Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım


kilo vermişmisin canım pek anlamadım da? benimde final haftası ama hiç çalışasım yok şuan daha çok diyete ve spora konsantreyim birazdan da spor salonuna gitcem streçimi de sarıp :)
 
Ben elimden geldiğince burdayım cnm yazıyorum her günün sonunda yorum da yapıyorum da kızım bu aralar çok huysuz çok sık uğrayamıyorum

ben senin kızını yerim ya sıkıntı hani ne kadar çok burda olur konuşursak ben motive oluyorum önceden daha çok paylaşım vardı onun için dedim şekerim
 
kilo vermişmisin canım pek anlamadım da? benimde final haftası ama hiç çalışasım yok şuan daha çok diyete ve spora konsantreyim birazdan da spor salonuna gitcem streçimi de sarıp :)

Verdim canım da az verdim 900 gramcık :) Benim okulumun ne kadar uzayacağı bu döneme bağlı da biraz ondan canım sıkıntım ve final haftasına ilgim.
 
Verdim canım da az verdim 900 gramcık :) Benim okulumun ne kadar uzayacağı bu döneme bağlı da biraz ondan canım sıkıntım ve final haftasına ilgim.

tebrik ederim canım :) darısı diğer kilolarının başına ben daha 1. sınıfım o yüzden de biraz kasmıyorum yani :)
 
kızlar size bugünki menümü yazayım
kahvaltımı yazmıştım zaten
1 domates, yarım salatalık, bir kibrit kutusu beyaz peynir , bir haşlanmış yumurta, iki dilim eti form etimek

arada 4 kaşık light yogurt 1 dilim form etimek

öğlende yarım kase ezogelin çorbası, yarım kase taze fasulye yemeği :) bugunluk bu kadar akşam çok acıkırsam çorba içerim :) şimdiye kadar 1 bucuk litre su içtim bugün 3 ltreye tamamlamaya çalışcam. 7 de spor salonuna gitcem 2 saat spor yapcam :)
 
ben senin kızını yerim ya sıkıntı hani ne kadar çok burda olur konuşursak ben motive oluyorum önceden daha çok paylaşım vardı onun için dedim şekerim
Haklısın canım

Güzelmiş akşamı da boş geçme çorba yoğurt bi şey ye.Aç kalmıcaksın tam da doymıcaksın
seni mi beni şekerim ya bende yapamadım
denedim ama bunu da kabul etmedi deli etti şu çizelge mevzusu beni
Birlikte online olduğumuz gün beraber yapalım
 
Kızlar ben bugün menü falan yazmıcam çok kızgınım kendime.Yedim de yedim yedim de yedim noldu bugün bana anlamadım.Bu sabah tartıldığımda cumaya göre 700 gr eksideydim inşallah yarın artıda çıkmam
 
merhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
 
güzel olmuş akşam sırf sebzeyle olmuş cok daha ii.
Bi şey olmazzz bi tanecik çiğköfteden hem acı var onda metabolizman hızlanır

Sayılmaz olsun bakalım.7 öğün yemişsin maşallah tatlım
.:)tatlım 7 öğünün ikisi zaten bi lokma bi lokma:))
onu ben makineden geçirip bal ve zencefille birlikte yiyorum kışları hasta olmamak için.balla deneyebilirisn.
900 grmda ok ii bence.menüde cok olmamış aslında ara olmadığı için karnını ii doyurmuşsun ihtiyac hisstmemişsen no preblem tatlım.
canm çizelge için ayrıca bi sayfası var kk nın.bende daha yeni yaptım.zor gibi görünüyor ama değil deneme yanılmamlarla gayet rahat yapılıyor.öğrenciyken bende hiç günlük çalıştığımı hatırlamam.hep son gün yada 1 gün öncesi belkiiiiii:)
ya kaptancım ve zeynepcim bişi diycem dikkat ediyorum da eskisi kadar menüler fazla paylaşılmıyor ve yorumlar pek fazla yok neden ?
canm benm yeni gelen üyeler paylaşıyor.eski üyelerden ben varım esra ve sen varsın.takımı baştan kruyoz gibi oluyor şimdi.
Verdim canım da az verdim 900 gramcık :) Benim okulumun ne kadar uzayacağı bu döneme bağlı da biraz ondan canım sıkıntım ve final haftasına ilgim.
daha büt var canm.okadar germe kendini olmadı tek ders var?BEN KENDİMİ ÖLE TESLLİ ediyodum en azından.çünkü okul bitmesse ev hanımı olarak evlenecektim.neseki okulum bitti ve düğünümden bi gün önce de atandım:)
çok güzel olmuş canm darısı başıma bu menülerden istiyommm bende ya bananeee:)
yok bebişim bi günlük yemden bişey olmaz ama yarın devamı gelmezse tabi.bide yarın bence tartılma biraz fazla cıkabilrsin.ama yarın dikkat edersen geri gder geldikleri gibi:))
hakkına hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.
 
kızlar unutmadan menümü yzayım:


sabah:1 kaşı tuzlu yoğurt,2 kaşık havuç yoğurtlama,1 haş yumurta,2 kaşık domates,2 dilim ekmek
öğle:1 tabak kabak yemeği ve yoğurt,1 dilim ekmek
ara:erik kiraz kayısı
ara:domdurma
ara:1 haş yumurta,1 dilim ekmek
akşam:5 kaşık kabak yemeği,salata,1 dilim ekmek,1 kaşık havuç yoğurtlama
 

Dün ugrayamadım menum
sabah:yarım simit küçük kutu bal;domates
ara:simidin diğer yarısı,1 dilim kepek ekmeği 2 tane mantar kurabiye (arkadaşlar getirmiş hafif dediler inandım
öğlen:bir kase brokoli çorbası ,salata
ara:bir dilim kepekli ekmek domates çorbası
akşam:mecidiköy taksim metro girişinin ordaki meşhur pilavcıdan yarım porsiyon nohutlu pilav çok pis koşullanmışım oraya yenemedim napim
Bugun spor günüm hepsini ve daha fazlasını yakabilirim gelince yazacağım sevgiyle kalın
bu arada tartıya çıktım aç karnına dijital değil tartı maalesef,ama 64,5 falan çıkıyorum,
 

hamileliğin hayırlı olsun canım benim. kacıncı gebeliğin. memnun olmamıs gıbı yazmıssın sankı. rabbim saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin. darısıda bana ve isteyen herkese olsun. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...BELİRTİN FİLAN OLDUMU GEBELİK İÇİN, KAC HAFTALIKMIŞ ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…