Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm

sabah 1 tane poğaça açık çay
öğlen mercimek çorba patates yemeği ve salata (iş yerinin menüsü)
akşam tavuk ve pilav(çok az) yoğurt ve kocaman bir tabak salata

bu ara misafirler olduğu için malesef ki akşamları kaçırabiliyorum ama ölçülü yiyorum malesef onları bırakıp spora gıdemıyorum ki zaten daha yaralarım geçmedi

Son düzenleme:

zeynepcim bole değildi çok değişti dedim bi kavgamızda ayrılalım istersen bu şekilde uğraşmazsın zaten çok değiştin seni suçlıycak değilim söyleyememiş olabilirsin tmm ver yüzüğü çık git dedim şimdi ikimizde sinirliyiz sonra konuşalım gerekirse o zmn bitiririz dedi sonra lutfen boyle yapma bıdaha kıskanclık yapmanı gerektırcek bişi yapmadım yapmıyorum kavga etmeyelım bu bıze zarar verir dedı ama uzun süredir eskisi gibi aramıyo eskisi gibi konusmuyo ve hep azarlıyo

Çok kıskanıp çocuğu bunaltmış olabilirsin.Valla eşim de beni kıskanır çok ,ben çok sinir oluyorum nişanlını anlayabiliyorum.Biraz kendini dizginlemeye çalış.Yoksa kıskançlık çoksa ilişki yıpranı gider biter.Ben eşimi törpüledim çok şükür kıyafetlerime bile karışırdı Allahtan artık karışamıyor.Sen de istersen bi uzamndan yardım al.Yazık etme ilişkinize.

Aralar niredeeeeeeeee.Sen ara yapmaya çalış yine de canım.

Aralar niredeeeeeeeee.Sen ara yapmaya çalış yine de canım.

ara yapamıyorum cnm o kadar yoğun ki yemek bile geçiştirme hızlı yemek zorunda kalıyorum malesef evet kıskanclık yapıyorum ama bunun önüne geçemiyorum ole neree gıttın naptın bugun kım aradı ne dedı degıl konsere gıttık resmen kızla ıkısı uc defa olmak uzere yakaldım bakıyolardı ondan sonra bnde sınırlendım

Valla yakaladıysan sen haklısın ben de yok yere kıskançlık yapıyorsun sanmıştım.Seninki düpedüz saygısızlık yapmış sana.Ben kıskanmam ama yanımda böyle bi şey olsa.O konserde bırakır onu giderdim.Ne demekmiş benim yanımda kızla bakışmak

aslında tam öle bakışmakta demiyelim de sonuç olarak gördüm 1 kere bizim kini 3 kerede kızın kını yakaladım belkı yanlıs gordum yada o baktı dıye baktı bılemem gunahımı alıyosun yapmadım fln dedı ama gunahı boynuna bılmıyorum ya bılmıyorum ama dayanamıyorum artık

bende cok memnun oldum eylülcüm. ismin cok güzel bu arada. sizlerle bi arada olmak sizlere katılmak gercekten mutluluk verici, insan daha cok umutlanıyor vee daha cok ınanıyor zayıflayacagına. ınsallah bu kararlılıgım hep boyle devam eder. tabi birazda sizler sayesinde olacak insallah. ayrıca cok tesekkür ederim verdiğin bilgiler için.

bende yeni geldım 3.haftam hanı tam olarak bılemıyorum yada atladığım yerler belkı olmustur ama eger kı yardımım dokunduysa bende mutlu olurum...

zeynep sanada cok tesekkür ederim verdiğin bilgiler için. kilom su anda 73,5 idealimdeki kilo ise önce 65 sonrada 60 ları görmek. tabi nasip olursa. takımın yardımıyla bunu basaracagıma ınanıyorum. kendimde elimden gele tüm cabayı harcıyacagım bu konuda. tek sorunum hareket ve yürüyüş yapamıyorum. insallah ilerde onada bi cözüm bulurum. yarından itibaren yediğim içtiğim yaptıgım herseyi paylasırım. cumada kiloları insallah. varmı özel bi tavsiyeniz. yaptıklarım arasına yeşil cayı eklemeyi unutmuşum. günde iki fincan yeşil cay iciyorum.

bende yeni geldım 3.haftam hanı tam olarak bılemıyorum yada atladığım yerler belkı olmustur ama eger kı yardımım dokunduysa bende mutlu olurum...

ne kadar gıttı 3 haftada. ınsallah istedıgın kolaya ulasırsın canım, hepimiz insallah )

ne kadar gıttı 3 haftada. ınsallah istedıgın kolaya ulasırsın canım, hepimiz insallah )

canım ben takıma gelmeden once 1 haftada 3 kılo verdım bı anda ama sonradan yavasladı daha sonrakı hafta 1 kılo verdım sımdı bu hafta nolurum bılmıyorum bakıp gorucez hep beraber artık :)

hoşgeldin.

