güzellik havalar kapalı ya ondan için sıkılıyodur bence
menün güzel bence sadece vişne suyu içiyosun o dikkatimi çekti hazır mı yoksa sen mi yapıyosun merak ettim kilo yapmasin sonra sana
ağrın olduğu halde sporunu bırakmamışsın sana maşallah diyorum bol sayıda nazar boncuklariyolluyorum
sana da günaydın canım.menün güzel olmuş.ama sende benim gibi ara öğünleri atlamışsın
hım anladım ok.cumadan itibaren kaptanımda ok derse başlıyalık.:)
neye başlıyoruz ben kaçırdım galiba kızlar
gayet güzel başlamışsın güne şekerim.valla kimse umrumda deil.ben emzirirken rahat kilo verdiydim sonra geri aldım.dediki millet ozaman emziriyorsun die rahat verdin.şimdi öle olmaz.ama aynı ozamandaki gibi ayda 2 kilo verdim.tabiri caizse kapak oldu millete:))kendine inan güven.
bence dişinin dediği şu dolunay meselesinden bendede var o sıkıntı ve iştah artımı ara ara baş ağrısı ve şişlik.
bak böle olabilir kuzum.gel birbirimizi takip eddip güne bi porsiyon meyve ekliyerekten dukan yapalım.valla o erikleree helede kirazlara bende karşı koyamıyom.
Selam fıstıklaryeni kararlardan sonra daha sıkı ilişkiler içinde olacağız inşallah hepinizi öpüyorum
çok güzelbu arada bugün ki menümü paylaşıyım
sabah: 1 yumurta (sarısının yarısı hariç kızım yedi:) 1 domates 1 kk peynir 1 kaşık erik marmelatı 1 dlm ekmek
öğle: 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba 1 tabak sebzeli makarna
gece:1 kase yoğurt
bekliyoruz canım seni çok geçmiş olsu tekrar.Prensesim çok sağol,en kısa zamanda toparlanıp geliyorum hemen.
:)
sporun güzel olmuş.dun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
akşam 3 kaşık yoğurt iki kaşık makarna yedım
1 saat yürüdüm toplamda 6km yaptı 1km koştum 10 dk evde egzersız yapıyodum ama halıda uyuduğumu fark ettim
canım ya bi ileri 2 geri olmuyo diye.koş koş reyhanım ben fenayım.takımdan uzak kalıyorum bu ara kızım yüzünden.pc yi acık görse direk atlıyor.yada kapatıyor
o yüzdende şişiyorum tokum ama yiyorum pişmanda oluyorum deli gibi napcam bilmiyomm.
görecen görecen tatlım.yarın tartı öncesi mecburen benm aclık grevmi görecen:)
şulem nereye gidiyonnn kız dur bak birbirimizi toparlayamadık daha.
sadece bunları yediysen süpermiş beğendim ben.
süper kaptanım ama sanırım önce benm kendi takımıma yetişmem lazım
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir
süper fikir.ayrıntıları acıklarsınız kızlar eğlenceli olur
hoşgelmişsin sende arkadaşım.her zaman bekleriz topiğimiz şenlendi sayenizde:)
çikolatalı ama ölçülü güzel olmuş sucluluk hissetme.
sporun da süperrrrr
bi spor kurtarırmış akşamı ben de bi baktım 9 olmuş akşam yemeğini yediğimdeSporun çok güzek canımçikolata çoktan gitmiştir.
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee
Bugünkü menüm
Sabaheynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin
Ara :3 hurma
Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası
Ara :1 elma
Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet
Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii
zeynepececim evet sadece onları yedim bi tek yoğurt yerine 1 dlm ince kek yedim.şuan midem kazınıyo çok açımmm.kızım bana çok enerji harcatıyo.
prensesim spor yarışması yapalımmı 2 tk arasında isterlerse 6. takımada söyleriz .eskiden yapardık meyvemin kulakları çınlasın hep biz yenerdik amaacumaya kadar spor bildirmleri bir kişiye özelden atılır cumada açıklanır nedersiniz kızlar hıı?
Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa
Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm
Prensesim ne güzel ilgin varsa üzerine git ben de aslında iletişim fakültesinde okudum ama okuldayken fotoğrafçılık ağır bastı eğer içinde varsa zaten biyerlerden çıkış noktası buluyo ..Makine hakkında yüzeysel bilgi verip geçiştirmek istemedim ama yazarken biraz çekinmiştim burası diyet grubu olduğu için ama arkadaşlarımız genelde fotoğrafçılığa ilgili çıktı oda benim şansıma :))sizi sıkmadıysam ne mutlu bana ..
Prensesim ben de aslında nickimi değiştirmeyi düşünüyorum ama o zaman tanımıycaksınız beni :)) ben ne zamandır forumu okuyorum aslında her konuda foruma başvuruyodum sadece ama katılmaya niyetim yoktu istediğim hiç bi nckide alamamıştım öylesine aldım bu nicki ama şimdi gıcık oluyorum gördükçe değiştirebilirim umarim ama daha kolay bişi olur mu onu bilemedim şimdi
Prensesim çok sağol,en kısa zamanda toparlanıp geliyorum hemen.
Ben yine hergün okuyorum burayı,uzak kalmak istemem,alışkanlık olmuş valla:)
Resmen elim ayağım şişti biliyor musun,tartılsam fena bi rakam göreceğimi biliyorum hiç canım sıkılmasın diye uzak duruyorum. İğneler bitsinde takıma dönünce tartılacam,en azından öğrendiğim andan sonra bişeyler yapabileyim.
Bugünden sonra 9 iğnem kalıyor,o zamana okulda bitiyor. Annemle karatay yapmaya karar verdik,evde olunca menülere ve saatlerine sadık kalmak çok daha kolay. Yavaş yavaş sporada dönerim inşallah.
Geçenlerde bi etap birincisi vardı hani,bol spor ve özenli menüleriyle 40 günde 10kilo veren,ben onun yarısını yapsam baya baya mutlu olurum:)
buarada takıma ne oldu böyle;celi,şule,pelis,ben,tulip
umarım en kısa zamanda hepimizin işleri yoluna girerde burda yine hepberaber oluruz.
Buarada ferem benim ilk ortim:) takımdakilerle çekişecez diye ne güzel eğlenmiştik.
Şu spor konusundaki yarışma fikride güzelmiş aslında ama nasıl bi değerlendirmesi olacak anlamadım. Süre bazında ise 30 dakika yürüyüşle 30 dakika aletli spor bir mi tutulacak. Ya da sporun ne olduğuna göre mi değişecek. Takımda olmadığım halde ne çok sokuyorum burnumu:)
evet kızlar nerede ıkı gundur cok sıkıldım ve ozledım ben dıyet yapıyorum ama nasıl bı dıyet oldu bılmıyorum kızmayın tamam mı ıkı gundur cıkolata yıyorum ben ama mınıcık ufacık bole kucucuk yıyorum...
dun sabah 1 tane dereotlu peynırlı ufacık mınıcık poğaça
1 bardak vişne suyu
öğlen barbunya pilaki
pilav
arada çikolata yedim ben
akşam 3 kaşık yoğurt iki kaşık makarna yedım
1 saat yürüdüm toplamda 6km yaptı 1km koştum 10 dk evde egzersız yapıyodum ama halıda uyuduğumu fark ettim
koş koş reyhanım ben fenayım.takımdan uzak kalıyorum bu ara kızım yüzünden.pc yi acık görse direk atlıyor.yada kapatıyor
o yüzdende şişiyorum tokum ama yiyorum pişmanda oluyorum deli gibi napcam bilmiyomm.
görecen görecen tatlım.yarın tartı öncesi mecburen benm aclık grevmi görecen:)
şulem nereye gidiyonnn kız dur bak birbirimizi toparlayamadık daha.
