Sporun çok güzek canımçikolata çoktan gitmiştir.
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee
Bugünkü menüm
Sabaheynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin
Ara :3 hurma
Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası
Ara :1 elma
Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet
Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii
günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
geliyorum beni bekleeeee
bende başlıyorum spora şimdi hadi kolay gelsin
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir
:
kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
bu ara neden bilmiyorum ama sabahları içim sıkılmış uyanıyorum kötü bişi olmuş gibi moralim bozuluyo pufff
neyse güzellikler boşverin bu tatsız tuzsuz konuyu...
sabah
zeytinli açma(poğaça kadar)
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
3 kaşık yoğurt ve yine az bişi makarna yedikten sonra dışarı yürümeye çıktım 3 km yürüdüm ama dün ağrım vardı erken döndüm ama yinede sporumu yaptım...
günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
bu ara neden bilmiyorum ama sabahları içim sıkılmış uyanıyorum kötü bişi olmuş gibi moralim bozuluyo pufff
sabah
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
3 kaşık yoğurt ve yine az bişi makarna yedikten sonra dışarı yürümeye çıktım 3 km yürüdüm ama dün ağrım vardı erken döndüm ama yinede sporumu yaptım...
toplamda :1,203,5 kalori almışım
yaptığım yürüyüş ile 981.55 kalori bana kaldı
günaydın canım.güne güzel başlamışsın ama sana bi önerim olacak.kahvaltına yeşillik,domates ya da salatalık gibi taze sebzeler eklersen güne daha zinde başlayabilirsin ve daha dengeli beslenmiş olursun.o zaman zeytin sayını ve ekmek dilimini azaltabilirsin.1 kk kadarda peyniri ekleyebilirsin.çünkü diyet yaparken proteine çok ihtiyacımız oluyor.yoksa kaslardan veririz.tabi diyetisyenin sana en uygun programı yapmıştır ama ben nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim.bu arada kimseye aldırış etme.herşeyin başı irade.sen kafana koydunsa yaparsın diyetini.
Sporun çok güzek canımçikolata çoktan gitmiştir.
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee
Bugünkü menüm
Sabaheynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin
Ara :3 hurma
Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası
Ara :1 elma
Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet
Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii
hım anladım ok.cumadan itibaren kaptanımda ok derse başlıyalık.:)günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptımepeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır
ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi
gayet güzel başlamışsın güne şekerim.valla kimse umrumda deil.ben emzirirken rahat kilo verdiydim sonra geri aldım.dediki millet ozaman emziriyorsun die rahat verdin.şimdi öle olmaz.ama aynı ozamandaki gibi ayda 2 kilo verdim.tabiri caizse kapak oldu millete:))kendine inan güven.günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
bence dişinin dediği şu dolunay meselesinden bendede var o sıkıntı ve iştah artımı ara ara baş ağrısı ve şişlik.kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
sabah
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
zaten yaz Dukan diyeti yapmak için en yanlış zamanmış.. ben de yaz geçene kadar seyirin sadece p+s sini yapıp 1 porsiyoncuk dad meyve mi koysam :26: sebzenin meyvenin en taze dönemi yani vücudumuzun en faydalanacağı zaman.. sınırsız yemem de sınırlı yerim ben de napayım yani şimdierik oğlum erik var lan ben ağzıma atamıyorum
Ne güzel başlamışsın güne.Ben bugün çok kötü başladım yaaa diyet olarak değil de moral olarak.Acayip şişim.Pazar 83,2 iken bu sabah 84,2 geldim.günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
Canım yaaa ben de diyorum mümkün değil 2 günde bu yemeye bir kilo alamam.Anlıyorum zaten çok şişim.Off ama moralim bozuldu sabah tartıyı görünce.Ben de şiştim ya adet olcam sanıyorum keşke olabilswemkizlar bu günlerde çoğumuz şiştim diye şikayet ediyoruz ve üzülüyoruz ve nedense iştahımızda arttı ,derken bu günlerde dolunay olduğunu farkettim.. Vücudumuz büyük ölçüde sudan oluştuğu için ayın hareketlerinin hormonal dengemizi ve şişkinlik hissimizi etkilediğini hepimiz az çok biliyoruz ama hatırlatmakta yarar gördüm daha doğrusu böyle düşündüm ve sizlerle de paylaşmak istedim..Çünkü kendi moralim bozuluyordu ve bu akşam doktor bir arkadaşımda misafirlikteydim ona sorduğumda doğruluk payının yüksek olabileceğini söyledi bana ben de Dolunaya yenilmeyelim diye hatırlatayım dedim sürçi lisan ediyorsam affola ..
Dolunay zamanı vücudumuz ödem yapabilir. O nedenle bu sorunu gidebilecek özelliklere sahip yaban mersini, üzüm, enginar, her çeşit fasulye ve domatesi yemekte yarar var. bi de yeşilçay ,tarçın ,kuşburnu vs var tabii..ama siz zaten biliyorsunuz ödem atıcıları amaaa demek istediğimm perşembe günü tartıda şaşırtıcı rakamlar görebilirsinizzz :)
az kaldı perşembeye kadar atıcaz bu ödemleri kızlar
Tünaydınnn diyorum günaydın epey geç kaldım kızım çok huysuz pek giremiyorum bu aralar.Bravo canım menün güzel ağrıya rağmen de sporunu yapmışsınkızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
sabah
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
Anammm dukan demeyin bana.O ne ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir olmayan diyet öylezaten yaz Dukan diyeti yapmak için en yanlış zamanmış.. ben de yaz geçene kadar seyirin sadece p+s sini yapıp 1 porsiyoncuk dad meyve mi koysam :26: sebzenin meyvenin en taze dönemi yani vücudumuzun en faydalanacağı zaman.. sınırsız yemem de sınırlı yerim ben de napayım yani şimdierik oğlum erik var lan ben ağzıma atamıyorum
OFFF sorma cumaya göre ben de +200 ama ben pazar günü cumaya göre -800düm canım düşün yani.Bu hafta çok iyi kilo vericem derken bu hale geldim ama ben çok şişim yaa öyle aman aman yemiyorum vücudum su tutuyor benmarkidişim sorma yan yan gidiyomher gün bugün bitti diyom 4 gündür nanay.ben regl oldum ama doğum kontrol hapından dolayı cok az oldum bu ay hala şişim.napcam bilmiyom.600 gr artıdayım bugün akşam corbayla.öğlenide hazırladığım ufak sandvi ve domates salatalıkla geçiştirecem ve meyve.umarım bi 300 gr daha farkederim.fenayım fena.
bu arada bi akşam kaçmış o okadar etkilemez.
güzellik havalar kapalı ya ondan için sıkılıyodur bence
menün güzel bence sadece vişne suyu içiyosun o dikkatimi çekti hazır mı yoksa sen mi yapıyosun merak ettim kilo yapmasin sonra sana
ağrın olduğu halde sporunu bırakmamışsın sana maşallah diyorum bol sayıda nazar boncuklariyolluyorum[/QUOT
canım nasıl güzel bi msj bu ay bayıldım
günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptımepeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır
ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi
geçmişe yetiştim yetişmesine deeeee neredeeeee bu takımmmmm
buraya ugramayan herkesin diyetten uzak kaldıgını düşünüyorum :44:
esra ve zeynep kesinlikle güzel menülerinizi görmeliyim
şule sende ayrılmıs sayılmıyorsun toparlamaya çalış güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?