üzme kendini o kadar
biraz rahat bırak arama
sen de benim umrum değilsin havasına gir.
kaçan kovlanır, unutma.

bayıldım canım özellikle dans kısmına evet bende eğer spor yapamıyosam kesin küçük kuzenlerim gelmiştir onlarla oynayıp terlemeye çalışıyorum yada dans ediyorum menüne gelince sadece sana bravo tatlım bayıldım

bir de 3,5 lt su içtim bugün ama ben de kabızlık var yaa ne yapsam geçmedi.Kurtulamadım şu illetten

doğadan form kayısılı çayı sabah ve akşam gayet başarılı bence denemelisin

seni bekliyoruz tatlım ve başarılar diliyorum

tebrik ederim canım menün gayet güzel olmuş kirler gitti mi?

kızlar katılım alanında 3 kişi daha davet ettim.yeni üyelerin gelip canlanması lazım.

bencede bu hafta değilsede diğer hafta mutlaka iyi bir sonuç almalıyız bnce sanırsam hep sonlarda kalıyoruz pufff

kızlar sizlerden bi cvp bekliyorum kıskançlığın önüne nasıl geçebilirim? bu soğuk tavırlarına karşı ne yapmalıyım? kavga ediyoruz öften püften şeylere buna nasıl engel olmalıyım? ve beni seviyo mu ? bunu nasıl anlarım bu ara hiç iyi değilim galiba biraz desteğe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?lütfen

ohhh gitsin bebişim tertemiz olmuştur bağırsakların.tıkanmasından iidir boşalması:))))inşallah.bende 1 kiloya yakın olsun istiyorum ama pek sanmıyorum.
yok öle pek kaçamak olmamış ama az yediğin için normalde vücudun alışmışmıdır bilemiyorum?
benm erkek kardeşimde nişanlıyken nişanlısı cok kıskanıyrdu.ona baktın,o sana baktı felan.dışardan bakan acısındanda trajı komik oluyodu.bide o rencide ediyodu herkesin içindeama iki taraf içinde cok yıpratıcı bu.
benm eşim yani nişanlım da öküz gibi bakrdı.bi kere hatta ben bozmak istemedim.ama eşimin abisi dediki 'oo h . ne biçim bakıyosun sen nişanlının yanındayken öle.baya bi kavga ettik.aslında alışma evresinde çokta normal bunlar.zamanla alışırsın bu kavgalar basitte gelir.ben artık kıskanmıyorum mesela.hayatın sonu değil başkasını beğeniyorsa gözü varsa tabiki yolu acık.üzülmem bile:))hiç kimse hiçbirşey vazgeçilmez değildir.
rica ederim tatlım ozaman haftaya hedefini 60 olarak vercem nasıl olsa bizlerlesin.
merbaha

giremedim günlerdir. vınnım haftasonu temizlik yaparken kayboldu.

prensesim ben iznini istiyorum 2-3 hafta.
şulem prensesin de sınavları var ve üye sayısından dolayı ayrılamıyor.şu an 6 kişiyiz.eğer cumaya kilo bildirimi yaparım onun dışında uğramayım dersen daha cok uyar bize.yeni üyeleri alacak olursak haftaya ayırırız.
gitti valla tatlım hemde nasıl.bu defa fin hamamına ve saunayada girdim yumuşacık oldum:)))))

tatlım şulenin dediğine katılıyorum bende sende umursamaz davran.o aramıyosa sende arama.seni seviyosa zaten oda bundan rahatsız olacak.

slm kızlar menümü yazmadığımı farkettim.
sabah:domates salatalık,1 dilim peynir,1,5 haş yumurta,1 dilim ekmek
ara:1 avuc ceviz üzüm ve fındık karışımı
öğle:3 kaşık kısır,4 kaşık fasulye,1 dilim ekmek,1 küçük dilim irmikli muhallebi
ara:2 ceviz
akşam.:3 kaşık fasulye,1,5 bar ayran
ara:yarım elma,7 erik
spor:yarım saat yürüyüş,60 ip atladım.
su:3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…