Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya napcağımı bilmiyorum kıskanıp kavga etmek istemiyorum çünkü çok kısa sürede suratımı toplayamıyorum... o bu durumu istemiyor güvenmediğim için yaptığımı ve biza zarar gelceğine inanıyo haklı olabılır ama ben kendımı tutamıyorum bı an gelıyo hemen laf ediyorum

canım bence senin canın sıkılmış ama takma herşey yoluna girer vucudun belkı kendını topluyordur sonucta herkesın yapısı farklı

sağol canim moral verdin ben de öyle düşünmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor

menün güzelmiş canim

Saol Şulem moral verdin inşallah kırılır hain tartının inadı yoksa ben kırılıcam :))

Son düzenleme:

Canim boşyere kıskançlık yaparsan çok antipatik olursun hem kurdun aklina kuzuyu getirmenin de bi manasi yok dimi ama Biliyosun çok düşündüğümüz zaman kendimize çekeriz bazi şeyleri bence böyle şeyler düşünmemeye çalış çok düşünürsen gerçek olur sonra güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun..

canım çok teşekkür ederim ama bazen kontrolden çıkıyorum başka bişi düşünmek lazım galiba gerçi ben ne kadar kıskançlık yapıp engel olmaya çalışsamda yapacak adam yine yapar hatta benim ruhum duymaz

kızlar ben yarın yokum cunku evde net yok kendınıze çok ıyı bakın olur mu kocaman kocaman opuyorum hepınızı unutmayın ki kimse sizden daha önemli değill.

Selam kızlar bizim topikte kimse kalmamış bende burdaya takılayım biraz muhabbet için dedim ama burda da kimse yok sanırım

yap yappp yoksa dayanamazsın bence ben şahsen dayanamam dayanamıyorum da zaten
yok yok esram dayanamdım yavrum ya yumuldum ama az az yedim en azından
güzel olmuş arkadaşım yinede tek eksi yani tavuk kızartma sanırım ve koladaki şeker.o da ödülün olsun zaten sıfır kaçamaksız olursan ideal kilona geldiğinde en ufak kaçamak yağa dönüşür die düşünüyorum
kızlar acil bi akıl almam lazım sizden ben çok fena kıskançlık yapıyorum ama yapmayı hiç istemiyorum bunun nasıl önüne geçebilirim bi yardımcı olurmusunuz?
serranın dediği gibi kurdun aklına kuzuyu sokma bencede arkadaşım.kıskan ama dışa vurma en azından.yinede kontrolüde elden bırakma.
kızlar ben yarın yokum cunku evde net yok kendınıze çok ıyı bakın olur mu kocaman kocaman opuyorum hepınızı unutmayın ki kimse sizden daha önemli değill.

ii tatilller bebişşm

Neyse canım en azından az az yedin kaçamaksız olur mu dimi ama:)Benim kızımın dişi çıktı salı günü diş buğdayı yapıcam ben de o gün kaçamağın dibine vurmam inşallah.

Pazartesi görüşürüz canım iyi tatiller

Bugünkü menümü de yazayım bari:)

Sabah : 1 kaşık pekmez 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir domates

Öğle : Patlıcan salatası çorba yoğurt

Ara : 1 portakal

Akşam : Çorba yoğurt salata

Spor :20 dk göbek şov 30 dk bisiklet

Su :3 lt Öpüyorum hepinizi kızlarr

Merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 74 :S.2 yıldır ne kadar diyet yaptıysam diyetten bıktığım zaman 2-3 gün içinde geri eski kiloma döndüm.Bu da 1-2 haftalık diyet yapmamla ilgili sanırım ve çok sinir bozucu bir durum.Birlikte yarışarak birbirimize yardım ederek bu dönemi daha eğlenceli geçirebiliriz.Diyete geçen hafta başladım 1 kilo verdim.Ara öğün zamanlarıyla uğraşmayı pek sevmediğimden karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum.

Bugün yediklerime gelince:)

Sabah: 2 haşlanmış yumurta , 3 dilim salam , 1 fincan yeşilçay
Arada 1 tane browni intense yedim :S
Öğle: haşlanmış hindi , salata , 1 kupa kahve
Ara:1 elma, 5 erik
Akşam: 2 dilim kaşar peynir , 1 kase fasulye yemeği
1 kupa kahve
1 fincan form çay
2 litre su
bugün yediklerim pek diyete benzememiş Yarın daha düzgün beslenirim.

Merhaba arkadaşım.Prensesperi takım kaptanımız.Takıma yalnızca onun çağırdıkları katılabiliyor ve her takımın belirli bir sayısı var.Seni de çağırdı mı ?Haberim yok söylememiştir belki bize.

Aaaa zeynep çağırmış şimdi gördüm canım kusura bakma Hoşgeldin aramıza.

Menün bayağı bi kalabalık olmuş yarın daha düzgün olur umarım :)

Aaaa zeynep çağırmış şimdi gördüm canım kusura bakma Hoşgeldin aramıza.

Menün bayağı bi kalabalık olmuş yarın daha düzgün olur umarım :)

evet zeynepece2009 çağırdı. Hoşbulduk :). bugün çok dağınık, yorucu bir gündü öyle olunca listem de bu hale geldi yarın daha düzgün olacak :) pazartesi de saatini ayarlayıp düzene sokabilirsem evde pilatese başlıcam.Daha önceden denemiştim sıkılaşmamda işe yaramıştı umarım tekrar işe yarar

Pilates iyi olur inşallah dilediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın:)

Hoşgeldin canim aramiza İnşaallah burda istediğin motivasyonu bulur ve ideal kilona erişirsin..

sanirim sen de benim gibi kahvecisin ,içmemeye çalışıyorum ama bugün ben de içtim bir tane sen de enazindan bire indirirsen senin için daha faydali olur gibime geliyo..Senin de dediğin gibi yarin daha güzel olur ..

Hoşbulduk canım
kahveyi normalde ben de içmemeye çalışıyorum keyfi içersem 1 fincan içiyorum ama ne zaman sinir stress sınav açlık uykusuzluk... olduğunda 2 kupa bile az geliyor hemen kahveye koşuyorum hastalık gibi..

evet ya bende de kahve hastalığı var mesela çayı falan bi sene içmesem olur ama kahvesiz yapamam resmen eksikliğini hissediyorum içmediğim zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…