canm benm senn menülerin cok güzel.ama sen geçen haftalarda cok az yiyodun.ondan dolayı bi duraksama olması normal.hemde ilk haftalar hızlı veriliyor sonra yavaşlıyor kilo vermemiz.kızlar günaydın evet tartıldım ama bende bi değişiklik yok bu hafta çok dikatsizdim ama gelen giden misafir spor yapamadım ama en güzeli kilomu korudum ben hala 59.9 um....
dünkü menüm
biraz ekmek peynir, zeytin ve domates ve açık çay
ara
çubuk kraker
öğlen
çorba biber dolması z.yağlı
ara
1 elma
akşam
tavuk haşlama azcık erişte ve yoğurt
çok güzelll.oh oh oh gitsin karayağlar.tebrikler.günaydın kızlar...nasılsınız iysinizdir hepiniz inşallah. sabah tartıldım ve mutluyum. 71.5gecen hafta cuma 73,5 tu. valla demekki isteyince oluyo bu iş. tek sorunum spor yapamama. oda olursa hersey daha da ıyı olacak ınsallah. dünkü menümü yazayım.
sabah; 3 tane kraker ve kasar peynırı
ara; yeşil cay
öğle: 1 tabak corba, salata, karpuz. 1 dilimde kepek ekmeği
ara; yeşil çay ve susamlı cubuk kraker
ara : 9 tane cılek
aksam: 1 tabak k.fasulye, bol salata. 2 bardakta sekersız cay ıctım.
su; 2 lıtreyı gectı
hareket malesef yok
hoşgeldin tatlımmm.Öncelikler merhaba! Ben geldim. Sabah tartıldıktan sonra doğru dürüst mesajlar atacağım. Şimdilik iyi geceler...
sorma arkadaşım dün az yiyim dedim bugün ekside olmak adına öğün atlamaya calıştım ama bu defada ne bulduysam yedim.öğün atlamak hiç olmuyormuş.hele bende ekmeksiz hiç olmuyormuş.Allah razi olsun canim senin de kandilin mubarek olsun,Allah cümlemizin dualarini kabul etsin İnşaallah .. menüne gelince sanki ilk arayla öğle yemeği yer değiştirmiş sanki :) ama menün güzel beğendim afiyet olsun vitaminler kalsin kilolar gitsin :)
Kızlar dün uğrayamadım.Kızımın diş hediği vardı.Tabi diyet miyet kalmadı.Ama benden bu hafta güpgüzel bir kilo gitmiş zeynepim
Geçen hafta 83,6ydım bu hafta 82,3üm.1,3 grmcık daha gitmiş.
süppppperrrrrr hemde esram tebrikler acnm benm cok sevndm.dişide hayırlı olsun kızının.hediğe gelenler farketmedilermi zayıfladığını:)ağızları acık kalmıştır.yazın ben antakyaya gittiğimde millet ne yapacak cok merak ediyorum:)
günaydın esram:)yüzümüzü güldür bebeğim takım berbat halde.
Günaydın tatlım farketmezler mi hem de nasıl.Herkes çok zayıflamışsın çok güzelleşmişsin dedi durdu.Gece başım o kadar ağrıdı ki gelemedim buraya nazar mı değdi ne
hemen bi nazar duası okuyaydınnnn.maşalllah kuzummaaa
bu arada ipek ongun bir genç kızın gizli defterinden bi dörtlük geldi aklıma teeeee ortaokulda okumuştummm:hezere hezere,hezere hezere, kızıma nezer edenin, kendisi girsin mezere:))))
orda kurşun dökerken kadın bunu sölemişti:))))))))
Okumayan genç kız var mıdır acaba ? Ben de okumuştum hep de söylerim bunu
kaptanım eylülün 23 ünde geldiğini bi yere ayrıca kaydetmem gerekiyor mu?
Reyhan 23 eylülde mi gelecek nasıl yani ?
:)))))))))))yok kızz..yeeni gelen üye varya eylül05 o 23ünde geldi ya onu diyorum.
Kızlar listeyi yanlış yerde paylaşmışsınız, paylaşım alanında paylaşılacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?