Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:S Prenses ben bu hafta listede deilim ve oylama olumlu olursa haftaya listede olucam zannediyordum ve yine de kilo bildirimi yapıcam zannediyodum sabah erkenden 8.50 gibi falan geldim kimse yoktu diğer geldiğmde de kimse yoktu ve baktığımda hala oylama var gibi geldi ve açıkçası napicam bilemedim sanirim bu mide bulantisindan iyice zavallıyım şu anda ve saçmalıyorum( kilomda da gram oynama yok o kadar dikkat edip spor yaptığım halde bir ayi doldurucam bu şekilde sanirim ..ya da bi kaç kilo birden vericem diye ümitlenmiyo da değilim çünkü vücudum acaip sıkılaştı kıyafetlerim bol geliyo tartıya gelince aynıyım bi iş var bu işte çözemedim..Umarim sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden

prensesim sana da güzel izinler dilerim

canım bence senin canın sıkılmış ama takma herşey yoluna girer vucudun belkı kendını topluyordur sonucta herkesın yapısı farklı

yok canm ben meyveyi cok seviyorum onsuz olmuyor bide onu çıkarınca bağışıklıkta düşüyor.ama en aza indirecem ve ekşi meyveleri yiyecem.

alalım kaptanım gayet aktifiler.

Dukan çok sert bir diyet ama çok güzel kilolar veriliyor ben sadece sağlık açısından sakıncalı buluyorum dukanı amaa tabii karar enin canım sadece meyveden birşey olur mu bilmiyorum bizde Angiera dukanı çok güzel yürütor çok da kilo verdi onla görüşebilirsin mesela

Selam kızlar. Önce kendimi tanıtayım ben 13. takımdan Ebru. Sizinle kardeş takım sayılırız, kaptanınızın büyük hatrı var bizim takımda

Ne var ne yok diye bir göz atmaya geldim sizlere. Keyifler nasıl umarım iyidir.

canlarım hemen menümü yazıp kacıyorum yarın gün bende komşularla sarma kurabiye felan yapcaz:):
kah:1 haş yumurta,2 dilim peynir,1 bar süt
ara:3 kaşıkm yumurta salatası
öğle:1 ayran
ara:1 bar süt
ara:erik kiraz
akşam:100 gr kadar balık 50 gr kadar tavuk,yarım kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
spor ok malessef vaktim yok yarın misafirler gidince ilk işim salona inmek.

iyi dietisyen haberine sevindim.

arasıra uğra haberdar et bizi.

geçmiş olsun. seni en iyi prenses anlar. tartı göstermese de o da senin gibi sıkılaşıyor.
bu da güzel bir gelişme. zamanla tartının da inadı kırılır:)

kalorisepeti.comu çok beğendim.

bugün yediklerim iyice saçmaydı.
yumurta,domates,1 dilim ekmek
gofret
çilek
çubuk kraker

inşallah tatlım.ben kahvaltısız üstümü bile giyinemem.açlıktan ellerim titriyor hemen:)
ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2

tvde linet var.
nasıl kocamandı minicik olmuş. biz de öyle olalım.
inşallah kuzum ya bu hafta 1er 1er şişmişiz ikimizde.inşallah haftaya gider bunlar.
aslında bende vitamin istedim ama iştahımı açarmı die pek emin olamadım.o yüzden günde 1 porsiyon meyveyle geri hepsi dukan yapmaya calışıyorum.8 kilom kaldı.haziranın sonuna sözüm var kendime ve deli gibi spor yapıp dukanla verebileceğimi umud ediyorum.
inşallah tertemiz cıkar kaptanım.
Ortalamamız yirlerdeeeeee neyse dolunay geçsin hele bi ondan sonra bakarık

:))))))))delü kızzz dolunay dolunay bakalım o gidince ne olacaz:)

günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı :103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:

Üzülme canım mühim olan sıkılaşmak.Ben de bu hafta 400 grcık verdim.Ama dün içine geçen hafta zor zor girdiğim ama fermuarını kapatamadığım kotumun içine çok rahat girdim.Tartıya bakınca üzülüyor insan ama sıkılaşıyorsun var mı daha güzeli:)
Toplamışsın menünü yavrum
O zaman yarım ay etkiler canım.Hep bu ayın marfetleri bizim hiççççççç suçumuz yok
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı :103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:

Günaydınnnn bizden de kardeş takıma günaydınlarrrr

Kızlar dün elektirkler kesildi uğrayamadım.Menümü yazayım hemen

Sabah : omlet peynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği

Öğlen :Mercimek çorbası yoğurt bir domates

Ara 1 kaşık pekmez 2 hurma

Akşam : Yoğurt çorba salata

Spor :30 dk bisiklet 15 dk egzersiz.

Su 3lt

vuvvv süper ötesii corba yoğurt gider bu karayağlar duramaz bebeğim:)

cok şükür sonunda ama bugün gün var millete hamurları dayayıp kısır ve yanındaki domates salatalıkla kurtarmaya calışacam kuzucum.yada kendime 2 tane dukan muffinimi yapsam:)

yap yappp yoksa dayanamazsın bence ben şahsen dayanamam dayanamıyorum da zaten

kızlar cimcimeler hepinize sevgi dolu kocaman kocaman huzur dolu bir günaydın...

dün verdiğim kilodan ve konsere gittiğim için açıkcası dıyet yalan oldu...

sabah
zeytinli açma çok açık çay
öğlen
taze fasülye,makarna
ara
1 tane elma
akşamı söylıyım mi ama kızmak yok nişanlım ve arkadaşlarımızla konsere gittik konser oncesı saat dokuzda yemek yedık kfc de tavuk yedım bıde kola içtim o kadar işte gerçi daha ne olsun dimi
şey bişi daha diycem ben sporda yapamadım

üzülme canım ödülün olmuş o bugün hafif geçir dengelersin

kızlar acil bi akıl almam lazım sizden ben çok fena kıskançlık yapıyorum ama yapmayı hiç istemiyorum bunun nasıl önüne geçebilirim bi yardımcı olurmusunuz?

kızlar acil bi akıl almam lazım sizden ben çok fena kıskançlık yapıyorum ama yapmayı hiç istemiyorum bunun nasıl önüne geçebilirim bi yardımcı olurmusunuz?

Kıskançlık yaptığının farkındaasın işte bu bile bi şey bence:) Nişanlını kıskanıyorsun sanırım.Canım yardımcı olmak isterdim ama ben kıskanmam yani hatta eşim de şikayetçi bu durumdan ama yapı meselesi demek ki.Kendini dizginlemeye çalış.Aklında kurma benim bi arkadaş bi olay yaşadı diyelim kafasında kurar kurar kıskanırdı.Sen kıskanma kıskandı güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…