Kıskançlık yaptığının farkındaasın işte bu bile bi şey bence:) Nişanlını kıskanıyorsun sanırım.Canım yardımcı olmak isterdim ama ben kıskanmam yani hatta eşim de şikayetçi bu durumdan ama yapı meselesi demek ki.Kendini dizginlemeye çalış.Aklında kurma benim bi arkadaş bi olay yaşadı diyelim kafasında kurar kurar kıskanırdı.Sen kıskanma kıskandı güzelim
canım bence senin canın sıkılmış ama takma herşey yoluna girer vucudun belkı kendını topluyordur sonucta herkesın yapısı farklı
canlarım hemen menümü yazıp kacıyorum yarın gün bende komşularla sarma kurabiye felan yapcaz:):
kah:1 haş yumurta,2 dilim peynir,1 bar süt
ara:3 kaşıkm yumurta salatası
öğle:1 ayran
ara:1 bar süt
ara:erik kiraz
akşam:100 gr kadar balık 50 gr kadar tavuk,yarım kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
spor ok malessef vaktim yok yarın misafirler gidince ilk işim salona inmek.
iyi dietisyen haberine sevindim.
arasıra uğra haberdar et bizi.
geçmiş olsun. seni en iyi prenses anlar. tartı göstermese de o da senin gibi sıkılaşıyor.
bu da güzel bir gelişme. zamanla tartının da inadı kırılır:)
ya napcağımı bilmiyorum kıskanıp kavga etmek istemiyorum çünkü çok kısa sürede suratımı toplayamıyorum... o bu durumu istemiyor güvenmediğim için yaptığımı ve biza zarar gelceğine inanıyo haklı olabılır ama ben kendımı tutamıyorum bı an gelıyo hemen laf ediyorum
Canim boşyere kıskançlık yaparsan çok antipatik olursun hem kurdun aklina kuzuyu getirmenin de bi manasi yok dimi amaBiliyosun çok düşündüğümüz zaman kendimize çekeriz bazi şeyleri bence böyle şeyler düşünmemeye çalış çok düşünürsen gerçek olur sonra güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun..
yok yok esram dayanamdım yavrum ya yumuldum ama az az yedim en azındanyap yappp yoksa dayanamazsın bence ben şahsen dayanamam dayanamıyorum da zaten
güzel olmuş arkadaşım yinede tek eksi yani tavuk kızartma sanırım ve koladaki şeker.o da ödülün olsun zaten sıfır kaçamaksız olursan ideal kilona geldiğinde en ufak kaçamak yağa dönüşür die düşünüyorumkızlar cimcimeler hepinize sevgi dolu kocaman kocaman huzur dolu bir günaydın...
dün verdiğim kilodan ve konsere gittiğim için açıkcası dıyet yalan oldu...
sabah
zeytinli açma çok açık çay
öğlen
taze fasülye,makarna
ara
1 tane elma
akşamı söylıyım mi ama kızmak yok nişanlım ve arkadaşlarımızla konsere gittik konser oncesı saat dokuzda yemek yedık kfc de tavuk yedım bıde kola içtim o kadar işte gerçi daha ne olsun dimi
şey bişi daha diycem ben sporda yapamadım
serranın dediği gibi kurdun aklına kuzuyu sokma bencede arkadaşım.kıskan ama dışa vurma en azından.yinede kontrolüde elden bırakma.kızlar acil bi akıl almam lazım sizden ben çok fena kıskançlık yapıyorum ama yapmayı hiç istemiyorum bunun nasıl önüne geçebilirim bi yardımcı olurmusunuz?
kızlar ben yarın yokum cunku evde net yok kendınıze çok ıyı bakın olur mu kocaman kocaman opuyorum hepınızı unutmayın ki kimse sizden daha önemli değill.
