tatlım yanlış yerde doğru yeri bulamadım bi türlü?gitmek zorundayım yerime listeyi ilgili yere yapıştrırmısınız?
Ve sen de hoşgeldin Galanthusöncelikle merhaba hanımlar, ben 20 yaşında 163 boyunda 78.8 kilosundayım. yarışmanıza trabzondan katılıyorum heheheh
neyse ciddileşeyim :) çok kararlıyım kilo vermek istiyorum dah önce bir kere denemiştim 1 ayda tam 5 kilo vermiştim ama sonra hayatımdaki olumsuzluklar yüznden boşladım ve kiloları fazlasıyla geri aldım. bu kez hedefim ayda 8 kilo vermek ve sonrasında sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmek. ekmeği, kızarmaları, asitli içeçekleri, tatlı olan her şeyi (meyve hariç) hayatımdan çıkardım canım hep atıştırmak istediğinde bolca su içiyorum günde 2 bucuk litre su iççiyorum ama çaylarla hiç aram yok maleseff
bi de öğrenciyim geç kalkıyorum geç yatıyorum dün gece 2 bucukta yattım bugun 11de kalktım :S
kahvaltımda 3 tatlı kaşıgı yogurt ve bir tane eti form kızarmış ekmek dilimi yedim
az ve sık yemeye çalışıyorum haftanın en az 2-3 günü spor salonuna gidiyorum 1 bucuk saat spor yapıyorum hiç asansor kullanmıyorum hergun defalarca 6 kat merdiven çıkıyorum çarşamba günü tartıldım 78.8 di bugun yine tartılcam sonuçları burada paylaşırım (2 gün de birşey değiştimi bilmiyorum ama)
öncelikle merhaba hanımlar, ben 20 yaşında 163 boyunda 78.8 kilosundayım. yarışmanıza trabzondan katılıyorum heheheh
neyse ciddileşeyim :) çok kararlıyım kilo vermek istiyorum dah önce bir kere denemiştim 1 ayda tam 5 kilo vermiştim ama sonra hayatımdaki olumsuzluklar yüznden boşladım ve kiloları fazlasıyla geri aldım. bu kez hedefim ayda 8 kilo vermek ve sonrasında sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmek. ekmeği, kızarmaları, asitli içeçekleri, tatlı olan her şeyi (meyve hariç) hayatımdan çıkardım canım hep atıştırmak istediğinde bolca su içiyorum günde 2 bucuk litre su iççiyorum ama çaylarla hiç aram yok maleseff
bi de öğrenciyim geç kalkıyorum geç yatıyorum dün gece 2 bucukta yattım bugun 11de kalktım :S
kahvaltımda 3 tatlı kaşıgı yogurt ve bir tane eti form kızarmış ekmek dilimi yedim
az ve sık yemeye çalışıyorum haftanın en az 2-3 günü spor salonuna gidiyorum 1 bucuk saat spor yapıyorum hiç asansor kullanmıyorum hergun defalarca 6 kat merdiven çıkıyorum çarşamba günü tartıldım 78.8 di bugun yine tartılcam sonuçları burada paylaşırım (2 gün de birşey değiştimi bilmiyorum ama)
Kızlar dün uğrayamadım.Kızımın diş hediği vardı.Tabi diyet miyet kalmadı.Ama benden bu hafta güpgüzel bir kilo gitmiş zeynepim
Geçen hafta 83,6ydım bu hafta 82,3üm.1,3 grmcık daha gitmiş.
hoş geldinazimli hırslı ama en başta sağlıklı kilo vermeni diliyorummmm
bugün sabah 11 de kalktım bol bol su içtim 3 tatlı kaşıgı yogurtla bi light etimek dilimi yedim öğlende 2 30 da salata yedim maden suyuyla birlikte. saat 4 bucukta akşam yemeginde kuru fasulye yemegi ve tarhana çorbası bir iki kaşık ta pilav yedim ondan sonra hiç bişey yemedim sadece bi fincan yeşil çay içtim şekersiz. sizce abartmış mıyım kızlar
canım sonunda soğru yeri bulmuşum:)
Canım doğru yere yapıştırmışsın şimdi senden önce yapıştıran olmamış sadece ..
