Günaydın hoş buldukdiyette motivasyon çok önemli motivasyonumuzu yüksek tuttuğumuzda zaten gerisi geliyor bi gün fazla yesen de diğer gün telafi ediyorsun diyetten vazgeçmiş olmuyosun.böylece kilo vermeye devam ediyoruz
Ben de bugün erkenden kalktım kahvaltımı sporumu yaptım.Şimdi yeşil çayımı yapıyorum.Nette bir problem var umarım mesajım gider :S
Akşam da yememişsin zaten dengelemişsindir.Yakmışsındır zaten yediklerini canım :)evet kızlar hepinize sevgi dolu kocaman kocaman günaydınnn
dün misafirlerimiz vardı biraz abarttım ama ölçülü yedim
sabah
domates peynir zeytin tavada yumurta yarım simit 1çay kasığı kayısı marmelatı
ara
türk kahvesi az şekerli
öğleden sonra 17:00 gibi
dışarda fast food yedim ama azcık yedim bide çok yürüdüm
akşam
soda içtim o kadar
Akşam da yememişsin zaten dengelemişsindir.Yakmışsındır zaten yediklerini canım :)
Bu hafta benden iyi bi kilo gidecek sanırım sabah tartıya inanamadım
günaydın kızlarhepinize iyi haftalar dilerim
Ayy kızlar müge anlıyı izliyorum bi çocuk kaybolmuştu 2,5 yaşında ölmüş çok üzüldüm ya
Tünaydın kaptanım.Diyetisyen ne dedi?günaydın kızlarhepinize iyi haftalar dilerim
çok sevindim canım benim inşallah cuma günü emeğinin karşılığını alırsın
:S Prenses ben bu hafta listede deilim ve oylama olumlu olursa haftaya listede olucam zannediyordum ve yine de kilo bildirimi yapıcam zannediyodum sabah erkenden 8.50 gibi falan geldim kimse yoktu diğer geldiğmde de kimse yoktu ve baktığımda hala oylama var gibi geldi ve açıkçası napicam bilemedim sanirim bu mide bulantisindan iyice zavallıyım şu anda ve saçmalıyorum( kilomda da gram oynama yok o kadar dikkat edip spor yaptığım halde bir ayi doldurucam bu şekilde sanirim ..ya da bi kaç kilo birden vericem diye ümitlenmiyo da değilim çünkü vücudum acaip sıkılaştı kıyafetlerim bol geliyo tartıya gelince aynıyım bi iş var bu işte çözemedim..Umarim sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden
prensesim sana da güzel izinler dilerim
Selam kızlar. Önce kendimi tanıtayım ben 13. takımdan Ebru. Sizinle kardeş takım sayılırız, kaptanınızın büyük hatrı var bizim takımda
Ne var ne yok diye bir göz atmaya geldim sizlere. Keyifler nasıl umarım iyidir.
canlarım hemen menümü yazıp kacıyorum yarın gün bende komşularla sarma kurabiye felan yapcaz:):
kah:1 haş yumurta,2 dilim peynir,1 bar süt
ara:3 kaşıkm yumurta salatası
öğle:1 ayran
ara:1 bar süt
ara:erik kiraz
akşam:100 gr kadar balık 50 gr kadar tavuk,yarım kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
spor ok malessef vaktim yok yarın misafirler gidince ilk işim salona inmek.
kalorisepeti.comu çok beğendim.
bugün yediklerim iyice saçmaydı.
yumurta,domates,1 dilim ekmek
gofret
çilek
çubuk kraker
Kızlar dün elektirkler kesildi uğrayamadım.Menümü yazayım hemen
Sabah : omlet peynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen :Mercimek çorbası yoğurt bir domates
Ara 1 kaşık pekmez 2 hurma
Akşam : Yoğurt çorba salata
Spor :30 dk bisiklet 15 dk egzersiz.
Su 3lt
kızlar cimcimeler hepinize sevgi dolu kocaman kocaman huzur dolu bir günaydın...
dün verdiğim kilodan ve konsere gittiğim için açıkcası dıyet yalan oldu...
sabah
zeytinli açma çok açık çay
öğlen
taze fasülye,makarna
ara
1 tane elma
akşamı söylıyım mi ama kızmak yok nişanlım ve arkadaşlarımızla konsere gittik konser oncesı saat dokuzda yemek yedık kfc de tavuk yedım bıde kola içtim o kadar işte gerçi daha ne olsun dimi
şey bişi daha diycem ben sporda yapamadım
Akşam da yememişsin zaten dengelemişsindir.Yakmışsındır zaten yediklerini canım :)
Bu hafta benden iyi bi kilo gidecek sanırım sabah tartıya inanamadım
evet kızlar hepinize sevgi dolu kocaman kocaman günaydınnn
sabah
ara
türk kahvesi az şekerli
akşam
soda içtim o kadar
Pazartesi görüşürüz canım iyi tatiller
Bugünkü menümü de yazayım bari:)
Sabah : 1 kaşık pekmez 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir domates
Öğle : Patlıcan salatası çorba yoğurt
Ara : 1 portakal
Akşam : Çorba yoğurt salata
Spor :20 dk göbek şov30 dk bisiklet
Su :3 lt Öpüyorum hepinizi kızlarr
Merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 74 :S.2 yıldır ne kadar diyet yaptıysam diyetten bıktığım zaman 2-3 gün içinde geri eski kiloma döndüm.Bu da 1-2 haftalık diyet yapmamla ilgili sanırım ve çok sinir bozucu bir durum.Birlikte yarışarak birbirimize yardım ederek bu dönemi daha eğlenceli geçirebiliriz.Diyete geçen hafta başladım 1 kilo verdim.Ara öğün zamanlarıyla uğraşmayı pek sevmediğimden karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum.
