ya kaptancım ve zeynepcim bişi diycem dikkat ediyorum da eskisi kadar menüler fazla paylaşılmıyor ve yorumlar pek fazla yok neden ?
http ile başlayıp png ile biten yeri kesip yapıştırınca oluyor canım.Şu çizelge yapmayı denedim bakalım olmuş mu?
hımm düzeltme sonrası: yok olmamış
Ben varım :) Şimdi geldim. :)
Bu sabah tartıldım, saçma sapan yaşadığım için kilo vermek konusunda endişeliydim. Bir de daha spora da başlamadım ancak haftaya başlayabileceğim için bu hafta hani diyordum 500 gram veririm perşembeye dek ama daha fazla olmuş ama tabi hala az. Ama yine de motivasyonumu arttırdı.
Dün biliyorsunuz ki sabahlamış hatta akşam 5buçukta falan uyumuştum. Uyanınca çok açtım saat de geçti. Ama tabi gündüz uyuyunca yine geç yattım ama en azından sabahlamadım bu kez. sabahladığım zaman haliyle çok acıktım gece birşeyler yemek durumunda kaldım 1 dilim ekmek ve üstüne az labne ve sayısını hatırlamadığım kadar salatalıkaslında sanıyorum 3 taneydi Düne ait menüm şöyle:
kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine az labne, domates, salatalık, 6 zeytin
Öğle: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 dilim ekmek
Ara: çilekli maden suyu (kantinde sade yoktu kola falan vardı ben de ondan bunu seçtim :26: )
Akşam: 1 tabak makarnalı yoğurt
Akşam yemekten 2 saat sonra da çok soğuk içecege ihtiyacım olduğunu hissettim dolaptaki cola ya hızlıca bir göz atıp maden suyu içtim.Dün ne yazık ki ara öğün yapamadım. Ondan dolayı öğle yemeğinde yüklendim biraz.
Ben elimden geldiğince burdayım cnm yazıyorum her günün sonunda yorum da yapıyorum da kızım bu aralar çok huysuz çok sık uğrayamıyorum
kilo vermişmisin canım pek anlamadım da? benimde final haftası ama hiç çalışasım yok şuan daha çok diyete ve spora konsantreyim birazdan da spor salonuna gitcem streçimi de sarıp :)
http ile başlayıp png ile biten yeri kesip yapıştırınca oluyor canım.
denedim ama bunu da kabul etmedi deli etti şu çizelge mevzusu beni
Verdim canım da az verdim 900 gramcık :) Benim okulumun ne kadar uzayacağı bu döneme bağlı da biraz ondan canım sıkıntım ve final haftasına ilgim.
Haklısın canımben senin kızını yerimya sıkıntı hani ne kadar çok burda olur konuşursak ben motive oluyorum önceden daha çok paylaşım vardı onun için dedim şekerim
Güzelmiş akşamı da boş geçme çorba yoğurt bi şey ye.Aç kalmıcaksın tam da doymıcaksınkızlar size bugünki menümü yazayım
kahvaltımı yazmıştım zaten
1 domates, yarım salatalık, bir kibrit kutusu beyaz peynir , bir haşlanmış yumurta, iki dilim eti form etimek
arada 4 kaşık light yogurt 1 dilim form etimek
öğlende yarım kase ezogelin çorbası, yarım kase taze fasulye yemeği :) bugunluk bu kadar akşam çok acıkırsam çorba içerim :) şimdiye kadar 1 bucuk litre su içtim bugün 3 ltreye tamamlamaya çalışcam. 7 de spor salonuna gitcem 2 saat spor yapcam :)
seni mi beni şekerim ya bende yapamadım
Birlikte online olduğumuz gün beraber yapalımdenedim ama bunu da kabul etmedi deli etti şu çizelge mevzusu beni
kızlarrrrr kızlarrr ben gidiyorum öptüm hepinizi
güzel olmuş akşam sırf sebzeyle olmuş cok daha ii.günaydın bal peteklerim kocaman kocaman günaydınlar hepinize
yidiklerimi yazıyım ben sizlere
sabah:
yarım paket çubuk kraker açık çay
ara
sade soda
öğlen
