- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
bak nestle 14 gün programına gir netten göbek eritecek egzersizler var hatta ilk egzersiz hareketi çok fena sıkılaştırıyo hemen dene
PRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız?baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/
canım aynı sıkıntı bendede var basen sorunu ben bi egzersiz soylıyım yap bence ıse yarıyor... emekleme pozizyonunda once sağ bacagını duz yana ac yukarı aşagı her bacak ıcın on bes defa yap
Bisküvi yeme canım onun yerine meyve ye tatlı isteğini kessin.Limonata da şeker fazlaselamlarr :)
bugün sabah 9 da:
-1 domates
-1 kk beyaz peynir
-iki dilim form etimek yedim
arada 11 de yarım fincan şekersiz yeşil çay içtim(midem bulandı bitiremedim)
öğlende (12 buçuk)
bir çay bardağını doldurabilecek kadar yogurtlu beyaz lahana salatası yedim(popeyes'dan)
bi de limonata içtim
az önce tek bitane damla çikolatalı biskuvi yedim :$
şuan çok aç hissediyorum kendimi sizce akşam yemeğinde ne yemeliyim?
B12 eksikliği zor gerçekten benim abalm sürekli iğne vuruluyor çünkü vücudu b12yi tutmuyor.Unutkanlık çok fazla onda da.Azmine çok sevindim inşallah böyle devam eder.Canım bir de o diyet bisküvileri tavsiye etmem bir paketinde çok fazla kalori var bi taneyle de kalamıyorsun en iyisi hiç bulaşmamak.Su içmen de çok iyi ama çok çok fazla da içme hem böbrekleri yorar hem de su zehirlenmesi diye bi şey de var yanicanlar ben de menümü yazayım,
Sabah aç karnına :2 bardak su içtim,
2 saat sonrabu 2 saat içinde de su içtim)
1 simit,1 ayran,yarım peynir kutusu kadar beyaz peynir
11:30 da sütlü bir fincan kahve,sütlü olduğu için ara öğün niyetine içtim :)
sonra 12 de spora gittim 2 de çıktım,tam tamına 700 kaloriye yakın kalori yaktım,koşu bandı,moonwalk,bisiklet,mekik,ip atladım,kol çalış bel çalış derken canım cıktı yemin ediyorum takımdayım diye azim geldi yoksa bunun yarısını yaptıgım görülmemiştir
tabi her yerime spordan önce strech film sardım aynen dediğiniz gibi , o benim son halimi görmeliydiniz benden bi ben kadar daha su çıktı
saat 3 de:1 porsiyon erişteli mercimek çorbası,erişteli olduğu için ekmek yemedim yanında ama bir paket eti form yedim yasiz onu tane tane mi, yiyorsunuz bir de yanında salatlık domates marul biberli salata yaptım yedim bir yerde yanlış yapıyor muyum kızlar sizce ya:26: toplam 3 lt su içtim şu vakte kadar bir bu kadar daha içerim herhalde:26:
bugün erkek öğrencilerimden biri öğretmenim göbeğin çıkmış azcık dediöbürü de ordan yok ya etekten dolayı öyle dedi bunlar 7 yaşında bir de:26:
b12 si düüşük arkadaşlara tavsiyem dikkat etsinler .O dodex iğnelerden ben de çok yapındım ama bir kere düştü mü toplaması çok zor kendinizi unutuyorsunuz bir yerlerde unutkasnlık dalgınlık yapıyor
Az yağlı süt ve tarçın bana iyi geliyor canım ya da bitter çikolatadan bı ısırık alıyorum damağımda eriterek yiyorumalıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar
Katılımın iyi olursa hemen girebilirsin canım.Beni ilk haftada almışlardıPRENSESPERİCİK VE ZEYNEPCİK sevgili kaptanlarımız lütfen benide bu cuma yarışmaya katılacaklar listesine alır mısınız?baya kilo verdim grupta olmak ve yarışmak bana çok iyi motivasyon veriyorrr :/
Çok su içtin ya vücudun ödemi atıyor.Ben de ilk günler 500 600 grmlar veriyordumhiç yemem daha iyiben tartıda 65,5 geliyorum ya o kadar da su içtim 1 günde vermiş olamam ki yarım kiloyu kızlar
köpek işemeyi ben de yapıyorumOna benzer bi hareket yapıyordum köpek işeme hareketi deniyor hatta onaonu da deneyeyim canım sağol her türlü teklife açığım şu ara:)) bisiklet çevirdim bugün ama bisiklet de kalçaları yayıyor diyorlar daha da genişletiyomuş valla napcamı şaşırdım vermem lazım
sakınnnnnnnnnnn çok hainsin ablaaaaaaaaa7 den sonra ağzıma bişe atmayacağım demiştim istikrarlıyım da ama ablam un helvası kavurmuş valla çıldıracağımdiyet yapıyorum deyince yapmamı istemediği için bunları yapıyo herşeyi yaparsın ama un helvası olur mu ya gunah :26:
Su zehirlenmesi miben bunu bir araştırayım canım sağol. süt ve tarçın bence de güzel bir aroma olur yarın ara öğünüme koyacağım 7 hafta mı 4 haftam var önümde canım sen kaç kilo verdin 7 haftada ?
