Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar. iki gündür uğrayamadım doğru dürüst. günlerim hastanede geçti. yüzümde alerji gibi bişeyler cıktı. kızarcıklar olustu. onun için gidip geliyorum iki gündür, ne liste var, ne de diet ( elma sirkesi kurutmuş galiba yüzümü. mecburen bıraktım onu.

Bu kilonun üstüne hamile kalman kötü olmuş ama nolcak canımmm bebiş geliyorrrrrHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah oğlun kaç yaşındaydı.?
Zeynebim inanmıcaksın ama düne göre 400 gr ekside çıktım eşimi de tarttım tartı da doğru ama çok çişe gittim herhalde su gitti vücudumdan 1,100 gitti şimdiden 1,5 kilo daha gidecek gibi bu hafta
Yumurta 2 tane fazla olmuş bgir de akşam ekmeği yeme bebiş bunlar dışında süpersinnnnn

yaptığım alıntılar cidden süper oldu bir de cevaplarım çıksaydı iyiydi

Pilav ve kurabiye dışında güzel canım.Kaç kiloydun başlarken?

Elma sirkesi mideye de zararlı.Geçmiş olsun iyileşirsin inşallah bir an evvel

tatlım kızma kendine olur arasıra insan elinde olmadan istiyo benim bu hafta canım neler neler istedi meğersem regl oldum ondanmış

yine hamileyim derken çok merak ettim kaçıncı bebiş? olsun tatlım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al bebişini kucağına sonra verirsin yeniden başlarsın inşallah. artık yediklerine çok dikkat et

tatlım aynı gün iki tane yumurta sıkıntılı değilmi gerçi ben kendime göre düşündüm beni rahatsız ediyor ama menün güzel tatlım

yaptığım alıntılar cidden süper oldu bir de cevaplarım çıksaydı iyiydi

tebrik ederim canım bunu başardın darısı çizelgeye inş bende hala yapamadım

canım tabikide önce sağlığın miğdeyede zarar veriyomuş boşver dahah sağlıklı bi yol seçersin bulursun çok geçmiş olsun tatlım

kızlar,şekerler,güzeller,ballar günaydınnnnnnnn

dünkü menüm yazıyım hemen ay unutmadan ben regl olmuşum vücudum şişti iyice bende sizin korkunuzdan söyleyemedim 62 çıkıp duruyorum iki gündür meğersem bundanmış
evet gelelim menüme

sabah
peynirli çubuk kraker açık çay

öğlen
kuru fasülye,pilav (azcık)ve cacık bide azcık soğan yedim ıyyyyyy

ara
dün arkaşaşımızın bebişi oldu tatlı almış 1dilimin yarısını yedim baklavanın

ara
galeta yedim 2 tane

akşam
azcık evelik çorbası(kars çrbası) otlu bişi,peynir ve zeytin 2dilim ekmek yedim karnım çok ağrıdı spor yapamadım zaten yine yağmurluydu hava

abah aran fena olmuş arkadaşım
ben yüzüm kuruduğunda avakado ve zeytinyağıyla maske yapmıştım.süper oluyor.alerjin geçsin dene.GEÇMİŞ OLSUN
süper bebeğim bana yetişmene ne kaldı şurda:)
yumurtayı sevyrm o yüzden sıkıntı vermiyor.okuldan eve gelince aç oluyorum.ilk bulduğum şeyden az az yiyorum.
güzel olmuş bak dün.şişlik cumaya gitmesede bikaç güne gider ama şişliğe güvenip benm gibi yeme:)

Sana yetişemeden ben mezun oluyorum bebişim Hedef 70

günaydın fıstıklarım

bugün sabah 6,30 da kalktım ve 20 dakika tempolu yürüyüş,5 dakika bisiklet ve 250 ip atladım.ama sonra banyo yapıp geri uyudum.gece 2 de yatınca:)

selam kizlar nabersiniz? Ben buralari biraktim tatildeyim ama masallah sizlerde ne guzel kilolari vermisinizdir valla. en son yazdigim mesajdan sonra 100 kusur mesaj geçmis :) yeniler gelmis hosgelmisler.

Ben istanbuldayim Tatilim 15 haziranda bitiyor insaallah .