mercimek çorba 1tbk. ,makarna 1tbk ve çoban slata azcık kiraz
ara
soda içtim ben yine miğdem bulandı
akşam
1kaşık kabak,2kaşık ıspanak,1kaşık mantarlı tavuk sote ne alaka diyceksiniz evde kalan yemekler azcık azcık aldım misafir var diye yapmışlar bir sürü yemek dün önceki gün yemedim akşam yedim
bide azcık dondurma YEDİM
.:)tatlım 7 öğünün ikisi zaten bi lokma bi lokma:))Bi şey olmazzz bi tanecik çiğköfteden hem acı var onda metabolizman hızlanır
Sayılmaz olsun bakalım.7 öğün yemişsin maşallah tatlım
onu ben makineden geçirip bal ve zencefille birlikte yiyorum kışları hasta olmamak için.balla deneyebilirisn.teşekkürler içimi rahatlattın vallahi ya vicdan azabı çekiyordum çok iradesiz olduğum için
bu sabah sizin önerilerinize uyarak çok sağlam bir kahvaltı yaptım umarım hatalarım yoktur:
-1 domates
-yarımdan biraz fazla salatalık
-kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
-2 dilim form etimek
-1 fincan yeşil çay
bi de kahvaltıdan önce çörek otu çiğneyeyim dedim o kadar acıydı ki 10 saniye kadar çiğneyebildim çok azını yutabildim az kalsın kusuyordum :/
900 grmda ok ii bence.menüde cok olmamış aslında ara olmadığı için karnını ii doyurmuşsun ihtiyac hisstmemişsen no preblem tatlım.Ben varım :) Şimdi geldim. :)
Bu sabah tartıldım, saçma sapan yaşadığım için kilo vermek konusunda endişeliydim. Bir de daha spora da başlamadım ancak haftaya başlayabileceğim için bu hafta hani diyordum 500 gram veririm perşembeye dek ama daha fazla olmuş ama tabi hala az. Ama yine de motivasyonumu arttırdı.
Dün biliyorsunuz ki sabahlamış hatta akşam 5buçukta falan uyumuştum. Uyanınca çok açtım saat de geçti. Ama tabi gündüz uyuyunca yine geç yattım ama en azından sabahlamadım bu kez. sabahladığım zaman haliyle çok acıktım gece birşeyler yemek durumunda kaldım 1 dilim ekmek ve üstüne az labne ve sayısını hatırlamadığım kadar salatalıkaslında sanıyorum 3 taneydi Düne ait menüm şöyle:
kahvaltı: 2 dilim ekmek üzerine az labne, domates, salatalık, 6 zeytin
Öğle: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 dilim ekmek
Ara: çilekli maden suyu (kantinde sade yoktu kola falan vardı ben de ondan bunu seçtim :26: )
Akşam: 1 tabak makarnalı yoğurt
Akşam yemekten 2 saat sonra da çok soğuk içecege ihtiyacım olduğunu hissettim dolaptaki cola ya hızlıca bir göz atıp maden suyu içtim.Dün ne yazık ki ara öğün yapamadım. Ondan dolayı öğle yemeğinde yüklendim biraz.
canm çizelge için ayrıca bi sayfası var kk nın.bende daha yeni yaptım.zor gibi görünüyor ama değil deneme yanılmamlarla gayet rahat yapılıyor.öğrenciyken bende hiç günlük çalıştığımı hatırlamam.hep son gün yada 1 gün öncesi belkiiiiii:)Yapmak istiyorum canım da final haftası olunca çok zorlanıyorum son haftaya bırakınca çalışmayı konuları yetiştirmek için pek vaktim olmadığından boş bulduğum zamanda da uyumak falan istiyorumama cuma gününü iple çekiyorum. :)
Bu arada ben kkne üye olalı epey zaman oldu. Şu imza nereden yapılıyordu unutmuşum. Bulamadım da. :26:
canm benm yeni gelen üyeler paylaşıyor.eski üyelerden ben varım esra ve sen varsın.takımı baştan kruyoz gibi oluyor şimdi.ya kaptancım ve zeynepcim bişi diycem dikkat ediyorum da eskisi kadar menüler fazla paylaşılmıyor ve yorumlar pek fazla yok neden ?