inanmıyorum 2 ayda 11 kg ,ayda 5,5 olabilir o zaman ortalamane yaptın ne ettin bana da anlattt nolurr
Prenses prenses prenses
iğnelerim bittiiii
okulumda bitti çok şükür:)
yarın gidip kalbimi kontrol ettirecem,aşırı ağrım var kolumda resmen uyuşuyor,ya göğüs ya kalpte sıkıntı var galiba. Aman neyse,hayırlısı artık. Eğer kalpte sıkıntı yoksa sporada başlıcam,belim şimdi daha iyi.
Hava vermişler gibi şiştim,parmakların bile dolma oldu,doktor bile kontrollerde hemen şiştiğimi görüyorda sağlığın düzelince rahat rahat verirsin diye teselli ediyor.
Ablam bile dalga geçiyor, arada bi davulunu çalsana diyor göbeğim içinsanki yemekten şiştim ya insan azıcık üzülür
2haftada kim bu kadar kilo alır
Artık dönmek istiyorum,takımdan uzak kalmak motivasyonumuda mahvetti.
Sizlerle beraber diyet çok daha zevkli:)
4.takım nerdeyse bambaşka bi takım olmuş,hep takip etmeye çalıştım ama yetişemedim valla,ne kadar çok yeni arkadaş var.
Şu bigisayardaki sorunda hallolsada bi kurtulsam,telefondan girmek işkence gibi.
Prensesim hani izinden dönenlerin verdiği kilo uzak kaldığı haftaya bölünüyor ya aldığıda bölünüyor mu:)
bu cumadan mı girerim listeye haftaya mı? Ben dönmeye hazırım,bu süre içindede diyeti bozacak bişe yemedim ama en azından baltalayan ilaçlar iğneler yok artık yağ gibi ericem inşallaaah:)
bir hafta var daha canım ben bi hafta da 80e düşerim tahminlerime göre 2 ayda 13 kilo olacak.Ayda 6,5 kg olacak sanırım.Canım benn emziriyorum bu yüzden sanırım biraz daha fazla veriyorum.Emzirirken kalori yakımı fazla olurmuş.Bir de spor yapıyorum günde 1 saat kadar haftanın 5 günü.
Sabah çok iyi bir kahvaltı yapıyorum yumurtasından zeytinineöğlen çorba ve sebze akşama da yalnızca çorba ve salata yiyorum.Akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum arada kaçıyor ama.Bir de ben bu 2 ayda çok kaçamak yağtığım günler oldu aslında daha fazla verirdim ama çok gezdim bu aralar evde olmayınca diyete devam etmek zor.Sen de bu azim varken sen de verirsin canım.Sporu sakın bırakma en önemlisi o.