canm ya yaz meyveleri çok güzel 2 gündür başlıyım diyorum ama daha cok yiyorum.haftasonuda gün bende.yandım kaç güne biter evdeki pasta börekler allah bilir
kızlar:
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim börek,3 zeytin,salatalık,1 dilim peynir,yarım yumuırta
öğle:1 küçük tabak keşkek ve salata
ara:kayısı,erik ve kiraz
akşam:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 saltalık
akşam:1 kase corba,3 kaşık pilav
yarın toparlıycam kendimi sözzzzz:18::18:
Hoşbuldukk canımmmm bizee deee beklerizzzzz
Keşkek pilavv anammm zeynep biz aynı gidiyok.Ben de bugün topladım derken akşam arkadaşın doğum gününe gittim pasta ve 3 adet sarma yidim hem de saat 9 da pufff moralm bozuk.Bir de acayip şiştim.Adet olsam keşkeeeeee
Bugünkü menüm
Sabaheynir 2 dilim kepek ekmeği salatalık 4 zeytin
Ara :3 hurma
Öğlen : mercimek yemeği tarhana çorbası
Ara :1 elma
Akşam çorba bi de omlet çekti canım yağsız omlet
Ve de malesef saat dokuz gibi 3 sarma bir çok ufak dilim pasta doğum günü şeysi dolayısıyla.İmdattt kurtarın beniiiiii
kaptanım bu kızlar nerede yahu?
canlarımmmhoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz
doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir
meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin
bu spor yarışması süper fikirmiştam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:
canım diyet topiği burası ama herşeyi konusabiliriz.sadece diyet yok ki hayatımızda bir sıkıntımızı derdimizi de yazabilirizyani aklında ne geçiyorsa hepsini rahatça paylaş ne sıkılması yazdıklarının bir çıktısını aldım müsait zamanda derin bakacagım
canım kk da ikinci bir nick almak yasak.yasak olmasa o nickle gelir ben şuyum dediğinde bizim için aynı şey olurdu.nickler ip numaran ile eşleşiyor.ve kapatılıyor.ama değiştirmek istersen şöyle yapabilirsin.kazen var sitenin yönetici ona mesaj atarsın 100 mesajın dolunca.üyeliğin boyunca sadece 1 kez nick değişimi yapabiliyorsun.o yüzden iyi düşün ona mail at nickini değiştirirler
canım kg na bakman iyi olur kendini frenlersin.böyle zaten kilo alıyorum deyip bırakırsan önüne geçmen zor olur
karatay fikri süper..inşallah yapabilirsiniz
izinlide olsa bu takımın üyesisin değişmezo yüzden tabi soracaksın
ahhh bir bilsem ahhh bir bilsemmmm
benimde bu hafta aksi gibi işlerim çok yogun ders çalışmam lazım moralimde çok iyi değil :44: asıl tatil bana lazım ama takımı bırakamıyorum
kizlar bu günlerde çoğumuz şiştim diye şikayet ediyoruz ve üzülüyoruz ve nedense iştahımızda arttı ,derken bu günlerde dolunay olduğunu farkettim.. Vücudumuz büyük ölçüde sudan oluştuğu için ayın hareketlerinin hormonal dengemizi ve şişkinlik hissimizi etkilediğini hepimiz az çok biliyoruz ama hatırlatmakta yarar gördüm daha doğrusu böyle düşündüm ve sizlerle de paylaşmak istedim..Çünkü kendi moralim bozuluyordu ve bu akşam doktor bir arkadaşımda misafirlikteydim ona sorduğumda doğruluk payının yüksek olabileceğini söyledi bana ben de Dolunaya yenilmeyelim diye hatırlatayım dedim sürçi lisan ediyorsam affola ..
Dolunay zamanı vücudumuz ödem yapabilir. O nedenle bu sorunu gidebilecek özelliklere sahip yaban mersini, üzüm, enginar, her çeşit fasulye ve domatesi yemekte yarar var. bi de yeşilçay ,tarçın ,kuşburnu vs var tabii..ama siz zaten biliyorsunuz ödem atıcıları amaaa demek istediğimm perşembe günü tartıda şaşırtıcı rakamlar görebilirsinizzz :)
az kaldı perşembeye kadar atıcaz bu ödemleri kızlar
günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptımepeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır
ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi
günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
canim süper başlamışsın güne ben de aynı şekilde hırslıyım bugünü çok güzel geçiricemm bende de gizli şeker varmış canım dikkat etmezsem ilerde şeker olurmuşum benim de ilk moralim bozulmuştu herkes bişi söyledi .Bence sen takma kim ne derse desin hatta insanlar negatif konuşunca sen inadına moralini bozma canim zaten bizim en büyük düşmanımız o moral bozukluklari.ayrıca o listeye tabiiki uyman güzel olur ama arada kaçamak yapsan hemen şeker hastasi olucaksin die bişi yok tabiiki.ben ilk öğrendiğim zaman herkez yediğime içtiğime karışmaya başlamıştı ama stres yapınca ben de ters etki yapıyo direkman kıtlık psikolojisine giriyorum bu sefer canım olur olmaz şeyleri çekmeye başlıyo ..spor yapıyomusun bilmiyorum benim en zayıf noktam spor ne yazıkki bırakmadan yapmaya çalışıyorum bugün de forumda çok güzel kilo verdiren videolar gördüm onları da yapmaya başlıcam inşallah faydasi olur ..Dediğim gibi ben de senin gibi hırslı başladım güne ;Umarim hepimizin günü güzel geçer..Hepimize kaçamaksız bir gün diliyorumm
kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
bu ara neden bilmiyorum ama sabahları içim sıkılmış uyanıyorum kötü bişi olmuş gibi moralim bozuluyo pufff
neyse güzellikler boşverin bu tatsız tuzsuz konuyu...
