Günaydın :) erken kalktım bir göz atayım dedim
inşallah güzel bir pazar günü geçiririz
oo sizdede var demek bizde yapıyoruz:)biz diş hediği diyoruz.hayırlı olsun bebişinin dişide arkadaşım hayırlısıylla tamamlar inşallah hepsinide.Neyse canım en azından az az yedin kaçamaksız olur mu dimi ama:)Benim kızımın dişi çıktı salı günü diş buğdayı yapıcam ben de o gün kaçamağın dibine vurmam inşallah.
çok güzell tatlım bayıldım menüne.bende bugün toparlanıyorum.pilav makarna tarzı şeylre bi süre ara veriyorum.sabah dukandım.akşama gürkan biterim heralde.Pazartesi görüşürüz canım iyi tatiller
Bugünkü menümü de yazayım bari:)
Sabah : 1 kaşık pekmez 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir domates
Öğle : Patlıcan salatası çorba yoğurt
Ara : 1 portakal
Akşam : Çorba yoğurt salata
Spor :20 dk göbek şov30 dk bisiklet
Su :3 lt Öpüyorum hepinizi kızlarr
hoşgeldin tatlım.ben takıma haber vermeyi unuttumda senn geleceğini:)sende ii motive olursun inşallah ve catır catır verirsin kilocuklarınnı.zeynep ben.27 yaşındayım .malesef kiloya meyilli insanlar olarak öle 2 hafta yapayım iki gün yiyim deyince almama şansımız yok.ben geçen hafta yedim hemen 1 kilo aldım.hep beraberiz artık.menünüde beğendim.sabah bi kek kaçmış ama yenisin zamanla alışırsın ve onu kendine ödül olarak ara ara vermeyi öğrenirsin.başarılarrrrMerhaba arkadaşlar
20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 74 :S.2 yıldır ne kadar diyet yaptıysam diyetten bıktığım zaman 2-3 gün içinde geri eski kiloma döndüm.Bu da 1-2 haftalık diyet yapmamla ilgili sanırım ve çok sinir bozucu bir durum.Birlikte yarışarak birbirimize yardım ederek bu dönemi daha eğlenceli geçirebiliriz.Diyete geçen hafta başladım 1 kilo verdim.Ara öğün zamanlarıyla uğraşmayı pek sevmediğimden karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum.
Bugün yediklerime gelince:)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta , 3 dilim salam , 1 fincan yeşilçay
Arada 1 tane browni intense yedim :S
Öğle: haşlanmış hindi , salata , 1 kupa kahve
Ara:1 elma, 5 erik
Akşam: 2 dilim kaşar peynir , 1 kase fasulye yemeği
1 kupa kahve
1 fincan form çay
2 litre su
bugün yediklerim pek diyete benzememişYarın daha düzgün beslenirim.
tatlım benm daha önce gittiğim diyetisyen kahveyi özellikle öneriyordu.internettede okumuştum kafein kan basıncını yükseltiyor ve yeşilçay gibi bi miktar fazladan kalori yakmanı sağlıyor.şekersiz olduğu sürece güzel bence:)afiyet olsun.Hoşgeldin canim aramiza İnşaallah burda istediğin motivasyonu bulur ve ideal kilona erişirsin..
sanirim sen de benim gibi kahvecisin ,içmemeye çalışıyorum ama bugün ben de içtim bir tane sen de enazindan bire indirirsen senin için daha faydali olur gibime geliyo..Senin de dediğin gibi yarin daha güzel olur ..
Günaydın :) erken kalktım bir göz atayım dedim
inşallah güzel bir pazar günü geçiririz
Canım kaynanamlar diş buğdayı diyor aslında biz de diş hediği deriz:)oo sizdede var demek bizde yapıyoruz:)biz diş hediği diyoruz.hayırlı olsun bebişinin dişide arkadaşım hayırlısıylla tamamlar inşallah hepsinide.
çok güzell tatlım bayıldım menüne.bende bugün toparlanıyorum.pilav makarna tarzı şeylre bi süre ara veriyorum.sabah dukandım.akşama gürkan biterim heralde.
hoşgeldin tatlım.ben takıma haber vermeyi unuttumda senn geleceğini:)sende ii motive olursun inşallah ve catır catır verirsin kilocuklarınnı.zeynep ben.27 yaşındayım .malesef kiloya meyilli insanlar olarak öle 2 hafta yapayım iki gün yiyim deyince almama şansımız yok.ben geçen hafta yedim hemen 1 kilo aldım.hep beraberiz artık.menünüde beğendim.sabah bi kek kaçmış ama yenisin zamanla alışırsın ve onu kendine ödül olarak ara ara vermeyi öğrenirsin.başarılarrrr
tatlım benm daha önce gittiğim diyetisyen kahveyi özellikle öneriyordu.internettede okumuştum kafein kan basıncını yükseltiyor ve yeşilçay gibi bi miktar fazladan kalori yakmanı sağlıyor.şekersiz olduğu sürece güzel bence:)afiyet olsun.
günaydınnn ttalım sanada ii pazarlarrrrr.