vuu bana yeter 6,5 kilo birinin süt annesi olsam o da olmuyor değil mi nerde bende sütAzim ilk zamanlar oluyor canım ama sonra kilo veremediğim zaman motivasyonum düşüyor bırakıyorum daha çok alıyorum bıktım artık bu dejavuları yaşamaktan
sıkı kahvaltıyı ben de destekliyorum çünkü akşam 7 de kestiğin zaman nerdeyse 12 saatten fazla hiç besin almıyorsun yani azcık sıkı olsun haliyleya ben ablamda kalıyorum bir de o pişirmek zorunda çocuklara eşine v.s e ben kendi menumu oluşturamıyorum tabi çok kolay sporu bırakmayacağım inşallah strech filmlerle haşır huşur devam inşallah düşersin istediğin kiloya bence gayet iyi veriyorsun idolümsün yanii şimdilik
off yayapmamam gereken bi şey yaptım (
arkadaşım ders çalışmaya geldi gelirken çig köfte getirmiş hapur hupur yedi ama o 49 kiloben de dayanamadım bi tane yedim marulla hemde saat 10 da napcam ben o nasıl gitcek şimdi ya ben kilo veremiycem galiba verdiğimi de alcam motivasyonum fln da gidiyor :/
PİLAV DERKEN PRİNC PİLAVIMI?şayet princse bu evrede uzak durmanı tavsiye ederim.en azından bi tabak yeme.meyve yok bi tek?günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım hemen
sabah: 2 tane haslama yumurta, 3 tane zeytın, 2 dılım kepek ekmegı, sekersız bır fıncn cay
ara: yesil cay
öğle ile aksam arasıda bı tabak pılav ve bol salata ayran 16 gibiydi
aksamda sekersız cay
su : 2 lıtre hafta sonu dengeler sastı bıraz ama hafta ıcı mutlaka toparlıycam, sözzzzzz :))
reyhanımm sen hayırlsyla bi iyileşte ondan sonra zaten verirsin.Allah acil şifalar versin yardımcın olsun.bi yerde okumuştum.kansızlık kilo vermye engelmiş.sebebide acıklandı kilo verememe sebebin.çok şükür erken farkettin.günaydın takımcım hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum
bildiğiniz gibi diyetisyene gitmek için dahiliyeye gitmiş tahlil vermiştim.bu cumartesi çalışmayınca sonuçlarımı göstereyim dedim.sonuçlarım hiç iyi değil malesef.kanım azalmış.demirim,b12 im sınırda,proteinlerin parçalanmaya başlamış dedi(kaslarım erimeye başlamış)insülinin bile normalin altında dedi.intihabım varmış.vucudunla çok oynamışsın dedi.5 ay b12 iğnesi olacagım.3 ay demir hapı içeceğim.1 haftada antibiyotik kullanacagım oradan çıkıp diyetisyene gittim.ben seni böyle kabul edemem dedi.16 hazirana randevu verdi.bana beslenme programımı verir diyet mi verir bilmiyorum bu aşamadan sonra.diyeti zorunlu olarak bırakıyorum.tekrar başlarmıyım bilmiyorum :44:
benm haftasonum gibi bol karbonhidrat.seni bilmiyorum ama ben bukadar yediğimde kendimi bi huzursuz hissediyorum ve şiş.bugün cok rahttım ama haftasonu çok sıkıntılıydım.sanırım artık yemek yemek mutluluk vermiyor.kızlar günaydın hepinize sevgi dolu kocaman kocaman öpücükler yolluyorum hepinize:16
biliyosunuz ki bu hafta havanın yağışlı ve ayaklarımın su toplamsından ayrıca misafirlerimizin olmasından dolyı hem yemeklerıfazla kaçırdım hem spor yapamadım bu hafta hatalarla dolu bir hafta oldu ama düzelticem bu hafta yoluna koyucam size söz veriyorummmm :26::26:
menümü açıklamaya çekiniyorum aslında ama yapcak bişi yok ne söyleseniz haklısınız valla :18::18::18: bildiğiniz gibi ben pazae günleri nete giremiyorum onun için geçmişte atladığım yada dikkat etmediğim bişi olursa kusura bakmayın olur mu?
