Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne güzel şeyler yemişsin ya.canım istedi bak şimdi bi sarma olsada yesem.öyle bir açımki...

kizlar bu günlerde çoğumuz şiştim diye şikayet ediyoruz ve üzülüyoruz ve nedense iştahımızda arttı ,derken bu günlerde dolunay olduğunu farkettim.. Vücudumuz büyük ölçüde sudan oluştuğu için ayın hareketlerinin hormonal dengemizi ve şişkinlik hissimizi etkilediğini hepimiz az çok biliyoruz ama hatırlatmakta yarar gördüm daha doğrusu böyle düşündüm ve sizlerle de paylaşmak istedim..Çünkü kendi moralim bozuluyordu ve bu akşam doktor bir arkadaşımda misafirlikteydim ona sorduğumda doğruluk payının yüksek olabileceğini söyledi bana ben de Dolunaya yenilmeyelim diye hatırlatayım dedim sürçi lisan ediyorsam affola ..

Dolunay zamanı vücudumuz ödem yapabilir. O nedenle bu sorunu gidebilecek özelliklere sahip yaban mersini, üzüm, enginar, her çeşit fasulye ve domatesi yemekte yarar var. bi de yeşilçay ,tarçın ,kuşburnu vs var tabii..ama siz zaten biliyorsunuz ödem atıcıları amaaa demek istediğimm perşembe günü tartıda şaşırtıcı rakamlar görebilirsinizzz :)
az kaldı perşembeye kadar atıcaz bu ödemleri kızlar

günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptım epeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır

ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi

günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım

sabah 8:30

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek

diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride

canim süper başlamışsın güne ben de aynı şekilde hırslıyım bugünü çok güzel geçiricemm bende de gizli şeker varmış canım dikkat etmezsem ilerde şeker olurmuşum benim de ilk moralim bozulmuştu herkes bişi söyledi .Bence sen takma kim ne derse desin hatta insanlar negatif konuşunca sen inadına moralini bozma canim zaten bizim en büyük düşmanımız o moral bozukluklari.ayrıca o listeye tabiiki uyman güzel olur ama arada kaçamak yapsan hemen şeker hastasi olucaksin die bişi yok tabiiki.ben ilk öğrendiğim zaman herkez yediğime içtiğime karışmaya başlamıştı ama stres yapınca ben de ters etki yapıyo direkman kıtlık psikolojisine giriyorum bu sefer canım olur olmaz şeyleri çekmeye başlıyo ..spor yapıyomusun bilmiyorum benim en zayıf noktam spor ne yazıkki bırakmadan yapmaya çalışıyorum bugün de forumda çok güzel kilo verdiren videolar gördüm onları da yapmaya başlıcam inşallah faydasi olur ..Dediğim gibi ben de senin gibi hırslı başladım güne ;Umarim hepimizin günü güzel geçer..Hepimize kaçamaksız bir gün diliyorumm

kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
bu ara neden bilmiyorum ama sabahları içim sıkılmış uyanıyorum kötü bişi olmuş gibi moralim bozuluyo pufff

neyse güzellikler boşverin bu tatsız tuzsuz konuyu...

sabah
zeytinli açma(poğaça kadar)
vişne suyu yedım

öğlen
et haşlama
bulgur pilavı

akşam
3 kaşık yoğurt ve yine az bişi makarna yedikten sonra dışarı yürümeye çıktım 3 km yürüdüm ama dün ağrım vardı erken döndüm ama yinede sporumu yaptım...

toplamda :1,203,5 kalori almışım
yaptığım yürüyüş ile 981.55 kalori bana kaldı

Son düzenleme:
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir

:

zaten yaz Dukan diyeti yapmak için en yanlış zamanmış.. ben de yaz geçene kadar seyirin sadece p+s sini yapıp 1 porsiyoncuk dad meyve mi koysam :26: sebzenin meyvenin en taze dönemi yani vücudumuzun en faydalanacağı zaman.. sınırsız yemem de sınırlı yerim ben de napayım yani şimdi erik oğlum erik var lan ben ağzıma atamıyorum

güzellik havalar kapalı ya ondan için sıkılıyodur bence
menün güzel bence sadece vişne suyu içiyosun o dikkatimi çekti hazır mı yoksa sen mi yapıyosun merak ettim kilo yapmasin sonra sana

ağrın olduğu halde sporunu bırakmamışsın sana maşallah diyorum bol sayıda nazar boncuklari yolluyorum

günaydın canım.güne güzel başlamışsın ama sana bi önerim olacak.kahvaltına yeşillik,domates ya da salatalık gibi taze sebzeler eklersen güne daha zinde başlayabilirsin ve daha dengeli beslenmiş olursun.o zaman zeytin sayını ve ekmek dilimini azaltabilirsin.1 kk kadarda peyniri ekleyebilirsin.çünkü diyet yaparken proteine çok ihtiyacımız oluyor.yoksa kaslardan veririz.tabi diyetisyenin sana en uygun programı yapmıştır ama ben nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim.bu arada kimseye aldırış etme.herşeyin başı irade.sen kafana koydunsa yaparsın diyetini.

