serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık
ben yarın izinliyim.dahiliyeden randevu aldım.kan vereceğim.diyetisyende 2 hazirana randevu verdi.kendinize iyi bakınpazartesi görüşürüz
:S Prenses ben bu hafta listede deilim ve oylama olumlu olursa haftaya listede olucam zannediyordum ve yine de kilo bildirimi yapıcam zannediyodum sabah erkenden 8.50 gibi falan geldim kimse yoktu diğer geldiğmde de kimse yoktu ve baktığımda hala oylama var gibi geldi ve açıkçası napicam bilemedim sanirim bu mide bulantisindan iyice zavallıyım şu anda ve saçmalıyorum( kilomda da gram oynama yok o kadar dikkat edip spor yaptığım halde bir ayi doldurucam bu şekilde sanirim ..ya da bi kaç kilo birden vericem diye ümitlenmiyo da değilim çünkü vücudum acaip sıkılaştı kıyafetlerim bol geliyo tartıya gelince aynıyım bi iş var bu işte çözemedim..Umarim sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden
prensesim sana da güzel izinler dilerim
yok canm ben meyveyi cok seviyorum onsuz olmuyor bide onu çıkarınca bağışıklıkta düşüyor.ama en aza indirecem ve ekşi meyveleri yiyecem.
alalım kaptanım gayet aktifiler.
iyi dietisyen haberine sevindim.serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık
ben yarın izinliyim.dahiliyeden randevu aldım.kan vereceğim.diyetisyende 2 hazirana randevu verdi.kendinize iyi bakınpazartesi görüşürüz
arasıra uğra haberdar et bizi.canım anladım ne demek istediğini.aslında diyetim oturdu benim 1.5 haftada 2.5 kilo verdim ama arda kaçamaklar yapmadım değil.paylaşım konusuna gelince evet haklısın çok fazla giremiyorum ama bunun sebeplerini yazmıştım.foruma sık giremiyorum.bu yüzden ben kendim devam etmeye karar verdim.zaten uzun bi süre internete de giremicem memlekete gitcem.anlayışın için şimdiden teşekkürler.herkese kilo verme yolunda çok başarılar diliyorum.hoşçakalın.
geçmiş olsun. seni en iyi prenses anlar. tartı göstermese de o da senin gibi sıkılaşıyor.:S Prenses ben bu hafta listede deilim ve oylama olumlu olursa haftaya listede olucam zannediyordum ve yine de kilo bildirimi yapıcam zannediyodum sabah erkenden 8.50 gibi falan geldim kimse yoktu diğer geldiğmde de kimse yoktu ve baktığımda hala oylama var gibi geldi ve açıkçası napicam bilemedim sanirim bu mide bulantisindan iyice zavallıyım şu anda ve saçmalıyorum( kilomda da gram oynama yok o kadar dikkat edip spor yaptığım halde bir ayi doldurucam bu şekilde sanirim ..ya da bi kaç kilo birden vericem diye ümitlenmiyo da değilim çünkü vücudum acaip sıkılaştı kıyafetlerim bol geliyo tartıya gelince aynıyım bi iş var bu işte çözemedim..Umarim sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden
inşallah tatlım.ben kahvaltısız üstümü bile giyinemem.açlıktan ellerim titriyor hemen:)inşallah faydasını görürüm canım 3 gündür yapıyorum (kahvaltı yapamadığımdan akşam ufak kaçamaklar oluyor) 500 gr kadar verdim 3 günde
spor hiç yapamadım.. ama yürüyüşümü aksatmadım
inşallah kuzum ya bu hafta 1er 1er şişmişiz ikimizde.inşallah haftaya gider bunlar.ya o kadar yemediğimi biliyorum ama ne diyeyim.
1 kilo almışım.
64.2
tvde linet var.
nasıl kocamandı minicik olmuş. biz de öyle olalım.
aslında bende vitamin istedim ama iştahımı açarmı die pek emin olamadım.o yüzden günde 1 porsiyon meyveyle geri hepsi dukan yapmaya calışıyorum.8 kilom kaldı.haziranın sonuna sözüm var kendime ve deli gibi spor yapıp dukanla verebileceğimi umud ediyorum.Selam kızlar
Zeynepece dukan yapan var mı diye sormuş 7. takımda. Ben dukan yapıyorum 3 ay oldu ve yaklaşık 18 kilo verdim. Şu anda işlerimin yoğunluğu nedeniyle izindeyim. Ama fırsat buldukça giriyorum nete. Bizim takımda senarist de dukan yapıyordu ama o ataktan sonra vazgeçti sanırım. Zeynepece ben dönene kadar vazgeçmezsen dukandan diyet kardeşi olalım seninle
Sağlıklı mı değil mi diye çok tartışılan bir diyet biliyorum ama ben başladığımdan beri düzenli olarak tahlillerimi yaptırıyorum ve doktor kontrolüne gidiyorum. En son 2 gün önce gittim doktoruma sonuçlar gayet mükemmel aynen devam et dedi. Ben multivitamin ve omega 3 de kullanmaya başladım bir kaç gündür. Sağlık sorunu çıkmadığı sürece devam edeceğim.
tartı gününde hepinizin yüzü gülmüştür umarım...