cumartesi sabah
zeytinli poğaça,vişne suyu
öğlen
karışık kızartma, açık çay,ekmek:18:
akşam
ıspanaklı börek,azcık pilav, azcık mantarlı tavuk sote
saat 11 de yine ıkı dılım ıspanaklı börek (çok utanıyorum)
pazar
sabah
açık çay yarım dilim börek peynir zeytin domates yumurta
öğlen fast food ama azcık
akşam sadece bi tane şeftali
ya kaptanım ve sevgili arkadaşlarım inanın misafirlerin ve nişanlımın kurbanı oldum nolursnuz kızmayın düzelticem sözzzzzz :26:
sen anlatırken bi film canlandı gözümde.çok romantik:)maşallah Allah nazarlardan saklasın.peki o şimdi biliyomu senn ona platonik aşık olduğunu?tabiki anlatırım canım ne sakıncası olacak. ben liseye başladığımda o mezun olmuştu. bizim okulun voleybol takımına girdim aynı bölümden mezundu oda hocalar fln halıyle tanıyodu benı cok sevevn bi öğretmenim vardı cok güzel oynuyosun ama biraz daha calısman lazım fln dedi buraya bırını cagrcam çok iyi voleybol oynuyo dedi ve onu çağırdı ben bi gördüm o kadar beğendim ki hocada sürekli beni ona emanet ediyo nereye gitse beni gönderiyo okula ide usta öğretici olarak geldi bütün işlere bizi gönderiyolardı ben platonil aşık oldum ama abi diyodum..ama gör nasıl aşığım ona zarar gelecek herşeyden korudum onu bide askere gitti bi kız vardı çok seviyodu kızı ama annesi istememişti yılan gibi hiç sevmedim demişti bana gelip herşeyi anlatırdı bu şekilde okul zamanı hep görüştük. ben de mezun oldum aynı yerde çalıştık mağazada o mdr.yardımcısıydı ben personel böle bi yakınlaşır gibi olduk ama olmadı yine yapamam ben onunla dedim sonra işten hepberaber bütün mağaza istifa fln ettik ole arada fln görüşüyoduk tabi bu arada 5 sene geçti bn hala aptal aşık ama hala belli etmiyorum fln. çok üzülüyorum hep dua ediyorum yok bitti artık dedim vazgeçtim benimde başka bi erkek arkadaşım oldu 1 sene hiç görüşmedim 1sene sonra olmadı ayrıldık o akşam facede buldum kız arkadaşı var yıkıldım resmen ama yinede msj cektim yakışıklı abim napıyo fln diye oda cvp yazdı konuştuk kızla ayrılmış ama facede duzeltememıs sonradan baktım gercekten ole napıyosun nerde calısıyosun fln derken onun işi benim çalıştığım yere yakınmış sonradan öğrendim ıkı gun sonra yanıma geldı o kadar sıcak ki arabada yanmış iyice o gittikten sonra msj cektım cıktın geldın bu sıcakta işini bıraktın geldın dedım tesekkur ettım oda bana msj cektı sence ıkımız olur muyuz deneyelım mı dedı bayılcak gibi oldum çok heyecanlandım olmaz yapamam dedım ama oldu hiç umutlanma uzun surmez fln derken evlenelım dedı bı ayın ıcınde ole işte
ay çok uzattım inş sıkılmadan okursun tatlım ya kendımden gecmişim yine konu bal peteğim olunca aman maşallah diyin tamam mı?
artık o devir bitti tatlım.karatay teyzenin dediğine göre yağları doğal besinlerden alın diyo.zeytin süt yoğurt gibi...canım menün güzel ama keşke zeytin yemesen zeytinde çok fazla kalori var onun yerine seni tok tutacak başka gıdalar yönelsen daha iyi olur ve bence her gün 1 kase yağsız ya da az yağlı çorbayı menünden hiç çıkarma :)
hımm bu defa sevgiline uymamışsın:)selamlarr :)
bugün sabah 9 da:
-1 domates
-1 kk beyaz peynir
-iki dilim form etimek yedim
arada 11 de yarım fincan şekersiz yeşil çay içtim(midem bulandı bitiremedim)
öğlende (12 buçuk)
bir çay bardağını doldurabilecek kadar yogurtlu beyaz lahana salatası yedim(popeyes'dan)
bi de limonata içtim
az önce tek bitane damla çikolatalı biskuvi yedim :$
şuan çok aç hissediyorum kendimi sizce akşam yemeğinde ne yemeliyim?