sabah
zeytinli açma(poğaça kadar)
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
3 kaşık yoğurt ve yine az bişi makarna yedikten sonra dışarı yürümeye çıktım 3 km yürüdüm ama dün ağrım vardı erken döndüm ama yinede sporumu yaptım...
toplamda :1,203,5 kalori almışım
yaptığım yürüyüş ile 981.55 kalori bana kaldı
zaten yaz Dukan diyeti yapmak için en yanlış zamanmış.. ben de yaz geçene kadar seyirin sadece p+s sini yapıp 1 porsiyoncuk dad meyve mi koysam :26: sebzenin meyvenin en taze dönemi yani vücudumuzun en faydalanacağı zaman.. sınırsız yemem de sınırlı yerim ben de napayım yani şimdierik oğlum erik var lan ben ağzıma atamıyorum
kaptanım kızma şirkette ne çıkarsa yiyorum akşam da eve gidince baktım makarna var 1 kaşık yada iki kaşık yedım çikolatada micik iki tane kare aldım başka almadım ki.... ama senin neyin var canın neden sıkkın üzüldüm ama ben şimdi
yeni geldim ama senin ne kadar güçlü olduğunu anlamak çok da zor değil... neyse biliyosun ki hepimiz birimiz kim üzülse elimizden geleni yaparız... sıkma sen canını
Prenses im Peri m ikinci nick almayı düşünmüyorum zaten :)Geçen gün bir kereye mahsus nick değiştirebileceğimizle ilgili bir yazi gördüm ondan sonra değiştirsem mi diye düşünmeye başladım ..
Ben yeni olduğum için bilemiyorum işte bi yerlerde sınırlari aşar miyim bilemiyorum gerçi alıştım sizlere herkezi böyle pozitif görünce baya şimardim aranizda çenem düştü sayilir ,hadi, hayırlısı :)
menün güzel bence sadece vişne suyu içiyosun o dikkatimi çekti hazır mı yoksa sen mi yapıyosun merak ettim kilo yapmasin sonra sana
ağrın olduğu halde sporunu bırakmamışsın sana maşallah diyorum bol sayıda nazar boncuklariyolluyorum[/QUOT
canım nasıl güzel bi msj bu ay bayıldım
oyy sensin güzel olan
kalori hesaplama yapıyorum ya ondan aldığım kalori bana dkunmuyor ama hazır içiyorum çok seviyorum ve tok tutuyor
kasıklarım çok ağrıdı adım attıkça canım çıktı desem yeri ama yürümem lazım çünkü iş yerınde butun gun otoruyorum ama pantolonlarım fln baya buyuk gelmeye basladı artık fermuar duğme acmadan dırek cıkacak hale geldıler...
