Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba tüm 4. takıma

Şu kardeş takım olayının bu şekilde gündeme gelmesi çok iyi oldu. Sizlerle tanışmamıza bahane oldu. Ben şimdi izindeyim döndüğümde sizin takımı da sık sık ziyaret edeceğim.

Hepinize güzel mutlu sağlıklı günler dilerim....:80::80: :80:

hoşgeldiinnn şu an dukan yok bildiğim kadarıyla

prensesim spor yarışması yapalımmı 2 tk arasında isterlerse 6. takımada söyleriz .eskiden yapardık meyvemin kulakları çınlasın hep biz yenerdik amaa cumaya kadar spor bildirmleri bir kişiye özelden atılır cumada açıklanır nedersiniz kızlar hıı?

Bugün düzelttim canım menümü akşam arkadaşın doğum gününe gidicem onu da kayıpsız atlatıcam inşallah bana dua edin
Merhabaaaaa beklerizz angiera

Çok süper olur kanımcaSpor demek ben demek

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım inşallah telafi edebilmişimdir ..Canim Zeynep'e de dedim moralini bozma şimdiden sonra telafi yapmaya bak ben moralimi bozunca işleri mahvediyorum suçluluk psikolojisi iştahımızı açıyo sanırım ..bence bir günden o kadar kilo almamışsındır büyük ihtimalle senin dediğin gibi şişliktir ..

günaydın.

dishyvirus ben bilgisayar öğretmeniyim.çok şükür bir oğluşum var. Allahı tüm isteyelere nasip etsin.

kaptanım bana bişi dememişsin. yoğunsun heralde.

Şule ne güzel mesleğin var ama çok zordur tahmin ediyorum Oğluşunu da Allah sana bağışlasın amin canim Allah tüm isteyenlere nasip etsin İnşaallah..

Prensesim ne güzel ilgin varsa üzerine git ben de aslında iletişim fakültesinde okudum ama okuldayken fotoğrafçılık ağır bastı eğer içinde varsa zaten biyerlerden çıkış noktası buluyo ..Makine hakkında yüzeysel bilgi verip geçiştirmek istemedim ama yazarken biraz çekinmiştim burası diyet grubu olduğu için ama arkadaşlarımız genelde fotoğrafçılığa ilgili çıktı oda benim şansıma :))sizi sıkmadıysam ne mutlu bana ..

Prensesim ben de aslında nickimi değiştirmeyi düşünüyorum ama o zaman tanımıycaksınız beni :)) ben ne zamandır forumu okuyorum aslında her konuda foruma başvuruyodum sadece ama katılmaya niyetim yoktu istediğim hiç bi nckide alamamıştım öylesine aldım bu nicki ama şimdi gıcık oluyorum gördükçe değiştirebilirim umarim ama daha kolay bişi olur mu onu bilemedim şimdi

Son düzenleme:
Prensesim çok sağol,en kısa zamanda toparlanıp geliyorum hemen.
Ben yine hergün okuyorum burayı,uzak kalmak istemem,alışkanlık olmuş valla:)
Resmen elim ayağım şişti biliyor musun,tartılsam fena bi rakam göreceğimi biliyorum hiç canım sıkılmasın diye uzak duruyorum. İğneler bitsinde takıma dönünce tartılacam,en azından öğrendiğim andan sonra bişeyler yapabileyim.
Bugünden sonra 9 iğnem kalıyor,o zamana okulda bitiyor. Annemle karatay yapmaya karar verdik,evde olunca menülere ve saatlerine sadık kalmak çok daha kolay. Yavaş yavaş sporada dönerim inşallah.
Geçenlerde bi etap birincisi vardı hani,bol spor ve özenli menüleriyle 40 günde 10kilo veren,ben onun yarısını yapsam baya baya mutlu olurum:)
buarada takıma ne oldu böyle;celi,şule,pelis,ben,tulip
umarım en kısa zamanda hepimizin işleri yoluna girerde burda yine hepberaber oluruz.

Buarada ferem benim ilk ortim:) takımdakilerle çekişecez diye ne güzel eğlenmiştik.

