- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
menümü yazayım da karar verin kaç gündür yazamıyorum:
sabah:2 dilim ekmek,labne ve salatalık
ara:çeyrek simit,1 dilim şeftali ve 1 kayısı
öğle:1 kızrmış biber,4 patates,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık menemen,domates salatalık,2 zeytin
ara:2 salatalık
akşam:yarım tabak fasulye,1 dilim ekmek,salata,yoğurt
slm kızlarrr bugün (kalori cetveline üye oldum.toplam 720 kalori almışım)
z
sabah:yarım porsiyon sucuklu yumurta , 1,5 dilim çavdar ekmegi
öğle : 1 tabak yeşl fasülye , yarm cay bardagı ayran ,1 dilim cavdar
ara : 1 şeftali , 2 biskremm
aksam : gene fasülye ,yarım cavdar , 2 kasık tavuk suyu ile yapılmış pilav
sabah 40 dk yürüyüşş,20 mekik
mekik nasıl çekiyorsunuz caım ben kollatım başımın altındayken çekemiyorum hiç bir şeye uzanıyormuş gibi kollarımı uzatarak çekebiliyorum :/ fark eder mi?
menümü yazayım da karar verin kaç gündür yazamıyorum:
sabah:2 dilim ekmek,labne ve salatalık
ara:çeyrek simit,1 dilim şeftali ve 1 kayısı
öğle:1 kızrmış biber,4 patates,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 kaşık menemen,domates salatalık,2 zeytin
ara:2 salatalık
akşam:yarım tabak fasulye,1 dilim ekmek,salata,yoğurt
dün yazamadım menümü bugün ikisini birden yaziyım
dün,,,
sabah : nescafe , yarım domates , yarım haşlama yumurta ,
öğlen : yoğurt , közlenmiş patlıcan , yeşil biber , 2 dilim cavdar
ara : nesfit
akşam : 1 tabak makrna , 1 kase salata
spor : 45 dk yürüyüş , 80 mekik , 2 litre su
bugün ,,,
sabah : nescafe , halley((((
öğle : 4 dilim köy peyniri , 2 dlim etimek
ara : 6 dilim sucuk (bu bi kaç gün cok canım istiyodu ekmeksiz tadını ala ala yedim valla((((())
akşam :1 kase salata , 2 yemek kasıgı pilav
spor cok yapamadım sadece 30 dk yürüdüm 1,5 lt yakında su içebildim
Sabah sütlü türk kahvesi
saat 4 te bi tabağa yakın kısır ve 3 bardak ayran(sıcaktan herhalde:)
toplam 750 kalori,meğer kısır ne kadar çok kaloriliymiş
Yarından itibaren mesajlarınızı saymaya başlıyorum kızlar,günde 5 yani haftalık 35 mesaj zorunluluğunuz var unutmayın.
Haftasonu giremeyenler,evde neti olmayanlar girebildiği zaman telafi etmeye çalışsın lütfen
Evet kizlar bugün biraz daha dikkatli olmaya calistim ama su an yine acim ya
Bugünki menüm:
Sabah-öglen 2 dilip kepekli ekmek ama kücücükler avucumun ici kadar:)
bir domates
biraz salatalik
bir yarim dilim edamer peyniri
bir yarim dilim salam
ara: iki diyet krakeri, tanesinde 40 kalori varmis
aksam: bir tabak salata yaninada cok az yagda kizartilmis hindi snitzel, yarim dilim kepekli ekmek
Bu hafta izinli oldugum icin biraz gecem gündüzüme karisti:) insallah haftaya bir düzene sokabilirim..
bugünüm de hep dışarda geçtii.....
sabah kahvaltıya gittik:
1 haş. yumurta
küçük kutu krem peynir
domates-salatalık
bir çatak yaz helvası
2 dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
ara: bir orta şekerli türk kahvesi
öğlen-akşam:
1 karışık pide(yumurtasız)
1 küçük kutu ayran
ara: 1 limonlu soda
yine abartım galiba off off spor da yapamıyorum pek bugun toplasan içtiğim su 5 bardak etmez
günaydın, 66'ya inmişim sadece 1 kilo, diyet yapamıyorum, umarım kopmam yine
slm kızlarr ,, ben 71 ile başladım şu anda 68,400 yani 2,600 vermişim süperr ya vallaaaaaaaaaaaaabide genel itibariyle 1,5 ayda
tam 6,5 / 7 kiloya yakın vermişim çok güzel yaa çok tesekkurler arkadaslar
inan seni kocaman kocaman tebrik ediyorum bravo valla ay nasıl sevindim senin adına:52
canım ya azcık kaçmış mı sanki o eski galanthus nerede ben hadi motivasyon sıfır nişanlımdan o eski desteği alamıyorum da sen yapma benim gibi
Varmış canım bende bilmiyordum,annemlerde bulgurlu salata işte ne olacak ye diyorlardı bide:)Kisirda o kadar kalori varmi ya? Ben hep bulgurda fazla kalori yok zannediyordum.. Ayran ve kisir:) canim cekti vallahi
Menün güzel canım beğendim ben,bide a.lık hissetmesen süper olacak.Evet kizlar bugün biraz daha dikkatli olmaya calistim ama su an yine acim ya
Bugünki menüm:
Sabah-öglen 2 dilip kepekli ekmek ama kücücükler avucumun ici kadar:)
bir domates
biraz salatalik
bir yarim dilim edamer peyniri
bir yarim dilim salam
ara: iki diyet krakeri, tanesinde 40 kalori varmis
aksam: bir tabak salata yaninada cok az yagda kizartilmis hindi snitzel, yarim dilim kepekli ekmek
Bu hafta izinli oldugum icin biraz gecem gündüzüme karisti:) insallah haftaya bir düzene sokabilirim..
