arkadaşım sen nie üztüne alınıyosun ki hemen.belki senle ilgili değildir.yada emin olamıyosan at bi olta tutarsa demekki bişey vardır.sende ona soğuk davran sonra ayrılalıımmı felan de bak bakalım ne dio.senle ilgili değilse hemen söler ozaman zaten.hem senn aklına nerden geldiki öle bişey?
zeynepcim bole değildi çok değişti dedim bi kavgamızda ayrılalım istersen bu şekilde uğraşmazsın zaten çok değiştin seni suçlıycak değilim söyleyememiş olabilirsin tmm ver yüzüğü çık git dedim şimdi ikimizde sinirliyiz sonra konuşalım gerekirse o zmn bitiririz dedi sonra lutfen boyle yapma bıdaha kıskanclık yapmanı gerektırcek bişi yapmadım yapmıyorum kavga etmeyelım bu bıze zarar verir dedı ama uzun süredir eskisi gibi aramıyo eskisi gibi konusmuyo ve hep azarlıyo
dünkü menüm
sabah 1 tane poğaça açık çay
öğlen mercimek çorba patates yemeği ve salata (iş yerinin menüsü)
akşam tavuk ve pilav(çok az) yoğurt ve kocaman bir tabak salata
bu ara misafirler olduğu için malesef ki akşamları kaçırabiliyorum ama ölçülü yiyorum malesef onları bırakıp spora gıdemıyorum ki zaten daha yaralarım geçmedi
Aralar niredeeeeeeeee.Sen ara yapmaya çalış yine de canım.
ara yapamıyorum cnm o kadar yoğun ki yemek bile geçiştirme hızlı yemek zorunda kalıyorum malesef evet kıskanclık yapıyorum ama bunun önüne geçemiyorum ole neree gıttın naptın bugun kım aradı ne dedı degıl konsere gıttık resmen kızla ıkısı uc defa olmak uzere yakaldım bakıyolardı ondan sonra bnde sınırlendım
Valla yakaladıysan sen haklısın ben de yok yere kıskançlık yapıyorsun sanmıştım.Seninki düpedüz saygısızlık yapmış sana.Ben kıskanmam ama yanımda böyle bi şey olsa.O konserde bırakır onu giderdim.Ne demekmiş benim yanımda kızla bakışmak
tanıştığımza memnun oldum canım benım ısmım eylül acaba adaşım mı dedim ondan sordumsorun yaşancak bişi yok bu konuyla ilgili zeynep arkadaşımız yada takım kaptanımız sana zaten gerekli bilgiyi verir ama kısa olarak şunu söylıyım sabahları bi önceki günün yediklerini listesini yani menünü yazıyosun bizimle paylaşıyosun yaptığın sporu fln herşeyi söylüyosun diğer arkadaşlarının menülerini inceleyip yorum yapıyosun cuma günleri tartılıp kilomuzu bildiriyoruz eğer nete giremez menünü yazamayacağın bi durum varsa mazeretini bildirmen gerekiyo bunun dışında söylencek bişi var mı bılmıyorum ama dediğim gibi yardımcı olurlar sana
bende cok memnun oldum eylülcüm. ismin cok güzel bu arada. sizlerle bi arada olmak sizlere katılmak gercekten mutluluk verici, insan daha cok umutlanıyor vee daha cok ınanıyor zayıflayacagına. ınsallah bu kararlılıgım hep boyle devam eder. tabi birazda sizler sayesinde olacak insallah. ayrıca cok tesekkür ederim verdiğin bilgiler için.
bende yeni geldım 3.haftam hanı tam olarak bılemıyorum yada atladığım yerler belkı olmustur ama eger kı yardımım dokunduysa bende mutlu olurum...
