hoşgeldiinnnşu an dukan yok bildiğim kadarıyla
süpermiş tatlım pazarı telafi etmişsin.ben edemedm.planladım ama edemedim
Bugün düzelttim canım menümü akşam arkadaşın doğum gününe gidicem onu da kayıpsız atlatıcam inşallah bana dua edingeçmişe yetiştim yetişmesine deeeee neredeeeee bu takımmmmm
buraya ugramayan herkesin diyetten uzak kaldıgını düşünüyorum :44:
esra ve zeynep kesinlikle güzel menülerinizi görmeliyim
şule sende ayrılmıs sayılmıyorsun toparlamaya çalış güzelim
Merhabaaaaa beklerizz angieramerhaba tüm 4. takıma
Şu kardeş takım olayının bu şekilde gündeme gelmesi çok iyi oldu. Sizlerle tanışmamıza bahane oldu. Ben şimdi izindeyim döndüğümde sizin takımı da sık sık ziyaret edeceğim.
Hepinize güzel mutlu sağlıklı günler dilerim....:80::80: :80:
prensesim spor yarışması yapalımmı 2 tk arasında isterlerse 6. takımada söyleriz .eskiden yapardık meyvemin kulakları çınlasın hep biz yenerdik amaacumaya kadar spor bildirmleri bir kişiye özelden atılır cumada açıklanır nedersiniz kızlar hıı?
Aynı durumdayız canım pazar günü anneme 83,200 ile gittim dün akşam geldim sabah tartıldım 84 çıktım ahh çok pişmanım çokkkkkkkk.Ama çok da şişim var adet mi olcam acaba ahh keşkeeeeeeeeeeeee
Canım sen yine ertesi gün telafi etmişsin ben pazar ve pztesi kendimi aştımÇok çok pişman oldum.Ama en azından artıda değilim cumaya göre.
günaydın.
dishyvirus ben bilgisayar öğretmeniyim.çok şükür bir oğluşum var. Allahı tüm isteyelere nasip etsin.
kaptanım bana bişi dememişsin. yoğunsun heralde.
kuuuzuuummmm çok geçmiş olsun yeni okuyabildimya takıma zarar vermen önemli değil ama hasta olmana çok üzüldüm.Allah tez zamanda şifa versin seni izine ayırıyorum bu hafta inşallah tez zamanda iyileşirsin
has orti nasıl oluyor kıs
serracıgım fotografcılıga benimde merakım varne güzel mesleğin var makine hakkında ne kadar ayrıntılı bilgi vermişsin ellerine kollarına sağlık
Prensesim ben de aslında nickimi değiştirmeyi düşünüyorum ama o zaman tanımıycaksınız beni :)) ben ne zamandır forumu okuyorum aslında her konuda foruma başvuruyodum sadece ama katılmaya niyetim yoktu istediğim hiç bi nckide alamamıştım öylesine aldım bu nicki ama şimdi gıcık oluyorum gördükçe değiştirebilirim umarim ama daha kolay bişi olur mu onu bilemedim şimdi
canım kaçamak yaptın artı olarak dönüşüde olmus amaaa moral bozmak yok.hemen toparla kendini o güzel menülerini görmek istiyorum seni.ne olacak artılarmı durur senin azminin önünde
şulem geçen haftadan 5 kişi kalmısız.takım listesi 5 in altına düşemez kural gereği.kapanmanın eşiğine gelmeşizkuzuyu izne ayırıyorum hasta malum.sende gidersen esra zeynep ben kalıyoruz.ferem dönüyor.ama yine de liste için yeterli değil.yeni gelen arkadaşlardan dishyvirus ve tfneyll (nickleriniz çok zor yafs ) katılım olarak güzel gidiyor.cumaya onların liste durumuna göre seni izne ayırmaya çalışırım VİRÜS
rose ve neslihanın katılımları daha az :44:
geliyorum beni bekleeeeeŞimdi de spor yapıcam benimle gelen var mı ? hadi marş marş
geçmişe yetiştim yetişmesine deeeee neredeeeee bu takımmmmm
evet kızlar nerede ıkı gundur cok sıkıldım ve ozledım ben dıyet yapıyorum ama nasıl bı dıyet oldu bılmıyorum kızmayın tamam mı ıkı gundur cıkolata yıyorum ben ama mınıcık ufacık bole kucucuk yıyorum...
