Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla cok azimlisin canım maşallahhhhhhhhh

günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım hemen
sabah: 2 tane haslama yumurta, 3 tane zeytın, 2 dılım kepek ekmegı, sekersız bır fıncn cay
ara: yesil cay
öğle ile aksam arasıda bı tabak pılav ve bol salata ayran 16 gibiydi
aksamda sekersız cay
su : 2 lıtre hafta sonu dengeler sastı bıraz ama hafta ıcı mutlaka toparlıycam, sözzzzzz :))

günaydın takımcım hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum

bildiğiniz gibi diyetisyene gitmek için dahiliyeye gitmiş tahlil vermiştim.bu cumartesi çalışmayınca sonuçlarımı göstereyim dedim.sonuçlarım hiç iyi değil malesef.kanım azalmış.demirim,b12 im sınırda,proteinlerin parçalanmaya başlamış dedi(kaslarım erimeye başlamış)insülinin bile normalin altında dedi.intihabım varmış.vucudunla çok oynamışsın dedi.5 ay b12 iğnesi olacagım.3 ay demir hapı içeceğim.1 haftada antibiyotik kullanacagım oradan çıkıp diyetisyene gittim.ben seni böyle kabul edemem dedi.16 hazirana randevu verdi.bana beslenme programımı verir diyet mi verir bilmiyorum bu aşamadan sonra.diyeti zorunlu olarak bırakıyorum.tekrar başlarmıyım bilmiyorum :44:

dishyvirus eğer yazdıklarımı okumussan seninde mutlaka doktora görünmen lazım.sende yediklerini benim kadar azaltmıstın ve kg kaybın olmamasına rağmen incelmen vardı.seninde görünmende fayda var

kızlar günaydın hepinize sevgi dolu kocaman kocaman öpücükler yolluyorum hepinize :16

biliyosunuz ki bu hafta havanın yağışlı ve ayaklarımın su toplamsından ayrıca misafirlerimizin olmasından dolyı hem yemeklerıfazla kaçırdım hem spor yapamadım bu hafta hatalarla dolu bir hafta oldu ama düzelticem bu hafta yoluna koyucam size söz veriyorummmm :26::26:

menümü açıklamaya çekiniyorum aslında ama yapcak bişi yok ne söyleseniz haklısınız valla :18::18::18: bildiğiniz gibi ben pazae günleri nete giremiyorum onun için geçmişte atladığım yada dikkat etmediğim bişi olursa kusura bakmayın olur mu?

cumartesi sabah
zeytinli poğaça,vişne suyu
öğlen
karışık kızartma, açık çay,ekmek:18:
akşam
ıspanaklı börek,azcık pilav, azcık mantarlı tavuk sote

saat 11 de yine ıkı dılım ıspanaklı börek (çok utanıyorum)

pazar
sabah
açık çay yarım dilim börek peynir zeytin domates yumurta

öğlen fast food ama azcık

akşam sadece bi tane şeftali

ya kaptanım ve sevgili arkadaşlarım inanın misafirlerin ve nişanlımın kurbanı oldum nolursnuz kızmayın düzelticem sözzzzzz :26:

ya canım lütfen üzülme olur mu çok çok çok geçmiş olsun kendini toplar ve sağlıklı bi diyet yapmaya yeniden başlarsın onun için önce sağlığın dikkat et lütfen kendine olur mu? çok çok çok öpüyorum seni.

tatlım benim canım menün az öz olmuş bende senin gibi aşamları hiç bişi yemiyodum ama sonra en azından bi çorba yada az bişi pilav salat yiyrum çünkü sabah daha aç uyandığım için daha fazla şey yeme isteği oluyo dikkat et sende kendine bide spor yapamıyomusun?

canım teşekkür ederim en korktugum şey başıma geldi.inşallah bir an önce toparlarım

bu arada ne kadar çok yakışmıssınız nişanlınla maşallah

canım teşekkür ederim en korktugum şey başıma geldi.inşallah bir an önce toparlarım

bu arada ne kadar çok yakışmıssınız nişanlınla maşallah

canım çok teşekkür ederim allah nazarlardan saklasın bizi inş. ben onu o kadar çok sevdim ki 7 sene bekledim ama hiç belli etmedim allah yazmış işte anlıma bi anda kendi geldi bana iyi ki geldi...

canım çok teşekkür ederim allah nazarlardan saklasın bizi inş. ben onu o kadar çok sevdim ki 7 sene bekledim ama hiç belli etmedim allah yazmış işte anlıma bi anda kendi geldi bana iyi ki geldi...

