öyle deme bu takımı sen ayakta tuttun zamanında. yeni üyelerimiz de var. ee daha ne olsun. spor yarışması felan derken ilerleriz.
ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba
ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba
en bunalımlı zamanlarımda size sarıldım sizinle aştım yine öyle olacak inşallahhspor yarışması fikrini acayip sevdim
oyy sensin güzel olan
anladim canimm hesabini bilmek güzel tabii ama sabah sabah karbonhidrat yüklemesi gibi geldi bana şekerini birden yükseltip ilerki saatlerde birden düşürür o da iştahini artirabilir gibi geldi bana sanki poğaçanin yanina ayran içsen en azindan protein almış olursun ve o senin şekerini dengede tutar ileri saatlerde de faydasini görürsün .. bi de dimesin bol lifli ayva suyu var şeker ilavesiz onu deneyebilirsin tabii vişne suyu gibi olmaz neyse çok kaynanalik yaptim gibime geldi :))
ne güzel hesabini biliyosun kalori sepetine ben de başliyayim bugünden tezi yok
buda benden sana
bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artıkaklınıza geldiğimde dua edin ne olur
canımm ödem atıcı bişiler iç
hoşgeldinnn
çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrrelimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı
canım sen emzirdiğin için daha sık yemen lazımhiç aç kalma meyve ye bisküvi ye süt iç günde 7-8 öğün yapmalısın bence
Prensesim İnşaallah muvaffak olursun sınavlarinda.. tabiiki dua ederiz ,İnşaallah hepsi çok güzel geçer sınavlarinin
Prensess aman öyle bizi bırakip gitmeyi düşünme bile hem bakarsin ödemleri falan atar kızlar yarina kadar belli mi olurbu arada benim kilo almam ya da vermem bişi farkettiriyomu sanirim denemede olduğum için sayılmıyorum ?
haklısın canım.ben pek dikkat etmiyorum buna.daha fazla ara öğün yapmam gerek sanırım.
bu arada dünkü menümü kendi kendime arada kaynatmişim nasil yaptim bilmem çok başariliyim bu konuda :))
uyandığımda ılık suya aczik sirke ve bal koyup içtim
sabah
küçük kasede nesfit
öğlen mercimek çorbasi
akşam küçük bir kase yoğurt +iki yemek kaşığı pilav 3 kaşik bezelye yemeği
arada kayisi
yeşilçay
40 dk eliptik bisiklet
20 dk yürüyüş (10 dakkasi koştum aslinda )
bi de tens cihazini her gün biriki saat kullaniyorum sıkılaştiriyo gibi geliyo ama tabii henüz erken yalniz ödem konusunda faydasi var gibime geliyo
olumsuz düşünme. def et gitsinler.bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artıkaklınıza geldiğimde dua edin ne olur
bence de sık ye. aralarının sayısını artır,meyve arası yap.ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba
hemen bakıyorum bu sayfayabaşla başala canımcık anlamaadığın bı yer olursa sor gunluk yedıgın ıcıgın ve yaptıgın sporları yaz otomatık kalorısını hesaplıyo zaten sonra kaydet arşiv yap hedef kılonu yaz gunde kac kalori alman gerektıgını zaten o sana soyluyor.
koltuğa yapıştım ara öğünüm gidiyor yahu.
bu arada 2 gündür menü yazmadım.
eve gidene kadar tavuk-salata-yoğurt yedim.
evde kurabiyeler ve çikola yedim.
ama bugün yarın tikkatliyim.
spor yapcam.
bu yarışma olayı ne zaman başlıyacak alıştırma yapayım ben.
ankara da da havalar hep bozuk ya.
evde çalışmaya devam.
bugün
kahvaltım: ceviz
ara: 2-3 lokma ekmek
öğle: ton balığı, 1 dilim ekmek, kuruyemiş
yarın görüşürüz sanırım akşam giremem.
sporları fulleyin. son 2 gün.
şişliklere spor....
bu arada dünkü menümü kendi kendime arada kaynatmişim nasil yaptim bilmem çok başariliyim bu konuda :))
uyandığımda ılık suya aczik sirke ve bal koyup içtim
sabah
küçük kasede nesfit
öğlen mercimek çorbasi
akşam küçük bir kase yoğurt +iki yemek kaşığı pilav 3 kaşik bezelye yemeği
arada kayisi
yeşilçay
40 dk eliptik bisiklet
20 dk yürüyüş (10 dakkasi koştum aslinda )
bi de tens cihazini her gün biriki saat kullaniyorum sıkılaştiriyo gibi geliyo ama tabii henüz erken yalniz ödem konusunda faydasi var gibime geliyo
ayva suyu denemeye değer. bağırsaklara da iyi gelir bu.
aslında ben de adımın olmasını istemiyorumm.
öyle deme bu takımı sen ayakta tuttun zamanında. yeni üyelerimiz de var. ee daha ne olsun. spor yarışması felan derken ilerleriz.
Canim bence dene beni tok tutuyodu içtiğim zamanlarda aşırı lif içerdiğinden ani şeker artışı da yapmıyo evet mide ve bağırsak konusunda iyiymiş gerçekten de..ben de unutmuşum ne zamandır kendimde alayım bari :)) yaniz dimes bana komisyon versin satişlardan resmen reklam yaptımP
olmadi beraber değiştiriris nicklerimizi ama ben kararsizim şimdi burda bu nickle biliyosunuz beni die ama ayni zamanda size zor da geliyo ve pek sevmiyorum :18:napsam aceba
güzel menü güzel spor
tens cihazı nedir
koltuğa yapıştım ara öğünüm gidiyor yahu.
bu arada 2 gündür menü yazmadım.
eve gidene kadar tavuk-salata-yoğurt yedim.
evde kurabiyeler ve çikola yedim.
ama bugün yarın tikkatliyim.
spor yapcam.
bu yarışma olayı ne zaman başlıyacak alıştırma yapayım ben.
ankara da da havalar hep bozuk ya.
evde çalışmaya devam.
bugün
kahvaltım: ceviz
ara: 2-3 lokma ekmek
öğle: ton balığı, 1 dilim ekmek, kuruyemiş
yarın görüşürüz sanırım akşam giremem.
sporları fulleyin. son 2 gün.
şişliklere spor....
prensescim sen okuyomuydun.bu arada kim kimdir ne iş yapar ortalama yaş kaç pek bilmiyorum.sadece siteye ilk girdiğimde kısaca tanışmıştık ama.kusuruma bakma
olmadi beraber değiştiriris nicklerimizi ama ben kararsizim şimdi burda bu nickle biliyosunuz beni die ama ayni zamanda size zor da geliyo ve pek sevmiyorum :18:napsam aceba
off sorma kaptancımm.Ama neyse bugün azcık yedim sporumu da yaptım.Eğer yarın yine artı da çıkarsam yakarım bu gezegeni bu ne yaaa o kaa su içiyom wcye gidiyom geliyorum bakıyorum kilo aynı off offfcanımm ödem atıcı bişiler iç
hoşgeldinnn
çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrrelimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı
Hemen başlıyayım ben de baribaşla başala canımcık anlamaadığın bı yer olursa sor gunluk yedıgın ıcıgın ve yaptıgın sporları yaz otomatık kalorısını hesaplıyo zaten sonra kaydet arşiv yap hedef kılonu yaz gunde kac kalori alman gerektıgını zaten o sana soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?