Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bak nestle 14 gün programına gir netten göbek eritecek egzersizler var hatta ilk egzersiz hareketi çok fena sıkılaştırıyo hemen dene

teşekkürler tavsiyelerin için şekerim :) bu arada çorba çok fena yanık tadıyordu yakmışlar sanırım içemedim. yogurtla doyamayacağımı anlayınca 3 yemek kaşıgı kadar tavuklu patates yemegi yedim gerçi o sa yanmıştı ama aç kalmaktan iyidir diye yedm

En son dün girmiştim epey konuşulmuş. Yine sabahladığım bir gündü. Şu finaller bitsin insan gibi yaşamak istiyorum. :2: Neyse ki son günler. Daha birşeyler yazacağım ama halim yok desem yeridir. Gözlerim kapanıyor. iyisi biraz uyuyayım sonra geleceğim tekar. O zamana dek hoşçakalın.

canım aynı sıkıntı bendede var basen sorunu ben bi egzersiz soylıyım yap bence ıse yarıyor... emekleme pozizyonunda once sağ bacagını duz yana ac yukarı aşagı her bacak ıcın on bes defa yap

Ona benzer bi hareket yapıyordum köpek işeme hareketi deniyor hatta ona onu da deneyeyim canım sağol her türlü teklife açığım şu ara:)) bisiklet çevirdim bugün ama bisiklet de kalçaları yayıyor diyorlar daha da genişletiyomuş valla napcamı şaşırdım vermem lazım

7 den sonra ağzıma bişe atmayacağım demiştim istikrarlıyım da ama ablam un helvası kavurmuş valla çıldıracağım diyet yapıyorum deyince yapmamı istemediği için bunları yapıyo herşeyi yaparsın ama un helvası olur mu ya gunah :26:

Bisküvi yeme canım onun yerine meyve ye tatlı isteğini kessin.Limonata da şeker fazla Çorba ve yoğurt ideal akşam yemeği için
B12 eksikliği zor gerçekten benim abalm sürekli iğne vuruluyor çünkü vücudu b12yi tutmuyor.Unutkanlık çok fazla onda da.Azmine çok sevindim inşallah böyle devam eder.Canım bir de o diyet bisküvileri tavsiye etmem bir paketinde çok fazla kalori var bi taneyle de kalamıyorsun en iyisi hiç bulaşmamak.Su içmen de çok iyi ama çok çok fazla da içme hem böbrekleri yorar hem de su zehirlenmesi diye bi şey de var yani
alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar
Az yağlı süt ve tarçın bana iyi geliyor canım ya da bitter çikolatadan bı ısırık alıyorum damağımda eriterek yiyorum
PRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız? baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/
Katılımın iyi olursa hemen girebilirsin canım.Beni ilk haftada almışlardı
hiç yemem daha iyi ben tartıda 65,5 geliyorum ya o kadar da su içtim 1 günde vermiş olamam ki yarım kiloyu kızlar
Çok su içtin ya vücudun ödemi atıyor.Ben de ilk günler 500 600 grmlar veriyordum
köpek işemeyi ben de yapıyorum
sakınnnnnnnnnnn çok hainsin ablaaaaaaaaa Akşam 6dan sonra yemem ben çok iyi kilo verdim 7 haftada

Su zehirlenmesi mi ben bunu bir araştırayım canım sağol. süt ve tarçın bence de güzel bir aroma olur yarın ara öğünüme koyacağım 7 hafta mı 4 haftam var önümde canım sen kaç kilo verdin 7 haftada ?

Aşırı Su Tüketimi ( Su Zehirlenmesi = Su intoksikasyonu ) :
Su sağlığa faydalıdır. Su metabolizmayı düzenler, su metabolik artıkların kandan uzaklaşmasını sağlar ama doğada bilmemiz gereken en önemli şeylerden biri her şeyin fazlası zarardır kuralıdır. Suyun yağ yaktığını düşünen bir topluluk var halk arasında, üzülerek söylüyorum ki su direk giderek yağlara etki yapıp yağları çözüp vücuttan uzaklaştırmaz ama SU neredeyse 0 kaloridir ve bu yüzden su içtiğinizde içinde şeker olmayan bu sıvıyı içtiğinizde vücuda ek bi şeker almış olmazsınız. Bu yüzdende vücut enerji için şeker aradığında ( Uzun süreli açlıkta, çok enerji harcandığı durumlarıda ) suyu yakamayacağı için, vücut yağlara saldırarak yağları yakmaya başlar. Şimdi bu cümleyi okuyup -yahu SU faydalı bişeymiş ee o zaman 5-6 litre içelim günde hem kiloda veririz diyenler çıkacaktır eminim. Eğer bu dediğinizi yapar ve sürekli olarak günde 5-6 litre su içer ve kilo vereceğim diyede bir şeyler yemezseniz büyük ihtimalle ACİL serviste buluşuruz sizinle.

