Bu kilonun üstüne hamile kalman kötü olmuş ama nolcak canımmm bebiş geliyorrrrrmerhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
Zeynebim inanmıcaksın ama düne göre 400 gr ekside çıktım eşimi de tarttım tartı da doğru ama çok çişe gittim herhalde su gitti vücudumdangüzel olmuş akşam sırf sebzeyle olmuş cok daha ii.
.:)tatlım 7 öğünün ikisi zaten bi lokma bi lokma:))
onu ben makineden geçirip bal ve zencefille birlikte yiyorum kışları hasta olmamak için.balla deneyebilirisn.
900 grmda ok ii bence.menüde cok olmamış aslında ara olmadığı için karnını ii doyurmuşsun ihtiyac hisstmemişsen no preblem tatlım.
canm çizelge için ayrıca bi sayfası var kk nın.bende daha yeni yaptım.zor gibi görünüyor ama değil deneme yanılmamlarla gayet rahat yapılıyor.öğrenciyken bende hiç günlük çalıştığımı hatırlamam.hep son gün yada 1 gün öncesi belkiiiiii:)
canm benm yeni gelen üyeler paylaşıyor.eski üyelerden ben varım esra ve sen varsın.takımı baştan kruyoz gibi oluyor şimdi.
daha büt var canm.okadar germe kendini olmadı tek ders var?BEN KENDİMİ ÖLE TESLLİ ediyodum en azından.çünkü okul bitmesse ev hanımı olarak evlenecektim.neseki okulum bitti ve düğünümden bi gün önce de atandım:)
çok güzel olmuş canm darısı başıma bu menülerden istiyommm bende ya bananeee:)
yok bebişim bi günlük yemden bişey olmaz ama yarın devamı gelmezse tabi.bide yarın bence tartılma biraz fazla cıkabilrsin.ama yarın dikkat edersen geri gder geldikleri gibi:))
hakkına hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.
Yumurta 2 tane fazla olmuş bgir de akşam ekmeği yeme bebiş bunlar dışında süpersinnnnnkızlar unutmadan menümü yzayım:
sabah:1 kaşı tuzlu yoğurt,2 kaşık havuç yoğurtlama,1 haş yumurta,2 kaşık domates,2 dilim ekmek
öğle:1 tabak kabak yemeği ve yoğurt,1 dilim ekmek
ara:erik kiraz kayısı
ara:domdurma
ara:1 haş yumurta,1 dilim ekmek
akşam:5 kaşık kabak yemeği,salata,1 dilim ekmek,1 kaşık havuç yoğurtlama
Dün ugrayamadım menum
sabah:yarım simit küçük kutu bal;domates
ara:simidin diğer yarısı,1 dilim kepek ekmeği 2 tane mantar kurabiye (arkadaşlar getirmiş hafif dediler inandım
öğlen:bir kase brokoli çorbası ,salata
ara:bir dilim kepekli ekmek domates çorbası
akşam:mecidiköy taksim metro girişinin ordaki meşhur pilavcıdan yarım porsiyon nohutlu pilav çok pis koşullanmışım oraya yenemedim napim
Bugun spor günüm hepsini ve daha fazlasını yakabilirimgelince yazacağım sevgiyle kalın
bu arada tartıya çıktım aç karnına dijital değil tartı maalesef,ama 64,5 falan çıkıyorum,
yaptığım alıntılar cidden süper oldu bir de cevaplarım çıksaydı iyiydi
günaydın arkadaşlar. iki gündür uğrayamadım doğru dürüst. günlerim hastanede geçti. yüzümde alerji gibi bişeyler cıktı. kızarcıklar olustu. onun için gidip geliyorum iki gündür, ne liste var, ne de diet( elma sirkesi kurutmuş galiba yüzümü. mecburen bıraktım onu.
Kızlar ben bugün menü falan yazmıcam çok kızgınım kendime.Yedim de yedim yedim de yedim noldu bugün bana anlamadım.Bu sabah tartıldığımda cumaya göre 700 gr eksideydim inşallah yarın artıda çıkmam
merhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
kızlar unutmadan menümü yzayım:
sabah:1 kaşı tuzlu yoğurt,2 kaşık havuç yoğurtlama,1 haş yumurta,2 kaşık domates,2 dilim ekmek
öğle:1 tabak kabak yemeği ve yoğurt,1 dilim ekmek
ara:erik kiraz kayısı
ara:domdurma
ara:1 haş yumurta,1 dilim ekmek
akşam:5 kaşık kabak yemeği,salata,1 dilim ekmek,1 kaşık havuç yoğurtlama
yaptığım alıntılar cidden süper oldu bir de cevaplarım çıksaydı iyiydi
günaydın arkadaşlar. iki gündür uğrayamadım doğru dürüst. günlerim hastanede geçti. yüzümde alerji gibi bişeyler cıktı. kızarcıklar olustu. onun için gidip geliyorum iki gündür, ne liste var, ne de diet( elma sirkesi kurutmuş galiba yüzümü. mecburen bıraktım onu.
