Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öncelikle merhaba hanımlar, ben 20 yaşında 163 boyunda 78.8 kilosundayım. yarışmanıza trabzondan katılıyorum heheheh
neyse ciddileşeyim :) çok kararlıyım kilo vermek istiyorum dah önce bir kere denemiştim 1 ayda tam 5 kilo vermiştim ama sonra hayatımdaki olumsuzluklar yüznden boşladım ve kiloları fazlasıyla geri aldım. bu kez hedefim ayda 8 kilo vermek ve sonrasında sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmek. ekmeği, kızarmaları, asitli içeçekleri, tatlı olan her şeyi (meyve hariç) hayatımdan çıkardım canım hep atıştırmak istediğinde bolca su içiyorum günde 2 bucuk litre su iççiyorum ama çaylarla hiç aram yok maleseff
bi de öğrenciyim geç kalkıyorum geç yatıyorum dün gece 2 bucukta yattım bugun 11de kalktım :S

kahvaltımda 3 tatlı kaşıgı yogurt ve bir tane eti form kızarmış ekmek dilimi yedim

az ve sık yemeye çalışıyorum haftanın en az 2-3 günü spor salonuna gidiyorum 1 bucuk saat spor yapıyorum hiç asansor kullanmıyorum hergun defalarca 6 kat merdiven çıkıyorum çarşamba günü tartıldım 78.8 di bugun yine tartılcam sonuçları burada paylaşırım (2 gün de birşey değiştimi bilmiyorum ama)

Gece bir merhaba mesajı atmıştım ama uyku ağır bastığı için bir cümle ile bitirmiştim. :) Anlaşılacağı üzere yeniyim ben Umarım güzel paylaşımlar yapar, birbirimize destek oluruz. Önceki sayfalarda yazılı olanları okumaya çalışıyorum şimdi ama 10 sayfadan ileri gidemem herhalde. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Ve sen de hoşgeldin Galanthus

hoş geldin azimli hırslı ama en başta sağlıklı kilo vermeni diliyorummmm

Kızlar dün uğrayamadım.Kızımın diş hediği vardı.Tabi diyet miyet kalmadı.Ama benden bu hafta güpgüzel bir kilo gitmiş zeynepim

Geçen hafta 83,6ydım bu hafta 82,3üm.1,3 grmcık daha gitmiş.

yerim ben onun o çıkan dişlerini kuşum benim allah sana güzel yazılar yazsın inşallah... maşallah sana bebiş.

ya sanki bilerek yapıyo gibi oldu çok mahcubum yine ancak eve geldim bu günlerde noluyo anlamadım kızlar takıma zararım olucak bu gidişle o yüzden en iyisi ayrılmam...

3 kilo verdim bu hafta eğer listeye yazılabiliyosa hala süper mutlu olucam 65tim 62 oldum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Canlarım ben bugün bütün gün kuafördeydim saç kestirdim boyattım manikür pedikür cilt maskesi ooo bi sürü şey acaip mutlu oldum ama Serra ne ayrılması canım duymamış olayım.

bugün sabah 11 de kalktım bol bol su içtim 3 tatlı kaşıgı yogurtla bi light etimek dilimi yedim öğlende 2 30 da salata yedim maden suyuyla birlikte. saat 4 bucukta akşam yemeginde kuru fasulye yemegi ve tarhana çorbası bir iki kaşık ta pilav yedim ondan sonra hiç bişey yemedim sadece bi fincan yeşil çay içtim şekersiz. sizce abartmış mıyım kızlar

Menün güzel de ben senin yerinde olsam akşamı daha hafif geçiririm.Yani ben sabah iyi bir kahvaltı yapıyorum öğlen daha az akşam sadece çorba ya da salata yiyorum.İki ay olmadı daha 11 kilo verdim neredeyse bu sayede

Canım doğru yere yapıştırmışsın şimdi senden önce yapıştıran olmamış sadece ..
canım sonunda soğru yeri bulmuşum:)
canlarım işten dolayı ancak gelebildim.zeynebim işin varsa liste işini hallederim ben bakıyorum hemen geçmişe
prensesim senide bu yoğunlukta meşgul ettim ama olmuş liste biraz zor da olsa:)
hoşgeldin tatlım süper bunları sıkılmadan bi ay yaparsan baya kilo verirsin.sonrasında takımla kalan kilolarını yavaş yavaş vererek almamaya calışırsın.galantus mu diyelim bu arada?
zeynep ben kaptan cırağuyum:)27 yaşında istanbulda öğretmenim.ve bi 3 yaşında bebişim var.güzel güzel gitsin kiloların inşallah
hoşgeldin tatlım sende:)yavaş yavaş takımı tanımaya başlarsın zaten.cok geriye gitmene gerek yok.senin yazdığın yerden itibaren takip etmen yeterli.
hergün en son yazdığın yerden itibaren geçmişini okuyosun.en az 5 yorum yapıyosun gün içinde.menünü yazıyosun.ve arkadaşlarının menülerine yorm yapıosun.cumalarıda kilo bildiriyorsun.bide dün sabah ac karnına tartılmışsanız kızlar ikinizde kilonuzu yazıyorsunnuz.tartılmamışsanız yarın sabah yada bu sabah ac karnınıza tartılıp hedef kilolarınızla birlikte braya yazarsanızda sevnrm.
hı bide günlük su miktarı ve sporunuz var?
canm bilerek yapmıyosundur eminim ama dün okul saatine kadar seni bekledim.haftaya artık:)sen haftaya neolur ne olmaz perşembeden tartıl yaz.
bu arada kilo kaybında süpermişbak şişlikmiş demek birden gidiverdi hepsi.
canımcımmm sıhatler olsun süper olmuşsundur eminim.bize çok ii geliyor bir kuaför iki alışveriş

