Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün güzel ama keşke zeytin yemesen zeytinde çok fazla kalori var onun yerine seni tok tutacak başka gıdalar yönelsen daha iyi olur ve bence her gün 1 kase yağsız ya da az yağlı çorbayı menünden hiç çıkarma :)

selamlarr :)
bugün sabah 9 da:
-1 domates
-1 kk beyaz peynir
-iki dilim form etimek yedim

arada 11 de yarım fincan şekersiz yeşil çay içtim(midem bulandı bitiremedim)

öğlende (12 buçuk)

bir çay bardağını doldurabilecek kadar yogurtlu beyaz lahana salatası yedim(popeyes'dan)
bi de limonata içtim

az önce tek bitane damla çikolatalı biskuvi yedim :$

şuan çok aç hissediyorum kendimi sizce akşam yemeğinde ne yemeliyim?

zeytindeki kalori aslında çok değil aslında hiç yok denilecek kadar az hem tubanın (eylül050) yediği üç tane zeytin 24 kalori çorbalar ise 1 kase kalorileri ;

mercimek çrb. 270 kalori
yoğurt çrb. 250 kalori
domates çrb 161 kalori
tarhana çrb. 290 kalori
şehriye çrb. 115 kalori
ezogelin çrb. 140 kalori

sabah almamız gereken en önemli besinler peynir,yumurta,zeytin.yeşillik özellikle maydonoz olabilir antioksidan çok fazla ve ekmek tabi kepek yada beyaz ekmek tercihe kalmış yinede abartmamak lazım

öğleni yeterince hafif geçmişsin cnm bu şekilde kendine zarar verme olur mu çok dikkat et akşam salata çorba yapabilirsin

teşekkür ederim ben bilmiyordum hiç zeytin yiyemiyorum ya sevmiyorum zeytinde çok kalori olduğunu söylemişti annem o da çok zeytin yiyor.neden bilmiyorum ama kahvaltımı da pek düzgün yapmıyorum en fazla domates salatalık ufak peynirle geçiştiriyorum sanki kahvaltıda çok yersem diyeti bozmuş gibi hissediyorum kendimi.

öğleni yeterince hafif geçmişsin cnm bu şekilde kendine zarar verme olur mu çok dikkat et akşam salata çorba yapabilirsin

ilgin için teşekkürler :) baktım yemekhaneye ezogelin çorbası bulgur pilavı patates yemegi vardı malesef yurtta kalıyorum salata yapma imkanım yok. çorba ve yoğurt yesem?

bi de ben yarışmaya katılamayacakmıyım bu hafta? baya da kilo verdim :/

merhaba bayanlar ben de menümü yazayım,
Sabah aç karnına :2 bardak su içtim,
2 saat sonra bu 2 saat içinde de su içtim)
1 simit,1 ayran,yarım peynir kutusu kadar beyaz peynir
11:30 da sütlü bir fincan kahve,sütlü olduğu için ara öğün niyetine içtim :)
sonra 12 de spora gittim 2 de çıktım,tam tamına 700 kaloriye yakın kalori yaktım,koşu bandı,moonwalk,bisiklet,mekik,ip atladım,kol çalış bel çalış derken canım cıktı yemin ediyorum takımdayım diye azim geldi yoksa bunun yarısını yaptıgım görülmemiştir
tabi her yerime spordan önce strech film sardım aynen dediğiniz gibi , o benim son halimi görmeliydiniz benden bi ben kadar daha su çıktı
saat 3 de:1 porsiyon erişteli mercimek çorbası,erişteli olduğu için ekmek yemedim yanında ama bir paket eti form yedim ya siz onu tane tane mi, yiyorsunuz bir de yanında salatlık domates marul biberli salata yaptım yedim bir yerde yanlış yapıyor muyum kızlar sizce ya:26: toplam 3 lt su içtim şu vakte kadar bir bu kadar daha içerim herhalde:26:
bugün erkek öğrencilerimden biri öğretmenim göbeğin çıkmış azcık dedi öbürü de ordan yok ya etekten dolayı öyle dedi bunlar 7 yaşında bir de:26:

b12 si düüşük arkadaşlara tavsiyem dikkat etsinler .O dodex iğnelerden ben de çok yapındım ama bir kere düştü mü toplaması çok zor kendinizi unutuyorsunuz bir yerlerde unutkasnlık dalgınlık yapıyor

alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar

alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar

ben damla çikolatalı bisküvi aldım bi paket canım çoooookk çekerse içiden 1 tane yiyorum ama 2 günde 1 kere en fazla

SÜPER OLUR YOĞURT GÖBEKTEKİ YAĞI YOK EDER HİÇ SORMA BENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİ KALORİ SEPETİ DİYE Bİ YER var oradan bakabilirsin yediklerinin kalorisine

ben onu bir oturmada bitiyorum ki 1 tane deyip yiyemem canım =( dün okudum tarçınlı su içiyorlarmış kızlar acaba işe yarıyor mu sen denedin mi ?

denemedim ama sanmam çünkü ben tarçın hiç sevmiyorum bana pek etki etmez herhalde o zamn bi ufak çikolata al petito ayıcık falan oluyor ya :)

cnm bana sorarsan bence herkes bu hafta yazılmalı ama tabi bunun kararını sevgılı kapatanımız prensespericik ve zeynepcik veriyo ama çok gerilerdeyiz bence iyi olur ?

PRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız? baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/

PRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız? baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/

bak nestle 14 gün programına gir netten göbek eritecek egzersizler var hatta ilk egzersiz hareketi çok fena sıkılaştırıyo hemen dene

canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumun bir başka versiyonu da bende var kalça ve ben

canım aynı sıkıntı bendede var basen sorunu ben bi egzersiz soylıyım yap bence ıse yarıyor... emekleme pozizyonunda once sağ bacagını duz yana ac yukarı aşagı her bacak ıcın on bes defa yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…