Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2

tvde linet var.
nasıl kocamandı minicik olmuş. biz de öyle olalım.

Bu dolunay mahvetti bizi.Ben de hiç yemememe rağmen iki gün önce artıdaydım.iki gün ölüm orucunu girdim de bi 600 gr yolladım.Haftaya bence daha az çıkıcaz

bestecim listeni beğendim.
dukan yapıp yapıp bırakmak yerine bunu hep uygulamak lazım.

ben de bişiler buldum yazayım size:
1-3-3,5 saatte bir yemek yiyin.
2-nefes almak çok önemli,günde 3 defa 10 tane diyafram nefesi alın
3-günlük yediklerimizin %70i suca zengin gıdalar(meyve,sebze,filiz) olmalıdır
4-nşasta,karbonat ve proteini karıştırmadan tüketin
5-az yemek ömrü uzatır
6- meyve aç karnına yenmelidir yemekten 15-20 dakika öncesinde
7-proteini az tüketin, fazlası zaten atılır

dün menümde berbattı
sabah 10:00 : poğaça,profiterol,turta-----yan okuldaki kermesten
öğle: yoğurt,1/3 simit,tavuk
akşam: yarım pide, ayran-------şehir dışından arkadaşımla dışarıdaydım
ara: gofret

ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2

tvde linet var.
Nasıl kocamandı minicik olmuş. Biz de öyle olalım.

canım ben bılmıyorum da bu dolunay bızı mahvettı bendede dun sıskınlık yaptı ama olsun yınede normalı buldum

prensesim aynen bağımlısı oldum sonunda kknın virüsü kaptim sonunda sanirim :))) kahvalti edemedim çünkü iki gündür midem çok fena bulaniyo .. geçen akşam diet çayi içmiştim doğadanın o yapmış olabilir mi diye düşünüyorum ama ilk defa da içmiyorum..bugün de yapamadım kahvalti şimdi zorla bi ayran içtim hala onu bile bitiremedim dün sporda yapamayacağimi anladim o yüzden arkadaşım ve annesine takildim 2,5 saat tempolu yürüyüş yaptık ..Canim salata olmaz tek demişsin ama zaten o salatayla yemek arasi bisidi içinde bol miktarda haşlanmış tavuk göğsü vardi

Bu dolunay mahvetti bizi.Ben de hiç yemememe rağmen iki gün önce artıdaydım.iki gün ölüm orucunu girdim de bi 600 gr yolladım.Haftaya bence daha az çıkıcaz

canim sana katılıyorum kesinlikle haftaya kesinlikle daha iyi olucaktir..bu arada 600 gr yollamana da çok sevindim en aizndan toparlamişsin

oy canim napmişsin sen böyle yapmazdın gerçi ben de kalabalıkta olunca iştahım açılıyo ...neyse dün ben de 2 kaşık sarelle arakladim kendime arkadaş arıyodum :))aman canim dikkat et gofret çok kilo yapıyomuşş turta profiterol poğaçayı zaten saymıyorum bile :))

Son düzenleme:

güzel listeymiş arkadaşım ,paylaşım için teşekkürler

2 teyzem kısa zamanda dukanla 15 er kilodan fazla vermişti ..dukan diyetini ve canan karatay diyetini çok mantikli buluyorum .. fakat şahsen ben körü körüne diyetlere bağlı kalma yanlısı değilim ,diyetin çünkü her insan farklıdır ve herkes kendi şartlarini bilir (yada bilmeli )ve ona göre diyet yapmali diye düşünüyorum bu listede uygulanabilirliği açısından çok güzel ve sağlık açısından da gayet faydali ve dengeli gibi görünüyo ...

Selam kızlar listemize bir bakar mısınız?bir de prensesperi buralarda mı acep?

***7. TAKIM 257. ETAP***

SAPHIRA (85.4/84.2/1.2/%1.41)
saferan (117/117/0/0)
Shopaholic (78.5/76.9/1.6/%2.03)
Saliss(99,5/98.5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/0)
kelebekolacam(83.5/83.5/0/%0)
gerbera1987 (89.9/92.5/-2.6/%-2.89)
senarist (113.9/113.2/0.7/%0.61)
Ecemavi(73.3/72.5/%1.09)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.36

gerbera tatı bozuk sanırım dedi...bu durumda ne yapmalıyız:26:

listenizin şu haliyle ortalaması doğru.istersen paylaşıma bir yaz canım ne olur bilemiyorum :44:

neslihan canımcım sen deneme sürecindesin yani listelere alınmadın henüz.diyetini oturtamadıgın için ve paylaşımın az oldugu için seni biraz daha tanımak istedim.bir hafta sonra dememin sebebi bu

**4.takım 257. ETAP **

PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 ( 67,5 /68,4/ -0,9/ %-1,33)
suleoz(63,2/64,2 /-1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/83,6/0,4/ %0,48)
tfneyll(60,7 /59,9/0,8/%1,32)YENİ ÜYE.hedef 54
dishyvirus

4.Takim ortalaması:

Selam kızlar

Zeynepece dukan yapan var mı diye sormuş 7. takımda. Ben dukan yapıyorum 3 ay oldu ve yaklaşık 18 kilo verdim. Şu anda işlerimin yoğunluğu nedeniyle izindeyim. Ama fırsat buldukça giriyorum nete. Bizim takımda senarist de dukan yapıyordu ama o ataktan sonra vazgeçti sanırım. Zeynepece ben dönene kadar vazgeçmezsen dukandan diyet kardeşi olalım seninle

Sağlıklı mı değil mi diye çok tartışılan bir diyet biliyorum ama ben başladığımdan beri düzenli olarak tahlillerimi yaptırıyorum ve doktor kontrolüne gidiyorum. En son 2 gün önce gittim doktoruma sonuçlar gayet mükemmel aynen devam et dedi. Ben multivitamin ve omega 3 de kullanmaya başladım bir kaç gündür. Sağlık sorunu çıkmadığı sürece devam edeceğim.

tartı gününde hepinizin yüzü gülmüştür umarım...

Hepiniz iyi bakın kendinize...:79::79::79:

**4.takım 257. ETAP **

PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 ( 67,5 /68,4/ -0,9/ %-1,33)
suleoz(63,2/64,2 /-1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/83,6/0,4/ %0,48)
tfneyll(60,7 /59,9/0,8/%1,32)YENİ ÜYE.hedef 54

4.Takim ortalaması:-0,19

serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık

ben yarın izinliyim.dahiliyeden randevu aldım.kan vereceğim.diyetisyende 2 hazirana randevu verdi.kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz

neslihan canımcım sen deneme sürecindesin yani listelere alınmadın henüz.diyetini oturtamadıgın için ve paylaşımın az oldugu için seni biraz daha tanımak istedim.bir hafta sonra dememin sebebi bu

canım anladım ne demek istediğini.aslında diyetim oturdu benim 1.5 haftada 2.5 kilo verdim ama arda kaçamaklar yapmadım değil.paylaşım konusuna gelince evet haklısın çok fazla giremiyorum ama bunun sebeplerini yazmıştım.foruma sık giremiyorum.bu yüzden ben kendim devam etmeye karar verdim.zaten uzun bi süre internete de giremicem memlekete gitcem.anlayışın için şimdiden teşekkürler.herkese kilo verme yolunda çok başarılar diliyorum.hoşçakalın.

Görüşürüz canım hayırlısı artık bakalım ne dicek diyetisyen bu hafta da gitmemiş senden.En doğrusunu yapıyorsun diyetisyene giderek.

Anladım canım sana da kilo vermede başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…