profil resmi olarak koymus görmen lazımneden göremedinki :44:
Teşekkür ederim canım gönderemiyorsun çünküm biz arkidişiz zatiben seni gördüm amaaaa çok tatlısınnnn sana da maşallah <3 ben de Prensesin dediği gibi arkadaşlarim için bir albüm yapayim madem gitmeden önce :)
albümü oluşturdum arkadaşlarim için ama sana arkadaşlık isteği gönderemedim(
kendınıze çok çok çok ıyı bakın kızlar opuyorum hepınızı
tatlım benm geçecek sonucta Allah caresiz dert vermesin.biz varız ailen var yanında hepside geri gider geri dönmemek üzere..canım ama yaptığımız spora göre değişmez mi bu.
Mesele 1 saat yürüyebilirim ama 1 saat eliptikte çalışamam,bu ikisi arasında dağlar kadar fark var.
Ben bugünlerde yapamıyorum ama ara vermeden önce 1 saat callanetics programını yapıyodum öyle aman aman yorulmuyordum ama eliptikte 15dk sonra pert oluyorum:)
2hafta sonrası içln süper spor planlarım var,sabahları ebru şallanın selülitsavar programını yapıcam ki 67dk sürüyor,üstünede ne kadar dayanabilirsem eliptik çalışcam en az 3km olmak üzere. Akşamada 1saatlik callanetics programını yapıp yine eliptiş çalışmayı düşünüyorum. Aslında bunu okul bitince yapmayı bayadır düşünüyordumda belimdeki fıtık süpriz yapıp atağa geçti,olsun ama ben onuda geçecem:)
Buarada diyet yapmıyorum diye düşününce canım pek bişey istemiyor.6asta olduğum için ve sınavlar yüzünden sabahladığım için bana acıyan ailem:)4koca poşet dolusu abur cuburu odama zulaladılar ama hiç canım yemek istemiyor. Diyetteyken hepsinde gözüm kalıyordu,jelibon delisi olmama rağmen onu bile açmadım daha:)
Ama özgüriüğün tadınıda çıkarmıyor değilim,az önce buranın meşhur bi dönercisinden bi ekmek arası kapıverdim,çok süper yapıyorlar ama ben aylardır önünden geçerken direniyordum:)
Buda hasta oldum olalı yediğim ilk düzgün yemek galiba,şu zehirlenmeden sonra yağlı yemek yiyemez oldum hep salata hep çorba.
Ya tam etrafımdakiler sen baya zayıfladın demeye başlamışlardı. Kışlıkları kalın kalın giyiyordum değişimi yavaş yavaş göremediler,yazlığa geçince birden çıktı ortaya:) ama uzun sürmedi tabi,elimde yüzümde bi şişlk oluştu hemen,geçen yılda böyle olmuştu,çok zor iniyor bunlar,çok zor gidiyor böyle alınan kilolar
Allah yardımcın olsun tatlım.gönlüne göre versinçherşey cok güzel olacak.bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artıkaklınıza geldiğimde dua edin ne olur
canm benm hurma ekle aralarına meyve bisküvi felan.az az sık sık istiyor insan.ve yağlı şekerli yemediğin sürece zaten gayet rahat verirsin.ya kızlar ben sürekli açım ya.emziriyorum ondanmıdır nedir.günde ortalama 300 gram veriyorum.ağırmı geliyo acaba
inşallah tatlım.allah gönlüne göre versin.özelde calışmak gerçekten cok zor.canım sağlıgın olsunda gerisi nasılsa olurAllah tez zamanda şifa versin
bende hiç sene kaybetmedim çok çalıştım halada çalışıyorum.inşallah sınavların güzel geçerçan eğrisi zor.açıköğretimi seviyorum ben çalıştınmı geçiyorsun ötesi yok aynen öyle hergün bişey çıkıyor :44: kpss ye de lisans olarak başvurdum.bitirip atanmak istiyorum hayırlısıyla
sende tatlım:)kendınıze çok çok çok ıyı bakın kızlar opuyorum hepınızı
Bugün az yedim kızlar bi sürü de spor yaptım yarına ekside çıkmam lazım kafayı yirim yoksam
Sabah : 1 kaşık pekmez peynir yumurta domates 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen : Kabak salatası , tarhana çorbası , 4 hurma
Ara : 1 elma
Akşam : Çorba yoğurt
Spor : 45 dk eliptik 15 dk egzersiz.
Su :2 lt yatana kadar 3 lt olur
Teşekkür ederim canım gönderemiyorsun çünküm biz arkidişiz zati
Görüşürüz canım sen de kendine çok iyi bak
Bugün az yedim kızlar bi sürü de spor yaptım yarına ekside çıkmam lazım kafayı yirim yoksam
bende menüceğizimi yazayım kızlar:
sabah:1 dilim ekmeki1 yumurta,1 peynir,domates salatalık
öğle:1 kase corba,1dilim ekmekle yaptığım tost,1 domtes,2 salatalık
ara:çilek erik
akşam:1 tabak makarna salata
ara:kocam yerken 4 catal tatlı
sporda kimse yoksa yürüyecem.
günaydın kızlarrr..ben 7.takımdanım..herkese hafif bir gün dilerim..