iş yaparken ben ara öğünleri unutuyorum işte burdakiler meyve fln alırsa hep beraber atıştırıyoruz :44:
ay dolunay bizi ne hale soktu gördunuz mu bende neden acıkıyorum dıyorum
kalori sepeti.com kızlar yedıklerınızın kalorilerini hesaplayın ordan
ne kararları yahu ben kesın bısı kacırdım
anladim canimm hesabini bilmek güzel tabii ama sabah sabah karbonhidrat yüklemesi gibi geldi bana şekerini birden yükseltip ilerki saatlerde birden düşürür o da iştahini artirabilir gibi geldi bana sanki poğaçanin yanina ayran içsen en azindan protein almış olursun ve o senin şekerini dengede tutar ileri saatlerde de faydasini görürsün .. bi de dimesin bol lifli ayva suyu var şeker ilavesiz onu deneyebilirsin tabii vişne suyu gibi olmaz neyse çok kaynanalik yaptim gibime geldi :))
ne güzel hesabini biliyosun kalori sepetine ben de başliyayim bugünden tezi yok
ağrın olduğu halde sporunu bırakmamışsın sana maşallah diyorum bol sayıda nazar boncuklariyolluyorum[/QUOT
canım nasıl güzel bi msj bu ay bayıldım
oyy sensin güzel olan
kalori hesaplama yapıyorum ya ondan aldığım kalori bana dkunmuyor ama hazır içiyorum çok seviyorum ve tok tutuyor
kasıklarım çok ağrıdı adım attıkça canım çıktı desem yeri ama yürümem lazım çünkü iş yerınde butun gun otoruyorum ama pantolonlarım fln baya buyuk gelmeye basladı artık fermuar duğme acmadan dırek cıkacak hale geldıler...
iş yaparken ben ara öğünleri unutuyorum işte burdakiler meyve fln alırsa hep beraber atıştırıyoruz :44:
ay dolunay bizi ne hale soktu gördunuz mu bende neden acıkıyorum dıyorum
kalori sepeti.com kızlar yedıklerınızın kalorilerini hesaplayın ordan
ne kararları yahu ben kesın bısı kacırdım
anladim canimm hesabini bilmek güzel tabii ama sabah sabah karbonhidrat yüklemesi gibi geldi bana şekerini birden yükseltip ilerki saatlerde birden düşürür o da iştahini artirabilir gibi geldi bana sanki poğaçanin yanina ayran içsen en azindan protein almış olursun ve o senin şekerini dengede tutar ileri saatlerde de faydasini görürsün .. bi de dimesin bol lifli ayva suyu var şeker ilavesiz onu deneyebilirsin tabii vişne suyu gibi olmaz neyse çok kaynanalik yaptim gibime geldi :))
kaptanım kızma şirkette ne çıkarsa yiyorum akşam da eve gidince baktım makarna var 1 kaşık yada iki kaşık yedım çikolatada micik iki tane kare aldım başka almadım ki.... ama senin neyin var canın neden sıkkın üzüldüm ama ben şimdi
yeni geldim ama senin ne kadar güçlü olduğunu anlamak çok da zor değil... neyse biliyosun ki hepimiz birimiz kim üzülse elimizden geleni yaparız... sıkma sen canını
Prenses im Peri m ikinci nick almayı düşünmüyorum zaten :)Geçen gün bir kereye mahsus nick değiştirebileceğimizle ilgili bir yazi gördüm ondan sonra değiştirsem mi diye düşünmeye başladım ..
Ben yeni olduğum için bilemiyorum işte bi yerlerde sınırlari aşar miyim bilemiyorum gerçi alıştım sizlere herkezi böyle pozitif görünce baya şimardim aranizda çenem düştü sayilir ,hadi, hayırlısı :)
arkidişim sorma yan yan gidiyomher gün bugün bitti diyom 4 gündür nanay.ben regl oldum ama doğum kontrol hapından dolayı cok az oldum bu ay hala şişim.napcam bilmiyom.600 gr artıdayım bugün akşam corbayla.öğlenide hazırladığım ufak sandvi ve domates salatalıkla geçiştirecem ve meyve.umarım bi 300 gr daha farkederim.fenayım fena.
bu arada bi akşam kaçmış o okadar etkilemez.
Selam fıstıklaryeni kararlardan sonra daha sıkı ilişkiler içinde olacağız inşallah hepinizi öpüyorum
Ne güzel başlamışsın güne.Ben bugün çok kötü başladım yaaa diyet olarak değil de moral olarak.Acayip şişim.Pazar 83,2 iken bu sabah 84,2 geldim.
