Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnn takımmmmmmm
Cindia pazar pazar bu saatte buralardasın canım Benim kız çoktandır uyanık o yüzden buralardayım yoksa top patlasa uyanmam pazarları

Neyse canım en azından az az yedin kaçamaksız olur mu dimi ama:)Benim kızımın dişi çıktı salı günü diş buğdayı yapıcam ben de o gün kaçamağın dibine vurmam inşallah.
oo sizdede var demek bizde yapıyoruz:)biz diş hediği diyoruz.hayırlı olsun bebişinin dişide arkadaşım hayırlısıylla tamamlar inşallah hepsinide.
çok güzell tatlım bayıldım menüne.bende bugün toparlanıyorum.pilav makarna tarzı şeylre bi süre ara veriyorum.sabah dukandım.akşama gürkan biterim heralde.
hoşgeldin tatlım.ben takıma haber vermeyi unuttumda senn geleceğini:)sende ii motive olursun inşallah ve catır catır verirsin kilocuklarınnı.zeynep ben.27 yaşındayım .malesef kiloya meyilli insanlar olarak öle 2 hafta yapayım iki gün yiyim deyince almama şansımız yok.ben geçen hafta yedim hemen 1 kilo aldım.hep beraberiz artık.menünüde beğendim.sabah bi kek kaçmış ama yenisin zamanla alışırsın ve onu kendine ödül olarak ara ara vermeyi öğrenirsin.başarılarrrr

tatlım benm daha önce gittiğim diyetisyen kahveyi özellikle öneriyordu.internettede okumuştum kafein kan basıncını yükseltiyor ve yeşilçay gibi bi miktar fazladan kalori yakmanı sağlıyor.şekersiz olduğu sürece güzel bence:)afiyet olsun.
Günaydın :) erken kalktım bir göz atayım dedim
inşallah güzel bir pazar günü geçiririz

günaydınnn ttalım sanada ii pazarlarrrrr.

Canım kaynanamlar diş buğdayı diyor aslında biz de diş hediği deriz:)

Ay yine kimsecikler yokkk Ben de albüm yaptıydım kızımın resimlerini koymuştum bakın bakalım dicektim bu kızın anası bu mu acaba dicek misiniz diye de kimseler yok

Ay yine kimsecikler yokkk Ben de albüm yaptıydım kızımın resimlerini koymuştum bakın bakalım dicektim bu kızın anası bu mu acaba dicek misiniz diye de kimseler yok

bakalim canim hemen :)
yavrum benim çok tatlı, inşallah bahtida kendi gibi güzel olsun annesi ..rabbim sana bağışlasın

Son düzenleme:
bu arada dünkü menümü paylaşayim hemen gerçi menü demeye bin şahit ister bir kaç gündür midemin bulantisindan mahvolmuş durumdayim dün sabah ve öğlen ağzıma lokma koyamadim bu yüzden akşam biraz kendime geldim ve eşimle dışari çıkmıştık bu sefer de yemeklere saldirdim ve sonuç

sabah -
öğlen -
akşam kaşarli kofte +pilav+bikaç tane patates kizartmasi ve ayran

ara dondurma

bütün gün aç kalinca resmen kıtlık psikolojisine giriyo insan yiyebiliyoken bari yiyeyim diyosun ayrica tartida gram değişiklik göremiyorum haftalardir bunun da rolü var sanirim.. Bugün kontrol almaya çalışıyorum ama bi de üstüne regl oldum hepten feleğim şaşti...gece tekrar bulantim başladi bu sefer uyutmadi da
sabah kahvaltida bir muz (kendimi zorlayarak )
öğlen çok az kepekli ekmek
akşam bir tabak makarna + actifry da pişirilmiş kırmızı biber (domates soslu) +yoğurt

birazdan kahve içicem

inşaallah yarina kendimi toparlayabilirim

Toparlarsın canım.Ben de tartıda artıyı görünce biraz salmıştım.Ama sonra düzelttim.Benim de bugünkü menüm güzel oldu da tartıda artı çıktım eve geldiğimde.Akşam dışarı çıktık sadece salata ve bi büyük kahve içtim azcık esmer sşekerle anlamadım bu işi
gördm gördm kuzu cok güzel bu bebiş maşallahhhAllahım bahtınıda güzel eylesin.
Teşekkür ederim canım aminnnnnnnnnn
bakalim canim hemen :)
yavrum benim çok tatlı, inşallah bahtida kendi gibi güzel olsun annesi ..rabbim sana bağışlasın

Amin tatlım inşallahhh

Bugünkü menüm

Sabaheynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği helva

Öğle atlıcan yemeği çorba

Ara öğün : Kivi erik

Akşam : Ton balıklı salata

Ara : Bir büyük kupa kahve

Spor yok ama çok yürüdüm 3 saat falan dolaştık.2,5lt de su yatana kadar 3 yaparım

Menüm,
Sabah: tavada kaşarlı 2 yumurta, 5 zeytin
1 elma
Öğle: 1 haşlanmış patates, salata
1 fincan türk kahvesi,1 elma
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dilim kepek ekmeği
1 kupa kahve
1 fincan bitki çayı
2 lt su

Bugün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi.En sonda sıraladığım içecekler kısmı uzayabilir uyumama daha çok var yapmam gereken şeyler de çok.bitki çayı,form çay,su vs. evde kahve bitti :18:

cindia merhaba canım günaydın dün ben yoktum yeni katılmışsın aramıza hoş geldin iyi bir takım olarak motivasyonumuzu yüksek tutarak burda kilo vermeye çalışıyoruz. yaptığımız herşey önce kendimiz için ve ben bu zorlu ama eğlenceli zaman içinde seninde iyi kilo vermeni bekliyorum seni kocaman öpüyorum

ben patlıcanı sevmiyorum ama menünü beğendim şekerim

Günaydın hoş bulduk diyette motivasyon çok önemli motivasyonumuzu yüksek tuttuğumuzda zaten gerisi geliyor bi gün fazla yesen de diğer gün telafi ediyorsun diyetten vazgeçmiş olmuyosun.böylece kilo vermeye devam ediyoruz

Ben de bugün erkenden kalktım kahvaltımı sporumu yaptım.Şimdi yeşil çayımı yapıyorum. Nette bir problem var umarım mesajım gider :S

Prensesim tekrardan kusuruma bakma böyle enteresan bi durum oldu
çok merak ediyorum diyetisyenin ne diyeceğini bende de gram oynama yok çünkü ben de gitsem mi acep diyetisyene gerçi daha önce troid testim falan yapildi ve normal çikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…