EVET ve menümü yazayım:
sabah:2ceviz,1 dilm ekmek,yarım kase fırın patates,1 dilim peyniy,domates salatalık,6 zeytin
araarkadaşlar yerken canm cekti)bir lokmacık pide
öğle:kiraz ve erik
ara:1 taneik küçücük bitter çikolata
ara:2 lokma ekmek,yarım kase kalan patates,yarım elma
akşam.:nescafe bol sebzeli 2 kabak dolma
ara:yarım kase corba
şu an cok acım ama eokula notları giriyim uyuyacam.umarım aclıktan gözüme uyku girer
kızlar bugün yeminim vardı kaçamak yok die.ama bi lokma çiko ve pide kaçamak sayılmaz demi?
kızlar baya uyanık kalacağım ve elim ayağım cok üşüdüğü için 5 lokma ekmek ve yarım dilim peynir yedim:)
günayyydııınnnn kızlarhepiniz keyifli bir gün dilerim
zeynepçiğim kaç yeni üyemiz var şimdi :44: geçmişe dönüp bakamıyorum ay sonu işlerim çok yogun
zeynepcim günaydın tatlım evet biliyo o bile inanamadı.
havaya girmedi mi tatlım?gerçi pek tanımıyorum ama?
Bi şey olmazzz bi tanecik çiğköfteden hem acı var onda metabolizman hızlanıroff yayapmamam gereken bi şey yaptım (
arkadaşım ders çalışmaya geldi gelirken çig köfte getirmiş hapur hupur yedi ama o 49 kiloben de dayanamadım bi tane yedim marulla hemde saat 10 da napcam ben o nasıl gitcek şimdi ya ben kilo veremiycem galiba verdiğimi de alcam motivasyonum fln da gidiyor :/
Sayılmaz olsun bakalım.7 öğün yemişsin maşallah tatlımEVET ve menümü yazayım:
sabah:2ceviz,1 dilm ekmek,yarım kase fırın patates,1 dilim peyniy,domates salatalık,6 zeytin
şu an cok acım ama eokula notları giriyim uyuyacam.umarım aclıktan gözüme uyku girer
kızlar bugün yeminim vardı kaçamak yok die.ama bi lokma çiko ve pide kaçamak sayılmaz demi?
İyi menün canım 1 tabak yeme makarnayı daha az ye olur mu?günaydın bal peteklerim kocaman kocaman günaydınlar hepinize
yidiklerimi yazıyım ben sizlere
sabah:
yarım paket çubuk kraker açık çay
ara
sade soda
öğlen
mercimek çorba 1tbk. ,makarna 1tbk ve çoban slata azcık kiraz
ara
soda içtim ben yine miğdem bulandı
akşam
1kaşık kabak,2kaşık ıspanak,1kaşık mantarlı tavuk sote ne alaka diyceksiniz evde kalan yemekler azcık azcık aldım misafir var diye yapmışlar bir sürü yemek dün önceki gün yemedim akşam yedim
bide azcık dondurma YEDİM
İyi menün canım 1 tabak yeme makarnayı daha az ye olur mu?
hımm bu defa sevgiline uymamışsın:)
ay bi çiğköfteden nolcak.oturup bi tabak yememişsin ya.zaten akşam yemeğini az yemiştin ii bile olmuş.
Ben varım :) Şimdi geldim. :)kimse yok mu nerdesiniz cicişlerr :)
Ben varım :) Şimdi geldim. :)
Bu sabah tartıldım, saçma sapan yaşadığım için kilo vermek konusunda endişeliydim. Bir de daha spora da başlamadım ancak haftaya başlayabileceğim için bu hafta hani diyordum 500 gram veririm perşembeye dek ama daha fazla olmuş ama tabi hala az. Ama yine de motivasyonumu arttırdı.