Benimkide tam kapandı ama bu iyi bişey değil,zorla yiyorum resmen.ama ama bu çok az değil mi miktar olarak nasıl doydun :/
benim iştahım çok acıldı bu ara
Akşamki pide fena sadece,boyutu iyidir inşallah:)bugünüm de hep dışarda geçtii.....
sabah kahvaltıya gittik:
1 haş. yumurta
küçük kutu krem peynir
domates-salatalık
bir çatak yaz helvası
2 dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
ara: bir orta şekerli türk kahvesi
öğlen-akşam:
1 karışık pide(yumurtasız)
1 küçük kutu ayran
ara: 1 limonlu soda
yine abartım galiba off off spor da yapamıyorum pek bugun toplasan içtiğim su 5 bardak etmez
Callanetics in karın egzersizini tavsiye ederim,normal mekikler bel ve sırtı çok yoruyor,karın mı çalışıyor sırtla bel mi kırılıyor anlamıyorum:)mekik nasıl çekiyorsunuz caım ben kollatım başımın altındayken çekemiyorum hiç bir şeye uzanıyormuş gibi kollarımı uzatarak çekebiliyorum :/ fark eder mi?
Nasıl yani şekerim 1 kilo vermişsin değil mi,bu ne mutsuzluk. haftada 1 kilo süper istikrarlı bir sonuç bencegünaydın, 66'ya inmişim sadece 1 kilo, diyet yapamıyorum, umarım kopmam yine
Süpersin canım yaaa maşallah sanaslm kızlarr ,, ben 71 ile başladım şu anda 68,400 yani 2,600 vermişim süperr ya vallaaaaaaaaaaaaabide genel itibariyle 1,5 ayda
Daha önceki üni.de gıda bölümünden dersimiz vardı bizi fabrikaya götürdüler üretim aşamasını göstermeye. Aman Allahımmmm iğrenç iğrenç iğrenç,bidaha asla salam sosis yemedim,görünce bile midem bulanıyor.kızlar hepinize günaydın şimdi bişi diycem hepinize.... kahvaltıda ara sıra salam yiyoruz bende yapıyorum bazen ama hiç hoş olmayan şeyler var içinde... yani bu en iyi dediğimiz markalar içinde geçerli kanatlı hayvanlar gagaları vs şeyler katılmış dikkat edin bence yemeyin diycem ama ne kadar etkili olurum bilmiyorum....
Kaçamak fırsatlarını iyi değerlendirmişsin canım,tut kendini böyle:)menümü unutmazsam iyi valla
sabah
gözleme yedim domatesli ve peynirli açık çay (kızmayın)
ara
süt
öğlen
şehriyeli yeşil mercimek çorba,2adet zeytinyağlı biber dolma
akşam
kaynanam kaygana yapmış pek beğenmedim yemedim desem yeri
1kaşık barbunya,kibrit kutusu kdar peynir 3dilim domates 3dilim salatalık açık çay
sonra dayım bizi cafeye götürdü nişanlımla beni açık çay ve pasta altılar ama ben pasta içindeki ve üstündeki sadece muzları yedim
günaydın kızlar bende yine bir değişme yok malesef.. ama doğal olarak yok şikayet edemem..
geçen hafta 72.600
bugün 72.400
aslında genele bakılırsa verdiğim kilo az değil 37 günde 6.5 verdim ama artık veremiyor olsam da bu benim su içmememden yediklerime dikkat etmememden kaynaklanıyor... spor da yapmasam bitmiştim heralde.. motivasyonum 0 kızlar. ben bir şeyi isteyip yapamadığımda hevesim hemen kırılıyor sanırım iddayı kaybettiğim için oldu
geen hafta 72
bu hafta 71
umarım hep böyle devam eder
slm kızlarr ,, ben 71 ile başladım şu anda 68,400 yani 2,600 vermişim süperr ya vallaaaaaaaaaaaaabide genel itibariyle 1,5 ayda
Ben bi deneyim beceremezsem bi gönüllü bakalım:)
yarın tam listemiz belli olsun önce,sonra denemede bekleyenler.
Prenses pelis ve şule'den başka beklediğimiz var mı? Beste ve ferem mesela?
tfnyel ,estenten ,derya ve guardedlie kilo bildiriminde bulunmamışlar.eylülcüm sen buralardaydın unuttun heralde canm kilonu yazmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?