Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kalori hesaplama yapıyorum ya ondan aldığım kalori bana dkunmuyor ama hazır içiyorum çok seviyorum ve tok tutuyor

kasıklarım çok ağrıdı adım attıkça canım çıktı desem yeri ama yürümem lazım çünkü iş yerınde butun gun otoruyorum ama pantolonlarım fln baya buyuk gelmeye basladı artık fermuar duğme acmadan dırek cıkacak hale geldıler...

sana da günaydın canım.menün güzel olmuş.ama sende benim gibi ara öğünleri atlamışsın

iş yaparken ben ara öğünleri unutuyorum işte burdakiler meyve fln alırsa hep beraber atıştırıyoruz :44:

ay dolunay bizi ne hale soktu gördunuz mu bende neden acıkıyorum dıyorum

kalori sepeti.com kızlar yedıklerınızın kalorilerini hesaplayın ordan

Selam fıstıklar yeni kararlardan sonra daha sıkı ilişkiler içinde olacağız inşallah hepinizi öpüyorum

ne kararları yahu ben kesın bısı kacırdım

Son düzenleme:
çok güzel
Prensesim çok sağol,en kısa zamanda toparlanıp geliyorum hemen.
:)
bekliyoruz canım seni çok geçmiş olsu tekrar.

sporun güzel olmuş.
hele de halıda uyuma kısmı
canım ya bi ileri 2 geri olmuyo diye.
sorumluluk yüklüyor burası da üzerime. daha çok baskı hissediyorum, o da beni olumsuz etkiliyo bu ara.
2 günde bile rahatladım aslında.

bi spor kurtarırmış akşamı ben de bi baktım 9 olmuş akşam yemeğini yediğimde

zeynepececim evet sadece onları yedim bi tek yoğurt yerine 1 dlm ince kek yedim.şuan midem kazınıyo çok açımmm.kızım bana çok enerji harcatıyo.

harca harca. kızın da çıtır anne istiyor.

Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa

Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm

canlarımmm hoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz

doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir

meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin

bu spor yarışması süper fikirmiş tam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:

canım diyet topiği burası ama herşeyi konusabiliriz.sadece diyet yok ki hayatımızda bir sıkıntımızı derdimizi de yazabiliriz yani aklında ne geçiyorsa hepsini rahatça paylaş ne sıkılması yazdıklarının bir çıktısını aldım müsait zamanda derin bakacagım

canım kk da ikinci bir nick almak yasak.yasak olmasa o nickle gelir ben şuyum dediğinde bizim için aynı şey olurdu.nickler ip numaran ile eşleşiyor.ve kapatılıyor.ama değiştirmek istersen şöyle yapabilirsin.kazen var sitenin yönetici ona mesaj atarsın 100 mesajın dolunca.üyeliğin boyunca sadece 1 kez nick değişimi yapabiliyorsun.o yüzden iyi düşün ona mail at nickini değiştirirler

canım kg na bakman iyi olur kendini frenlersin.böyle zaten kilo alıyorum deyip bırakırsan önüne geçmen zor olur
karatay fikri süper..inşallah yapabilirsiniz
izinlide olsa bu takımın üyesisin değişmez o yüzden tabi soracaksın

canım bugun bir lokma yarın bir lokma derken hergün yemiş oluyorsun olmaz bugunden sonra yeme sakın

sabah poğaça öğlen pilav çikolata akşam makarna olmamıs canım spor süper

canımmmm o börekleri dondurucuya atıyorsun konu komşuya dağıtıyorsun ama yarın yemiyorsun yarın perşembe tüm haftayı salıp perşembe açlık grevine girsen ne

hem börek hem ekmek

Hoşbuldukk canımmmm bizee deee beklerizzzzz

güzel canım doğum gününe takılma iyi atlatmıssın

Son düzenleme:

