Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oooo cok sert:))kuzu ben gelene kadar incecik et bu hatunları:)
Canım kilo bildirmeyenler diğer hafta listeye girebiliyor mu?
canm listedelerdi normalde.2 hafta üstüste gelmezlerse bide kendi isteğiyle ayrıldı yazarız.deneme süreçlerini1 hafta tuttum üye sayımız az die.ama çıkarmak tekrar zor değil.
Kızlaaaar takımımız 3.oldu

Bu bizim en kötü derecemiz olsun,ilk üü hiç bırakmayalım olur muuu
süperrrrrrrr.
bebeğim şu sabahları yediğin çeyrek tostlarda yaramadı sana sanırım.bide regl olacaksın onunda şişliği haftaya ii bi performans süper menüler bekliyoruz senden taze gelin adayı:))
inşalllllh.gider haftaya o şişlikte canm bişey olmaz.sen salma kendini yeter.

öle tabi canm bildirmemiz lazım sonuçta sanal ortam bile olsa birbirimize karşı bi sorumluluğumuz var.
 

hımmm evet gelelim fasulyenin yararlarına.
ben diyetten fena soğudum ama bırakmamam gerektiği içinde sıkı sıkı takıma yapışıyorum.tekrar kilo almamak için elimden geleni yapıyorum.çünkü bu halimi cok sevdm.haftayada gezmedeyim.muhtemelen bağırsak problemim olacak ama bol salatyla idare etmeye calışacam.bol su tüketecem.umarım önüme durmadan bişeyler koyulmaz.gezip tozarsam yemeye fırsatım olmaz inşLLh:))ödüm kopuyor kilo alıcam die.
tfnyll:canm benm adet şişliğinin yanında bu hafta sanırım kaçamakların ardardaydı.ama sen cok azimlisin.ne kilolar verdiğinide gördk isteyince.haftaya reslle birlikte gelen kilonun hemencecik gideceğinede eminim.
estenten:verdiğin kilo cok güzel.ama cuma günleri biraz daha erken uğramaya calışırsan sevnrm.yapmazsanda perşembeden tartıl yaz.haftaya 2 arada 1 derede hazırlıycam listeyi.fazla zamanım olmycak muhtemelen.
kuzu:çok istikrarlı ilerliyorsun bu hafta maşalla sanaAtatürk'ün Çanakkale savaşında sölediği bi cümleydi sanırım:GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.senn yağlarda aynen öle oldu tebrikler.
galanthus:bu hafta o kadar kaçırmana rağmen 200 gr bile olsa vermiş olman süper bi durum.iddaanın yanında kendimize güvenimiz için bu fazlalıklar gitmeli unutmayalım.
derya ve guardedlie :bu hafta kiloda bildirmedi.katılmadılarda.haftaya cumaya durumları belli olaack.
burcezgi:ççok azimlisin.sabahn köründe bile ne güzel spor yapıyor süpersin tatlım.cıtır anne olaak benm kuzenim.tebrikler
çiğdemsik:yeni üyemiz.umarım listelerin ve katılımların böle devam eder 5 günde gayet güzel verdiğin kilotebrikler
 
slm kızlar bu sabah cok güzel basladı ama iğrenc bitti günüm yaaa(14:

spor 1:30 saat hafif tempo ile koşu ve 60 mekik

sabah : 1 salatalık , 3 dilim peynir , 1 tuzsuz etimek

öğle :yarım tabak makarna

ara : 1 halanmış patates

akşam: gene yarım tabak makarna ve yarım tabak patates yemeği

mahvettim kendmi bugün ,,bütün emeklerime yazık oldu valla çok üzgünüm sebebi ise çok aç bıraktım kendmi ne göresem saldırdım

bu hafta cok feci dikkat edicem kızlar sözzzzz
 

çok tesekkurler canım,,böyle bizi motive etmek için çok güzel şeyler yazmışsın,, sende gayet azimli ve istikrarlısın hayatım en iyi ben biliyorum seni kuzen deiliz biz kardeşiz cok güzel şeyler başardın gercekten bazen fazlasıyla hayal kırıklıgı yasasanda hiç pes etmedin süpersin canım hakikaten kaptansın
 
Kızlaaaar takımımız 3.oldu

Bu bizim en kötü derecemiz olsun,ilk üü hiç bırakmayalım olur muuu
:) Tebrikler bizeeee :)

aranıza katılabilir miyimmmm
Hoşgeldin :)

Tamam canım.

