Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım kusura bakmayın şehir dışındayım ya internete girmek zor oluyor akraba ziyaretleri falan onlarla uğraşıyorum kilo 66.6 ydım artık 65.8im 800gram gitti

Kızlar tek başıma karar vermek istemedim.geçen hafta aldığımız üyelerden guardedlie ve derya haftaiçi katılım göztermediler.
Bugünde kilo bildiriminde bulunmadılar.size onları kendi isteği ile ayrıldı mı yazalım yoksa kila bildirmedi die mi yazalım?
Ve bu hafta yeni gelen çiğdem takıma alınsınmı ?
Takımda olanlar acil cvb

4.TAKIM 262. ETAP **

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll(59,2/60,7/-1,5/-%2,66)
estentenen(66,6/65,8/0,8/%1,20)
galanthus (72,6/72,4/0,2/%0,27)
kuzusununkuzusu(72,0/71,0/%1,38)
deryaa1(83,3)
guardedlie(50,0)
senerr(67/66/1/%1,49)
burcezgi(71/68,4/2,6/%3,66) YENİ ÜYE HEDEF:60

4.Takim ortalaması:0,59

Son düzenleme:

Evet canım ya bana da bir iki yıl önce ablam söylemişti o zamandan beri bir kez mi ne yedim onda da canım çok çekmişti. Bu jambonlar için de geçerli mi ki acaba :)

600d güzel cnm ben de onu düşünüyorum ama ablam artık ne alır bilmiyorum tuzlu şeyler olduğu için :) ablamda 500d var ondan otlanıyorum dedim ki sen bana bunu ver hiç uğraşma ama yemedi bu numaraları :) elime para geçse biriktireyim ablam alırken ona katılayım modeli yükselteyim diyorum ama biriktiremiyorum şu bir ayda elime geçen parayla ancak kredi kartı borcumu ödeyebildim. yarı prof sıkıcı olur canım telefonla çekiyormuşum gibi bir his uyandırıyor bende onlar :) ablamdan otlanmadığımda filmli makine kullanıyorum slr ama o da sıkıntı film parasıydı banyo parasıydı olmuyor :) iki üç fotoğraf çekiyorum olayı orada kapatıyorum olacak şey mi bu :) ama ablamın makinesi elimdeyken ohoo tüm gün elimde makine mutlu mutlu saatler geçiriyorum :)

Canım belki bir problem olmuştur da internete falan girememişlerdir. Kilo bildirmedi diyelim bence. Çiğdemi de takıma almak onun motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum.

canım belki bir problem olmuştur da internete falan girememişlerdir. Kilo bildirmedi diyelim bence. çiğdemi de takıma almak onun motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum.

tatlım gecen haftadan beri doğru dürüst gelmemişler.başka cvb yazanda olmadı.dediğin gibi en iisi.kilo bildirmedi yazıyorum.çiğdemide alıyorum.ama haftayada aynı performansta devam ederlerse cıkartıyorum duyrulur...

haftada bir kilo ne güzel:) masallah canim..

İnşallah hep böyle gider canım,ne fazlasında gözüm var nede daha azına sabrım:)

Peki canım,yer olduka ben kontrol edeyim yine katılmak isteyenleri. Gerçi istiyorlar alıyorsun bi bakıp gidiyorlar,harbiden deneme süresi çok gerekliymiş.
Ben bi arkadaş çağırdım mir....07 nickini unuttumda şmdi:) o kuralları falan öğrenemedi,yarın tatile gidiyoruz söz kilo almam dikkat edecem falan dedi. Paylaşım zorunluluğundan falan habersiz kaldı sanırım,1hafta sonra tatilden döndüğünde deneme süresine girmesi taraftarıyım. Bilmeden yaptı bu gidişi,dönerde denemeyi geçerse öyle alalım derim

Diğer gelmeyen kızlar için bişe diyemicem canım,bi bakıp yokoldular:26:
Sende her fırsatta gir nete oldumu,alıntı yapamasanda telden girip gün içinde neler hüplettin yaz:)

Çiğdemin katılı iyi bence alalım takıma
Diğer kızlar için fikrim yok,hatırlarsan biz burda cenazemiz varken bile gelemeyeceğimizi söylemeye uğradık izin aldık.

