Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun tatlım.bugün biraz karbonhidrat modunda olmuşsun ama dünün kıtlık çağrısı sanırım .biraz sebze corba ağırlıklı beslenirsen daha rahat edersin gibi?
bende habire dolaşıyorum ama spor ayrı ya tempolu ve kalp atışın hızlanıyor.şimdi inmeye calışacam.baya ara verdim spora.
çok güzel arkadaşım.cabuk gideceğe benziyo kilocukların.yarın sabah bugün sabah kaç kiloydun.yada tartılmadıysan yarın sabah kilonu bildirebilirmisin?
dün bende eşime uydum yarım ekmeğe kokoreç yedim.ama gün boyu tek kaçamağımdı.bu haftada kilo almaktan cok korkuyorummm:18::18:

çok güzel canm çok olmamış.

kızlar :
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,domates salatalık
öğle:3 dilim kadar ekmek,peynir,humus,domates salatalık
ara:çilek erik
ara:bikaç çubuk kraker,2 ceviz
akşam:1 tabağa mantar,salata ve yoğurt,2 kaşık makarna

spor yapmadım ama yazıyım çünkü yazınca mecbur hissederim kendimi:yarım saat yürüyüş.10 defada yatmadan önce balon şişirme yapacam.dün tvde izledim.karın kaslarına cok faydası varmış.her gün ikişer sayı artırarak.bide o adamda kahveyi söledi.ve sabah bayosu 15 20 derecelik.

Esracimm niye öyle diyosun bence güzel bi menü olmuş.accik nohut yemişin ,o da ne güzel protein almışsın ..kötü hissediyosan yarin akşam daha az yersin ..Benim gibi metabolizmani yavaşlatmamışsın yavaş yavaş kilo veriyosun, çok güzel bence..

kafana yatmadısa başka bi doktora git anım benm sen nie daha duruyorsunki kilo almanın sebebi belli zaten.

Ne yazsam yalan olur yarın sabah tartılıp bildiririm :)

Menünü çok çok beğendim.Hatta bu aralar örnek almam gereken bir menü diyebilirim.(çorba ,yoğurt) Ayrıca gün içinde tatlı yeme hissi için sabahtan pekmez yoğurt müsli çok iyi seçim olmuş.

Ben menümü yazmaya utanıyorum sabah mükemmeldi; tavada 2 yumurta, 50 dk pilates, yeşilçay
sonra 1 kupa kahve 4 parça bitter çikolata
öğle 1 tabak sade makarna (1 tabaktan az falan değil tam bir tabak)
1 kupa kahve 1 paket diyet bisküvi :18:
2 tatlı kaşığı bal
akşam tavada 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 fincan Türk kahvesi
form çay

yedim de yedim sabah spor yaptım ama sonrasında bütün gün oturdum yarın ne yapsam da düzeltsem kendimi :106:

Canim benim üç dilim ekmek sanki fzla olmuş gibi ne dersin ha ? humus sanirim tahinle yapılıyodu çok güzel oluyo ama kiloda yapıyo dikkat et canimin içi ...bi de çubuk kraker yemişsin gerçi çok yememişsin ama hiç olmasa daha iyi olurdu ..kızmıyosun dimi bana senin iyiliğin için söylüyorum ..akşam yemeğin ve kahvaltin gayet zengin ve güzel geldi bana

sporu da yazıp buraya kendini motive etmek güzel fikir ..balon şişirmeyi ilk defa duyuyorum.Banyoda sanirim beraberinde masaj yapılırsa faydali olur ..
ben de tens cihazimi kullanmaya devam ediyorum şu anda çok memnunum kilo vermedim ama vücudum çok şekle girmeye başladı ..

akşam bu mesaji yazarken misafir geldi şimdi devam edebiliyorum

sağol canim aynen öyle oldu kıtlıktan çıkmış gibiydim rahatsızlıgım geçti gibi yarin senin dediğin gibi yapayım o zaman sebze çorba ağırlıklı bir menü yapayım kendime ..Bitanem kilo almazsin daha haftanin başı yeterki bundan sonra dikkat et eminim bu cuma yüzün gülecek

nerede oturuyorsun cnm diyetisyen çok önemliymiş en önemliside kurallarına uymakmış
10 bardak su
45 dk yürüyüş
verdiği listedekilerin harfiyen yazdığı saatlerde dk. oynamadan yapmak önemliymiş ben 6. günü bitirdim dün doktoruma sorularım vardı onları sormaya gittim tekrar tartılmak istedim 5 günde 94.8den 93.2 ye düşmüşüm 1.6 kilo vermişim ama ne yazıyorsa saati saatine yapıyorum iyki arkadaşım tavsie etmişte o doktora gitmişim ben 7. takımdan geliyorum bugün yazdıklarıma bir göz atarsan şaşıracaksın