ben bim den bardak corbalardan alıyodumm bi ara okulda rahat oluyor.ve en fazla 120 kalori oluyor.gerimi dönsem ona ne?zeytindeki kalori aslında çok değil aslında hiç yok denilecek kadar az hem tubanın (eylül050) yediği üç tane zeytin 24 kalori çorbalar ise 1 kase kalorileri ;
mercimek çrb. 270 kalori
yoğurt çrb. 250 kalori
domates çrb 161 kalori
tarhana çrb. 290 kalori
şehriye çrb. 115 kalori
ezogelin çrb. 140 kalori
sabah almamız gereken en önemli besinler peynir,yumurta,zeytin.yeşillik özellikle maydonoz olabilir antioksidan çok fazla ve ekmek tabi kepek yada beyaz ekmek tercihe kalmış yinede abartmamak lazım
bence günün en önemli öğünü.ben kahvaltıyı düzgün yapmazsam bütün gün kaçamak yapıyorum.teşekkür ederim ben bilmiyordum hiç zeytin yiyemiyorum ya sevmiyorum zeytinde çok kalori olduğunu söylemişti annem o da çok zeytin yiyor.neden bilmiyorum ama kahvaltımı da pek düzgün yapmıyorum en fazla domates salatalık ufak peynirle geçiştiriyorum sanki kahvaltıda çok yersem diyeti bozmuş gibi hissediyorum kendimi.
bu azimle gidersen tabiki katılırsın tatlım.cuma sabah erkenden bildirim yaparsan tabi:)ilgin için teşekkürler :) baktım yemekhaneye ezogelin çorbası bulgur pilavı patates yemegi vardı malesef yurtta kalıyorum salata yapma imkanım yok. çorba ve yoğurt yesem?
bi de ben yarışmaya katılamayacakmıyım bu hafta? baya da kilo verdim :/
spor süper.ama o bi paket bisküvi olmamışmerhaba bayanlar ben de menümü yazayım,
Sabah aç karnına :2 bardak su içtim,
2 saat sonrabu 2 saat içinde de su içtim)
1 simit,1 ayran,yarım peynir kutusu kadar beyaz peynir
11:30 da sütlü bir fincan kahve,sütlü olduğu için ara öğün niyetine içtim :)
sonra 12 de spora gittim 2 de çıktım,tam tamına 700 kaloriye yakın kalori yaktım,koşu bandı,moonwalk,bisiklet,mekik,ip atladım,kol çalış bel çalış derken canım cıktı yemin ediyorum takımdayım diye azim geldi yoksa bunun yarısını yaptıgım görülmemiştir
tabi her yerime spordan önce strech film sardım aynen dediğiniz gibi , o benim son halimi görmeliydiniz benden bi ben kadar daha su çıktı
saat 3 de:1 porsiyon erişteli mercimek çorbası,erişteli olduğu için ekmek yemedim yanında ama bir paket eti form yedim yasiz onu tane tane mi, yiyorsunuz bir de yanında salatlık domates marul biberli salata yaptım yedim bir yerde yanlış yapıyor muyum kızlar sizce ya:26: toplam 3 lt su içtim şu vakte kadar bir bu kadar daha içerim herhalde:26:
bugün erkek öğrencilerimden biri öğretmenim göbeğin çıkmış azcık dediöbürü de ordan yok ya etekten dolayı öyle dedi bunlar 7 yaşında bir de:26:
b12 si düüşük arkadaşlara tavsiyem dikkat etsinler .O dodex iğnelerden ben de çok yapındım ama bir kere düştü mü toplaması çok zor kendinizi unutuyorsunuz bir yerlerde unutkasnlık dalgınlık yapıyor
anm alıntıları mesajların sağ alt köşelerinde artıları işaretleyip konuya evap ver dediğinde rahat yapabilirsin.alıntı yapamıyorum henüz hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir de ......:26: canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz kızlar
:)))şekerim bi oturmaya bi paket yiyorsan yine ii sadece6 kilo fazlan olması:)ben onu bir oturmada bitiyorum ki 1 tane deyip yiyemem canım =( dün okudum tarçınlı su içiyorlarmış kızlar acaba işe yarıyor mu sen denedin mi ?
