- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
Az kalmış ama benim de 13 kilo vermem lazım. Elimizden geleni ardımıza koymayalımTabi benim önce düzenli yasamam lazım. geç uyuyorum tüm günüm kayıyor. Saat 12 oldu ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.
verelim şekerim azmin elinden hiç birşey kurtulmaz az önce tartıldım sonucu duyunca şok olacaksınızzz
YETERİNCE YEMİŞİZ.ya o yeni bir hayattakileri felan görüyorum.yemennin sonu yok diyorum kendi kendime.sonu böle daha fazlası booommm.ama şimdi bi doğum günü partisine gdecem.özeliille gitmeden yoğurt ve sabahtan kalma sosisli yumurtayı yedim.bol da su içtim bakalım nasıl kurtulacam.
Kötü olmuş.toparlarsın inşallah yarıngünaydın kızlar...ben geldim ama utanarakdünkü menüm berbat ama söz bi daha tekrarı olmayacak. sabah peynirli pide ve sekersiz cay. ara yok dısarıya cıktık gezdik baya bi. o yüzden öğle ile aksam arasıydı yarım tavuk döner ve bi ayran içtim su 1,5 litre oldu. bir saat kadarda yürümüşümdür. aksamda sekersiz cay.
Benim de 12 kilo kaldı.Vereceğiz inşallah birlikte.Ama 12de kahvaltı da gerçekten geç :)Ben öğle yemeği yiyorum o saatteAz kalmış ama benim de 13 kilo vermem lazım. Elimizden geleni ardımıza koymayalımTabi benim önce düzenli yasamam lazım. geç uyuyorum tüm günüm kayıyor. Saat 12 oldu ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.
Hakikaten Galanthus nesine girdin iddiaya? :)
Sıkma o tatlı canını. Bundan sonraki günler daha dikkatli olursun. Her zaman her şey planladığımız gibi olmuyor. Robot değiliz sonuçta.Bir de afiyet olsun. :)
hakikaten kaçamak grubu olmuşuz. 4 kaçamak :) Bugün öyle zor tutuyorum ki kendimi. Ama yeter artık zaten şimdiye dek yedim bu kadar yılın birikiminden kurtulmak elbet kolay olmayacak. Ama neymiş azimliymişiz, devam edecekmişiz yılmadan!!
tam 3 gün oldu ben başlayalı 2 buçuk kilom gitmiş acayip mutlu oldum 78.8 den 76.2 ye düştümm :)
Tebrikler canım.. :)tam 3 gün oldu ben başlayalı 2 buçuk kilom gitmiş acayip mutlu oldum 78.8 den 76.2 ye düştümm :)
İyi hadi gözün aydın kaldı 5,5 kilo:)
Tebrikler canım.. :)
Benim bugün işkence gibi geçiyor hayatımın en fazla açlık hissettiğim günü bile diyebilirim. Ama sanırım ders çalışmaktan kaynaklanan bir durum. Bugün şöyle;
Kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine çok az labne, domates, salatalık, 4 zeytin, tek şekerli 1 fincan çay
ara ile kahvaltı arasında 2 fincan şekersiz çay bir fincan da sütlü çay içtim.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase tarhana çorbası (içinde 3 kaşık börülce var)
ara: yarım litre tarçınlı su
akşam: salata, 1 kepçe çorba, 1tane biber dolması
o kadar yedim ama açlıktan kıvranıyorum şu anda :26:
afiyet olsun :) tarçınlı su ne işe yarıyor merak ettim bi de bir arkadaş yemeklerden önce bir çay kaşığı çörek otu yememi önermişti nedenini biliyor musunuz bugün aldım marketten
Canım çörek otunun yağ yaktığını duymuştum kuzenimden güya ben de yapacaktım da nerdeeeeeeeeTarçın da sanırım tatlı krizi ve tokluk hissi için.
teşekkürler canım evet doğru aç karna günde 1 kere 1 çay kaşığı çörek otunu iyice çiğnedikten sonra yutmak yağ yakıyormuş araştırdım şimdi bende.
Bak şimdi iyi aklıma geldi bu çörek otu yarın başlayayım ben de:)Kaçtım ben tatlım kendine iyi bakkk
süper olmuş bugün.sporda ayrıca güzel.spor olarak napıyosun?tekrardan merhaba cicişlerr :) bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10 da kalktım
kahvaltım
-domates
-salatalık
-kk beyaz peynir
-bir dilim form etimek
kahvaltıdan sonra 45 dkka mekik ve bi kaç değişik spor hareketi yaptım.
sonra sevdicedğim çağırdı ona kahvaltı hazırladım sosisli yumurta yaptım ama çok sevdiğim halde kendim yemedim :))
yurda geldim öğlen yemeğim :
-yarım kase çorba
-2 kaşık yogurtlu kabak
-1 dilim ekmek
öğlen yemeginden sonra önce 1 saat sonra 15 dkk dinlenip 30 dkk daha spor yaptım kendimi çok iyi hissediyorum yarın tartılcam :)
akşam yemeğine gelince canım hiç istemedi tıka basa tok gibiyim. arkadaşım çekirdek ikram etti ondan 1 avuç aldım canım çok çekti :)
gece en fazla 1 yeşil çay içerim :)
yok canm atlatamadım yine yedim yarından itibaren cıss.yemin ediyorum cumaya kadar kacamak yok.menünde cok güzel bebişimAtlatırsın inşallah zeynebim valla geçen gittiğimde ben atlatamamıştım kaçamaksız
Selam kızlar
Bugün pek dengesiz oldu menüm.Pazar diye böyle oldu yarın yine normal menüme geçicem inşallah.
