- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
ücretsiz cnmDatlumm ekmek çok olmuş.Kahvaltın süperakşam yemeğinde çok iyi.Canım mantar çekti akşama yapçam sayendeŞu banyo ve balon şişirmeyi ben de denicem
Canım sağol menüm genelde böyle kaçamak dışında tabiPekmez hem tatlı krizi için hemde sü için.Hatta şuan hem emziriyorum hem yazıyorum
Yumurtalar çok olmuş bu birrrrrr:)O diyet bisküvileri de yeme bence bi paketinde gayet de fazla kalori var hem de pek doyurucu değil.ben 1 tane yesem bıraksam diyordum ama olmuyor malesefBir de 4 parça yerine 1 parça bitter çikolata yeter bence nefsini köreltmeye :)Damağındaa eriterek ye yiceksen de caanım o zaman kesilir biraz krizin:)
Canım hangi diyetisyene gidiyorsun bana yakınsa ben de gitmek isterim bir de fiyatı uygunsa tebii
tebrikler tatlım.Cumaya kadar 1 kilo olur inşallah.Ben de 4 günde 1,4 kilo verdim pek mutluyum .
Bu arada çok az yiyorsun azıcık çoğalt şu menünü.Kavun peynirmiş ben onu ara öğün yaparım kız
Günaydınnnnnnnnnn
Kaptanım bu hafta takım bence formda iyi bi derecemiz olcak bu hafta
merhaba kızlar..umarım yazmamda bi sakınca yoktur.sizleri özledim bi merhaba diyim dedim.diyetleriniz iyi gidiyodur inşallah.ben 3. kilomuda verdim çok şükür.bu sabah 69 u gördümhepinize başarılar.hoşçakalın
Hadi ya tühh.İzmir'de olasım geldiücretsiz cnmben izmirde oturuyorum devlet hastanesinde mükemmel bir doktor yeşilyurt devlet hastanesinde nesil gören atalay
Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.Neden su topladı ki? İyileşir bir an önce umarım.dün yidiklerimi yazim bari
sabah:
zeytinli poaça açık çay
öğlen
bamya ve pilav
ara
yarımdan az simit açık çay
soda içtim bide
akşam çok miğdem bulandı yemek yiyemedim sadece bir tane nektar yedim normal şeftali yiyemiyorum malesef sonra yine çok halsiz kalınca çok az ekmek peynir zeytin yedim
spor yapamadım ayaklarım bi kaç yerden su topladı
kızlar sabahtan beri 2 sayfa geçmişi okuyup yetişemedim bu ara iş yogun.denetleme var birkaç güne.ders çalışıyorum bir taraftan çok takımla ilgilenemiyorum.sayı nedeniyle izne ayrılmıyorum ama çok ugrayamayacagım.zeynebim takımı sana emanet etsem kabul edermisin?su sınavları atlatayım 2 sindede diyetisyene gideyim öyle full motivasyon buradayım
1 paket bisküvi 4 yumurta cok olmuş bebişim.havalar ısnmaya başladı alerji neyin olma.Ben menümü yazmaya utanıyorum sabah mükemmeldi; tavada 2 yumurta, 50 dk pilates, yeşilçay
sonra 1 kupa kahve 4 parça bitter çikolata
öğle 1 tabak sade makarna (1 tabaktan az falan değil tam bir tabak)
1 kupa kahve 1 paket diyet bisküvi :18:
2 tatlı kaşığı bal
akşam tavada 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 fincan Türk kahvesi
form çay
yedim de yedim sabah spor yaptım ama sonrasında bütün gün oturdum yarın ne yapsam da düzeltsem kendimi :106:
Canim benim üç dilim ekmek sanki fzla olmuş gibi ne dersin ha ? humus sanirim tahinle yapılıyodu çok güzel oluyo ama kiloda yapıyo dikkat et canimin içi ...bi de çubuk kraker yemişsin gerçi çok yememişsin ama hiç olmasa daha iyi olurdu ..kızmıyosun dimi bana senin iyiliğin için söylüyorum ..akşam yemeğin ve kahvaltin gayet zengin ve güzel geldi bana
sporu da yazıp buraya kendini motive etmek güzel fikir ..balon şişirmeyi ilk defa duyuyorum.Banyoda sanirim beraberinde masaj yapılırsa faydali olur ..
