ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2
tvde linet var.
nasıl kocamandı minicik olmuş. biz de öyle olalım.
ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2
tvde linet var.
Nasıl kocamandı minicik olmuş. Biz de öyle olalım.
güzel canım
tatlı harici gayet güzel.toparlamaya başlamıssın
kk böyle işte.bagımlısı oluyor insançıkamıyor
dayının kızına üzüldümyaşı çok gençmiş.Allahım şifa versin sizlere bağışlasın
sabah neden kahvaltı yapmadın :44: bide sadece salata olmaz tatlım yemek eklemeye çalış
günayydıınnnn tatlım
Bu dolunay mahvetti bizi.Ben de hiç yemememe rağmen iki gün önce artıdaydım.iki gün ölüm orucunu girdim de bi 600 gr yolladım.Haftaya bence daha az çıkıcaz
dün menümde berbattı
sabah 10:00 : poğaça,profiterol,turta-----yan okuldaki kermesten
öğle: yoğurt,1/3 simit,tavuk
akşam: yarım pide, ayran-------şehir dışından arkadaşımla dışarıdaydım
ara: gofret
zeynepcim ben yaklaşık 10 gün atak yaptım iki üç gününde ufak kaçamaklar oldu.. yaz mevsiminde dukan yapmak işkence gibi bişey sanki.. domates salatalık bile yiyemiyorsun.. bunalmıştım çok şimdi şu programı uygulamaya çalışıyorum hem yaza uygun hem dukandan da çok uzak değil.. buraya da ekliyim belki faydalanmak istersin..
Eki Görüntüle 420849
bu da spor programım olacak
Eki Görüntüle 420850
Selam kızlar listemize bir bakar mısınız?bir de prensesperi buralarda mı acep?
***7. TAKIM 257. ETAP***
SAPHIRA (85.4/84.2/1.2/%1.41)
saferan (117/117/0/0)
Shopaholic (78.5/76.9/1.6/%2.03)
Saliss(99,5/98.5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/0)
kelebekolacam(83.5/83.5/0/%0)
gerbera1987 (89.9/92.5/-2.6/%-2.89)
senarist (113.9/113.2/0.7/%0.61)
Ecemavi(73.3/72.5/%1.09)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.36
gerbera tatı bozuk sanırım dedi...bu durumda ne yapmalıyız:26:
listenizin şu haliyle ortalaması doğru.istersen paylaşıma bir yaz canım ne olur bilemiyorum :44:
neslihan canımcım sen deneme sürecindesin yani listelere alınmadın henüz.diyetini oturtamadıgın için ve paylaşımın az oldugu için seni biraz daha tanımak istedim.bir hafta sonra dememin sebebi bu
serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık
ben yarın izinliyim.dahiliyeden randevu aldım.kan vereceğim.diyetisyende 2 hazirana randevu verdi.kendinize iyi bakınpazartesi görüşürüz
canım anladım ne demek istediğini.aslında diyetim oturdu benim 1.5 haftada 2.5 kilo verdim ama arda kaçamaklar yapmadım değil.paylaşım konusuna gelince evet haklısın çok fazla giremiyorum ama bunun sebeplerini yazmıştım.foruma sık giremiyorum.bu yüzden ben kendim devam etmeye karar verdim.zaten uzun bi süre internete de giremicem memlekete gitcem.anlayışın için şimdiden teşekkürler.herkese kilo verme yolunda çok başarılar diliyorum.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?