Bugün yediklerime gelince:)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta , 3 dilim salam , 1 fincan yeşilçay
Arada 1 tane browni intense yedim :S
Öğle: haşlanmış hindi , salata , 1 kupa kahve
Ara:1 elma, 5 erik
Akşam: 2 dilim kaşar peynir , 1 kase fasulye yemeği
1 kupa kahve
1 fincan form çay
2 litre su
bugün yediklerim pek diyete benzememişYarın daha düzgün beslenirim.
Merhaba arkadaşım.Prensesperi takım kaptanımız.Takıma yalnızca onun çağırdıkları katılabiliyor ve her takımın belirli bir sayısı var.Seni de çağırdı mı ?Haberim yok söylememiştir belki bize.
Aaaa zeynep çağırmış şimdi gördüm canım kusura bakmaHoşgeldin aramıza.
Menün bayağı bi kalabalık olmuş yarın daha düzgün olur umarım :)
bu arada dünkü menümü paylaşayim hemen gerçi menü demeye bin şahit ister bir kaç gündür midemin bulantisindan mahvolmuş durumdayim dün sabah ve öğlen ağzıma lokma koyamadim bu yüzden akşam biraz kendime geldim ve eşimle dışari çıkmıştık bu sefer de yemeklere saldirdim ve sonuç
sabah -
öğlen -
akşam kaşarli kofte +pilav+bikaç tane patates kizartmasi ve ayran
ara dondurma
bütün gün aç kalinca resmen kıtlık psikolojisine giriyo insan yiyebiliyoken bari yiyeyim diyosun ayrica tartida gram değişiklik göremiyorum haftalardir bunun da rolü var sanirim.. Bugün kontrol almaya çalışıyorum ama bi de üstüne regl oldum hepten feleğim şaşti...gece tekrar bulantim başladi bu sefer uyutmadi da
sabah kahvaltida bir muz (kendimi zorlayarak )
öğlen çok az kepekli ekmek
akşam bir tabak makarna + actifry da pişirilmiş kırmızı biber (domates soslu) +yoğurt
birazdan kahve içicem
inşaallah yarina kendimi toparlayabilirim
Bugünkü menüm
Sabaheynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği helva
Öğleatlıcan yemeği çorba
Ara öğün : Kivi erik
Akşam : Ton balıklı salata
Ara : Bir büyük kupa kahve
Spor yok ama çok yürüdüm 3 saat falan dolaştık.2,5lt de su yatana kadar 3 yaparım
Menüm,
Sabah: tavada kaşarlı 2 yumurta, 5 zeytin
1 elma
Öğle: 1 haşlanmış patates, salata
1 fincan türk kahvesi,1 elma
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dilim kepek ekmeği
1 kupa kahve
1 fincan bitki çayı
2 lt su
Bugün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi.En sonda sıraladığım içecekler kısmı uzayabilir uyumama daha çok var yapmam gereken şeyler de çok.bitki çayı,form çay,su vs. evde kahve bitti:18:
Prensesim tekrardan kusuruma bakma böyle enteresan bi durum oldu
çok merak ediyorum diyetisyenin ne diyeceğini bende de gram oynama yok çünkü ben de gitsem mi acep diyetisyene gerçi daha önce troid testim falan yapildi ve normal çikti
evet kızlar hepinize sevgi dolu kocaman kocaman günaydınnn
sabah
ara
türk kahvesi az şekerli
akşam
soda içtim o kadar
Ayy kızlar müge anlıyı izliyorum bi çocuk kaybolmuştu 2,5 yaşında ölmüş çok üzüldüm ya
Tünaydın kaptanım.Diyetisyen ne dedi?
senin menülerine bayılıyorum
canımcım sabahın çok olmamıs mı hem 2 yumurta hemde kaşarlı :44: patatestende mümkün oldugunca uzak durmaya çalışgerisi güzel
önemli değil canımtriodimden şüphelendi ultrasona gönderdi ama sonuçları bu cumartesi göstereceğim ne çıkacak bilmiyorum :44: diyetisyenimi seviyorum.eline kağıt kalem alıp bana özel benim yaşam tarzıma özel listeler hazırlıyor
2 gün üst üste fastfood olmaz
kaptanım prensesim kızma ama nişanlımla çıkınca dışarı öle oluyo malesef ki
:senin menülerine bayılıyorum
canımcım sabahın çok olmamıs mı hem 2 yumurta hemde kaşarlı :44: patatestende mümkün oldugunca uzak durmaya çalışgerisi güzel
önemli değil canımtriodimden şüphelendi ultrasona gönderdi ama sonuçları bu cumartesi göstereceğim ne çıkacak bilmiyorum :44: diyetisyenimi seviyorum.eline kağıt kalem alıp bana özel benim yaşam tarzıma özel listeler hazırlıyor
2 gün üst üste fastfood olmaz
allah rahmet eylesin el kadar çocuktan ne isterler anlamam
canımcım daha tahlil verdim.bu cumartesi sonuçları dahiliyeye göstereceğim sonuçlar temizse öyle diyetisyene gidebileceğim.onunda tüm randevuları doluymus 2 hazirana rand verdi.o gün sınavım var koştur koştur sınavdan çıkıp yetişmeye çalışacagım :44: bakalım umarım güzel sonuçlar alırım.bu duraklamadan çok sıkıldım
hoşgeldinben reyhan memnun oldum
ben çağırmadım ama yerimiz var hoşgeldin yazacaktım tam zeynep çağırmış sağolsun
yediklerini sende benim gibi çok azaltmışssın ondan veremiyor olabilirsin :44: bana diyetisyen ne diyecek bakalım ona göre sende de uygularız kg kaybın olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?