daha büt var canm.okadar germe kendini olmadı tek ders var?BEN KENDİMİ ÖLE TESLLİ ediyodum en azından.çünkü okul bitmesse ev hanımı olarak evlenecektim.neseki okulum bitti ve düğünümden bi gün önce de atandım:)Verdim canım da az verdim 900 gramcık :) Benim okulumun ne kadar uzayacağı bu döneme bağlı da biraz ondan canım sıkıntım ve final haftasına ilgim.
çok güzel olmuş canm darısı başıma bu menülerden istiyommm bende ya bananeee:)kızlar size bugünki menümü yazayım
kahvaltımı yazmıştım zaten
1 domates, yarım salatalık, bir kibrit kutusu beyaz peynir , bir haşlanmış yumurta, iki dilim eti form etimek
arada 4 kaşık light yogurt 1 dilim form etimek
öğlende yarım kase ezogelin çorbası, yarım kase taze fasulye yemeği :) bugunluk bu kadar akşam çok acıkırsam çorba içerim :) şimdiye kadar 1 bucuk litre su içtim bugün 3 ltreye tamamlamaya çalışcam. 7 de spor salonuna gitcem 2 saat spor yapcam :)
yok bebişim bi günlük yemden bişey olmaz ama yarın devamı gelmezse tabi.bide yarın bence tartılma biraz fazla cıkabilrsin.ama yarın dikkat edersen geri gder geldikleri gibi:))Kızlar ben bugün menü falan yazmıcam çok kızgınım kendime.Yedim de yedim yedim de yedim noldu bugün bana anlamadım.Bu sabah tartıldığımda cumaya göre 700 gr eksideydim inşallah yarın artıda çıkmam
hakkına hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.merhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
PİLAV DERKEN PRİNC PİLAVIMI?şayet princse bu evrede uzak durmanı tavsiye ederim.en azından bi tabak yeme.meyve yok bi tek?
reyhanımm sen hayırlsyla bi iyileşte ondan sonra zaten verirsin.Allah acil şifalar versin yardımcın olsun.bi yerde okumuştum.kansızlık kilo vermye engelmiş.sebebide acıklandı kilo verememe sebebin.çok şükür erken farkettin.
benm haftasonum gibi bol karbonhidrat.seni bilmiyorum ama ben bukadar yediğimde kendimi bi huzursuz hissediyorum ve şiş.bugün cok rahttım ama haftasonu çok sıkıntılıydım.sanırım artık yemek yemek mutluluk vermiyor.
ben bim den bardak corbalardan alıyodumm bi ara okulda rahat oluyor.ve en fazla 120 kalori oluyor.gerimi dönsem ona ne?
Süper fikir canm bugün deniyorum ben de okulda süper olur:)
spor süper.ama o bi paket bisküvi olmamışhem ekmek yemedim orba erişteli die demişsin hemde 1 paket bisküviyi götürmşsn
üstündeki kalori az geldi ondan yedim galiba canm ama pişman oldum sonra diğer paketleri açmadım bile kaş gündür
anm alıntıları mesajların sağ alt köşelerinde artıları işaretleyip konuya evap ver dediğinde rahat yapabilirsin.
yapabiliyorum galiba az bucuk sağol canm
:)))şekerim bi oturmaya bi paket yiyorsan yine ii sadece6 kilo fazlan olması:)
Abur cuburu çok seviyorum kaç gündür ne abur ne cubur soktum agzıma canım isteyincer su içiyorum yani 3 ltyi buluyor günde
merhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?