Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok ben değilim onu kk ya ilk üye olup sadece okuyucu olarak takip ederkene öylesine koymuştum şimdide unutmusum öyle kalmış ..aslında hemen değiştirilebiliyosa bi fotoğrafimi koyabilirim

canım istersen buraya koyarsın ama yarım saat içinde kaldırmazsan yani mesajı düzenle deyip silmezsen sürekli kalır.istersen sadece arkadaşlarına özel album yapabilirsin.arkadaşların görür.istersende biz genelde öyle yapıyoruz.yüzümüzü kapatıyoruz öyle foto koyuyoruz..foto kullanılmasın diye üzerine nickini yada kadınlar kulubu yazabilirsin

mesela bu ben

off sorma kaptancımm.Ama neyse bugün azcık yedim sporumu da yaptım.Eğer yarın yine artı da çıkarsam yakarım bu gezegeni bu ne yaaa o kaa su içiyom wcye gidiyom geliyorum bakıyorum kilo aynı off offf

bence yarın tartılma yarında azim et cuma tartıl verememişsen moralin bozulur

Ben de değiştireyim bariBenim ki upuzun Hiçbi şeyi kabul etmedi o sırada bu şarkı çalıyordu bunu kabul etti :)

bunu da kabul etmemesi imkansız

Son düzenleme:

bugun çok yağmur yağıyor ankarada çok acıktım sımdı soyleyın bakalım kızlar ben ne yıycem yedı bucukta evde olucam tmm evde sporda yaparım ama bn ne yıycem sımdı?

başla cimcime sende başla canım hemde hemen inceleyin siteyi kaç grammış ne kadarmış görün de ben acıktım 7 bucukta evde olucam sızce ne yesem

çorba ve salata olabilir

alıntı nasıl yapılır onuda anlatayım mesela senin yukarıda ki alıntın

[ QUOTE=tfneyll;24638263]
başla cimcime sende başla canım hemde hemen inceleyin siteyi kaç grammış ne kadarmış görün de ben acıktım 7 bucukta evde olucam sızce ne yesem[/QUOTE ]

başında ve sonunda mavi yaptıgım yazıyı ve köşeli parantezleri muhafaza etmeniz gerekiyor.arada cevap vermek istediğiniz kısmı bırakıp gerisini silebilirsiniz

ayrıca her mesajınızın sağ alt kısmında balon işareti var içinde tırnak işareti yanında artı var.geçmişten gelirken ona tıkladıgınızda o mesajı seçmiş olursunuz.en son cevapla dediğinizde tüm işaretledikleriniz karşınıza çıkar toplu alıntı yapmıs olursunuz

an itibariyle profil resmimi değiştirmiş bulundum ama arkadaşlara özel albüm yapmak daha mantıklı geldi

bu arada çok hoş görünüyosun sana da bi sürü nazar boncuklari yolluyorum

sanıyorum ki sporları grup grup ayırmak çok zor olur :44::44:

kızzzz o kadar aburcuburu niye aldım bakim sen :44: sakın yemeeee

canım vallahi ben almadım o abur cuburları,onlar beni mutlu etmek için evdekilerin çabası ama hiç canım istemiyor. Ya hastayım diye ağzımın tasdı yok,ya da alışkanlıklarım değişti:)

ilk üni bitince bende öylesine başlamıştım açıköğretime,hiç büte kalmadan 4.sınıf oldumda 4.sınıfta finallerde stresten midir nedir hastalandım 2 ders büte kaldı,okul eylülde bitti:) neyseki orda bütünleme gibi bi güzellik var.
Ben şimdi çukurovadayım,annemden emdiğim süt burnumdan geldi resmen:) büt yok,geçme notu 70. Çan eğrisi yapan hocada bana denk gelmiyor,şanssızım ben ya.
Yarında 3 finalim var,düzene bak işte o bile berbat. 2 haftalık final döneminde benim bütün sınavlar üstüste gelmiş. Yarın 3tane ama cuma boş,pazartesi 2 tane,salı çarşamba perşembe boş cuma bitane daha:) ne saçma program demi:)
Allah yardımcın olsun canım,ben hep son 2gün baktım o sınavlara,erkek arkadaşımda sadece çıkmış soruları ezberleyerek hiçbişe anlamadan bitirdi:)bizim bölümde işletmeydi.
Umarım hepsi iyi geçer,daha çok vaktin var bence arasıra soru çöz yeter,bu kadar stres yapma. Sakınan göze çöp batıyor valla,sen sınava çalışmam lazım konsantre olmam lazım dedikçe bişe çıkar çalışamazsın. Rahat ol,hiç olmadı 3 ay sonra bitiririm de,büt var sonuçta kalsan dünyanın sonumu şekerim:) Allah yardımcın olsun:*

teşekkür ederim galıba yakalanmadan yazıyım derken dıkkat etmıyorum bazen sıkıntı olmuyo bazende sılıyorum galıba bı tuhaf oluyo

Menün çok iyi canım spor da aynı.
teşekkür ederim canımmm benim

takımımıza bir güzellik daha gelmiş maşallah canım pek tatlısın
Benden de bi sürü nazar boncuğu sana kaptanım

canım sağlıgın olsunda gerisi nasılsa olur Allah tez zamanda şifa versin
bende hiç sene kaybetmedim çok çalıştım halada çalışıyorum.inşallah sınavların güzel geçer çan eğrisi zor.açıköğretimi seviyorum ben çalıştınmı geçiyorsun ötesi yok aynen öyle hergün bişey çıkıyor :44: kpss ye de lisans olarak başvurdum.bitirip atanmak istiyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…