500d nasıl canım ya memnun musun?
arkadaşımda da 550d var,video konusunda canon ok daha başarılı galiba. Ama fotoğrafta nikon daha iyi diyorlar. Ya aslında tarafsız yorum yapamıyor kimse, takım tutar gibi ayrılmışlar canoncular nikoncular diye:)
Ama 600d gözümün kaldığı makinadır:) teknosa medimarkt gibi yerlerde indirimdeyken bile 2000tl civarı ama nette biçok mağazada 1600e kadar düşüyor,çok karasızım,aldığım yere güveneyim derken kazıklanmak istemiyorum ya 400lira az mı be:)

4.TAKIM 263. ETAP **

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll(59,2/60,7/-1,5/-%2,66)
estentenen(66,6/65,8/0,8/%1,20)
galanthus (72,6/72,4/0,2/%0,27)
kuzusununkuzusu (72,0/71,0/%1,38)
deryaa1 (83,3) KİLO BİLDİRMEDİ
guardedlie (50,0) KİLO BİLDİRMEDİ
senerr (67/66/1/%1,49)
burcezgi (71/68,4/2,6/%3,66) YENİ ÜYE HEDEF:60
cigdemcik87 (83/81,3/1,7/%2,04)YENİ ÜYE HEDEF:60
4.Takim ortalaması:0,74

Kızlar duydunuz zilin sesini:)
Zaten mesaj sayımınada başlıyorum,zeynepece'yi mumla aratayımki kaptanınızın kıymeyini bilin:)

Yarışmaya katılmak isteyenler bölümünde bi sürü insan takım arıyor,lütfen olduğunuz yerin kıymetini bilin. Ve eğer burdasanız kararlısınız demektir,lütfen yediklerinize sporunuza dikkat edin,neticede belli bi amaç için burdayız değil mi
Yapamadım edemedim,misafir geldi misafirliğe gittim gibi bahaneler hepimizde var ve elbette olacak,sadece kilo vermek için yaşamıyoruz..hemde tatildeyiz çoğumuz.
Ama kaçamak dediğimiz arada sırada olur,ipin ucunu kaçırdığımız zamanlar en azından haftasonuna denk gelsinki cumaya toparlanalım:))
Her hafta ilk üçte olsun takım kızlaaaaaar

Canım kilo bildirmeyenler diğer hafta listeye girebiliyor mu?

kızlar ben bugün yediklerimide yazıyım eve gider gitmez banyo yapıp uyumak istiyorum ben

sabah
çeyrek tost açık çay

öğlen
yoğurt çorbası , patates ve patlıcan oturtma baklava yedim ama azcık

ara
sade soda

akşam
1 top kek, 1 paket süt

bugun iş yerinde sağlık bakanlığının başlattığı uygulmayla tetanoz aşısı olduk halsizlik yapıyo oda eve gidip yatmak istiyorum bu arada 1ltre su ama akşama kadar çoğalır....

Bravo canım topkekin baklavanın hayrını gör:)
patates patlıcan oturtmanın miktarı nasıldı bari,1tabak mı?

Jupppii cok mutlu oldum tsk ederim:) takim olayi süper... kimin fikriyse burdaki bu olay, kutluyorum:) ve tsk ediyorum:)

Bravo canım topkekin baklavanın hayrını gör:)
patates patlıcan oturtmanın miktarı nasıldı bari,1tabak mı?

ben patlıcan pek sevmem tadı geçtiği içinde patateside yiyemedim zaten tahta kaşıkla 1 kaşık sadece susuz yağsız üst kısmından aldım
ben şerbetli tatlıda sevmem çok şekerim düşerse varsa yerim hiç aramam oda 1parça baklavanın altınıcevizli kısmını fln değil o üst kabarık kısmını yedim sadece çıtır kısımlarını

O zaman hafifletilmiş suç kategorisine giriyor bunlar:) kaçamak sayılmaz:)

ben gidiyorum ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum canlarım tebrik ederim bizi hepimizi mükemmeliz bence bravo benim çok fazla payım olmadı özür dilerim söz ama birdaki haftaya bireysel dereceye girecek şekilde çok çaba göstercem aaaa aklıma geldi benim regl dönemim onun için mi fazla çıktım ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…