abah aran fena olmuş arkadaşımDün ugrayamadım menum
sabah:yarım simit küçük kutu bal;domates
ara:simidin diğer yarısı,1 dilim kepek ekmeği 2 tane mantar kurabiye (arkadaşlar getirmiş hafif dediler inandım
öğlen:bir kase brokoli çorbası ,salata
ara:bir dilim kepekli ekmek domates çorbası
akşam:mecidiköy taksim metro girişinin ordaki meşhur pilavcıdan yarım porsiyon nohutlu pilav çok pis koşullanmışım oraya yenemedim napim
Bugun spor günüm hepsini ve daha fazlasını yakabilirimgelince yazacağım sevgiyle kalın
bu arada tartıya çıktım aç karnına dijital değil tartı maalesef,ama 64,5 falan çıkıyorum,
ben yüzüm kuruduğunda avakado ve zeytinyağıyla maske yapmıştım.süper oluyor.alerjin geçsin dene.GEÇMİŞ OLSUNgünaydın arkadaşlar. iki gündür uğrayamadım doğru dürüst. günlerim hastanede geçti. yüzümde alerji gibi bişeyler cıktı. kızarcıklar olustu. onun için gidip geliyorum iki gündür, ne liste var, ne de diet( elma sirkesi kurutmuş galiba yüzümü. mecburen bıraktım onu.
süper bebeğim bana yetişmene ne kaldı şurda:)Bu kilonun üstüne hamile kalman kötü olmuş ama nolcak canımmm bebiş geliyorrrrrHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah oğlun kaç yaşındaydı.?
Zeynebim inanmıcaksın ama düne göre 400 gr ekside çıktım eşimi de tarttım tartı da doğru ama çok çişe gittim herhalde su gitti vücudumdan1,100 gitti şimdiden 1,5 kilo daha gidecek gibi bu hafta
Yumurta 2 tane fazla olmuş bgir de akşam ekmeği yeme bebiş bunlar dışında süpersinnnnn
Pilav ve kurabiye dışında güzel canım.Kaç kiloydun başlarken?
yumurtayı sevyrm o yüzden sıkıntı vermiyor.okuldan eve gelince aç oluyorum.ilk bulduğum şeyden az az yiyorum.tatlım kızma kendine olur arasıra insan elinde olmadan istiyo benim bu hafta canım neler neler istedi meğersem regl oldum ondanmış
yine hamileyim derken çok merak ettim kaçıncı bebiş? olsun tatlım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al bebişini kucağına sonra verirsin yeniden başlarsın inşallah. artık yediklerine çok dikkat et
tatlım aynı gün iki tane yumurta sıkıntılı değilmi gerçi ben kendime göre düşündüm beni rahatsız ediyor ama menün güzel tatlım
tebrik ederim canım bunu başardın darısı çizelgeye inş bende hala yapamadım
canım tabikide önce sağlığın miğdeyede zarar veriyomuş boşver dahah sağlıklı bi yol seçersin bulursun çok geçmiş olsun tatlım
güzel olmuş bak dün.şişlik cumaya gitmesede bikaç güne gider ama şişliğe güvenip benm gibi yeme:)kızlar,şekerler,güzeller,ballar günaydınnnnnnnn
dünkü menüm yazıyım hemen ay unutmadan ben regl olmuşum vücudum şişti iyice bende sizin korkunuzdan söyleyemedim 62 çıkıp duruyorum iki gündür meğersem bundanmış
evet gelelim menüme
sabah
peynirli çubuk kraker açık çay
öğlen
kuru fasülye,pilav (azcık)ve cacık bide azcık soğan yedim ıyyyyyy
ara
dün arkaşaşımızın bebişi oldu tatlı almış 1dilimin yarısını yedim baklavanın
ara
galeta yedim 2 tane
akşam
azcık evelik çorbası(kars çrbası) otlu bişi,peynir ve zeytin 2dilim ekmek yedim karnım çok ağrıdı spor yapamadım zaten yine yağmurluydu hava
abah aran fena olmuş arkadaşım
ben yüzüm kuruduğunda avakado ve zeytinyağıyla maske yapmıştım.süper oluyor.alerjin geçsin dene.GEÇMİŞ OLSUN
süper bebeğim bana yetişmene ne kaldı şurda:)
yumurtayı sevyrm o yüzden sıkıntı vermiyor.okuldan eve gelince aç oluyorum.ilk bulduğum şeyden az az yiyorum.
