prensesim ben iznini istiyorum 2-3 hafta.
kızlar sizlerden bi cvp bekliyorum kıskançlığın önüne nasıl geçebilirim?bu soğuk tavırlarına karşı ne yapmalıyım? kavga ediyoruz öften püften şeylere buna nasıl engel olmalıyım? ve beni seviyo mu ? bunu nasıl anlarım bu ara hiç iyi değilim galiba biraz desteğe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ? lütfen
günaydınnn kızlarmutlu bir gün olsun
eylul050 takıma hoşgeldinbaşarılar dilerim
şulem takım sayısından dolayı kendimide ayıramadım gecen hafta seni de ayıramıyorum.kendimi aynı geçeceğim senide öyle yapalım
zeynepçiğim ferem gelmedi dimi tekrar.geçen haftadan beri gözüm arıyor ama ben mi gözden kaçırdım acaba :44:
Kizlar anca gelebildim ,dün akşam dışardaydim sonra sabaha doğruda haber geldi bebişlerimden biri erken gelmeye karar vermiş apar topar koştum hastaneye Allaha şükür sağlıklı bir bebiş geldi ben de bol bol resmini çektim ama baya bekletti bizi nazli şeyDD
geçmişe hızlı hızlı bi göz gezdirdim daha pek vaktim olamadı ama menülerimi yazmak istiyorum daha dünkü menümü bile yazamadım çünkü
menüsali
sabah
iki yumurta
öğlen
müsli +süt
arada finduk
akşam
avakadolu ,brokolili ,karnibaharli,tavuk gibi bişiydi bi de icetea
sabah 40 dk eliptik bisiklet akşam 20 dk yürüyüş
menü çarşamba
gece sabaha doğru çıktım o yüzden ufak sütlerden bi tane içtim
öğlende etiform ve ayran
akşam bi tabak patlıcan musakka bir dilim kepekli ekmek (musakkayi yaparken patlican kavurma işini actifryda yaptim ondan hafif oldu gibi)
akşam geldim bi de akşam yemeğinden önce kırk dk eliptik bisiklete bindim
böyle telaşe falan derken tuhaf bi menü oldu ama kilo veriyorum gibi gibi
canım allah ismiyle yaşatsın inşallah allah güzel yazılar yazsın bebişinize nasıl güzel kokuyodur nasıl tatlıdır o şimdi ayrıca tebrik ederim menünü beğendim şekerim
canım allah ismiyle yaşatsın inşallah allah güzel yazılar yazsın bebişinize nasıl güzel kokuyodur nasıl tatlıdır o şimdi ayrıca tebrik ederim menünü beğendim şekerim
zeynepcim bole değildi çok değişti dedim bi kavgamızda ayrılalım istersen bu şekilde uğraşmazsın zaten çok değiştin seni suçlıycak değilim söyleyememiş olabilirsin tmm ver yüzüğü çık git dedim şimdi ikimizde sinirliyiz sonra konuşalım gerekirse o zmn bitiririz dedi sonra lutfen boyle yapma bıdaha kıskanclık yapmanı gerektırcek bişi yapmadım yapmıyorum kavga etmeyelım bu bıze zarar verir dedı ama uzun süredir eskisi gibi aramıyo eskisi gibi konusmuyo ve hep azarlıyo
Günaydın kızlar... bugün itibariyle bende katılıyorum aranıza. kabul ettiğiniz için öncelikle cok tesekkür ederim. kendimden bahsedeyim kısaca, 29 yaşındayım,163 boyunda 73.5 kilodayım. kilo vermeye 18 mayıs cuma günü yani baskül aldığım gün karar verdim. böyle korkunc bır rakamla karsılasacagımı hıc beklemiyordumvermek istediğim kilo en az 8, tabi dahada fazlası olursa cok daha iyi olur. evliyim ev hanımıyım ve bu yüzden daha cabuk kilo alıyorum, anlayacagınız pek hareket edemiyorum. zayıflamak için neler yaptıgıma gelince elma sirkesi ve su kürüne basladım sabah ve aksam aksatmadan içiyorum. günde 2 litre su içmek için bayaaa bi çaba harcıyorum :) ama beceriyorum tabi. normalde 2 bardak su dahi içemezdim. aksamda altıdan sonra bır sey yemıyorum, sadece sekersız cay. bu arada sekeride bıraktım. vazgecemediğim tüm atıştırmalıklları bıraktım özellikle çikolataya küstüm :)) benim hikayem bu kadar işte. insallah sizlerin ve birbirimizin sayesinde istediğimiz kilolara ulaşırız
eylül arkadaşım biraz geç olacak ama hoşgeldin aramıza demek istiyorum.İnşaallah sana hayırlı uğurlu olur burasi ve kurtulursun kilolarindan..