Herşeyin bir limiti var normal olarak insanların günlük alması gereken tutar 1.5 litre ile 3 litre arasındadır. Yaz aylarında bu oran 2 litre ve 3.5 litre arasındadır. 5 litre ve üzerinde alınan su vücutta Su intoksikasyonu ( Su Zehirlenmesi ) yapar, Hiponatremi ( kanda sodyum düşüklüğü ), Hipokalsemi ve hipopotasemi başta olmak üzere bir dizi tehlikeli elektrolit bozukluğuna sebep olur. Hatta çok yüksek dozlarda su içmek ÖLÜMCÜLDÜR. Saf, temiz,berrak görünen ve masum duran suyunda aşırısı tehlikelidir. Peki biz hekimler olarak insanlarımıza neden yeterli su içmelerini öğütlüyoruz ? Çünkü halkımız diğer ülkelerin halkına göre daha az su tüketiyor ve yeterli miktarda günlük alması gereken miktarda suyu içmiyor. Yapılan araştırmalara göre bir İngiliz, Bir Türk’ten 1.6 kat, Bir Amerikan, Bir Türk’ten 1.4 kat daha fazla su tüketiyor. Suyun fazlasının zarar olduğu gibi azıda kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılamamasına ve metabolizmanın rahat çalışamamasına neden oluyor ve çeşitli metabolik hastalıklara davetiye çıkarıyor. Özellikle yaz aylarında su tüketiminin önemsenmemesiyle beraber ACİLLERİMİZ Sıcak ÇARPMASI, sıcak nedenli konvülzyonlar ( Bayılmalar ) ve sıcak nedenli deliryumlarla uğraşmak zorunda kalıyor. Çoğunun nedenini araştırırsak altından su tüketimimizin yetersiz olduğu, insanlarımızın yeterli hidrasyona ( su içmeye ) özen göstermemesi ve sıcaktan korunma yöntemlerini uygulamaması olduğu anlaşılıyor. Yeterli su içmeye özen gösterelim ( 1.5Lt , 3Lt ) ve lütfen kilo kaybedeceğim diye GÜNLÜK 5 LT ve üzerinde SU içmeyelim.

Kızlar bugünkü menüm yine dengesiz.Yani aslında akşam yemeği dandik oldu

Sabaheynir zeytin domates salatalık ve bir dilimcik kek :26:

Öğlen :Kabak yemeği yaptım bulgurlu üstüne de yoğurt koydum yanında da tarhana çorbası içtim

Ara öğün: erik

Akşam :Bir şekersiz nescafe 4/5 yulaflı bisküvi biraz kiraz biraz domates.Akşam dışarıdaydım o yüzden böyle oldu.Hiç su içemedim midem bulanıyo bugün bi garibim.Spor yarım saat tempolu yürüyüş.

inanmıyorum 2 ayda 11 kg ,ayda 5,5 olabilir o zaman ortalama ne yaptın ne ettin bana da anlattt nolurr

bir hafta var daha canım ben bi hafta da 80e düşerim tahminlerime göre 2 ayda 13 kilo olacak.Ayda 6,5 kg olacak sanırım.Canım benn emziriyorum bu yüzden sanırım biraz daha fazla veriyorum.Emzirirken kalori yakımı fazla olurmuş.Bir de spor yapıyorum günde 1 saat kadar haftanın 5 günü.

Sabah çok iyi bir kahvaltı yapıyorum yumurtasından zeytinineöğlen çorba ve sebze akşama da yalnızca çorba ve salata yiyorum.Akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum arada kaçıyor ama.Bir de ben bu 2 ayda çok kaçamak yağtığım günler oldu aslında daha fazla verirdim ama çok gezdim bu aralar evde olmayınca diyete devam etmek zor.Sen de bu azim varken sen de verirsin canım.Sporu sakın bırakma en önemlisi o.

Prenses prenses prenses
iğnelerim bittiiii
okulumda bitti çok şükür:)
yarın gidip kalbimi kontrol ettirecem,aşırı ağrım var kolumda resmen uyuşuyor,ya göğüs ya kalpte sıkıntı var galiba. Aman neyse,hayırlısı artık. Eğer kalpte sıkıntı yoksa sporada başlıcam,belim şimdi daha iyi.
Hava vermişler gibi şiştim,parmakların bile dolma oldu,doktor bile kontrollerde hemen şiştiğimi görüyorda sağlığın düzelince rahat rahat verirsin diye teselli ediyor.
Ablam bile dalga geçiyor, arada bi davulunu çalsana diyor göbeğim içinsanki yemekten şiştim ya insan azıcık üzülür
2haftada kim bu kadar kilo alır
Artık dönmek istiyorum,takımdan uzak kalmak motivasyonumuda mahvetti.
Sizlerle beraber diyet çok daha zevkli:)
4.takım nerdeyse bambaşka bi takım olmuş,hep takip etmeye çalıştım ama yetişemedim valla,ne kadar çok yeni arkadaş var.
Şu bigisayardaki sorunda hallolsada bi kurtulsam,telefondan girmek işkence gibi.
Prensesim hani izinden dönenlerin verdiği kilo uzak kaldığı haftaya bölünüyor ya aldığıda bölünüyor mu:)
bu cumadan mı girerim listeye haftaya mı? Ben dönmeye hazırım,bu süre içindede diyeti bozacak bişe yemedim ama en azından baltalayan ilaçlar iğneler yok artık yağ gibi ericem inşallaaah:)