Dün biliyorsunuz ki sabahlamış hatta akşam 5buçukta falan uyumuştum. Uyanınca çok açtım saat de geçti. Ama tabi gündüz uyuyunca yine geç yattım ama en azından sabahlamadım bu kez. sabahladığım zaman haliyle çok acıktım gece birşeyler yemek durumunda kaldım 1 dilim ekmek ve üstüne az labne ve sayısını hatırlamadığım kadar salatalıkaslında sanıyorum 3 taneydi Düne ait menüm şöyle:
kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine az labne, domates, salatalık, 6 zeytin
Öğle: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 dilim ekmek
Ara: çilekli maden suyu (kantinde sade yoktu kola falan vardı ben de ondan bunu seçtim :26: )
Akşam: 1 tabak makarnalı yoğurt
Akşam yemekten 2 saat sonra da çok soğuk içecege ihtiyacım olduğunu hissettim dolaptaki cola ya hızlıca bir göz atıp maden suyu içtim.Dün ne yazık ki ara öğün yapamadım. Ondan dolayı öğle yemeğinde yüklendim biraz.
seninde hatan benim ki gibi ara öğün yapamıyor olman canım evet bende ara öğün yapamıyorum onun için öğlen yediğim yemeğe çok yükleniyorum ama bnce gayet başarılı bi menü yinede bn hatırlatıyım bi şekilde spor yapmaya çalış yürüyüş yapamasanda mutlaka evde bişiler yapmaya çalış ki vucudun sıkılaşsın karayağlar giderken sarkmalar olmasın
merhabalar ben de aranıza katıldım sanırım,Bugün bir başlangıç oldu benim için( 238749. başlangıç) Umarım düğüne kadar 5-6 kg verebilirim 1 ay sonra düğün, aç kalarak da olsa zafiyet geçirerek de olsa vermek istiyorum yaa ben her yolu denedim aç kalmadan başka,diğer yöntemlerle zayıflayamıyorum:2: Ama bu sıralar fena halde su içmeye başladım öyle böyle değil, Bade İşçil'in günde 8 lt su içtiğini öğrenene kadar böyle bir iddiam yoktu yarım damacana suyu nasıl içer bir hatun kişisi anlayamasam da ben en çok 3 lt içebiliyorum cildim bir pürüssüzleşti hissediyorum,sindirim ve boşaltımda da epey bir gelişme oluyor:) tabi tok da tutuyor insanı.bakalım yarın başlayacağım ben de,şu hesaplama işinin formülünü istiyorum,az önce minik bir dondurma yedim yedikten sonra bir baktım takıma alınmışım nasıl vicdan yaptım :18: neyse yarın daha bir zinde görüşmek üzere
günaydıın,bugün ilk ben gelip yazmak istedim erken kalktım :)
Hoşbuldum teşekkürler galanthus66 kg ve 170 boyundayım.25 yaşındayım.Ne denediysem gitmeyen fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ve grup olmanın psikolojisiyle dikkat ederim diye düşünüyorum .Hedefim 7 kg ama 6 kg da olur şimdi sabah kalktım 2 bardak su içtim metabolizmamı da uyandırdım .Bugün spora da gidiyorum,500-600 kalori hedef koydum,gelişmeleri gelince yazarım.Bir de spordaki kadınlar hocam git çöp poşeti al onu sar vücuduna spor yaparken,sonra bize dua edersin dediler.Biliyorum poşet kimyasal içerikli ve zarar verir ama atletin üzerine giyiyorlarmış,bugün onu da deneyeceğim
merhaba bayanlar ben de menümü yazayım,
Sabah aç karnına :2 bardak su içtim,
2 saat sonrabu 2 saat içinde de su içtim)
1 simit,1 ayran,yarım peynir kutusu kadar beyaz peynir
11:30 da sütlü bir fincan kahve,sütlü olduğu için ara öğün niyetine içtim :)
sonra 12 de spora gittim 2 de çıktım,tam tamına 700 kaloriye yakın kalori yaktım,koşu bandı,moonwalk,bisiklet,mekik,ip atladım,kol çalış bel çalış derken canım cıktı yemin ediyorum takımdayım diye azim geldi yoksa bunun yarısını yaptıgım görülmemiştir
tabi her yerime spordan önce strech film sardım aynen dediğiniz gibi , o benim son halimi görmeliydiniz benden bi ben kadar daha su çıktı
saat 3 de:1 porsiyon erişteli mercimek çorbası,erişteli olduğu için ekmek yemedim yanında ama bir paket eti form yedim yasiz onu tane tane mi, yiyorsunuz bir de yanında salatlık domates marul biberli salata yaptım yedim bir yerde yanlış yapıyor muyum kızlar sizce ya:26: toplam 3 lt su içtim şu vakte kadar bir bu kadar daha içerim herhalde:26:
bugün erkek öğrencilerimden biri öğretmenim göbeğin çıkmış azcık dediöbürü de ordan yok ya etekten dolayı öyle dedi bunlar 7 yaşında bir de:26:
b12 si düüşük arkadaşlara tavsiyem dikkat etsinler .O dodex iğnelerden ben de çok yapındım ama bir kere düştü mü toplaması çok zor kendinizi unutuyorsunuz bir yerlerde unutkasnlık dalgınlık yapıyor
En son dün girmiştim epey konuşulmuş. Yine sabahladığım bir gündü. Şu finaller bitsin insan gibi yaşamak istiyorum. :2: Neyse ki son günler. Daha birşeyler yazacağım ama halim yok desem yeridir. Gözlerim kapanıyor. iyisi biraz uyuyayım sonra geleceğim tekar. O zamana dek hoşçakalın.
