geçmiş olsun tatlım.bugün biraz karbonhidrat modunda olmuşsun ama dünün kıtlık çağrısı sanırım .biraz sebze corba ağırlıklı beslenirsen daha rahat edersin gibi?bu arada dünkü menümü paylaşayim hemen gerçi menü demeye bin şahit ister bir kaç gündür midemin bulantisindan mahvolmuş durumdayim dün sabah ve öğlen ağzıma lokma koyamadim bu yüzden akşam biraz kendime geldim ve eşimle dışari çıkmıştık bu sefer de yemeklere saldirdim ve sonuç
sabah -
öğlen -
akşam kaşarli kofte +pilav+bikaç tane patates kizartmasi ve ayran
ara dondurma
bütün gün aç kalinca resmen kıtlık psikolojisine giriyo insan yiyebiliyoken bari yiyeyim diyosun ayrica tartida gram değişiklik göremiyorum haftalardir bunun da rolü var sanirim.. Bugün kontrol almaya çalışıyorum ama bi de üstüne regl oldum hepten feleğim şaşti...gece tekrar bulantim başladi bu sefer uyutmadi da
sabah kahvaltida bir muz (kendimi zorlayarak )
öğlen çok az kepekli ekmek
akşam bir tabak makarna + actifry da pişirilmiş kırmızı biber (domates soslu) +yoğurt
birazdan kahve içicem
inşaallah yarina kendimi toparlayabilirim
bende habire dolaşıyorum ama spor ayrı ya tempolu ve kalp atışın hızlanıyor.şimdi inmeye calışacam.baya ara verdim spora.Bugünkü menüm
Sabaheynir zeytin domates 1 dilim kepek ekmeği helva
Öğleatlıcan yemeği çorba
Ara öğün : Kivi erik
Akşam : Ton balıklı salata
Ara : Bir büyük kupa kahve
Spor yok ama çok yürüdüm 3 saat falan dolaştık.2,5lt de su yatana kadar 3 yaparım
çok güzel arkadaşım.cabuk gideceğe benziyo kilocukların.yarın sabah bugün sabah kaç kiloydun.yada tartılmadıysan yarın sabah kilonu bildirebilirmisin?Menüm,
Sabah: tavada kaşarlı 2 yumurta, 5 zeytin
1 elma
Öğle: 1 haşlanmış patates, salata
1 fincan türk kahvesi,1 elma
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dilim kepek ekmeği
1 kupa kahve
1 fincan bitki çayı
2 lt su
Bugün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi.En sonda sıraladığım içecekler kısmı uzayabilir uyumama daha çok var yapmam gereken şeyler de çok.bitki çayı,form çay,su vs. evde kahve bitti:18:
dün bende eşime uydum yarım ekmeğe kokoreç yedim.ama gün boyu tek kaçamağımdı.bu haftada kilo almaktan cok korkuyorummm:18::18:evet kızlar hepinize sevgi dolu kocaman kocaman günaydınnn
dün misafirlerimiz vardı biraz abarttım ama ölçülü yedim
sabah
domates peynir zeytin tavada yumurta yarım simit 1çay kasığı kayısı marmelatı
ara
türk kahvesi az şekerli
öğleden sonra 17:00 gibi
dışarda fast food yedim ama azcık yedim bide çok yürüdüm
akşam
soda içtim o kadar
Kızlar misafirlerim var akşamı yedim şimdi sadece çorbayla geçiştirecekken bir de accık nohut yidim.Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
Sabah : 1 kaşık pekmez yoğurt müsli
Öğlen : Çorba nohut 1 dilim ekmek
Ara: erik kiraz bir avuç kadar
Akşam : Çorba nohut accık da yoğurt
Akşam biraz çok oldu ama oldu artık
Su :2lt spor bugün malesef misafirlerden fırsat bulamadım.
