Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dolu dolu bir menü ben de böyle sık sık yiyebilmeyi isterdim. ama öğünlerde tükettiklerini biraz azaltabiilirsin canım miktar olarak bence

mekik nasıl çekiyorsunuz caım ben kollatım başımın altındayken çekemiyorum hiç bir şeye uzanıyormuş gibi kollarımı uzatarak çekebiliyorum :/ fark eder mi?

mekik nasıl çekiyorsunuz caım ben kollatım başımın altındayken çekemiyorum hiç bir şeye uzanıyormuş gibi kollarımı uzatarak çekebiliyorum :/ fark eder mi?

oturdugun yerde karnını sık bırak gene farketmez canım ,, yapılan her hareketin faydası var yani,,,yok bende başımın altında cekemiyorum ama dizlerimi iyice kırıp öyle çekiyorum .çokta faydasını görüyorum

canım benim menun gayet guzel eskişehir biraz kaldı maddi durum yüzünden birdaki aya inş. hatrlaman çok ince bi davranış teşekkür ederim

slm kızlarr ,, ben 71 ile başladım şu anda 68,400 yani 2,600 vermişim süperr ya vallaaaaaaaaaaaaa bide genel itibariyle 1,5 ayda

tam 6,5 / 7 kiloya yakın vermişim çok güzel yaa çok tesekkurler arkadaslar

ne halley mi aaaa kokusu burnumda biliyo musun ama yememeliyiz artık yeme tamam mı sende offff ama yinede ben senin menülerini beğeniyorum onun için bu sana

Sabah sütlü türk kahvesi

saat 4 te bi tabağa yakın kısır ve 3 bardak ayran(sıcaktan herhalde:)

toplam 750 kalori,meğer kısır ne kadar çok kaloriliymiş

bulgur mahveder ama yine 750 ile kalman çok hoş bravo 3 bardak ayran içsem imkanı yok gözümü açamam

yahuuuu kızlar oturmaya mı geldik sayım var sayımmmmmmm

yediklerin güzel ve hafif ama salam yeme olur mu dur ben topluca yazıyım bunun sebebini

canım ya azcık kaçmış mı sanki o eski galanthus nerede ben hadi motivasyon sıfır nişanlımdan o eski desteği alamıyorum da sen yapma benim gibi

günaydın, 66'ya inmişim sadece 1 kilo, diyet yapamıyorum, umarım kopmam yine

yediklerine dikkat et sadece mağdem yapamıyosun ki zaten bizim yaptığımız diyet yediklerimizi azaltıp bol su için spor yaparak yaktığımız yağlardan ibaret ki bence en sağlıklısı doktor dışında yazılan diyetler kafamıza göre diyet yaparsan mahvoluruz. takma sen dikkat et

slm kızlarr ,, ben 71 ile başladım şu anda 68,400 yani 2,600 vermişim süperr ya vallaaaaaaaaaaaaa bide genel itibariyle 1,5 ayda

inan seni kocaman kocaman tebrik ediyorum bravo valla ay nasıl sevindim senin adına :52

kızlar hepinize günaydın şimdi bişi diycem hepinize.... kahvaltıda ara sıra salam yiyoruz bende yapıyorum bazen ama hiç hoş olmayan şeyler var içinde... yani bu en iyi dediğimiz markalar içinde geçerli kanatlı hayvanlar gagaları vs şeyler katılmış dikkat edin bence yemeyin diycem ama ne kadar etkili olurum bilmiyorum....

Son düzenleme:
menümü unutmazsam iyi valla

sabah
gözleme yedim domatesli ve peynirli açık çay (kızmayın )

ara
süt

öğlen
şehriyeli yeşil mercimek çorba,2adet zeytinyağlı biber dolma

akşam
kaynanam kaygana yapmış pek beğenmedim yemedim desem yeri
1kaşık barbunya,kibrit kutusu kdar peynir 3dilim domates 3dilim salatalık açık çay

sonra dayım bizi cafeye götürdü nişanlımla beni açık çay ve pasta altılar ama ben pasta içindeki ve üstündeki sadece muzları yedim

inan seni kocaman kocaman tebrik ediyorum bravo valla ay nasıl sevindim senin adına :52

sağ ol canım benim , teşekkürler,,ayrıca bende katılıyorum sadece salam değil tavuk ürünlerinden tüm tavuk dışında hiç bir şey almayınız ,, salam dana eti ile yapılmış olsada almayınız,,,ben eti kıyma şeklinde bile almıyorum ,,parça halinde alıp kendim çekiyorum evde en saglıklısı en azından ne yediğimi biliyorum

günaydın kızlar bende yine bir değişme yok malesef.. ama doğal olarak yok şikayet edemem..

geçen hafta 72.600
bugün 72.400

aslında genele bakılırsa verdiğim kilo az değil 37 günde 6.5 verdim ama artık veremiyor olsam da bu benim su içmememden yediklerime dikkat etmememden kaynaklanıyor... spor da yapmasam bitmiştim heralde.. motivasyonum 0 kızlar. ben bir şeyi isteyip yapamadığımda hevesim hemen kırılıyor sanırım iddayı kaybettiğim için oldu

canım ya azcık kaçmış mı sanki o eski galanthus nerede ben hadi motivasyon sıfır nişanlımdan o eski desteği alamıyorum da sen yapma benim gibi