ne kadar gıttı 3 haftada. ınsallah istedıgın kolaya ulasırsın canım, hepimiz insallah)
hoşgeldin.Günaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordumvermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız
kızlar canım çok sıkkın nolur bi cvp verin nişanlım bu ara çok uzak ve soğuk noldu bişi mi var diyorum ama hayır yok diyo ama neden böyle bilmiyorum artık beni sevmiyomu yada nişanlandık diye vazmıgeçemiyo beni istemiyo mu bilemedin çok canım sıkkın moralım bozuk bu ara cok fena dalgınım karamsarım offf napcam ben
zeynepcim bole değildi çok değişti dedim bi kavgamızda ayrılalım istersen bu şekilde uğraşmazsın zaten çok değiştin seni suçlıycak değilim söyleyememiş olabilirsin tmm ver yüzüğü çık git dedim şimdi ikimizde sinirliyiz sonra konuşalım gerekirse o zmn bitiririz dedi sonra lutfen boyle yapma bıdaha kıskanclık yapmanı gerektırcek bişi yapmadım yapmıyorum kavga etmeyelım bu bıze zarar verir dedı ama uzun süredir eskisi gibi aramıyo eskisi gibi konusmuyo ve hep azarlıyo
aslında tam öle bakışmakta demiyelim de sonuç olarak gördüm 1 kere bizim kini 3 kerede kızın kını yakaladım belkı yanlıs gordum yada o baktı dıye baktı bılemem gunahımı alıyosun yapmadım fln dedı ama gunahı boynuna bılmıyorum ya bılmıyorum ama dayanamıyorum artık
hoşgeldin.
üzme kendini o kadar
biraz rahat bırak arama
sen de benim umrum değilsin havasına gir.
kaçan kovlanır, unutma.
Menümü de paylaşayım.
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir zeytin
Öğle :Taze fasulye tarhana çorbası yoğurt
Ara : 8 erik
Akşam : Çorba salata 1 elma
Spor: 40 dk bisiklet 25 dk göbek şovKızlar yaa dans ediyorum 3 gündür inanılmaz ter atıyorum yürüyüş yerine dans ediyorum bu aralar daha iyi gibi
bir de 3,5 lt su içtim bugün ama ben de kabızlık var yaa ne yapsam geçmedi.Kurtulamadım şu illetten
kızlar sabahtan beri 2 sayfa geçmişi okuyup yetişemedim bu ara iş yogun.denetleme var birkaç güne.ders çalışıyorum bir taraftan çok takımla ilgilenemiyorum.sayı nedeniyle izne ayrılmıyorum ama çok ugrayamayacagım.zeynebim takımı sana emanet etsem kabul edermisin?su sınavları atlatayım 2 sindede diyetisyene gideyim öyle full motivasyon buradayım
menümüde yazayım canlar komşularla hamama gidecez gitsin kirler:)))
sabah:2 lokma ekmek,1 avuc eviz,1 dilim peynirle 1 yumurta,bol salata
ara:1 kase erik
öğle:1 kase mantar,marul,1 ayran
ara:1 kase erik,yarım nektar
ara:2 avuç gevrek
akşam:bol salata,1 tabak fırnda sebzeli tavuk
su:3 litre
kızlar katılım alanında 3 kişi daha davet ettim.yeni üyelerin gelip canlanması lazım.
ohhh gitsin bebişim tertemiz olmuştur bağırsakların.tıkanmasından iidir boşalması:))))inşallah.bende 1 kiloya yakın olsun istiyorum ama pek sanmıyorum.Ayy zeynepim kayısı yaptım bugün sanırım fazla kaçırmışım bu sefer de motoru bozduk heraldeBu sabah kalktım hala 82,2yim dünkü spora az yemeye 200 300 gr gitmiştir demiştim emmeee duruyorlar öyle yerlerinde pis yağlar.1,5 kiloyu geçerim bu hafta inşallah.
