Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar anca gelebildim ,dün akşam dışardaydim sonra sabaha doğruda haber geldi bebişlerimden biri erken gelmeye karar vermiş apar topar koştum hastaneye Allaha şükür sağlıklı bir bebiş geldi ben de bol bol resmini çektim ama baya bekletti bizi nazli şey DD

geçmişe hızlı hızlı bi göz gezdirdim daha pek vaktim olamadı ama menülerimi yazmak istiyorum daha dünkü menümü bile yazamadım çünkü

menüsali
sabah
iki yumurta
öğlen
müsli +süt

arada finduk
akşam
avakadolu ,brokolili ,karnibaharli,tavuk gibi bişiydi bi de icetea
sabah 40 dk eliptik bisiklet akşam 20 dk yürüyüş

menü çarşamba
gece sabaha doğru çıktım o yüzden ufak sütlerden bi tane içtim
öğlende etiform ve ayran
akşam bi tabak patlıcan musakka bir dilim kepekli ekmek (musakkayi yaparken patlican kavurma işini actifryda yaptim ondan hafif oldu gibi)

akşam geldim bi de akşam yemeğinden önce kırk dk eliptik bisiklete bindim

böyle telaşe falan derken tuhaf bi menü oldu ama kilo veriyorum gibi gibi

günaydın hepinize arkadaşlar.dünkü menümü yazayım
sabah: 3 tane susamlı cubuk, ıkı dılım kasar
ara: 1 tane patatesten salata yaptım, yanındada yeşilcay
öğle: yogurt corbası bir kase ve bol yeşillik iki dilimde kepek ekmeği
ara: 3 tane susamlı cubuk ve yeşil cay
aksam: 1 tabak makarna (az yaglı ve 18. 00 den önce yedim) yanında yogurt
esımlede 20.00 gıbı bı bardak sekersız cayla bı kac tane tuzlu kraker.
su: 2 litreyi bi bardak geçti :))
hareket malesef yok ama yürüyüş arkadası bulcam az kaldı :)) atladıgım eksık bisey varsa hatırlatırsınız.
sabah ve aksamda iki bardak sirkeli suyumu ictim.

günaydınnn kızlar mutlu bir gün olsun

eylul050 takıma hoşgeldin başarılar dilerim

prensesim ben iznini istiyorum 2-3 hafta.

şulem takım sayısından dolayı kendimide ayıramadım gecen hafta seni de ayıramıyorum.kendimi aynı geçeceğim senide öyle yapalım

zeynepçiğim ferem gelmedi dimi tekrar.geçen haftadan beri gözüm arıyor ama ben mi gözden kaçırdım acaba :44:

canım öncelikle sakin davranmak zorundasın panik seni yanlış davranışlara itebilir.
ayrı takıl. kendi arkadaşlarınla çık gez. ona da sadece sorarsa şununla şurdaydım de.
kavga noktasına gelmeden hissedersin zaten, konuyu sizinle ilgisi olmayan bir konuyla değiştiriver.
ayrıca
bitme olasılığını bile göz önüne al.
şimdi biterse çok şey kaybetmezsin, evlendikten sonra daha zorlaşır.
kadınlar tüm dengeleri kurmakla görevli gibiler hayatta. gibisi fazla.

olur canım. sağol.

Son düzenleme:

canım allah ismiyle yaşatsın inşallah allah güzel yazılar yazsın bebişinize nasıl güzel kokuyodur nasıl tatlıdır o şimdi ayrıca tebrik ederim menünü beğendim şekerim

canım allah ismiyle yaşatsın inşallah allah güzel yazılar yazsın bebişinize nasıl güzel kokuyodur nasıl tatlıdır o şimdi ayrıca tebrik ederim menünü beğendim şekerim

canim benimm, pardon ya ben yanliş anlattim tabii bebiş aslında fotoğrafini çektiğim ailenin bebişiydi ama ben alişkanlik onlara hep bebeklerim yada bebişlerim diyorum burda da devam ettim ama sağol dualarini Allah kabul eder inşaallah Allah anali babali büyütsün ,güzel yazilar yazsin inşaallah . çok tatlıydı yavrucak dediğin gibi ne de olsa benim bebişlerimden ...

canim benimm senin güzel gönlüne sağlık ne güzel dualar ettin, pardon ya ben yanliş anlattim tabii bebiş aslında fotoğrafini çektiğim ailenin bebişiydi ama ben alişkanlik onlara hep bebeklerim yada bebişlerim diyorum burda da devam ettim ama sağol dualarini Allah kabul eder inşaallah Allah anali babali büyütsün ,güzel yazilar yazsin inşaallah . çok tatlıydı yavrucak dediğin gibi ne de olsa benim bebişlerimden

