Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok doğru söylemişsin canim ben de aynisini düşünüyorum ,güne çok güzel başlamışsın

Umarim hepimiz güzel bir gün geçiririzzz

evet kızlar hepinize sevgi dolu kocaman kocaman günaydınnn

dün misafirlerimiz vardı biraz abarttım ama ölçülü yedim

sabah
domates peynir zeytin tavada yumurta yarım simit 1çay kasığı kayısı marmelatı

ara
türk kahvesi az şekerli

öğleden sonra 17:00 gibi
dışarda fast food yedim ama azcık yedim bide çok yürüdüm

akşam
soda içtim o kadar

Aamannn bi türlü alıntılı yazamadım yaa alıntılarım kayboldu mesajı yollamadı ben de pes ettim Hepinize günaydınlar kızlarrrrrrrrrr

Akşam da yememişsin zaten dengelemişsindir.Yakmışsındır zaten yediklerini canım :)
Bu hafta benden iyi bi kilo gidecek sanırım sabah tartıya inanamadım

neyse canım kısmet bu hafta girersin listeye sen kimse olmasada yaz ben her mesajı okuyorum sonradan da olsa okurum bana bir kg nu yazarmısın not edemedim bir türlü

ebrucuguummmm hoşgeldin şekerim

güzel zeynebimm

kalorisepeti.comu çok beğendim.

bugün yediklerim iyice saçmaydı.
yumurta,domates,1 dilim ekmek
gofret
çilek
çubuk kraker

ben bakamadım şu siteye bir türlü :44: çok azmış yediklerin :44:

güzel menü

ahhh ahhh kola olmayaymıs yine kurtarırmıs

Akşam da yememişsin zaten dengelemişsindir.Yakmışsındır zaten yediklerini canım :)
Bu hafta benden iyi bi kilo gidecek sanırım sabah tartıya inanamadım

aman inşallah ,hadi bakalım gitsin kilolar:) maşallah sanaaaa bolsayıda nazar bolboncuklari
Ben de bugün biraz daha iyiyim midem düzeliyo sanki o yüzden doktora gitmedim..regl zamani bile tartım gram oynamadığına göre reglden sonra kilolarım gidicek diye düşünüyorum bakalım umut fakirin ekmeği :)

bence de ölçülü olmuş dengelemişsin gibi görünüyor kendini iyi tutmuşsun önemli olan o zaten

Son düzenleme:
prensesim kilom 65 artık saymayi bıraktım haftalari 3,5 haftadır sanırım 65 kiloyum ..ne yapsam gram oynamıyo deli oluyorum bu hafta değişicek inşaallah

hoşgeldin ben reyhan memnun oldum

Aaaa zeynep çağırmış şimdi gördüm canım kusura bakma Hoşgeldin aramıza.

Menün bayağı bi kalabalık olmuş yarın daha düzgün olur umarım :)

ben çağırmadım ama yerimiz var hoşgeldin yazacaktım tam zeynep çağırmış sağolsun

yediklerini sende benim gibi çok azaltmışssın ondan veremiyor olabilirsin :44: bana diyetisyen ne diyecek bakalım ona göre sende de uygularız kg kaybın olmazsa

senin menülerine bayılıyorum

canımcım sabahın çok olmamıs mı hem 2 yumurta hemde kaşarlı :44: patatestende mümkün oldugunca uzak durmaya çalış gerisi güzel

önemli değil canım triodimden şüphelendi ultrasona gönderdi ama sonuçları bu cumartesi göstereceğim ne çıkacak bilmiyorum :44: diyetisyenimi seviyorum.eline kağıt kalem alıp bana özel benim yaşam tarzıma özel listeler hazırlıyor

2 gün üst üste fastfood olmaz

Ayy kızlar müge anlıyı izliyorum bi çocuk kaybolmuştu 2,5 yaşında ölmüş çok üzüldüm ya

allah rahmet eylesin el kadar çocuktan ne isterler anlamam

Tünaydın kaptanım.Diyetisyen ne dedi?

canımcım daha tahlil verdim.bu cumartesi sonuçları dahiliyeye göstereceğim sonuçlar temizse öyle diyetisyene gidebileceğim.onunda tüm randevuları doluymus 2 hazirana rand verdi.o gün sınavım var koştur koştur sınavdan çıkıp yetişmeye çalışacagım :44: bakalım umarım güzel sonuçlar alırım.bu duraklamadan çok sıkıldım

kaptanım prensesim kızma ama nişanlımla çıkınca dışarı öle oluyo malesef ki

:
sağol kaptancım bazen başıma vuruyor git ye diyorum sonra hemen vazgeçiyorum

umarim sonuçlar güzel çıkar ve diyetisyenin faydali olur sana..
haklısın sanırım ama kilo veremediğim için azalttım ama o da banamısın demedi,
troid için bana ultrason çekmedi kan tahlili yaptı ve de ben dahiliyeciyle görüşmüştüm diyetisyene gitmedim hiç olmadı ben de bi diyetisyene gidideyimhatta senin diyetisyenine gideyim madem çok memnunsun :))

ben aşırı su toplama yüzünden gitmiştim bi sürü test yaptı bi de iki sene önce ki testlerime bakti önceki doktor bisi yok demisti meğerse iki senedir gizli şeker varmış:S şeker için bi ilaç verdi ( vücudun yediğin şekeri almasını engellenmeye yariyo ) ama ben kullanmıyorum onun yerine fazla şekerli tüketmemeye çalışıyorum..Su toplama problmim nolucak peki dedim bu ilaci iç düzelir dedi ama ilacin bir numarali yanetkisi su toplama yapmasi:)))Halimizden anlayacak gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor Allah şansımızı açık etsin diyorum...

Son düzenleme:
Kızlar misafirlerim var akşamı yedim şimdi sadece çorbayla geçiştirecekken bir de accık nohut yidim.Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım

Sabah : 1 kaşık pekmez yoğurt müsli

Öğlen : Çorba nohut 1 dilim ekmek

Ara: erik kiraz bir avuç kadar

Akşam : Çorba nohut accık da yoğurt
Akşam biraz çok oldu ama oldu artık

Su :2lt spor bugün malesef misafirlerden fırsat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…