Ona benzer bi hareket yapıyordum köpek işeme hareketi deniyor hatta onaonu da deneyeyim canım sağol her türlü teklife açığım şu ara:)) bisiklet çevirdim bugün ama bisiklet de kalçaları yayıyor diyorlar daha da genişletiyomuş valla napcamı şaşırdım vermem lazım
7 den sonra ağzıma bişe atmayacağım demiştim istikrarlıyım da ama ablam un helvası kavurmuş valla çıldıracağımdiyet yapıyorum deyince yapmamı istemediği için bunları yapıyo herşeyi yaparsın ama un helvası olur mu ya gunah :26:
Su zehirlenmesi miben bunu bir araştırayım canım sağol. süt ve tarçın bence de güzel bir aroma olur yarın ara öğünüme koyacağım 7 hafta mı 4 haftam var önümde canım sen kaç kilo verdin 7 haftada ?
Prenses prenses prenses
iğnelerim bittiiii
okulumda bitti çok şükür:)
yarın gidip kalbimi kontrol ettirecem,aşırı ağrım var kolumda resmen uyuşuyor,ya göğüs ya kalpte sıkıntı var galiba. Aman neyse,hayırlısı artık. Eğer kalpte sıkıntı yoksa sporada başlıcam,belim şimdi daha iyi.
Hava vermişler gibi şiştim,parmakların bile dolma oldu,doktor bile kontrollerde hemen şiştiğimi görüyorda sağlığın düzelince rahat rahat verirsin diye teselli ediyor.
Ablam bile dalga geçiyor, arada bi davulunu çalsana diyor göbeğim içinsanki yemekten şiştim ya insan azıcık üzülür
2haftada kim bu kadar kilo alır
Artık dönmek istiyorum,takımdan uzak kalmak motivasyonumuda mahvetti.
Sizlerle beraber diyet çok daha zevkli:)
4.takım nerdeyse bambaşka bi takım olmuş,hep takip etmeye çalıştım ama yetişemedim valla,ne kadar çok yeni arkadaş var.
Şu bigisayardaki sorunda hallolsada bi kurtulsam,telefondan girmek işkence gibi.
Prensesim hani izinden dönenlerin verdiği kilo uzak kaldığı haftaya bölünüyor ya aldığıda bölünüyor mu:)
bu cumadan mı girerim listeye haftaya mı? Ben dönmeye hazırım,bu süre içindede diyeti bozacak bişe yemedim ama en azından baltalayan ilaçlar iğneler yok artık yağ gibi ericem inşallaaah:)
off yayapmamam gereken bi şey yaptım (
arkadaşım ders çalışmaya geldi gelirken çig köfte getirmiş hapur hupur yedi ama o 49 kiloben de dayanamadım bi tane yedim marulla hemde saat 10 da napcam ben o nasıl gitcek şimdi ya ben kilo veremiycem galiba verdiğimi de alcam motivasyonum fln da gidiyor :/
EVET ve menümü yazayım:
Yapmak istiyorum canım da final haftası olunca çok zorlanıyorum son haftaya bırakınca çalışmayı konuları yetiştirmek için pek vaktim olmadığından boş bulduğum zamanda da uyumak falan istiyorumama cuma gününü iple çekiyorum. :)
Bu arada ben kkne üye olalı epey zaman oldu. Şu imza nereden yapılıyordu unutmuşum. Bulamadım da. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?