Canim benim Şule doğru söylemiş sakin olmakta fayda var..ama bak ayrılmak istese senden ağırdan almazdi bence biraz zaman ver ikinize Şulenin dediği gibi git arkadaşlarinla gez o ararsa samimi konuş ama ikinizden bahsetme nerdeydin deme o sen nerdeydin derse söyle ayni Şulemin dediği gibi. ama şu da var neden kıskanıyosun sana yeterli güveni veremiyo mu acaba eğer öyleyse zaten evlendikten sonra daha zor olur mesela ben de bi kaç gündür adamı boşamayı düşünüyorum benim eşim güya kıskanılmasına sinir olur ama çaktırmadan kıskandırmaya çalışır artık diyorum niye kıskandırmaya çalışıyosun gülüyoPP işyerinde arkadaşlariyla hep beraber çıktık bi akşam herkez benim kıskançlığımla ilgili şakalar yapıyo meğer benimki övünür dururmuş ben onu çok kıskanırmışım güya ben de dedim yok o seviyo onu kıskanayım diye uğraşıyo dedim :)) Şimdi sen bi erkeğe kıskandığını belli ettiğinde durum biraz karmaşıklaşıyo canimcim sanirim biraz da seni cepte görmüş nişanlin ..eğer gerçekten kıskanılacak bir durum varsa sen sorularınla onu o tarafa daha çok yönlendiriyosun eğer yoksa bu sefer sinirlendirip kendinden uzaklaştırıyosun ..biraz rahat ol ilk tanıştığınız zamani gibi eğlenceli biraz gizemli ol..Ayrılmayı göze al ama bütün bunlari yapaken .ayrılmayı göze al demek ayrılıcaksınız demek değil bitanem ..bütün bunlar zaten sen ayrılmayı göze alamadığın için oluyo çünkü bütün ilişkilerde en azından yüze 90lik pay bırakmak lazim yoksa giderse nolurum ölürüm diye düşünürsen zaten o şekilde davranmaya başlıyosun farketmeden ve kaybediyosun o insani.o yüzden rahat ol kendine güven onun sevgisine güven ..onun seninle nişanlanirken bi sebebi vardi o sebebe güven ..biraz rahatla :unutma güzel şeyler düşün güzel şeyler senin olsun(bunu kendime de söylemem lazım bu ara)

bu arada canim sen nerede oturuyodun

eylül arkadaşım biraz geç olacak ama hoşgeldin aramıza demek istiyorum.İnşaallah sana hayırlı uğurlu olur burasi ve kurtulursun kilolarindan..

canım inan rahatladım çok saol tatlım ankara demetevlerde oturuyorum

eminim o masumların fotosunu çekmek ayrı bir zevktir.Allah annnesine babasına bağışlasın.menülerde dışarda olmana rağmen gayet güzellll
bi de kavun yedim arada onu unuttum yine:26:
oda meyve bölümünü kaptmışş:)
tatlım meyve bölümün eksin ama menün genel anlamda güzelll.spor var mı spor?
yok canm gelmedi.en son yazdığı mesaja bi ara bakarım.
Kardeş takımdan misafir kabul ediyor musunuz kızlarrr ?
tabiki canm benm hoşgelmişsin sefalar getirmişsin

canlarım menüm:
sabah:1 kase müsli ve süt,ceviz
ara:yarım dilim ekmek,2 lokma reçel ve yumurta,1 elma
öğle:1,5 kandil simiti
ara:1 activia yoğurt
ara:erik ve kiraz
ara:2 galeta,yarım elma,erik,
akşam:2 dolma,yarım kase corba,salata,1 kaşık fasulye
bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.

saol canim dikkat etmeye çalıştım ,evet canim ,eğer arada çok üzücü olaylar yaşanmazsa çok çok büyük zevk ..Aminn zeyneb'im inşallah Rabbim annelerine babalarina bağışlar Rabbim hepimizi sevdiklerimize bağışlasin İnşaallah ,hepimize hayırlı bereketli ömürler versin dualarimizi kabul etsin İnşaallah bu mubarek kandil gecesinde..

canım inan rahatladım çok saol tatlım ankara demetevlerde oturuyorum

Canim sevindim rahatladığına böyle üzülerek kötü olaylari kendimize çağırıyoruz hiç gerek yok ..aslında ben de şu anda seninle benzer durumdayım ve mantıklı davranmaya çalışıyorum..sana söylediklerimi kendim de uygulasam hiç fena olmicak ama sen hocaninn dediğini yap yaptiğini yapma D

Allah razi olsun canim senin de kandilin mubarek olsun,Allah cümlemizin dualarini kabul etsin İnşaallah .. menüne gelince sanki ilk arayla öğle yemeği yer değiştirmiş sanki :) ama menün güzel beğendim afiyet olsun vitaminler kalsin kilolar gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…