Kızlar misafirlerim var akşamı yedim şimdi sadece çorbayla geçiştirecekken bir de accık nohut yidim.Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
umarim sonuçlar güzel çıkar ve diyetisyenin faydali olur sana..
haklısın sanırım ama kilo veremediğim için azalttım ama o da banamısın demedi,
troid için bana ultrason çekmedi kan tahlili yaptı ve de ben dahiliyeciyle görüşmüştüm diyetisyene gitmedim hiç olmadı ben de bi diyetisyene gidideyimhatta senin diyetisyenine gideyim madem çok memnunsun :))
ben aşırı su toplama yüzünden gitmiştim bi sürü test yaptı bi de iki sene önce ki testlerime bakti önceki doktor bisi yok demisti meğerse iki senedir gizli şeker varmış:S şeker için bi ilaç verdi ( vücudun yediğin şekeri almasını engellenmeye yariyo ) ama ben kullanmıyorum onun yerine fazla şekerli tüketmemeye çalışıyorum..Su toplama problmim nolucak peki dedim bu ilaci iç düzelir dedi ama ilacin bir numarali yanetkisi su toplama yapmasi:)))Halimizden anlayacak gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor Allah şansımızı açık etsin diyorum...
geçmiş olsun tatlım.bugün biraz karbonhidrat modunda olmuşsun ama dünün kıtlık çağrısı sanırım .biraz sebze corba ağırlıklı beslenirsen daha rahat edersin gibi?
bende habire dolaşıyorum ama spor ayrı ya tempolu ve kalp atışın hızlanıyor.şimdi inmeye calışacam.baya ara verdim spora.
çok güzel arkadaşım.cabuk gideceğe benziyo kilocukların.yarın sabah bugün sabah kaç kiloydun.yada tartılmadıysan yarın sabah kilonu bildirebilirmisin?
dün bende eşime uydum yarım ekmeğe kokoreç yedim.ama gün boyu tek kaçamağımdı.bu haftada kilo almaktan cok korkuyorummm:18::18:
çok güzel canm çok olmamış.
kızlar :
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,domates salatalık
öğle:3 dilim kadar ekmek,peynir,humus,domates salatalık
ara:çilek erik
ara:bikaç çubuk kraker,2 ceviz
akşam:1 tabağa mantar,salata ve yoğurt,2 kaşık makarna
spor yapmadım ama yazıyım çünkü yazınca mecbur hissederim kendimi:yarım saat yürüyüş.10 defada yatmadan önce balon şişirme yapacam.dün tvde izledim.karın kaslarına cok faydası varmış.her gün ikişer sayı artırarak.bide o adamda kahveyi söledi.ve sabah bayosu 15 20 derecelik.
geçmiş olsun tatlım.bugün biraz karbonhidrat modunda olmuşsun ama dünün kıtlık çağrısı sanırım .biraz sebze corba ağırlıklı beslenirsen daha rahat edersin gibi?
bende habire dolaşıyorum ama spor ayrı ya tempolu ve kalp atışın hızlanıyor.şimdi inmeye calışacam.baya ara verdim spora.
çok güzel arkadaşım.cabuk gideceğe benziyo kilocukların.yarın sabah bugün sabah kaç kiloydun.yada tartılmadıysan yarın sabah kilonu bildirebilirmisin?
dün bende eşime uydum yarım ekmeğe kokoreç yedim.ama gün boyu tek kaçamağımdı.bu haftada kilo almaktan cok korkuyorummm:18::18:
çok güzel canm çok olmamış.
Canim benim üç dilim ekmek sanki fzla olmuş gibi ne dersin ha ? humus sanirim tahinle yapılıyodu çok güzel oluyo ama kiloda yapıyo dikkat et canimin içi ...bi de çubuk kraker yemişsin gerçi çok yememişsin ama hiç olmasa daha iyi olurdu ..kızmıyosun dimi bana senin iyiliğin için söylüyorum ..akşam yemeğin ve kahvaltin gayet zengin ve güzel geldi bana
sporu da yazıp buraya kendini motive etmek güzel fikir ..balon şişirmeyi ilk defa duyuyorum.Banyoda sanirim beraberinde masaj yapılırsa faydali olur ..
ben de tens cihazimi kullanmaya devam ediyorum şu anda çok memnunum kilo vermedim ama vücudum çok şekle girmeye başladı ..