Sabah omlet peynir zeytin domates birazcık kaşar 1 dilim kepek ekmeği
Öğle :Yok dışarıdaydık
Akşam.Tavuk şiş ayran bir dilim ekmek acı biber iki tane :)
Bir de kaçamak dondurmam var ama 7 de yemeyi bitirdim öyle avutuyorum kendimi4/5 km yürümüşümdür 2 lt de suyum var
harika tatlım tebriklerrrrr.darısı kalan 5,5 atam 3 gün oldu ben başlayalı 2 buçuk kilom gitmiş acayip mutlu oldum 78.8 den 76.2 ye düştümm :)
öğleye b, dilim ekmek ve sebze ekleyebilirdin.akşam güzel yoksa.Tebrikler canım.. :)
Benim bugün işkence gibi geçiyor hayatımın en fazla açlık hissettiğim günü bile diyebilirim. Ama sanırım ders çalışmaktan kaynaklanan bir durum. Bugün şöyle;
Kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine çok az labne, domates, salatalık, 4 zeytin, tek şekerli 1 fincan çay
ara ile kahvaltı arasında 2 fincan şekersiz çay bir fincan da sütlü çay içtim.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase tarhana çorbası (içinde 3 kaşık börülce var)
ara: yarım litre tarçınlı su
akşam: salata, 1 kepçe çorba, 1tane biber dolması
o kadar yedim ama açlıktan kıvranıyorum şu anda :26:
biz kadınlar olarak isteyince başaramıyaacağımız bişeyin olduğuna inanmıyorum.teşekkürler canım bu kadar hızlı verebileceğimi bilseydim çok daha önceden başlardım :/
kan şekerini dengeler tarcın bende caya atıyorum cubuk tarçın.çörek otuda yağ yakıyor ve sağlık acısındanda başka faydalarıda var .afiyet olsun :) tarçınlı su ne işe yarıyor merak ettim bi de bir arkadaş yemeklerden önce bir çay kaşığı çörek otu yememi önermişti nedenini biliyor musunuz bugün aldım marketten
merhabalar ben de aranıza katıldım sanırım,Bugün bir başlangıç oldu benim için( 238749. başlangıç) Umarım düğüne kadar 5-6 kg verebilirim 1 ay sonra düğün, aç kalarak da olsa zafiyet geçirerek de olsa vermek istiyorum yaa ben her yolu denedim aç kalmadan başka,diğer yöntemlerle zayıflayamıyorum:2: Ama bu sıralar fena halde su içmeye başladım öyle böyle değil, Bade İşçil'in günde 8 lt su içtiğini öğrenene kadar böyle bir iddiam yoktu yarım damacana suyu nasıl içer bir hatun kişisi anlayamasam da ben en çok 3 lt içebiliyorum cildim bir pürüssüzleşti hissediyorum,sindirim ve boşaltımda da epey bir gelişme oluyor:) tabi tok da tutuyor insanı.bakalım yarın başlayacağım ben de,şu hesaplama işinin formülünü istiyorum,az önce minik bir dondurma yedim yedikten sonra bir baktım takıma alınmışım nasıl vicdan yaptım :18: neyse yarın daha bir zinde görüşmek üzere
iyi geceler :) ayrıca çok çok teşekkürler sizin sayenizde motive oluyorum keşke biraz daha paylaşımda bulunan arkadaşlar olsa :)ii geceler kızlar ben kaçıyorum.,Allah rahatlık versin hepinize.
süper olmuş bugün.sporda ayrıca güzel.spor olarak napıyosun?
merhabalar ben de aranıza katıldım sanırım,Bugün bir başlangıç oldu benim için( 238749. başlangıç) Umarım düğüne kadar 5-6 kg verebilirim 1 ay sonra düğün, aç kalarak da olsa zafiyet geçirerek de olsa vermek istiyorum yaa ben her yolu denedim aç kalmadan başka,diğer yöntemlerle zayıflayamıyorum:2: Ama bu sıralar fena halde su içmeye başladım öyle böyle değil, Bade İşçil'in günde 8 lt su içtiğini öğrenene kadar böyle bir iddiam yoktu yarım damacana suyu nasıl içer bir hatun kişisi anlayamasam da ben en çok 3 lt içebiliyorum cildim bir pürüssüzleşti hissediyorum,sindirim ve boşaltımda da epey bir gelişme oluyor:) tabi tok da tutuyor insanı.bakalım yarın başlayacağım ben de,şu hesaplama işinin formülünü istiyorum,az önce minik bir dondurma yedim yedikten sonra bir baktım takıma alınmışım nasıl vicdan yaptım :18: neyse yarın daha bir zinde görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?