ilk zamanlar öle fazla fazla gidiyor canm ödemde atıyorsun.çok motive ediyo ama insanı.::)hiç yemem daha iyiben tartıda 65,5 geliyorum ya o kadar da su içtim 1 günde vermiş olamam ki yarım kiloyu kızlar
ay insafsızzzzzzz:)benm kocada karşımda sütlaç yedi:)7 den sonra ağzıma bişe atmayacağım demiştim istikrarlıyım da ama ablam un helvası kavurmuş valla çıldıracağımdiyet yapıyorum deyince yapmamı istemediği için bunları yapıyo herşeyi yaparsın ama un helvası olur mu ya gunah :26:
dışarda olamana rağmen ii kurtarmışsınKızlar bugünkü menüm yine dengesiz.Yani aslında akşam yemeği dandik oldu
Sabaheynir zeytin domates salatalık ve bir dilimcik kek :26:
Öğlen :Kabak yemeği yaptım bulgurlu üstüne de yoğurt koydum yanında da tarhana çorbası içtim
Ara öğün: erik
Akşam :Bir şekersiz nescafe 4/5 yulaflı bisküvi biraz kiraz biraz domates.Akşam dışarıdaydım o yüzden böyle oldu.Hiç su içemedim midem bulanıyo bugün bi garibim.Spor yarım saat tempolu yürüyüş.
canm benm ya hoşgeldin tekrardan.sana her zaman acık takımımz.bişey değildir o ödemdir.gider hemencecik.yeni bi dolu üye cağırdm ama bende tam aklımda tutamyrm kim felan?Prenses prenses prenses
iğnelerim bittiiii
okulumda bitti çok şükür:)
yarın gidip kalbimi kontrol ettirecem,aşırı ağrım var kolumda resmen uyuşuyor,ya göğüs ya kalpte sıkıntı var galiba. Aman neyse,hayırlısı artık. Eğer kalpte sıkıntı yoksa sporada başlıcam,belim şimdi daha iyi.
Hava vermişler gibi şiştim,parmakların bile dolma oldu,doktor bile kontrollerde hemen şiştiğimi görüyorda sağlığın düzelince rahat rahat verirsin diye teselli ediyor.
Ablam bile dalga geçiyor, arada bi davulunu çalsana diyor göbeğim içinsanki yemekten şiştim ya insan azıcık üzülür
2haftada kim bu kadar kilo alır
Artık dönmek istiyorum,takımdan uzak kalmak motivasyonumuda mahvetti.
Sizlerle beraber diyet çok daha zevkli:)
4.takım nerdeyse bambaşka bi takım olmuş,hep takip etmeye çalıştım ama yetişemedim valla,ne kadar çok yeni arkadaş var.
Şu bigisayardaki sorunda hallolsada bi kurtulsam,telefondan girmek işkence gibi.
Prensesim hani izinden dönenlerin verdiği kilo uzak kaldığı haftaya bölünüyor ya aldığıda bölünüyor mu:)
bu cumadan mı girerim listeye haftaya mı? Ben dönmeye hazırım,bu süre içindede diyeti bozacak bişe yemedim ama en azından baltalayan ilaçlar iğneler yok artık yağ gibi ericem inşallaaah:)
ay bi çiğköfteden nolcak.oturup bi tabak yememişsin ya.zaten akşam yemeğini az yemiştin ii bile olmuş.off yayapmamam gereken bi şey yaptım (
arkadaşım ders çalışmaya geldi gelirken çig köfte getirmiş hapur hupur yedi ama o 49 kiloben de dayanamadım bi tane yedim marulla hemde saat 10 da napcam ben o nasıl gitcek şimdi ya ben kilo veremiycem galiba verdiğimi de alcam motivasyonum fln da gidiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?