60 kilo ile yarilmistim sonra bir ara 62 oldum ama simdi geri verdim tekrar 60 kiloyum :)))) eh Fransa'dan turkiye'me gelmisim birakinda tadini çikartayip biraz dimiii

annemin yemeklerini ozlemism valla. Neyse

Hepinizi optum kizlar Allah'a emanet olun

çookk geçmis olsun kaptanim ya çok uzuldum Rabbim sifalar versin sana insaallah iyilesirsin.

Ne yazik ki bende büt yok tatlım benim üniversiteye girdiğim yıl yaz okuluna geçti üniversite. İşin kötü yanı benim dönemimde yaz okulu öğrenci sayısı da çok az ondan yaz okulunda dönem derslerim açılmıyor.

Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğar, hayırlı bir evlat olur.

Geçmiş olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta dermatologa gitmeyi düşünüyorum. Böyle ev çözümleri pek benim de cildime yaramıyor.

hoşbulduk, merhaba

Evet dün menümü yazamadım ne yediğimi de unuttum sanırım :) yok şaka ama yine ara öğün yok. Acıkıyorum da aslında ama birşeylerle meşgul olunca kaynıyor bir yerlere o ara öğün.

Kahvaltı: iki dilim ekmek üzerine az labne, 5 zeytin, domates, salatalık
ara öğün mü öğle yemeği mi açıkçası ikisini de atlamışım akşam yemeği ile kahvaltı arasında tarçınlı su ve tarçınlı süt içtim ve ne yazık ki arkadaşım kek almış tutamadım kendimi küçük ince bir dilim yedim kendisinden :2: akşam yemeğinde ise aa dedim proteinsiz olmaz diyerek ciğer yedim. Kulağa korkunç geliyor değil mi :) ama seviyorum Sanıyorum bugün de ciğer yiyeceğim o aldığım paketi bitirmem gerekiyor, bozulmasın. :) Ev arkadaşlarım yemiyor ne yazık ki. Soya sosunun kalorisi fazla mıdır ki? Soya soslu bir tarif görmüştüm onu denemek istiyorum da.
Tarifi görünce hmm ciğeri seviyorum soya sosunu da seviyorum hmm ciğer+soya sosu=??? güzel olabilir diye düşünmüştüm.

Bügün sabah acelem vardı. kahvaltıda pek birşey yemedim. gideceğim yere hareket etme bahanesiyle yürüyerek gittim. Yarım saat yürüyüş mesafesindeydi. bir saat falan da işlerimi hallederken yürüdüm dolandım. Ama dönüşte yürümedim :) Ama bu arada öğle yemeği vakti gelmişti ve acıkmıştım galeta yedim tarçınlı süt içtim. bu artık ne sayılır öğle yemeği mi ara öğün mü :26: Birazdan elma yiyeceğim. Ama açım açıkçası.

ahh ahh dün spora gitcektim başıma neler geldi tam kampüse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim kız iyileşemedi iğnelere rağmen benimle kal dedi. bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar. erkek arkadaşımda kaldım. yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi

bugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://

sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran

ara: 2 kayısı kurusu

öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek

ara: 1 kuru kayısı

akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek

abartmış mıyım ya

Bana kalırsa iyi sanki canım

Geçmişler olsun canım.
Mısır ve peynirler fazla canım

kızlarımız yine kayıppp bak beni hastayım beni yanlız bırakmayın :2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

merhaba hepinize güzeller
66 kilo ile başladığım boğazımı kısma politikamda bugün 64,5 lardaydım yine sabah aç karnına, yaklaşık 5 gün olacak.
menümü yazayım hemen:
sabah:yarım simit,bir kase mercimek çorbası,domates,salatalık
ara öğünüm atlasdı bugün
öğle:bir kase tarhana çorbası,salata,2 dilim kepek ekmeği(2 dilim yedim çünkü spordan çıkmıştım ve ölüyordum kızlar )
ara:1 kase mahluta çorbası,bir kaç tane :18: form bisküvi, biraz sonra 1 dilim kepek ekmeği üstüne salça sürdüm(bayılıyorum napim )
akşam:yemedim bugün fazla kaçırdığım noktalar olduğu için cezalandırdım kendimi
bol su içtim.
öğlende spordaydım 45 dk yürüyüş+koşu hızlı tempoda,20 dk bisiklet,5 dk adım aleti,totalde 600 civarı kalori yaktım
akşam üstü de 1 saatten fazla tempolu yürüdüm
daha ne yapam ama ölüyorum açlıktannnn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…