bu arada bugün ki menümü paylaşıyım
sabah: 1 yumurta (sarısının yarısı hariç kızım yedi:) 1 domates 1 kk peynir 1 kaşık erik marmelatı 1 dlm ekmek
öğle: 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba 1 tabak sebzeli makarna
gece:1 kase yoğurt
ben begendım tam bana gore
Şimdi de spor yapıcam benimle gelen var mı ? hadi marş marş
ben aksama saklıyorum kendımı dun 1 saatlık yurumeden ve kosmadan sonra evde egzersız yaparken uyuya kalmısım halının ustunde
bende başlıyorum spora şimdi hadi kolay gelsin
saol canımcım sanada kolay gelsın
Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa
hoş geldın guzellik
Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm
hoş geldinnnn
dun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
akşam 3 kaşık yoğurt iki kaşık makarna yedım
1 saat yürüdüm toplamda 6km yaptı 1km koştum 10 dk evde egzersız yapıyodum ama halıda uyuduğumu fark ettim
koş koş reyhanım ben fenayım.takımdan uzak kalıyorum bu ara kızım yüzünden.pc yi acık görse direk atlıyor.yada kapatıyorzeynepppp menüü kabusun geri dönmüşdolma börek kek hemde akşam öğünü oklavaları alıp peşine düşeceğim
çok kötü değil spor güzel
beste hoşgeldin tatlımtakıma gelmeyişinden bildim zaten motivasyonunun düştüğünü kilo kısmı ayrı ama senin bu regl olayın çok yıpratıyor seni.farklı bir doktora görünsen bide.belki farklı ilaçlar verir sana daha çok yarar
canım kendine bir not defteri al ağzına attıgın her lokmayı not et
düzensiz olmus canım hele sabah
eşin hazırlamıssa hiç yememezlik olurmu
pizza dışında hepsi güzelpizzayada takılma aynı azimle devam
güzel spor haberlerini bekliyorum
nerelerdesin şekerim sen :44: daha sık bekliyorum seni
canım patatesten mümkün oldugunca uzak durçikolata cıssss ondan temelli uzak dur
sabah akşam pizzaaatoparlan zeynebimmmm güzel menüler bekliyorum bi daha böyle menü görmek istemiyorum iştahın için bitki çayı ve su iç mideni onlarla doldur
sosisle salamları yemesen ne pizza hop gitmiş mideyeama anneler gününün hatırına olur
pazartesi çok azaltmıssın ama güzel
görecen görecen tatlım.yarın tartı öncesi mecburen benm aclık grevmi görecen:)geçmişe yetiştim yetişmesine deeeee neredeeeee bu takımmmmm
esra ve zeynep kesinlikle güzel menülerinizi görmeliyim
şule sende ayrılmıs sayılmıyorsun toparlamaya çalış güzelim
sadece bunları yediysen süpermiş beğendim ben.bu arada bugün ki menümü paylaşıyım
sabah: 1 yumurta (sarısının yarısı hariç kızım yedi:) 1 domates 1 kk peynir 1 kaşık erik marmelatı 1 dlm ekmek
öğle: 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba 1 tabak sebzeli makarna
gece:1 kase yoğurt
süper kaptanım ama sanırım önce benm kendi takımıma yetişmem lazım
kızlar güzel bir kardeş takım uygulamamız varmıs haberim yokmus.bugun ilk mesajı yazdım mümkün oldugunca yazmayada devam edeceğimtanışmak kaynaşmak isteyenler olabilir 7. takım bizim kardeş takımımız uygulamadan sizinde haberiniz olsun
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilirselamlar kardeş takımım
aceba aranızda dukan yapan var mı?
süper fikir.ayrıntıları acıklarsınız kızlar eğlenceli olurprensesim spor yarışması yapalımmı 2 tk arasında isterlerse 6. takımada söyleriz .eskiden yapardık meyvemin kulakları çınlasın hep biz yenerdik amaacumaya kadar spor bildirmleri bir kişiye özelden atılır cumada açıklanır nedersiniz kızlar hıı?
hoşgelmişsin sende arkadaşım.her zaman bekleriz topiğimiz şenlendi sayenizde:)Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa
Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm
çikolatalı ama ölçülü güzel olmuş sucluluk hissetme.dun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
1 saat yürüdüm toplamda 6km yaptı 1km koştum 10 dk evde egzersız yapıyodum ama halıda uyuduğumu fark ettim
koş koş reyhanım ben fenayım.takımdan uzak kalıyorum bu ara kızım yüzünden.pc yi acık görse direk atlıyor.yada kapatıyor
o yüzdende şişiyorum tokum ama yiyorum pişmanda oluyorum deli gibi napcam bilmiyomm.
görecen görecen tatlım.yarın tartı öncesi mecburen benm aclık grevmi görecen:)
şulem nereye gidiyonnn kız dur bak birbirimizi toparlayamadık daha.
sadece bunları yediysen süpermiş beğendim ben.
süper kaptanım ama sanırım önce benm kendi takımıma yetişmem lazım
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir
süper fikir.ayrıntıları acıklarsınız kızlar eğlenceli olur
hoşgelmişsin sende arkadaşım.her zaman bekleriz topiğimiz şenlendi sayenizde:)
çikolatalı ama ölçülü güzel olmuş sucluluk hissetme.
sporun da süperrrrr
Sporun çok güzek canımdun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeeekızlar:
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim börek,3 zeytin,salatalık,1 dilim peynir,yarım yumuırta
öğle:1 küçük tabak keşkek ve salata
ara:kayısı,erik ve kiraz
akşam:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 saltalık
akşam:1 kase corba,3 kaşık pilav
yarın toparlıycam kendimi sözzzzz:18::18:
Sporun çok güzek canımdun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeeekızlar:
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim börek,3 zeytin,salatalık,1 dilim peynir,yarım yumuırta
öğle:1 küçük tabak keşkek ve salata
ara:kayısı,erik ve kiraz
akşam:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 saltalık
akşam:1 kase corba,3 kaşık pilav
yarın toparlıycam kendimi sözzzzz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?