Canım yaaa ben de diyorum mümkün değil 2 günde bu yemeye bir kilo alamam.Anlıyorum zaten çok şişim.Off ama moralim bozuldu sabah tartıyı görünce.Ben de şiştim ya adet olcam sanıyorum keşke olabilswem
Tünaydınnn diyorum günaydın epey geç kaldım kızım çok huysuz pek giremiyorum bu aralar.Bravo canım menün güzel ağrıya rağmen de sporunu yapmışsın
Anammm dukan demeyin bana.O ne ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir olmayan diyet öyleMeyvesiz olur mu hiç.Ben yapmaya karar vrermiştim de kaçarak uzaklaştım.Eriksiz olmaz atbi erik bu yaa candır cannn
OFFF sorma cumaya göre ben de +200 ama ben pazar günü cumaya göre -800düm canım düşün yani.Bu hafta çok iyi kilo vericem derken bu hale geldim ama ben çok şişim yaa öyle aman aman yemiyorum vücudum su tutuyor benm
böyle bir yarış hepimiz için süper olur.çok iyi fikirmiş.günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptımepeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır
ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi
biraz kilo vermeyle baya bi düzelme görürlür değerlerinde.günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
hemen bi müzik aç frekansın değişsin.kızlar kocaman kocaman günaydın hepinize
bu ara neden bilmiyorum ama sabahları içim sıkılmış uyanıyorum kötü bişi olmuş gibi moralim bozuluyo pufff
neyse güzellikler boşverin bu tatsız tuzsuz konuyu...
sabah
zeytinli açma(poğaça kadar)
vişne suyu yedım
öğlen
et haşlama
bulgur pilavı
akşam
3 kaşık yoğurt ve yine az bişi makarna yedikten sonra dışarı yürümeye çıktım 3 km yürüdüm ama dün ağrım vardı erken döndüm ama yinede sporumu yaptım...
toplamda :1,203,5 kalori almışım
yaptığım yürüyüş ile 981.55 kalori bana kaldı
kuzum 4. takım zor diye bişi tanır mıcanım ama yaptığımız spora göre değişmez mi bu.
Mesele 1 saat yürüyebilirim ama 1 saat eliptikte çalışamam,bu ikisi arasında dağlar kadar fark var.
Ben bugünlerde yapamıyorum ama ara vermeden önce 1 saat callanetics programını yapıyodum öyle aman aman yorulmuyordum ama eliptikte 15dk sonra pert oluyorum:)
2hafta sonrası içln süper spor planlarım var,sabahları ebru şallanın selülitsavar programını yapıcam ki 67dk sürüyor,üstünede ne kadar dayanabilirsem eliptik çalışcam en az 3km olmak üzere. Akşamada 1saatlik callanetics programını yapıp yine eliptiş çalışmayı düşünüyorum. Aslında bunu okul bitince yapmayı bayadır düşünüyordumda belimdeki fıtık süpriz yapıp atağa geçti,olsun ama ben onuda geçecem:)
Buarada diyet yapmıyorum diye düşününce canım pek bişey istemiyor.6asta olduğum için ve sınavlar yüzünden sabahladığım için bana acıyan ailem:)4koca poşet dolusu abur cuburu odama zulaladılar ama hiç canım yemek istemiyor. Diyetteyken hepsinde gözüm kalıyordu,jelibon delisi olmama rağmen onu bile açmadım daha:)
Ama özgüriüğün tadınıda çıkarmıyor değilim,az önce buranın meşhur bi dönercisinden bi ekmek arası kapıverdim,çok süper yapıyorlar ama ben aylardır önünden geçerken direniyordum:)
Buda hasta oldum olalı yediğim ilk düzgün yemek galiba,şu zehirlenmeden sonra yağlı yemek yiyemez oldum hep salata hep çorba.
Ya tam etrafımdakiler sen baya zayıfladın demeye başlamışlardı. Kışlıkları kalın kalın giyiyordum değişimi yavaş yavaş göremediler,yazlığa geçince birden çıktı ortaya:) ama uzun sürmedi tabi,elimde yüzümde bi şişlk oluştu hemen,geçen yılda böyle olmuştu,çok zor iniyor bunlar,çok zor gidiyor böyle alınan kilolar
canım ama yaptığımız spora göre değişmez mi bu.