Allah şifa versin umarım iyi olurrgece uyku tutmadi dayimin 25 yaşındaki kizi kansermiş hemde metastas yapmiş onu düşündüm durdum (pek sevmem ama olsun yine de üzülüyo insan)sabaha yanına gidicem neyse uyuyamıyorum bari kalkayım ütü yapayım dedim sonra bi foruma bakayım dedim foruma baktim cevap yazdim sonra sizlerin resimlerinize baktim hiç çirkin hatun yok mu bu takimda ayol dedim:))bi resim ekliyim dedim sonra .. bi resim daha bi resim daha bi sürü resim ekledimP sabahi ettim nerdeyse burda ütü de yalan oldu tabii:))
bari dünkü menümü paylaşayım unutmadan
sabah ilk iş sirkeli balli ılık su içtim
sabah :süt
öğlen: büyükçe bir çorba kasesine marul ,salatalık,yeşil soğan doğrayip üstüne de haşlanmış tavuk göğsünü koydum ama yarisini yiyebildim hepsini bitiremedim
akşam:kasedeki tavuklu salatayı bitirdim
arada muz
doğadan kayısılı form çayi tadindan nefret ettiğim için balla tatlandırdım..
Günaydınnn kardeş takıma dagünaydın kızlarrr..ben 7.takımdanım..herkese hafif bir gün dilerim..
Günaydınnnnnnncimcimeler günaydın hepinize...
gununuz çokkkkk guzel gecsin inşallah yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın... bugun sabah işe geldim nişanlım aradı ruyasında deprem olduğunu ve her yerin yıkıldığını görmüş rüya tabirlerine baktım ama hiç güzel şeyler yazmıyo içim karardı ya
offf ya offf
dun sabah
biraz beyaz peynir, çok az tulum peyniri ,zeytın, domates ve 3 dılım ekmek yedım ama köşe taraflarından kucuk kucuk uc dılım.
öğlen
mercimek çorba
semiz otu yoğurtla beraber yedim
ara
çubuk kraker yedim
akşam yine yoğurt yedım ama çok yorgundum ve yağmur yağıyodu yürüyüşe gidemedim işte bu kadar...
günayyydıınnnn kızlarmutlu bir gün dilerim
akrepçiğim güzel paylaşımların için ayrıca teşekkür ederimgünaydın günün aydın olsun inşallahhh
günayyydıınnnn kızlarmutlu bir gün dilerim
akrepçiğim güzel paylaşımların için ayrıca teşekkür ederimgünaydın günün aydın olsun inşallahhh
bende menüceğizimi yazayım kızlar:
sabah:1 dilim ekmeki1 yumurta,1 peynir,domates salatalık
öğle:1 kase corba,1dilim ekmekle yaptığım tost,1 domtes,2 salatalık
ara:çilek erik
akşam:1 tabak makarna salata
ara:kocam yerken 4 catal tatlı
sporda kimse yoksa yürüyecem.
gece uyku tutmadi dayimin 25 yaşındaki kizi kansermiş hemde metastas yapmiş onu düşündüm durdum (pek sevmem ama olsun yine de üzülüyo insan)sabaha yanına gidicem neyse uyuyamıyorum bari kalkayım ütü yapayım dedim sonra bi foruma bakayım dedim foruma baktim cevap yazdim sonra sizlerin resimlerinize baktim hiç çirkin hatun yok mu bu takimda ayol dedim:))bi resim ekliyim dedim sonra .. bi resim daha bi resim daha bi sürü resim ekledimP sabahi ettim nerdeyse burda ütü de yalan oldu tabii:))
bari dünkü menümü paylaşayım unutmadan
sabah ilk iş sirkeli balli ılık su içtim
sabah :süt
öğlen: büyükçe bir çorba kasesine marul ,salatalık,yeşil soğan doğrayip üstüne de haşlanmış tavuk göğsünü koydum ama yarisini yiyebildim hepsini bitiremedim
akşam:kasedeki tavuklu salatayı bitirdim
arada muz
doğadan kayısılı form çayi tadindan nefret ettiğim için balla tatlandırdım..
günaydın kızlarrr..ben 7.takımdanım..herkese hafif bir gün dilerim..
cimcimeler günaydın hepinize...
gununuz çokkkkk guzel gecsin inşallah yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın... bugun sabah işe geldim nişanlım aradı ruyasında deprem olduğunu ve her yerin yıkıldığını görmüş rüya tabirlerine baktım ama hiç güzel şeyler yazmıyo içim karardı ya
offf ya offf
dun sabah
biraz beyaz peynir, çok az tulum peyniri ,zeytın, domates ve 3 dılım ekmek yedım ama köşe taraflarından kucuk kucuk uc dılım.
öğlen
mercimek çorba
semiz otu yoğurtla beraber yedim
ara
çubuk kraker yedim
akşam yine yoğurt yedım ama çok yorgundum ve yağmur yağıyodu yürüyüşe gidemedim işte bu kadar...
günaydınnn kaptanım.Gezegen kurtuldu bu sabah ekside çıktım
prensesim fıstık gibiymişsin kızzz
meyveyin facesi var bende verimmi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?