sana da günaydın canım.menün güzel olmuş.ama sende benim gibi ara öğünleri atlamışsın

bugünlük olmadı domates falan belki yarın peynir yediğim zaman yumurta yasak yumurta haftada 1 kez peynirde sadece çökelek veya lor onlar olmadığı için diyetismi bozmamak adına yumurta haşladım

arkidişim sorma yan yan gidiyomher gün bugün bitti diyom 4 gündür nanay.ben regl oldum ama doğum kontrol hapından dolayı cok az oldum bu ay hala şişim.napcam bilmiyom.600 gr artıdayım bugün akşam corbayla.öğlenide hazırladığım ufak sandvi ve domates salatalıkla geçiştirecem ve meyve.umarım bi 300 gr daha farkederim.fenayım fena.
bu arada bi akşam kaçmış o okadar etkilemez.

Son düzenleme:
hım anladım ok.cumadan itibaren kaptanımda ok derse başlıyalık.:)
gayet güzel başlamışsın güne şekerim.valla kimse umrumda deil.ben emzirirken rahat kilo verdiydim sonra geri aldım.dediki millet ozaman emziriyorsun die rahat verdin.şimdi öle olmaz.ama aynı ozamandaki gibi ayda 2 kilo verdim.tabiri caizse kapak oldu millete:))kendine inan güven.
bence dişinin dediği şu dolunay meselesinden bendede var o sıkıntı ve iştah artımı ara ara baş ağrısı ve şişlik.

bak böle olabilir kuzum.gel birbirimizi takip eddip güne bi porsiyon meyve ekliyerekten dukan yapalım.valla o erikleree helede kirazlara bende karşı koyamıyom.

Ne güzel başlamışsın güne.Ben bugün çok kötü başladım yaaa diyet olarak değil de moral olarak.Acayip şişim.Pazar 83,2 iken bu sabah 84,2 geldim.
Canım yaaa ben de diyorum mümkün değil 2 günde bu yemeye bir kilo alamam.Anlıyorum zaten çok şişim.Off ama moralim bozuldu sabah tartıyı görünce.Ben de şiştim ya adet olcam sanıyorum keşke olabilswem
Tünaydınnn diyorum günaydın epey geç kaldım kızım çok huysuz pek giremiyorum bu aralar.Bravo canım menün güzel ağrıya rağmen de sporunu yapmışsın
Anammm dukan demeyin bana.O ne ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir olmayan diyet öyleMeyvesiz olur mu hiç.Ben yapmaya karar vrermiştim de kaçarak uzaklaştım.Eriksiz olmaz atbi erik bu yaa candır cannn
OFFF sorma cumaya göre ben de +200 ama ben pazar günü cumaya göre -800düm canım düşün yani.Bu hafta çok iyi kilo vericem derken bu hale geldim ama ben çok şişim yaa öyle aman aman yemiyorum vücudum su tutuyor benm

canım ama yaptığımız spora göre değişmez mi bu.
Mesele 1 saat yürüyebilirim ama 1 saat eliptikte çalışamam,bu ikisi arasında dağlar kadar fark var.
Ben bugünlerde yapamıyorum ama ara vermeden önce 1 saat callanetics programını yapıyodum öyle aman aman yorulmuyordum ama eliptikte 15dk sonra pert oluyorum:)
2hafta sonrası içln süper spor planlarım var,sabahları ebru şallanın selülitsavar programını yapıcam ki 67dk sürüyor,üstünede ne kadar dayanabilirsem eliptik çalışcam en az 3km olmak üzere. Akşamada 1saatlik callanetics programını yapıp yine eliptiş çalışmayı düşünüyorum. Aslında bunu okul bitince yapmayı bayadır düşünüyordumda belimdeki fıtık süpriz yapıp atağa geçti,olsun ama ben onuda geçecem:)

Buarada diyet yapmıyorum diye düşününce canım pek bişey istemiyor.6asta olduğum için ve sınavlar yüzünden sabahladığım için bana acıyan ailem:)4koca poşet dolusu abur cuburu odama zulaladılar ama hiç canım yemek istemiyor. Diyetteyken hepsinde gözüm kalıyordu,jelibon delisi olmama rağmen onu bile açmadım daha:)
Ama özgüriüğün tadınıda çıkarmıyor değilim,az önce buranın meşhur bi dönercisinden bi ekmek arası kapıverdim,çok süper yapıyorlar ama ben aylardır önünden geçerken direniyordum:)
Buda hasta oldum olalı yediğim ilk düzgün yemek galiba,şu zehirlenmeden sonra yağlı yemek yiyemez oldum hep salata hep çorba.
Ya tam etrafımdakiler sen baya zayıfladın demeye başlamışlardı. Kışlıkları kalın kalın giyiyordum değişimi yavaş yavaş göremediler,yazlığa geçince birden çıktı ortaya:) ama uzun sürmedi tabi,elimde yüzümde bi şişlk oluştu hemen,geçen yılda böyle olmuştu,çok zor iniyor bunlar,çok zor gidiyor böyle alınan kilolar

tamamdır kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…