akşam bu mesaji yazarken misafir geldi şimdi devam edebiliyorum
sağol canim aynen öyle oldu kıtlıktan çıkmış gibiydimrahatsızlıgım geçti gibi yarin senin dediğin gibi yapayım o zaman sebze çorba ağırlıklı bir menü yapayım kendime ..Bitanem kilo almazsin daha haftanin başı yeterki bundan sonra dikkat et eminim bu cuma yüzün gülecek
nerede oturuyorsun cnm diyetisyen çok önemliymiş en önemliside kurallarına uymakmış
10 bardak su
45 dk yürüyüş
verdiği listedekilerin harfiyen yazdığı saatlerde dk. oynamadan yapmak önemliymiş ben 6. günü bitirdim dün doktoruma sorularım vardı onları sormaya gittim tekrar tartılmak istedim 5 günde 94.8den 93.2 ye düşmüşüm 1.6 kilo vermişim ama ne yazıyorsa saati saatine yapıyorum iyki arkadaşım tavsie etmişte o doktora gitmişim ben 7. takımdan geliyorum bugün yazdıklarıma bir göz atarsan şaşıracaksın
Datlumm ekmek çok olmuş.Kahvaltın süperakşam yemeğinde çok iyi.Canım mantar çekti akşama yapçam sayendekızlar :
spor yapmadım ama yazıyım çünkü yazınca mecbur hissederim kendimi:yarım saat yürüyüş.10 defada yatmadan önce balon şişirme yapacam.dün tvde izledim.karın kaslarına cok faydası varmış.her gün ikişer sayı artırarak.bide o adamda kahveyi söledi.ve sabah bayosu 15 20 derecelik.
Canım sağol menüm genelde böyle kaçamak dışında tabiMenünü çok çok beğendim.Hatta bu aralar örnek almam gereken bir menü diyebilirim.(çorba ,yoğurt) Ayrıca gün içinde tatlı yeme hissi için sabahtan pekmez yoğurt müsli çok iyi seçim olmuş.
Yumurtalar çok olmuş bu birrrrrr:)O diyet bisküvileri de yeme bence bi paketinde gayet de fazla kalori var hem de pek doyurucu değil.ben 1 tane yesem bıraksam diyordum ama olmuyor malesefBen menümü yazmaya utanıyorum sabah mükemmeldi; tavada 2 yumurta, 50 dk pilates, yeşilçay
sonra 1 kupa kahve 4 parça bitter çikolata
öğle 1 tabak sade makarna (1 tabaktan az falan değil tam bir tabak)
1 kupa kahve 1 paket diyet bisküvi :18:
2 tatlı kaşığı bal
akşam tavada 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 fincan Türk kahvesi
form çay
yedim de yedim sabah spor yaptım ama sonrasında bütün gün oturdum yarın ne yapsam da düzeltsem kendimi :106:
Canım hangi diyetisyene gidiyorsun bana yakınsa ben de gitmek isterim bir de fiyatı uygunsa tebiinerede oturuyorsun cnm diyetisyen çok önemliymiş en önemliside kurallarına uymakmış
10 bardak su
45 dk yürüyüş
verdiği listedekilerin harfiyen yazdığı saatlerde dk. oynamadan yapmak önemliymiş ben 6. günü bitirdim dün doktoruma sorularım vardı onları sormaya gittim tekrar tartılmak istedim 5 günde 94.8den 93.2 ye düşmüşüm 1.6 kilo vermişim ama ne yazıyorsa saati saatine yapıyorum iyki arkadaşım tavsie etmişte o doktora gitmişim ben 7. takımdan geliyorum bugün yazdıklarıma bir göz atarsan şaşıracaksın
canim çokk teşekkür ederim ilgine ..haklısın sanırım ,diyetisyene gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım zaten..ben İstanbulda oturuyorum Bostanci taraflarindayim senin diyetisyenin yakınlardaysa belki ona gidebilirim bende :)..yazdıklarini okudum tebrik ederim İnşaallah hep böyle güzell devam eder yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın ..tartin bozulmuş vardır bir hayır :))ben 70ten 65 e kadar rahat düşmüştüm ama 3,5 haftadir yerimde sayiyorum tartımın bozulduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu hatta eşim ben tartılırken arada şaka yapar ayağını koyar tartıya 20 kilo fazla çıkarim sonrada eşime kızarım bu aralar artık gram ilerleme görmeyince arkama bakıyodum bi ümit tartıya ayağını koyanmı var diye :))
