Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ücretsiz cnmben izmirde oturuyorum devlet hastanesinde mükemmel bir doktor yeşilyurt devlet hastanesindenesil gören atalay

Günaydınnnnnnnnnn

Kaptanım bu hafta takım bence formda iyi bi derecemiz olcak bu hafta

iinnşşallahhhh

hiçbir sakıncası yok istediğin zaman gelebilirsin tebrikler

dün yidiklerimi yazim bari

sabah:
zeytinli poaça açık çay

öğlen
bamya ve pilav

ara
yarımdan az simit açık çay

soda içtim bide

akşam çok miğdem bulandı yemek yiyemedim sadece bir tane nektar yedim normal şeftali yiyemiyorum malesef sonra yine çok halsiz kalınca çok az ekmek peynir zeytin yedim

spor yapamadım ayaklarım bi kaç yerden su topladı

kızlar sabahtan beri 2 sayfa geçmişi okuyup yetişemedim bu ara iş yogun.denetleme var birkaç güne.ders çalışıyorum bir taraftan çok takımla ilgilenemiyorum.sayı nedeniyle izne ayrılmıyorum ama çok ugrayamayacagım.zeynebim takımı sana emanet etsem kabul edermisin?su sınavları atlatayım 2 sindede diyetisyene gideyim öyle full motivasyon buradayım

ücretsiz cnmben izmirde oturuyorum devlet hastanesinde mükemmel bir doktor yeşilyurt devlet hastanesindenesil gören atalay
Hadi ya tühh.İzmir'de olasım geldi

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.Neden su topladı ki? İyileşir bir an önce umarım. Simit poğaça falan aynı gün yemişsin ama akşam yememişsin yine dengelenmiştir.

Kolay gelsin kaptanım full motivasyonla beklerik seni

1 paket bisküvi 4 yumurta cok olmuş bebişim.havalar ısnmaya başladı alerji neyin olma.

yok bebişim nie kızıyım.buraya nie yazıyoz yanlışlarımızı düzeltelim die.yapıcı eleştiri bunlar.öğlen kendi elimle yaktım kendimi.okula ben memleketten gelenlerden götrdm sofra kurduk arkadaşlarla.bayada götrdm gördğnz gibi.ama akşama dikkat ettim bugünde baya dikkatliydim ara cok ama hafif şeyler yedim.,
evet şimcik gelelim sana az yiyosun gibime geliyo biraz meyve ve sebze eklesen süperrrr olar.gerçi dün sebzeyi sölemiştim:)
bu arada öğlenle akşam arasi 5 tane findik yemiştim onu unutmuşum yazmayi kizlar..
aralar boş dicektim ama finduk yimişsin.
hoşgeldin tatlım ne sakıncası olacak tabiki her zaman bekleriz.kilo vermene de cok sevndm.
tatlım 2 gündür daha iim toparladım.bugün tartıldım haftasonu kacamaklarıma göre 100 gr ekside görünce sevndm hatta.buna bile sevndm.inşallah daha dikkatli olarak cumaya en az 500 gr gidecek.öğlen ekmeği sorma beyaz olduğu için doymadım bile.
gayet güzel olmuşşş canm..

kaptanım sen yetişebildiğin kadar yetiş.haftaya nasıl olsa bizlesin.bu arada bende en tombulundan bikaç üye daha arıyım?

menümüde yazayım canlar komşularla hamama gidecez gitsin kirler:)))

sabah:2 lokma ekmek,1 avuc eviz,1 dilim peynirle 1 yumurta,bol salata

ara:1 kase erik

öğle:1 kase mantar,marul,1 ayran

ara:1 kase erik,yarım nektar

ara:2 avuç gevrek

akşam:bol salata,1 tabak fırnda sebzeli tavuk

su:3 litre

Menün çok güzel tatlım
kızlar katılım alanında 3 kişi daha davet ettim.yeni üyelerin gelip canlanması lazım.

Evet yaa kimsecikler yok buralarda canım sıkıldı bi başıma

Menümü de paylaşayım.

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir zeytin

Öğle :Taze fasulye tarhana çorbası yoğurt

Ara : 8 erik

Akşam : Çorba salata 1 elma

Spor: 40 dk bisiklet 25 dk göbek şov Kızlar yaa dans ediyorum 3 gündür inanılmaz ter atıyorum yürüyüş yerine dans ediyorum bu aralar daha iyi gibi

Günaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordum vermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız

hoş geldin canım bişeyi çok merak ettim ismin nedir acaba? ayrıca neden eylül? bak bu takım süper bi takım sen kendine inanmışsın gelmişsin bak nasıl güzel gidecek kilolar

hoşbulduk canım. ismim tuba, eylül ise cok sevdiğim bi isim, bir gün kızım olursa koymayı düşündüğüm tek isim. insallah istediğim gibi olurda veririm fazla kilocukları. takım kuralları ve yarısma hakkında cok bılgım yok ama. umarım bi sorun yasamam.