Şu spor konusundaki yarışma fikride güzelmiş aslında ama nasıl bi değerlendirmesi olacak anlamadım. Süre bazında ise 30 dakika yürüyüşle 30 dakika aletli spor bir mi tutulacak. Ya da sporun ne olduğuna göre mi değişecek. Takımda olmadığım halde ne çok sokuyorum burnumu:)

Serracım,ayrıntılı bilgi verdiğin için çoook teşekkür ederim canım. Dediğin gibi temiz bi ikinci el bulmak gerçekten iyi fikir,aynı paraya çok daha donanımlı bi makine alınabilir ama o temiz 2.eli nerden bulmalı,temizliğine nasıl inanmalı:)
zaten hiç prof.makinem olmadı,ben onu alıpta neyi var neyi yok,neresinde ne eksiği var anlayana kadar iş işten geçmiş olur.
Arkadaşlarımda canon ve nikon sayısı sanırım eşit:) canon550d, canon600d,canon5dmark
ve üçündede nikon7d var.
Son iki makinanın fiyatı beni aşar zaten:)
benim kartıma 3-5taksit anca yapıyorlar,sırf bu yüzden şu alışverişin sarışınlarından alasım var:)(isim vermeyeyim dedim,ne olur ne olmaz)
ilgine çok teşekkür ederim, benim alternatifler haricinde önerin olursa açığım canım:)

Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa

Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm

Son düzenleme:
dun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu

öğlen barbunya pilaki
pilav

arada çikolata yedim ben

akşam 3 kaşık yoğurt iki kaşık makarna yedım

1 saat yürüdüm toplamda 6km yaptı 1km koştum 10 dk evde egzersız yapıyodum ama halıda uyuduğumu fark ettim

menün güzel olmuş canım.diyetlerde yoğurdu ihmal etmemek lazım özellikle karın bölgesi yağları yakmada yardımcı.makarnayla alman güzel olmuş.çikolatada orda güzel durmuşarada istiyo insanın canı.egzersizi güzel yapmışsın.yanmıştır çoktan çikolata

koş koş reyhanım ben fenayım.takımdan uzak kalıyorum bu ara kızım yüzünden.pc yi acık görse direk atlıyor.yada kapatıyor
o yüzdende şişiyorum tokum ama yiyorum pişmanda oluyorum deli gibi napcam bilmiyomm.
görecen görecen tatlım.yarın tartı öncesi mecburen benm aclık grevmi görecen:)
şulem nereye gidiyonnn kız dur bak birbirimizi toparlayamadık daha.
sadece bunları yediysen süpermiş beğendim ben.
süper kaptanım ama sanırım önce benm kendi takımıma yetişmem lazım
selamlar kardeş takımım

aceba aranızda dukan yapan var mı?
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir
süper fikir.ayrıntıları acıklarsınız kızlar eğlenceli olur
Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa

Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm
hoşgelmişsin sende arkadaşım.her zaman bekleriz topiğimiz şenlendi sayenizde:)
çikolatalı ama ölçülü güzel olmuş sucluluk hissetme.
sporun da süperrrrr

kızlar:
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim börek,3 zeytin,salatalık,1 dilim peynir,yarım yumuırta

öğle:1 küçük tabak keşkek ve salata

ara:kayısı,erik ve kiraz

akşam:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 saltalık

akşam:1 kase corba,3 kaşık pilav
yarın toparlıycam kendimi sözzzzz:18::18:

Hoşbuldukk canımmmm bizee deee beklerizzzzz

Sporun çok güzek canım çikolata çoktan gitmiştir.
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee

Bugünkü menüm

Sabah eynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin

Ara :3 hurma

Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası

Ara :1 elma

Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet

Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii

Sporun çok güzek canım çikolata çoktan gitmiştir.
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee

Bugünkü menüm

Sabah eynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin

Ara :3 hurma

Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası

Ara :1 elma

Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet

Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii

zeynepececim evet sadece onları yedim bi tek yoğurt yerine 1 dlm ince kek yedim.şuan midem kazınıyo çok açımmm.kızım bana çok enerji harcatıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…