ben de tens cihazimi kullanmaya devam ediyorum şu anda çok memnunum kilo vermedim ama vücudum çok şekle girmeye başladı ..
akşam bu mesaji yazarken misafir geldi şimdi devam edebiliyorum
sağol canim aynen öyle oldu kıtlıktan çıkmış gibiydimrahatsızlıgım geçti gibi yarin senin dediğin gibi yapayım o zaman sebze çorba ağırlıklı bir menü yapayım kendime ..Bitanem kilo almazsin daha haftanin başı yeterki bundan sonra dikkat et eminim bu cuma yüzün gülecek
yok bebişim nie kızıyım.buraya nie yazıyoz yanlışlarımızı düzeltelim die.yapıcı eleştiri bunlar.öğlen kendi elimle yaktım kendimi.okula ben memleketten gelenlerden götrdm sofra kurduk arkadaşlarla.bayada götrdm gördğnz gibi.ama akşama dikkat ettim bugünde baya dikkatliydim ara cok ama hafif şeyler yedim.,canim çokk teşekkür ederim ilgine ..haklısın sanırım ,diyetisyene gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım zaten..ben İstanbulda oturuyorum Bostanci taraflarindayim senin diyetisyenin yakınlardaysa belki ona gidebilirim bende :)..yazdıklarini okudum tebrik ederim İnşaallah hep böyle güzell devam eder yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın ..tartin bozulmuş vardır bir hayır :))ben 70ten 65 e kadar rahat düşmüştüm ama 3,5 haftadir yerimde sayiyorum tartımın bozulduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu hatta eşim ben tartılırken arada şaka yapar ayağını koyar tartıya 20 kilo fazla çıkarim sonrada eşime kızarım bu aralar artık gram ilerleme görmeyince arkama bakıyodum bi ümit tartıya ayağını koyanmı var diye :))
aslinda uyuyodum wc ye gitmişken bi de tartildim vee uzun zamandir ilk defa eksiyi görünce soluğu burda aldimbugün itibariyle 600 gram eksideyim çok mutluyum sanirim duraklama devrim bitti artık
tabii yine de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum düşüncesi bile kilo verdirdi baksanizaD
dün yediklerimi yazayım unutmadan
sabah
iki kayisi kivaminda haşlanmiş yumurta
öğlen
kavun +peynir
akşam
bir tabak manti (çok azi manti çoğu sarmisakli yoğurt)
20 dk eliptik bisiklet
ben her zaman elimde birbuçuk litrelik şişemle dolaştığımdan suyu yazmaya gerek görmüyorum sanirim ..hatta gece defalarca uyanıp su içiyorum inşallah gizli şekerden değildir çünkü kendimi bildim bileli çok su içerim
neyse ben tekrar uyuyayim iyi uykular hepinize ya da günaydin :))
aralar boş dicektim ama finduk yimişsin.bu arada öğlenle akşam arasi 5 tane findik yemiştim onu unutmuşum yazmayi kizlar..