Kızlar biliyorsunuz bu hafta şehir dışıdayım önüme gelen güzel yemeklerin ucundan yemek epey zor oluyor :) Allahtan genelde sebze yemekleri de ondan yiyebiliyorum az da olsa :) iki haftadır falan da ekmek pek yemiyorum. haftada bir dilim ancak yiyorum. Ama bugün çok fena kaçamak yaptım. Yarım kokoreçi götürdüm şalgamla birlikte Bir de düğün durumları vardı -yeni döndüm ve hemen bilgisayarın başına geçtim :)- bir bardak kola içtim. Sabah peynirli salata yedim. Öğle yemeginde de bir kaç kaşık börülce yemegi ile daha önce bahsettiğim turşudan yedim. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Ama biliyorsunuz benim bol su anlayışım sıkıntılı :) ama bir litrenin altına düşmüyorum iki buçuk litreyi bulduğu günler de oluyor. Bir kaç senedir memlekete gelmeyince yaz ne demekmiş sıcak neymiş unutmuşum.
 
hahah kızlar bugün neler oldu böyle allahtan tatlı sonla bitti

arkadaşlarla biskletle 6 km yol gittmeye karar verdik ama benm taytım vardı ve cep telefonumu koyacak hiç bir yerim yoktu.. kızlarda da yoktu kardeşime bıraktım telefonu erkek arkadaşım msj atarsa durumu açıklamasını söyledim ve gittik döndük erkek arkadaşımda bir tripler bi imalar anlamadım ne oluyor diye meger kardeşim buğra, emre'ye
_emre abi ben buğra yazmış

emre de bisikletle gezeceğimizi bildiği için bana bişey oldu sanmış msjı görünce buğrayı aramış demş ki

- ne oldu abicim ben buğra diye mesaj atmışssın demiş

saf kardeşim buğra bunu ''ne oldu abicim beni ara diye msj atmışsın diye duymuş ve şu cevabı vermiş:
- yoo ben öyle bir msj atmadım ablam atmıştır demiş

emre de benim ona yalan söylediğimi o msj atmasın diye telimi buğraya verdiğimi sanmış baya bi kuruntu yapmış..

konuşmadı benimle uzun bi süre sonra akşam tekrar bisikletle cıktık biz dönüş yolunda önümdeki arkadaşım birden durunca bende ona çarpmamak için ani fren yaptım ön frenle.. sonra 2 3 metre ileri fırladım( çok hızlı sürüyordum) düştüm ellerim ve dizlerim kanadı baya zar zor eve geldim

emreyle uzun bir süre tartıştık ama beni üzmeye dayanamadı daha fazla barışır gibi olduk
 
şekerparelerim bugün sağlam bir kahvaltı yaptım gibi:

haşlanmış 1 ufak patatesin üzerine kırılmış 1yumurta( az yağlı)
1 yemek kaşığı harşo yemegi (biliyormusunuz bilmem bulgurlu ve bol domatesli oluyor içinde başka bişey yok gibi )
1 dilim ekmek
çeyrek salatalık

ara 1 tatlı kaşıgı pilav( yemek yapıyordum tadına baktım )

öğlen( bisiklet turundaydık)
-yarım paket peynirli cubuk kraker
-5 tane eticin mini
1 ufak karışık meyvesuyu

akşam: 1 kase çorba, bir lokma ekmek
 
sporumu suyumu yazmayı unuttum hatunlar :/

bugün 12den 2ye kadar evde temizlik yaptım butün evin işleri üstüme kaldı annem çalışmaya başladı :/

öğlen yemeğinden sonra
dışarda bisiklet sürdük sonra tam 12 km çok yorucu yokuşlu inişli bir yoldu..

akşam yemeginden sonra 15 dkk bisiklet..

suya gelince 1 buçuk litreye yakın su içtim..
artvinin musluk suları giderek kirleniyor şişenin dibindeki kirleri gördükçe sudan sogudum ama dışardayken içiyorum su :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3.lüğümüzü kutlarım katımcııığıım sizi seviyorum :) haftaya umarım benim de katkımla tekrar birinciliklerde olacağız :) herkes 1er kilo verse haftaya mikemmel olur :)
 

suç bnde aslında benim yaptığım kaçamaklar ve hatalar ama hafta özellikle benim yediklerime dikkat edin bu sefer süper olucak bu hafta kesin 58 ee zaten benim ilk hdefimdi biliyosunuz


bizim için yazdıkların süper teşekkür ederim takım olmak kolay değil hadi takım olduk bunun birlik beraberliğini sağlamak hiç kolay değil ama sana inancımız samimi olmana güvenimiz sonsuz teşekkür ederiz iyi ki varsın kaptan...


işte benim demek istediğim buydu lütfen aç bırakmayın kendinizi sonra saldırıyoruz bende yaptım aynısını



bencede ikinizide tebrik ediyorum

Sanıyorumki herkes uyuyor iyi geceler kızlar öpüyorum hepiniziii :)


hadi uyandık seni bekliyoruz...



ohhhh afiyet olsun


bravoo o zaman sana
 
akşam nolmuş öle bebişim nazarlaramı geldinn
bugün görmeyim öle bişey haftasonu die sakın bırakma bugün sebze yapıosun yoksa başınn etini yerim senn:)

