Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba

canım bilmiyorum ki ama bunu anne olan yada emziren daha iyi cvplar ben de senın gıbı ortalama kılo verıyorum ama belkı de donemsel yada mevsımsel olabılır...

en bunalımlı zamanlarımda size sarıldım sizinle aştım yine öyle olacak inşallahh spor yarışması fikrini acayip sevdim

kızlar bencede süper olur herkes daha çok spor yapar sımdı bu sekılde dıyet yapılıyor ama spor ıstege kalıyor bıraz onun ıcın bundada bi yarış içine girmeliyiz bakın görün bırıncı oluruz...
kaptanım sen bence bununda altından kalkarsın bak gör inşallah senın için hayırlısı olur....

bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artık aklınıza geldiğimde dua edin ne olur

Prensesim İnşaallah muvaffak olursun sınavlarinda.. tabiiki dua ederiz ,İnşaallah hepsi çok güzel geçer sınavlarinin

canımm ödem atıcı bişiler iç

hoşgeldinnn

çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrr elimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı

Prensess aman öyle bizi bırakip gitmeyi düşünme bile hem bakarsin ödemleri falan atar kızlar yarina kadar belli mi olur bu arada benim kilo almam ya da vermem bişi farkettiriyomu sanirim denemede olduğum için sayılmıyorum ?

teşekkür ederim tatlım

istesemde bırakamıyorum farkediyor çünkü takımda oylama olacak listeye almaya düşünüyorum sizleri

haklısın canım.ben pek dikkat etmiyorum buna.daha fazla ara öğün yapmam gerek sanırım.

canım aç kalıyorsun bide emzirince bebek sende olan depodan almıs oluyor deponu sürekli dolu tut tabi diyete uygun şeylerle

bu arada dünkü menümü kendi kendime arada kaynatmişim nasil yaptim bilmem çok başariliyim bu konuda :))
uyandığımda ılık suya aczik sirke ve bal koyup içtim
sabah

küçük kasede nesfit

öğlen mercimek çorbasi

akşam küçük bir kase yoğurt +iki yemek kaşığı pilav 3 kaşik bezelye yemeği

arada kayisi

yeşilçay

40 dk eliptik bisiklet
20 dk yürüyüş (10 dakkasi koştum aslinda )

bi de tens cihazini her gün biriki saat kullaniyorum sıkılaştiriyo gibi geliyo ama tabii henüz erken yalniz ödem konusunda faydasi var gibime geliyo

güzel menü güzel spor

bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artık aklınıza geldiğimde dua edin ne olur
olumsuz düşünme. def et gitsinler.
ok dualarımdasın.

ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba
bence de sık ye. aralarının sayısını artır,meyve arası yap.

güzel menü güzel spor
tens cihazı nedir

prensescim sen okuyomuydun.bu arada kim kimdir ne iş yapar ortalama yaş kaç pek bilmiyorum.sadece siteye ilk girdiğimde kısaca tanışmıştık ama.kusuruma bakma

güzel menü güzel spor
tens cihazı nedir

pasif jimnastik aletlerinin ev versiyonu diyebiliriz daha önce eşim dizinden ameliyat olmuştu bir ay yürüyemedi o zaman fizik tedavide 2 günde bir yapıyolardi kaslarin gelişmesi için ordan taniyorum..pedleri yerleştirdiğin yerlere hafif akımlar vererek kaslarin kendi kendine kasılmasıyla çalıştırıyo hem de masaj oluyo ..ben de yeni aldim sayilir bilgisayar başındayken yada kitap okurken boş durmamış oluyorum geçen ay sonuna doğru kemer almıştım buna benzer işlevi olan ama onu kullanmasi zordu ben de bunu aldım faydasi bir ay düzenli kullanimda belli oluyomuş bakalim sizlere de yazarim sonucu ..bi de ilk başlarda biraz az akımla kullandım ama şimdi alıştım akımı arttırdım artık rahatsız etmiyo ve ayıptır söylemesi çok tuvalete çıkarıyo gibi geliyo

canım takım onaylarsa spor olayını 7. takıma yazayım başlayalım bir an önce toparlan şulemmm bu kg ları vermeden rahat yok bize

prensescim sen okuyomuydun.bu arada kim kimdir ne iş yapar ortalama yaş kaç pek bilmiyorum.sadece siteye ilk girdiğimde kısaca tanışmıştık ama.kusuruma bakma

canım ben 27 yaşındayım.özel bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum.işletme 4. sınıfım finalleri verebilirsem mezunum Allah kısmet ederse

olmadi beraber değiştiriris nicklerimizi ama ben kararsizim şimdi burda bu nickle biliyosunuz beni die ama ayni zamanda size zor da geliyo ve pek sevmiyorum :18:napsam aceba

biz herşekilde alışırız.isminle hitap ederiz kk sende de bagımlılık yaparsa seveceğin bir nick al sen kendi kararını ver

profil resmindeki sarışın senmisin??

Son düzenleme:
canım ben 27 yaşındayım.özel bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum.işletme 4. sınıfım finalleri verebilirsem mezunum Allah kısmet ederse

Allah yardımcın olsun.son sene stresli olur baya.verirsin finalleri sıkma canını.

yok ben değilim onu kk ya ilk üye olup sadece okuyucu olarak takip ederkene öylesine koymuştum şimdide unutmusum öyle kalmış ..aslında hemen değiştirilebiliyosa bi fotoğrafimi koyabilirim

canımm ödem atıcı bişiler iç

hoşgeldinnn

çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrr elimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı
off sorma kaptancımm.Ama neyse bugün azcık yedim sporumu da yaptım.Eğer yarın yine artı da çıkarsam yakarım bu gezegeni bu ne yaaa o kaa su içiyom wcye gidiyom geliyorum bakıyorum kilo aynı off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…