hoşgeldin tatlım ne sakıncası olacak tabiki her zaman bekleriz.kilo vermene de cok sevndm.merhaba kızlar..umarım yazmamda bi sakınca yoktur.sizleri özledim bi merhaba diyim dedim.diyetleriniz iyi gidiyodur inşallah.ben 3. kilomuda verdim çok şükür.bu sabah 69 u gördümhepinize başarılar.hoşçakalın
tatlım 2 gündür daha iim toparladım.bugün tartıldım haftasonu kacamaklarıma göre 100 gr ekside görünce sevndm hatta.buna bile sevndm.inşallah daha dikkatli olarak cumaya en az 500 gr gidecek.öğlen ekmeği sorma beyaz olduğu için doymadım bile.hep vazgeç inşallah azmin hiç sönmesin
canım ben konyadayım burada olsan giderdikbence sende gitmelisin gizli şekerin falan varsa denetim altına tut kendini
gayet güzel canım
öğlen ekmeğin yok olmus akşamda da makarna var ama yinede toparlanmıs bir menü
canım dünde 2 yumurtan vardı.hafta boyunca toplamda 3 yumurta öneriyorlar1 paket diyet bisküvi kaç kalori bir bakarmısın?100 cal i geçmemeli ara öğünün
gayet güzel olmuşşş canm..dün yidiklerimi yazim bari
sabah:
zeytinli poaça açık çay
öğlen
bamya ve pilav
ara
yarımdan az simit açık çay
soda içtim bide
akşam çok miğdem bulandı yemek yiyemedim sadece bir tane nektar yedim normal şeftali yiyemiyorum malesef sonra yine çok halsiz kalınca çok az ekmek peynir zeytin yedim
spor yapamadım ayaklarım bi kaç yerden su topladı
kızlar sabahtan beri 2 sayfa geçmişi okuyup yetişemedim bu ara iş yogun.denetleme var birkaç güne.ders çalışıyorum bir taraftan çok takımla ilgilenemiyorum.sayı nedeniyle izne ayrılmıyorum ama çok ugrayamayacagım.zeynebim takımı sana emanet etsem kabul edermisin?su sınavları atlatayım 2 sindede diyetisyene gideyim öyle full motivasyon buradayım
Menün çok güzel tatlımmenümüde yazayım canlar komşularla hamama gidecez gitsin kirler:)))
sabah:2 lokma ekmek,1 avuc eviz,1 dilim peynirle 1 yumurta,bol salata
ara:1 kase erik
öğle:1 kase mantar,marul,1 ayran
ara:1 kase erik,yarım nektar
ara:2 avuç gevrek
akşam:bol salata,1 tabak fırnda sebzeli tavuk
su:3 litre
kızlar katılım alanında 3 kişi daha davet ettim.yeni üyelerin gelip canlanması lazım.
Günaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordumvermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız
hoşbulduk canım. ismim tuba, eylül ise cok sevdiğim bi isim, bir gün kızım olursa koymayı düşündüğüm tek isim. insallah istediğim gibi olurda veririm fazla kilocukları. takım kuralları ve yarısma hakkında cok bılgım yok ama. umarım bi sorun yasamam.
HoşgeldinnnGünaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordumvermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız
Üzülme canım dur hemen kötüsünü düşünme işine canı sıkılmıştır belki.Benim koca bile işte sıkıntılıysa evde soğuk olur hem zor sıkıntılı bir dönem nişanlılık.Sevmese vazgeçer canım kise tutamaz sevmeyen erkeği bence sen içini ferah tut.kızlar canım çok sıkkın nolur bi cvp verin nişanlım bu ara çok uzak ve soğuk noldu bişi mi var diyorum ama hayır yok diyo ama neden böyle bilmiyorum artık beni sevmiyomu yada nişanlandık diye vazmıgeçemiyo beni istemiyo mu bilemedin çok canım sıkkın moralım bozuk bu ara cok fena dalgınım karamsarım offf napcam ben
süper canm ya bu hafta 2 ye varacan gibime geliyor.Menümü de paylaşayım.
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir zeytin
Öğle :Taze fasulye tarhana çorbası yoğurt
Ara : 8 erik
Akşam : Çorba salata 1 elma
Spor: 40 dk bisiklet 25 dk göbek şovKızlar yaa dans ediyorum 3 gündür inanılmaz ter atıyorum yürüyüş yerine dans ediyorum bu aralar daha iyi gibi
canm kızlar kayısılı form çayı içiyorlar ii geliyor diolar.sabah ac karnına akşamdan suya koyduğun iki kayısının suyunu içip kendinide yiyebilirsin onlarda ii gelir.bide salatanı bol yeşillikle yapabilirsin.marul maydonoz gibi.bi arkadaşım maydonoz suyunu kaynatıp hafif ılıyınca kafaya dikiyordu.o da baya rahatlatıyo demişti.yada benm gibi acı yiyebilirsin.gerçi sen emziriyorsun.bir de 3,5 lt su içtim bugün ama ben de kabızlık var yaa ne yapsam geçmedi.Kurtulamadım şu illetten
Günaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordumvermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız
hoşbulduk canım. ismim tuba, eylül ise cok sevdiğim bi isim, bir gün kızım olursa koymayı düşündüğüm tek isim. insallah istediğim gibi olurda veririm fazla kilocukları. takım kuralları ve yarısma hakkında cok bılgım yok ama. umarım bi sorun yasamam.