Canim benim Şule doğru söylemiş sakin olmakta fayda var..ama bak ayrılmak istese senden ağırdan almazdi bence biraz zaman ver ikinize Şulenin dediği gibi git arkadaşlarinla gez o ararsa samimi konuş ama ikinizden bahsetme nerdeydin deme o sen nerdeydin derse söyle ayni Şulemin dediği gibi. ama şu da var neden kıskanıyosun sana yeterli güveni veremiyo mu acaba eğer öyleyse zaten evlendikten sonra daha zor olur mesela ben de bi kaç gündür adamı boşamayı düşünüyorum benim eşim güya kıskanılmasına sinir olur ama çaktırmadan kıskandırmaya çalışır artık diyorum niye kıskandırmaya çalışıyosun gülüyoPP işyerinde arkadaşlariyla hep beraber çıktık bi akşam herkez benim kıskançlığımla ilgili şakalar yapıyo meğer benimki övünür dururmuş ben onu çok kıskanırmışım güya ben de dedim yok o seviyo onu kıskanayım diye uğraşıyo dedim :)) Şimdi sen bi erkeğe kıskandığını belli ettiğinde durum biraz karmaşıklaşıyo canimcim sanirim biraz da seni cepte görmüş nişanlin ..eğer gerçekten kıskanılacak bir durum varsa sen sorularınla onu o tarafa daha çok yönlendiriyosun eğer yoksa bu sefer sinirlendirip kendinden uzaklaştırıyosun ..biraz rahat ol ilk tanıştığınız zamani gibi eğlenceli biraz gizemli ol..Ayrılmayı göze al ama bütün bunlari yapaken .ayrılmayı göze al demek ayrılıcaksınız demek değil bitanem ..bütün bunlar zaten sen ayrılmayı göze alamadığın için oluyo çünkü bütün ilişkilerde en azından yüze 90lik pay bırakmak lazim yoksa giderse nolurum ölürüm diye düşünürsen zaten o şekilde davranmaya başlıyosun farketmeden ve kaybediyosun o insani.o yüzden rahat ol kendine güven onun sevgisine güven ..onun seninle nişanlanirken bi sebebi vardi o sebebe güven ..biraz rahatla :unutma güzel şeyler düşün güzel şeyler senin olsun(bunu kendime de söylemem lazım bu ara)
bu arada canim sen nerede oturuyodun
eminim o masumların fotosunu çekmek ayrı bir zevktir.Allah annnesine babasına bağışlasın.menülerde dışarda olmana rağmen gayet güzellllKizlar anca gelebildim ,dün akşam dışardaydim sonra sabaha doğruda haber geldi bebişlerimden biri erken gelmeye karar vermiş apar topar koştum hastaneye Allaha şükür sağlıklı bir bebiş geldi ben de bol bol resmini çektim ama baya bekletti bizi nazli şeyDD
geçmişe hızlı hızlı bi göz gezdirdim daha pek vaktim olamadı ama menülerimi yazmak istiyorum daha dünkü menümü bile yazamadım çünkü
menüsali
sabah
iki yumurta
öğlen
müsli +süt
arada finduk
akşam
avakadolu ,brokolili ,karnibaharli,tavuk gibi bişiydi bi de icetea
sabah 40 dk eliptik bisiklet akşam 20 dk yürüyüş
menü çarşamba
gece sabaha doğru çıktım o yüzden ufak sütlerden bi tane içtim
öğlende etiform ve ayran
akşam bi tabak patlıcan musakka bir dilim kepekli ekmek (musakkayi yaparken patlican kavurma işini actifryda yaptim ondan hafif oldu gibi)
akşam geldim bi de akşam yemeğinden önce kırk dk eliptik bisiklete bindim
böyle telaşe falan derken tuhaf bi menü oldu ama kilo veriyorum gibi gibi
oda meyve bölümünü kaptmışş:)bi de kavun yedim arada onu unuttum yine:26:
tatlım meyve bölümün eksin ama menün genel anlamda güzelll.spor var mı spor?günaydın hepinize arkadaşlar.dünkü menümü yazayım
sabah: 3 tane susamlı cubuk, ıkı dılım kasar
ara: 1 tane patatesten salata yaptım, yanındada yeşilcay
öğle: yogurt corbası bir kase ve bol yeşillik iki dilimde kepek ekmeği
ara: 3 tane susamlı cubuk ve yeşil cay
aksam: 1 tabak makarna (az yaglı ve 18. 00 den önce yedim) yanında yogurt
esımlede 20.00 gıbı bı bardak sekersız cayla bı kac tane tuzlu kraker.
su: 2 litreyi bi bardak geçti :))
hareket malesef yok ama yürüyüş arkadası bulcam az kaldı :)) atladıgım eksık bisey varsa hatırlatırsınız.
sabah ve aksamda iki bardak sirkeli suyumu ictim.
yok canm gelmedi.en son yazdığı mesaja bi ara bakarım.günaydınnn kızlarmutlu bir gün olsun
eylul050 takıma hoşgeldinbaşarılar dilerim
şulem takım sayısından dolayı kendimide ayıramadım gecen hafta seni de ayıramıyorum.kendimi aynı geçeceğim senide öyle yapalım
zeynepçiğim ferem gelmedi dimi tekrar.geçen haftadan beri gözüm arıyor ama ben mi gözden kaçırdım acaba :44:
tabiki canm benm hoşgelmişsin sefalar getirmişsinKardeş takımdan misafir kabul ediyor musunuz kızlarrr ?
tabiki canm benm hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
eminim o masumların fotosunu çekmek ayrı bir zevktir.Allah annnesine babasına bağışlasın.menülerde dışarda olmana rağmen gayet güzellll
oda meyve bölümünü kaptmışş:)
tatlım meyve bölümün eksin ama menün genel anlamda güzelll.spor var mı spor?
yok canm gelmedi.en son yazdığı mesaja bi ara bakarım.
tabiki canm benm hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
canım inan rahatladım çok saol tatlım ankara demetevlerde oturuyorum
canlarım menüm:
sabah:1 kase müsli ve süt,ceviz
ara:yarım dilim ekmek,2 lokma reçel ve yumurta,1 elma
öğle:1,5 kandil simiti
ara:1 activia yoğurt
ara:erik ve kiraz
ara:2 galeta,yarım elma,erik,
akşam:2 dolma,yarım kase corba,salata,1 kaşık fasulye
bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?