:)))delü kızzzz.çakıldım kaldım devamlılık olmayınca başarımın bi anlmı kalmamış gibi geliyor.
yine ii tutuyorsun kendini bende kokoreç çok sevyrm.ama şampiyondan ve bakırköyden olacak:)

ayrıyken insan en ufak şeyleri bille büyütebiliyor.ama yanındayken hiç bişey yokmuş gibi geliyor dimi:)
Allah ağzınınzın tadını bozmasın.
öğle abur cubur olmuş ama en azından eritmişsin.benm de canm öle şeyler istiyor.
bisiklet sürmeye bvende bayılırım ama istanbulda öle bi alan yok malesefbakırköy ve florya sahiline arabayla bisikleti götüreceksin yada ordan kazık bisikletlerden kiralıyaksın.sporun çok güzel olmuş bisiklette ayrıca zevklidir spordan soğutmaz insanı.
.
3.lüğümüzü kutlarım katımcııığıım sizi seviyorum :) haftaya umarım benim de katkımla tekrar birinciliklerde olacağız :) herkes 1er kilo verse haftaya mikemmel olur :)

haftaya her birimiz 1 kilo verirsek daha nolsun tatlım.hadi kendimize bunu hedef belirleyelim.
 
kızlar biraz önce zeynepciğin yazdıklarını okuyunca biraz utandım kendimden o bize bu kadar inanıyo ve o bize bu kadar güveniyorken neden biz kendimizi bırakıyoruz. diyet yapmak zahmetli ve zaman isteyen bi süreç yapabilceğimize inanmalıyız ben merek ediyorum neden kilo vermek istiyosunuz kendiniz için mi yoksa eşiniz erkek arkadaşınız bir iddia yoksa farklı bişi mi hiç sordunuz mu kendinize yada nasıl başladınız nasıl gidiyor?
 
Son düzenleme:
kızlar canlarım hep slm vermeden önce msjları okuyorummmmm
günaydın hepinize en güzel ve kalorisiz günler sizin olsun:))

dünki menüm
sabah:1 dlim ekmek ve labne domates salatalık
öğle:1 dilim ekmek,domates salatalık,1 közlenmiş 1 kızarmış biber,5 tane patates,1 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,2 kaşık menemen.
ara:2 kurabiye
akşam:6 kaşık fasulye,4 kaşık makarna
çay su bollllll
spor yok.
 
kızlar ben dün yediklerimide yazıyım tekrardan

sabah
çeyrek tost açık çay

öğlen
yoğurt çorbası , patates ve patlıcan oturtma baklava yedim ama azcık

ara
sade soda

akşam
1 top kek, 1 paket süt

1,5lt su
 
Canım ben de şampiyondan yiyordum ama burada yediğim kokoreç ondan çok daha iyi öyle güzel pişmiş öyle güzel ki. :) Sırf bunun için bile Aydın'a yerleşebilirim. :)

Canım benim ablamla girdiğim iddiayı biliyorsunuz. :) Ama ben önceden de kilo vermek istiyordum. Bu iddia daha çok teşvik ediyor :) hani iddiayı kaybetsem de devam edeceğim yaz sonuna kadar toparlamak istiyorum. Ama toparladıktan sonra da dikkat edeceğim inşallah :) İncecik bir belim olsa fena mı olur. :) Bir ay önce mi ne bim e twister gelmişti, gördünüz mü? O gece geç yatmış olmama rağmen o twister için yataktan zıpladım :) Hergün twisterla eğleniyorum :) Eğlenceli de aslında :) Diyet konusunda ilk başta kendimi tutmak çok zor oluyordu açıkçası başlarda inanmıyordum kendime pek. Ama inandığımı söylüyordum sanırım kenimi buna inandırmaya çalışıyordum. Ama geçen hafta tartıldığımdan beri umutluyum, inanıyorum. Takıma katılmadan önce bir buçuk kilo falan vermiştim. Aslında anlayacağınız başlangıç kilom 70ti. Hedefim de 55. yani 15 kilo vermem gerekiyordu. 65.8im şu anda. Neredeyse üçte biri gitti vermem gereken kilonun. Bunu düşündükçe heyecanlanıyor iştahtan kesiliyorum :)
 
Canım insan çok aç kalınca tutamıyor sonrasında kendini. Çok karbonhidrat olmamış mı?


Canım beş litrelik sulardan al kendine evde su içemiyorsan. Dışarıya çıkmayı bekleme :) Ama suyu bahane edip dışarı çıkıp hareket ediyorsan su falan alma :)

Hedefi yazdım kenara :)

Günaydın canım. Labneyi görünce takımdaki ilk haftam geldi aklıma :) Senin kahvaltı menünün aynısıydı o bir hafta :)
Öğleyin yediğin patates haşlanmış mı canım? Epeydir de yemiyorum salatası ne güzel olur onun :) Yanlız bana mı öyle geliyor yoksa öğle fazla olmamış mı canım?


Canım bana iyi göründü yediklerin :) Dün akşamki yemeğimden sonra zaten bir hafta birşey yemesem iyi. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…