Hepiniz iyi bakın kendinize...:79::79::79:
inşallah tertemiz cıkar kaptanım.serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık
Ortalamamız yirlerdeeeeee neyse dolunay geçsin hele bi ondan sonra bakarık
Üzülme canım mühim olan sıkılaşmak.Ben de bu hafta 400 grcık verdim.Ama dün içine geçen hafta zor zor girdiğim ama fermuarını kapatamadığım kotumun içine çok rahat girdim.Tartıya bakınca üzülüyor insan ama sıkılaşıyorsun var mı daha güzeli:):S Prenses ben bu hafta listede deilim ve oylama olumlu olursa haftaya listede olucam zannediyordum ve yine de kilo bildirimi yapıcam zannediyodum sabah erkenden 8.50 gibi falan geldim kimse yoktu diğer geldiğmde de kimse yoktu ve baktığımda hala oylama var gibi geldi ve açıkçası napicam bilemedim sanirim bu mide bulantisindan iyice zavallıyım şu anda ve saçmalıyorum( kilomda da gram oynama yok o kadar dikkat edip spor yaptığım halde bir ayi doldurucam bu şekilde sanirim ..ya da bi kaç kilo birden vericem diye ümitlenmiyo da değilim çünkü vücudum acaip sıkılaştı kıyafetlerim bol geliyo tartıya gelince aynıyım bi iş var bu işte çözemedim..Umarim sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden
Toplamışsın menünü yavrumcanlarım hemen menümü yazıp kacıyorum yarın gün bende komşularla sarma kurabiye felan yapcaz:):
kah:1 haş yumurta,2 dilim peynir,1 bar süt
ara:3 kaşıkm yumurta salatası
öğle:1 ayran
ara:1 bar süt
ara:erik kiraz
akşam:100 gr kadar balık 50 gr kadar tavuk,yarım kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
spor ok malessef vaktim yok yarın misafirler gidince ilk işim salona inmek.
O zaman yarım ay etkiler canım.Hep bu ayın marfetleri bizim hiççççççç suçumuz yokinşallah tatlım.ben kahvaltısız üstümü bile giyinemem.açlıktan ellerim titriyor hemen:)
inşallah kuzum ya bu hafta 1er 1er şişmişiz ikimizde.inşallah haftaya gider bunlar.
aslında bende vitamin istedim ama iştahımı açarmı die pek emin olamadım.o yüzden günde 1 porsiyon meyveyle geri hepsi dukan yapmaya calışıyorum.8 kilom kaldı.haziranın sonuna sözüm var kendime ve deli gibi spor yapıp dukanla verebileceğimi umud ediyorum.
inşallah tertemiz cıkar kaptanım.
:))))))))delü kızzz dolunay dolunay bakalım o gidince ne olacaz:)
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı:103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı:103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:
vuvvv süper ötesii corba yoğurt gider bu karayağlar duramaz bebeğim:)Kızlar dün elektirkler kesildi uğrayamadım.Menümü yazayım hemen
Sabah : omlet peynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen :Mercimek çorbası yoğurt bir domates
Ara 1 kaşık pekmez 2 hurma
Akşam : Yoğurt çorba salata
Spor :30 dk bisiklet 15 dk egzersiz.
Su 3lt
Üzülme canım mühim olan sıkılaşmak.Ben de bu hafta 400 grcık verdim.Ama dün içine geçen hafta zor zor girdiğim ama fermuarını kapatamadığım kotumun içine çok rahat girdim.Tartıya bakınca üzülüyor insan ama sıkılaşıyorsun var mı daha güzeli:)
Toplamışsın menünü yavrum
O zaman yarım ay etkiler canım.Hep bu ayın marfetleri bizim hiççççççç suçumuz yok
Günaydınnnn bizden de kardeş takıma günaydınlarrrr
vuvvv süper ötesii corba yoğurt gider bu karayağlar duramaz bebeğim:)
cok şükür sonunda ama bugün gün var millete hamurları dayayıp kısır ve yanındaki domates salatalıkla kurtarmaya calışacam kuzucum.yada kendime 2 tane dukan muffinimi yapsam:)
kızlar cimcimeler hepinize sevgi dolu kocaman kocaman huzur dolu bir günaydın...
dün verdiğim kilodan ve konsere gittiğim için açıkcası dıyet yalan oldu...
sabah
zeytinli açma çok açık çay
öğlen
taze fasülye,makarna
ara
1 tane elma
akşamı söylıyım mi ama kızmak yok nişanlım ve arkadaşlarımızla konsere gittik konser oncesı saat dokuzda yemek yedık kfc de tavuk yedım bıde kola içtim o kadar işte gerçi daha ne olsun dimi
şey bişi daha diycem ben sporda yapamadım
üzülme canım ödülün olmuş o bugün hafif geçir dengelersin
kızlar acil bi akıl almam lazım sizden ben çok fena kıskançlık yapıyorum ama yapmayı hiç istemiyorum bunun nasıl önüne geçebilirim bi yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?