- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım hemen
sabah: 2 tane haslama yumurta, 3 tane zeytın, 2 dılım kepek ekmegı, sekersız bır fıncn cay
ara: yesil cay
öğle ile aksam arasıda bı tabak pılav ve bol salata ayran 16 gibiydi
aksamda sekersız cay
su : 2 lıtre hafta sonu dengeler sastı bıraz ama hafta ıcı mutlaka toparlıycam, sözzzzzz :))
canım menün güzel ama keşke zeytin yemesen zeytinde çok fazla kalori var onun yerine seni tok tutacak başka gıdalar yönelsen daha iyi olur ve bence her gün 1 kase yağsız ya da az yağlı çorbayı menünden hiç çıkarma :)
selamlarr :)
bugün sabah 9 da:
-1 domates
-1 kk beyaz peynir
-iki dilim form etimek yedim
arada 11 de yarım fincan şekersiz yeşil çay içtim(midem bulandı bitiremedim)
öğlende (12 buçuk)
bir çay bardağını doldurabilecek kadar yogurtlu beyaz lahana salatası yedim(popeyes'dan)
bi de limonata içtim
az önce tek bitane damla çikolatalı biskuvi yedim :$
şuan çok aç hissediyorum kendimi sizce akşam yemeğinde ne yemeliyim?
zeytindeki kalori aslında çok değil aslında hiç yok denilecek kadar az hem tubanın (eylül050) yediği üç tane zeytin 24 kalori çorbalar ise 1 kase kalorileri ;
mercimek çrb. 270 kalori
yoğurt çrb. 250 kalori
domates çrb 161 kalori
tarhana çrb. 290 kalori
şehriye çrb. 115 kalori
ezogelin çrb. 140 kalori
sabah almamız gereken en önemli besinler peynir,yumurta,zeytin.yeşillik özellikle maydonoz olabilir antioksidan çok fazla ve ekmek tabi kepek yada beyaz ekmek tercihe kalmış yinede abartmamak lazım
öğleni yeterince hafif geçmişsin cnm bu şekilde kendine zarar verme olur mu çok dikkat et akşam salata çorba yapabilirsin
alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar
ben damla çikolatalı bisküvi aldım bi paket canım çoooookk çekerse içiden 1 tane yiyorum ama 2 günde 1 kere en fazla
ilgin için teşekkürler :) baktım yemekhaneye ezogelin çorbası bulgur pilavı patates yemegi vardı malesef yurtta kalıyorum salata yapma imkanım yok. çorba ve yoğurt yesem?
bi de ben yarışmaya katılamayacakmıyım bu hafta? baya da kilo verdim :/
ben onu bir oturmada bitiyorum ki 1 tane deyip yiyemem canım =( dün okudum tarçınlı su içiyorlarmış kızlar acaba işe yarıyor mu sen denedin mi ?
ilgin için teşekkürler :) baktım yemekhaneye ezogelin çorbası bulgur pilavı patates yemegi vardı malesef yurtta kalıyorum salata yapma imkanım yok. çorba ve yoğurt yesem?
bi de ben yarışmaya katılamayacakmıyım bu hafta? baya da kilo verdim :/
SÜPER OLUR YOĞURT GÖBEKTEKİ YAĞI YOK EDER HİÇ SORMA BENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİ KALORİ SEPETİ DİYE Bİ YER var oradan bakabilirsin yediklerinin kalorisine
PRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız?baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/
denemedim ama sanmam çünkü ben tarçın hiç sevmiyorum bana pek etki etmez herhaldeo zamn bi ufak çikolata al petito ayıcık falan oluyor ya :)
göbekteki yağ ve ben iki özdeşleşmiş kelimesanki hiç erimeyecekmiş gibi ://
canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumun bir başka versiyonu da bende var kalça ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?