Mesele 1 saat yürüyebilirim ama 1 saat eliptikte çalışamam,bu ikisi arasında dağlar kadar fark var.
Ben bugünlerde yapamıyorum ama ara vermeden önce 1 saat callanetics programını yapıyodum öyle aman aman yorulmuyordum ama eliptikte 15dk sonra pert oluyorum:)
2hafta sonrası içln süper spor planlarım var,sabahları ebru şallanın selülitsavar programını yapıcam ki 67dk sürüyor,üstünede ne kadar dayanabilirsem eliptik çalışcam en az 3km olmak üzere. Akşamada 1saatlik callanetics programını yapıp yine eliptiş çalışmayı düşünüyorum. Aslında bunu okul bitince yapmayı bayadır düşünüyordumda belimdeki fıtık süpriz yapıp atağa geçti,olsun ama ben onuda geçecem:)
Buarada diyet yapmıyorum diye düşününce canım pek bişey istemiyor.6asta olduğum için ve sınavlar yüzünden sabahladığım için bana acıyan ailem:)4koca poşet dolusu abur cuburu odama zulaladılar ama hiç canım yemek istemiyor. Diyetteyken hepsinde gözüm kalıyordu,jelibon delisi olmama rağmen onu bile açmadım daha:)
Ama özgüriüğün tadınıda çıkarmıyor değilim,az önce buranın meşhur bi dönercisinden bi ekmek arası kapıverdim,çok süper yapıyorlar ama ben aylardır önünden geçerken direniyordum:)
Buda hasta oldum olalı yediğim ilk düzgün yemek galiba,şu zehirlenmeden sonra yağlı yemek yiyemez oldum hep salata hep çorba.
Ya tam etrafımdakiler sen baya zayıfladın demeye başlamışlardı. Kışlıkları kalın kalın giyiyordum değişimi yavaş yavaş göremediler,yazlığa geçince birden çıktı ortaya:) ama uzun sürmedi tabi,elimde yüzümde bi şişlk oluştu hemen,geçen yılda böyle olmuştu,çok zor iniyor bunlar,çok zor gidiyor böyle alınan kilolar
ayva suyu denemeye değer. bağırsaklara da iyi gelir bu.oyy sensin güzel olan
aslında ben de adımın olmasını istemiyorumm.tatlım günün hep karbonhidrat olmus toplamına bakınca bide çikolata üstüne verimsiz bir gün olmus diyet açısından :44: ne yazıyorsam senin iyiliğin için
teşekkürler canım benimmpsikolojik konuları düşünmemeye çabalıyorum
canımın sıkıntısı sınavıma az zaman kalmıs olmasından her sınav öncesi böyle geriliyorumbide son sınav bu sınavları verirsem mezun oluyorum onun stresi var :18:
3-4 hafta yok mu daha. tam öğrencisin ya sen?
olucan olucan mezun olucan.
böyleleri adam olur derler ya.
sen sitede kazeni bulamazsan ben bulur sana profilini linkle atarım.ona neden değiştirmek istediğini yazarsın olur bitereğer içine sinmiyorsa değiştir.bende değiştirdim eskisinde ismim vardı bunu aldım sonra
canım iyi niyetli oldugun sürece kimseyle kavga etmediğin sürece hiçde aşmış olmazsın sen rahat ol artık burası senin takımın evin gibi
öyle deme bu takımı sen ayakta tuttun zamanında. yeni üyelerimiz de var. ee daha ne olsun. spor yarışması felan derken ilerleriz.canımm ödem atıcı bişiler iç
hoşgeldinnn
çok fena tükkanı kapatıp gidesim varrrelimde kalan 3 üye onlarda artıda kendimde oynama yok cıldırmama az kaldıııııı
çok güzel
canım ya bi ileri 2 geri olmuyo diye.
sorumluluk yüklüyor burası da üzerime. daha çok baskı hissediyorum, o da beni olumsuz etkiliyo bu ara.
2 günde bile rahatladım aslında.
oyy sensin güzel olan
başla başala canımcık anlamaadığın bı yer olursa sor gunluk yedıgın ıcıgın ve yaptıgın sporları yaz otomatık kalorısını hesaplıyo zaten sonra kaydet arşiv yap hedef kılonu yaz gunde kac kalori alman gerektıgını zaten o sana soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?