hoşgeldin tubacım.zeynep ben 1,60 boyunda 68 kiloyum.öğretmeneim ve istanbulda yaşıyorum.bide 3 yaşında bi kızım var.27 yaşındayım.eylül sana gereklileri sölemiş.hergün en az 5 yorum yapman gerekiyor.son yazdığın mesajdan itibaren okuyup bakman gerekiyor.onu da yukarıda forum takipten yazdığım mesajlara tıkladığın zaman son yazdığın mesaj cıkar orayı acınca sırayla okumaya başlarsın.yarın sabahtan itibaren kilonu bildirirsen sevnrm bide hedef kilonu tabi..kilonun arttığını erken farketmen güzel bişey .hep beraber birbirmize destek olark bu karayağlardan kurtulacaz inşallah.bu arada 2 hafta deneme süren var aktifliğine göre takıma alınıp alınmayacağına karar verecez.tanıştığımza memnun oldum canım benım ısmım eylül acaba adaşım mı dedim ondan sordumsorun yaşancak bişi yok bu konuyla ilgili zeynep arkadaşımız yada takım kaptanımız sana zaten gerekli bilgiyi verir ama kısa olarak şunu söylıyım sabahları bi önceki günün yediklerini listesini yani menünü yazıyosun bizimle paylaşıyosun yaptığın sporu fln herşeyi söylüyosun diğer arkadaşlarının menülerini inceleyip yorum yapıyosun cuma günleri tartılıp kilomuzu bildiriyoruz eğer nete giremez menünü yazamayacağın bi durum varsa mazeretini bildirmen gerekiyo bunun dışında söylencek bişi var mı bılmıyorum ama dediğim gibi yardımcı olurlar sana
kızlar canım çok sıkkın nolur bi cvp verin nişanlım bu ara çok uzak ve soğuk noldu bişi mi var diyorum ama hayır yok diyo ama neden böyle bilmiyorum artık beni sevmiyomu yada nişanlandık diye vazmıgeçemiyo beni istemiyo mu bilemedin çok canım sıkkın moralım bozuk bu ara cok fena dalgınım karamsarım offf napcam ben
süper canm ya bu hafta 2 ye varacan gibime geliyor.bu arada bende bugün uzun bi aradan sonra spora döndm.gerçi pek bişey değil ama en azından ucundan geri başladım şeytanın bacağını kırdım.yarım saat yürüyüp 60ta ip atladım.
canm kızlar kayısılı form çayı içiyorlar ii geliyor diolar.sabah ac karnına akşamdan suya koyduğun iki kayısının suyunu içip kendinide yiyebilirsin onlarda ii gelir.bide salatanı bol yeşillikle yapabilirsin.marul maydonoz gibi.bi arkadaşım maydonoz suyunu kaynatıp hafif ılıyınca kafaya dikiyordu.o da baya rahatlatıyo demişti.yada benm gibi acı yiyebilirsin.gerçi sen emziriyorsun.
hoşgeldin tubacım.zeynep ben 1,60 boyunda 68 kiloyum.öğretmeneim ve istanbulda yaşıyorum.bide 3 yaşında bi kızım var.27 yaşındayım.eylül sana gereklileri sölemiş.hergün en az 5 yorum yapman gerekiyor.son yazdığın mesajdan itibaren okuyup bakman gerekiyor.onu da yukarıda forum takipten yazdığım mesajlara tıkladığın zaman son yazdığın mesaj cıkar orayı acınca sırayla okumaya başlarsın.yarın sabahtan itibaren kilonu bildirirsen sevnrm bide hedef kilonu tabi..kilonun arttığını erken farketmen güzel bişey .hep beraber birbirmize destek olark bu karayağlardan kurtulacaz inşallah.bu arada 2 hafta deneme süren var aktifliğine göre takıma alınıp alınmayacağına karar verecez.
arkadaşım sen nie üztüne alınıyosun ki hemen.belki senle ilgili değildir.yada emin olamıyosan at bi olta tutarsa demekki bişey vardır.sende ona soğuk davran sonra ayrılalıımmı felan de bak bakalım ne dio.senle ilgili değilse hemen söler ozaman zaten.hem senn aklına nerden geldiki öle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?