tanıştığımza memnun oldum canım benım ısmım eylül acaba adaşım mı dedim ondan sordum sorun yaşancak bişi yok bu konuyla ilgili zeynep arkadaşımız yada takım kaptanımız sana zaten gerekli bilgiyi verir ama kısa olarak şunu söylıyım sabahları bi önceki günün yediklerini listesini yani menünü yazıyosun bizimle paylaşıyosun yaptığın sporu fln herşeyi söylüyosun diğer arkadaşlarının menülerini inceleyip yorum yapıyosun cuma günleri tartılıp kilomuzu bildiriyoruz eğer nete giremez menünü yazamayacağın bi durum varsa mazeretini bildirmen gerekiyo bunun dışında söylencek bişi var mı bılmıyorum ama dediğim gibi yardımcı olurlar sana

kızlar canım çok sıkkın nolur bi cvp verin nişanlım bu ara çok uzak ve soğuk noldu bişi mi var diyorum ama hayır yok diyo ama neden böyle bilmiyorum artık beni sevmiyomu yada nişanlandık diye vazmıgeçemiyo beni istemiyo mu bilemedin çok canım sıkkın moralım bozuk bu ara cok fena dalgınım karamsarım offf napcam ben

Hoşgeldinnn Canım elma sirkeli suyu aç karnına içme bana doktor tok karnına iç mideni delersin demişti.Yaptıkların benim yaptıklarıma benziyor.Ben evli ev hanımıyım 8 aylık da 1 kızım var.Hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum şu gün itibariyle 11 kilo vermiş bulunmaktayım.Sen de başırırsın inşallah dilediğin kiloya ulaşmayı
Üzülme canım dur hemen kötüsünü düşünme işine canı sıkılmıştır belki.Benim koca bile işte sıkıntılıysa evde soğuk olur hem zor sıkıntılı bir dönem nişanlılık.Sevmese vazgeçer canım kise tutamaz sevmeyen erkeği bence sen içini ferah tut.

süper canm ya bu hafta 2 ye varacan gibime geliyor.bu arada bende bugün uzun bi aradan sonra spora döndm.gerçi pek bişey değil ama en azından ucundan geri başladım şeytanın bacağını kırdım.yarım saat yürüyüp 60ta ip atladım.
bir de 3,5 lt su içtim bugün ama ben de kabızlık var yaa ne yapsam geçmedi.Kurtulamadım şu illetten
canm kızlar kayısılı form çayı içiyorlar ii geliyor diolar.sabah ac karnına akşamdan suya koyduğun iki kayısının suyunu içip kendinide yiyebilirsin onlarda ii gelir.bide salatanı bol yeşillikle yapabilirsin.marul maydonoz gibi.bi arkadaşım maydonoz suyunu kaynatıp hafif ılıyınca kafaya dikiyordu.o da baya rahatlatıyo demişti.yada benm gibi acı yiyebilirsin.gerçi sen emziriyorsun.

hoşgeldin tubacım.zeynep ben 1,60 boyunda 68 kiloyum.öğretmeneim ve istanbulda yaşıyorum.bide 3 yaşında bi kızım var.27 yaşındayım.eylül sana gereklileri sölemiş.hergün en az 5 yorum yapman gerekiyor.son yazdığın mesajdan itibaren okuyup bakman gerekiyor.onu da yukarıda forum takipten yazdığım mesajlara tıkladığın zaman son yazdığın mesaj cıkar orayı acınca sırayla okumaya başlarsın.yarın sabahtan itibaren kilonu bildirirsen sevnrm bide hedef kilonu tabi..kilonun arttığını erken farketmen güzel bişey .hep beraber birbirmize destek olark bu karayağlardan kurtulacaz inşallah.bu arada 2 hafta deneme süren var aktifliğine göre takıma alınıp alınmayacağına karar verecez.

arkadaşım sen nie üztüne alınıyosun ki hemen.belki senle ilgili değildir.yada emin olamıyosan at bi olta tutarsa demekki bişey vardır.sende ona soğuk davran sonra ayrılalıımmı felan de bak bakalım ne dio.senle ilgili değilse hemen söler ozaman zaten.hem senn aklına nerden geldiki öle bişey?

Ayy zeynepim kayısı yaptım bugün sanırım fazla kaçırmışım bu sefer de motoru bozduk heralde Bu sabah kalktım hala 82,2yim dünkü spora az yemeye 200 300 gr gitmiştir demiştim emmeee duruyorlar öyle yerlerinde pis yağlar.1,5 kiloyu geçerim bu hafta inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…