Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benn geldimmmm kardeşlerrrimizz

Nasıll keyiflerrrr

hoşgeldin tatlım.keyifler güzel yanınıza uğramaya calışıym ama takımın geçmişine bişle zor yetişiyorum.sizde bir dukancı vardı.nickini hatırlayamadım onunla dukana başlıycaktım.yarından itibaren başlıyorum duyrulur:)ama meyvede var benm dukanda.

şulem süper olmuş canımcım.yarım kurabiye vuvvv yani.
arkadaş ekleme menüsünü bir türlü göremedim nerde?
sizleri eklemek istiyorum.
kendi profilinde arkadaşlarına tıla sağ üstte arkadaş düzenle var.sonra sağ altta arkadaş ekle var canm..

Hoşbulduk canımmmmAngieraa uzun zamandır yapıyor ve baya kilo verdi senarist de yeni başladıı o da gayet güzel uygulluyor canımm birliktee çokk güzell bir birlik oluşturabilirsinizzSeninki biraz değişik galiba ben okuduğumda dukanda meyve yoktu :44::44:

**4.takım 257. ETAP **

PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/
zeynepece2009 ( 67,5 /
suleoz(63,2/
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/

4.Takim ortalaması:

tfneyll,dishyvirus bu haftaya listeye alalım mı?
mnslhn kırılmaz isen seni haftaya almak istiyorum

geçmiş olsun canım neden hastaneye gittin ?

ah canım bu nasıl menü sabahta muz akşamda ekmekler en fenasıda baklava :20:

Benn geldimmmm kardeşlerrrimizz

Nasıll keyiflerrrr

hoşgeldinnnn sen nasılsın?

senarist canım kendine ortak arıyordu oda bence destek olun birbirinize

günaaaydııııııııınnnn

akrebimmm ne güzel şeyler paylaşıyorsun bayılıyorum sanada hayırlı cumalar

Son düzenleme:
prensesimperim ben sadece 400 gr verebildim.Neyse 2 gün önce 84,2 idim en azından 2 günde 600 gr vermişim şişler iniyo demek ki

geçen hafta 84bu hafta 83,600üm

59,9 çııktım hedefin ılk once 57 sonra 54 olmak inş olucam cok azımlı ve gayretlıyım
Ohh çok iyi neredeyse 1 kilo tebrikler canım

Alalım bence de katılımları gaet güzel.

zeynepcim ben yaklaşık 10 gün atak yaptım iki üç gününde ufak kaçamaklar oldu.. yaz mevsiminde dukan yapmak işkence gibi bişey sanki.. domates salatalık bile yiyemiyorsun.. bunalmıştım çok şimdi şu programı uygulamaya çalışıyorum hem yaza uygun hem dukandan da çok uzak değil.. buraya da ekliyim belki faydalanmak istersin..

bu da spor programım olacak

yok canm ben meyveyi cok seviyorum onsuz olmuyor bide onu çıkarınca bağışıklıkta düşüyor.ama en aza indirecem ve ekşi meyveleri yiyecem.
alalım kaptanım gayet aktifiler.

evet arkadaşım buda benm gibi karıştırmış.güzel uygulama aslında hem dukan gibi hem değil.çok saol bunuda yazayım bi kenara

evet arkadaşım buda benm gibi karıştırmış.güzel uygulama aslında hem dukan gibi hem değil.çok saol bunuda yazayım bi kenara

inşallah faydasını görürüm canım 3 gündür yapıyorum (kahvaltı yapamadığımdan akşam ufak kaçamaklar oluyor) 500 gr kadar verdim 3 günde

spor hiç yapamadım.. ama yürüyüşümü aksatmadım

yok canım neden kırılayım.ama benim elimden gelen bu.ben fazla aktif olamıyorum malesef.zaten 2 hafta sonra memlekete gideceğim.1 ay kadar kalacağım.o zaman belki hiç giremicem.o yüzden en iyisi ben gruptan kendi isteğimle ayrılıyım.daha iyi olacak.nasıl olsa verdiğim kilo bu haftada listeye etki etmicek.umarım siz kırılmazsınız.güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.

canım menün güzelmiş spor çok iyi ama sabahları az değil mi...
ben ankara da yenimahallede oturuyorum ostimde çalışıyorum galiba sende ankaradasın
koştururken ağzıma atıverdim. erken kalkıp spor yapmak, kahvaltı yapmak isterdim aslında.
iyi kilo vermişsin böyle devam inş.

bu baklavalar nerden çıktı?
bence de uygun

ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2

tvde linet var.
nasıl kocamandı minicik olmuş. biz de öyle olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…