güzel olmuş bak dün.şişlik cumaya gitmesede bikaç güne gider ama şişliğe güvenip benm gibi yeme:)
Sana yetişemeden ben mezun oluyorum bebişimHedef 70
günaydın fıstıklarım
bugün sabah 6,30 da kalktım ve 20 dakika tempolu yürüyüş,5 dakika bisiklet ve 250 ip atladım.ama sonra banyo yapıp geri uyudum.gece 2 de yatınca:)
günaydın takımcım hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum
bildiğiniz gibi diyetisyene gitmek için dahiliyeye gitmiş tahlil vermiştim.bu cumartesi çalışmayınca sonuçlarımı göstereyim dedim.sonuçlarım hiç iyi değil malesef.kanım azalmış.demirim,b12 im sınırda,proteinlerin parçalanmaya başlamış dedi(kaslarım erimeye başlamış)insülinin bile normalin altında dedi.intihabım varmış.vucudunla çok oynamışsın dedi.5 ay b12 iğnesi olacagım.3 ay demir hapı içeceğim.1 haftada antibiyotik kullanacagım oradan çıkıp diyetisyene gittim.ben seni böyle kabul edemem dedi.16 hazirana randevu verdi.bana beslenme programımı verir diyet mi verir bilmiyorum bu aşamadan sonra.diyeti zorunlu olarak bırakıyorum.tekrar başlarmıyım bilmiyorum :44:
güzel olmuş akşam sırf sebzeyle olmuş cok daha ii.
.:)tatlım 7 öğünün ikisi zaten bi lokma bi lokma:))
onu ben makineden geçirip bal ve zencefille birlikte yiyorum kışları hasta olmamak için.balla deneyebilirisn.
900 grmda ok ii bence.menüde cok olmamış aslında ara olmadığı için karnını ii doyurmuşsun ihtiyac hisstmemişsen no preblem tatlım.
canm çizelge için ayrıca bi sayfası var kk nın.bende daha yeni yaptım.zor gibi görünüyor ama değil deneme yanılmamlarla gayet rahat yapılıyor.öğrenciyken bende hiç günlük çalıştığımı hatırlamam.hep son gün yada 1 gün öncesi belkiiiiii:)
canm benm yeni gelen üyeler paylaşıyor.eski üyelerden ben varım esra ve sen varsın.takımı baştan kruyoz gibi oluyor şimdi.
daha büt var canm.okadar germe kendini olmadı tek ders var?BEN KENDİMİ ÖLE TESLLİ ediyodum en azından.çünkü okul bitmesse ev hanımı olarak evlenecektim.neseki okulum bitti ve düğünümden bi gün önce de atandım:)
çok güzel olmuş canm darısı başıma bu menülerden istiyommm bende ya bananeee:)
yok bebişim bi günlük yemden bişey olmaz ama yarın devamı gelmezse tabi.bide yarın bence tartılma biraz fazla cıkabilrsin.ama yarın dikkat edersen geri gder geldikleri gibi:))
hakkına hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.
merhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
selam kizlar nabersiniz? Ben buralari biraktim tatildeyim ama masallah sizlerde ne guzel kilolari vermisinizdir valla. en son yazdigim mesajdan sonra 100 kusur mesaj geçmis :) yeniler gelmis hosgelmisler.
Ben istanbuldayim Tatilim 15 haziranda bitiyor insaallah .
60 kilo ile yarilmistim sonra bir ara 62 oldum ama simdi geri verdim tekrar 60 kiloyum :)))) eh Fransa'dan turkiye'me gelmisim birakinda tadini çikartayip biraz dimiii
annemin yemeklerini ozlemism valla. Neyse
Hepinizi optum kizlar Allah'a emanet olun
kızlar size bugünki menümü yazayım
kahvaltımı yazmıştım zaten
1 domates, yarım salatalık, bir kibrit kutusu beyaz peynir , bir haşlanmış yumurta, iki dilim eti form etimek
arada 4 kaşık light yogurt 1 dilim form etimek
öğlende yarım kase ezogelin çorbası, yarım kase taze fasulye yemeği :) bugunluk bu kadar akşam çok acıkırsam çorba içerim :) şimdiye kadar 1 bucuk litre su içtim bugün 3 ltreye tamamlamaya çalışcam. 7 de spor salonuna gitcem 2 saat spor yapcam :)
bugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://
sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran
ara: 2 kayısı kurusu
öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek
ara: 1 kuru kayısı
akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek
abartmış mıyım ya
Bana kalırsa iyi sanki canım
Geçmişler olsun canım.ahh ahh dün spora gitcektim başıma neler gelditam kampüse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim kız iyileşemedi iğnelere rağmen benimle kal dedi. bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar. erkek arkadaşımda kaldım. yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi
Mısır ve peynirler fazla canımbugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://
sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran
ara: 2 kayısı kurusu
öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek
ara: 1 kuru kayısı
akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek
abartmış mıyım ya
kızlarımız yine kayıppp bak beni hastayım beni yanlız bırakmayın :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?