Hoşgeldin ve de geçmiş olsun bir an evvel o şişliklerden de kurtulursun umarım

vuu bana yeter 6,5 kilo birinin süt annesi olsam o da olmuyor değil mi nerde bende süt Azim ilk zamanlar oluyor canım ama sonra kilo veremediğim zaman motivasyonum düşüyor bırakıyorum daha çok alıyorum bıktım artık bu dejavuları yaşamaktan

sıkı kahvaltıyı ben de destekliyorum çünkü akşam 7 de kestiğin zaman nerdeyse 12 saatten fazla hiç besin almıyorsun yani azcık sıkı olsun haliyleya ben ablamda kalıyorum bir de o pişirmek zorunda çocuklara eşine v.s e ben kendi menumu oluşturamıyorum tabi çok kolay sporu bırakmayacağım inşallah strech filmlerle haşır huşur devam inşallah düşersin istediğin kiloya bence gayet iyi veriyorsun idolümsün yanii şimdilik

Ehh göğüslerin sarkması da cabası ama Teşekkür ederim canım sen de o dejavuları yaşamayacaksın burada eminim.Bu takım niye var motivasyon düşmesin diye.Zorlandığım zaman burada motivasyonum artıyor.Birlikte güzel kilolar vereceğiz sen merak etme

off ya yapmamam gereken bi şey yaptım (
arkadaşım ders çalışmaya geldi gelirken çig köfte getirmiş hapur hupur yedi ama o 49 kilo ben de dayanamadım bi tane yedim marulla hemde saat 10 da napcam ben o nasıl gitcek şimdi ya ben kilo veremiycem galiba verdiğimi de alcam motivasyonum fln da gidiyor :/

canım dur panik yapma yarın telafi edersin o kadar 2.5 kilo verdin motivasyonunu bozma gayet iyi gidiyorsun

PİLAV DERKEN PRİNC PİLAVIMI?şayet princse bu evrede uzak durmanı tavsiye ederim.en azından bi tabak yeme.meyve yok bi tek?
reyhanımm sen hayırlsyla bi iyileşte ondan sonra zaten verirsin.Allah acil şifalar versin yardımcın olsun.bi yerde okumuştum.kansızlık kilo vermye engelmiş.sebebide acıklandı kilo verememe sebebin.çok şükür erken farkettin.
benm haftasonum gibi bol karbonhidrat.seni bilmiyorum ama ben bukadar yediğimde kendimi bi huzursuz hissediyorum ve şiş.bugün cok rahttım ama haftasonu çok sıkıntılıydım.sanırım artık yemek yemek mutluluk vermiyor.
sen anlatırken bi film canlandı gözümde.çok romantik:)maşallah Allah nazarlardan saklasın.peki o şimdi biliyomu senn ona platonik aşık olduğunu?
artık o devir bitti tatlım.karatay teyzenin dediğine göre yağları doğal besinlerden alın diyo.zeytin süt yoğurt gibi...
hımm bu defa sevgiline uymamışsın:)
ben bim den bardak corbalardan alıyodumm bi ara okulda rahat oluyor.ve en fazla 120 kalori oluyor.gerimi dönsem ona ne?
bence günün en önemli öğünü.ben kahvaltıyı düzgün yapmazsam bütün gün kaçamak yapıyorum.
bu azimle gidersen tabiki katılırsın tatlım.cuma sabah erkenden bildirim yaparsan tabi:)
spor süper.ama o bi paket bisküvi olmamışhem ekmek yemedim orba erişteli die demişsin hemde 1 paket bisküviyi götürmşsn
alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar
anm alıntıları mesajların sağ alt köşelerinde artıları işaretleyip konuya evap ver dediğinde rahat yapabilirsin.
ben cayıma ve yeşil çayıma cubuk tarçın koyuyorum.altın şilek ve yabanmersini yiyorum bide meyve:)
ben onu bir oturmada bitiyorum ki 1 tane deyip yiyemem canım =( dün okudum tarçınlı su içiyorlarmış kızlar acaba işe yarıyor mu sen denedin mi ?
:)))şekerim bi oturmaya bi paket yiyorsan yine ii sadece6 kilo fazlan olması:)

hiç yemem daha iyi ben tartıda 65,5 geliyorum ya o kadar da su içtim 1 günde vermiş olamam ki yarım kiloyu kızlar
ilk zamanlar öle fazla fazla gidiyor canm ödemde atıyorsun.çok motive ediyo ama insanı.::)
ay insafsızzzzzzz:)benm kocada karşımda sütlaç yedi:)
dışarda olamana rağmen ii kurtarmışsın
canm benm ya hoşgeldin tekrardan.sana her zaman acık takımımz.bişey değildir o ödemdir.gider hemencecik.yeni bi dolu üye cağırdm ama bende tam aklımda tutamyrm kim felan?
ay bi çiğköfteden nolcak.oturup bi tabak yememişsin ya.zaten akşam yemeğini az yemiştin ii bile olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…