Selam kızlar bizim topikte kimse kalmamış bende burdaya takılayım biraz muhabbet için dedim ama burda da kimse yok sanırım
bi ben varımn tatlım malesef hafta sonu burda in cin top oynuyor.
yok yok esram dayanamdım yavrum ya yumuldum ama az az yedim en azından
güzel olmuş arkadaşım yinede tek eksi yani tavuk kızartma sanırım ve koladaki şeker.o da ödülün olsun zaten sıfır kaçamaksız olursan ideal kilona geldiğinde en ufak kaçamak yağa dönüşür die düşünüyorum
serranın dediği gibi kurdun aklına kuzuyu sokma bencede arkadaşım.kıskan ama dışa vurma en azından.yinede kontrolüde elden bırakma.
ii tatilller bebişşm
kızlar ben yarın yokum cunku evde net yok kendınıze çok ıyı bakın olur mu kocaman kocaman opuyorum hepınızı unutmayın ki kimse sizden daha önemli değill.
Merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 74 :S.2 yıldır ne kadar diyet yaptıysam diyetten bıktığım zaman 2-3 gün içinde geri eski kiloma döndüm.Bu da 1-2 haftalık diyet yapmamla ilgili sanırım ve çok sinir bozucu bir durum.Birlikte yarışarak birbirimize yardım ederek bu dönemi daha eğlenceli geçirebiliriz.Diyete geçen hafta başladım 1 kilo verdim.Ara öğün zamanlarıyla uğraşmayı pek sevmediğimden karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum.
Bugün yediklerime gelince:)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta , 3 dilim salam , 1 fincan yeşilçay
Arada 1 tane browni intense yedim :S
Öğle: haşlanmış hindi , salata , 1 kupa kahve
Ara:1 elma, 5 erik
Akşam: 2 dilim kaşar peynir , 1 kase fasulye yemeği
1 kupa kahve
1 fincan form çay
2 litre su
bugün yediklerim pek diyete benzememişYarın daha düzgün beslenirim.
Aaaa zeynep çağırmış şimdi gördüm canım kusura bakmaHoşgeldin aramıza.
Menün bayağı bi kalabalık olmuş yarın daha düzgün olur umarım :)
evet zeynepece2009 çağırdı. Hoşbulduk :). bugün çok dağınık, yorucu bir gündü öyle olunca listem de bu hale geldi yarın daha düzgün olacak :)pazartesi de saatini ayarlayıp düzene sokabilirsem evde pilatese başlıcam.Daha önceden denemiştim sıkılaşmamda işe yaramıştı umarım tekrar işe yarar
Pilates iyi olur inşallah dilediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın:)
Merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 74 :S.2 yıldır ne kadar diyet yaptıysam diyetten bıktığım zaman 2-3 gün içinde geri eski kiloma döndüm.Bu da 1-2 haftalık diyet yapmamla ilgili sanırım ve çok sinir bozucu bir durum.Birlikte yarışarak birbirimize yardım ederek bu dönemi daha eğlenceli geçirebiliriz.Diyete geçen hafta başladım 1 kilo verdim.Ara öğün zamanlarıyla uğraşmayı pek sevmediğimden karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum.
Bugün yediklerime gelince:)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta , 3 dilim salam , 1 fincan yeşilçay
Arada 1 tane browni intense yedim :S
Öğle: haşlanmış hindi , salata , 1 kupa kahve
Ara:1 elma, 5 erik
Akşam: 2 dilim kaşar peynir , 1 kase fasulye yemeği
1 kupa kahve
1 fincan form çay
2 litre su
bugün yediklerim pek diyete benzememişYarın daha düzgün beslenirim.
Hoşgeldin canim aramiza İnşaallah burda istediğin motivasyonu bulur ve ideal kilona erişirsin..
sanirim sen de benim gibi kahvecisin ,içmemeye çalışıyorum ama bugün ben de içtim bir tane sen de enazindan bire indirirsen senin için daha faydali olur gibime geliyo..Senin de dediğin gibi yarin daha güzel olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?