ama oda bi ise yaramadi kafayi siyirmak uzereyim..
en son subatin basinda regl olmustum.. verdigim tum kilolari geri aldim.. napcam ben ya regl olmak icin
spor yapamiyorum hareket edemiyorum, yemek bile yiyemiyorum.. ve 21 mayis bu halimle istanbula gidicem.. hic bi sey planladigim gibi olmadi
benımde bu ay gecıktı...cok şiştim...yemedığım halde neredeyse kılo alıyorum..ısın kotusu gunumu hatırlamıyorum...bır yandan da ya bebek varsa dıye stress oluyorum..ne yaparım ben
bu gun cok duzensız yemek yedım maalesef
sabah annemın ısrarlarıyla cığer kavurma ve bıraz ekmek
oğlende sadece 1 muz
aksam 6 kasık fasulye ve bıraz ekmek yedım....
Bugün diyet falan kalmadı kızlar annemdeyim anneler gunü dolayısıyla diyete bir gün ara verdik yani.sabah esim kahvaltı hazırlamış yenemek olmazdı dımı ama
selam kızlar
iki gündür ya internette ya bilgisayarımda sorun var, giremedim, biri düzelse öbürüne bişey oluyo
neyse şimdi hemen menülerimi yaıp sayfalara göz atıcamm
dün: sabah spor
ara:elma
kahvaltı:haşlanmış yumurta, peynir, zeytin , salatalık,domtes,
öğle: bi kase şehriye çorbası
akşam: bikaç kaşık çorba, azcık da pattis yemeği :26:
ara: iki incir
bugün:
kahvaltı: peynir zeytin kahvaltılıklar, pek iştahm yoktu
sonra gezme tozma anneme gittik, anneler günüü dolayısıylee anneme yemek yaptırmamak için pizza , aferin banaaa =))
akşam: elma bitti başka da bişi yookk =))
az yiyorum ama tam olarak sağlıklı rejim menümü toparlayamadım henüz malesef, bi iki gün içinde halletcem, buzdolabını ona göre düzenlicem hemen =))
aa bu arada dün sabah tartıldım
giremeyince yazamadım tabi
59.2 ama bugüün regl oldum, birazcıkğı da odur
yani 1 aydır kilo almamışım sankimleyin hemi
hem de yemeğin abur cuburun dibine vurmuştum =))
hemen sporlarıma geri dönyüroum hemeeennn
günaydın herkese.çok güzel bi hafta sonu geçirdim.bu nedenle diyet miyet kalmadı tabiama Allahtan 300 gram fazla geldim bu sabah.kahvaltıda 1 kk peynir 3 zeytin 1 domates 1 dilim ekmek şekersiz çayla başladım.herkese mutlu haftalar...
Kızlar nerdesınız?Bugun yoksunuz hiç biriniz ama akşam giriyosanız ben giremıyorum ki offf
Bugun sıkıntıdan çikolata yedim ben :26:
Dun sabah
bir kaç tane zeytin biraz peynir çok azda haşlanmış patates yedim
öğlen
az yağda fesleğenli tavuk soteyi makarnayla beraber yedim
1 tane cornetto yiycektim canım istemedi attım yiyemedım bide çay içtim ama makarnayı o kadar çok yemişim ki akşama kadar tok tuttu beni
Ama siz nerdesiniz ya
canlarım bende menü felan yok:berbat.netede giremiyom kzım yapıştı.
sabah:1 dilim peynir,1,5 yumurta,patlıcan yoğurtlama
ara:1 dilim pizza
öğle:4 kahke
ara:,biraz balık kraker
akşam:bi dilim piizza ve 1 bardak ayran ve yarım tabak fasulye
iştahım cok fena kaptanım.deli gibi yiyorum.umarım kilo almam bu hafta
arkadaşlar benim de de pazar günüm haftasonuna ve anneler gününe kurban gitti diyebiliriz:)
pazar menü
sabah
menemen çok az simit taze sıkılmış portakal suyu
öğlen
çorba
akşam bi ortaboyla küçük boy arası bi pizzanin yarisindan fazlasini yedim :18: pişmanımm suçluyum..ama içindeki sosisleri salamlari yemeyip hepsini kedilere verdim ,bu da züğürt tesellisiP
pazartesi
sabah süt (akşamdan vicdan azabi)
arada limon sıkılmış bir soda
öğlen çorba
akşam iki kaşık pilav iki kaşık bezelye yemeği
arada çilek
bizde istanbuldayız ve tombişiz ve gayette güzel gezebiliyoruz:)
Aynı durumdayız canım pazar günü anneme 83,200 ile gittim dün akşam geldim sabah tartıldım 84 çıktım ahh çok pişmanım çokkkkkkkk.Ama çok da şişim var adet mi olcam acaba ahh keşkeeeeeeeeeeeee
Canım sen yine ertesi gün telafi etmişsin ben pazar ve pztesi kendimi aştımÇok çok pişman oldum.Ama en azından artıda değilim cumaya göre.
merhaba arkadaşlar.kaptancım foruma girmeyi yazmayı çok istiyorum ama 9 aylık bir bebeğim var en hareketli dönemleri başladı ve evde yalnız ben olunca bütün işlerde bana bakıyor.hafta sonuda şehir dışındaydım.internete bağlanma imkanım çok olması malesef.arkadaşların yazdıklarına bende yorum yapmak istiyorum ama ben girene kadar o kadar çoğalıyor ki yetişemiyorum.beni mazur görsende ben böyle fırsat buldukça girsem sizlerle paylaşsam olmaz mı
haber verilse/yardım istense haricinde; kardeş takım demek her gün iletişim halinde olmak demek..
sabah günaydınından iyi akşamlara kadar..
kardeş takımlar bahçe duvarlarını birleştirince sofralarındaki eksiği de ister istemez görürler zaten..
biz kardeş takım sistemi ilk kurulduğunda böyle yapardık..
tatlı bir rekabet olurdu aramızda..
arkadaşlık çemberimizde genişlerdi..
sakın yanlış anlama sözüm sana ya da bir başkasına değil sözüm tüm kardeş takımlara...
şu anki şekliyle kardeş takımlık sadece cumaları liste kontrolü..ehh bu da her zaman mümkün olmayabiliyor..
herkesin mesajını okuyorum zaten de çok olunca yorum yapmak zor oluyo diye hiç kalkışmamıştımbenim diyet sürekli aklımda bu ara baya taktım.inşallah bundan sonra daha çok katılımda bulunurum
bu arada bugün ki menümü paylaşıyım
sabah: 1 yumurta (sarısının yarısı hariç kızım yedi:) 1 domates 1 kk peynir 1 kaşık erik marmelatı 1 dlm ekmek
öğle: 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba 1 tabak sebzeli makarna
gece:1 kase yoğurt
selamlar kardeş takımım
aceba aranızda dukan yapan var mı?
tamam tatlım
bir önceki günün menüsünü bir sonraki gün paylaşmak daha yerinde oluyorburaya listeyi yazdıktan sonra bişeyler yemiş yada menün değişmiş olabiliyor sabahla öğleden sonra ara yapmıyormusun :44:
hoşgeldiinnnşu an dukan yok bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?