Ay yine kimsecikler yokkkBen de albüm yaptıydım kızımın resimlerini koymuştum bakın bakalım dicektim bu kızın anası bu mu acaba dicek misiniz diye de kimseler yok
Canım kaynanamlar diş buğdayı diyor aslında biz de diş hediği deriz:)
Ay yine kimsecikler yokkkBen de albüm yaptıydım kızımın resimlerini koymuştum bakın bakalım dicektim bu kızın anası bu mu acaba dicek misiniz diye de kimseler yok
hadi ya hemşerimiyiz yoksa esram.ben hataylıyım.sende osmaniyeliydin sankim demi?
Toparlarsın canım.Ben de tartıda artıyı görünce biraz salmıştım.Ama sonra düzelttim.Benim de bugünkü menüm güzel oldu da tartıda artı çıktım eve geldiğimde.Akşam dışarı çıktık sadece salata ve bi büyük kahve içtim azcık esmer sşekerle anlamadım bu işibu arada dünkü menümü paylaşayim hemen gerçi menü demeye bin şahit ister bir kaç gündür midemin bulantisindan mahvolmuş durumdayim dün sabah ve öğlen ağzıma lokma koyamadim bu yüzden akşam biraz kendime geldim ve eşimle dışari çıkmıştık bu sefer de yemeklere saldirdim ve sonuç
sabah -
öğlen -
akşam kaşarli kofte +pilav+bikaç tane patates kizartmasi ve ayran
ara dondurma
bütün gün aç kalinca resmen kıtlık psikolojisine giriyo insan yiyebiliyoken bari yiyeyim diyosun ayrica tartida gram değişiklik göremiyorum haftalardir bunun da rolü var sanirim.. Bugün kontrol almaya çalışıyorum ama bi de üstüne regl oldum hepten feleğim şaşti...gece tekrar bulantim başladi bu sefer uyutmadi da
sabah kahvaltida bir muz (kendimi zorlayarak )
öğlen çok az kepekli ekmek
akşam bir tabak makarna + actifry da pişirilmiş kırmızı biber (domates soslu) +yoğurt
birazdan kahve içicem
inşaallah yarina kendimi toparlayabilirim
Teşekkür ederim canım aminnnnnnnnnngördm gördm kuzu cok güzel bu bebiş maşallahhhAllahım bahtınıda güzel eylesin.
bakalim canim hemen :)
yavrum benim çok tatlı, inşallah bahtida kendi gibi güzel olsun annesi ..rabbim sana bağışlasın
Menüm,
Sabah: tavada kaşarlı 2 yumurta, 5 zeytin
1 elma
Öğle: 1 haşlanmış patates, salata
1 fincan türk kahvesi,1 elma
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dilim kepek ekmeği
1 kupa kahve
1 fincan bitki çayı
2 lt su
Bugün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi.En sonda sıraladığım içecekler kısmı uzayabilir uyumama daha çok var yapmam gereken şeyler de çok.bitki çayı,form çay,su vs. evde kahve bitti:18:
Bugünkü menüm
Sabaheynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği helva
Öğleatlıcan yemeği çorba
Ara öğün : Kivi erik
Akşam : Ton balıklı salata
Ara : Bir büyük kupa kahve
Spor yok ama çok yürüdüm 3 saat falan dolaştık.2,5lt de su yatana kadar 3 yaparım
Toparlarsın canım.Ben de tartıda artıyı görünce biraz salmıştım.Ama sonra düzelttim.Benim de bugünkü menüm güzel oldu da tartıda artı çıktım eve geldiğimde.Akşam dışarı çıktık sadece salata ve bi büyük kahve içtim azcık esmer sşekerle anlamadım bu işi
Teşekkür ederim canım aminnnnnnnnnn
Amin tatlım inşallahhh[/QUOTE
İnşallah toparlarim canim ama bu midem yüzünden de gözümü açamıyorum resmen kaç gündür doktora giderm belki bugün ama bişi anlıcağından süpheliyim onlarında genelde anlamıyolar çünküP
Bugünkü menüm
Sabaheynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği helva
Öğleatlıcan yemeği çorba
Ara öğün : Kivi erik
Akşam : Ton balıklı salata
Ara : Bir büyük kupa kahve
Spor yok ama çok yürüdüm 3 saat falan dolaştık.2,5lt de su yatana kadar 3 yaparım
menun guzelmıs canım nıye artıda cıktın anlamadım ben de..dısarda yemıssın dısarda yedıklerımız sısırıyo zati bizi tuzundanmıdır nedir ,bugün düzelir bence
cindia merhaba canım günaydın dün ben yoktum yeni katılmışsın aramıza hoş geldin iyi bir takım olarak motivasyonumuzu yüksek tutarak burda kilo vermeye çalışıyoruz. yaptığımız herşey önce kendimiz için ve ben bu zorlu ama eğlenceli zaman içinde seninde iyi kilo vermeni bekliyorum seni kocaman öpüyorum
]Yok canım ben antalyalıyım.Yakınız ama :)
serra seni listeye alacaktım ama bildirim yapmamıssın.sen online oldugunda ben yoktum :44: neyse haftaya artık
ben yarın izinliyim.dahiliyeden randevu aldım.kan vereceğim.diyetisyende 2 hazirana randevu verdi.kendinize iyi bakınpazartesi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?