aslinda uyuyodum wc ye gitmişken bi de tartildim vee uzun zamandir ilk defa eksiyi görünce soluğu burda aldimbugün itibariyle 600 gram eksideyim çok mutluyum sanirim duraklama devrim bitti artık
tabii yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum düşüncesi bile kilo verdirdi baksanizaD
dün yediklerimi yazayım unutmadan
sabah
iki kayisi kivaminda haşlanmiş yumurta
öğlen
kavun +peynir
akşam
bir tabak manti (çok azi manti çoğu sarmisakli yoğurt)
20 dk eliptik bisiklet
ben her zaman elimde birbuçuk litrelik şişemle dolaştığımdan suyu yazmaya gerek görmüyorum sanirim ..hatta gece defalarca uyanıp su içiyorum inşallah gizli şekerden değildir çünkü kendimi bildim bileli çok su içerim
neyse ben tekrar uyuyayim iyi uykular hepinize ya da günaydin :))
günaydıınnn kızlarkeyifli bir gün dilerim
günaydin kaptanimm
günaydin kizlarr
kaçamaksiz ve güzel bir gün dilerim
merhaba kızlar..umarım yazmamda bi sakınca yoktur.sizleri özledim bi merhaba diyim dedim.diyetleriniz iyi gidiyodur inşallah.ben 3. kilomuda verdim çok şükür.bu sabah 69 u gördümhepinize başarılar.hoşçakalın
günaydıınnn kızlarkeyifli bir gün dilerim
merhaba kızlar..umarım yazmamda bi sakınca yoktur.sizleri özledim bi merhaba diyim dedim.diyetleriniz iyi gidiyodur inşallah.ben 3. kilomuda verdim çok şükür.bu sabah 69 u gördümhepinize başarılar.hoşçakalın
günaydin kaptanimm
günaydin kizlarr
kaçamaksiz ve güzel bir gün dilerim
bu arada öğlenle akşam arasi 5 tane findik yemiştim onu unutmuşum yazmayi kizlar..
kızlar :
Ben menümü yazmaya utanıyorum sabah mükemmeldi; tavada 2 yumurta, 50 dk pilates, yeşilçay
2 tatlı kaşığı bal
form çay
yedim de yedim sabah spor yaptım ama sonrasında bütün gün oturdum yarın ne yapsam da düzeltsem kendimi :106:
canımcım daha çok diyetini bozmayacagın yerlere gitseniz süper olur.ızgara salata vb yiyebilirsin.dün mesela tavukta güzel bozan kola olmus
:
sağol kaptancım bazen başıma vuruyor git ye diyorum sonra hemen vazgeçiyorum
umarim sonuçlar güzel çıkar ve diyetisyenin faydali olur sana..
haklısın sanırım ama kilo veremediğim için azalttım ama o da banamısın demedi,
troid için bana ultrason çekmedi kan tahlili yaptı ve de ben dahiliyeciyle görüşmüştüm diyetisyene gitmedim hiç olmadı ben de bi diyetisyene gidideyimhatta senin diyetisyenine gideyim madem çok memnunsun :))
ben aşırı su toplama yüzünden gitmiştim bi sürü test yaptı bi de iki sene önce ki testlerime bakti önceki doktor bisi yok demisti meğerse iki senedir gizli şeker varmış:S şeker için bi ilaç verdi ( vücudun yediğin şekeri almasını engellenmeye yariyo ) ama ben kullanmıyorum onun yerine fazla şekerli tüketmemeye çalışıyorum..Su toplama problmim nolucak peki dedim bu ilaci iç düzelir dedi ama ilacin bir numarali yanetkisi su toplama yapmasi:)))Halimizden anlayacak gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor Allah şansımızı açık etsin diyorum...
kızlar :
Ben menümü yazmaya utanıyorum sabah mükemmeldi; tavada 2 yumurta, 50 dk pilates, yeşilçay
2 tatlı kaşığı bal
form çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?