yok öle pek kaçamak olmamış ama az yediğin için normalde vücudun alışmışmıdır bilemiyorum?dünkü menüm
sabah 1 tane poğaça açık çay
öğlen mercimek çorba patates yemeği ve salata (iş yerinin menüsü)
akşam tavuk ve pilav(çok az) yoğurt ve kocaman bir tabak salata
bu ara misafirler olduğu için malesef ki akşamları kaçırabiliyorum ama ölçülü yiyorum malesef onları bırakıp spora gıdemıyorum ki zaten daha yaralarım geçmedi
benm erkek kardeşimde nişanlıyken nişanlısı cok kıskanıyrdu.ona baktın,o sana baktı felan.dışardan bakan acısındanda trajı komik oluyodu.bide o rencide ediyodu herkesin içindezeynepcim bole değildi çok değişti dedim bi kavgamızda ayrılalım istersen bu şekilde uğraşmazsın zaten çok değiştin seni suçlıycak değilim söyleyememiş olabilirsin tmm ver yüzüğü çık git dedim şimdi ikimizde sinirliyiz sonra konuşalım gerekirse o zmn bitiririz dedi sonra lutfen boyle yapma bıdaha kıskanclık yapmanı gerektırcek bişi yapmadım yapmıyorum kavga etmeyelım bu bıze zarar verir dedı ama uzun süredir eskisi gibi aramıyo eskisi gibi konusmuyo ve hep azarlıyo
benm eşim yani nişanlım da öküz gibi bakrdı.bi kere hatta ben bozmak istemedim.ama eşimin abisi dediki 'oo h . ne biçim bakıyosun sen nişanlının yanındayken öle.baya bi kavga ettik.aslında alışma evresinde çokta normal bunlar.zamanla alışırsın bu kavgalar basitte gelir.ben artık kıskanmıyorum mesela.hayatın sonu değil başkasını beğeniyorsa gözü varsa tabiki yolu acık.üzülmem bile:))hiç kimse hiçbirşey vazgeçilmez değildir.ara yapamıyorum cnm o kadar yoğun ki yemek bile geçiştirme hızlı yemek zorunda kalıyorum malesef evet kıskanclık yapıyorum ama bunun önüne geçemiyorum ole neree gıttın naptın bugun kım aradı ne dedı degıl konsere gıttık resmen kızla ıkısı uc defa olmak uzere yakaldım bakıyolardı ondan sonra bnde sınırlendım
rica ederim tatlım ozaman haftaya hedefini 60 olarak vercem nasıl olsa bizlerlesin.zeynep sanada cok tesekkür ederim verdiğin bilgiler için. kilom su anda 73,5 idealimdeki kilo ise önce 65 sonrada 60 ları görmek. tabi nasip olursa. takımın yardımıyla bunu basaracagıma ınanıyorum. kendimde elimden gele tüm cabayı harcıyacagım bu konuda. tek sorunum hareket ve yürüyüş yapamıyorum. insallah ilerde onada bi cözüm bulurum. yarından itibaren yediğim içtiğim yaptıgım herseyi paylasırım. cumada kiloları insallah. varmı özel bi tavsiyeniz. yaptıklarım arasına yeşil cayı eklemeyi unutmuşum. günde iki fincan yeşil cay iciyorum.
merbaha
giremedim günlerdir. vınnım haftasonu temizlik yaparken kayboldu.
şulem prensesin de sınavları var ve üye sayısından dolayı ayrılamıyor.şu an 6 kişiyiz.eğer cumaya kilo bildirimi yaparım onun dışında uğramayım dersen daha cok uyar bize.yeni üyeleri alacak olursak haftaya ayırırız.prensesim ben iznini istiyorum 2-3 hafta.
gitti valla tatlım hemde nasıl.bu defa fin hamamına ve saunayada girdim yumuşacık oldum:)))))bayıldım canım özellikle dans kısmına evet bende eğer spor yapamıyosam kesin küçük kuzenlerim gelmiştir onlarla oynayıp terlemeye çalışıyorum yada dans ediyorum menüne gelince sadece sana bravo tatlım bayıldım
doğadan form kayısılı çayı sabah ve akşam gayet başarılı bence denemelisin
seni bekliyoruz tatlım ve başarılar diliyorum
tebrik ederim canım menün gayet güzel olmuşkirler gitti mi?
bencede bu hafta değilsede diğer hafta mutlaka iyi bir sonuç almalıyız bnce sanırsam hep sonlarda kalıyoruz pufff
kızlar sizlerden bi cvp bekliyorum kıskançlığın önüne nasıl geçebilirim?bu soğuk tavırlarına karşı ne yapmalıyım? kavga ediyoruz öften püften şeylere buna nasıl engel olmalıyım? ve beni seviyo mu ? bunu nasıl anlarım bu ara hiç iyi değilim galiba biraz desteğe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ? lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?