- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
cimcimeler günaydın hepinize...
gununuz çokkkkk guzel gecsin inşallah yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın... bugun sabah işe geldim nişanlım aradı ruyasında deprem olduğunu ve her yerin yıkıldığını görmüş rüya tabirlerine baktım ama hiç güzel şeyler yazmıyo içim karardı ya
offf ya offf
canım rüya tabirlerine sakın bakma.. çünkü rüya tabiri kitapla olmaz herkesin de harcı değildir.. günümüzde de doğru rüya tabiri yapan yoktur. hayra yor, hayır dile, herkese anlatma, içini ferah tut yeter..dinimizce rüya tabiri bir ilimdir.. iki kişi rüyasında aynı şeyi de görse ikisine ayrı tabir olunabilir o yüzden o kitaplar falan beş para etmez
dün baktım markette bulamadım karışıklardan değil dimi sırf ayva suyuCanim bence dene beni tok tutuyodu içtiğim zamanlarda aşırı lif içerdiğinden ani şeker artışı da yapmıyo evet mide ve bağırsak konusunda iyiymiş gerçekten de..ben de unutmuşum ne zamandır kendimde alayım bari :)) yaniz dimes bana komisyon versin satişlardan resmen reklam yaptımP
olmadi beraber değiştiriris nicklerimizi ama ben kararsizim şimdi burda bu nickle biliyosunuz beni die ama ayni zamanda size zor da geliyo ve pek sevmiyorum :18:napsam aceba
sen neresindesin ankaranın?bugun çok yağmur yağıyor ankarada çok acıktım sımdı soyleyın bakalım kızlar ben ne yıycem yedı bucukta evde olucam tmm evde sporda yaparım ama bn ne yıycem sımdı?
dayının kızına Allah şifa versin.gece uyku tutmadi dayimin 25 yaşındaki kizi kansermiş hemde metastas yapmiş onu düşündüm durdum (pek sevmem ama olsun yine de üzülüyo insan)sabaha yanına gidicem neyse uyuyamıyorum bari kalkayım ütü yapayım dedim sonra bi foruma bakayım dedim foruma baktim cevap yazdim sonra sizlerin resimlerinize baktim hiç çirkin hatun yok mu bu takimda ayol dedim:))bi resim ekliyim dedim sonra .. bi resim daha bi resim daha bi sürü resim ekledimP sabahi ettim nerdeyse burda ütü de yalan oldu tabii:))
bari dünkü menümü paylaşayım unutmadan
sabah ilk iş sirkeli balli ılık su içtim
sabah :süt
öğlen: büyükçe bir çorba kasesine marul ,salatalık,yeşil soğan doğrayip üstüne de haşlanmış tavuk göğsünü koydum ama yarisini yiyebildim hepsini bitiremedim
akşam:kasedeki tavuklu salatayı bitirdim
arada muz
doğadan kayısılı form çayi tadindan nefret ettiğim için balla tatlandırdım..
az bilem olmuş menün tam cumaya hazırlık modundasın.cimcimeler günaydın hepinize...
gununuz çokkkkk guzel gecsin inşallah yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın... bugun sabah işe geldim nişanlım aradı ruyasında deprem olduğunu ve her yerin yıkıldığını görmüş rüya tabirlerine baktım ama hiç güzel şeyler yazmıyo içim karardı ya
offf ya offf
dun sabah
biraz beyaz peynir, çok az tulum peyniri ,zeytın, domates ve 3 dılım ekmek yedım ama köşe taraflarından kucuk kucuk uc dılım.
öğlen
mercimek çorba
semiz otu yoğurtla beraber yedim
ara
çubuk kraker yedim
akşam yine yoğurt yedım ama çok yorgundum ve yağmur yağıyodu yürüyüşe gidemedim işte bu kadar...
sabah:ceviz
ara:2-3 lokma ekmek
öğle:ton balığı,1 dilim ekmek
ara:4 bis.
akşam:5 kaşık bezelye,az tavuk,3 kaşık bulgur,çilek
ara:kuruyemiş,yarım kurabiye
40 dakika yürüyüş, 100 mekik, biraz bacak hareketleri
arkadaş ekleme menüsünü bir türlü göremedim nerde?
sizleri eklemek istiyorum.
Üzülme canım Allah hayırlara vesile etsin.Ben de çok fazla görürüm deprem her yer yıkılmış bilinçaltında kalmıştır belki.çok saol canım ama o suratsız isteksiz mutsuz konusmasını duyunca çok uzuldum canı sıkılmış anneside pek hayırlı değil demiş
canım evet cuma moduna geçtim ama kilo verıyomuyum suprız artık spor yaparken halıda fln uyuya kalıyorum ayaklar yatağın üstünde çok komik oluyo sürünerek giriyorum yatağa önceden ne güzel dans ediyodum ama hem iş hem nişanlılık derken herşey bitti. kilo almaya başladım ama veriyorum artık.. yurtdısına festıvallere gıderdım hergun antrenmanlarım vardı 55 ustu olmazdım sımdı kılomu soylemıycem yarın soylıycem daha aşağı ınemıyorum puf
Verirsin tatlım çok azimlisin sen
umarım yarın sabaha hafif uyanırım eğer kilo verdiysem kendımı 1 gunluk odullendıre bılır mıyım ?
merhaba kızlarrr...çok yorgunum.bi temizlik yaptım ki sormayın.sabahta hastanedeydim.artık bayılabilirim yorgunluktan.çok şey paylaşmışsınız.hepsine bende yorum yapmak isterdim ama halim yokdün akşama kadar diyetim güzel gidiyodu ama akşam diyetin dışına bi çıktım ki zor toparladım kendimi.bu sabahta güzel başladım sayılmaz.inşallah yarın daha iyi başlarım
canım anlaşılan bugun istisna olmuş senin için olsun sen toparlarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?