canim çokk teşekkür ederim ilgine ..haklısın sanırım ,diyetisyene gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım zaten..ben İstanbulda oturuyorum Bostanci taraflarindayim senin diyetisyenin yakınlardaysa belki ona gidebilirim bende :)..yazdıklarini okudum tebrik ederim İnşaallah hep böyle güzell devam eder yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın ..tartin bozulmuş vardır bir hayır :))ben 70ten 65 e kadar rahat düşmüştüm ama 3,5 haftadir yerimde sayiyorum tartımın bozulduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu hatta eşim ben tartılırken arada şaka yapar ayağını koyar tartıya 20 kilo fazla çıkarim sonrada eşime kızarım bu aralar artık gram ilerleme görmeyince arkama bakıyodum bi ümit tartıya ayağını koyanmı var diye :))

aslinda uyuyodum wc ye gitmişken bi de tartildim vee uzun zamandir ilk defa eksiyi görünce soluğu burda aldim bugün itibariyle 600 gram eksideyim çok mutluyum sanirim duraklama devrim bitti artık
tabii yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum düşüncesi bile kilo verdirdi baksaniza D

dün yediklerimi yazayım unutmadan

sabah
iki kayisi kivaminda haşlanmiş yumurta

öğlen
kavun +peynir

akşam
bir tabak manti (çok azi manti çoğu sarmisakli yoğurt)

20 dk eliptik bisiklet

ben her zaman elimde birbuçuk litrelik şişemle dolaştığımdan suyu yazmaya gerek görmüyorum sanirim ..hatta gece defalarca uyanıp su içiyorum inşallah gizli şekerden değildir çünkü kendimi bildim bileli çok su içerim

neyse ben tekrar uyuyayim iyi uykular hepinize ya da günaydin :))

Datlumm ekmek çok olmuş.Kahvaltın süperakşam yemeğinde çok iyi.Canım mantar çekti akşama yapçam sayende Şu banyo ve balon şişirmeyi ben de denicem
Menünü çok çok beğendim.Hatta bu aralar örnek almam gereken bir menü diyebilirim.(çorba ,yoğurt) Ayrıca gün içinde tatlı yeme hissi için sabahtan pekmez yoğurt müsli çok iyi seçim olmuş.
Canım sağol menüm genelde böyle kaçamak dışında tabiPekmez hem tatlı krizi için hemde sü için.Hatta şuan hem emziriyorum hem yazıyorum
Yumurtalar çok olmuş bu birrrrrr:)O diyet bisküvileri de yeme bence bi paketinde gayet de fazla kalori var hem de pek doyurucu değil.ben 1 tane yesem bıraksam diyordum ama olmuyor malesef Bir de 4 parça yerine 1 parça bitter çikolata yeter bence nefsini köreltmeye :)Damağındaa eriterek ye yiceksen de caanım o zaman kesilir biraz krizin:)
Canım hangi diyetisyene gidiyorsun bana yakınsa ben de gitmek isterim bir de fiyatı uygunsa tebii
tebrikler tatlım.Cumaya kadar 1 kilo olur inşallah.Ben de 4 günde 1,4 kilo verdim pek mutluyum .
Bu arada çok az yiyorsun azıcık çoğalt şu menünü.Kavun peynirmiş ben onu ara öğün yaparım kız

merhaba kızlar..umarım yazmamda bi sakınca yoktur.sizleri özledim bi merhaba diyim dedim.diyetleriniz iyi gidiyodur inşallah.ben 3. kilomuda verdim çok şükür.bu sabah 69 u gördümhepinize başarılar.hoşçakalın

hoş geldin canım azmine bayıldım bravo sana

günaydin kaptanimm
günaydin kizlarr
kaçamaksiz ve güzel bir gün dilerim

canım evet hafta sonu abarttım şimdi diyet zamanı yeterince kaçamak yaptım yani inşallah cuma günü bunun acısını çekmem :18:

bu arada öğlenle akşam arasi 5 tane findik yemiştim onu unutmuşum yazmayi kizlar..

afiyet bal şeker olsun

canım sabah ve öğlen aynı olmuş başka besinlerde alsaydın ama gayet hafif bi menü onun için beğendim tatlım bravo

günlük menün evet çok iyi tatlım ama bence benim fikrimce sanki akşam tavada yumurta biraz ağır olabilir ki bide spor yapmamışsın ama olsun afiyet olsun vitaminleri sana kalsın gerisi vucudundan gitsin

canımcım daha çok diyetini bozmayacagın yerlere gitseniz süper olur.ızgara salata vb yiyebilirsin.dün mesela tavukta güzel bozan kola olmus

ay kaptanım hiç sorma ama nişanlım çok seviyo yemek istedi zıt düştük bi hafta sonu var zaten bende kabul ettim

olsun canım ya sonra telafi edersin çünkü iki gündür bende yapmıyorum ayaklarım su topladı

:
sağol kaptancım bazen başıma vuruyor git ye diyorum sonra hemen vazgeçiyorum

hep vazgeç inşallah azmin hiç sönmesin

canım ben konyadayım burada olsan giderdik bence sende gitmelisin gizli şekerin falan varsa denetim altına tut kendini

gayet güzel canım

öğlen ekmeğin yok olmus akşamda da makarna var ama yinede toparlanmıs bir menü

canım dünde 2 yumurtan vardı.hafta boyunca toplamda 3 yumurta öneriyorlar 1 paket diyet bisküvi kaç kalori bir bakarmısın?100 cal i geçmemeli ara öğünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…