Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kendi kendime geliyorum bakıyorum ama kımse yok neden ki ya

dun sabah
poğaça açık çay

öğlen
karnıyarık pilav ve cacık

ara
soda ve çok azcık çikolata

akşam
çorba patates ve köfte(2) tane biraz yoğurt ve bolca salata yedım (kaynanam yemeğe çağırmıştı)
açık yarım çay bide görümcem tatlı yapmış haşhaşlı azcık ondan 2 çatal fln aldım şerbetli tatlı sevmiyorum çünkü o kadarcık yedım ama daha ne olsun dımı

bu arada ya bakıyorum ama biz hiç başarılı olamadık derece yapamadık artık sayımızda arttı bu hafta bişiler yapsak da şöle bizde kendimizi göstersek ne dersiniz ayyyy bu arada ben yokum yarın kızlar kendinize çok çok çok iyi bakın olur mu? iyi hafta sonları

çok güzel tatlım.bi foto çekilde koysana bi ara merak ettim yeni sacını.
maden suyunun bu yönünü ilk defa duydumn.dikkat etmek lazım.teşekkrler arkadaşım.
bi aya kalmaz o moda girersin sende tatlım.arada bi kaçar ama sonra geri toparlarsın.akşam yediğin şey umarım fazla karbonhidratlı değildir.

canımcım üye sayımız cok az.gidip gelip katılmak isteyen listesinden eleman arıyorum.ama gelen de fazla kalmıyor.bikaç haftaya canlanacak inşallah takım:)
menün güzel.yemeklerinin miktarlarınıda yazarsan daha ii olur:)

selam kızlar ben geldim... hemen dünkü menümü yazıyorum
sabah: 3 tane kraker, peynır, zeytın
ara: yesıl cay
öğlen: bı tabak fasulye ve salata
ara:cay
aksam.yaprak salatası, yogurt
su:2 lıtre

cok güzel tatlım.seni takıma daha cok bekliyoruz.arkadaşlarının mesajlarınıda okumayı unutmazsan sevinirim:)

Merhaba canım aramıza hoşgeldin.Çok iyi anşıyotum seni öğrenciyken aynı şeyleri yaşardım.Bir an önce düzene sokarsın umarım.Bi hafta kadar ben de çok acıktım sonra normale döndü.
Sen de kendine çok iyi bak tatlım.Menün birazcık kalabalık olmuş ama olsun sen telafi edersin sen.Çok öpüyorum canım
Canım bugün bi sürü foto çekindim koyucam birazdan yorumlarını bekliyorum
Hoşgeldin kahvaltı biraz hafif olmuş ama gayet güzel menü.
Merak ettim şu anda tam olarak kaç kişiyi ki tam olarak 4. takımda?
Şimdi 2 kişi deneme sürecinde bildiğim kadarıyla serra zeynep şule ben prenses eylül varız.İzne ayrılanlar da var ama şimdilik bu kadarız

Anladım canım

bende öğrenciyim aynen hem de yurtta kalıyorum o yzüden sulu yemek yiyebilme fırsatım pek olmuyor seni çok iyi anlıyorum

bugün yediklerimi yazacağım. bildiğiniz gibi erkkek arkadaşımla zayıflamak için iddaya girdim o yüzden iddayı kazanamamam için elinden geleni yapıyor

sabah 1 de: şekersz yeşil çay, domates- salatalık kk, beyaz peynir, bir yumurta

ara da bi tane ufak eti cin biskuvi

erkek arkadaşımla alışverişteydik o yüzden öğlen yemeği yiyemedim

akşam yemeginde birlikte burger kinge gittik ice tea şeftaliyle 1 tane ufak tavuk burger yedim ağlaamakk istiyorum ühüüüüü

Akşam yemeğin benim dünkü akşam yemeğim gibi olmuş. :) Bu iddia mevzusu bende de var. Ablamla aylar aylar öncesinde girmiştik ama ben kilo vermek yerine üstüne kilo aldım. Şimdiyse 2 ayım kaldı. Ne kadar vaktin var kilo vermek için?