prensesim senide bu yoğunlukta meşgul ettim ama olmuş liste biraz zor da olsa:)canlarım işten dolayı ancak gelebildim.zeynebim işin varsa liste işini hallederim benbakıyorum hemen geçmişe
hoşgeldin tatlım süper bunları sıkılmadan bi ay yaparsan baya kilo verirsin.sonrasında takımla kalan kilolarını yavaş yavaş vererek almamaya calışırsın.galantus mu diyelim bu arada?öncelikle merhaba hanımlar, ben 20 yaşında 163 boyunda 78.8 kilosundayım. yarışmanıza trabzondan katılıyorum heheheh
hoşgeldin tatlım sende:)yavaş yavaş takımı tanımaya başlarsın zaten.cok geriye gitmene gerek yok.senin yazdığın yerden itibaren takip etmen yeterli.Gece bir merhaba mesajı atmıştım ama uyku ağır bastığı için bir cümle ile bitirmiştim. :) Anlaşılacağı üzere yeniyim benUmarım güzel paylaşımlar yapar, birbirimize destek oluruz. Önceki sayfalarda yazılı olanları okumaya çalışıyorum şimdi ama 10 sayfadan ileri gidemem herhalde. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Ve sen de hoşgeldin Galanthus
canm bilerek yapmıyosundur eminim ama dün okul saatine kadar seni bekledim.haftaya artık:)sen haftaya neolur ne olmaz perşembeden tartıl yaz.ya sanki bilerek yapıyo gibi oldu çok mahcubum yine ancak eve geldim bu günlerde noluyo anlamadım kızlar takıma zararım olucak bu gidişle o yüzden en iyisi ayrılmam...
3 kilo verdim bu hafta eğer listeye yazılabiliyosa hala süper mutlu olucam 65tim 62 oldum
canımcımmm sıhatler olsun süper olmuşsundur eminim.bize çok ii geliyor bir kuaför iki alışverişYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Canlarım ben bugün bütün gün kuafördeydim saç kestirdim boyattım manikür pedikür cilt maskesi ooo bi sürü şey acaip mutlu oldum amaSerra ne ayrılması canım duymamış olayım.
bugün sabah 11 de kalktım bol bol su içtim 3 tatlı kaşıgı yogurtla bi light etimek dilimi yedim öğlende 2 30 da salata yedim maden suyuyla birlikte. saat 4 bucukta akşam yemeginde kuru fasulye yemegi ve tarhana çorbası bir iki kaşık ta pilav yedim ondan sonra hiç bişey yemedim sadece bi fincan yeşil çay içtim şekersiz. sizce abartmış mıyım kızlar
Hem de nasıl bebişim pek bi güzel geliyorum kendimecanım sonunda soğru yeri bulmuşum:)
prensesim senide bu yoğunlukta meşgul ettim ama olmuş liste biraz zor da olsa:)
hoşgeldin tatlım süper bunları sıkılmadan bi ay yaparsan baya kilo verirsin.sonrasında takımla kalan kilolarını yavaş yavaş vererek almamaya calışırsın.galantus mu diyelim bu arada?
zeynep ben kaptan cırağuyum:)27 yaşında istanbulda öğretmenim.ve bi 3 yaşında bebişim var.güzel güzel gitsin kiloların inşallah
hoşgeldin tatlım sende:)yavaş yavaş takımı tanımaya başlarsın zaten.cok geriye gitmene gerek yok.senin yazdığın yerden itibaren takip etmen yeterli.
hergün en son yazdığın yerden itibaren geçmişini okuyosun.en az 5 yorum yapıyosun gün içinde.menünü yazıyosun.ve arkadaşlarının menülerine yorm yapıosun.cumalarıda kilo bildiriyorsun.bide dün sabah ac karnına tartılmışsanız kızlar ikinizde kilonuzu yazıyorsunnuz.tartılmamışsanız yarın sabah yada bu sabah ac karnınıza tartılıp hedef kilolarınızla birlikte braya yazarsanızda sevnrm.
hı bide günlük su miktarı ve sporunuz var?
canm bilerek yapmıyosundur eminim ama dün okul saatine kadar seni bekledim.haftaya artık:)sen haftaya neolur ne olmaz perşembeden tartıl yaz.
bu arada kilo kaybında süpermişbak şişlikmiş demek birden gidiverdi hepsi.
canımcımmm sıhatler olsun süper olmuşsundur eminim.bize çok ii geliyor bir kuaför iki alışveriş
canımcım esraya katılıyorum.eğer 1 ayda 8 kilo vermek istiyorsan(ki bence fazla) sabah ve öğlene bişeyler ekleyip akşamı azaltmalısın.salata corba cok işe yarıyor bende denedim.
arkidişlerim dün akşama kadar gayet ii tuttumda gendimi akşam beni oşturanlar yüzünden azcık kaçtı:)
sabah:1 dilim ekmek,biraz yumurta,1 dilim peynir,domates salatalık,zeytin
ara:1 avuç ceviz,
öğle:1 kase salata,1 kase fasulye,1 dilim ekmek
ara:kiraz,kayısı,erik
ara:1 kandil simiti
akşam:2 dilim pizza,2 bardak ayran(velime uğramıştım)
ara:1 kepce corba,1 biber dolması,1 kaşık un helvası(kaynanamlara yemeğe davetliydik)
ara:3 dilim karpuz
baya cok yedim bugün acısı cıkar.annem ve babam bugün evlerine dönüyorlar.artık okadar özenmem yemeklere.corbaya dönerim geri esram:)
canım sonunda soğru yeri bulmuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?