Prenses im Peri m ikinci nick almayı düşünmüyorum zaten :)Geçen gün bir kereye mahsus nick değiştirebileceğimizle ilgili bir yazi gördüm ondan sonra değiştirsem mi diye düşünmeye başladım ..
Ben yeni olduğum için bilemiyorum işte bi yerlerde sınırlari aşar miyim bilemiyorum gerçi alıştım sizlere herkezi böyle pozitif görünce baya şimardim aranizda çenem düştü sayilir ,hadi, hayırlısı :)

ahhh bir bilsem ahhh bir bilsemmmm

benimde bu hafta aksi gibi işlerim çok yogun ders çalışmam lazım moralimde çok iyi değil :44: asıl tatil bana lazım ama takımı bırakamıyorum

kaptanım kızma şirkette ne çıkarsa yiyorum akşam da eve gidince baktım makarna var 1 kaşık yada iki kaşık yedım çikolatada micik iki tane kare aldım başka almadım ki.... ama senin neyin var canın neden sıkkın üzüldüm ama ben şimdi
yeni geldim ama senin ne kadar güçlü olduğunu anlamak çok da zor değil... neyse biliyosun ki hepimiz birimiz kim üzülse elimizden geleni yaparız... sıkma sen canını

olabilir canım tavsiye için teşekkürler yeşilçay benim vazgeçilmezim

teşekkürler güzel uygulama ben varım takımım siz ne dersiniz

canım geçmiş olsun gönlünü ferah tut elinden geldiğince de dikkat etmeye çalış inşallah rahatsızlanmazsın

azmin hiç sönmez inşallahhh

sabahki poğaça dışında begendim.1200 iyidir ruh halimiz havalardan böyle sanırım bende sıkılıyorum :44:

dukanı iyi yapıyorsunuz valla bende yapayım dedim ablam anlattı ooo hiç bana göre değil

tatlım günün hep karbonhidrat olmus toplamına bakınca bide çikolata üstüne verimsiz bir gün olmus diyet açısından :44: ne yazıyorsam senin iyiliğin için

canımın sıkıntısı sınavıma az zaman kalmıs olmasından her sınav öncesi böyle geriliyorum bide son sınav bu sınavları verirsem mezun oluyorum onun stresi var :18:

sen sitede kazeni bulamazsan ben bulur sana profilini linkle atarım.ona neden değiştirmek istediğini yazarsın olur biter eğer içine sinmiyorsa değiştir.bende değiştirdim eskisinde ismim vardı bunu aldım sonra

canım iyi niyetli oldugun sürece kimseyle kavga etmediğin sürece hiçde aşmış olmazsın sen rahat ol artık burası senin takımın evin gibi

tatlım günün hep karbonhidrat olmus toplamına bakınca bide çikolata üstüne verimsiz bir gün olmus diyet açısından :44: ne yazıyorsam senin iyiliğin için

teşekkürler canım benimm psikolojik konuları düşünmemeye çabalıyorum

canımın sıkıntısı sınavıma az zaman kalmıs olmasından her sınav öncesi böyle geriliyorum bide son sınav bu sınavları verirsem mezun oluyorum onun stresi var :18:

sen sitede kazeni bulamazsan ben bulur sana profilini linkle atarım.ona neden değiştirmek istediğini yazarsın olur biter eğer içine sinmiyorsa değiştir.bende değiştirdim eskisinde ismim vardı bunu aldım sonra

canım iyi niyetli oldugun sürece kimseyle kavga etmediğin sürece hiçde aşmış olmazsın sen rahat ol artık burası senin takımın evin gibi

Son düzenleme:

canımm ödem atıcı bişiler iç

Selam fıstıklar yeni kararlardan sonra daha sıkı ilişkiler içinde olacağız inşallah hepinizi öpüyorum

hoşgeldinnn

çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrr elimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı

böyle bir yarış hepimiz için süper olur.çok iyi fikirmiş.

biraz kilo vermeyle baya bi düzelme görürlür değerlerinde.
tutuluyo ki veriyo listeyi bu diyetisyen. aç bile kalmazsın.

hemen bi müzik aç frekansın değişsin.
havalar da açmadı ki böyle puslu puslu ondandır.
kalori hesaplaman çok işe yarar da
uğraştırıcı olmuyor mu?

kuzum 4. takım zor diye bişi tanır mı

sanıyorum ki sporları grup grup ayırmak çok zor olur :44::44:

kızzzz o kadar aburcuburu niye aldım bakim sen :44: sakın yemeeee

çok güzel

canım ya bi ileri 2 geri olmuyo diye.
sorumluluk yüklüyor burası da üzerime. daha çok baskı hissediyorum, o da beni olumsuz etkiliyo bu ara.
2 günde bile rahatladım aslında.

bide beni düşün :44::44: bendeki sorumlulugunu düşün :44: sınavım olacak ya herşey üst üste gelir artık aklınıza geldiğimde dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…