kızlar hepinize günaydın şimdi bişi diycem hepinize.... kahvaltıda ara sıra salam yiyoruz bende yapıyorum bazen ama hiç hoş olmayan şeyler var içinde... yani bu en iyi dediğimiz markalar içinde geçerli kanatlı hayvanlar gagaları vs şeyler katılmış dikkat edin bence yemeyin diycem ama ne kadar etkili olurum bilmiyorum....
Hadi hayırlısı bakalım,bende fotoğraf makinaıs bakıyorum bi iddiaya giren olsada bedavaya getirsem:))
Yahu bende dslr alacam ama kimse bunun için iddiaya girmezki:):)
Yarı prof var bende ama artık yüzüne bakasın yok:)hiç zevk vermiyor. düşündüğün model var mı peki? Zaten pahalı maşallah,almışken pişman olmayım diyorum,fikirlerimizi paylaşalım bari:)
Ben canond600 ve nikon 5100 arasında gidip geliyorum,karar veremedim.Bugünlerde canond600de internette indirim yapan yerler var,bilemedim ne yapsam:26:
Aynen canım balon gibi şiştim,yoksa bu kadar kısa sürede bu kadar kilo alınamaz. Ya bide neye canım sıkılıyor,kollarım falan şişti ya böyle dalga dalga duruyor. Sanki yaşlanmışımda sarkmış içi boşalmış gibi.
Zeynebim bilerek yapmıyorumki,inan içimden gelmiyor,yemiş olmak için yiyorum. Keşke canım istesede ben tutsam kendimi
Okumam gereken bi sürü kitabım var canım,habier alasım geliyor:) Ama fırsat bulmak zor oluyor,annem rahatsız ya hep onunla oturuyorum,doktor yalnız bırakmayın ayaktayken atak olursa düşüp başını vurabilir daha kötü sonuçlar alırız diye korkuttu,2adım arkasında dolanıp annemi çıldırtıyorum bende:)
Ayyy annemle en çok görmek istediğimiz yer karadeniz yaa
Bol bol fotoğraf çek zeynepcim,dönünce paylaş güzel yüzünü görelim:)
Aaaa ne güzel,hayırlı uğurlu olsun canım,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.Düğün tarihin belli?
Kızlar tek başıma karar vermek istemedim.geçen hafta aldığımız üyelerden guardedlie ve derya haftaiçi katılım göztermediler.
Bugünde kilo bildiriminde bulunmadılar.size onları kendi isteği ile ayrıldı mı yazalım yoksa kila bildirmedi die mi yazalım?
Ve bu hafta yeni gelen çiğdem takıma alınsınmı ?
Takımda olanlar acil cvb
canım belki bir problem olmuştur da internete falan girememişlerdir. Kilo bildirmedi diyelim bence. çiğdemi de takıma almak onun motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum.
haftada bir kilo ne güzel:) masallah canim..
canm kızlar gelecekler ama ne zaman bilmiyorum yinde biz üye sayımızı 10 dan aşağı düşürmemeye calışalım en azından yazışmalar olur.öle daha ii motive oluruz.
beste dönecem demişti ama hiç gelmedi feremde aynı.
ben pazardan itibaren trabzon yolcusuyum.ordan 1 hafta sonra antakyadayım.2 haftada orda olacam.antakyada gelmeye calışacam ama biraz yoğun olurum ve kuzu sana ve diğer kızlara emanet takım.ben valizimde yer kalırsa tartımıda koyacam çünkü dijital olmuyo her yerde.umarım kilo almadan evime dönerim.ramazanda verecem nasıl olsa ama almamam lazım.çok iradesizim bu aralar
Çiğdemin katılı iyi bence alalım takımaKızlar tek başıma karar vermek istemedim.geçen hafta aldığımız üyelerden guardedlie ve derya haftaiçi katılım göztermediler.
Bugünde kilo bildiriminde bulunmadılar.size onları kendi isteği ile ayrıldı mı yazalım yoksa kila bildirmedi die mi yazalım?
Ve bu hafta yeni gelen çiğdem takıma alınsınmı ?