Allah hiç bozmasın ömrünüzün sonuna kadar birbirinizi bugun gördüğünüz gibi aşkla sevgiyle görün inşallah

Hoşgeldinn:)İnşallah istediğin kiloyu kısa zamanda verirsin.Su içmen çok iyi.Benim spor yaptığım günler 5lt yi bile buluyor içtiğim su ama genel de 3 lt içerim alıştım bünye istiyor.
Azmin bitmesin canım çöp poşeti yerine ben streç film sarıyorum basenlerime karnıma kalçama bir de kollarıma öyle sporumu yapıyorum bayağı inceldim
Yumurtayı 1 tane yesen daha iyi canım.Dengesiz olmuş senin de benim gibi hafta sonu olunca böyle oluyor.Canm sen şimdi deneme sürecindesin diğer arkadaşların menülerine falan da yorum yazman gerekiyor biraz daha fazla aktif olman gerekiyor ki listeye girebilesin
Canım çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.Çok dikkat etmek lazım aslında.Peki yesek de kas eritme gibi bi şey oluyor mu ? Mesela ben bu aralar bayağı yiyorum ama kilo da veriyorum spor az yapıyorum en iyisi ben de bir doktora gideyim.
Aman yarebbim börekler pilavlar poğaçalarrrr.Eylüllllll oklavayı çıkarıyorum bakkkkkBu hafta çok güzel menüler bekliyorum senden bu hafta dereceye girmemiz lazım
Merak ettim hikayenizi canım ya sakıncası yoksa anlatır mısın?:)

teşekkürler tatlım

canım ben artık kıtlık sınırında yaşamaya başlamıstım.istesemde yiyemiyordum.haliyle depodan yakmaya başladım.senin menülerin çok güzel sebzeleri falan çorbalarına katıyorsun.yediğin halde kilo veriyorsun demekki dogru yoldasın ama tabi doktora gitme imkanın varsa da git derim

canım çok geçmiş olsun. iyiki gittin doktora.
kendine iyi bak. öpüyorum

Merak ettim hikayenizi canım ya sakıncası yoksa anlatır mısın?:)

tabiki anlatırım canım ne sakıncası olacak. ben liseye başladığımda o mezun olmuştu. bizim okulun voleybol takımına girdim aynı bölümden mezundu oda hocalar fln halıyle tanıyodu benı cok sevevn bi öğretmenim vardı cok güzel oynuyosun ama biraz daha calısman lazım fln dedi buraya bırını cagrcam çok iyi voleybol oynuyo dedi ve onu çağırdı ben bi gördüm o kadar beğendim ki hocada sürekli beni ona emanet ediyo nereye gitse beni gönderiyo okula ide usta öğretici olarak geldi bütün işlere bizi gönderiyolardı ben platonil aşık oldum ama abi diyodum.. ama gör nasıl aşığım ona zarar gelecek herşeyden korudum onu bide askere gitti bi kız vardı çok seviyodu kızı ama annesi istememişti yılan gibi hiç sevmedim demişti bana gelip herşeyi anlatırdı bu şekilde okul zamanı hep görüştük. ben de mezun oldum aynı yerde çalıştık mağazada o mdr.yardımcısıydı ben personel böle bi yakınlaşır gibi olduk ama olmadı yine yapamam ben onunla dedim sonra işten hepberaber bütün mağaza istifa fln ettik ole arada fln görüşüyoduk tabi bu arada 5 sene geçti bn hala aptal aşık ama hala belli etmiyorum fln. çok üzülüyorum hep dua ediyorum yok bitti artık dedim vazgeçtim benimde başka bi erkek arkadaşım oldu 1 sene hiç görüşmedim 1sene sonra olmadı ayrıldık o akşam facede buldum kız arkadaşı var yıkıldım resmen ama yinede msj cektim yakışıklı abim napıyo fln diye oda cvp yazdı konuştuk kızla ayrılmış ama facede duzeltememıs sonradan baktım gercekten ole napıyosun nerde calısıyosun fln derken onun işi benim çalıştığım yere yakınmış sonradan öğrendim ıkı gun sonra yanıma geldı o kadar sıcak ki arabada yanmış iyice o gittikten sonra msj cektım cıktın geldın bu sıcakta işini bıraktın geldın dedım tesekkur ettım oda bana msj cektı sence ıkımız olur muyuz deneyelım mı dedı bayılcak gibi oldum çok heyecanlandım olmaz yapamam dedım ama oldu hiç umutlanma uzun surmez fln derken evlenelım dedı bı ayın ıcınde ole işte
ay çok uzattım inş sıkılmadan okursun tatlım ya kendımden gecmişim yine konu bal peteğim olunca aman maşallah diyin tamam mı?

Hımm anladım canım.Gerçi ben de bu aralar sebze vs yemiyorum diyetim bozuldu biraz sadece çorbayla yaşamaya başlamıştım iyi oldu bunu öğrendiğim.

Ayyy ne güzel bir hakiyeeeee bayılırım aşk hikayelerine Allah bir ömür ayırmasın mutluluğunuz bozulmasın inşallahhhhhhh

ben o hatayı malesef her hfta sonu kfc ye giderek yapıyorum offff offff yinede akşam hariç menün güzel şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…