Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

EVET ve menümü yazayım:
sabah:2ceviz,1 dilm ekmek,yarım kase fırın patates,1 dilim peyniy,domates salatalık,6 zeytin
araarkadaşlar yerken canm cekti)bir lokmacık pide
öğle:kiraz ve erik
ara:1 taneik küçücük bitter çikolata
ara:2 lokma ekmek,yarım kase kalan patates,yarım elma
akşam.:nescafe bol sebzeli 2 kabak dolma
ara:yarım kase corba
şu an cok acım ama eokula notları giriyim uyuyacam.umarım aclıktan gözüme uyku girer
kızlar bugün yeminim vardı kaçamak yok die.ama bi lokma çiko ve pide kaçamak sayılmaz demi?

kızlar baya uyanık kalacağım ve elim ayağım cok üşüdüğü için 5 lokma ekmek ve yarım dilim peynir yedim:)

günayyydııınnnn kızlar hepiniz keyifli bir gün dilerim

zeynepçiğim kaç yeni üyemiz var şimdi :44: geçmişe dönüp bakamıyorum ay sonu işlerim çok yogun

günayyydııınnnn kızlar hepiniz keyifli bir gün dilerim

zeynepçiğim kaç yeni üyemiz var şimdi :44: geçmişe dönüp bakamıyorum ay sonu işlerim çok yogun

canm 4 yeni üye var:estentenen,galantus,eylül05 ve superego.
bugün yeni bikaç üye daha cağıracağım sende uygun görürsen? bi 12 olsun ki gelen giden ona göre haftaya devam ederiz.

günaydın bal peteklerim kocaman kocaman günaydınlar hepinize

yidiklerimi yazıyım ben sizlere

sabah:
yarım paket çubuk kraker açık çay

ara
sade soda

öğlen
mercimek çorba 1tbk. ,makarna 1tbk ve çoban slata azcık kiraz

ara
soda içtim ben yine miğdem bulandı

akşam
1kaşık kabak,2kaşık ıspanak,1kaşık mantarlı tavuk sote ne alaka diyceksiniz evde kalan yemekler azcık azcık aldım misafir var diye yapmışlar bir sürü yemek dün önceki gün yemedim akşam yedim

bide azcık dondurma YEDİM

Bi şey olmazzz bi tanecik çiğköfteden hem acı var onda metabolizman hızlanır
Sayılmaz olsun bakalım.7 öğün yemişsin maşallah tatlım

İyi menün canım 1 tabak yeme makarnayı daha az ye olur mu?

hımm bu defa sevgiline uymamışsın:)

ay bi çiğköfteden nolcak.oturup bi tabak yememişsin ya.zaten akşam yemeğini az yemiştin ii bile olmuş.

teşekkürler içimi rahatlattın vallahi ya vicdan azabı çekiyordum çok iradesiz olduğum için

bu sabah sizin önerilerinize uyarak çok sağlam bir kahvaltı yaptım umarım hatalarım yoktur:
-1 domates
-yarımdan biraz fazla salatalık
-kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
-2 dilim form etimek
-1 fincan yeşil çay

bi de kahvaltıdan önce çörek otu çiğneyeyim dedim o kadar acıydı ki 10 saniye kadar çiğneyebildim çok azını yutabildim az kalsın kusuyordum :/

kimse yok mu nerdesiniz cicişlerr :)
Ben varım :) Şimdi geldim. :)
Bu sabah tartıldım, saçma sapan yaşadığım için kilo vermek konusunda endişeliydim. Bir de daha spora da başlamadım ancak haftaya başlayabileceğim için bu hafta hani diyordum 500 gram veririm perşembeye dek ama daha fazla olmuş ama tabi hala az. Ama yine de motivasyonumu arttırdı.
Dün biliyorsunuz ki sabahlamış hatta akşam 5buçukta falan uyumuştum. Uyanınca çok açtım saat de geçti. Ama tabi gündüz uyuyunca yine geç yattım ama en azından sabahlamadım bu kez. sabahladığım zaman haliyle çok acıktım gece birşeyler yemek durumunda kaldım 1 dilim ekmek ve üstüne az labne ve sayısını hatırlamadığım kadar salatalık aslında sanıyorum 3 taneydi Düne ait menüm şöyle:
kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine az labne, domates, salatalık, 6 zeytin
Öğle: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 dilim ekmek
Ara: çilekli maden suyu (kantinde sade yoktu kola falan vardı ben de ondan bunu seçtim :26: )
Akşam: 1 tabak makarnalı yoğurt
Akşam yemekten 2 saat sonra da çok soğuk içecege ihtiyacım olduğunu hissettim dolaptaki cola ya hızlıca bir göz atıp maden suyu içtim. Dün ne yazık ki ara öğün yapamadım. Ondan dolayı öğle yemeğinde yüklendim biraz.

seninde hatan benim ki gibi ara öğün yapamıyor olman canım evet bende ara öğün yapamıyorum onun için öğlen yediğim yemeğe çok yükleniyorum ama bnce gayet başarılı bi menü yinede bn hatırlatıyım bi şekilde spor yapmaya çalış yürüyüş yapamasanda mutlaka evde bişiler yapmaya çalış ki vucudun sıkılaşsın karayağlar giderken sarkmalar olmasın

Yapmak istiyorum canım da final haftası olunca çok zorlanıyorum son haftaya bırakınca çalışmayı konuları yetiştirmek için pek vaktim olmadığından boş bulduğum zamanda da uyumak falan istiyorum ama cuma gününü iple çekiyorum. :)

Bu arada ben kkne üye olalı epey zaman oldu. Şu imza nereden yapılıyordu unutmuşum. Bulamadım da. :26:

canım kusura bakma anca geri dönebildim hoş geldin düğüne kadar gitsin bütün karayağlar inşallah ama öncelikle sağlıklı kilo vermeni diliyorum

canım çöp poşeti yerine streç sarabilirsin çok işe yarıyomuş bende bugun basenlerim için deniycem yürüyüşe giderken

onlar seninle uğraşmak için demiştir zamane çocukları işte herşeyi de biliyolar ya sonraki yazılarıda okudum aslında dikkatimi çektide o kadar su zararlı değil mi? :26:

canım sen eminim ki başarırsın sıkma cnını çok yorma kendini

valla bisiklet işe yarıyordur eminim ama sen benim dediğimi yap ama dizi kırmadan yana dümdüz açman lazım şekerim evde spor için nette bir sürü şey var onlara bakabilirsin ama yorumlarıda oku ki işe yarayan bişi bulmaya çalış.

ablana bizden slm söyle

süt ve tarçın hiç düşünmemiştim acıkınca mı içicez yoksa tatlı istediğimiz de mi,?

canım önce sağlık o şişlikler çabucak gider inşallah gel gel hemen bekliyoruz.

aaaaaaa hemen vazgeçtik o verdiğin kiloların ödülü ama hafta verdiğin kiloya göre abartmadan sadece 1 günlük sadece birşey yiyerek ödül verebilirsin ama vazgeçmek motivasyon kaybetmek yok

canım senin menülerin hep güzel ve dikkat ediyosun o kaçamaklar abartılmadığı sürece bence sıkıntı olmaz sıkma canını

onu ben hiç yapamadım ki sen bulursan bana da yardımcı ol olur mu?

ya kaptancım ve zeynepcim bişi diycem dikkat ediyorum da eskisi kadar menüler fazla paylaşılmıyor ve yorumlar pek fazla yok neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…