canımcım esraya katılıyorum.eğer 1 ayda 8 kilo vermek istiyorsan(ki bence fazla) sabah ve öğlene bişeyler ekleyip akşamı azaltmalısın.salata corba cok işe yarıyor bende denedim.

arkidişlerim dün akşama kadar gayet ii tuttumda gendimi akşam beni oşturanlar yüzünden azcık kaçtı:)

sabah:1 dilim ekmek,biraz yumurta,1 dilim peynir,domates salatalık,zeytin

ara:1 avuç ceviz,

öğle:1 kase salata,1 kase fasulye,1 dilim ekmek

ara:kiraz,kayısı,erik

ara:1 kandil simiti

akşam:2 dilim pizza,2 bardak ayran(velime uğramıştım)

ara:1 kepce corba,1 biber dolması,1 kaşık un helvası(kaynanamlara yemeğe davetliydik)

ara:3 dilim karpuz

baya cok yedim bugün acısı cıkar.annem ve babam bugün evlerine dönüyorlar.artık okadar özenmem yemeklere.corbaya dönerim geri esram:)

Hem de nasıl bebişim pek bi güzel geliyorum kendime

Oooo aman tanrım nettin gız Bugün toparlarsın inşallah:)

Dün ben de sadece sabah akşam yedim öğlen kuaför de gitti.

Sabah :yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmeği

Öğlen :1 fincan türk kahvesi

Akşam :domates salatalık yarım simit

Su 2 lt.3/4 km tempolu yürüyüş

Merhaba kızlar şöyle bakıyordum kardeş takıma bir kaç nacizane yorum yapmak istedim ..

Gözüme çarpan şey maden suyu oldu.
Maden suyu yemekle beraber veya yemekten 1 saat geçmeden önce içildiğinde glisemik indeksini yükseltiyor yediklerinin, bu da hem daha çabuk acıkmanı sağlıyor hem de yediklerin depo edilmesine neden oluyor.
O yüzden yemekten en az 1 saat sonra içmeni tavsiye ederim.

Bir de özellikle akşam olsa da gün boyunca hep karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.
Protein ağırlıklı beslendiğinde hem daha kolay kilo verirsin hem de kaslardan gitmez verdiğin kilolar ( 1 gram kas 1 gram yağın 50 katı kadar kalori harcıyor o yüzden oran ne kadar yüksek olursa o kadar iyi )

Umarım yanlış anlamazsın yazdıklarımı

canım sonunda soğru yeri bulmuşum:)

İlk kez yapmışsın olur öyle şeyler tabii ..

Aşırı düzensiz öğrenci hayatını yaşıyor olmamın etkilerini dün, bugün iyice farkettim. Yemek konusunu acilen düzene koymam gerekiyor. Birazdan markete gidip doğru dürüst birşeyler alacağım. Dün yediklerimi yazayım ama dün ve bugün birdi benim için. Henüz uyumadım doğrusu. Tüm gece bilgisayarımın başındaydım ve açıkçası saatin kaç olduğunu yeni farkettim. Aslında hergün böyle değilim ama kaptırdım mı da farketmiyorum. Dün yediklerim şöyleydi;

Kahvaltıyı biraz geç yaptım saat 11di:
-1 dilim ekmek üzerine az miktarda sürülmüş labne
-4 zeytin
-domates

öğle yemeğiyle kahvaltı arasında sadece bir fincan yeşil çay içtim

Öğle yemeğinde ise yogurtlu makarna daha doğrusu yoğurt çoğunlukta olduğu için makarnalı yoğurt :)

Akşam yemeğini ise çok geç yedim. Saat ona geliyordu ve yememem gereken birşeydi. Evde pişmiş birşeyin olmaması ve ev arkadaşıma uyma durumu... Ne olduğunu pas geçsem?

Gece saat 1 civarındaysa üşenmedim türk kahvesi yaptım. 1 fincan da o var. İşte sabah oldu sonra o arada bir bardak süt var. Bugünün öğle yemeğinde ise iki tane biber dolması yedima açıkçası daha fazla yememek için kendimi tutmak işkenceydi sanırım. Ne kadar sürede alışırım acaba bu duruma? :)

Uykumu düzene sokmak için bugün akşama kadar uyumayacağım. Yarın erken kalkarım artık. Öğünlerimi de daha planlı yerim. Bu arada dün sabah tartılmıştım. 68.3 çıktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…