25 günüm aldı 6 kilo vermem lazım :O

günaydın kızlar...ben geldim ama utanarak dünkü menüm berbat ama söz bi daha tekrarı olmayacak. sabah peynirli pide ve sekersiz cay. ara yok dısarıya cıktık gezdik baya bi. o yüzden öğle ile aksam arasıydı yarım tavuk döner ve bi ayran içtim su 1,5 litre oldu. bir saat kadarda yürümüşümdür. aksamda sekersiz cay.

25 günüm aldı 6 kilo vermem lazım :O
Az kalmış ama benim de 13 kilo vermem lazım. Elimizden geleni ardımıza koymayalım Tabi benim önce düzenli yasamam lazım. geç uyuyorum tüm günüm kayıyor. Saat 12 oldu ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.

inşallah verirsin canım :) peki nesine girdin iddaya?
Hakikaten Galanthus nesine girdin iddiaya? :)

Sıkma o tatlı canını. Bundan sonraki günler daha dikkatli olursun. Her zaman her şey planladığımız gibi olmuyor. Robot değiliz sonuçta. Bir de afiyet olsun. :)

inşallah verirsin canım :) peki nesine girdin iddaya?

ahh ah benim için çok değerli bir şey. onunla şuan aynı üniverdsitedeyiz ben 4 yıllık o 2 yıllık ama bolumunden memnun değil tekrar sınava girdi baya yüksek bi ğuan aldı kazanırsa başka bir üniversiteye gitcek eger verirsem kiloyu başka bir üniversiteye gitse bile okul acılır acılmaz önce benim yanıma gelcek trabzona benim için çok önemli

Merak ettim şu anda tam olarak kaç kişiyi ki tam olarak 4. takımda?

uyma şeytana uyma şeytana tatlım.iddaan var ortada.gerçi bende dün tavuk burger yedim
hafta sonu die heralde böle olduk ama cumaya bişey kalmadı.yarından itibaren toparlanalım kızlar.sabah öğle ikiside kacamak grubu olmuş.

2 kiloyu verdiysen 6 kiloyuda haydi haydi verirsin spor yapmayı ihmal etme.bide burger kingte ssalata falan da var iddaayı kazanana kadar onlar idare edebilirsin.

hakikaten kaçamak grubu olmuşuz. 4 kaçamak :) Bugün öyle zor tutuyorum ki kendimi. Ama yeter artık zaten şimdiye dek yedim bu kadar yılın birikiminden kurtulmak elbet kolay olmayacak. Ama neymiş azimliymişiz, devam edecekmişiz yılmadan!!

YETERİNCE YEMİŞİZ.ya o yeni bir hayattakileri felan görüyorum.yemennin sonu yok diyorum kendi kendime.sonu böle daha fazlası booommm.ama şimdi bi doğum günü partisine gdecem.özeliille gitmeden yoğurt ve sabahtan kalma sosisli yumurtayı yedim.bol da su içtim bakalım nasıl kurtulacam.

tekrardan merhaba cicişlerr :) bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10 da kalktım
kahvaltım
-domates
-salatalık
-kk beyaz peynir
-bir dilim form etimek
kahvaltıdan sonra 45 dkka mekik ve bi kaç değişik spor hareketi yaptım.

sonra sevdicedğim çağırdı ona kahvaltı hazırladım sosisli yumurta yaptım ama çok sevdiğim halde kendim yemedim :))
yurda geldim öğlen yemeğim :
-yarım kase çorba
-2 kaşık yogurtlu kabak
-1 dilim ekmek
öğlen yemeginden sonra önce 1 saat sonra 15 dkk dinlenip 30 dkk daha spor yaptım kendimi çok iyi hissediyorum yarın tartılcam :)
akşam yemeğine gelince canım hiç istemedi tıka basa tok gibiyim. arkadaşım çekirdek ikram etti ondan 1 avuç aldım canım çok çekti :)
gece en fazla 1 yeşil çay içerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…