Ya her sabah uyandığımda bu gün farklı olacak diyorum, dikkat etcem diyorum, ama artvinde son günlerim.... hergün bir yerdeyiz gezip tozuyoruz. acıkınca da arkadaşlarım ne yerse onlardan yiyorum menülerimin arasında çok uzun saatler oluyor açlıga yenik düşüyorum

Kisirda o kadar kalori varmi ya? Ben hep bulgurda fazla kalori yok zannediyordum.. Ayran ve kisir:) canim cekti vallahi
Varmış canım bende bilmiyordum,annemlerde bulgurlu salata işte ne olacak ye diyorlardı bide:)

Menün güzel canım beğendim ben,bide a.lık hissetmesen süper olacak.
Acıkınca yoğurt,kuru kayısı,ceviz vs gibi şeyler ye canım yok tutuyor

ama ama bu çok az değil mi miktar olarak nasıl doydun :/

benim iştahım çok acıldı bu ara
Benimkide tam kapandı ama bu iyi bişey değil,zorla yiyorum resmen.

Akşamki pide fena sadece,boyutu iyidir inşallah:)
Spor yap spor,o kadar kilo verdin başa sarma sakın boşa gitmesin.

Callanetics in karın egzersizini tavsiye ederim,normal mekikler bel ve sırtı çok yoruyor,karın mı çalışıyor sırtla bel mi kırılıyor anlamıyorum:)
videosuna netten bak bi,olmadı ben sana link atayım indir. hatta tamamını yapıver,çok güzel

günaydın, 66'ya inmişim sadece 1 kilo, diyet yapamıyorum, umarım kopmam yine
Nasıl yani şekerim 1 kilo vermişsin değil mi,bu ne mutsuzluk. haftada 1 kilo süper istikrarlı bir sonuç bence tebrikler

Süpersin canım yaaa maşallah sana

Daha önceki üni.de gıda bölümünden dersimiz vardı bizi fabrikaya götürdüler üretim aşamasını göstermeye. Aman Allahımmmm iğrenç iğrenç iğrenç,bidaha asla salam sosis yemedim,görünce bile midem bulanıyor.
Büyük baş ya da küçük baş olsun hiç farketmez,hayvanın işe yarar tüm etlerini alıyorlar,geriye kalan kemikler,gaga,tırnak,özellikle kulak ve dilleri yüksek ısıda eritiliyor.
Yani çöpe atılacak ne varsa hepsini karıştırıp bi güzel şekle sokup önümüze koyuyorlar,hiç tavsiye etmem

Kaçamak fırsatlarını iyi değerlendirmişsin canım,tut kendini böyle:)
sabahki gözleme akşama kadar erir

Yine benim dediğime döndü işte:)
Bir haftada süper kilo verip çok seviniyorsun ama onun acısı diğer haftalarda moral bozukluğu olarak çıkıyor.Sonuç olarak o kiloyu 2-3 haftada vermiş sayılıyorsun.
Halbuki haftada 3 kilo vereceğine haftada 1 versen ama her hafta istikrarlı versen her hafta sevinirsin motivasyonun artar.
Bence şu büyük iddiaları bırak,kendine daha mantıklı bir hedef koy. Haftada 1 kilo versen 2ayda 8kilo eder,buda süper bi rakam bence.
Hem ulaşmasıda kolay bi hedef,her hafta istediğine ulaşmanın gazıyla ipin ucunu hiç bırakmazsın.1hafta sevinip 2 hafta üzülüp inişli çıkışlı bi yol izleme derim,küçük ama emin adımlarla yürürsen geri dönüş olmaz.

Evet kizlarrr ben geldim.. cok sicak bugün burasi... ter su icinde kaldim alisveriste

Evet pazartesi 83
bugün 81,3

cok memnunum:) insallah böyle devam eder..

Ben bi deneyim beceremezsem bi gönüllü bakalım:)
yarın tam listemiz belli olsun önce,sonra denemede bekleyenler.
Prenses pelis ve şule'den başka beklediğimiz var mı? Beste ve ferem mesela?

canm kızlar gelecekler ama ne zaman bilmiyorum yinde biz üye sayımızı 10 dan aşağı düşürmemeye calışalım en azından yazışmalar olur.öle daha ii motive oluruz.
beste dönecem demişti ama hiç gelmedi feremde aynı.
ben pazardan itibaren trabzon yolcusuyum.ordan 1 hafta sonra antakyadayım.2 haftada orda olacam.antakyada gelmeye calışacam ama biraz yoğun olurum ve kuzu sana ve diğer kızlara emanet takım.ben valizimde yer kalırsa tartımıda koyacam çünkü dijital olmuyo her yerde.umarım kilo almadan evime dönerim.ramazanda verecem nasıl olsa ama almamam lazım.çok iradesizim bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…