Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az kalmış ama benim de 13 kilo vermem lazım. Elimizden geleni ardımıza koymayalım Tabi benim önce düzenli yasamam lazım. geç uyuyorum tüm günüm kayıyor. Saat 12 oldu ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.

verelim şekerim azmin elinden hiç birşey kurtulmaz az önce tartıldım sonucu duyunca şok olacaksınızzz

Atlatırsın inşallah zeynebim valla geçen gittiğimde ben atlatamamıştım kaçamaksız

Selam kızlar
Bugün pek dengesiz oldu menüm.Pazar diye böyle oldu yarın yine normal menüme geçicem inşallah.
Sabah omlet peynir zeytin domates birazcık kaşar 1 dilim kepek ekmeği

Öğle :Yok dışarıdaydık

Akşam.Tavuk şiş ayran bir dilim ekmek acı biber iki tane :)

Bir de kaçamak dondurmam var ama 7 de yemeyi bitirdim öyle avutuyorum kendimi 4/5 km yürümüşümdür 2 lt de suyum var

tam 3 gün oldu ben başlayalı 2 buçuk kilom gitmiş acayip mutlu oldum 78.8 den 76.2 ye düştümm :)

Kötü olmuş.toparlarsın inşallah yarın
Benim de 12 kilo kaldı.Vereceğiz inşallah birlikte.Ama 12de kahvaltı da gerçekten geç :)Ben öğle yemeği yiyorum o saatte

Ben de ilk haftalarda öyleydim.Hatta 3.gün eşimi aradım ya benim sütüm yok diyeti bozucam vs bi sürü söylendim o beni ikna etti de bozmadım sonra sonra alıştı bünye.Tabi arada kaçamaklarla dayanıyoruz yoksa dayanamayız

tam 3 gün oldu ben başlayalı 2 buçuk kilom gitmiş acayip mutlu oldum 78.8 den 76.2 ye düştümm :)
Tebrikler canım.. :)

Benim bugün işkence gibi geçiyor hayatımın en fazla açlık hissettiğim günü bile diyebilirim. Ama sanırım ders çalışmaktan kaynaklanan bir durum. Bugün şöyle;

Kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine çok az labne, domates, salatalık, 4 zeytin, tek şekerli 1 fincan çay
ara ile kahvaltı arasında 2 fincan şekersiz çay bir fincan da sütlü çay içtim.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase tarhana çorbası (içinde 3 kaşık börülce var)
ara: yarım litre tarçınlı su
akşam: salata, 1 kepçe çorba, 1tane biber dolması

o kadar yedim ama açlıktan kıvranıyorum şu anda :26:

afiyet olsun :) tarçınlı su ne işe yarıyor merak ettim bi de bir arkadaş yemeklerden önce bir çay kaşığı çörek otu yememi önermişti nedenini biliyor musunuz bugün aldım marketten

afiyet olsun :) tarçınlı su ne işe yarıyor merak ettim bi de bir arkadaş yemeklerden önce bir çay kaşığı çörek otu yememi önermişti nedenini biliyor musunuz bugün aldım marketten

Canım çörek otunun yağ yaktığını duymuştum kuzenimden güya ben de yapacaktım da nerdeeeeeeeeTarçın da sanırım tatlı krizi ve tokluk hissi için.

Canım çörek otunun yağ yaktığını duymuştum kuzenimden güya ben de yapacaktım da nerdeeeeeeeeTarçın da sanırım tatlı krizi ve tokluk hissi için.

teşekkürler canım evet doğru aç karna günde 1 kere 1 çay kaşığı çörek otunu iyice çiğnedikten sonra yutmak yağ yakıyormuş araştırdım şimdi bende.

merhabalar ben de aranıza katıldım sanırım,Bugün bir başlangıç oldu benim için( 238749. başlangıç) Umarım düğüne kadar 5-6 kg verebilirim 1 ay sonra düğün, aç kalarak da olsa zafiyet geçirerek de olsa vermek istiyorum yaa ben her yolu denedim aç kalmadan başka,diğer yöntemlerle zayıflayamıyorum:2: Ama bu sıralar fena halde su içmeye başladım öyle böyle değil, Bade İşçil'in günde 8 lt su içtiğini öğrenene kadar böyle bir iddiam yoktuyarım damacana suyu nasıl içer bir hatun kişisi anlayamasam da ben en çok 3 lt içebiliyorum cildim bir pürüssüzleşti hissediyorum,sindirim ve boşaltımda da epey bir gelişme oluyor:) tabi tok da tutuyor insanı.bakalım yarın başlayacağım ben de,şu hesaplama işinin formülünü istiyorum,az önce minik bir dondurma yedim yedikten sonra bir baktım takıma alınmışım nasıl vicdan yaptım :18: neyse yarın daha bir zinde görüşmek üzere

süper olmuş bugün.sporda ayrıca güzel.spor olarak napıyosun?
yok canm atlatamadım yine yedim yarından itibaren cıss.yemin ediyorum cumaya kadar kacamak yok.menünde cok güzel bebişim
harika tatlım tebriklerrrrr.darısı kalan 5,5 a
öğleye b, dilim ekmek ve sebze ekleyebilirdin.akşam güzel yoksa.
teşekkürler canım bu kadar hızlı verebileceğimi bilseydim çok daha önceden başlardım :/
biz kadınlar olarak isteyince başaramıyaacağımız bişeyin olduğuna inanmıyorum.
kan şekerini dengeler tarcın bende caya atıyorum cubuk tarçın.çörek otuda yağ yakıyor ve sağlık acısındanda başka faydalarıda var .

hoşgeldin arkadaşım.su cok güzel yavaş yavaş sporu ekledinmi bi de üstüne yemeklerindende abur cuburlar çıktımı gitsin karayağlar.

süper olmuş bugün.sporda ayrıca güzel.spor olarak napıyosun?

çekebilgiğim kadar mekik çekiyorum sonra göbek eriten hareketler faln var onlardan yapıyorum hatta laptop başında ders çaşışırken sohbet ederken bile yatarak yada oturarak yapılan hareketlerden yapıyorum sürekli :) salı ve perşembe günleri de spor salonuna gidiyorum

hoşgeldin :) yaşını boyunu kilonu merak ettim bi de hedef kilonu da yazarsan seni daha iyi tanımış oluruz :)

günaydıın,bugün ilk ben gelip yazmak istedim erken kalktım :)
Hoşbuldum teşekkürler galanthus 66 kg ve 170 boyundayım.25 yaşındayım.Ne denediysem gitmeyen fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ve grup olmanın psikolojisiyle dikkat ederim diye düşünüyorum.Hedefim 7 kg ama 6 kg da olur şimdi sabah kalktım 2 bardak su içtim metabolizmamı da uyandırdım .Bugün spora da gidiyorum,500-600 kalori hedef koydum,gelişmeleri gelince yazarım.Bir de spordaki kadınlar hocam git çöp poşeti al onu sar vücuduna spor yaparken,sonra bize dua edersin dediler.Biliyorum poşet kimyasal içerikli ve zarar verir ama atletin üzerine giyiyorlarmış,bugün onu da deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…