Takımda olanlar acil cvb
600d güzel cnm ben de onu düşünüyorum ama ablam artık ne alır bilmiyorum tuzlu şeyler olduğu için :) ablamda 500d var ondan otlanıyorum dedim ki sen bana bunu ver hiç uğraşma ama yemedi bu numaraları :) elime para geçse biriktireyim ablam alırken ona katılayım modeli yükselteyim diyorum ama biriktiremiyorum şu bir ayda elime geçen parayla ancak kredi kartı borcumu ödeyebildim.yarı prof sıkıcı olur canım telefonla çekiyormuşum gibi bir his uyandırıyor bende onlar :) ablamdan otlanmadığımda filmli makine kullanıyorum slr ama o da sıkıntı film parasıydı banyo parasıydı olmuyor :) iki üç fotoğraf çekiyorum olayı orada kapatıyorum olacak şey mi bu :) ama ablamın makinesi elimdeyken ohoo tüm gün elimde makine mutlu mutlu saatler geçiriyorum :)
canm kızlar gelecekler ama ne zaman bilmiyorum yinde biz üye sayımızı 10 dan aşağı düşürmemeye calışalım en azından yazışmalar olur.öle daha ii motive oluruz.
beste dönecem demişti ama hiç gelmedi feremde aynı.
ben pazardan itibaren trabzon yolcusuyum.ordan 1 hafta sonra antakyadayım.2 haftada orda olacam.antakyada gelmeye calışacam ama biraz yoğun olurum ve kuzu sana ve diğer kızlara emanet takım.ben valizimde yer kalırsa tartımıda koyacam çünkü dijital olmuyo her yerde.umarım kilo almadan evime dönerim.ramazanda verecem nasıl olsa ama almamam lazım.çok iradesizim bu aralar
4.TAKIM 263. ETAP **
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll(59,2/60,7/-1,5/-%2,66)
estentenen(66,6/65,8/0,8/%1,20)
galanthus (72,6/72,4/0,2/%0,27)
kuzusununkuzusu (72,0/71,0/%1,38)
deryaa1 (83,3) KİLO BİLDİRMEDİ
guardedlie (50,0) KİLO BİLDİRMEDİ
senerr (67/66/1/%1,49)
burcezgi (71/68,4/2,6/%3,66) YENİ ÜYE HEDEF:60
cigdemcik87 (83/81,3/1,7/%2,04)YENİ ÜYE HEDEF:60
4.Takim ortalaması:0,74
kızlar ben bugün yediklerimide yazıyım eve gider gitmez banyo yapıp uyumak istiyorum ben
sabah
çeyrek tost açık çay
öğlen
yoğurt çorbası , patates ve patlıcan oturtma baklava yedim ama azcık
ara
sade soda
akşam
1 top kek, 1 paket süt
bugun iş yerinde sağlık bakanlığının başlattığı uygulmayla tetanoz aşısı olduk halsizlik yapıyo oda eve gidip yatmak istiyorum bu arada 1ltre su ama akşama kadar çoğalır....
tatlım gecen haftadan beri doğru dürüst gelmemişler.başka cvb yazanda olmadı.dediğin gibi en iisi.kilo bildirmedi yazıyorum.çiğdemide alıyorum.ama haftayada aynı performansta devam ederlerse cıkartıyorum duyrulur...
Bravo canım topkekin baklavanın hayrını gör:)
patates patlıcan oturtmanın miktarı nasıldı bari,1tabak mı?
ben patlıcan pek sevmem tadı geçtiği içinde patateside yiyemedim zaten tahta kaşıkla 1 kaşık sadece susuz yağsız üst kısmından aldım
ben şerbetli tatlıda sevmem çok şekerim düşerse varsa yerim hiç aramam oda 1parça baklavanın altınıcevizli kısmını fln değil o üst kabarık kısmını yedim sadece çıtır kısımlarını
Bravo canım topkekin baklavanın hayrını gör:)
patates patlıcan oturtmanın miktarı nasıldı bari,1tabak mı?
O zaman hafifletilmiş suç kategorisine giriyor bunlar:) kaçamak sayılmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?