Benn geldimmmm kardeşlerrrimizz
Nasıll keyiflerrrr
şulem süper olmuş canımcım.yarım kurabiye vuvvv yani.sabah:ceviz
ara:2-3 lokma ekmek
öğle:ton balığı,1 dilim ekmek
ara:4 bis.
akşam:5 kaşık bezelye,az tavuk,3 kaşık bulgur,çilek
ara:kuruyemiş,yarım kurabiye
40 dakika yürüyüş, 100 mekik, biraz bacak hareketleri
kendi profilinde arkadaşlarına tıla sağ üstte arkadaş düzenle var.sonra sağ altta arkadaş ekle var canm..arkadaş ekleme menüsünü bir türlü göremedim nerde?
sizleri eklemek istiyorum.
hoşgeldin tatlım.keyifler güzel yanınıza uğramaya calışıym ama takımın geçmişine bişle zor yetişiyorum.sizde bir dukancı vardı.nickini hatırlayamadım onunla dukana başlıycaktım.yarından itibaren başlıyorum duyrulur:)ama meyvede var benm dukanda.
merhaba kızlarrr...çok yorgunum.bi temizlik yaptım ki sormayın.sabahta hastanedeydim.artık bayılabilirim yorgunluktan.çok şey paylaşmışsınız.hepsine bende yorum yapmak isterdim ama halim yokdün akşama kadar diyetim güzel gidiyodu ama akşam diyetin dışına bi çıktım ki zor toparladım kendimi.bu sabahta güzel başladım sayılmaz.inşallah yarın daha iyi başlarım
inşallah toparlarım.bu arada dün yediklerimi paylaşıyım.
sabah:1 domates 1 salatalık 1 dlm ekmek 1kk peynir.
ara:bir parça muz
öğle:1 tabak sebze 1 domates 1 biber 1 yeşilsoğan 1 dlm ekmek
ara:1 kuru incir 1 adet ceviz
akşam:2 tabak sebze baya bi ekmek
sonra tatlı krizim sonucu 6 dilim yatana kadar parça parça olmak üzere baklavatutamadım kendimi üzgünüm
Benn geldimmmm kardeşlerrrimizz
Nasıll keyiflerrrr
hoşgeldin tatlım.keyifler güzel yanınıza uğramaya calışıym ama takımın geçmişine bişle zor yetişiyorum.sizde bir dukancı vardı.nickini hatırlayamadım onunla dukana başlıycaktım.yarından itibaren başlıyorum duyrulur:)ama meyvede var benm dukanda.
günaaaydııııııııınnnn
günaydın kızlar ayyyy çok mutluyum bugun KİLOLAR GİTMİŞ BENDE HAFİFLEMİŞİM
kaç çıktın canım bugun geçen hafta 60,7 mişsin bide hedefin kaç
Ohh çok iyi neredeyse 1 kilo tebrikler canım59,9 çııktım hedefin ılk once 57 sonra 54 olmak inş olucam cok azımlı ve gayretlıyım
**4.takım 257. ETAP **
PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/
zeynepece2009 ( 67,5 /
suleoz(63,2/
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/
4.Takim ortalaması:
tfneyll,dishyvirus bu haftaya listeye alalım mı?
mnslhn kırılmaz isen seni haftaya almak istiyorum
yok canm ben meyveyi cok seviyorum onsuz olmuyor bide onu çıkarınca bağışıklıkta düşüyor.ama en aza indirecem ve ekşi meyveleri yiyecem.
Hoşbulduk canımmmmAngieraa uzun zamandır yapıyor ve baya kilo verdi senarist de yeni başladıı o da gayet güzel uygulluyor canımm birliktee çokk güzell bir birlik oluşturabilirsinizz Seninki biraz değişik galiba ben okuduğumda dukanda meyve yoktu :44::44:
alalım kaptanım gayet aktifiler.**4.takım 257. ETAP **
zeynepece2009 ( 67,5 /
suleoz(63,2/
sad_but_true(84,0/
4.Takim ortalaması:
üzgünüm tatlım hala şişim çok yedim ondanmı yoksa reglmde bi gariplik var kullandığım ilaçtan dolayımı bilemedim.900 gr artıdayım.
zeynepcim ben yaklaşık 10 gün atak yaptım iki üç gününde ufak kaçamaklar oldu.. yaz mevsiminde dukan yapmak işkence gibi bişey sanki.. domates salatalık bile yiyemiyorsun.. bunalmıştım çok şimdi şu programı uygulamaya çalışıyorum hem yaza uygun hem dukandan da çok uzak değil.. buraya da ekliyim belki faydalanmak istersin..
Eki Görüntüle 420849
bu da spor programım olacak
Eki Görüntüle 420850
Ohh çok iyi neredeyse 1 kilo tebrikler canım
Alalım bence de katılımları gaet güzel.
evet arkadaşım buda benm gibi karıştırmış.güzel uygulama aslında hem dukan gibi hem değil.çok saol bunuda yazayım bi kenara
**4.takım 257. ETAP **
zeynepece2009 ( 67,5 /
suleoz(63,2/
sad_but_true(84,0/
4.Takim ortalaması:
koştururken ağzıma atıverdim. erken kalkıp spor yapmak, kahvaltı yapmak isterdim aslında.canım menün güzelmiş spor çok iyi ama sabahları az değil mi...
ben ankara da yenimahallede oturuyorum ostimde çalışıyorum galiba sende ankaradasın
bu baklavalar nerden çıktı?inşallah toparlarım.bu arada dün yediklerimi paylaşıyım.
sabah:1 domates 1 salatalık 1 dlm ekmek 1kk peynir.
ara:bir parça muz
öğle:1 tabak sebze 1 domates 1 biber 1 yeşilsoğan 1 dlm ekmek
ara:1 kuru incir 1 adet ceviz
akşam:2 tabak sebze baya bi ekmek
sonra tatlı krizim sonucu 6 dilim yatana kadar parça parça olmak üzere baklavatutamadım kendimi üzgünüm
bence de uygun**4.takım 257. ETAP **
zeynepece2009 ( 67,5 /
suleoz(63,2/
sad_but_true(84,0/
4.Takim ortalaması:
koştururken ağzıma atıverdim. erken kalkıp spor yapmak, kahvaltı yapmak isterdim aslında.
iyi kilo vermişsin böyle devam inş.
bu baklavalar nerden çıktı?
bence de uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?